Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
ο Χάρης είναι ουκας έχει φαει πολλούς Τούρκους στα κατέχομενα σαν κομαντο
Είναι κοντός αλλά πολύ γρήγορος
Ο ζαμπιδης της Αγίας Ναπας
Λάβε τα μέτρα σου
οκ..
Ξερω..
Εχω παει στο χαλουμονησο 5 φορες κ ξερω ποσο εξωνημενοι κωλοπουστες ειναι..
ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΓΚΙΑ Κ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΣΟΥ???
ΚΑΠΑΚΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ???
ΦΟΒΕΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΛΕΜΕ!!!
ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!!!
ΥΓ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΜΟΝΙΜΕΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΛΟΜΟΥΠΟΥΣΤΡΟΝΗΣΟ,ΠΛΕΟΝ Κ 2 ΓΑΛΛΙΚΕΣ..ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ,ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΡΕ!!!
ΥΓ1 1,28 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ(ΕΙΔΑ Κ ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ)ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ 2,80 ΣΤΟ ΜΠΟΡΙΣΠΟΛ Κ ΤΩΝ 4,60 ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ..

Συνημμένα

• 20190524_010326.jpg
    20190524_010326.jpg
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 51

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Σούμυ έχεις πάει Πλέζουρα ;

Βορεια είναι .
οχι παιχτουρα μου!!!
Απο Ανατολικο μπλοκ,εχω παει το 88 Σοφια για ΧριστουγεννοΠρωτοχρονιατικο σκι στην Βιτοσα κ γυρισα μες την κσταθλιψη απ αυτα που εζησα..Αλλες 2 φορες για δουλεια(προ 5ετιας)απο Σοφια-Φιλιππουπολη κ μεχρι κατω στα συνορα μας(εκει που γαμανε με 10-20ευρα οι ΝΟΤΙΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ της Θεσ/νικης μεσω των Κυριακατικων εκδρομων του Μουζενιζη απο Λςυκο Πυργο) κ
Βουδαπεστη 2 φορες με τον ΓΑΥΡΟ για το final 6 στο πολο(2016)με τους ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ 7,με οργανωμενη εκδρομη(μουντου-μανγκο-καλιμπου-χαλια μαυρα λεμε),που παιξαμε τελικο κ τον χασαμε & 2017 που αποκλειστηκαμε απο τον πρωτο γυρο(για μια εβδομαδα ΜΟΝΟΣ μου(εβγαλα ΤΣΑΜΠΑ τρελα γουστα μεσω ) συν το τελευταιο 5νθημερο ταξιδι Κιεβο για "κοινωνικη υποχρεωση-βαφτιση αρσενικου παιδιου κολλητου μου)..
Υγ το 78 γυρνοντας απο Ροτρινγκεν-Μοναχο-Αυστρια-Γιουγκοσλαβια στο φτερο,δεν το υπολογιζω σαν πραγματικη εμπειρια..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
οχι παιχτουρα μου!!!
Απο Ανατολικο μπλοκ,εχω παει το 88 Σοφια για ΧριστουγεννοΠρωτοχρονιατικο σκι στην Βιτοσα κ γυρισα μες την κσταθλιψη απ αυτα που εζησα..Αλλες 2 φορες για δουλεια(προ 5ετιας)απο Σοφια-Φιλιππουπολη κ μεχρι κατω στα συνορα μας(εκει που γαμανε με 10-20ευρα οι ΝΟΤΙΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ της Θεσ/νικης μεσω των Κυριακατικων εκδρομων του Μουζενιζη απο Λςυκο Πυργο) κ
Βουδαπεστη 2 φορες με τον ΓΑΥΡΟ για το final 6 στο πολο(2016)με τους ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ 7,με οργανωμενη εκδρομη(μουντου-μανγκο-καλιμπου-χαλια μαυρα λεμε),που παιξαμε τελικο κ τον χασαμε & 2017 που αποκλειστηκαμε απο τον πρωτο γυρο(για μια εβδομαδα ΜΟΝΟΣ μου(εβγαλα ΤΣΑΜΠΑ τρελα γουστα μεσω ) συν το τελευταιο 5νθημερο ταξιδι Κιεβο για "κοινωνικη υποχρεωση-βαφτιση αρσενικου παιδιου κολλητου μου)..
Υγ το 78 γυρνοντας απο Ροτρινγκεν-Μοναχο-Αυστρια-Γιουγκοσλαβια στο φτερο,δεν το υπολογιζω σαν πραγματικη εμπειρια..
ήσουνα κι Αλβανία το 40??  :think:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ρε μαλ χάρη το καλοκαίρι από Ιούλιο ειδικά τίγκα είναι  η Οντεσα
αρκαντια κι ειδικά Ιτακα και Ιμπιθα με νεαρούς από Λίβανο Σαουντιι Καταρ ότι θες
Βάλε κ  πολλούς Τούρκους  τουρίστες κι εδεσε

Χερσον επίσης Τίγκα στους Τούρκους πουρχονται για γκομενες με τρεις πτήσεις απευθείας την βδομάδα..από Κωνσταντίνουπολη
Κίεβο δεν έχω πάει πολύ καιρό άρα σίγουρα κι εκεί θαχει πολλους Ιούλιο Αύγουστο
καλα εγω δεν ημουν εκει?ιουνιο ημουν και οδυσσο τουρκους ειδα τους κακομοιρηδες 50-65 κουρδους οι πιο πολλοι οικονομικοι μεταναστες.κανενα τουρκο τουριστα μονο 2 τουρκαλες τον μαρτιο.
εχει πολλους ιορδανους και ισραηλιτες μαλλον αυτους πηρες για τουρκους αφου δεν ξερεις την διαφορα γλωσας.η διαφορα μου ειναι οτι ξεχωριζω τα αραβικα,ισραηλιτικα,περσικα ,τουρκικα καμια σχεση η προφωρα και η γλωσσα μεταξυ τους.πολλους ιρκινους και κουρδους εχει τελευτεα οδυσσο οχι τουριστες!
αθλιοι εμφανισιακα και οικονομικα.εχει πολλους ισραηλιτες που ερχοντε 5 παρεα και δεν γαμανε γιατι ειναι τσιγκουνιδες!ωσες φωρες πηγα να τους βοηθησω και πηρα σε σαλον εκαναν παζαρια και τελικα για πλακα πηγαν κανωντας με ρεζιλι.μαλιστα 3 περσι ειχαν σκοπο να με κλεψουν ηθελαν να τους δειξω τα λεφτα.τους ξερω καλα απο κυπρο.ερχονται ιορδανοι νεαροι 4-5 παρεα και την βγαζουν ολη μερα μακτοναλτσ αφου καμια δεν τους δινει σημασια αν και ντυμενοι μαρκε!
τα βλεπω με τα ματια καθε μερα ρε μιδα τη να σου πω αλλο τα εγραψα ξανα τα ιδια.
πριν 2 χρονια ενας ιορδανος γνωρισε γνωστη μαλακισμενη και τον επερνε στο μπαρ που δουλευε ο γκομενος της και την κερνουσε.μετα αυτη ελεγε στα αγγλικα οταν αυτος μετα απο μερες καταλαβε τον θελει μονο κερασματα ειμαστε μονο φιλοι χαχαχα.αργοτερα φιλιωταν με τον μπαρμαν.πηγαινα εκει για την μπαργουμαν και αυτη με πλισιασε και μενα μια φωρα αλλα καταλαβε δεν γουσταρω και ηξερα τι παιζει
δεν υπαρχει απολυτος κανενας αντιπαλος στην οδυσσο.μονο η νοοτροπια αρπακτικου .
καλοκαιρι ερχονται και απο γυρω με 100 ευρο την ωρα βρισκεις καλα κοματακια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο Χάρης είναι ουκας έχει φαει πολλούς Τούρκους στα κατέχομενα σαν κομαντο
Είναι κοντός αλλά πολύ γρήγορος
Ο ζαμπιδης της Αγίας Ναπας
Λάβε τα μέτρα σου
μα δεν τον αστειευω γιατι νομιζεις κανω πλακα?αλλα μας αποκαλυψε τωρα την ηλικια του 88 στην σοφια μπαρπας τελειωμενος θα ειναι.θυμαστε προπερσι το δεκεβριο που χαστουκισα καπειον που με εβρισε στον δρομο.αν δεν ηταν 50-60 θα τον κλωτσουσα στο κεφαλι αλλα σκεφτηκα μην τον πιασει καρδια ειδαν και τα νουμερα μου οι γειτονες και η γυναικα του

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
Χερσον έχει τρεις πτήσεις κάθε βδομάδα από Τουρκία
ΕΊΝΑΙ ΤΟΎΡΚΟΙ άλλοι με πολλά άλλοι με λίγα λεφτά
Ποιος σου είπε ότι δεν καταλαβαίνω την διαφορά τουρκικά με αραβικά??
Πανεύκολο είναι
Οδησο είχε πιο πολλοί Άραβες είπα όχι τόσο Τούρκους
Τούρκους πολλούς έχω βρει Χερσον εννοείται κ στο Λβωβ πολλούς
Άραβες στο.λβωβ δεν ερχονται
Πολλά αραπια φοιτητές όμως έχει Κισιναου
ΣπουδαΟυν κατά βάση ιατρική κ έχουν κάτι ψιλό φράγκα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Χερσον έχει τρεις πτήσεις κάθε βδομάδα από Τουρκία
ΕΊΝΑΙ ΤΟΎΡΚΟΙ άλλοι με πολλά άλλοι με λίγα λεφτά
Ποιος σου είπε ότι δεν καταλαβαίνω την διαφορά τουρκικά με αραβικά??
Πανεύκολο είναι
Οδησο είχε πιο πολλοί Άραβες είπα όχι τόσο Τούρκους
Τούρκους πολλούς έχω βρει Χερσον εννοείται κ στο Λβωβ πολλούς
Άραβες στο.λβωβ δεν ερχονται
Πολλά αραπια φοιτητές όμως έχει Κισιναου
ΣπουδαΟυν κατά βάση ιατρική κ έχουν κάτι ψιλό φράγκα
ρε ξεκωλα με αραβες!ξερω μερικους ως ελαχιστους ζουνε μονιμα παλαιστινιοι και συριοι.
τουριστες γιοκ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ Ν ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΦΑΛΙΑΡΩΣΩ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΥΛΗ ΠΥΡΦΟΡΟ!!!
μα σου δινω την ευκαιρια να με συναντησεις.για διαβασε στο θεμα κυπρο για λευκωσια σελιδες 66 και 67.καπιοι αλλοι ηθελαν να με συναντησουν που με αμφισβητουσαν.
ο ενας στην σελιδα 66 γραφει οτι τον πηγα σε πουτανες και οτι ηξερα και τον ξαδερφο του που υπηρετησε
Ο.Υ.Κ !στην επομενη σελιδα το αλλο παιδι με συναντησε επιβαιβαιωνει οτι δεν λεω μαλακιες και ειμαι πολυ περπατημενος νυχτα με διασηνδεσεις.ο τριτος που με αμφισβειτει του στελω κινητο δεν απαντα και με περνει αποκρυψη και δεν με συναντα ποτε!ηταν ο ψευτομαγκας οπως εσενα,τον παρακαλουσα να βρεθουμε οπως τα 2 αλλα παιδακια και δεν ηρθε ποτε!στην κυπρο δεν συνηθιζω αν μου κανει καπιος μαγκιες στον δρομο να αντιδρω γιατι σκεφτωμε πρωτα αν ηξερε ποσα κοματια τον κανει καπειος σαν εμενα δεν θα μιλουσε.
χαιζοντε μονο που βλεπουν το αγριο βλεμα μου χωρις λογια και στριβουν,καταλαβουν δεν παιζω.
μπαρπα οποτε θες σου δινω την ευκαιρια.θα χεστεις μονο που θα με συναντησεις για διαβασε θεματα για κυπρο 66-67 σελιδα που τελικα συναντησα οσους ειπα να με βρουνε φατσα να μιλησουμε.
μην παιζεις με την τυχη σου γιατι ισως μπορει να σε βρω κατατυχη οπως 2 κυπριους μικρους θαυμαστες μου.πηγαινα οδυσσο και 2 μικροι κιεβ πιασαμε κουβεντα στο αεροδρομιο.τους ειπα μερικες κουβεντες για ουκρανια και μου λεει ο ενας εισαι ο ουκχαρης απο μπου?ειπα ο ιδιος και τρελαθηκαν απο την χαρα τους!ασε να βρω και σε ποια σελιδα εγραψαν στο θεμα κυπρος οτι με συναντησαν τυχαια.
προσεξε μην με βρεις και εσυ τυχαια χαχαχαχ

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
μα σου δινω την ευκαιρια να με συναντησεις.για διαβασε στο θεμα κυπρο για λευκωσια σελιδες 66 και 67.καπιοι αλλοι ηθελαν να με συναντησουν που με αμφισβητουσαν.
ο ενας στην σελιδα 66 γραφει οτι τον πηγα σε πουτανες και οτι ηξερα και τον ξαδερφο του που υπηρετησε
Ο.Υ.Κ !στην επομενη σελιδα το αλλο παιδι με συναντησε επιβαιβαιωνει οτι δεν λεω μαλακιες και ειμαι πολυ περπατημενος νυχτα με διασηνδεσεις.ο τριτος που με αμφισβειτει του στελω κινητο δεν απαντα και με περνει αποκρυψη και δεν με συναντα ποτε!ηταν ο ψευτομαγκας οπως εσενα,τον παρακαλουσα να βρεθουμε οπως τα 2 αλλα παιδακια και δεν ηρθε ποτε!στην κυπρο δεν συνηθιζω αν μου κανει καπιος μαγκιες στον δρομο να αντιδρω γιατι σκεφτωμε πρωτα αν ηξερε ποσα κοματια τον κανει καπειος σαν εμενα δεν θα μιλουσε.
χαιζοντε μονο που βλεπουν το αγριο βλεμα μου χωρις λογια και στριβουν,καταλαβουν δεν παιζω.
μπαρπα οποτε θες σου δινω την ευκαιρια.θα χεστεις μονο που θα με συναντησεις για διαβασε θεματα για κυπρο 66-67 σελιδα που τελικα συναντησα οσους ειπα να με βρουνε φατσα να μιλησουμε.
μην παιζεις με την τυχη σου γιατι ισως μπορει να σε βρω κατατυχη οπως 2 κυπριους μικρους θαυμαστες μου.πηγαινα οδυσσο και 2 μικροι κιεβ πιασαμε κουβεντα στο αεροδρομιο.τους ειπα μερικες κουβεντες για ουκρανια και μου λεει ο ενας εισαι ο ουκχαρης απο μπου?ειπα ο ιδιος και τρελαθηκαν απο την χαρα τους!ασε να βρω και σε ποια σελιδα εγραψαν στο θεμα κυπρος οτι με συναντησαν τυχαια.
Κουμπάρο στατιστικά η χώρα βγάζει μια φορά τα 10 χρόνια έναν πολύ αδίστακτο, ψυχρό και ψυχοπαθή εγκληματία! Είχαμε Σεχίδη, Πάσσαρη και κάποιους άλλους που αυτά που είχαν στο άρρωστο μυαλό τους τα έκαναν πράξη και ΔΕΝ υπολόγισαν νομικές συνέπειες! Ένας άλλος στη Κρήτη την άναψε στον αντιπρόεδρο του χωριού!  Πρόσεξε μην πέσεις σε κανέναν τέτοιο!  :S

*Εγώ περιμένω τα τελευταία χρόνια έναν τέτοιο να "περιποιηθεί" κανέναν πολιτικό...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Κουμπάρο στατιστικά η χώρα βγάζει μια φορά τα 10 χρόνια έναν πολύ αδίστακτο, ψυχρό και ψυχοπαθή εγκληματία! Είχαμε Σεχίδη, Πάσσαρη και κάποιους άλλους που αυτά που είχαν στο άρρωστο μυαλό τους τα έκαναν πράξη και ΔΕΝ υπολόγισαν νομικές συνέπειες! Ένας άλλος στη Κρήτη την άναψε στον αντιπρόεδρο του χωριού!  Πρόσεξε μην πέσεις σε κανέναν τέτοιο!  :S

*Εγώ περιμένω τα τελευταία χρόνια έναν τέτοιο να "περιποιηθεί" κανέναν πολιτικό...
θα φυγαδευσουμε με ελικοπτερο τον ορεστη και θα τον στειλουμε ελλαδα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
θα φυγαδευσουμε με ελικοπτερο τον ορεστη και θα τον στειλουμε ελλαδα
Και οι Ουκρανοί μην νομίζεις.. γατάκια είναι! Δρούν μόνο σε ομάδες και δεν έχουν βαριά balls! Ούτε έχει πολλούς σβέρκους!
Τα πράγματα αλλάζουν στη Ρωσία! Εκεί δεν παίρνει κανέναν να κάνει μαγκιές! Επίσης θα συμφωνήσω και με Κμαν πως τα βαλκάνια βγάζουν σκληρά καρύδια!
Χτες στη βόλτα που έκανα στα μπαρ και έμαθα για τους μπράβους που ήρθαν φέτος στο νησί, είναι κυρίως απο κεντρική και βόρεια Ελλάδα! Οι τύποι σε έχουν μισή μπουκιά! Γυαλίζει το μάτι τους! ΟΥΤΕ η Κύπρος αλλά ούτε και η Ρόδος βγάζουν τέτοια άτομα! Κυρίως Κύπρο δεν έχω δει ποτέ αρχιδάτο άντρα!   ...όσο για τον ορέστη ... μόνο στα κοριτσάκια και μάλιστα μισή μπουκιά τα έκανε... και μέχρι εκεί ήταν ο λαπάς...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Και οι Ουκρανοί μην νομίζεις.. γατάκια είναι! Δρούν μόνο σε ομάδες και δεν έχουν βαριά balls! Ούτε έχει πολλούς σβέρκους!
Τα πράγματα αλλάζουν στη Ρωσία! Εκεί δεν παίρνει κανέναν να κάνει μαγκιές! Επίσης θα συμφωνήσω και με Κμαν πως τα βαλκάνια βγάζουν σκληρά καρύδια!
Χτες στη βόλτα που έκανα στα μπαρ και έμαθα για τους μπράβους που ήρθαν φέτος στο νησί, είναι κυρίως απο κεντρική και βόρεια Ελλάδα! Οι τύποι σε έχουν μισή μπουκιά! Γυαλίζει το μάτι τους! ΟΥΤΕ η Κύπρος αλλά ούτε και η Ρόδος βγάζουν τέτοια άτομα! Κυρίως Κύπρο δεν έχω δει ποτέ αρχιδάτο άντρα!   ...όσο για τον ορέστη ... μόνο στα κοριτσάκια και μάλιστα μισή μπουκιά τα έκανε... και μέχρι εκεί ήταν ο λαπάς...
Διόρθωση ! Ο Σολωμού και ο Ισαακ ήταν αρχιδάτοι! Βέβαια εσύ είσαι μια τρίχα από τα αρχίδια τους.. Μην το πάρεις προσωπικά!  Το λέω για όσους σκάρτους κύπριους τριγυρνάνε στα κατεχόμενα!
Και απορώ πως ο δάσκαλος δεν σε έχει στρώσει σε αυτό! Μάλλον σε πάει σιγά σιγά! Πρώτα σου άνοιξε τα μάτια να μην στα τρώνε οι ξεκωλιάρες Ουκρανέζες και το επόμενο βήμα είναι να σε ξεκόψει απο τους Τουρκαλάδες που σου κατέχουν το βόρειο νησί και σκοτώσανε κόσμο...    

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Ετσι είναι.Εξάλλου και στους πολέμους Μικρασία,Αλβανία κτλ αυτοί πολέμησαν.

Βασικά ξάφνιασαν τους αντιπάλους με τη σφοδρότητα και την αγριότητα που διέθεταν.Οι Ιταλοί έστελναν τηλεγραφήματα,δεχθήκαμε επίθεση αγρίων θηρίων.Και στη Μικρασία έκαναν τεράστια εντύπωση,οι Τούρκοι ακόμα τους θυμούνται.Ο Ερντογάν ακόμα παραληρεί για ό,τι έγινε.
Οι Ρώσοι πάλι έχουν μια συμπυκνωμένη δύναμη,δεν τα βγάζεις εύκολα πέρα μαζί τους.Δεν εντυπωσιάζουν αλλά έχουν πυγμή αυτή την ακατανίκητη δύναμη αντίστασης και αυτό τους κάνει επικίνδυνους.
Ρωσία η χώρα που μπαίνεις εύκολα αλλά βγαίνεις πολύ δύσκολα.
Οσο για τους Κύπριους ένας από τους βασικούς λόγους που οι Ελλαδίτες δε χωνεύουν τους Κύπριους είναι οτι οι Κύπριοι δεν πολέμησαν σοβαρά στην τουρκική εισβολή το 74 ούτε αντιστάθηκαν ιδιαίτερα ενώ η ΕΛΔΥΚ εξοντώθηκε για να σώσει το αεροδρόμιο και τη μισή Κύπρο.Δηλαδή οι μόνοι που πολέμησαν για την ανεξαρτησία της Κύπρου ήταν οι Ελλαδίτες και από εκεί ξεκίνησε το πουρκουά,η Κύπρος κείται μακράν κτλ.
Και τώρα έτσι είναι δηλαδή τα μόνα μάχιμα σώματα στην Κύπρο είναι οι Ελδυκάριοι.
Εχει μείνει Τούρκος Θεσσαλία,Στερεά Ελλάδα,Πελοπόνησσο?Και αντίστοιχα πόσοι έχουν μείνει Κύπρο.Είναι εντελώς άλλη αντιμετώπιση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά τα θέματα που θίγουμε εδώ Κίεβο vs Μόσχα,αν η Ρωσία είναι καλύτερη ή όχι από Ουκρανία κτλ,τι γίνεται με τα οχτάρια κτλ απασχολούν και το ISG απλά εδώ είμαστε στην πρωτοπορία και δίνουμε τις σωστές απαντήσεις ένα,δύο χρόνια πριν οι ξένοι βρουν την άκρη.

Είναι τεράστια η υπεροχή του τσολιά Βαλκάνιου σε σχέση με τον υπολογιστή Δυτικό.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
Δεν θυμάμαι αγγλόφωνο ναχει επιτυχία οπουδήποτε σε ανατ μπλοκ
Άσχετοι με το σπορ
Θύματα εντελώς
Αντίθετα θυμάμαι πολλούς μεσογειακοθς Ιταλούς κατά βάση να κάνουν θραύση το 95/2000
Υγ ποιος διαβάσει το isg για Κίεβ θα καταλάβει αμέσως ότι με τόσους μαλακοπιτουρες ααγαμητους Δυτικού τύπου δώσε σώσε γαμπρους
ειναι καμένη γη η φάση όλη για το χομπυ σε φάση τριημέρου η εβδομάδας
:walkingpenis:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.073
Πόντοι
42.697

CookedOffbeatKusimanse-size_restricted.gif

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.492
Πόντοι
26.141
Καλό το κατιμπιαν ,είμαι μέσα αλλά Κονγκό μπονγκο Πλάγια Ντελ Κάρμεν και στη καρθαγενα πολύ ανώτερα ακόμη και γκαλαξι Πλόβντιβ και μεγκαμι σοφια

Συνημμένα

• IMG_20190524_232345.jpg
    IMG_20190524_232345.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 55
  • IMG_20190524_231932.jpg
    IMG_20190524_231932.jpg
    2,6 MB · Εμφανίσεις: 63

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές