Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχηγε μου κάνε ένα κόπο
Για Κισιναου λέγαμε μας κοψανε  τα τρολλαριαματα
Για πες εκεί πως κινεισαι
Η βίζα που λες πόσο κάνει κ σε πόσο καιρό βγαίνει??
Ένα γρήγορο στεπ μπάι στεπ οδηγό
Ας τον ουκχαρη
Έχει αφεση αμαρτιων από Τον Απόστολο Ιωσήφ ςφ όρου ζωής
Μην ασχολείσαι
Πάμε στο μανιουαλ του Κισιναου
μεγαλη χαρη του μεγα αποστολου μιλησαμε πριν 3 ωρες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δε κανουν μονο τα ρουχα τη διαφορα ρε k,επειδη εφαγες γαμησι στην Ελλαδα εχεις θεοποιησει τη Γερμανια,αν επεστρεφε ο Αντολφ για μια μερα  και εβλεπε τα χαλια που εχουν οι γερμανιδες σημερα θα τις βρονταγε ολες στον κλιβανο,ουτε μια  δεν θα αφηνε,τι Αμβουργα και αρχιδια μαντολες τσαμπουνας

Εγώ κάτι φωτό που βλέπω από δεκαετία του 30 ίδιες ήτανε με τώρα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
για εσενα δεν χρειαζεται να πουμε κ πολλα..
Γνωστος αρχιβλακας αγραμματος καραγκιοζης!!!
Για βαλε μας το σχετικο λινκ που βρισκεις τις βιζες ρε κακομοιρε!!!
ΥΓ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΩΡΗ ΨΩΛΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ!!!
εχεις αρχιδια να με συναντησεις κυπρο?για δεν ερχεσε να μου δειξεις απο κοντα.
θα σε γαμησω και στο ξυλο αν θες και χωρις λεφτα απο τον διμητρακη που ειπε να σε συναντησω και να σε κανω τουλουμι.θες να με συναντησεις εδω λαιβ?μαγκα πρηκτολογιου καλα οι αλλοι κρυβωντε αθηνα για σκασε μυτη εσυ που εισαι εδω.δεν ξερω να βαζω λινκ,εγραψα απλα στο γκουκολ και εβγαλε δεκαδες πασπορτ με σφραγιδες.αν εχεις αρχιδια εχω αυριο ολη την μερα χρονο για σενα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ξέρεις ...
ΑΝ σεληνιάζεσαι να μπεις σε κάποιο φρενοκομείο. Αν είσαι μονιμα Ουκρανία θα ξέρεις πολύ καλά μαλακάκο άνθρωπε που είσαι ο ξερόλας της υπόθεσης ότι όσοι μπουν σε ίδρυμα ΔΕΝ ξαναβγαίνουν ...  Εκεί αφήνουν τα κοκαλάκια τους

Πανίβλακα μαλακάκο τι δουλειά κάνω ΔΕΝ σε απασχολεί ..  Μπορεί να κάνω αγοραπωλησία "νωπών κρεάτων"  Μπορεί να κάνω οτιδήποτε ... 

Μάλλον δεν ξέρεις από δουλειά και τις ευκαιρίες που έχουν οι χώρες αυτές. ΟΠΟΤΕ τα επαγγελματικά θέματα άφησέ τα απ' έξω. ΕΔΩ δείχνεις και καταλαβαίνω ότι σε
συντηρεί και σε θρέφει η καημένη η μανούλα σου ΠΑΛΙΟΜΟΣΧΑΡΙ ... 

ΑΠΟ εκεί και πέρα ΑΝΕΦΕΡΑ από την πρώτη στιγμή μια ατραπό. ΔΕΝ είπα ότι είναι και η πανάκεια...
Ο καθένας έχει τον τρόπο του ... 
ΔΕΝ με νοιάζει να διαβάσω το νήμα όλο από την αρχή.  ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ και την μέθοδο μου.
ΟΜΩΣ ρε παλιομοσχάρι θα σε ενημερώσω ότι σε 3 μέρες θα είμαι πάλι ΟΥΚΡΑΝΙΑ θα μένω στο FARAOH (αν είσαι Ουκρανία ξέρεις που στο διάολο είναι)
και δέχομαι να συναντηθούμε Face to Face
και να δούμε τίνος ο κώλος θα τσούξει από την παρτούζα και τα καυλιά που θα φάει.

Μάθε ρε μαλακισμένο ΠΑΛΙΟΜΟΣΧΑΡΙ να σέβεσαι την άποψη του καθενός
Και να δέχεσαι τις επιθέσεις των άλλων όταν ο ίδιος προβείς πρώτος σε επιθέσεις και προσβολές σε άλλους ... 
να σου πω οτι δεν θες βιζα για ουκρανια και μην ξοδευτεις για εισητιριο επιστροφης δεν θα το χρειαστεις.για σκασε μυτη να σε δουμε?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ρε τραβα γαμησου παρακατω..
Εισαι πολυ λιγος για να με τρολαρεις!!!
ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙΣ!!!
ΚΛΑΨΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!!!
εκανες τον μαγκα στον διμητρακη που δεν θα συναντουσες ποτε και σε προκαλουσα και τοτε.
γιατι δεν με συναντας απο κοντα να λυσεις τις αποριες μας?να ξερεις ψευτομαγκα καλαμαρα σας εχουμε για να γελαμε κυπρο θα το εχεις εμπεδωσει.μαγκια και κλανια ρε νουμερο στην ουκρανια μεγαλωσα οχι με τους ψευδομαγκες στην ελλαδα.μου θυμησες οταν ηρθε πριν 26 χρονια ενας καλαμαρας στην ταξη μου που ηταν θηριο και ελεγε χρυση αυγη,μαχαιρωματα ,ξυλικια και ελληνικο βρομοξυλο!μια μερα εκανε μαγκιες στον δωρο ενα κοντουλη τυπο που παιζαμε μπαλα μαζι γνωστο απο οικογενεια μεγαλων καυκατζιδων και που εδιναν ξυλο,κοντουλης αλλα ταυρος.του μαυρισε τα ματια του καλαμαρα και εγιναν κολητοι χαχαχαχα.
τον ρωτουσα πως καταφερε ο κοντος να σε κανει τουλουμι?ελεγε στην ελλαδα μαλωνουμε διαφορετικα και ελληνικο βρομοξυλο εχει αλλους νομους στον καυγα χαχαχαχαχ.
εφαγε κυπριακο τοπουζι ο καλαμαρας αλλα εσενα μιας και ουκρανικης σχολης θα σε κλωτσαω στο κεφαλι ακομα και οταν θα εισαι κατο.πες μου πως να σε συναντησω αυριο λευκωσια

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο μονος που ειχε αρχιδια να προκαλεσω και ηρθε ηταν ο ντερτι αλλα καταλαβα οτι ηταν φιλος με τους αλλους φιλους μου εδω και μια χαρα τα ειπαμε και ο ντερτι δεν ηρθε για καυγα αλλα να μου δειξει αποδειξεις με φωτο απο γκομενες.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Εγώ κάτι φωτό που βλέπω από δεκαετία του 30 ίδιες ήτανε με τώρα.
  ρε τρελοk αυτες που εβαλες ηταν μεγαλωμενες για 3Κ,αν ξερεις τι εννοω αφου λες οτι εισαι χρονια στη γερμανια,μονο εσυ θα μπορουσες να τις  δεις ιδιες με τις σημερινες :grin: :grin:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.481
Πόντοι
24.596
:S :S :S

Συνημμένα

• internet-fight-in-a-nutshell_o_2457457.jpg
    internet-fight-in-a-nutshell_o_2457457.jpg
    164 KB · Εμφανίσεις: 47

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Άσε ...
Τα έχω φάει και εγώ στα μούτρα ....
Ειδικά οι αραβότουρκοι ....  κάνουν μεγάλη ζημιά !!!! 

Τους τάζουν ζωή χωρίς κόπο ...
Και μετά ...  τρώνε τα μούτρα τους ... ΕΠίσης Θέλουν παιδιά νωρίς... 
Ειδικά 20-25  θέλουν οπωσδήποτε παιδιά ! 
πιοι αραβοτουρκοι ρε καμενε ?οι χτιστες και ανεργοι που ηρθαν για καλυτερο μελον ουκρανια?
αληθεια στα πανακριβα εστιατορια και χοτελ που λες πας εχει αραβοτουρκους?αντε ειχε στο γιδροπαρκ πριν 10 χρονια και στην οδυσσο χιλιαδες αφραγγους 90% πανω απο 55 ετων και καθωντε σε τουρκικα στεκια ολοι μαζι ολη μερα.αυτους θεωρητε ανταγωνισμο?κανεις δεν ασχολειτε η υπολογιζει.
η τους 4 νεαρους που θα δεις σπανια να γυριζουν φιλμακια ουκρανια και την βγαζουν μονοι με την καμερα?τουρκοι με λεφτα επιχειρηματιες ερχοντε οχι αρκετοι οδυσσο και μενουν σε ακριβα χοτελ.
καμια σχεση με τα καριμπιαν κμαν.αυτοι θα ζητησουν απο το χοτελ η απο αυτους που συνεργαζωντε επαγγελματικη συνοδεια και οχι της φτηνιαρες του κμαν

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ασε νασο δεν χρειαζετε καν να σε κραξω ειδα σε ποια θεματα γραφεις και τι γραφεις.
δεν περιγραφω αλλο.μεχρι σε θεματα για γιουροβιζιον σαν να εισαι πουστης τι να πω

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
Χάρη σιγά θα σε πάρει σοβαρά ο χουις  κ θα κρύβεται Κύπρο μήπως τον πετύχεις πουθενά  :heavymetalbig:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
ασε νασο δεν χρειαζετε καν να σε κραξω ειδα σε ποια θεματα γραφεις και τι γραφεις.
δεν περιγραφω αλλο.μεχρι σε θεματα για γιουροβιζιον σαν να εισαι πουστης τι να πω
ο μιτσος μπορεί να κατέβει γιουροβιζιον κ να κάνει στριπτίζ με χλαμυδα
Σίγουρη πρωτια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
ΑΝάκριση κανονική έτσι ?  :think:  :s&m_3:
2012

chisinau 5 *
City Park Hotel 5* 

Εκεί μπορεί να σε βολέψουν τα παιδιά από την ρεσεψιόν S For M !  :happy:
ωραίος
Κατατοπιστικοτατος
Το 20/40 ε την νύχτα που τα δώσεις??
ΡΕεσεψιονιστ η στις κοπέλες άμεσα??

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Το πλεον καλτ θρεντ στο μπου τελικα!!!
Ρε τι νουμερα εισαστε τελικα??:

Συνημμένα

• 20190524_005029.jpg
    20190524_005029.jpg
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 74

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
πιοι αραβοτουρκοι ρε καμενε ?οι χτιστες και ανεργοι που ηρθαν για καλυτερο μελον ουκρανια?
αληθεια στα πανακριβα εστιατορια και χοτελ που λες πας εχει αραβοτουρκους?αντε ειχε στο γιδροπαρκ πριν 10 χρονια και στην οδυσσο χιλιαδες αφραγγους 90% πανω απο 55 ετων και καθωντε σε τουρκικα στεκια ολοι μαζι ολη μερα.αυτους θεωρητε ανταγωνισμο?κανεις δεν ασχολειτε η υπολογιζει.
η τους 4 νεαρους που θα δεις σπανια να γυριζουν φιλμακια ουκρανια και την βγαζουν μονοι με την καμερα?τουρκοι με λεφτα επιχειρηματιες ερχοντε οχι αρκετοι οδυσσο και μενουν σε ακριβα χοτελ.
καμια σχεση με τα καριμπιαν κμαν.αυτοι θα ζητησουν απο το χοτελ η απο αυτους που συνεργαζωντε επαγγελματικη συνοδεια και οχι της φτηνιαρες του κμαν
ρε μαλ χάρη το καλοκαίρι από Ιούλιο ειδικά τίγκα είναι  η Οντεσα
αρκαντια κι ειδικά Ιτακα και Ιμπιθα με νεαρούς από Λίβανο Σαουντιι Καταρ ότι θες
Βάλε κ  πολλούς Τούρκους  τουρίστες κι εδεσε

Χερσον επίσης Τίγκα στους Τούρκους πουρχονται για γκομενες με τρεις πτήσεις απευθείας την βδομάδα..από Κωνσταντίνουπολη
Κίεβο δεν έχω πάει πολύ καιρό άρα σίγουρα κι εκεί θαχει πολλους Ιούλιο Αύγουστο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
Το πλεον καλτ θρεντ στο μπου τελικα!!!
Ρε τι νουμερα εισαστε τελικα??:
κρυψε την IP σου θα βρει ο Χάρης που μενεις κ την εβαψες
Υγ δεν είπες δεν θα ξαναγράψεις εδώ στο θρεντ των κουασιμοδων?? :think:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ Ν ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΦΑΛΙΑΡΩΣΩ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΥΛΗ ΠΥΡΦΟΡΟ!!!
ο Χάρης είναι ουκας έχει φαει πολλούς Τούρκους στα κατέχομενα σαν κομαντο
Είναι κοντός αλλά πολύ γρήγορος
Ο ζαμπιδης της Αγίας Ναπας
Λάβε τα μέτρα σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom