τα πηρα με τον καμενο και του εκανα μια γερη επιθεση μαλλον σελινιαζομε τα μεσανυχτα χαχαχαχ
Ξέρεις ...
ΑΝ σεληνιάζεσαι να μπεις σε κάποιο φρενοκομείο. Αν είσαι μονιμα Ουκρανία θα ξέρεις πολύ καλά μαλακάκο άνθρωπε που είσαι ο ξερόλας της υπόθεσης ότι όσοι μπουν σε ίδρυμα ΔΕΝ ξαναβγαίνουν ... Εκεί αφήνουν τα κοκαλάκια τους
Πανίβλακα μαλακάκο τι δουλειά κάνω ΔΕΝ σε απασχολεί .. Μπορεί να κάνω αγοραπωλησία "νωπών κρεάτων" Μπορεί να κάνω οτιδήποτε ...
Μάλλον δεν ξέρεις από δουλειά και τις ευκαιρίες που έχουν οι χώρες αυτές. ΟΠΟΤΕ τα επαγγελματικά θέματα άφησέ τα απ' έξω. ΕΔΩ δείχνεις και καταλαβαίνω ότι σε
συντηρεί και σε θρέφει η καημένη η μανούλα σου ΠΑΛΙΟΜΟΣΧΑΡΙ ...
ΑΠΟ εκεί και πέρα ΑΝΕΦΕΡΑ από την πρώτη στιγμή μια ατραπό. ΔΕΝ είπα ότι είναι και η πανάκεια...
Ο καθένας έχει τον τρόπο του ...
ΔΕΝ με νοιάζει να διαβάσω το νήμα όλο από την αρχή. ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ και την μέθοδο μου.
ΟΜΩΣ ρε παλιομοσχάρι θα σε ενημερώσω ότι σε 3 μέρες θα είμαι πάλι ΟΥΚΡΑΝΙΑ θα μένω στο FARAOH (αν είσαι Ουκρανία ξέρεις που στο διάολο είναι)
και δέχομαι να συναντηθούμε Face to Face
και να δούμε τίνος ο κώλος θα τσούξει από την παρτούζα και τα καυλιά που θα φάει.
Μάθε ρε μαλακισμένο ΠΑΛΙΟΜΟΣΧΑΡΙ να σέβεσαι την άποψη του καθενός
Και να δέχεσαι τις επιθέσεις των άλλων όταν ο ίδιος προβείς πρώτος σε επιθέσεις και προσβολές σε άλλους ...