Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kammenos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
135
Πόντοι
1
τα πηρα με τον καμενο και του εκανα μια γερη επιθεση μαλλον σελινιαζομε τα μεσανυχτα χαχαχαχ

Ξέρεις ...
ΑΝ σεληνιάζεσαι να μπεις σε κάποιο φρενοκομείο. Αν είσαι μονιμα Ουκρανία θα ξέρεις πολύ καλά μαλακάκο άνθρωπε που είσαι ο ξερόλας της υπόθεσης ότι όσοι μπουν σε ίδρυμα ΔΕΝ ξαναβγαίνουν ...  Εκεί αφήνουν τα κοκαλάκια τους

Πανίβλακα μαλακάκο τι δουλειά κάνω ΔΕΝ σε απασχολεί ..  Μπορεί να κάνω αγοραπωλησία "νωπών κρεάτων"  Μπορεί να κάνω οτιδήποτε ...  

Μάλλον δεν ξέρεις από δουλειά και τις ευκαιρίες που έχουν οι χώρες αυτές. ΟΠΟΤΕ τα επαγγελματικά θέματα άφησέ τα απ' έξω. ΕΔΩ δείχνεις και καταλαβαίνω ότι σε
συντηρεί και σε θρέφει η καημένη η μανούλα σου ΠΑΛΙΟΜΟΣΧΑΡΙ ...  

ΑΠΟ εκεί και πέρα ΑΝΕΦΕΡΑ από την πρώτη στιγμή μια ατραπό. ΔΕΝ είπα ότι είναι και η πανάκεια...
Ο καθένας έχει τον τρόπο του ...  
ΔΕΝ με νοιάζει να διαβάσω το νήμα όλο από την αρχή.  ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ και την μέθοδο μου.
ΟΜΩΣ ρε παλιομοσχάρι θα σε ενημερώσω ότι σε 3 μέρες θα είμαι πάλι ΟΥΚΡΑΝΙΑ θα μένω στο FARAOH (αν είσαι Ουκρανία ξέρεις που στο διάολο είναι)
και δέχομαι να συναντηθούμε Face to Face
και να δούμε τίνος ο κώλος θα τσούξει από την παρτούζα και τα καυλιά που θα φάει.

Μάθε ρε μαλακισμένο ΠΑΛΙΟΜΟΣΧΑΡΙ να σέβεσαι την άποψη του καθενός
Και να δέχεσαι τις επιθέσεις των άλλων όταν ο ίδιος προβείς πρώτος σε επιθέσεις και προσβολές σε άλλους ...  

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Η μοναδική σταθερά που υπάρχει στα ανατολικά νήματα, ανεξαρτήτως μαλακίας και ψυχασθένειας του καθενός είναι πως δεν υπάρχουν λούγκρες, γυναικοτοί, λοατκι, λιλες και οτιδήποτε παραπέμπει σε ομοφυλόφιλία!Παρακαλώ αυτό να διαφυλαχτεί  χωρίς υπονοούμενα για τον σεξουαλικό προσανατολισμο μελών που δεν έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα!Αλλιώς μπορούμε κι εμείς να κάνουμε οικασίες για το δεύτερο ποτήρι μιας και δεν συνοδεύεται απο φωτογραφικό υλικό ή έστω μια αναφορά για γυναικείο φύλο!
ρε τραβα γαμησου παρακατω..
Εισαι πολυ λιγος για να με τρολαρεις!!!
ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙΣ!!!
ΚΛΑΨΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Πολλοί μετράνε την ομορφιά με βάση τις γκόμενες που είναι διαθέσιμες σε αυτούς.Αυτό είναι καθαρή μαλακία.Εγώ δε θα πω οτι οι Γερμανίδες είναι για τον πούτσο εμφανισιακά επειδή δε μου κάθονται.Αυτό θα το πει ο βλάκας loser.Γερμανία έχει μοντέλα φοβερά όπως και Σκανδιναυία που τέτοιες δε βλέπεις Ουκρανία,Ρωσία ποτέ.Απλά δεν υπάρχουνε στις ανατολικές σλαβικές χώρες.Για αυτό και τα περισσότερα τοπ μόντελς είναι από δυτική Ευρώπη.
τυπε  k δε φτανουν μονο τα γονιδια,οι σλαβες μπορει να πηραν τα γονιδια απο τις σκαντι αλλα ειναι ομορφοτερες απο αυτες σημερα και για άλλους λόγους,η δευτερη γυναικα του Στραχε ειναι πολυ ομορφη αντικειμενικα εμφανισιακα αλλα γυρευε τι ζαλισμα του εκανε στα @@ που κι αυτος λύγισε και καταστραφηκε μπροστα σε ενα σορτσακι και δυο σλαβικες μπουτάρες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τυπε  k δε φτανουν μονο τα γονιδια,οι σλαβες μπορει να πηραν τα γονιδια απο τις σκαντι αλλα ειναι ομορφοτερες απο αυτες σημερα και για άλλους λόγους,η δευτερη γυναικα του Στραχε ειναι πολυ ομορφη αντικειμενικα εμφανισιακα αλλα γυρευε τι ζαλισμα του εκανε στα @@ που κι αυτος λύγισε και καταστραφηκε μπροστα σε ενα σορτσακι και δυο σλαβικες μπουτάρες

Πρακτικά οι Σλάβες Σουηδία εξαφανίζονται.Δεν τις προσέχεις καν αφού οι Σκανδιναυές θέτουν πολύ ψηλά τον πήχυ εμφάνισης.
Αυστρία κάτι κάνουν οι Σλάβες αφού οι Αυστριακές είναι μεν ψηλές αλλά υστερούν πολύ στα βυζιά,έχουν στήθος σα σανίδα.Επίσης έχουν πολύ τετράγωνες πλάτες πιο φαρδιές από τη λεκάνη,σαν άντρες.Εμένα προσωπικά δε μου αρέσουν και τα πόδια των Γερμανίδων αφού είτε τείνουν στη χοντρομπουτίαση είτε έχουν πόδια λεπτά σαν πελεκάνου με αντιαισθητικές γάμπες και κενό ανάμεσα στα μπούτια.
Ομως είμαι ο πρώτος που θα ομολογήσω οτι οι Γερμανίδες του Αμβούργου ρίχνουν τις Σλάβες στα αυτιά.Δε σημαίνει οτι επειδή δε μου κάθονται,υστερούν εμφανισιακά,ενώ οι Σλάβες επειδή μου κάθονται είναι ανώτερες.
Αν οι Γερμανίδες βάφονταν όπως οι Σλάβες,φόραγαν συνέχεια τακούνια και ξεκωλέ φορέματα  και μίνι,σορτσάκια όπως οι τελευταίες,δε θα μπορούσες να δουλέψεις Γερμανία λόγω πριαπισμού.Απλά δεν το κάνουν για να τις παίρνουν στα σοβαρά και να μπορούν να δουλεύουν αποδοτικά οι Γερμανοί άντρες και να μην ψωλοβροντάνε.
Ενα άλλο χαρακτηριτικό των γερμανοειδών κοινωνιών είναι ο συντονισμός όλων για να κερδίζεται χρόνος.Υπάρχουν όντως συγκεκριμένες εποχές που οι Γερμανίδες τα πετάνε και εμφανίζονται σαν ξέκωλα γιατί πρέπει να αναπαραχθούν.Το κάνουν όλες ταυτόχρονα και οι Γερμανοί άντρες πρέπει να ανταποκριθούν.Γενικά όλα είναι ωρολογιακά συγχρονισμένα στις γερμανοειδείς χώρες εποχές,ώρες πηδήματος κτλ για μέγιστη απόδοση.

si1989

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2019
Like
152
Πόντοι
1
Το έχετε κάψει εντελώς εδώ μέσα ε;;;;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εισαι οντως πολυ ψαγμενος τελικα, μπραβο σου
Για Hondos συμφωνω οτι ειναι πολυ δυσκολο το σημειο και οτι οι γκομενες πηγαινουν μπες-βγες απο το μετρο
Ωστοσο στα Attica πιστευω μπορει να γινει καλο παιχνιδι, οποτε περναω εχει ωραια μουνακια απ εξω που καπνιζουν. Απ την αλλη ομως ποσες φορες να πας; Στη δευτερη σ εχουν παρει χαμπαρι και σε προγκαρουν

Για μενα το καλυτερο παιχνιδι στην Αθηνα μπορει να γινει σε ταρατσες στυλ Hondos, Attica, Titania, ABC, Hilton Κλπ

Εχει πολλες επιλογες δηλαδη μπορεις να πηγαινεις μια φορα στο καθενα καθε εβδομαδα χωρις να γινεσαι στοχος και επισης εχει πολυ καλη ατμοσφαιρα για παιχνιδι Εισαι μακρια απο την χλεμπα του πεζοδρομιου, σε μια ωραια ατμοσφαιρα με θεα την Ακροπολη και οι γκομενες εχουν αλλη διαθεση

Επισης καλο παιχνιδι μπορει να γινει σε λομπυ ξενοδοχειων, ειδικα σε αυτα που συχναζουν τουριστριες. Εχει απειρο υλικο και μικρο ανταγωνισμο καθοσον ο Ελληνας εχει γαλουχηθει σε νοοτροπια καφε, μπαρακι, ορθαδικο κλπ και νιωθει αβολα αν πιει καφε-ποτο σε μπαρ ξενοδοχειου.  

Ναι,αλλά στα καφέ κτλ είσαι κάπως στατικός.Εχεις βέβαια το πλεονέκτημα οτι έχεις πληρώσει οπότε έχεις κάπως added value αλλά αυτό είναι όλο.Ενώ στο δρόμο έχεις μεγάλη ευελιξία,δεν είσαι στατικός.Βέβαια το street καμάκι είναι δύσκολο,δεν είναι για όλους.Κυρίως λόγω έντασης,ένα λάθος να κάνεις,μια λάθος λέξη ή έκφραση ή ένα τυχαίο γεγονός(π.χ. χτυπά το κινητό) και η γκόμενα πέταξε.Συνεπώς είσαι στην κόψη του ξυραφιού και αναπτύσσεις αντανακλαστικά.
Αν το κάνεις σε πολύ δύσκολα περιβάλλοντα(Ομόνοια κτλ) μετά τα άλλα σου φαίνονται πανεύκολα.Θυμάμαι πρωτοπήγα Hauptbahnhof το 2005 και είχα κουφαθεί με την ευκολία Γερμανία.Εδώ λέω θα βγάζω γκόμενα κάθε μια δυο μέρες.Και όντως έτσι ήτανε αφού φεύγουν πολλοί από τους περιορισμούς της Ελλάδας είναι σα να αφαιρούν δέκα κιλά βάρος από το στήθος σου και 20 κιλά από την πλάτη σου οπότε νιώθεις τρομερά ελεύθερος,δυνατός,Balkan powerclass,βγαίνεις να τους γαμήσεις όλους.
Αυτό είναι το αίσθημα του Ελληναρά στο εξωτερικό.
Και πού να πας σλαβικές χώρες.Εκεί είσαι ασταμάτητος,πρακτικά φέρνεις πολυβόλα και πυραύλους για να τρυπήσεις χάρτινες άμυνες από γκόμενες.
Στις σλαβικές χώρες κάνεις μεγιστοποίηση απλώς.Πιάνεις τη μέγιστη ποιότητα γκόμενας αναλογικά με εμφάνιση και πόσα διαθέτεις.Δεν μπορεί να πάει παραπάνω.Κεφαλαιοποιείς στο μαξ.

si1989

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2019
Like
152
Πόντοι
1
Χαχα
Ρε τι ακούω  !!
Αυτό γίνεται Καλό ζεϊμπέκικο φίλος...

Ο κμάν ξαλάφρωσε,
στη Γερμανία πήγε,
Και της Ομόνοιας τα στενά
Μήτε τα ξαναείδε...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Χαχα
Ρε τι ακούω  !!
Αυτό γίνεται Καλό ζεϊμπέκικο φίλος...

Ο κμάν ξαλάφρωσε,
στη Γερμανία πήγε,
Και της Ομόνοιας τα στενά
Μήτε τα ξαναείδε...

Είναι λογικό.Φαντάσου ένα καμάκι σταθμού Λαρίσης που κόβει συνεχώς τσάρκες μήπως και πετύχει καμιά χαμένη Πολωνέζα να δώσει τα ρέστα του,βρεθεί ξαφνικά σταθμό Ντύσσελντορφ να περνάνε εκατοντάδες Πολωνέζες καθημερινά.Αυτός θα τιναχτεί στον αέρα,δε θα πιστεύει την τύχη του.Από εκεί που έψαχνε με το κυάλι,ξαφνικά τις έχει στο πιάτο.Και αν πάει Poznan Glowny ακόμα καλύτερα.Εκεί είναι όλες Πολωνέζες δε χρειάζεται καν να τις ξεχωρίζει από τις Γερμανίδες και περνάνε κάθε μισό λεπτό.Θα χεστεί από τη χαρά του μιλάμε για τρελλή αναβάθμιση.
Κάπως έτσι είναι γενικά.Απλά θα γίνει πιο τεμπέλης και θα ανεβάσει τα στάνταρτς του αφού θα γαμάει πολύ πιο εύκολα στο ανατολικό μπλοκ.Θα γίνει και φιλόσοφος κάπως,οτι και καλά είναι καλύτερος από τους άλλους.
Αυτά είναι αυτοννόητα,σε όλους συμβαίνουν τα ίδια ενώ είναι για τον πούτσο.
Αν έχεις την αυτογνωσία οτι είσαι για τον πούτσο ενώ γαμάς αβέρτα έχεις φοβερό πλεονέκτημα.Είναι το inner game που λένε,καταμπερδεύεις τις γκόμενες,δεν μπορούν να βγάλουν συμπέρασμα.
Το ίδιο συμβαίνει και στα εργασιακά,ο Ελληναράς είναι ασταμάτητος στο εξωτερικό αφού δεν μπορούν να του βάλουν κανενός είδους περιορισμό οι μπουχέσες.Είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσουνε γιατί είμαστε εντελώς ιδιόμορφη περίπτωση και είναι αντιοικονομικό να φτιάξουν κανόνες ειδικά για εμάς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ φάσεις με δίμετρα σλαβικά μπούτια.

29v74W.jpg

P1Q4FH.jpg

d0UOFZ.jpg

Γενικά τα άτομα σαν εμένα αντιδράσαμε αγρίως στο μέλλον που μας επιφύλασσαν οι αρχιδόψωλοι.Εμένα δε με νοιάζει τι έλεγαν πριν από εμένα και ποια είναι η ισορροπία δυνάμεων,εγώ θα τους γαμήσω και θα αλλάξω την ισορροπία δυνάμεων.Καθαρός Βαλκανιοπουτσισμός.Εφοδος.

kammenos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
135
Πόντοι
1
:happy:

Που ήταν το κορίτσι ?

Δεν πρέπει να είναι πάνω από 25-28 ! 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εντάξει,αυτές που ποστάρω δεν είναι από ίντερνετ,είναι από live καμάκι οπότε αυξάνω τεχνητά τον πήχυ.Δε σημαίνει δηλαδή οτι ο συνήθης πέουλας θα πιάσει τέτοιο επίπεδο.
Χρειάζονται άπειρα χιλιόμετρα πτήσης,ικανό payroll κτλ.Απλά δείχνω τι είναι δυνατό.
Στα θέματα αυτά υπάρχει φοβερός ανταγωνισμός.Θα πέσουν οι αραβότουρκοι οι Τεύτονες,οι Βίκινγκς και οι καουμπόυδες να σε φάνε ζωντανό.Πρέπει να προασπίσεις το έδαφός σου και να γαμήσεις.Δίνονται τρελλές μάχες στα σλαβικά μουνολίβαδα,ο νικητής τα παίρνει όλα.

kammenos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
135
Πόντοι
1
Άσε ...
Τα έχω φάει και εγώ στα μούτρα ....
Ειδικά οι αραβότουρκοι ....  κάνουν μεγάλη ζημιά !!!!  

Τους τάζουν ζωή χωρίς κόπο ...
Και μετά ...  τρώνε τα μούτρα τους ... ΕΠίσης Θέλουν παιδιά νωρίς... 
Ειδικά 20-25  θέλουν οπωσδήποτε παιδιά ! 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά τρυπάω τους Αραβότουρκους λόγω ευελιξίας.Θέλει διπλό πρόσωπο,σοβαρού Γερμανού και αρχιδάτου Βαλκάνιου οπότε τους έχεις για πρωινό,δεν μπορούν να αντισταθούν στην πίεση από δύο μεριές.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.271
Πόντοι
3.656
ρε τραβα γαμησου παρακατω..
Εισαι πολυ λιγος για να με τρολαρεις!!!
ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙΣ!!!
ΚΛΑΨΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!!!
ΚΛΑΙΜΕ ΌΛΟΙ ΜΕ WHOIS-BEEF
ΖΉΣΕ ΚΙ ΆΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΝΑΟΥΜ
Μην τρολαρετε άσκοπα
Είστε ΛΊΓΟΙ  :spam:
Υγ Ρολογα για γαμησι
γκεραντε αους ουμ Ντι εκε λινξ  :ban:

• Like
Αντιδράσεις: koble

kammenos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
135
Πόντοι
1
Επειδή είναι τσαμπατζήδες (όπως όλοι στην φάρα τους)
Καμιά φορά πρέπει να κουνήσεις και λίγο "χαρτί"  για εστιατόριο καλό χαχαχαχαχα
Είχα "πόλεμο"  με τον τουρκαλά για αυτό ...

Επισκέπτης
Πρακτικά οι Σλάβες Σουηδία εξαφανίζονται.Δεν τις προσέχεις καν αφού οι Σκανδιναυές θέτουν πολύ ψηλά τον πήχυ εμφάνισης.
Αυστρία κάτι κάνουν οι Σλάβες αφού οι Αυστριακές είναι μεν ψηλές αλλά υστερούν πολύ στα βυζιά,έχουν στήθος σα σανίδα.Επίσης έχουν πολύ τετράγωνες πλάτες πιο φαρδιές από τη λεκάνη,σαν άντρες.Εμένα προσωπικά δε μου αρέσουν και τα πόδια των Γερμανίδων αφού είτε τείνουν στη χοντρομπουτίαση είτε έχουν πόδια λεπτά σαν πελεκάνου με αντιαισθητικές γάμπες και κενό ανάμεσα στα μπούτια.
Ομως είμαι ο πρώτος που θα ομολογήσω οτι οι Γερμανίδες του Αμβούργου ρίχνουν τις Σλάβες στα αυτιά.Δε σημαίνει οτι επειδή δε μου κάθονται,υστερούν εμφανισιακά,ενώ οι Σλάβες επειδή μου κάθονται είναι ανώτερες.
Αν οι Γερμανίδες βάφονταν όπως οι Σλάβες,φόραγαν συνέχεια τακούνια και ξεκωλέ φορέματα  και μίνι,σορτσάκια όπως οι τελευταίες,δε θα μπορούσες να δουλέψεις Γερμανία λόγω πριαπισμού.Απλά δεν το κάνουν για να τις παίρνουν στα σοβαρά και να μπορούν να δουλεύουν αποδοτικά οι Γερμανοί άντρες και να μην ψωλοβροντάνε.
Ενα άλλο χαρακτηριτικό των γερμανοειδών κοινωνιών είναι ο συντονισμός όλων για να κερδίζεται χρόνος.Υπάρχουν όντως συγκεκριμένες εποχές που οι Γερμανίδες τα πετάνε και εμφανίζονται σαν ξέκωλα γιατί πρέπει να αναπαραχθούν.Το κάνουν όλες ταυτόχρονα και οι Γερμανοί άντρες πρέπει να ανταποκριθούν.Γενικά όλα είναι ωρολογιακά συγχρονισμένα στις γερμανοειδείς χώρες εποχές,ώρες πηδήματος κτλ για μέγιστη απόδοση.
Βερολινο που πηγα δεν το οροσεξα αυτο. Ποτε ειναι η περιοδις αναπαραγωγης των γερμανων;

Επισκέπτης
Εδώ φάσεις με δίμετρα σλαβικά μπούτια.

29v74W.jpg

P1Q4FH.jpg

d0UOFZ.jpg

Γενικά τα άτομα σαν εμένα αντιδράσαμε αγρίως στο μέλλον που μας επιφύλασσαν οι αρχιδόψωλοι.Εμένα δε με νοιάζει τι έλεγαν πριν από εμένα και ποια είναι η ισορροπία δυνάμεων,εγώ θα τους γαμήσω και θα αλλάξω την ισορροπία δυνάμεων.Καθαρός Βαλκανιοπουτσισμός.Εφοδος.
δωσε τη ζακετα σε εναν αστεγο και αγορασε μια γουνα να φορας θα εισαι pimp!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επειδή είναι τσαμπατζήδες (όπως όλοι στην φάρα τους)
Καμιά φορά πρέπει να κουνήσεις και λίγο "χαρτί"  για εστιατόριο καλό χαχαχαχαχα
Είχα "πόλεμο"  με τον τουρκαλά για αυτό ...

Αυτοί είναι πολύ του μπλα μπλα και δε μετράνε ιδιαίτερα.Οι γκόμενες έχουν βαρεθεί το μπλα,μπλα θέλουν σοβαρούς επενδυτές.Αμα δεν έχεις λεφτά για σαμπάνια ή δωράκι με το καλημέρα μπαίνεις στην κατηγορία λαμόγιο όπως οι χιλιάδες αραβότουρκοι.
Από την άλλη οι Δυτικοί έχουν περισσότερα λεφτά αλλά είναι σπάγγοι και πιο ειλικρινείς οπότε οι Τουρκαλάδες τους τρώνε θεωρητικά λάχανο με τα μούσια και το σανό που πουλάνε.
Οπότε εκεί έρχεται ο ανώτερος Βαλκάνιος Ελληναράς να τους βάλει όλους στη θέση τους.Αληθινός όπως ο Γερμανός,σταρχιδιστής όπως ο Τούρκος γενικά τις μπερδεύουμε πολύ.Δηλαδή άμα σκάσεις με κασέρι έχεις τρομερή ισχύ γιατί τους υποτάσσεις όλους σε ανατολή και Δύση.

Επισκέπτης
Γενικά τρυπάω τους Αραβότουρκους λόγω ευελιξίας.Θέλει διπλό πρόσωπο,σοβαρού Γερμανού και αρχιδάτου Βαλκάνιου οπότε τους έχεις για πρωινό,δεν μπορούν να αντισταθούν στην πίεση από δύο μεριές.
στη ροδο καμακωνουν οι Αλβανοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom