Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.271
Πόντοι
3.656
Ίδια κατάσταση ίδια κόστη !  

Κισινάου !  Δύσκολο να μπεις όμως αν δεν έχεις business VISA Ρωσίας !  
θέλει βίζα εισόδου εννοείς??πόσο κάνει??
Εσύ τότε πως πηγές?
Είχες ήδη ρωσική βίζα μπιζνες που λες??
Για πες πιο πολλά για κισοναου
Χαμός από μουνι μάλλον ε??

kammenos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
135
Πόντοι
1
Ναι ...  

Ιδια κατάσταση με Ουκρανία ! 

Παιδιά ΘΕΛΟΥΝ βασική γνώση της ρωσικής γλώσσας !!!! 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.271
Πόντοι
3.656
Ρε τύπε, εγώ σε ανεβάζω, είσαι από τους ελάχιστους που ανεβάζεις φωτογραφίες από πραγματικές γυναίκες.
Μπαρόκ κοφτις μλκιες
Ο άνθρωπος δίνει ουσιαστικές πληροφορίες
Όχι τις μλκιες που διάβαζα ε μέχρι τώρα
Άστο τονρρολαρισμα

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.424
Πόντοι
216
Ομόνοια π.χ. πρέπει να τη στήσεις έξω από τα Hondos που δεν είναι εύκολο αφού είναι γεμάτο πρεζόνια,πάκια,κλεφτρόνια και δεν υπάρχει καμιά απολύτως στάση,οι γκόμενες εξαφανίζονται γρήγορα προς το μετρό.Το ίδιο και Attica έξω από το Attica ή έξω από τα μαγαζιά στην Ερμού που βγαίνουν οι γκόμενες να καπνίσουνε.

Εισαι οντως πολυ ψαγμενος τελικα, μπραβο σου
Για Hondos συμφωνω οτι ειναι πολυ δυσκολο το σημειο και οτι οι γκομενες πηγαινουν μπες-βγες απο το μετρο
Ωστοσο στα Attica πιστευω μπορει να γινει καλο παιχνιδι, οποτε περναω εχει ωραια μουνακια απ εξω που καπνιζουν. Απ την αλλη ομως ποσες φορες να πας; Στη δευτερη σ εχουν παρει χαμπαρι και σε προγκαρουν

Για μενα το καλυτερο παιχνιδι στην Αθηνα μπορει να γινει σε ταρατσες στυλ Hondos, Attica, Titania, ABC, Hilton Κλπ

Εχει πολλες επιλογες δηλαδη μπορεις να πηγαινεις μια φορα στο καθενα καθε εβδομαδα χωρις να γινεσαι στοχος και επισης εχει πολυ καλη ατμοσφαιρα για παιχνιδι Εισαι μακρια απο την χλεμπα του πεζοδρομιου, σε μια ωραια ατμοσφαιρα με θεα την Ακροπολη και οι γκομενες εχουν αλλη διαθεση

Επισης καλο παιχνιδι μπορει να γινει σε λομπυ ξενοδοχειων, ειδικα σε αυτα που συχναζουν τουριστριες. Εχει απειρο υλικο και μικρο ανταγωνισμο καθοσον ο Ελληνας εχει γαλουχηθει σε νοοτροπια καφε, μπαρακι, ορθαδικο κλπ και νιωθει αβολα αν πιει καφε-ποτο σε μπαρ ξενοδοχειου.  

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.271
Πόντοι
3.656
Κριστ μην μας χαλάς την ροή πληροφοριών kammenos
 παρακαλω  :hi:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ρωσική είναι η Μολδαβία???
Νόμιζα στην Ουκρανία ανηκει
Ετοιμαζω βαλίτσες για Μολδαβία με τα φοβερά που διαβάζω σήμερα ! :rockon:  Παίζει κι εκει το 20/40 στα ξενοδοχεία;
Μέχρι Δεκέμβριο θα βγει η bussines Visa?
Ρώσο φέρνουν τα μουνιά στο Κισινάου!?
Θέλουμε φρέσκια ενημέρωση !!!! :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.271
Πόντοι
3.656
Ετοιμαζω βαλίτσες για Μολδαβία με τα φοβερά που διαβάζω σήμερα ! :rockon:  Παίζει κι εκει το 20/40 στα ξενοδοχεία;
Μέχρι Δεκέμβριο θα βγει η bussines Visa?
Ρώσο φέρνουν τα μουνιά στο Κισινάου!?
Θέλουμε φρέσκια ενημέρωση !!!! :rockon:
ti Δεκέμβρη ???
Δεν νομίζω να κάνει πάνω από μηνα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Παίδες ... 
Αν και με πολλά ταξίδια στο ενεργητικό μου λόγω δουλειάς, Πρέπει να πω ότι μπορείτε να περάσετε και καλά τσάμπα ... 
Το θέμα είναι να ξέρετε την ρωσική γλώσσα (ομιλία τα βασικά - δεν χρειάζεστε να κάνετε και πανεπιστημιακή διάλεξη) επίσης να κάνετε ένα προφίλ στο mamba (συγγνώμη εκ των προτέρων αν παραβαίνω κάποιο κανόνα κάνοντας αναφορά σε ξένο site) και με 10USD (αγορά VIP) μπορείτε να βρείτε μια κοπέλα της αρεσκείας σας ..  λίγο μπλα μπλα, να κάνετε το ταξιδάκι σας και να περάσετε όπως εσείς θέλετε.... 
Από εκεί και πέρα θα ξοδέψετε ότι έχετε σαν Budget και θα περάσετε υπέροχα... 

Φιλικά πάντα ... 
Kammenos
φενεσε  εντελος καμενος και τελειος ασχετος που ηρθες το 2019 να πεις σε μελη εδω μαλακιες που διαβασες η σου ειπανε ψευτες φουκαραδες,ρε μαλακα διαβασε απο την αρχη το σαιτ και μην ηρθες εδω αλεξιπτωτιστης να μας ανοιξεις τα ματια ο πιο απειρος εδω 10-20 χρονια παει και αλλοι πανω απο 20-30.
οπως παντα τους μαλακες,ψευτες και οσους τους ειπανε η διαβασαν η φανταστικαν τους κοβω απο την κυπρο για αυτο σαλτα απο εδω.τραβα να διαβασεις κανα περιοδικο να αυνανιστεις.
τι δουλεια κανεις ουκρανια?λες να εισαι υπαλληλος μου ?αντε σαλτα καμενος στο ονομα και στην χαρη

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αν βγει ... Δεν μπαίνει ξανά στον δότη ! 

Πάντως ένα έχω να πω ...  Έχω 3 διαβατήρια ταξίδια στην ανατολική ευρώπη
Μολδαβία
Ουκρανία
Λευκορωσία
Ρωσία

και Καζακστάν (Astana Almati)
Νοβοροσιμπίρσκ
Khanty Mansyysk ! 

Εγώ ένα οδηγό σας τον έδωσα ... 
Από εκεί και πέρα
ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ κάποια μαλακία στα κορίτσια ... 
Θα φυγουν αμέσως...  Προσοχή ... 

Και όπως σας είπα ...  Στο mamba να βάλετε σαν επιλογή  : "Συνάντηση / σοβαρή σχέση" 

Όλες οι υπόλοιπές είναι ... 

Φιλικά και καλά ταξίδια .
Αν βγει ... Δεν μπαίνει ξανά στον δότη ! 

Πάντως ένα έχω να πω ...  Έχω 3 διαβατήρια ταξίδια στην ανατολική ευρώπη
Μολδαβία
Ουκρανία
Λευκορωσία
Ρωσία

και Καζακστάν (Astana Almati)
Νοβοροσιμπίρσκ
Khanty Mansyysk ! 

Εγώ ένα οδηγό σας τον έδωσα ... 
Από εκεί και πέρα
ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ κάποια μαλακία στα κορίτσια ... 
Θα φυγουν αμέσως...  Προσοχή ... 

Και όπως σας είπα ...  Στο mamba να βάλετε σαν επιλογή  : "Συνάντηση / σοβαρή σχέση" 

Όλες οι υπόλοιπές είναι ... 

Φιλικά και καλά ταξίδια .
ειδες πως σε εκοψα απο την πρωτη οτι εισαι εντελος καμενος ρε βλακα?ποιο μαμπα ρε μαλακα που πεθανε εδω και 5-7 χρονια.ποια μαλακα σοβαρη σχεση εισαι τελειος για τον πουτσο.
αν ηξερες τιη  παιζει θα ξερεις οτι σοβαρη σχεση συμαινη σοβαρο επενδυτη χωρις μαλιστα ανταλαγμα.
αντε γεια χαρηκαμε που σε γνωρισαμε στα εγραψα αμεσως να μην χανουμε χρονο α ασχολουμαστε μαζι σου.
λυπαμε που τετιοι τρολ δεν σας συνανταω να σας ριξω χαστουκια η να σας κλισω σε καμια αποθηκη  ουκρανια  3 μερες να βαλετε  μυαλο.καλα σε ειπε μαλακα και ο βαλκανιος πουτσαρας.εντελος καμενος
για την πουτσα.πες μας ποιον ξερεις εδω προσωπικα.αν πηγαινες συνεχεια σε αυτες της χωρες θα ηξερες τους συχνους επισκεφτες.παραδειγμα δεν υπαρχει κυπριος που δεν με σκεφτετε οταν ακουσει ουκρανια η δεν με γνωρισε οταν ηρθε.το ιδιο οι ελληνες συχνοι ειναι γνωστοι απο της πτησεις

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αν νομίζεις ότι σας γλεντάω ...  Θέμα σου !!!!

Σε πάω όμως ένα στοιχηματάκι 20000 και όποιος χάσει αδερφέ !!!! 
Αν γουστάρεις σου ανεβάζω και video με την γκόμενα να τρώει από τα χέρια μου και μετά .... 

για 20000 ... το παίζεις ?
ποτε θα εισαι ουκρανια μια και ερχεσε συχνα?βαζεισ στοιχημα θα σε γαμησω και δεν θα ξερεις απο τι σε ποναει ο κολος?απο το ξυλο η απο το γαμησι

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
καλα τα τσαμπε ρε καμενε πως ερχοντε?τα καμακωνεις με παντομιμα?η δεν εχει αντρες οραιους στην ουκρανια.ρε βλητο απο πουτσα καβλι και φαι ειναι χορτατες λεει και ο μεγα δασκαλος θεος να τον συχωρεσει μαλλον θα πεθανε και δεν εχω νεα του

• Like
Αντιδράσεις: koble

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τωρα σοβαρά... πήγες στη χώρα με τις πιο μουνάρες γκόμενες στην Υφήλιο! Τέτοια κορμιά ασχέτως αν είναι προσβάσιμα σε τουρίστες ή όχι ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!!!!
Μιλάμε για ΑΚΡΑΙΑ ομορφιά! Αρτίστριες της ομορφιάς!
Σε ουκρανικό κλαμπ βλέπεις Αγγέλους !!! Έχεις πεθάνει και είσαι στο παράδεισο!

Νομίζω έχει δίκιο ο Κουμπάρος που λέει πως δεν πήγες...
γραψε στα ελληνικα στο γκουκολ βιζα απο διαβατηριο στην ουκρανια και μπες τις εικονες.
θα δεις χιλιαδες φωτο με σταμπες απο διαβατηρια οπειδηποτε χρονια.
αντε ολους ο κουμπαρος θα τους αποκαλυπτει που χαθηκε ο μητσος τωρα που τον ειδαμε.
θα στειλω και στον δασκαλο σφραγιδα απο βενεζουελα στο διαβατηριο απο γκουκολ μπασ και μασ γραψει κανα μυνημα.θυμωθηκε που ασχοληθηκα με την τρελη,απλα του ειπα τι ζητησε και οτι την απειλησα.
αυτος στραβωσε και τωρα δεν γραφει,με εβρισε και λεει οταν πασ βενεζουελα γραψε μου χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
λετε αν γραψω βαλκαν χερι πανω σε μπουτι στο γκουκολ να βγει ο κμαν η και αλλες δεκαδες φωτο?
χαχαχαχ

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
γραψε στα ελληνικα στο γκουκολ βιζα απο διαβατηριο στην ουκρανια και μπες τις εικονες.
θα δεις χιλιαδες φωτο με σταμπες απο διαβατηρια οπειδηποτε χρονια.
αντε ολους ο κουμπαρος θα τους αποκαλυπτει που χαθηκε ο μητσος τωρα που τον ειδαμε.
θα στειλω και στον δασκαλο σφραγιδα απο βενεζουελα στο διαβατηριο απο γκουκολ μπασ και μασ γραψει κανα μυνημα.θυμωθηκε που ασχοληθηκα με την τρελη,απλα του ειπα τι ζητησε και οτι την απειλησα.
αυτος στραβωσε και τωρα δεν γραφει,με εβρισε και λεει οταν πασ βενεζουελα γραψε μου χαχαχαχ
για εσενα δεν χρειαζεται να πουμε κ πολλα..
Γνωστος αρχιβλακας αγραμματος καραγκιοζης!!!
Για βαλε μας το σχετικο λινκ που βρισκεις τις βιζες ρε κακομοιρε!!!
ΥΓ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΩΡΗ ΨΩΛΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ!!!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
για εσενα δεν χρειαζεται να πουμε κ πολλα..
Γνωστος αρχιβλακας αγραμματος καραγκιοζης!!!
Για βαλε μας το σχετικο λινκ που βρισκεις τις βιζες ρε κακομοιρε!!!
ΥΓ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΩΡΗ ΨΩΛΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ!!!
Η μοναδική σταθερά που υπάρχει στα ανατολικά νήματα, ανεξαρτήτως μαλακίας και ψυχασθένειας του καθενός είναι πως δεν υπάρχουν λούγκρες, γυναικοτοί, λοατκι, λιλες και οτιδήποτε παραπέμπει σε ομοφυλόφιλία!Παρακαλώ αυτό να διαφυλαχτεί  χωρίς υπονοούμενα για τον σεξουαλικό προσανατολισμο μελών που δεν έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα!Αλλιώς μπορούμε κι εμείς να κάνουμε οικασίες για το δεύτερο ποτήρι μιας και δεν συνοδεύεται απο φωτογραφικό υλικό ή έστω μια αναφορά για γυναικείο φύλο!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom