Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Will you see for the visa?
Τι ελληνικούρες είναι αυτές?Μόνο ένας Ελληνας θα έγραφε έτσι με απευθείας μετάφραση από τα ελληνικά.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σε έχω δει πολλές φόρες Οδησσό, άπλα δεν σου έχω μιλήσει και στο ελληνικό το παλιό και το καινούριο απέναντι και στο μαγαζί με τα σοκολατακια σε έχω πετύχει. άπλα δεν υπάρχει κάποιος λόγος να σου μιλήσω από κοντά σαν παρέα μου είσαι αδιάφορος ....σε κράζω γιατί κατά βάθος ξέρεις ότι έχω δίκιο και ότι είσαι ανίκανος να βρεις κάτι άλλο εκτός από σαλον. Ο δε κολλητός σου ο Σαλονικιος που έχω μιλήσει πολλές φόρες μαζί του σε θεωρεί το ανέκδοτο της κυπρου, στην πλάτη σου το πιο ευγενικό που έχει πει ότι είσαι βλάκας και καρπαζοεισπρακτορας, ανθολογία έχει για εσένα...ηλίθιο πανιβλακα βλαμμένο αγάμητος ΘΎΜΑ και οταν το ρωτησα γιατι τον κανεις παρεα μου λεει δεν τον κανω απλα ειναι τσιμπουρι ε και οταν καθόμαστε μαζί έχουμε τον καραγκιόζη της παρέας να γελάμε με την μαλάκια που τον δερνει. Λέει ότι τριγυρνάς σαν την άδικη κατάρα μπας και σου μιλήσει καμιά γκόμενα. Οτι εισαι γόνος και τρως τα λεφτα των γονιων σου .Μονο ενας σε υπερασπιστηκε αλλα αυτος πια δεν ερχετε ουκρανια κανα δυο χρονια τωρα
με ελληνες κακομηρηδες δεν μιλαω στα αρχιδια μου σε εχω χαχαχαχ.για να γελαμε μαζι σας σας εχω.ο σαλονικιος δεν εχει τετεια γνωμη για μενα αυτες ειναι δικες σου μαλακιες γιατι καταλαβα ποιος εισαι.τοτε σου εγραψα απειλιτικα πμ και δεν απαντησες μην αποκαλυφτεις!ο σαλονικιος δεν με εχει για θυμα αντιθετα λεει οτι εγω τον γλιτωσα πολλες φωρες και του ανοιξα τα ματια.ειδες οτι εισαι ψευτης μπαρπα?σιγα μην κανω παρεα με μπαρπες και κακομοιρηδες ελληνες.ο μονος ελληνας που εκανα παρεα και συμπαθησα ηταν ο σαλονικιος τους αλλους ποτε δεν μιλουσα και αν δω ελληνες οδυσσο κατι τελειωμενους που βλεπω στα αρχιδια μου τους εχω.ο σαλονικιος με ειδε 3-4 φορες οδυσσο τελευταια φωρα εχει και 2-3 χρονια.ξερει σοβαρος ειμαι και δεν ειμαι ατομο που καθωμε με παρεα η σε καφε για να κανω τον καραγκιοζη.παντα τον συναντω στο διαμερισμα του κανα 15 λεπτο αφου βολταρουμε συνεχεια.αρα σαλτα γαμησου κακομοιρη με τις ψευτιες σου χαχαχαχ.ολοι που με ξερουν λενε το ιδιο δεν καθομε καπου πανω απο 10 λεπτα!ο σινο,αλλαν,τασος,σαλονικιος ξερουν οτι δεν μπορω να κατσω καπου πανω απο 5-10 λεπτα δεν εχω χρονο σε 5 λεπτα να κανω τον καραγκιοζη και να γελανε χαχαχαχ.οπως στον whois που ειπα να βρεθουμε φατσα να μου κανει μαγκιες και τωρα λεει αθηνα μενει γιατι δεν ερχεσε και εσυ μπροστα μου να δουμε αν μπορεις να μου δωσεις καρπαζιεσ?ακομα και στο ελληνικο επιδει εισαι βλακας τρωω και φευγω αμεσως !ποτε δεν καθομε πανω απο 10 λεπτα αρα μαλακας ψευτης εισαι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τι ελληνικούρες είναι αυτές?Μόνο ένας Ελληνας θα έγραφε έτσι με απευθείας μετάφραση από τα ελληνικά.
οπως βλεπεις πολλα θυματα υπαρχουν.οπου εχει ενδιαφερων και αγαπες παντα ειναι απατη χαχαχα

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
με ελληνες κακομηρηδες δεν μιλαω στα αρχιδια μου σε εχω χαχαχαχ.για να γελαμε μαζι σας σας εχω.ο σαλονικιος δεν εχει τετεια γνωμη για μενα αυτες ειναι δικες σου μαλακιες γιατι καταλαβα ποιος εισαι.τοτε σου εγραψα απειλιτικα πμ και δεν απαντησες μην αποκαλυφτεις!ο σαλονικιος δεν με εχει για θυμα αντιθετα λεει οτι εγω τον γλιτωσα πολλες φωρες και του ανοιξα τα ματια.ειδες οτι εισαι ψευτης μπαρπα?σιγα μην κανω παρεα με μπαρπες και κακομοιρηδες ελληνες.ο μονος ελληνας που εκανα παρεα και συμπαθησα ηταν ο σαλονικιος τους αλλους ποτε δεν μιλουσα και αν δω ελληνες οδυσσο κατι τελειωμενους που βλεπω στα αρχιδια μου τους εχω.ο σαλονικιος με ειδε 3-4 φορες οδυσσο τελευταια φωρα εχει και 2-3 χρονια.ξερει σοβαρος ειμαι και δεν ειμαι ατομο που καθωμε με παρεα η σε καφε για να κανω τον καραγκιοζη.παντα τον συναντω στο διαμερισμα του κανα 15 λεπτο αφου βολταρουμε συνεχεια.αρα σαλτα γαμησου κακομοιρη με τις ψευτιες σου χαχαχαχ.ολοι που με ξερουν λενε το ιδιο δεν καθομε καπου πανω απο 10 λεπτα!ο σινο,αλλαν,τασος,σαλονικιος ξερουν οτι δεν μπορω να κατσω καπου πανω απο 5-10 λεπτα δεν εχω χρονο σε 5 λεπτα να κανω τον καραγκιοζη και να γελανε χαχαχαχ.οπως στον whois που ειπα να βρεθουμε φατσα να μου κανει μαγκιες και τωρα λεει αθηνα μενει γιατι δεν ερχεσε και εσυ μπροστα μου να δουμε αν μπορεις να μου δωσεις καρπαζιεσ?ακομα και στο ελληνικο επιδει εισαι βλακας τρωω και φευγω αμεσως !ποτε δεν καθομε πανω απο 10 λεπτα αρα μαλακας ψευτης εισαι.
άσε ρε ουκ τις τσέπης Κουνγκ φου μάστερ...τα βίντεο που έβγαλε ο σαλονικιος γιατί νομίζεις τα έβγαλε βλήμα για να σε κοροϊδεύει τα έβγαλε για να δουν πόσο βλάκας είσαι.... και ο Αλλαν έλεγε καλά λογία για σένα ότι δεν είσαι κακό παιδί άρα 2 μίλαγαν όμορφα για σένα...ο άλλος ο κύπριος να δεις για πόσο μαλάκα σε έχει

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ολοι διακοπές υπόσχονται,τι νομίζεις?Οι Τούρκοι στη μαγευτική Αττάλεια,οι Αραβες στο Ντουμπάι.
Από υποσχέσεις έχουν χορτάσει οι γκόμενες,τα έχουν ακούσει όλα.Οι άρχοντες δεν υποσχόμαστε,περνάμε κατευθείαν σε πράξεις.
αρχοντα σε βαζω παραδειγμα γιατι βαζεις φωτο με τι πραγματικα υπαρχει διαθεσιμο.γκομενες που δεν αξιζουν!ολοι νομιζουν οτι θα εχουν επιπεδο εμφανισης οι γκομενες με την αλσου,με τις σερεμπρο και αλλες διασημες που βλεπουν σε περιοδικα ενω η πραγματικοτητα ειναι οι προβληματικες που βαζεις φωτο εσυ.για τους τουρκους 2 ουκρανιδες και 2 μολδαβες μου ελεγαν ειναι πολυ ομορφοι!
καποτε ελεγε ο μιτσος για τα σιριαλ τουρκικα που εκαναν ζημια στην ελλαδα εχει δικαιο.
χτες κυπρια ελεγε ποσο ομορφοι ειναι οι τουρκοι στις ταινειες που δειχνουν στην κυπρο με τις σειρες
και σε αυτο το σαρβαιβολ ελλαδα τουρκια.μας εκαναν ζημια γιατι οι ταινειες αυτες παιζουν και ρωσια και ουκρανια και εξυψωσαν τους τουρκους στα ματια τους!βαιβαια αυτοι που ερχονται οι μενουν ουκρανια ειναι τελειος για χεσιμο εμφανισιακα και κακομοιρηδες.κωνσταντινουπολη βλεπεις ομως ευρωπαικα πρωσωπα ξανθους με γαλαζια ματια ενω ουκρανια μονο ανατολιτες απο υποφαθμισμενα μερη 80% κουρδοι

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
άσε ρε ουκ τις τσέπης Κουνγκ φου μάστερ...τα βίντεο που έβγαλε ο σαλονικιος γιατί νομίζεις τα έβγαλε βλήμα για να σε κοροϊδεύει τα έβγαλε για να δουν πόσο βλάκας είσαι.... και ο Αλλαν έλεγε καλά λογία για σένα ότι δεν είσαι κακό παιδί άρα 2 μίλαγαν όμορφα για σένα...ο άλλος ο κύπριος να δεις για πόσο μαλάκα σε έχει
για δεν ερχεσε απο κοντα να μου τα πεις?εχεις αρχιδια?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εχεις αρχιδια η θα φας ξυλο οπως την αλλη φωρα που επεσες ξερος με μια γροθια και εκανες οτι σε πηρε
η καρδια για να γλυτωσεις.μαλλον θα εμαθες σου γαμησα την γκομενα και βγαζεις κακια.
μπαρπα θα ειναι η σειρα σου να σε ψαχνει η νικολουλη τωρα.ελα να μου κλασεισ τα αρχιδια.σκασε μυτη οδυσσο να δεις τι θα παθεις.δεν αστειευω θα σε γαμησω και σενα και αυτην που σου εγραφα τοτε πμ.
για να στα γραφω δημοσια καταλαβεις οτι τα ενοω και δεν αστειευω.θα σε γαμησω στο ξυλο μετα θα σου αποδεξω οτι εισαι κερατασ!αλλα να σου πω συγνωμη γιατι δεν ηξερα οτι σπονσαρες την κοπελα!
ειδες μαλακα οτι σε αποκαλυψα?ελα τωρα να καθαρισουμε την μπουγαδα.θες πλακες?εγω σε γαμησα στα αληθεια και θα σε ξαναγαμησω σερλοκ χολμσ

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
για δεν ερχεσε απο κοντα να μου τα πεις?εχεις αρχιδια?
δεν θα σκοτίσω τα αρχίδια μου με μισό αρχιδακι που είσαι εσύ...πήγαινε καμιά ουκρανια να σε δείρουν πάλι αφού σου αρέσει η ουκρανική σφαλιάρα... αλλοι μετρανε μουνια που γαμανε ουκρανια (kman) κι εσύ μετράς σφαλιάρες που τρως εκεί
πρόσεχε δεν σε λέω κακό παιδί...σε λέω αυτό που είσαι...άπλα Μαλάκας

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
καλα ρε θε με τρελανετε ολοι?ειμαι μαλακασ,ουκας τσεπης αλλα σας δινω παντα ευκαιρια να με συναντησετε
να ξηγηθειτε σαν αντρες με ξυλο και μου τα γυριζετε.η θα μα συναντησεις να δεις τι θα σου κανω
απλα για να γραψεις εδω την εμπειρια σου μαζι μου και να δεις ποσο τρελος ειμαι αλλιος σαλτα γαμησου.
εχεις αρχιδια η οχι?μην μου τα γυριζεις ειμαι καλο παιδι και θα ερθεις να με συναντησεις θες δεν θες.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
καλα ρε θε με τρελανετε ολοι?ειμαι μαλακασ,ουκας τσεπης αλλα σας δινω παντα ευκαιρια να με συναντησετε
να ξηγηθειτε σαν αντρες με ξυλο και μου τα γυριζετε.η θα μα συναντησεις να δεις τι θα σου κανω
απλα για να γραψεις εδω την εμπειρια σου μαζι μου και να δεις ποσο τρελος ειμαι αλλιος σαλτα γαμησου.
εχεις αρχιδια η οχι?μην μου τα γυριζεις ειμαι καλο παιδι και θα ερθεις να με συναντησεις θες δεν θες.
άσε μας κοπέλα μου...θες να φας ξύλο και απο ελληνες; δεν σου φτάνουν οι φάπες απο ουκρανους; γι αυτο σε λέω μαλάκα...σου αρέσει να τις τρως... να σου πω οτι είμαι πιο ψήλος και πιο γεροδεμένος από τον Αλλαν μήπως τον έχεις κι αυτόν;
άλλο το κάλο παιδί το φιλότιμο άλλο το μαλάκας άλλα αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διάφορα επιβεβαιωνεις μόνος σου το πόσο μαλάκας είσαι

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
άσε μας κοπέλα μου...θες να φας ξύλο και απο ελληνες; δεν σου φτάνουν οι φάπες απο ουκρανους; γι αυτο σε λέω μαλάκα...σου αρέσει να τις τρως... να σου πω οτι είμαι πιο ψήλος και πιο γεροδεμένος από τον Αλλαν μήπως τον έχεις κι αυτόν;
άλλο το κάλο παιδί το φιλότιμο άλλο το μαλάκας άλλα αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διάφορα επιβεβαιωνεις μόνος σου το πόσο μαλάκας είσαι
εγω σου γαμαω την μανα και το σοι!τι αλλο πρεπει να σου πω για να ερθεις να με συναντησεις και να μου δωσεις ελληννικες φαπες?για δεν ερχεσε πουστρακο?εχεις πλακα ειμαι γεροδεμενος και ψηλος χαχαχα μαλλον θυμασε τα μαθητικα σου χρονια που εκανες μπουλινκ στους βλακακους στο χωριο σου.
για δεν ερχεσε γαμω το μουνι που σε εκανε?τι αλλο πρεπει να σου πω για να σε πισω να ερθεις?
ακου με ειδε και δεν μου μιλησε,σιγα μην σου μιλουσα η εκανα παρεα κακομοιρη χαχαχαχ.
να σε κανω τι που εισαι για χεσιμο,διαβαζω ολα τα ποστ σου μονο για πουτανες σε σαλον μιλασ.
απο ουκρανια μηδεν πλιροφορια μονο εγραφες επιθεσεις εναντιων εμενα,του ρολογα,του μιτσου και του δασκαλου.σου ειπα για να βγαζεις κακια μαλλον εισαι αυτος που του γαμησα την πουτανα του.θα σε γαμησω και σενα απο κοντα αρχιδι,μην σκεφτεσε το ψηλος γεροδεμενος και στο σαιζ σου θα βρουμε φερετρο.σου γαμαω ξανα την μανα ελα  αν θες να με συναντησεις και θα σου εξηγησω τις ελληνικες φαπες καρακιοζη του πληκτρολογιου.και στα αλλα θεματα κανεις μαγκιες επιδει κανενα δεν συναντας.μεθαυριο οδυσσο θα ειμαι για δεν ερχεσε να μου ριξεις ελληνικες φαπες πουτανας γιε?

Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
253
Πόντοι
21
εγω σου γαμαω την μανα και το σοι!τι αλλο πρεπει να σου πω για να ερθεις να με συναντησεις και να μου δωσεις ελληννικες φαπες?για δεν ερχεσε πουστρακο?εχεις πλακα ειμαι γεροδεμενος και ψηλος χαχαχα μαλλον θυμασε τα μαθητικα σου χρονια που εκανες μπουλινκ στους βλακακους στο χωριο σου.
για δεν ερχεσε γαμω το μουνι που σε εκανε?τι αλλο πρεπει να σου πω για να σε πισω να ερθεις?
ακου με ειδε και δεν μου μιλησε,σιγα μην σου μιλουσα η εκανα παρεα κακομοιρη χαχαχαχ.
να σε κανω τι που εισαι για χεσιμο,διαβαζω ολα τα ποστ σου μονο για πουτανες σε σαλον μιλασ.
απο ουκρανια μηδεν πλιροφορια μονο εγραφες επιθεσεις εναντιων εμενα,του ρολογα,του μιτσου και του δασκαλου.σου ειπα για να βγαζεις κακια μαλλον εισαι αυτος που του γαμησα την πουτανα του.θα σε γαμησω και σενα απο κοντα αρχιδι,μην σκεφτεσε το ψηλος γεροδεμενος και στο σαιζ σου θα βρουμε φερετρο.σου γαμαω ξανα την μανα ελα  αν θες να με συναντησεις και θα σου εξηγησω τις ελληνικες φαπες καρακιοζη του πληκτρολογιου.και στα αλλα θεματα κανεις μαγκιες επιδει κανενα δεν συναντας.μεθαυριο οδυσσο θα ειμαι για δεν ερχεσε να μου ριξεις ελληνικες φαπες πουτανας γιε?

Όταν έχεις πρόβλημα με κάποιον, το μόνο αντρίκιο πράγμα είναι να αντιμετωπίζεις τον ίδιο. Το να βρίζεις την μάνα του και την αδελφή του κλπ. είναι πούστικο.  Όχι ομοφυλοφυλικό πούστικο, αλλά πούστικο πούστικο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Όταν έχεις πρόβλημα με κάποιον, το μόνο αντρίκιο πράγμα είναι να αντιμετωπίζεις τον ίδιο. Το να βρίζεις την μάνα του και την αδελφή του κλπ. είναι πούστικο.  Όχι ομοφυλοφυλικό πούστικο, αλλά πούστικο πούστικο.
εχεις δικαιο και απολογουμε αλλα τα πηρα απο τις προσβολες του τυπου.διαβασα παλια του ποστ
και συνεχως μιλα υποτιμιτικα για μενα,ρολογα,δασκαλο,διμητρακι με προσβολες.
ο τυπος θα το φαει το κεφαλακι του ψαχνω να βρω ποιος ειναι αλλα δεν βρισκω ακρη.εχω ενα ονομα και οτι συχναζει με ξανθη γκομενα.το οτι ειπε σε τριτους απειλες για μενα ειναι το τελος του.
με απειλεισε με μπραβους λεει και μαλακιες χαχαχα.τους βλεπω σαν κατσαριδες αυτους ουκρανια αφου ηρθαν
για μπιζνες20-30 χρονια μετα τους δικους μου.τον εχω στα αρχιδια μου και θα του γαμησω το σπιτι και την ξανθια πουτανα.το πιο ευκολο ειναι να τον στειλω για μπανιο με τσιμεντο στα ποδια αλλα προτιμαω να τον γαμησω στο ξυλο ο ιδιος.αν διαβαζει να ξερει οτι θα τον ψαχνω μερα νυκτα μονο να μαθω ποιος ειναι και που συχναζει.ειδα 3 φορες καπειον γυρω στα 40 που εκανε παρεα με κοινο γνωστο αλλα πρεπει να ειμαι σιγουρος μην φαω κανενα αλλο που δεν εχει ιδεα.δεν θα προλαβει να αντιδρασει.
εχω να του στειλω μυνημα.θα του ελεγα ξανα πουτανας γιε σου γαμω την μανα και αυριο θα ειμαι εκει να σε γαμησω αλλα υποσχεθηκα σε φιλους να ειμαι κοσμιος και να μην τον βρισω για μανες.
υποσχεθηκα θα τον γαμισω και αυτο θα γινει τελος!το οτι με απειλεισε μεσο τριτου με μπραβους
με εκανε περισοτερο να θελω να τον βρω και να τον στειλω πρωσωπικα για μπανιο χωρις να κουνησω το δακτυλακι απο την προστασια μου κιεβο.σας υποσχομε θα τον στειλω εντατικη και θα του καψω το γραφειο!μετα θα κανονισω να μην ξαναπατησει ποτε ουκρανια.τα πηρα με τον μπασταρδο πουτανας γιο.αυριο θα ειμαι οδυσσο.ας ερθει μπροστα μου.μαριε πουτανας γιε αυριο οδυσσο θα ειμαι και σε ψαχνω.ειπαμε δεν πρπει να βριζω αλλα μονο ετσι ισως εμφανιστει αυτη η κατσαριδα.αυτος θα ειναι παραπλευρη απωλεια για το σαιτ για να παραδειγματιστουν οι αλλοι.το πιο ευκολο ειναι να καθαρισουν οι δικοι μου αλλα ειναι πρωσωπικο θεμα.ουκας τσεπης?ασχημος?ανικανος?για εμφανισου αυριο μαριε
να δουμε τη δυναμη εχεις ουκρανια χαχαχαχααχ.θα γελασω πολυ με τον τυπο.
τοσο τα πηρα με τον μπασταρδο που απειλα που θα τον γαμησω ο ιδιος οπως του υποσχεθηκα.
αντε εμφανισου!αυριο θα ξερεις απο παντου οτι σε ψαχνω και  θα σε γαμησω οπου σε βρω.
σε τρωει το κεφαλακι τυπε που εμφανιστηκες το 2019 να μου το παιξεις νονος χαχαχαχ.
εχουν πλακα αυτες οι κατσαριδες αλλα θα τους στειλω εκει που ανηκουν στον βοθρο με τα σκατα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
υποσχεθηκες τυπε ελληνικες σφαλιαρες.αυριο εκει θα ειμαι δεν ερχεσε να μου τις δωσεις?

brizola

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
32
Πόντοι
0
Παράκληση στον άρχοντα Kman. Επειδή έχω λάβει κάποιες φωτογραφίες από μια γκόμενα και θέλω να διακρίνω από ποιο bar είναι τραβηγμένες. Σε ποιο bar στην είσοδό του έχει μια μπανάνα ανοιγμένη σε μέγεθος ανθρώπου περίπου που το εσωτερικό της είναι κόκκινο χρώμα και δεύτερον που υπάρχουν κρυστάλλινα μαχαιροπίρουνα? Μήπως στο CHI. Ευχαριστώ εκ των προτέρων αφού μου απαντήσεις. 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παράκληση στον άρχοντα Kman. Επειδή έχω λάβει κάποιες φωτογραφίες από μια γκόμενα και θέλω να διακρίνω από ποιο bar είναι τραβηγμένες. Σε ποιο bar στην είσοδό του έχει μια μπανάνα ανοιγμένη σε μέγεθος ανθρώπου περίπου που το εσωτερικό της είναι κόκκινο χρώμα και δεύτερον που υπάρχουν κρυστάλλινα μαχαιροπίρουνα? Μήπως στο CHI. Ευχαριστώ εκ των προτέρων αφού μου απαντήσεις.  

Κανά Buddha bar ή Vodka bar θα είναι αυτό.Σιγά μην είναι το Chi.
Αλλά γενικά δεν ασχολούμαι με το ονλάιν Κίεβο.Είναι στημένο από τις γκόμενες για να σε γδάρουνε.
Κίεβο τα μόνα κλαμπ που αξίζουνε είναι το Carribean και το Chi γιατί εκεί πάνε οι σπονσορέτς που ενδιαφέρονται για ξένους.
Γενικά όμως η νυχτερινή ζωή Κίεβο είναι υποτονική,αν δεν είσαι ενεργητικός και δραστήριος θα πιάσεις τα αρχίδια σου σε ασημένιο πιάτο,εντελώς όμως.Δεν έχει έτοιμο σκηνικό.Γενικά Κίεβο είναι ψιλοπαγίδα για το σεξοτουρίστα,ονλάιν παραμονεύουν οι πουτάνες και τα λαμόγια να στα φάνε και η νύχτα είναι γεμάτη σκάμερς.
Πρέπει να βγεις με τη σπάθα,με το Βαλκάνιο καυλί και να τρυπήσεις τις αντιστάσεις και τον ανταγωνισμό αλλιώς θα καταλήξεις να υπερπληρώνεις ή να σε κοροιδεύουν.

brizola

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
32
Πόντοι
0
Κανά Buddha bar ή Vodka bar θα είναι αυτό.Σιγά μην είναι το Chi.
Αλλά γενικά δεν ασχολούμαι με το ονλάιν Κίεβο.Είναι στημένο από τις γκόμενες για να σε γδάρουνε.
Κίεβο τα μόνα κλαμπ που αξίζουνε είναι το Carribean και το Chi γιατί εκεί πάνε οι σπονσορέτς που ενδιαφέρονται για ξένους.
Γενικά όμως η νυχτερινή ζωή Κίεβο είναι υποτονική,αν δεν είσαι ενεργητικός και δραστήριος θα πιάσεις τα αρχίδια σου σε ασημένιο πιάτο,εντελώς όμως.Δεν έχει έτοιμο σκηνικό.Γενικά Κίεβο είναι ψιλοπαγίδα για το σεξοτουρίστα,ονλάιν παραμονεύουν οι πουτάνες και τα λαμόγια να στα φάνε και η νύχτα είναι γεμάτη σκάμερς.
Πρέπει να βγεις με τη σπάθα,με το Βαλκάνιο καυλί και να τρυπήσεις τις αντιστάσεις και τον ανταγωνισμό αλλιώς θα καταλήξεις να υπερπληρώνεις ή να σε κοροιδεύουν.
Σε ευχαριστώ αν και περί σκάμερς δέν τα κατάλαβα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σταματα να ασχολεισε με αυτες τις πουτανες.καμια δεν θα γαμησεις.αυτες που ποζαρουν σε τετεια
μαχαζια ειναι φατε ματια ψαρια και χωρις κανενα αντικρισμα.που να σο εξηγουμε τωρα για σκαμερες ρε φιλε.θελεις το 2019 να μαθεις να παιζεις μπαλα στην ουκρανια ενω εγω εδω και 15 χρονια λεω σε ολους σταματατε,σταματατε σταματατε και οτι δεν πιανοντε!σας λεω παραδειγμα τον κμαν που βαζει και φωτο τι επιπεδο γκομενες γαμα.κατι τριαρια ψιλαγγουρα που κανονικα εχουν 300 γριβνα και τα ονομαζει οχταρια
και αυτες ζητανε 200 ευρο.καμια δεν θα σου μιλησει στο ιτερνετ ξεκωλα τυπε.
ολες οσες ανταποκρινωντε η δειχνουν ενδιαφερων η πολυ ενθουσιασμο ειναι 100% απατη και σκαμερες.
γιατι απαντανε σε σενα?απλα σε εχουν κοροιδο και μαλακα γιατι μονο μαλακες ξενοι ασχολουνται με αυτες και αυτους στοχευουν.προχτες οδυσσο μια γκομενα πηγε να συναντησει εναν γυφτο ουκρανο που γνωρισε ιτερνετ.την εσπασε στο ξυλο και της πηρε και το κινητο.
μιλαμε αυτες οι χαζες πανε να συναντησουν αυτους τους γυφτους και μαλακες ενω με κανενα ξενο αυτη η γκομενα δεν θα πηγαινε να τον συναντησει οσο εμφανισημος και νορμαλ να ηταν.
με τους δικους τους πανε παρτουζα και με 3 φιλους και το γουσταρουν.μαζι σου θεωρουν οτι ειναι προσβολη να τις γαμησεις τζαμπα!μιλαμε νοοτροπια του πουτσου.ασε εμας που παμε για διαφορους λογους χρονια.αν θες τα λεφτα και την υγεια σου μακρια απο αυτες.εμεις παμε κανουμε βολτα,γαμαμε καμια πουτανα ως εκει.κανω την βολτα μου και τελος.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δοκιμασε να παιξεις με την κοπελα και θα καταλαβεις απο πρωτο χερι.οι φωτο και μαλακιες ειναι για να ανεβασουν τιμη και αξια.ασε που αυτες με ποζες και ισταγραμ που το παιζουν ιστορια θελουν να σου φανε λεφτα απο ιτερνετ χωρις συναντηση.οι φωτο ειναι διαφημηση της αξιας του προιοντος που ουτε
ετσι και αλλιος ποτε δεν θα δεις απο κοντα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
πλιστιριασμος του μουνιου το ονομαζει ο δασκαλος ιωσηφ

Stories

Νέο!

Stories