Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τυπική επαγγελματίας από το Carribean.Οι γκόμενες αυτές πάνε στα 100-150 ευρώ ανάλογα τη διαπραγμάτευση.

oq0vW2.jpg

3L0wku.jpg

umyDFy.jpg

Είναι περίπου σε αυτό το επίπεδο,πολύ σπάνια καλύτερες.
Γενικά αυτό είναι το καλό στο Κίεβο.Μπορεις να εναλασσεις προ,σεμιπρο,σπονσορέτς και ελευθέρας βοσκής σε άπειρους συνδυασμούς.Ειναι από τις ελάχιστες πόλεις που γίνεται αυτό τόσο άνετα και με flow,οι δυνατότητες είναι αμέτρητες για γαμείς.

Εξερευνώντας τη νύχτα του Κιέβου.Kiev by night.

UdrplD.jpg
ο τασος γαμησε οδυσσο παρομοια με 800 γριβνα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Το βλέπουμε στις φωτό,πρόκειται για μουναρα.
καλα ρε νουμερο πρεπει να σου βαζω φωτο απο την πουτανα?χαχαχαχαχαχ
για ποιο λογο να βγαλω φωτο την πουτανα?να την δειξω στους φιλους μου?αντιθετα ο κυκλος που εχω με υποτιμα που ασχολουμε με τετειες.ο δασκαλος γνωρισε τους φιλους μου πολιτικοι,γιατροι,δικιγοροι,καταλαβες?
γκομενα σου η γυναικα σου ειναι εκεινη που κοιματε αποκλιστικα μονο με σενα και εχει τα ιδια αμειβαια
αισθηματα.εσυ μπορει να θεωρεις σπουδαιο οτι γαμας πουτανες εμεις οι υπολιποι δεν νιοθουμε οτι κανουμε
κατι σπουδαιο που δεν κανει ο οπειοσδηποτε και πρεπει να κρατουμε και ντοκουμεντα χαχαχαχαχ.
αν ειχα φωτο θα ειχε μεγαλυτερη αξια το μεγαλο κατορυωμα μου?μπες στον τιμοκαταλογο μιστερ χ και δες μονος χαχαχαχαχα αν ειχα γκομενα δικη μου επιπεδο θα τις εβλεπαν ολοι στο φεισπουκ για ποιο λογο να ποζαρω πουτανες?αν παω οδυσσο με μια σπονσορετα να συναντησω τον θειο μου θα συκωστει να φθγει απο ντροπη.ακομα και αυτος στα κρυφα τις καλει σε διαφορα διαμερισματα του που εχει στο κεντρο και οχι στο σπιτι που ζει.ουτε τις τριγιρναει σε μερη κεντρο που κινουντε οι υπαλιλοι του και ολοι τον γνωριζουν.ενα μικρο χωριο ειναι η οδυσσος.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
νατην πετιετε.νατην πετιετε νατην νατην πετιετε.χαχαχαχαχαχαχ.
εστειλα στον δασκαλο απο σαλον μουναρα 1000 γριβνα.
μετα ζητα εξηγησεις του λεω τι δεν καταλαβες ρε μαλεβρα?σου λεω παω πουτανες.
μετα που φευγω σου γραφω μουναρα 1000 γριβνα τι παραπανω λεπτομερειες θες?
απαντα ο δασκαλος μπεντλει 200 χιλιαδες!λεει τι σημαινει οτι αγορασα μπεντλει?
του λεω καλυνυχτα δεν θα με τρελανεις!τα κανει τετεια ο δασκαλος κανει τελειος τον χαζο και με
νευριαζει μερικες φωρες.προχτες του εριξα μερικα φιλια πυρα για να κοψει μαλακιες και χτες που αρχισε
παλι τα δικα του του λεω παλι θες να σου ριξω πυρα χαχαχαχα.πολυ τρελα ο δασκαλος κριμα που δεν γραφει.ας ελπισουμε να γραψει ο κοπλε τουλαχιστων η μετενσαρκωση του πνευματος του δασκαλου

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
χαχα ετσι Χαρη ,,, βαλε ταξη εδω μεσα  :s&m_2:

Ναι παρομοια ηταν , + 100 γκριβνα για το ταξι που την εφερε στο διαμερισμα.
και ενα αλλο πολυ καλο απο Κιεβο που ειχε ερθει καλοκαιρι στην Οντεσα , στα 1200 γκριβνα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
χαχα ετσι Χαρη ,,, βαλε ταξη εδω μεσα  :s&m_2:

Ναι παρομοια ηταν , + 100 γκριβνα για το ταξι που την εφερε στο διαμερισμα.
και ενα αλλο πολυ καλο απο Κιεβο που ειχε ερθει καλοκαιρι στην Οντεσα , στα 1200 γκριβνα
δεν επιασες ομως ακομα το παιγνιο χχαχαχαχαχαχα ξεχασες να της δωσεις φιλακι στα χειλη  και μετα ενα τρακοσαυερο εξτρα για μηνιατικο ωστε την επομενη φωρα που θα ξαναπας θα σε θυματε σαν βαλκανιο αρχοντα!με ακομα μερικα διακοσαυερα εξτραδακια θα σε αφηνε να την φωτωγραφησεις και μετα
να δειχνεις στους φιλους σου που σε φιλα στο στομα γεματη χυσια απο το βαλκαν πεος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.501
Πόντοι
3.656
Χαρη ο δάσκαλος απο ποτε έχει να γαμήσει εκτος σαλον;;
Πριν η μετα τον Γκορμπατσόφ;;;

ΔΟΥΚΑΣ_

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2019
Like
6
Πόντοι
0
το καλοκαιρι τι καιρο εχει στο κιεβο? συγκεκριμενα λεω, θερμοκρασια...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μιας και στις τελευταίες 5-6 σελίδες στο νήμα αναφέρθηκαν οι διαφόρων ειδών στρεβλώσεις που διέπουν τις σχέσεις των ζευγαριών στην ελληνική κοινωνία.

Και διαβάζοντας τις επισημάνσεις των συναγωνιστών το πόσο προβληματικές πλέον καθίσταται οι σχέσεις με τις Ελληνίδες γυναίκες και αν αξίζει στην τελική να παντρευτεί κανείς ή όχι.

Εγώ ως νεότερος ηλικιακά από πολλά μέλη στο νήμα του Κιέβου θα πω πως στην Ελλάδα του σήμερα το να κάνει το λάθος κάποιος και να παντρευτεί και όταν λέω το λάθος το εννοώ διότι πρόκειται για μεγάλο ατόπημα αν κάποιος σήμερα παντρευτεί στην Ελλάδα είτε με ελληνίδα είτε με αλλοδαπή. Την έχει κοινώς πουτσισει.

Αν παντρευτεί ελληνίδα με τα τόσα κόμπλεξ που έχουν μέσα τους οι ελληνίδες γυναίκες σήμερα και κάνει και παιδί μαζί με την ελληνίδα θα γίνει ο υποψήφιος δωρητής χρημάτων μέσω της διατροφής και τις δικαστικές διαμάχες που θα επακολουθήσουν. 50% πιθανότητες έχει κάποιος σήμερα για να στεριώσει ο γάμος του.
Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στο άλλο 50% που θα πληρώνει τα γαμισιατικα μιας ζωής διότι θα είναι χωρισμένος.

Τώρα αν παντρευτεί με αλλοδαπή που είτε την γνώρισε εδώ στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό σε κάποιο ταξίδι και την έφερε μόνιμα στην Ελλάδα με σκοπό να κάνει οικογένεια μαζί πάλι την έχει άσχημα. Γιατί και αυτή θα έχει αφομοιωθεί πλήρως με τις ελληνίδες και θα αποκτήσει την ιδία ακριβώς συμπροφορά. Ειδικά αυτές οι αλλοδαπές που είναι χρόνια στην Ελλάδα μην σας πω ότι είναι χειρότερες από τις ελληνίδες πλέον.

Εγώ σαν λύση που προτείνω γιατί και εγώ κάποια στιγμή στην ζωή μου θέλω να κάνω οικογένεια έχω βρει έναν τρόπο λίγο παράδοξο αλλά είναι κατά την γνώμη μου ο καλύτερος για να έχει κάποιος καλό αποτέλεσμα. Και να μην μπλέξει με διατροφές και καταστάσεις άσχημες.

Ας πάω στην λύση που έχω εγώ μέσα στο μυαλό μου και ίσως μ’ αυτό που θα πω βοηθήσω και κάποιον συναγωνιστή να το τολμήσει (για σένα το λέω dr. Love)

Κλείνεις ότι εκκρεμότητες έχεις στην Ελλάδα και σε κρατανε εδώ ταξιδεύεις προς εξερεύνηση στην ρωσική επαρχία και το τονίζω ρώσικη και όχι ουκρανική. Βρίσκεις ποια πόλη ταιριάζει στα στάνταρ που έχεις θέση και προσπαθείς να κάνεις γνωριμίες (μην πάει το μυαλό σας στο μουνι κατευθείαν) με ντόπιους εκεί ώστε αν χρειαστείς ένα στήριγμα και μια βοήθεια κάποια στιγμή να έχεις δυο τρεις ντόπιους που θα σε βοηθήσουν αν πάσα ώρα και στιγμή. Αφού λοιπόν έχεις δικτυωθεί καλά και έχει πλέον το κατάλληλο connection στην ρώσικη πόλη που επέλεξες για να ζεις ως ημιμονημος κάτοικος. Μετά είναι πολύ εύκολο να βρεις την γυναίκα που θα πλήρη τις προϋποθέσεις που έχεις θέση ως μέτρο, εντάξει όχι και καλά η πρώτη μουναρα που θα κάτσει θα την παντρευτείς θα πάρει και ένα χρόνο αλλά θα την βρεις.

Στην Ελλάδα μετά θα έρχεσαι ως τουρίστας αφού τον περισσότερο καιρό θα είσαι πάνω στην Ρωσία αγκαλιά με το ζεστό μουνακι της γυναίκα σου.

Αν έρχεσαι Ελλάδα θα κάνεις έτσι και μια πουτανια με call girls ή στούντιο έτσι για αλλαγή ώστε όταν γυρίζεις στην Ρωσία στη γυναίκα σου θα είσαι και ανανεωμένος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μιας και στις τελευταίες 5-6 σελίδες στο νήμα αναφέρθηκαν οι διαφόρων ειδών στρεβλώσεις που διέπουν τις σχέσεις των ζευγαριών στην ελληνική κοινωνία.

Και διαβάζοντας τις επισημάνσεις των συναγωνιστών το πόσο προβληματικές πλέον καθίσταται οι σχέσεις με τις Ελληνίδες γυναίκες και αν αξίζει στην τελική να παντρευτεί κανείς ή όχι.

Εγώ ως νεότερος ηλικιακά από πολλά μέλη στο νήμα του Κιέβου θα πω πως στην Ελλάδα του σήμερα το να κάνει το λάθος κάποιος και να παντρευτεί και όταν λέω το λάθος το εννοώ διότι πρόκειται για μεγάλο ατόπημα αν κάποιος σήμερα παντρευτεί στην Ελλάδα είτε με ελληνίδα είτε με αλλοδαπή. Την έχει κοινώς πουτσισει.

Αν παντρευτεί ελληνίδα με τα τόσα κόμπλεξ που έχουν μέσα τους οι ελληνίδες γυναίκες σήμερα και κάνει και παιδί μαζί με την ελληνίδα θα γίνει ο υποψήφιος δωρητής χρημάτων μέσω της διατροφής και τις δικαστικές διαμάχες που θα επακολουθήσουν. 50% πιθανότητες έχει κάποιος σήμερα για να στεριώσει ο γάμος του.
Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στο άλλο 50% που θα πληρώνει τα γαμισιατικα μιας ζωής διότι θα είναι χωρισμένος.

Τώρα αν παντρευτεί με αλλοδαπή που είτε την γνώρισε εδώ στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό σε κάποιο ταξίδι και την έφερε μόνιμα στην Ελλάδα με σκοπό να κάνει οικογένεια μαζί πάλι την έχει άσχημα. Γιατί και αυτή θα έχει αφομοιωθεί πλήρως με τις ελληνίδες και θα αποκτήσει την ιδία ακριβώς συμπροφορά. Ειδικά αυτές οι αλλοδαπές που είναι χρόνια στην Ελλάδα μην σας πω ότι είναι χειρότερες από τις ελληνίδες πλέον.

Εγώ σαν λύση που προτείνω γιατί και εγώ κάποια στιγμή στην ζωή μου θέλω να κάνω οικογένεια έχω βρει έναν τρόπο λίγο παράδοξο αλλά είναι κατά την γνώμη μου ο καλύτερος για να έχει κάποιος καλό αποτέλεσμα. Και να μην μπλέξει με διατροφές και καταστάσεις άσχημες.

Ας πάω στην λύση που έχω εγώ μέσα στο μυαλό μου και ίσως μ’ αυτό που θα πω βοηθήσω και κάποιον συναγωνιστή να το τολμήσει (για σένα το λέω dr. Love)

Κλείνεις ότι εκκρεμότητες έχεις στην Ελλάδα και σε κρατανε εδώ ταξιδεύεις προς εξερεύνηση στην ρωσική επαρχία και το τονίζω ρώσικη και όχι ουκρανική. Βρίσκεις ποια πόλη ταιριάζει στα στάνταρ που έχεις θέση και προσπαθείς να κάνεις γνωριμίες (μην πάει το μυαλό σας στο μουνι κατευθείαν) με ντόπιους εκεί ώστε αν χρειαστείς ένα στήριγμα και μια βοήθεια κάποια στιγμή να έχεις δυο τρεις ντόπιους που θα σε βοηθήσουν αν πάσα ώρα και στιγμή. Αφού λοιπόν έχεις δικτυωθεί καλά και έχει πλέον το κατάλληλο connection στην ρώσικη πόλη που επέλεξες για να ζεις ως ημιμονημος κάτοικος. Μετά είναι πολύ εύκολο να βρεις την γυναίκα που θα πλήρη τις προϋποθέσεις που έχεις θέση ως μέτρο, εντάξει όχι και καλά η πρώτη μουναρα που θα κάτσει θα την παντρευτείς θα πάρει και ένα χρόνο αλλά θα την βρεις.

Στην Ελλάδα μετά θα έρχεσαι ως τουρίστας αφού τον περισσότερο καιρό θα είσαι πάνω στην Ρωσία αγκαλιά με το ζεστό μουνακι της γυναίκα σου.

Αν έρχεσαι Ελλάδα θα κάνεις έτσι και μια πουτανια με call girls ή στούντιο έτσι για αλλαγή ώστε όταν γυρίζεις στην Ρωσία στη γυναίκα σου θα είσαι και ανανεωμένος.

Αυτό λέγεται  wife hunting.Καμια χώρα δεν αξίζει να μεταναστεύσεις μόνο για τις γκόμενες εκτός αν είσαι εισοδηματίες.
Εγώ έχω δύο Ρωσίδες μουνάρες  στη βαθιά επαρχία που με εκλιπαρούν για γάμο.
Θα επισκεφτώ μάλλον το Μάιο,επιτέλους έβγαλα καινούργιο διαβατήριο αλλά από μαλακια της αστυνομίας το καθυστέρησαν και δεν πρόλαβα να βγάλω βίζα για Ρωσία.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.554
Πόντοι
22.266
πως γινεται για ρωσσια να χρειαζεται βιζα κια για λυκορωσια μεσω μονο αεροδρομιου και το πολυ οεντε μερες παραμονη να μην χρειαζεται? αφου δεν εχουν αυτες οι δυο χωρες κοινοπολιτεια? α εχουν και συνορα με ελεγχο μεταξυ τους στα χερσαια τους συνορα?
παλια μεσω σμολενσκ κ με τρενο απο βιλνιους για μοσχα δεινιπαθησα στα συνορ εκεινα με την γραφειοκρατια τους μιλαμε πριν 20 και βαλε χρονια αν θυμαμαι καλα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
πως γινεται για ρωσσια να χρειαζεται βιζα κια για λυκορωσια μεσω μονο αεροδρομιου και το πολυ οεντε μερες παραμονη να μην χρειαζεται? αφου δεν εχουν αυτες οι δυο χωρες κοινοπολιτεια? α εχουν και συνορα με ελεγχο μεταξυ τους στα χερσαια τους συνορα?
παλια μεσω σμολενσκ κ με τρενο απο βιλνιους για μοσχα δεινιπαθησα στα συνορ εκεινα με την γραφειοκρατια τους μιλαμε πριν 20 και βαλε χρονια αν θυμαμαι καλα

Για Ρωσία χρειάζεται γιατί οι Ρώσοι είναι ξενοφοβική και ανταγωνίζονται τους Αμερικανούς.Οταν αυξάνουν την τιμή της βιζας οι Αμερικανοί την ανεβάζουν και οι Ρώσοι για να δείχνουν ότι είναι το ίδιο υπολογίσιμοι.
Ο Λουκασενκο έχει δηλώσει επισήμως ότι οι Λευκορρωσιδες είναι εθνικός θησαυρός και έχει υψώσει τείχη στη μουνομεταναστευση.
Έδωσε όμως πέρυσι τη δυνατότητα να ταξιδέψει κάνεις για πενθήμερο Λευκορρωσια με βίζα που βγάζει απευθείας στο αεροδρόμιο του Μινσκ για να τονώσει τον τουρισμό οπότε προσελκύστηκαν πλήθη σεξοτουριστων που μυριστηκαν θήραμα.
Οι Ρώσοι γαμανε Λευκορρωσια ανέκαθεν,δε χρειάζονται βίζα.
Τώρα όμως τον ήπιαν κλαρίνο με την Ουκρανία λόγω πολέμου και δεν μπορούν τόσο εύκολα να έρθουν Κίεβο να διαφθείρουν Ουκρανές.

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
Αυτό λέγεται  wife hunting.Καμια χώρα δεν αξίζει να μεταναστεύσεις μόνο για τις γκόμενες εκτός αν είσαι εισοδηματίες.
Εγώ έχω δύο Ρωσίδες μουνάρες  στη βαθιά επαρχία που με εκλιπαρούν για γάμο.
Θα επισκεφτώ μάλλον το Μάιο,επιτέλους έβγαλα καινούργιο διαβατήριο αλλά από μαλακια της αστυνομίας το καθυστέρησαν και δεν πρόλαβα να βγάλω βίζα για Ρωσία.
...μεγάλε?...photo έχεις να ανεβάσεις?...αν βλέπονται μπορεί να κάνω τον κασκαντέρ... :grin: :grin: :grin:...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτό λέγεται  wife hunting.Καμια χώρα δεν αξίζει να μεταναστεύσεις μόνο για τις γκόμενες εκτός αν είσαι εισοδηματίες.
Εγώ έχω δύο Ρωσίδες μουνάρες  στη βαθιά επαρχία που με εκλιπαρούν για γάμο.

έλα ρε καιμάν, λείπεις χρόνια από την Ελλάδα και έχεις χάσει επεισόδια, η κατάσταση στις σχέσεις των ζευγαριών ειδικά μετά το 2010 που έπεσε η λεγόμενη οικονομική κρίση που για εμένα είναι περισσότερο κοινωνική η κρίση και κρίση αξιών θα την χαρακτήριζα παρά οικονομική. Δεν είσαι εδώ στην Ελλάδα να δεις τι μούρλα έχει πιάσει τις Ελληνίδες. Ο DR. LOVE που επένδυσε το τελευταίο χρόνο σε σχέσεις με Ελληνίδες είδες πόσο σωστές και εύστοχες παρατηρήσεις έχει δώσει στα ποστ του. Διάβασε ξανά τις προηγούμενες 10 σελίδες με καθαρό μυαλό και θα μπεις αμέσως στο νόημα τι γίνετε στην Ελλάδα με τις σχέσεις των ζευγαριών και πόσο αυτές έχουν κατακερματιστεί.

Κατά την γνώμη μου πάντα λέω το τι πιστεύω εγώ δεν επιβάλω να το ασπαστεί κάποιος ότι πιστεύει ο καθένας το καλύτερο για τον ευατό του να το πράξει. Γιατί στην ζωή όποια απόφαση και να πάρει κάποιος έχει και το ανάλογο κόστος με τα θετικά του και τα αρνητικά του. Για εμένα αν θέλει κάποιος να κάνει οικογένεια μεταναστεύει κατευθείαν στην πηγή (γιατί εκεί υπάρχει και το κατάλληλο περιβάλλον) και δεν ψάχνει υποκατάστατα με σλάβες σε τρίτες χώρες όπως π.χ. εδώ στην Ελλάδα ή στην Γερμανία που είσαι εσύ.

όσο πιο δυτικοποιημένο είναι ένα κράτος στη νομοθεσία του και στα πρότυπα που προβάλλονται από τα ΜΜΕ τόσο πιο ακατάλληλο είναι το κράτος για δημιουργία οικογένειας.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
αρε μπαγάσα καιμάν με έπιασες σε οίστρο ιδεών και κάνω κατάθεση ψυχής σήμερα, κράτα αυτές τις 10 σελίδες που γράφτηκαν στο νήμα θα σε βοηθήσουν σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Όχι μόνο εσένα αλλά όλους μας θα βελτιώσουν τα λεγόμενα των συναγωνιστών. Γιατί το ρητό η ισχύς εν τη ενώση  :grouphug: που έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες κάτι ήξεραν.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εγώ ως νεότερος ηλικιακά από πολλά μέλη

Εγώ σαν λύση που προτείνω

Κλείνεις ότι εκκρεμότητες έχεις στην Ελλάδα και σε κρατανε εδώ ταξιδεύεις προς εξερεύνηση στην ρωσική επαρχία

και προσπαθείς να κάνεις γνωριμίες (μην πάει το μυαλό σας στο μουνι κατευθείαν) με ντόπιους.

Αφού λοιπόν έχεις δικτυωθεί καλά και έχει πλέον το κατάλληλο connection

Μετά είναι πολύ εύκολο να βρεις την γυναίκα που θα πλήρη τις προϋποθέσεις που έχεις θέση ως μέτρο, εντάξει όχι και καλά η πρώτη μουναρα που θα κάτσει θα την παντρευτείς θα πάρει και ένα χρόνο αλλά θα την βρεις.

Κινούμενα σχέδια (Μπαγκζ Μπάνυ, Πόπαϊ, Γούντυ Γουντπέκερ) βλέπεις ακόμη ή τα έκοψες;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.501
Πόντοι
3.656
Κινούμενα σχέδια (Μπαγκζ Μπάνυ, Πόπαϊ, Γούντυ Γουντπέκερ) βλέπεις ακόμη ή τα έκοψες;
καλά ρε γκατσυ μας δουλεύεις?
Ο παπας εδώ παρουσιάζει τον Αγών του κι εσύ ακόμα  δεν το πήρες χαμπάρι?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.501
Πόντοι
3.656
...μεγάλε?...photo έχεις να ανεβάσεις?...αν βλέπονται μπορεί να κάνω τον κασκαντέρ... :grin: :grin: :grin:...
ικεα κοντά στο καζαν ν αγοράσεις την επίπλωση βρήκες??
Άσε τις άλλες την επόμενη φορά
Μία επίπλωση ανά ταξίδι είναι αρκετη

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
καλά ρε γκατσυ μας δουλεύεις?
Ο παπας εδώ παρουσιάζει τον Αγών του κι εσύ ακόμα  δεν το πήρες χαμπάρι?

Πιο πολύ μου κάνει Ο Γύρος του κόσμου σε 80 μέρες, του Ιουλίου Βερν.
Φιλέας Φογκ κι έτσι.
Έχει επηρεάσει πολλά παιδάκια ο Γάλλος.

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
ικεα κοντά στο καζαν ν αγοράσεις την επίπλωση βρήκες??
Άσε τις άλλες την επόμενη φορά
Μία επίπλωση ανά ταξίδι είναι αρκετη
...ασε Mida...δραματικη η κατασταση...της ειπα για Ικεα και αγριεψε...το κοριτσι εχει στυλ και φινετσα...μου ξεκαθαρισε οτι το λιγοτερο που μπορει να δεχτει...ειναι επιπλωση απο το Casa di Patsi!!!... :grin: :cheesy: :grin:...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
...ασε Mida...δραματικη η κατασταση...της ειπα για Ικεα και αγριεψε...το κοριτσι εχει στυλ και φινετσα...μου ξεκαθαρισε οτι το λιγοτερο που μπορει να δεχτει...ειναι επιπλωση απο το Casa di Patsi!!!... :grin: :cheesy: :grin:...

πέρνα καλά κάνε όσα περισσότερα ταξίδια μπορείς στα σλάβικα μουνολίβαδα. Μην ακούς κανέναν παρά μόνο τον ευατό σου. εσύ θέτεις τους κανόνες του παιχνιδιού. γιατί στο δικό σου γήπεδο δεν χωράει τρίτος... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom