Γυρνα πισω γιατι βλεπω παλι κωλοτουμπα θα σε λεει ο κμαν!!
Ακριβώς αυτό!!! Εγω που οπως ανοιχτά είχα γράψει πέρσι μόλις πλησιάσω τα 40 θα αποφασίσω τελικώς να δεσμευτώ σοβαρά παίρνοντας πλέον το ρόλο του Βετεράνου και ξενογαμόντας πάντα κρυφα χωρίς συναίσθημα τιμόντας το δεσμό έχω να καταθέσω τα εξής.
Στην αναζητηση αυτη απο πέρσι (για αυτο έχω κόψει και λίγο τα ταξίδια έξω) και ενεργοποιόντας ότι κονέ έχω, γνωρίσα περίπου 30 και παραπάνω σε αριθμό ελληνίδες, πήδηξα τις 9 και δεν κατάφερα να κάνω σοβαρό δεσμό με καμία απλά!! Μόνο με μία μείναμε κάποιους λίγους μήνες και αυτό όλο με συνεχή διαλλείματα σκοτωμένοι!! Όλες μπερδεμένες,δεν ξέρουν τι θέλουν, δεν είναι σίγουρες,ψυχολογικα φούλ,απλά σκατά!!!!! Το στατιστικό ειναι κώλαφος. Δεν επιδέχεται λάθους!!Εχουν κάνει απλά τα εύκολα δύσκολα.
Θα διαφωνήσω στο θέμα του σεξ που λες. Ισχύουν αυτο που γράφεις αλλά στο παρελθόν. Αν κάνεις το Κονε Ελλάδα (εκει ειναι το δύσκολο να καταφέρεις να το κάνεις) μια χαρά σου κάθονται σε 2 ραντεβού. Απλά το δύσκολο δεν είναι να σου κάτσουν, το δύσκολο ειναι να πως θα τις γνωρίσεις να βρεις άκρη μέσα απο κύκλο δηλαδή και να θέλουν-αξίζουν να κανεις δεσμό (για μένα τουλάχιστον Αθηνα πλέον πολύ δύσκολο !!). Πάντα μιλώντας αν έχεις καποιες αξιοπρεπείς απαιτήσεις. Αν είναι για χοντρες και τρελές οκ θα βρείς.
Εγω αυτά βιώνω παντως στο Ελληνικό γιγνεσθαι και για αυτό με βλέπω σύντομα να παραιτούμαι της αναζήτησης και να επιστρεφώ στις Ουκρανέζες μου!!
Ασε που μπορεις να παντρευτεις πανευκολα αφου το θελεις στην Λευκορωσια η στην Ρωσια οποτε ακυρο το οτι εκανες ως πειραμα