Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
!!

Ακριβώς αυτό!!! Εγω που οπως ανοιχτά είχα γράψει πέρσι μόλις πλησιάσω τα 40 θα αποφασίσω τελικώς να δεσμευτώ σοβαρά παίρνοντας πλέον το ρόλο του Βετεράνου και ξενογαμόντας πάντα κρυφα χωρίς συναίσθημα τιμόντας το δεσμό έχω να καταθέσω τα εξής.

Στην αναζητηση αυτη απο πέρσι (για αυτο έχω κόψει και λίγο τα ταξίδια έξω) και ενεργοποιόντας ότι κονέ έχω, γνωρίσα περίπου 30 και παραπάνω σε αριθμό ελληνίδες, πήδηξα τις 9 και δεν κατάφερα να κάνω σοβαρό δεσμό με καμία απλά!! Μόνο με μία μείναμε κάποιους λίγους μήνες και αυτό όλο με συνεχή διαλλείματα σκοτωμένοι!! Όλες μπερδεμένες,δεν ξέρουν τι θέλουν, δεν είναι σίγουρες,ψυχολογικα φούλ,απλά σκατά!!!!! Το στατιστικό ειναι κώλαφος. Δεν επιδέχεται λάθους!!Εχουν κάνει απλά τα εύκολα δύσκολα.  

Θα διαφωνήσω στο θέμα του σεξ που λες. Ισχύουν αυτο που γράφεις αλλά στο παρελθόν. Αν κάνεις το Κονε Ελλάδα (εκει ειναι το δύσκολο να καταφέρεις να το κάνεις) μια χαρά σου κάθονται σε 2 ραντεβού. Απλά το δύσκολο δεν είναι να σου κάτσουν, το δύσκολο ειναι να πως θα τις γνωρίσεις να βρεις άκρη μέσα απο κύκλο δηλαδή και να θέλουν-αξίζουν να κανεις δεσμό (για μένα τουλάχιστον Αθηνα πλέον πολύ δύσκολο !!). Πάντα μιλώντας αν έχεις καποιες αξιοπρεπείς απαιτήσεις. Αν είναι για χοντρες και τρελές οκ θα βρείς.

Εγω αυτά βιώνω παντως στο Ελληνικό γιγνεσθαι και για αυτό με βλέπω σύντομα να παραιτούμαι της αναζήτησης και να επιστρεφώ στις Ουκρανέζες μου!!
Γυρνα πισω γιατι βλεπω παλι κωλοτουμπα θα σε λεει ο κμαν :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε που μπορεις να παντρευτεις πανευκολα αφου το θελεις στην Λευκορωσια η στην Ρωσια οποτε ακυρο το οτι εκανες ως πειραμα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
να προσθεσω και εγω κατι για την Ελλαδα και για τις Ελλεινιδες αν και ειναι αμερικανικο  αλλα ισχυει και εδω 100%

Συνημμένα

• 55467778_2331481027124876_8698872537632735232_n.jpg
    55467778_2331481027124876_8698872537632735232_n.jpg
    58,9 KB · Εμφανίσεις: 16

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
φιλε Μιδα επειδη εισαι ψηλο και γεροδεμενο παλικαρι λογικο ειναι να σου ταιριαζουνε size 2 γκομενες απλα λεπτες η νταρντανες ασε σε εμενα και στον Mind reader τις κοκαλιαρες εμεις αυτες θελουμε οχι οτι με χαλανε και οι αλλες οπως βλεπεις και στην φωτο που ειναι για εσενα αλλα τα μοντελοειδη ειναι καλυτερα για εμενα...Περι ορεξεως βεβαια παντα κολοκυθοπιτα

Συνημμένα

• greece (28).jpg
    greece (28).jpg
    270,6 KB · Εμφανίσεις: 25

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Γυρνα πισω γιατι βλεπω παλι κωλοτουμπα θα σε λεει ο κμαν :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε που μπορεις να παντρευτεις πανευκολα αφου το θελεις στην Λευκορωσια η στην Ρωσια οποτε ακυρο το οτι εκανες ως πειραμα

Οσον αφορά τη συζήτησή σου με τον doctor !!!! :grin: :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1551013524127.jpg
    FB_IMG_1551013524127.jpg
    24,6 KB · Εμφανίσεις: 23

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το σλαβικο πρότυπο ομορφιάς είναι ψηλη,λεπτή με ποδάρες.Δηλαδή όπως τα μοντέλα.
Το βυζί δεν ειναι υποχρεωτικό,ούτε η κωλαρα σε αυτα τα δυο υστερουν πολύ οι Ρωσίδες και ακόμα περισσότερο οι Λευκορρωσιδες που μοιάζουν με στέκες.
Μόνο οι Πολωνεζες εμφανιζουν βυζιά αξιωσεων,διαθέτουν τα δευτερα μεγαλύτερα στην Ευρώπη μετα τις Αγγλιδες όπως και γεμάτα πεταχτά κωλαρακια,είναι όμως 5-10 κιλά βαρύτερες απο τις Λευκορωσιδες και Ρωσίδες ίδιου ύψους.
Αξιολογους βύζους όχι βέβαια τιτανικων διαστάσεων αλλα ανεπτυγμένους διαθετουν Τσεχες,Σλοβακες που έχουν και πιο ενισχυμενο οπισθιο σύστημα πλην όμως διαθετουν τετραγωνους ωμους και ευθυτενεις πλατες όπως οι Γερμανίδες ενω οι Ρωσίδες έχουν στρογγυλους ωμους και οι Πολωνεζες γερνουν λογω σκολιωσης.
Δηλαδή η σωματοκατασκευή των Πολωνεζων ειναι για ασταμάτητο σφυροκοπημα,βαρύ βιομηχανικό σεξ ενω Ρωσίδες,Ουκρανες ειναι σαφώς πιο ντελικατες.
Απο την αλλη οι Πολωνεζες έχουν τόσο λεπτά κομψά ποδια που φοβάσαι οτι θα τις πάρει ο αέρας για αυτό αποφεύγεις να τις κυκλοφορείς και τις περιοριζεις στο φυσικό τους χώρο το κρεβάτι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.497
Πόντοι
3.656
Ρε Σπύρο όχι δεν γουστάρω νταρντανες αλλά αυτή είναι απ τα κόκαλα  βγαλμένη
Καμπύλες μηδέν
Κάτι παλιόγονατα χάλια
Κωλο μαραμενος  κλπ
Μία τυπική αδύνατο στυλ γκομενα που θα πω καλή στα χαμηλά  κυβικά (1.66-1.67)
είναι αυτη
Που ναι αδύνατη αλλά έχει κ καμπύλες κάπως κι είναι σεξυ ιμοπ
Δηλ ένα πουτσο αντε δύο τα ρίχνεις όχι παραπάνω βεβαια
Όχι το κμαναγγουρο που το βλέπεις  κ σε πιάνει στεναχωρεια ....

Συνημμένα

• 0EC0E667-50BF-4D91-8E55-13DDCF2B5C6A.jpeg
    0EC0E667-50BF-4D91-8E55-13DDCF2B5C6A.jpeg
    357,9 KB · Εμφανίσεις: 30

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Καμπύλες μηδέν
Κάτι παλιόγινατα χάλια
Κωλο μαραμενος  κλπ
Μία τυπική αδύνατο στυλ γκομενα που θα πω καλή στα κυβικά είναι αυτη
Που ναι αδύνατη αλλά έχει κ καμπύλες κάπως κι είναι σεξυ
Όχι το κμαναγγουρο....
Φιλε Μιδα οι κατηγοριες σωματοτυπου ειναι
super slim , slim, medium, large ,xl ,ελλεηνιδα.. ε συγνωμη 3xl ηθελα να πω

Αυτη που μας εβαλες ειναι slim και μου αρεσει και εμενα

Αλλα εμενα μου αρεσει και του μιντ και η κατηγορια superslim που ειναι αυτη που δειχνει ο Κμαν

Αρα εμεις ειμαστε κατηγοριες superslim και slim και εσυ εισαι slim και medium

Μαλλον και ο κμαν ειναι του slim superslim

ας που και οι υπολοιποι για να ξερουμε..
Η δικια μου παντος την βαζω Large

καλη συνεχεια

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εντομεταξυ αυτος ο emperor μπηκε σε αλλο τοπικ με τις ελλεινιδες και παλι κοροιδευει τους Ελληνες ιντερνατιοναλ αφου μπερδευει τους ερωτοτουριστες με τους σεξοτουριστες...
Ελα εδω ρε καραγκιοζη να τα γραψεις αυτα να τρεχεις παλι πανικοβλητος (οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.497
Πόντοι
3.656
Φιλε Μιδα οι κατηγοριες σωματοτυπου ειναι
super slim , slim, medium, large ,xl ,ελλεηνιδα.. ε συγνωμη 3xl ηθελα να πω

Αυτη που μας εβαλες ειναι slim και μου αρεσει και εμενα

Αλλα εμενα μου αρεσει και του μιντ και η κατηγορια superslim που ειναι αυτη που δειχνει ο Κμαν

Αρα εμεις ειμαστε κατηγοριες superslim και slim και εσυ εισαι slim και medium

Μαλλον και ο κμαν ειναι του slim superslim

ας που και οι υπολοιποι για να ξερουμε..
Η δικια μου παντος την βαζω Large

καλη συνεχεια
είναι αδύνατη Σπύρο αλλά γυμνασμενη με κωλο ταβουλι
Του κμαν είναι αυτό που λέγαμε με τον δάσκαλο ξέρεις  ποιον Εξπιρατε σηλ ληγμενη  η αλλιώς σαπιτης

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
είναι αδύνατη Σπύρο αλλά γυμνασμενη με κωλο ταβουλι
Του κμαν είναι αυτό που λέγαμε με τον δάσκαλο ξέρεις  ποιον Εξπιρατε σηλ ληγμενη  η αλλιώς σαπιτης
Γουστα...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτο που ξερω οταν πηγαινα παραλια κατερινης και κρητη που ειναι τα αλλα 2 τοπ μερη για γκομενες οι ντοπιοι καμακερ ρωταγαν πρωτη φορα εδω???Γιατι αυτες της πρωτης ηταν πανευκολες ενω οι αλλες ξυπνησαν μετα απο 2-3 φορες οταν καταλαβαν τι πιρφοροι παρακαλεσακηδες και γελοιοι υπηρχαν εδω περα...
Αρα παλι οι εδω πιρφοροι φταινε σε μεγαλο βαθμο sadman καταλαβες?

Καλά,οι παλιοί καμακερς είχαν φοβερές στρατηγικές.Εδώ έλεγε ο μακαρίτης ο Μπρούνο ότι την πέφτανε στις πιο άσπρες και όχι στις μαυρισμένες.Ή σ'αυτές που περπατάγαν δεξιά κι αριστερά στο δρόμο και όχι ευθεία.Πού να τα σκεφτούν τώρα αυτά οι σύγχρονοι καμακερς;

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Καλά,οι παλιοί καμακερς είχαν φοβερές στρατηγικές.Εδώ έλεγε ο μακαρίτης ο Μπρούνο ότι την πέφτανε στις πιο άσπρες και όχι στις μαυρισμένες.Ή σ'αυτές που περπατάγαν δεξιά κι αριστερά στο δρόμο και όχι ευθεία.Πού να τα σκεφτούν τώρα αυτά οι σύγχρονοι καμακερς;
και οι συγχρονοι εχουν διαφορα σχεδια απλα ειναι ελαχιστοι.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καμπύλες μηδέν
Κάτι παλιόγονατα χάλια
Κωλο μαραμενος  κλπ
Μία τυπική αδύνατο στυλ γκομενα που θα πω καλή στα χαμηλά  κυβικά (1.66-1.67)
είναι αυτη
Που ναι αδύνατη αλλά έχει κ καμπύλες κάπως κι είναι σεξυ ιμοπ
Δηλ ένα πουτσο αντε δύο τα ρίχνεις όχι παραπάνω βεβαια
Όχι το κμαναγγουρο που το βλέπεις  κ σε πιάνει στεναχωρεια ....

Και η δική σου μου αρέσει !!!

Η άλλη η ξανθιά του kman2 δεν μου άρεσε γιατί τη βρίσκω ενα κλικ παραπάνω χοντροπόδαρη !!!

Αλλά αυτά οπως γράφει και ο Σπύρος είναι γούστα !!

Το ιδανικό  ( για μένα
) είναι λεπτό αλλά νευρώδες/ελαφρά μυώδες κορμί με σημαντικές καμπύλες ομως. Και βέβαια χωρίς πλάτες κολυμβήτριας. Υψος 1,67 - 1,73. Και αυτό συνολικά είναι βέβαια σπάνιο !!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
716
Άντρας 35  Χρονών, με καλή δουλειά και νορμάλ εμφάνιση δηλώνει ΘΕΛΩ να δεσμευτώ και να παντρευτώ και να ΜΗΝ βρίσκει γυναίκα να το πετύχει στην Ελλάδα!!
πραγματικα ειναι ανεξηγητο
ειναι ετσι ακριβως
για να γαμησεις ελλαδα βρισκεις οποιος δεν βρισκει ειναι κουλος κοινωνικα
το να βρεις γκομενα που να θελει να κανει οικογενεια πρεπει αυτη να ειναι 35αρο45αρα
βεβαια τοτε οι αντρες δεν ειναι πατερες αλλα παππουδες
χαθηκε μιαμιση γενια τουλαχιστον
τωρα βεβαια μετα την πουτσα της κρισης διαπιστωνω κοριτσακια που ειναι πιο σοβαρα σε θεμα γαμου οτι οι βλαμμενες τις δικης μας γενιας των 35 με 45

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
πραγματικα ειναι ανεξηγητο
ειναι ετσι ακριβως
για να γαμησεις ελλαδα βρισκεις οποιος δεν βρισκει ειναι κουλος κοινωνικα
το να βρεις γκομενα που να θελει να κανει οικογενεια πρεπει αυτη να ειναι 35αρο45αρα
βεβαια τοτε οι αντρες δεν ειναι πατερες αλλα παππουδες
χαθηκε μιαμιση γενια τουλαχιστον
τωρα βεβαια μετα την πουτσα της κρισης διαπιστωνω κοριτσακια που ειναι πιο σοβαρα σε θεμα γαμου οτι οι βλαμμενες τις δικης μας γενιας των 35 με 45

Θεωρεις οτι ο αντρας που θα θελησει να μπει σε γαμο-οικογενεια ειναι σωστο ως κινηση εκ μερους του;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.497
Πόντοι
3.656
Και η δική σου μου αρέσει !!!

Η άλλη η ξανθιά του kman2 δεν μου άρεσε γιατί τη βρίσκω ενα κλικ παραπάνω χοντροπόδαρη !!!

Αλλά αυτά οπως γράφει και ο Σπύρος είναι γούστα !!

Το ιδανικό  ( για μένα
) είναι λεπτό αλλά νευρώδες/ελαφρά μυώδες κορμί με σημαντικές καμπύλες ομως. Και βέβαια χωρίς πλάτες κολυμβήτριας. Υψος 1,67 - 1,73. Και αυτό συνολικά είναι βέβαια σπάνιο !!
ήταν λίγο πιο μπουτου η ξανθιά όντως
Αλλά από καχεκτικο αγγούρι προτιμότερη αυτή.κι αν μιλάμε για γαμησι δεν το συζητάμε καν
Τέτοιες που περιγράφεις  είναι γεμάτη  η Ρουμανία κι η Ουγγαρία απλά δεν είναι πλέον ιζυγκοινγκ για τους 40+

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ήταν λίγο πιο μπουτου η ξανθιά όντως
Αλλά από καχεκτικο αγγούρι προτιμότερη αυτή.κι αν μιλάμε για γαμησι δεν το συζητάμε καν
Τέτοιες που περιγράφεις  είναι γεμάτη  η Ρουμανία κι η Ουγγαρία απλά δεν είναι πλέον ιζυγκοινγκ για τους 40+

Για του 50+ ομως είναι easygoing !!  :grin: :grin:

Οσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό.

Γιατί η έλλειψη "προοπτικής" δίνει τη χαλαρότητα που χρειάζεται για κάτι σύντομο άνετο και ευχάριστο.

ΑΠΟ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΥΡΑΣ. Οχι από την συνηθισμένη αντρική σκοπιά και πρακτική.

Ιδίως αν η "σχέση" εχει και λίγο "mentoring " μέσα.  :grin:

Τα παραπάνω για τους 35 - 45 δεν ισχύουν. Και δεν φαίνονται και εύκολα.

Αφού ξέρεις μπαλίτσα, εγώ θα σου τα λέω αυτά ??  :grin: :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
716
Θεωρεις οτι ο αντρας που θα θελησει να μπει σε γαμο-οικογενεια ειναι σωστο ως κινηση εκ μερους του;
ο σκοπος του αρσενικου σε ολα τα θηλαστικα και οχι μονο ειναι να διαωνυση το ειδος του...να μεταφερει το dna του πρωτιστος και σε δευτερο βαθμο να γαλουχισει και να διαπαιδαγωγισει τον απογονο του
το πρωτο πες οτι γινεται και χωρις οικογενεια...το δευτερο ομως οχι
και επειδη ο ανθρωπος ειναι απο τα πιο κοινωνικα και εξαρτωμενα ειδη για την παρουσια αλλων ενδο-οικογενειακων μελων ειναι αναγκαιος ο γαμος και φτανει εξ ορισμου και εκ του αποτελεσματος στην αναγκη του αντρα να το αποζητησει στην πορεια σε αλλον σε μικροτερη σε καποιον σε μεγαλυτερη ηλικια
και η εννοια της συντροφικοτητας του λεγομενου ανθρωπου σου οσο μεγαλωνεις ειναι ακομα πιο εντονη
πιστευω πως ειναι το απολυτο για εναν αντρα να παντρευτει και να κανει οικογενεια στην στιγμη ομως που ο ιδιος νιωθει ετοιμος και αποφασισμενος γι αυτο
προσωπικη αποψη

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
ο σκοπος του αρσενικου σε ολα τα θηλαστικα και οχι μονο ειναι να διαωνυση το ειδος του...να μεταφερει το dna του πρωτιστος και σε δευτερο βαθμο να γαλουχισει και να διαπαιδαγωγισει τον απογονο του
το πρωτο πες οτι γινεται και χωρις οικογενεια...το δευτερο ομως οχι
και επειδη ο ανθρωπος ειναι απο τα πιο κοινωνικα και εξαρτωμενα ειδη για την παρουσια αλλων ενδο-οικογενειακων μελων ειναι αναγκαιος ο γαμος και φτανει εξ ορισμου και εκ του αποτελεσματος στην αναγκη του αντρα να το αποζητησει στην πορεια σε αλλον σε μικροτερη σε καποιον σε μεγαλυτερη ηλικια
και η εννοια της συντροφικοτητας του λεγομενου ανθρωπου σου οσο μεγαλωνεις ειναι ακομα πιο εντονη
πιστευω πως ειναι το απολυτο για εναν αντρα να παντρευτει και να κανει οικογενεια στην στιγμη ομως που ο ιδιος νιωθει ετοιμος και αποφασισμενος γι αυτο
προσωπικη αποψη

Σεβαστη η αποψη σου περι του θεματος. Δεν συμφωνω, παμε παρακατω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom