Για τις Ελλεηνιδες σιγουρα φταιει 100% ο Ελληνας...
Τωρα για τις ξενες θα προτιμουσα να ακουσω mindreader και Μπλασκο
μιλαω τωρα με δασκαλο και ενα που λεει συνεχεια για τις γκομενες που καποιοι λενε θα φανε
μονο με κερασματα ειναι οτι εχουν χορτασει απο φαγια και καβλια.
χτες ο θειος μου γυρισε κιεβο μετα απο χρονια.το 2008 πουλησε ολες τις επιχειρησεις του και πηγε
αφρικη.στα γραφεια του στην αρσεναλνα ειχε και 2 ραδιοσταυμους και ετερια που εκανε δισκους.
μου ειπε πολλες διασημες τραγουδιστριες ιρινα μπιλικ και αλλες που ηχογραφουσαν στα στουντιο του.
ειχε εργοστασια,πλοια οδησσο και διαμερισματα ολα αυτα απο το 1990.κολητος του ευγενη μαρστουκ
του προθυπουργου τοτε γυρω στο 1993-96 πρωην στρατηγου της kgb.οι μπραβοι του θειου μου στρατιωτικοι απο τον προθυπουργο.ακομα εχει διαμερισματα κιεβ αλλα πουλησε κτιρια,εργοστασια ρουχων,σταθους και αυτοκινητα.ειναι ο θειος μου που ελεγα πριν τοσα χρονια εδεινε διαμαντια και γουνες και συγκρινωντας τον θειο μου με τον κμαν ειναι αστεια τα ποσα που χαλα την σημερινη εποχη
οταν ο θειος μου την δεκαετια 90 εδεινε ακριβωτερα δωρα!μου ειπεγια τους αμερικανους οτι εμαθαν το κιεβο πριν ο σπονσοραν κμαν πατησει το ποδι του και εχασαν δισεκατομυρια εκει.
το 1990 ολοι οι αμερικανοι χιλιαδες ετρεξαν σε ουκρανια για μπιζνες οπου εβαλαν παντου λεφτα σε
δουλειες και ετεριες.οι ντοπιοι τους εκτοπισαν και τους τα εφαγαν ολα!
δισεκατομυρια μιλαμε και αν δειτε ολους τους δυνατους ουκρανους ολοι εχουν σχεση με στρατο εκεινη
την περιοδο.ο αμερικανος συνετερος του θειου μου σας εγραψα σαν godcharry την ιστορια εγραψε στον θειο μου διαμερισματα,πλοια και ετεριες αφου ηταν συνετεροι και αυτος μονιμα ζουσε αμερικη.
ο θειος μου δυναμωσε και εχωντας προστασια απο δημαρχο και τον προθυπουργο κιεβ ειχε
φαει πανω απο 30 εκατομυρια δολαρια απο τον αμερικανο που οταν εσκασε μυτη ουκρανια καταλαβε δεν ειχε πλεον τιποτα και τον απειλησαν να εξαφανιστει.οπως εφυγε ο αμερικανος εφυγε και ο θειος το 2008.
νεα ταξη πραγματων που δεν χωρουσε ξενους στην αχορταγη ελιτ ουκρανικη μαφια ετσι την εκανε αφρικη.
γραφω την ιστορια ξανα επιδει σας λεω και τοτε ειχε αρπακτικα που τα μασουσανε και τοτε ειχε δυνατους σπονσορες για αυτο τωρα στις γκομενες αυτες φενωντε γελεια ποσα τα 2000 γριβνα και τα 3.
εκτος αν ειναι επιπεδο αδεσπωτες οπως αυτες που λεω πολλες φορες.