Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το τεραστιο ερωτημα παντα ειναι πως ο Ελληνας το μεγαλυτερο καμακι στην Ευρωπη που ερχοντουσαν ολες οι Σκανδιναβες και οι υπολοιπες Ευρωπαιες να γαμηθουν ακομα και μπροστα στον αντρα τους που τον εστελναν για τσαι καταντησε ο μεγαλυτερος πιρφορος στην Ευρωπη μαζι με τους Ιταλους τους Κυπριους και τους Τουρκους...Η μεγαλη διαφορα βεβαια ειναι οτι οι αλλοι 3 εχουν ανοιξει τα ματια τους και ταξιδευουν στα ανατολικα μουνολιβαρα και εστω και με τακτικες κμαν γαμανε ενω οι εδω...
Πραγματικα προκειται για μια τεραστια εθνικη ηττα που δειχνει οτι για να εχουμε τοσο χαμηλο επιπεδο αυτοεκτιμησης εχουμε και τους πολιτικους που μας αξιζουν πρωτα ο Ελληνας εφτασε στο μηδεν και ετσι του δωσανε και τους πολιτικους μηδεν και τους ψηφιζει...
Τωρα το πως εγινε αυτο θελει πολυ αναλυση αν θελει ομως Ο mindreader να μας πει κατι για αυτο θα ειχε πολυ ενδιαφερον δηλαδη πως απο πρωτοι στην Ευρωπη καταληξαμε τελευταιοι και μετα απο αυτο βλεπουμε οτι και στα υπολοιπα δηλαδη ηθικα οικονομικα κοινωνικα κλπ φτασαμε στο πατο...
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο αν το καλοσκεφτειτε ομως πρωτα καταρρευσαμε σαν καμακια και μετα ηρθαν ολα τα αλλα τυχαιο????
Τυχαιο οτι μονο οι πολιτικοι βλεπε Τραμπ και Πουτιν που γαμανε γκομενες πανε κοντρα στην νεα ταξη πραγματων???
οχι...
Σκεφτειτε το πολυ καλα παντος το παραπανω δηλαδη οταν ο αντρας ιστορικα γινεται μουνοδουλος η κοινωνια ειναι διαλυμενη οταν ειναι μουνακιας και ΑΝΤΡΑΣ ομως η κοινωνια παει στην σωστη κατευθυνση..
Γκευλικια φεμινιστριες και ολες αυτες οι μαλακιες τυχαια βγηκαν....
Μπα....
Κριμα που δεν ειναι και ο Μπλασκος να μας κανει αναλυση εκ βαθεως...
η γενια των καμακιων γαμησε και τα παιδια της. αυτο συνεβει στην Ελλαδα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οι Έλληνες δεν ειναι χειρότερα καμάκια απο τους προηγούμενους της δεκαετίας του 80.
Απλα τότε εκτός αρραβώνα,γάμου δε γαμουσες τίποτα σε Ελληνίδα οποτε όλοι την έψαχναν με τις ξένες στα νησιά για να γαμησουνε.Δηλαδή και οι εφανισιμοι,φραγκατοι Έλληνες καμακι σε ξένες έκαναν.Τωρα αυτούς τους αρπαζουν οι Ελληνίδες και με το καμακι στα νησιά ασχολούνται οι πεταμένοι,οι δεύτερης διαλογής και οι Αλβανοι που προσποιουνται τους Έλληνες.
Ακόμα και οι καλοβαλμενοι νησιώτες στους τουριστικους προορισμούς προτιμούν να απέχουν απο το θερινό καμακι για να μη ρισκάρουν τη σχέση τους με τη ντόπια και ξεχειμωνιασουν αγαμητοι.
Έτσι έπεσε μοιραία και η φήμη του Greek kamaki και μας βλέπουν πλέον στην καλύτερη ως γραφικους και στη χειρότερη ως λαμόγια.

Μπερδέυεσαι!! Σήμερα είναι ακόμα χειρότερα!! Ποτέ στην ιστοριά της Ελλάδας δεν υπήρχε το εξής φαινόμενo:
Άντρας 35  Χρονών, με καλή δουλειά και νορμάλ εμφάνιση δηλώνει ΘΕΛΩ να δεσμευτώ και να παντρευτώ και να ΜΗΝ βρίσκει γυναίκα να το πετύχει στην Ελλάδα!!
Αυτό είναι απίστευτο συμβάινει κατα κόρον και δεν υπάρχει αλλή χωρα στον πλανήτη που να συμβαίνει η ίδια κατάσταση. Ούτε Ιταλία, ούτε Κύπρο που λέτε.
Δεν μιλάω να γαμας συνεχως που είναι άλλο κομμάτι αλλά μιλάω να ζητάει κάποιος απλά να δεσμευτει σοβαρά και να παραμέινει με μια γυναίκα.
Αυτό ειναι παγκόσμια Ελληνική Πρωτοτυπία και η πλήρη διαστρεβλωση της Γυναικείας φύσης προς την συντροφικότητα,δεσμευση,παιδία και οικογένεια.
Οι Κύπριοι που τους λέτε πυρφόρους έχουν την επιλογη να παντρευτούν άμεσα αν θέλουν μια Κύπρια άλλο ζήτημα αν πρυφορίζουν γιατί θέλουν πολλές. Οι κύπριες παντρεύονται μικρές! Και οι Ιταλοί τα ίδια. Άλλο οτι παλευουν να έχουν πολλές και ταξιδευουν παντού. Η μόνη φυλη που θα αποφασίσει να κάτσει με μια και δεν θα βρίσκει ειναι ο Έλληνας!!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ο Έλληνας δεν εχει λάθος στυλ.Απλά δεν εχει λεφτά.Σε αυτα τα μέρη ολα είναι θέμα χρήματων ειδικά αν είσαι άνω των 40.
Το ζήτημα είναι ...What the fck is Europe...? Εδώ χρήζει αντιστροφής της λογικής!

Ποιος ζητιάνος και μπατίρης επιζητεί συναναστροφές με έναν κανονικό άνθρωπο που κάνει μια νορμάλ ζωή?Κανένας διότι ο Μπατίρης έχει άλλους ρυθμούς ζωής και δεν μπορεί να ακολουθήσει την ποιότητα ενός δυναμικού ανθρώπου!  
Ο μέσος Ευρωπαίος τουρίστας της Ρόδου είναι πολύ κατώτερος απο τον μέσο ντόπιο, ακόμα και απο τον Υπάλληλο που τον σερβίρει!!!!! Το οτι βρήκε ένα ευτελές   πακέτο διακοπών δεν τον κάνει τίποτα ανώτερο απο τον ροδίτη που επι χρόνια έχει ζήσει χρυσές εποχές! Τα ρούχα των ταξιτζίδων και των υπαλλήλων είναι κλάσεις ανώτερα απο τα φθαρμένα ανα τα χρόνια ευρωπαίων που φοράνε τα ίδια και τα ίδια! Στις δε επιχειρήσεις οι "Τουρίστες" μόνο που δεν ζητιανεύουν για μισό ευρώ έκπτωση στα ποτά...
Τους μπατίριδες και τους ζητιάνους ας τους ψάξετε πιο ..βόρεια της Ελλάδος και άνω των Αλπεων...  

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.497
Πόντοι
3.656
Γερμανια οι μισοί πενήντα πλας την βγάζουν μόνο με επίδομα
Οι πολιτικές της ΕΕ δυναμωσαν πολύ την χώρα φτωχυναν όμως την πλειοψηφία των κατοίκων της Γερμανίας
Το ΑΕΠ ανεβαίνει αλλά μοιράζεται πολύ αν ίσα σε σχέση με το 70/80/90
Είναι ηλιθιοι  όμως
Προτιμούν το ουμπερ άλλες κι ας είναι πάρα πολλοί στην ταλαιπωρία μεσα
Όταν πάω πολλάκις από κει για ψώνια;  τους λυπάται η ψυχή μου ειδικά τους μεγαλύτερους σε Ηληκια

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το τεραστιο ερωτημα παντα ειναι πως ο Ελληνας το μεγαλυτερο καμακι στην Ευρωπη που ερχοντουσαν ολες οι Σκανδιναβες και οι υπολοιπες Ευρωπαιες να γαμηθουν ακομα και μπροστα στον αντρα τους που τον εστελναν για τσαι καταντησε ο μεγαλυτερος πιρφορος στην Ευρωπη μαζι με τους Ιταλους τους Κυπριους και τους Τουρκους...Η μεγαλη διαφορα βεβαια ειναι οτι οι αλλοι 3 εχουν ανοιξει τα ματια τους και ταξιδευουν στα ανατολικα μουνολιβαρα και εστω και με τακτικες κμαν γαμανε ενω οι εδω...
Πραγματικα προκειται για μια τεραστια εθνικη ηττα που δειχνει οτι για να εχουμε τοσο χαμηλο επιπεδο αυτοεκτιμησης εχουμε και τους πολιτικους που μας αξιζουν πρωτα ο Ελληνας εφτασε στο μηδεν και ετσι του δωσανε και τους πολιτικους μηδεν και τους ψηφιζει...
Τωρα το πως εγινε αυτο θελει πολυ αναλυση αν θελει ομως Ο mindreader να μας πει κατι για αυτο θα ειχε πολυ ενδιαφερον δηλαδη πως απο πρωτοι στην Ευρωπη καταληξαμε τελευταιοι και μετα απο αυτο βλεπουμε οτι και στα υπολοιπα δηλαδη ηθικα οικονομικα κοινωνικα κλπ φτασαμε στο πατο...
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο αν το καλοσκεφτειτε ομως πρωτα καταρρευσαμε σαν καμακια και μετα ηρθαν ολα τα αλλα τυχαιο????
Τυχαιο οτι μονο οι πολιτικοι βλεπε Τραμπ και Πουτιν που γαμανε γκομενες πανε κοντρα στην νεα ταξη πραγματων???
οχι...
Σκεφτειτε το πολυ καλα παντος το παραπανω δηλαδη οταν ο αντρας ιστορικα γινεται μουνοδουλος η κοινωνια ειναι διαλυμενη οταν ειναι μουνακιας και ΑΝΤΡΑΣ ομως η κοινωνια παει στην σωστη κατευθυνση..
Γκευλικια φεμινιστριες και ολες αυτες οι μαλακιες τυχαια βγηκαν....
Μπα....
Κριμα που δεν ειναι και ο Μπλασκος να μας κανει αναλυση εκ βαθεως...
Αν παρακολουθείς ανατολικά νήματα .. τα έχουμε πει...
Όσοι είμαστε υψηλών προδιαγραφών και ποιοτικοί σε ατομικό επίπεδο ...τσουβαλιαζόμαστε στην μάζα γενική "αριστεροσύνη" της χώρας και πρέπει να προσπαθήσουμε διπλά για κάτι που άλλοι δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα πέρα απο τα νορμάλ...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γερμανια οι μισοί πενήντα πλας την βγάζουν μόνο με επίδομα
Οι πολιτικές της ΕΕ δυναμωσαν πολύ την χώρα φτωχυναν όμως την πλειοψηφία των κατοίκων της Γερμανίας
Το ΑΕΠ ανεβαίνει αλλά μοιράζεται πολύ αν ίσα σε σχέση με το 70/80/90
Αυτό και τέλος μην είμαι off topic! Είναι η άποψή μου για τη κουντουρά πολύ πιο πριν απο τα γεγονότα στη ψηφοφορία των Πρεσπών ....

Της αξίζει το παρακάτω--->

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Για τις Ελλεηνιδες σιγουρα φταιει 100% ο Ελληνας...
Τωρα για τις ξενες θα προτιμουσα να ακουσω  mindreader και Μπλασκο
μιλαω τωρα με δασκαλο και ενα που λεει συνεχεια για τις γκομενες που καποιοι λενε θα φανε
μονο με κερασματα ειναι οτι εχουν χορτασει απο φαγια και καβλια.
χτες ο θειος μου γυρισε κιεβο μετα απο χρονια.το 2008 πουλησε ολες τις επιχειρησεις του και πηγε
αφρικη.στα γραφεια του στην αρσεναλνα ειχε και 2 ραδιοσταυμους και ετερια που εκανε δισκους.
μου ειπε πολλες διασημες τραγουδιστριες ιρινα μπιλικ και αλλες που ηχογραφουσαν στα στουντιο του.
ειχε εργοστασια,πλοια οδησσο και διαμερισματα ολα αυτα απο το 1990.κολητος του ευγενη μαρστουκ
του προθυπουργου τοτε γυρω στο 1993-96 πρωην στρατηγου της  kgb.οι μπραβοι του θειου μου στρατιωτικοι απο τον προθυπουργο.ακομα εχει διαμερισματα κιεβ αλλα πουλησε κτιρια,εργοστασια ρουχων,σταθους και αυτοκινητα.ειναι ο θειος μου που ελεγα πριν τοσα χρονια εδεινε διαμαντια και γουνες και συγκρινωντας τον θειο μου με τον κμαν ειναι αστεια τα ποσα που χαλα την σημερινη εποχη
οταν ο θειος μου την δεκαετια 90 εδεινε ακριβωτερα δωρα!μου ειπεγια τους αμερικανους οτι εμαθαν το κιεβο πριν ο σπονσοραν κμαν πατησει το ποδι του και εχασαν δισεκατομυρια εκει.
το 1990 ολοι οι αμερικανοι χιλιαδες ετρεξαν σε ουκρανια για μπιζνες οπου εβαλαν παντου λεφτα σε
δουλειες και ετεριες.οι ντοπιοι τους εκτοπισαν και τους τα εφαγαν ολα!
δισεκατομυρια μιλαμε και αν δειτε ολους τους δυνατους ουκρανους ολοι εχουν σχεση με στρατο εκεινη
την περιοδο.ο αμερικανος συνετερος του θειου μου σας εγραψα σαν godcharry  την ιστορια εγραψε στον θειο μου διαμερισματα,πλοια και ετεριες αφου ηταν συνετεροι και αυτος μονιμα ζουσε αμερικη.
ο θειος μου δυναμωσε και εχωντας προστασια απο δημαρχο και τον προθυπουργο κιεβ ειχε
φαει πανω απο 30 εκατομυρια δολαρια απο τον αμερικανο που οταν εσκασε μυτη ουκρανια καταλαβε δεν ειχε πλεον τιποτα και τον απειλησαν να εξαφανιστει.οπως εφυγε ο αμερικανος εφυγε και ο θειος το 2008.
νεα ταξη πραγματων που δεν χωρουσε ξενους στην αχορταγη ελιτ ουκρανικη μαφια ετσι την εκανε αφρικη.
γραφω την ιστορια ξανα επιδει σας λεω και τοτε ειχε αρπακτικα που τα μασουσανε και τοτε ειχε δυνατους σπονσορες για αυτο τωρα στις γκομενες αυτες φενωντε γελεια ποσα τα 2000 γριβνα και τα 3.
εκτος αν ειναι επιπεδο αδεσπωτες οπως αυτες που λεω πολλες φορες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Για τις Ελλεηνιδες σιγουρα φταιει 100% ο Ελληνας...
Τωρα για τις ξενες θα προτιμουσα να ακουσω  mindreader και Μπλασκο
μιλαω τωρα με δασκαλο και ενα που λεει συνεχεια για τις γκομενες που καποιοι λενε θα φανε
μονο με κερασματα ειναι οτι εχουν χορτασει απο φαγια και καβλια.
χτες ο θειος μου γυρισε κιεβο μετα απο χρονια.το 2008 πουλησε ολες τις επιχειρησεις του και πηγε
αφρικη.στα γραφεια του στην αρσεναλνα ειχε και 2 ραδιοσταυμους και ετερια που εκανε δισκους.
μου ειπε πολλες διασημες τραγουδιστριες ιρινα μπιλικ και αλλες που ηχογραφουσαν στα στουντιο του.
ειχε εργοστασια,πλοια οδησσο και διαμερισματα ολα αυτα απο το 1990.κολητος του ευγενη μαρστουκ
του προθυπουργου τοτε γυρω στο 1993-96 πρωην στρατηγου της  kgb.οι μπραβοι του θειου μου στρατιωτικοι απο τον προθυπουργο.ακομα εχει διαμερισματα κιεβ αλλα πουλησε κτιρια,εργοστασια ρουχων,σταθους και αυτοκινητα.ειναι ο θειος μου που ελεγα πριν τοσα χρονια εδεινε διαμαντια και γουνες και συγκρινωντας τον θειο μου με τον κμαν ειναι αστεια τα ποσα που χαλα την σημερινη εποχη
οταν ο θειος μου την δεκαετια 90 εδεινε ακριβωτερα δωρα!μου ειπεγια τους αμερικανους οτι εμαθαν το κιεβο πριν ο σπονσοραν κμαν πατησει το ποδι του και εχασαν δισεκατομυρια εκει.
το 1990 ολοι οι αμερικανοι χιλιαδες ετρεξαν σε ουκρανια για μπιζνες οπου εβαλαν παντου λεφτα σε
δουλειες και ετεριες.οι ντοπιοι τους εκτοπισαν και τους τα εφαγαν ολα!
δισεκατομυρια μιλαμε και αν δειτε ολους τους δυνατους ουκρανους ολοι εχουν σχεση με στρατο εκεινη
την περιοδο.ο αμερικανος συνετερος του θειου μου σας εγραψα σαν godcharry  την ιστορια εγραψε στον θειο μου διαμερισματα,πλοια και ετεριες αφου ηταν συνετεροι και αυτος μονιμα ζουσε αμερικη.
ο θειος μου δυναμωσε και εχωντας προστασια απο δημαρχο και τον προθυπουργο κιεβ ειχε
φαει πανω απο 30 εκατομυρια δολαρια απο τον αμερικανο που οταν εσκασε μυτη ουκρανια καταλαβε δεν ειχε πλεον τιποτα και τον απειλησαν να εξαφανιστει.οπως εφυγε ο αμερικανος εφυγε και ο θειος το 2008.
νεα ταξη πραγματων που δεν χωρουσε ξενους στην αχορταγη ελιτ ουκρανικη μαφια ετσι την εκανε αφρικη.
γραφω την ιστορια ξανα επιδει σας λεω και τοτε ειχε αρπακτικα που τα μασουσανε και τοτε ειχε δυνατους σπονσορες για αυτο τωρα στις γκομενες αυτες φενωντε γελεια ποσα τα 2000 γριβνα και τα 3.
εκτος αν ειναι επιπεδο αδεσπωτες οπως αυτες που λεω πολλες φορες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εδώ άλλη μία σεμιπρο 22 ετών,178 που γάμησα το 2016.

CerDcE.jpg

Q152FO.jpg

Δε βρίσκεις πάνω από αυτο το επίπεδο.
Οι πιο πολλοί mongers που ταξιδεύουν Κίεβο αυτό το επίπεδο στοχεύουν αλλά διαφέρουν οι υποκειμενικές εκτιμήσεις.Αλλος λέει βρήκα jewel,άλλος θεωρεί ότι γαμαει απλά εφτάρι.
Κάποια στιγμή βέβαια βαριέσαι τις επαγγελματίες και τις σεμιπρος και περνάς στο ανώτερο στάδιο του σπόνσορα.Εκει ανοίγουν άπειροι ορίζοντες παιγνίου αποκτάς βάθος.

Για να μην είμαι μονίμως αρνητικός απέναντί σου !!

Προσωπικά η συγκεκριμένη γκόμενα μου αρέσει αρκετά σαν σώμα !!
Απο πρόσωπο δεν φαίνεται !!

Αυτό το σωματότυπο ψάχνω !!!

Σε διάφορα χρώματα βέβαια !!! :grin: :grin:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μπερδέυεσαι!! Σήμερα είναι ακόμα χειρότερα!! Ποτέ στην ιστοριά της Ελλάδας δεν υπήρχε το εξής φαινόμενo:
Άντρας 35  Χρονών, με καλή δουλειά και νορμάλ εμφάνιση δηλώνει ΘΕΛΩ να δεσμευτώ και να παντρευτώ και να ΜΗΝ βρίσκει γυναίκα να το πετύχει στην Ελλάδα!!
Αυτό είναι απίστευτο συμβάινει κατα κόρον και δεν υπάρχει αλλή χωρα στον πλανήτη που να συμβαίνει η ίδια κατάσταση. Ούτε Ιταλία, ούτε Κύπρο που λέτε.
Δεν μιλάω να γαμας συνεχως που είναι άλλο κομμάτι αλλά μιλάω να ζητάει κάποιος απλά να δεσμευτει σοβαρά και να παραμέινει με μια γυναίκα.
Αυτό ειναι παγκόσμια Ελληνική Πρωτοτυπία και η πλήρη διαστρεβλωση της Γυναικείας φύσης προς την συντροφικότητα,δεσμευση,παιδία και οικογένεια.
Οι Κύπριοι που τους λέτε πυρφόρους έχουν την επιλογη να παντρευτούν άμεσα αν θέλουν μια Κύπρια άλλο ζήτημα αν πρυφορίζουν γιατί θέλουν πολλές. Οι κύπριες παντρεύονται μικρές! Και οι Ιταλοί τα ίδια. Άλλο οτι παλευουν να έχουν πολλές και ταξιδευουν παντού. Η μόνη φυλη που θα αποφασίσει να κάτσει με μια και δεν θα βρίσκει ειναι ο Έλληνας!!
Συντομα οι Συριζαίες θα το φέρουν κι εδω--->

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο mindreader να μας πει κατι για αυτο θα ειχε πολυ ενδιαφερον δηλαδη πως απο πρωτοι στην Ευρωπη καταληξαμε τελευταιοι και μετα απο αυτο βλεπουμε οτι και στα υπολοιπα δηλαδη ηθικα οικονομικα κοινωνικα κλπ φτασαμε στο πατο...

Θα με κάνεις πάλι να γράφω σεντόνια φίλε Σπυρο !! :grin: :grin:

Τα έχω ξαναγράψει. Οσοι βαριέστε τα σεντόνια μου απλά τα παραλείπετε !!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Η άποψή μου λοιπόν είναι ότι η ελληνική κοινωνία είναι ισχυρά μητριαρχική. Το λαικό τραγούδι "Ο κουταλιανός'' όπως και πολλές παλιές ελληνικές ταινίες με γλαφυρό και κωμικό τρόπο αποδίδουν το γεγονός ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις το πάνω χέρι στην ελληνική οικογένεια η και απλή σχέση τον έχουν οι γυναίκες.

Σε ελάχιστες άλλες κοινωνίες η εικόνα του άντρα που ''άγεται και φέρεται'' η κατατρομοκρατείται από τη σύζυγό του, γίνεται αποδεκτή με χιούμορ και συγκατάβαση όπως γίνεται στην Ελλάδα, σε στατιστικά μεγάλη μερίδα του πληθυσμού.

Στην Ελλάδα το να έχει η γυναίκα το πάνω χέρι σε μια οικογένεια η και σε μια σχέση έχει φτάσει να θεωρείται ''Γυναικεία Μαγκιά'' η αλλιώς καπατσοσύνη επί το λαικότερον.

Επίσης έχει φτάσει να θεωρείται Γυναικεία Μαγκιά η γυναίκα να ''μαδάει'' οικονομικά τον άντρα, έχοντας υψηλές απαιτήσεις που ο άντρας θα πρέπει άνευ όρων να ικανοποιήσει, αν θέλει να την έχει δίπλα του. Ακόμη και απο τις μεταμοντέρνες μαλακοφεμινίστριες θα ακούσεις απόψεις του τύπου ''Ε πως να το κάνουμε ρε παιδί μου ?? Ο άντρας πάντα πληρώνει όταν βγαίνεις έξω''.

Ο φεμινισμός όμως πάντα φεμινισμός να μην ξεχνιόμαστε !!!  :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το κοινωνιολογικό μοντέλο που διέπει την ελληνική κοινωνία γίνεται πολύ εμφανές απο τις συμβουλές των μανάδων προς κόρες και υιούς αντίστοιχα.

Το  δίπολο στις μητρικές συμβουλές απο Μανα σε υιό η σε κόρη έχει την παρακάτω οριοθέτηση που αναφέρω σαν παράδειγμα.

Μάνα προς γυιό, όσον αφορά τη συμπεριφορά του προς τις γυναίκες. "Να είσαι καθαρός, ευγενικός, τρυφερός, περιποιητικός, να τις κερνάς κλπ ". Ετσι κάνουν οι σωστοί άντρες προς τις γυναίκες.

Μανα προς κόρη. Κοίτα μη μπλέξεις με κανένα μπατίρη !! Δεν θα του κάτσεις εύκολα !! Πού σε πήγε ?? ήταν ακριβό ο μέρος ?? Είναι πλούσιος κοίταξε να τον τυλίξεις, γκαστρώσου αν χρειαστεί !! Εδεσες τον γάιδαρό σου ?? Οι φίλοι του ?? Ποιοί φίλοι του ?? Δεν έχει φίλοι του μετά το γάμο, να τον ξεκόψεις απο τις παρέες και γρήγορα !!!! κλπ κλπ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Η γυναίκα που μένει ανύπαντρη στην ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζεται πάντα με συγκατάβαση. θεωρείται απλά ''Ατυχη''. Εμπλεξε με μαλάκες, Δεν βρέθηκε ένα καλό παιδί κλπ κλπ. Το πολύ πολύ να την πούν γεροντοκόρη. Αλλά μέχρι εκεί και τέρμα.

Αντίθετα ο άντρας που δεν παντρεύεται θεωρείται στην Ελλάδα κοινωνικό απόβλητο. Στις οικογένειες των πρώην φίλων του κοινωνικά ξαφνικά δεν χωράει ούτε σαν επισκέπτης. Ο αλήτης, ο αλανιάρης, ο γκομενιάρης, ο ανεπρόκοπος, ο πουτανιάρης, ο γυρίστρας κλπ κλπ. Οι πεθερές απο την πλευρά της γυναίκας παίζουν ενεργό ρόλο στον αποκλεισμό των συγκεκριμένων ''κοινωνικών αποβλήτων''.

Το σεξ γενικότερα είναι αποδεκτό μόνο μέσα σε ένα οικογενειακό πλαίσιο γάμου η άντε προσωρινά μέσα στο πλαίσιο μιας σοβαρής σχέσεως που θα οδηγήσει γρήγορα σε γάμο. Οτιδήποτε άλλο είναι επιλήψιμο. Κατά τα άλλα οι μουσουλμάνοι, που έχουν θεσμοθετημένη τη πολυγαμία, μας φαίνονται παλιομοδίτες και αναχρονιστικοί.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για τη χρήση της πορνείας ούτε λόγος βέβαια. Και το πρόβλημα της μητριαρχικής κοινωνικής προσέγγισης με τη πορνεία δεν είναι ηθικής βάσεως όπως πολλοί αφελώς αρέσκονται να πιστεύουν.

Το πρόβλημα είναι ότι οι ''καθώς πρέπει κυρίες'' αντιλαμβάνονται ότι αυτές  οι καριόλες οι πουτάνες ουσιαστικά ακυρώνουν το βασικότερο όπλο χειραγώγησης των γυναικών πάνω στους άντρες. Αυτό τους καίει. Σιγά μην κόπτονται ηθικά  για το αν κάποιες ξένες στη πλειοψηφία τους τύπισες ήρθαν στην Ελλάδα και πουλάνε το κορμί τους. 

Το γεγονός ότι μέσω της συμπεριφοράς που εμπνέουν στις κόρες τους απλά στην ουσία τις κάνουν πολύ ακριβότερες πουτάνες ουδεμίαν σημασίαν ασφαλώς έχει.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τα αποτελέσματα της μητριαρχικής δομής και αντίληψης της ελληνικής κοινωνίας είναι πολλά και εύκολα ανιχνεύσιμα.

Το πιο προφανές από όλα. Ο Ελληνας είναι στη συμπεριφορά του φανερά ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μουνόδουλος. To site βρίθει από επιθετικούς προσδιορισμούς. Ο Πιρφόρος, ο καληνυχτάκιας, ο γκομενοβοσκός, κλπ Αυτός που προσκυνάει το μουνί και κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει διακηβεύοντας και την προσωπική του αξιοπρέπεια.

Προσοχή δεν γράφω εκτιμάει το μουνί !!! Γράφω προσκυνάει το Μουνί και αυτό έχει διαφορά. Ολοι οι άντρες σε όλες τις χώρες εκτιμούν το μουνί, γιατί αυτό είναι στη φύση τους, στα ένστικτά τους.

Πουθενά όμως σε όλο το κόσμο, που λίγο-πολύ τον έχω γυρίσει, δεν έχω προσωπικά ξανασυναντήσει τέτοια μουνοδουλίαση.

Να γίνεται ό άλλος σκυλάκι της κάθε μαλακισμένης προκειμένου να γαμήσει. Να συμπεριφέρεται με τρόπο που παραπέμπει στη έκφραση ''Ελεήστε και εμένα το κακόμοιρο που είμαι χωρίς γυναίκα''.

Να γίνεται ο άλλος υπηρέτης, οδηγός, μεταφορέας κλπ προκειμένου να βγάλει μια γκόμενα. Να κάνει τη ψυχή του χαλάκι για να σκουπίσει τα πόδια της η κάθε ''πριγκηπέσα'' μπας και γαμήσει, η ακόμη χειρότερα για να δείξει στο περίγυρό του ότι να τα κατάφερε έχει μια ωραία γκόμενα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το παραπάνω γεγονός γίνεται πιο εμφανές αν δει κανείς τα κοινωνικά δεδομένα και τη γενική συμπεριφορά ( σε επίπεδο στατιστικού μέσου όρου εννοώ ) των ανδρών προς τις γυναίκες σε άλλες χώρες όπως για παράδειγμα οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης η της Ασίας.

Εκεί  παρόλο που η συμπεριφορά των ανδρών προς τις γυναίκες είναι πολύ πιο άσχημη από ότι αυτή των Ελλήνων οι γυναίκες τους είναι πολύ πιο ''ξηγημένες'' από τις Ελληνίδες στη συμπεριφορά τους.

Οι όμορφες δεν καβαλάνε καλάμι, οι απαιτήσεις τους είναι λογικές, η ανταπόκριση τους είναι ανάλογη στο πως τους συμπεριφέρεται ο ΄κάθε άνδρας και σε πολλές περιπτώσεις η συμπεριφορά τους είναι καθ' υπερβολή καλή σε σημείο που να το βλέπεις και να απορείς. Δεν μιλαω βέβαια για επαγγελματίες αλλά για γκόμενες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πάμε ένα βήμα παρακάτω !!!

Προσωπική μου άποψη είναι ότι μέσα απο τις σχέσεις του με τις γυναίκες, κεντρικό ρόλο στις οποίες παίζει το σεξ, ο άντρας ουσιαστικά αυτοπροσδιορίζεται.

Να το πώ στρατιωτικά ( λίγο πολύ όλοι κάναμε στρατό ) !!
Μέσω των σχέσεών του με τις γυναίκες  ο άντρας ''Δίνει αναφορά στον εαυτό του''. Και αν απο κάποιον σίγουρα δεν μπορείς να κρυφθείς αυτός είναι ο εαυτός σου.

Βέβαια δεν ισχυρίζομαι ότι οι σχέσεις με τις γυναίκες είναι ο μοναδικός τρόπος αυτοαναφοράς, υπάρχουν και άλλοι πολλοί τρόποι. Του Καζαντζάκη του πήρε περίπου 850 σελίδες στο ''Αναφορά στο Γκρέκο'' για να το κάνει.

Είναι όμως ο πιο κοινός, και ο πιο συχνός τρόπος, μια και σχετίζεται άμεσα με κάτι  ενστικτωδώς ριζωμένο μέσα μας, και απόλυτα αναγκαίο, δηλαδή με τη σχέση μας με τις γυναίκες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αυτό που πιστεύω έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια μέσω ενός κύματος υπερβάλοντος και σε εντελώς λάθος βάση, ''μαλακοφεμινισμού'' απο τις γυναίκες, είναι ό αντρας να  τείνει σε μια σχέση απλά να ''ακυρώνεται''.

Ουσιαστικά ο άντρας έχει σε πολλές περιπτώσεις δυο επιλογές, η να μην κάνει σχέσεις με μια μεγάλη ομάδα γυνακών, είτε χάριν της δημιουργίας η της διατήρησης της όποιας σχέσεως να εξαναγκάζεται σε πολλές περιπτώσεις ( οχι βέβαια πάντα ) σε αυτοακύρωση.

Και εννοώ αυτοακύρωση στο πλαίσιο του αυτοαναφορικού ρόλου που έχει για τον άντρα η σχέση του με τις γυναίκες και το σεξ ειδικότερα ( όπως παραπάνω ανέφερα ).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom