Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Παπά τι θα πει
σλουσαι μενια κούρβα,σι ντουτε ιν πουλα
Αν το βρεις σε πάμε κ βόλτα στο Μπεντερ
Το Μπεντερ που το θυμηθηκες? :2funny: ειχε ενας Κυπριος μια γκομενα απο εκει και οταν ηταν κατω στο νησι ,εστελνε καποιους που τους πληρωνε για αυτο, να παρακολουθουν το σπιτι της μηπως και του ξενογαμιεται :grin:
Κουμπαροι ολα τα λεφτα ...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
μλμ
Αν κυκλοφορίας τέτοια θα σου δώσουν κάνα 5ευρω να της πάρει κάτι να φάει το πιθανοτερο

Αν σκάσεις με τέτοια στην παραλία,οι γύρω σου θα βαράνε μαλακίες.Όπως και με όλες που ποστάρει ο Κμαν,για να λέμε και την αλήθεια.

Εδώ με κανα ψιλομέτριο 6αρακι να βγεις και πάλι σε καρφώνουν στα μάτια έξω αρκετές.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
685
Πόντοι
96
Εχεις απολυτο δικιο στις παρατηρησεις σου. Ως κατοικος Αγιου Παντελεημωνα δε γνωριζω ουτε εγω καμια Ουκρανεζα ή Ρωσιδα κατω των 40 που να δουλευει καθαριστρια. Ωστοσο ξερω μια μασατζου που, αφου περασε απο τον πενηνταρη Ελληνα, παντρευτηκε Πακη. Στο σουβλατζιδικο Μιχαηλ Βοδα και Ιουλιανου που το εχουν αραβες, σερβιτορες δουλευουν δυο μικρες Πολωνες.

Εχεις φαει ποτε εκει;
Πολλες φορες μπηκα στον πειρασμο να μπω να δοκιμασω, αλλα φοβηθηκα για δηλητηριαση
Εχουν καλο κρεας;

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Αν σκάσεις με τέτοια στην παραλία,οι γύρω σου θα βαράνε μαλακίες.Όπως και με όλες που ποστάρει ο Κμαν,για να λέμε και την αλήθεια.

Εδώ με κανα ψιλομέτριο 6αρακι να βγεις και πάλι σε καρφώνουν στα μάτια έξω αρκετές.
Ο sadman αυτην την φορα μιλαει πολυ σωστα.Στην Ελλαδα ακομα και με 5αρακια βαρανε μαλακια γιατι δεν εχουν ουτε αυτα(ο μ.ο)...
Αν βεβαια φερεις 8+ πεφτει πολυ γελιο...
Να σας πω οτι την τελευταια φορα που εφερα σαν την Σλοβακα(9+) με παρακαλαγανε νυχτερινα κεντρα να την φερω και να μου δωσουν μπουκαλια τσαμπα και ας ηταν μαζι μου πηγα σε μπουζουκια και με εβαλαν πρωτο τραπεζι χωρις να τους ξερω ξαφνικα ολοι θελαν να βγουνε μαζι μου μηπως τους γνωρισω καμια φιλη αντιστοιχη(δεν υπαρχει περιπτωση να χασω γκομενα που εχω φαει και το ξερουν..)μου μιλαγαν ανθρωποι που λεγανε ειμαι φιλος του Γιωργου που ξερει τον Θαναση που ησασταν μαζι στο στρατο πριν 30 χρονια...Και τελος στο δρομο οι ΓΚΟΜΕΝΕΣ ειχαν λυσαξει την κοιταγανε και θελαν να την σκοτωσουν...Μιλαμε για πραγματικο μισος!!
οταν δε ειχα φερει δυο τσεχες αδερφες 9+ (τοπ 3 μου) εκει να δεις τι εγινε...Μου ερχοντουσαν αγνωστοι και μου ελεγαν φιλε σε παρακαλω γνωρισε μας την αλλη και οτι θες...Τι να λεμε τωρα..Γυρναγα ανετα ταινια με αυτα που ειδα Best seller για hollywood...
Απιστευτες εμπειριες που αν δεν τις ζησεις δεν μπορεις να τις πιστεψεις
Παντος για να πω και το συμπερασμα για να ξερεις αν η γκομενα σου ειναι 8+ μην κοιτας τους αντρες τι λενε ετσι και αλλιως οπως σωστα λεει ο sadman εδω και τα 0.25 κοιτανε και παρακαλανε...Δες τις γυναικες.Αν δεις αυτες και σε κοιτανε εσενα σαν χαζες του στυλ που την βρηκε αυτος ο μαλακας αυτην την μουναρα και οταν κοιτανε την δικια σου με δολοφονικη ματια σαν να της λενε μωρη καριολα αντε να πνιγεις γιατι μας χαλας την πιατσα ε ναι τοτε σιγουρα κυκλοφορατε 8+ γκομενα

Περαστικα μας!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ο sadman αυτην την φορα μιλαει πολυ σωστα.Στην Ελλαδα ακομα και με 5αρακια βαρανε μαλακια γιατι δεν εχουν ουτε αυτα(ο μ.ο)...
Αν βεβαια φερεις 8+ πεφτει πολυ γελιο...
Να σας πω οτι την τελευταια φορα που εφερα σαν την Σλοβακα(9+) με παρακαλαγανε νυχτερινα κεντρα να την φερω και να μου δωσουν μπουκαλια τσαμπα και ας ηταν μαζι μου πηγα σε μπουζουκια και με εβαλαν πρωτο τραπεζι χωρις να τους ξερω ξαφνικα ολοι θελαν να βγουνε μαζι μου μηπως τους γνωρισω καμια φιλη αντιστοιχη(δεν υπαρχει περιπτωση να χασω γκομενα που εχω φαει και το ξερουν..)μου μιλαγαν ανθρωποι που λεγανε ειμαι φιλος του Γιωργου που ξερει τον Θαναση που ησασταν μαζι στο στρατο πριν 30 χρονια...Και τελος στο δρομο οι ΓΚΟΜΕΝΕΣ ειχαν λυσαξει την κοιταγανε και θελαν να την σκοτωσουν...Μιλαμε για πραγματικο μισος!!
οταν δε ειχα φερει δυο τσεχες αδερφες 9+ (τοπ 3 μου) εκει να δεις τι εγινε...Μου ερχοντουσαν αγνωστοι και μου ελεγαν φιλε σε παρακαλω γνωρισε μας την αλλη και οτι θες...Τι να λεμε τωρα..Γυρναγα ανετα ταινια με αυτα που ειδα Best seller για hollywood...
Απιστευτες εμπειριες που αν δεν τις ζησεις δεν μπορεις να τις πιστεψεις
Παντος για να πω και το συμπερασμα για να ξερεις αν η γκομενα σου ειναι 8+ μην κοιτας τους αντρες τι λενε ετσι και αλλιως οπως σωστα λεει ο sadman εδω και τα 0.25 κοιτανε και παρακαλανε...Δες τις γυναικες.Αν δεις αυτες και σε κοιτανε εσενα σαν χαζες του στυλ που την βρηκε αυτος ο μαλακας αυτην την μουναρα και οταν κοιτανε την δικια σου με δολοφονικη ματια σαν να της λενε μωρη καριολα αντε να πνιγεις γιατι μας χαλας την πιατσα ε ναι τοτε σιγουρα κυκλοφορατε 8+ γκομενα

Περαστικα μας!

Ξεροχύνω με τέτοιες ιστορίες αδελφέ Σπύρο. Ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή! Ιστορίες που ξεγυμνώνουν το ελληνικό γίγνεσθαι... Ιστορίες που όλοι οι χορτάτοι πρέπει να τις κάνουν νόμο και η μαθητευόμενοι επίσης.. μήπως μια μέρα γυρίσει το παιχνίδι ξανά υπέρ των ανδρών! Τα σέβη μου! Και όταν κατεβώ με το καλό, θα φέρνο 8άρια να σπάμε πλάκα παρέα!

υγ: Τι μουνόδουλος και γλοιώδης είναι ο έλληνας άντρας. Εθισμένος στην πουστιά. Αντί να ψαχτεί πως να κάνει κ εκείνος το ίδιο, αμέσως να δουλέψει κάτω από το τραπέζι για έτοιμη τροφή.. Και που έτοιμη, πάλι θα τη χάσει.. Και ξαφνικά όλοι να σε γλύφουν.. Η κατάντια.. ο ξεπεσμός.. Ποιος, ο έλληνας που ήταν Ο Μ Α Γ Κ Ι Τ Η Σ. Κάποτε...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ξεροχύνω με τέτοιες ιστορίες αδελφέ Σπύρο. Ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή! Ιστορίες που ξεγυμνώνουν το ελληνικό γίγνεσθαι... Ιστορίες που όλοι οι χορτάτοι πρέπει να τις κάνουν νόμο και η μαθητευόμενοι επίσης.. μήπως μια μέρα γυρίσει το παιχνίδι ξανά υπέρ των ανδρών! Τα σέβη μου! Και όταν κατεβώ με το καλό, θα φέρνο 8άρια να σπάμε πλάκα παρέα!

υγ: Τι μουνόδουλος και γλοιώδης είναι ο έλληνας άντρας. Εθισμένος στην πουστιά. Αντί να ψαχτεί πως να κάνει κ εκείνος το ίδιο, αμέσως να δουλέψει κάτω από το τραπέζι για έτοιμη τροφή.. Και που έτοιμη, πάλι θα τη χάσει.. Και ξαφνικά όλοι να σε γλύφουν.. Η κατάντια.. ο ξεπεσμός.. Ποιος, ο έλληνας που ήταν Ο Μ Α Γ Κ Ι Τ Η Σ. Κάποτε...
Το τεραστιο ερωτημα παντα ειναι πως ο Ελληνας το μεγαλυτερο καμακι στην Ευρωπη που ερχοντουσαν ολες οι Σκανδιναβες και οι υπολοιπες Ευρωπαιες να γαμηθουν ακομα και μπροστα στον αντρα τους που τον εστελναν για τσαι καταντησε ο μεγαλυτερος πιρφορος στην Ευρωπη μαζι με τους Ιταλους τους Κυπριους και τους Τουρκους...Η μεγαλη διαφορα βεβαια ειναι οτι οι αλλοι 3 εχουν ανοιξει τα ματια τους και ταξιδευουν στα ανατολικα μουνολιβαρα και εστω και με τακτικες κμαν γαμανε ενω οι εδω...
Πραγματικα προκειται για μια τεραστια εθνικη ηττα που δειχνει οτι για να εχουμε τοσο χαμηλο επιπεδο αυτοεκτιμησης εχουμε και τους πολιτικους που μας αξιζουν πρωτα ο Ελληνας εφτασε στο μηδεν και ετσι του δωσανε και τους πολιτικους μηδεν και τους ψηφιζει...
Τωρα το πως εγινε αυτο θελει πολυ αναλυση αν θελει ομως Ο mindreader να μας πει κατι για αυτο θα ειχε πολυ ενδιαφερον δηλαδη πως απο πρωτοι στην Ευρωπη καταληξαμε τελευταιοι και μετα απο αυτο βλεπουμε οτι και στα υπολοιπα δηλαδη ηθικα οικονομικα κοινωνικα κλπ φτασαμε στο πατο...
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο αν το καλοσκεφτειτε ομως πρωτα καταρρευσαμε σαν καμακια και μετα ηρθαν ολα τα αλλα τυχαιο????
Τυχαιο οτι μονο οι πολιτικοι βλεπε Τραμπ και Πουτιν που γαμανε γκομενες πανε κοντρα στην νεα ταξη πραγματων???
οχι...
Σκεφτειτε το πολυ καλα παντος το παραπανω δηλαδη οταν ο αντρας ιστορικα γινεται μουνοδουλος η κοινωνια ειναι διαλυμενη οταν ειναι μουνακιας και ΑΝΤΡΑΣ ομως η κοινωνια παει στην σωστη κατευθυνση..
Γκευλικια φεμινιστριες και ολες αυτες οι μαλακιες τυχαια βγηκαν....
Μπα....
Κριμα που δεν ειναι και ο Μπλασκος να μας κανει αναλυση εκ βαθεως...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Εκεί περνάς στο επίπεδο της απόλυτης μαλακίας !!! Του απόλυτου δυτικού ναυαγίου !!!

Να κόβεις δηλαδή μηνιάτικο στη κάθε καραπουτανάρα αρπακτικό για να τη γαμάς 2 φορές το χρόνο !!

Χαίρε βάθος - μαλακίας - αμέτρητο !!

Να σε θαυμάζουν θέλεις !! Αλλά οι μισοί γελάνε μαζί σου και οι άλλοι μισοί σε λυπούνται !!!
Κάποιοι κάνουν και τα δύο.

Συνέχισε !!! Καλά το πας !!! :grin:

Σωστος. Ευχομαι να καταλαβουν τι τους λες και εστω να κατσουν και να σκεφτουν, εστω αυτο. Ειναι μια καλη αρχη.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το τεραστιο ερωτημα παντα ειναι πως ο Ελληνας το μεγαλυτερο καμακι στην Ευρωπη που ερχοντουσαν ολες οι Σκανδιναβες και οι υπολοιπες Ευρωπαιες να γαμηθουν ακομα και μπροστα στον αντρα τους που τον εστελναν για τσαι καταντησε ο μεγαλυτερος πιρφορος στην Ευρωπη μαζι με τους Ιταλους τους Κυπριους και τους Τουρκους...Η μεγαλη διαφορα βεβαια ειναι οτι οι αλλοι 3 εχουν ανοιξει τα ματια τους και ταξιδευουν στα ανατολικα μουνολιβαρα και εστω και με τακτικες κμαν γαμανε ενω οι εδω...

Εγώ πιστεύω δεν φταίει μόνο ο Έλληνας.Τότε όλες αυτές οι τουρίστριες έρχονταν εδώ για να πηδηχτούν.Πολλές παντρευτήκαν κιόλας Έλληνες που γνωρίσαν από το πρώτο βράδυ.Τώρα δεν συμβαίνουν αυτά.Είναι όλες καχύποπτες και έχουν φάει πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ για το πόσο απατεώνες και λαμόγια είμαστε.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εγώ πιστεύω δεν φταίει μόνο ο Έλληνας.Τότε όλες αυτές οι τουρίστριες έρχονταν εδώ για να πηδηχτούν.Πολλές παντρευτήκαν κιόλας Έλληνες που γνωρίσαν από το πρώτο βράδυ.Τώρα δεν συμβαίνουν αυτά.Είναι όλες καχύποπτες και έχουν φάει πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ για το πόσο απατεώνες και λαμόγια είμαστε.
Για τις Ελλεηνιδες σιγουρα φταιει 100% ο Ελληνας...
Τωρα για τις ξενες θα προτιμουσα να ακουσω  mindreader και Μπλασκο

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Για τις Ελλεηνιδες σιγουρα φταιει 100% ο Ελληνας...
Τωρα για τις ξενες θα προτιμουσα να ακουσω  mindreader και Μπλασκο

Οι Φιλανδέζες και οι Σουηδέζες που πάνε τώρα στη Ρόδο,είναι ίδιες μ'αυτές που ερχόντουσαν στα 80'ς;Τότε που κατέβαιναν απ'το αεροπλάνο κι έψαχναν κατευθείαν για καυλί;

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Οι Φιλανδέζες και οι Σουηδέζες που πάνε τώρα στη Ρόδο,είναι ίδιες μ'αυτές που ερχόντουσαν στα 80'ς;Τότε που κατέβαιναν απ'το αεροπλάνο κι έψαχναν κατευθείαν για καυλί;
Δεν ειναι οι ιδιες απλα επειδη δεν ειμαι ειδικος στο θεμα  περιμενω αποψη απο αυτους που το ξερουν..
Clock για πες διαφορες τουριστριες Ροδου τωρα και πριν...
Αυτο που ξερω οταν πηγαινα παραλια κατερινης και κρητη που ειναι τα αλλα 2 τοπ μερη για γκομενες οι ντοπιοι καμακερ ρωταγαν πρωτη φορα εδω???Γιατι αυτες της πρωτης ηταν πανευκολες ενω οι αλλες ξυπνησαν μετα απο 2-3 φορες οταν καταλαβαν τι πιρφοροι παρακαλεσακηδες και γελοιοι υπηρχαν εδω περα...
Αρα παλι οι εδω πιρφοροι φταινε σε μεγαλο βαθμο sadman καταλαβες?

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Γουστάρω τα hijacked νήματα απο sadman  :headbaning2: :headbaning1: :headbaning2: :headbaning1:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο Έλληνας δεν εχει λάθος στυλ.Απλά δεν εχει λεφτά.Σε αυτα τα μέρη ολα είναι θέμα χρήματων ειδικά αν είσαι άνω των 40.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Όταν προσπαθούμε να επιλύσουμε ένα θέμα και υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις το βασικό ειναι να συμφωνήσουμε όλοι στο πρόβλημα και ας διαφωνήσουμε στην αιτία ή στην επίλυση του προβλήματος.
Οπότε ας συμφωνήσουμε όλοι καταρχάς πως στην Ελλάδα υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Το θέμα των σχέσεων, των γνωριμιών και του γάμου στην Ελλάδα βρίσκεται σε τεράστια κρίση.
Αυτός ειναι ο βασικός λόγος που πάμε για αφανισμό και όχι η οικονομική κρίση. Όταν στον περιγυρό μου υπάρχουν 30 κοπέλες που γνωρίζω προσωπικά και οι 10 ειναι χωρισμένες, οι άλλες 10 έχουν σαρανταρήσει σχεδόν αλλά δεν νιώθουν ακόμα έτοιμες να παντρευτούν και οι άλλες 10 δεν μπορούν να βρούν αυτό που ψάχνουν (που δεν υπάρχει φυσικά) οπότε τα φτιοάχουν με 10 και 15 χρόνια μικρότερους δεν υπάρχει καμία σωτηρία.

Για μένα δεν είναι οι Έλληνες που φταίνε. Μια χαρά παιδία ειναι σε εμφάνιση και χίουμορ έχουν κλπ. Αυτό που φταίει είναι η βλαχία της Ελληνικής Κιονωνίας που μετά την απότομη εισβολή της Δυτικής κουλτούρας τα μπέρδεψε και υιοθέτησε τα πράγματα με εντελώς λάθος τρόπο. Ειναι σαν το χωριάτη στο παρακάτω video που αξίζει να δείτε.

Η λάθος υιοθέτηση έχει να κάνει πως θεώρησαν οι βλάχες Ελληνίδες , που το μεγαλύτερο ταξίδι έχουν κάνει ειναι μέχρι τα Καμένα Βούρλα, πως μετά την υποτιθέμενη απελευθέρωση τους το θέμα άντρας μπαίνει σε τρίτη και τέταρτη προτεραιότητα και επείγουν αλλά πράγματα που τα προηγούμεα χρόνια δεν μπορούσαν να έχουν που σε καμιά όμως περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν και δεν πρέπει να αντικαταστήσουν την συντροφικότητα!!

Οι πολιτισμένες χώρες όπως οι Βόρειες που έχουν υιοθετήσει τα πρότυπα πιο σωστά αν γνωρίζεται παντρεύονται απο τα 25!!! Δεν 40αριζουν και ακόμα ψάχνουν τον πρίγκηπα ή ψωλοβροντίαζουν στις μπάρες των μπαρς με τις φίλες νύχτες ολόκληρες. Να μήν είμαστε τοσο σκληροί εμ τους Έλληνες άντρες. Εγω αυτο το λάθος που επιρρίπτω στους Έλληνες είναι που δε δοκιμάζουν να ταξιδέψουν να δοκιμάσουν το κάτι διαφορετικό που θα τα τους αλλάξει και τους ίδιους σαν ανθρώπους και θα τους κάνει να δουν το matrix μεσα στο οποίο ζόυσαν τόσα χρόνια!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Έλληνες δεν ειναι χειρότερα καμάκια απο τους προηγούμενους της δεκαετίας του 80.
Απλα τότε εκτός αρραβώνα,γάμου δε γαμουσες τίποτα σε Ελληνίδα οποτε όλοι την έψαχναν με τις ξένες στα νησιά για να γαμησουνε.Δηλαδή και οι εφανισιμοι,φραγκατοι Έλληνες καμακι σε ξένες έκαναν.Τωρα αυτούς τους αρπαζουν οι Ελληνίδες και με το καμακι στα νησιά ασχολούνται οι πεταμένοι,οι δεύτερης διαλογής και οι Αλβανοι που προσποιουνται τους Έλληνες.
Ακόμα και οι καλοβαλμενοι νησιώτες στους τουριστικους προορισμούς προτιμούν να απέχουν απο το θερινό καμακι για να μη ρισκάρουν τη σχέση τους με τη ντόπια και ξεχειμωνιασουν αγαμητοι.
Έτσι έπεσε μοιραία και η φήμη του Greek kamaki και μας βλέπουν πλέον στην καλύτερη ως γραφικους και στη χειρότερη ως λαμόγια.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.497
Πόντοι
3.656
Εχεις φαει ποτε εκει;
Πολλες φορες μπηκα στον πειρασμο να μπω να δοκιμασω, αλλα φοβηθηκα για δηλητηριαση
Εχουν καλο κρεας;
. Η δηλητηριαση είναι το ένα θέμα. Όχι όμως το βασικό
καλό κρέας στην Ελλάδα σε ταχυφαγεια κι εστιατόρια ΔΕΝ υπάρχει
Τα ζώα τρέφονται με μεταλαγμενες ζώο τροφές πίνουν ορμόνες αφθονες μ αποτέλεσμα το κρέας που παράγεται είναι τοξικο κ καρκινογονο σε βάθος χρόνο
Οποίος τρώει μόνιμα  έξω σε τέτοια μαγαζιά θα έχει πολλά θέματα υγείας μετά τα β αντα
και  ηντα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Δεν ειναι οι ιδιες απλα επειδη δεν ειμαι ειδικος στο θεμα  περιμενω αποψη απο αυτους που το ξερουν..
Clock για πες διαφορες τουριστριες Ροδου τωρα και πριν...
Πολύ σωστά όσα γράφονται!Πάνω στο θέμα τουρίστριες στη Ρόδο έχω σεντόνιασει αγρίως ακόμα και στις εποχές μπλάσκου σαν γκλοκ!
Θα κάνω ένα Update όταν βρω χρόνο!
Σας βάζω και μια φώτο απο ένα άλμπουμ φωτογραφιών σε χαρτί που είναι τραβηγμένη απο τη φωτογραφική μου το 2002 απο ένα πριβέ σκανδιναβικό πάρτι στο καλύτερο μαγαζί της τουριστικής Ρόδου !! Σκεφτείτε τι έχει αλλάξει απο το 2012 και μετά στο κοινό που παρακολουθεί!

Συνημμένα

• IMG_6100.JPG
    IMG_6100.JPG
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 36

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom