Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Στα σαλόν του Κιέβου που λες πας σαν τελευταίο καταφύγιο όταν έχει χαλάσει η φάση στο ίντερνετ(ή γκόμενα είναι κατώτερη από τις φωτό),έπιασες τα αρχίδια σου στο daygame και στα κλαμπ και δεν μπορείς να βρεις τίποτα αξιόλογο σε επαγγελματίες στα κλαμπ και τα στριπτιζαδικα,τότε και μόνο τότε καταλήγεις στα διαμερίσματα σαν εσχάτη επιλογή.
Γερμανία δεν είναι ότι πας στα FKK αν αποτύχεις να βγάλεις γκόμενα στα κλαμπ και στο ίντερνετ ή στο δρόμο γιατί αυτές οι περιπτώσεις αποκλείονται εκ των προτέρων.
Γερμανία πας καρφί στα FKK αν είσαι άνω των 40,δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο για εσένα πρακτικά έξω,μόνο ξοφλημένες ΜΙΛΦ της ίδιας ηλικίας,

ένας φαύλος κύκλος υπάρχει μέσα στο μυαλό σου, τα έγραψε και Βαλκάνιος δεν έχω να προσθέσω κάτι, σε ανούσια κουβέντα βρισκόμαστε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.116
Πόντοι
3.656
Θα σου πει ο φίλος σου ο Μίδας που θα μπει σε καμία ώρα !
τι να του πω
Ξεφτιλξστηκαμε
Μουστειλε πμ Ο μιτσος λέει θα μπω κ θα σας κραξω κ μένα κ τον Παπά
Που τον βρήκες  λέει τέτοιο κουτσο αλογο
Τέτοια ρώσικα λέει θα φάτε γιαουρτια στην μάπα όχι γκομενςς θα βρείτε
Καροτσε
Καταστροφ Παπά Καταατροφ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
τι να του πω
Ξεφτιλξστηκαμε
Μουστειλε πμ Ο μιτσος λέει θα μπω κ θα σας κραξω κ μένα κ τον Παπά
Που τον βρήκες  λέει τέτοιο κουτσος αλογο
Τέτοια ρώσικα λέει θα φάτε γιαουρτια στην μάπα όχι γκομενςς θα βρείτε

μιδα θεε παρε την ΠΑΕ  :worship: :worship: :worship:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν ξέρω κανέναν που να δουλεύει 80-100 ώρες τη βδομάδα και τρία στα τέσσερα ΣΚ..
Όπως και κανέναν που να έριξε  5 πούτσους σε 5 γκόμενες το Σαββατόβραδο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία :grin:

Αν δουλεύεις τόσες ώρες,έχει υπολογίσει ποτέ το ωρομίσθιό σου;
Δεν βλέπεις τους Γερμανούς που ο σκοπός τους είναι λιγότερες ώρες δουλειάς με καλύτερη αμοιβή/ώρα;
Το ξέρεις ότι έχω σταματήσει εδώ και καιρό να δουλεύω Παρασκευές, όπως και πολύς άλλος κόσμος;

Δεν αντιλαμβάνομαι τη φιλοσοφία σου σε μερικά θέματα.
Δουλεύω μέχρι τελικής πτώσης, χωρίς καμία άλλη ενασχόληση και πάω 2-3 μέρες δίμηνο μπλοκ ξεσπώντας υποδυόμενος τον Κροίσο;

Δηλαδή κάποια βράδια που γράφεις εδώ, δεν θα μπορούσες να πιάνεις κανά Σλαβικό κωλομέρι στη Γερμανία;
Εκτός αν εργάζεσαι και τώρα που γράφουμε..

Όχι,τώρα είμαι στην Αθήνα σε άδεια.
Πριν από δεκαπέντε χρόνια που είχα όντως χρόνο Γερμανία και δούλευα κανονικά ωράρια,είχα όντως ανατολικές και μάλιστα εύκολα δηλαδή στις πρώτες 3 μέρες Γερμανία έβγαλα 2 γκόμενες.
Τώρα είναι σαφώς πιο δύσκολα.Δεν είμαι σε θέση να καμακώσω π.χ,   Düsseldorf Hauptbahnhof ένα δίωρο και να βγάλω μια Ρωσίδα ή Λευκορρωσιδα γκόμενα όπως παλιά.
Τώρα για να πετύχω το ίδιο αποτέλεσμα πρέπει να καμακώνω ένα μήνα στο ίδιο μέρος και αν.
Πολωνία Πόζναν,Βρότσλαβ,Στεττιν στα κλαμπ και στο Glowny,Galleria είναι σαφώς καλύτερα αλλά είναι μακρυά και δεν έχω πια αντοχές για καταδρομικές ΣΚ.
Παλιά,πριν 5 χρόνια  πήγαινα ένα δυο ΣΚ το μήνα Πολωνία,τώρα μόνο τις άδειες έχω.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.116
Πόντοι
3.656
Παπά τι θα πει
σλουσαι μενια κούρβα,σι ντουτε ιν πουλα
Αν το βρεις σε πάμε κ βόλτα στο Μπεντερ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
μιδα μποζε ζανιατ ΠΑΕ που λένε

την κυρικακη αν θα ειμαι στο meeting θα ζητησω απο τον Θειο τασο μια σελφιε δικια σου να την κανω καδρο πανω απο το κρεβατι μου και να την δειχνω στις τουριστριες ντεβουσκες που θα ερχονται στην Ελλαδα.

θα λεω να ο εμπριστης της καυλας που με το κρεατινο λασο του καληγωνε τις σλαβες στο μπλοκ.  :happy:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.116
Πόντοι
3.656
Πριν από δεκαπέντε χρόνια που είχα όντως χρόνο Γερμανία και δούλευα κανονικά ωράρια,είχα όντως ανατολικές και μάλιστα εύκολα δηλαδή στις πρώτες 3 μέρες Γερμανία έβγαλα 2 γκόμενες.
Τώρα είναι σαφώς πιο δύσκολα.Δεν είμαι σε θέση να καμακώσω π.χ,   Düsseldorf Hauptbahnhof ένα δίωρο και να βγάλω μια Ρωσίδα ή Λευκορρωσιδα γκόμενα όπως παλιά.
Τώρα για να πετύχω το ίδιο αποτέλεσμα πρέπει να καμακώνω ένα μήνα στο ίδιο μέρος και αν.
Πολωνία Πόζναν,Βρότσλαβ,Στεττιν στα κλαμπ και στο Glowny,Galleria είναι σαφώς καλύτερα αλλά είναι μακρυά και δεν έχω πια αντοχές για καταδρομικές ΣΚ.
Παλιά,πριν 5 χρόνια  πήγαινα ένα δυο ΣΚ το μήνα Πολωνία,τώρα μόνο τις άδειες έχω.
ρε κμαν  δεν πας Μαρόκο Τυνησία που ει μουναρες κ να ξεκούραζεις κ το σαραβαλο ταυτόχρονα?
Ο Θεός Μπουγκα; Έτσι ξηγιεται
Μάλλον ξηγιοτανε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.116
Πόντοι
3.656
την κυρικακη αν θα ειμαι στο meeting θα ζητησω απο τον Θειο τασο μια σελφιε δικια σου να την κανω καδρο πανω απο το κρεβατι μου και να την δειχνω στις τουριστριες ντεβουσκες που θα ερχονται στην Ελλαδα.

θα λεω να ο εμπριστης της καυλας που με το κρεατινο λασο του καληγωνε τις σλαβες στο μπλοκ.  :happy:
με απογοήτευσες με τα ρωσσικα
Θα φας κ κράξιμο από μιτσο
Μουριξες  το ηθικό
Που να πάμε τώρα κ τι να λέμε

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν καταλαβαίνω γιατί γράφετε λάθος τα ρωσικά.
Ρωσικά πρέπει να έχεις έτοιμες προτάσεις και να τις επαναλαμβάνεις.Γράφεις σε μια γκόμενα και μετα αυτα που σου γραφει αυτή τα αντιγράφεις και τα λες στην επόμενη.
Ειναι fool proof  σύστημα,με καμιά εκατοστη έτοιμες,τυποποιημενες προτάσεις είσαι εντάξει.
Όσοι μπλεκουν με Ρωσίδες ή πανε Ρωσία μαθαίνουν όλοι κάποια ρωσικά.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Διώξατε δεύτερη φορά και τον Μήτσο που μας έκανε μαθήματα και μας μετέφερε άμεσα απο τη πηγή τη Ρώσικη νοοτροπία και Σοφία! :tickedoff:

Συνημμένα

• IMG_6089.JPG
    IMG_6089.JPG
    89 KB · Εμφανίσεις: 29

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.116
Πόντοι
3.656
Στα σαλόν του Κιέβου που λες πας σαν τελευταίο καταφύγιο όταν έχει χαλάσει η φάση στο ίντερνετ(ή γκόμενα είναι κατώτερη από τις φωτό και ζητάει πολλά),έπιασες τα αρχίδια σου στο daygame και στα κλαμπ και δεν μπορείς να βρεις τίποτα αξιόλογο σε επαγγελματίες στα κλαμπ και τα στριπτιζαδικα,τότε και μόνο τότε καταλήγεις στα διαμερίσματα σαν εσχάτη επιλογή.
Γερμανία δεν είναι ότι πας στα FKK αν αποτύχεις να βγάλεις γκόμενα στα κλαμπ και στο ίντερνετ ή στο δρόμο γιατί αυτές οι περιπτώσεις αποκλείονται εκ των προτέρων.
Γερμανία πας καρφί στα FKK αν είσαι άνω των 40,δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο για εσένα πρακτικά έξω,μόνο ξοφλημένες ΜΙΛΦ της ίδιας ηλικίας,
παραδόξως πάλι σωστός ο αρχηγος

Επισκέπτης
Τώρα είναι σαφώς πιο δύσκολα.Δεν είμαι σε θέση να καμακώσω π.χ,  Düsseldorf Hauptbahnhof ένα δίωρο και να βγάλω μια Ρωσίδα ή Λευκορρωσιδα γκόμενα όπως παλιά.
Παλιά,πριν 5 χρόνια  πήγαινα ένα δυο ΣΚ το μήνα Πολωνία,τώρα μόνο τις άδειες έχω.
Τα σπυρια στα αρχιδια σου τα γιατρεψες;

Επισκέπτης
Απλά η Πολωνέζα σου λέει η φίλη μου που δουλεύει στη Γερμανία baby sitter,φροντίδα ηλικιωμένων,ρεσεψιονιστ,σερβιτόρα,καμαριέρα κτλ μου είπε ότι βγάζει 1500-1800 ευρώ το μήνα,συνεπώς για να δουλέψω για εσένα μαγείρεμα,καθάρισμα,πίπα θέλω τουλάχιστον 1800 ευρώ μηνιαίως,κάπως έτσι το θέτουνε.
Γενικά η διαφορά Ρωσίδων-Πολωνεζων είναι οτι οι τελευταίες ξεκινούν από τις χαμηλότερα  αμειβόμενες εργασίες όπου οι συνάδελφοι και οι γείτονες αντίστοιχα στις περιοχές που μένουν είναι τριτοκοσμικοί πακια,Άραβες,κούρδοι,Αραπηδες κτλ και με αυτούς συγχρωτιζονται οπότε μοιραία καταλήγουν στα περεταίρω.
Αντίθετα οι Ρωσίδες,Ουκρανέζες στοχεύουν πάντα ψηλότερα,συγκεντρώνονται στα κέντρα πόλεων που συχνάζουν πλούσιοι ή γνωρίζουν ευκατάστατους μέσω στριπ,έσκορτινγκ κτλ που τις αποκαθιστούν ταχέως.Δεν κάθονται δηλαδή να μπλέξουν με bass class δουλειές όπως οι Πολωνέζες που την πατάνε ως πιο ταπεινές,ρομαντικές και ρεαλίστριες.
Σα να λεμε οι Πολωνεζες ειναι working class ενω οι Ρωσιδες fucking class.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σα να λεμε οι Πολωνεζες ειναι working class ενω οι Ρωσιδες fucking class.

Η Ρωσίδα και η Ουκρανέζα θεωρεί ηλίθιο να δουλεύει σε δουλειες όπως καθαρίστρια,φροντίδα ηλικιωμένων κτλ με 3 ευρώ την ώρα όταν μπορεί να βγάλει 50 ευρώ το πεντάλεπτο με μια πίπα.
Για αυτό και Ελλάδα δε βλέπεις ποτέ Ουκρανέζες,Ρωσίδες νεαρής ηλικίας να δουλεύουν σε κάτι άλλο εκτός από κωλομπαρα,στριπτιζαδικα,μπορδέλα,στούντιο κτλ ενώ οι νεαρές Πολωνέζες ασχολούνται επί το πλείστον με   φροντίδα ηλικιωμένων,καθάρισμα, baby sitting κτλ κάνοντας και περιστασιακά εξτραδάκια βέβαια αφού τα λεφτά δε φτάνουν.
Αλλά είναι τελείως διαφορετικές οι προσεγγίσεις και οι σκοποί.
Οπότε φυσική εξέλιξη για μια Πολωνέζα είναι να μπλέξει με νεαρό μπατίρη τριτοκοσμικό,Αραβότουρκο ή πάκη ενώ για μια Ρωσίδα με ευκατάστατο παντρεμένο λευκό μέσης ηλικίας.

Επισκέπτης
Η Ρωσίδα και η Ουκρανέζα θεωρεί ηλίθιο να δουλεύει σε δουλειες όπως καθαρίστρια,φροντίδα ηλικιωμένων κτλ με 3 ευρώ την ώρα όταν μπορεί να βγάλει 50 ευρώ το πεντάλεπτο με μια πίπα.
Για αυτό και Ελλάδα δε βλέπεις ποτέ Ουκρανέζες,Ρωσίδες νεαρής ηλικίας να δουλεύουν σε κάτι άλλο εκτός από κωλομπαρα,στριπτιζαδικα,μπορδέλα,στούντιο κτλ ενώ οι νεαρές Πολωνέζες ασχολούνται επί το πλείστον με   φροντίδα ηλικιωμένων,καθάρισμα, baby sitting κτλ κάνοντας και περιστασιακά εξτραδάκια βέβαια αφού τα λεφτά δε φτάνουν.
Αλλά είναι τελείως διαφορετικές οι προσεγγίσεις και οι σκοποί.
Οπότε φυσική εξέλιξη για μια Πολωνέζα είναι να μπλέξει με νεαρό μπατίρη τριτοκοσμικό,Αραβότουρκο ή πάκη ενώ για μια Ρωσίδα με ευκατάστατο παντρεμένο λευκό μέσης ηλικίας.
Εχεις απολυτο δικιο στις παρατηρησεις σου. Ως κατοικος Αγιου Παντελεημωνα δε γνωριζω ουτε εγω καμια Ουκρανεζα ή Ρωσιδα κατω των 40 που να δουλευει καθαριστρια. Ωστοσο ξερω μια μασατζου που, αφου περασε απο τον πενηνταρη Ελληνα, παντρευτηκε Πακη. Στο σουβλατζιδικο Μιχαηλ Βοδα και Ιουλιανου που το εχουν αραβες, σερβιτορες δουλευουν δυο μικρες Πολωνες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αθήνα πολύ μπάζο.Πολυς γηραλέος πληθυσμός και οι νεαρές Ελληνίδες είναι ή χοντρές ή κοντές ή συνηθέστερα και από τα δύο.Πολλες χύμα φάση στυλ σύριζα με ταγάρια,κουρέλια,καλτσάκια  γενικως χαλί μαύρο.Αλλες με σπαστά προφορά προφανώς αλβανεζες.
Οι εμφανίσιμες καρφώνουν άγρια,παίζει πολύ το μάτι τους ακόμα και αν συνοδεύονται,προφανώς έχουν λυσσάξει για σπόνσορινγκ.
Είδα και κάτι ελεεινούς βρωμύλους Αραπηδες και πακια να κυκλοφορούν ωραία μουνάκια,δεν τράβηξα φωτό μην κάνετε εμετό.
Τα κραυγαλεα missmatch είναι όλα με ανατολικές.Φυσικα σε όλα παίζουν μεσήλικες Έλληνες και Σλάβοι,οι νέοι φαίνονται εντελώς άφραγκοι.
Το θετικό είναι οι πολλές Ρουμανες με τις κωλάρες κάπως βελτιώνουν το περιβάλλον αν και γυφτίζουν τη φάση αλλά είναι γενικα θετικο  contribution.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ άλλη μία σεμιπρο 22 ετών,178 που γάμησα το 2016.

CerDcE.jpg

Q152FO.jpg

Δε βρίσκεις πάνω από αυτο το επίπεδο.
Οι πιο πολλοί mongers που ταξιδεύουν Κίεβο αυτό το επίπεδο στοχεύουν αλλά διαφέρουν οι υποκειμενικές εκτιμήσεις.Αλλος λέει βρήκα jewel,άλλος θεωρεί ότι γαμαει απλά εφτάρι.
Κάποια στιγμή βέβαια βαριέσαι τις επαγγελματίες και τις σεμιπρος και περνάς στο ανώτερο στάδιο του σπόνσορα.Εκει ανοίγουν άπειροι ορίζοντες παιγνίου αποκτάς βάθος.

• Like
Αντιδράσεις: 968

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom