Γερμανία δεν έχω πολύ χρόνο να ασχολούμαι με γκόμενες.
Κάτι Πολωνεζες που ήθελα να φέρω μου το ξεκαθαρισαν οτι Γερμανία θα έχουν τριπλασιες απαιτήσεις γιατί είναι τριπλασιοι οι μισθοί.
Δηλαδή η αλλη ανεβάζει επίπεδο με το που μεταναστευει δυτικό μπλοκ και αρχίζει να εχει προοπτικές με άντρες κατά πολύ ανωτερους απο αυτούς που ήταν διαθέσιμοι στη χωρα της.
Είναι το ίδιο με αυτό που συμβαίνει με εμας όταν διασχισουμε τα σύνορα στα ανατολικά.
Πρακτικά το σπονσοριλίκι εχει νόημα αν βγάζεις άνω των 4000 ευρώ καθαρά το μήνα και έχεις τουλάχιστον 30 μέρες άδεια το χρόνο.
Αν πληρώνεις ακριβό ενοίκιο,καλύτερα να βγάζεις 5000 και άνω καθαρά το μήνα για να έχει νόημα.
Η άλλη δεν ανεβάζει επίπεδο με το που μεταναστεύει.
Π.χ. μια Πολωνέζα, δηλαδή πολίτης Ε.Ε. δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα και οι περισσότερες λόγω μηδενικών προσόντων εργάζονται σε δουλειές της πούτσας.
Εσύ λοιπόν, κάνεις το ντου, στο διαστημα που αυτή:
-Δε μιλάει ακόμη γρι γερμανικά
-Έχει δουλειά της πούτσας και μάλιστα φολτζάιτ μιας και με μινιτζομπ σα νεοφερμένη δε δικαιούται επίδομα
-Έχει σοκαριστεί από το γεγονος ότι ανεξαρτήτου ομορφιάς για τους περισσότερους Γερμανούς δε θεωρείται υλικό για σχέση.γάμο,κ.λ.π.
-Χρειάζεται διευκολύνσεις που αφορουν γλώσσα και γενικά γερμανικό σύστημα.
Εκμεταλλεύσαι λοιπόν αυτό το διάστημα των 4-6 μηνών, μετά από το οποίο θα πάει για γλώσσα,θα ενταχθεί στο σύστημα και θα καταλάβει ότι δε σε χρειάζεται.
Μετά χτυπάς την επόμενη νεοφερμένη, είναι κυριολεκτικά χιλιάδες.
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος ειδικά για τις Πολωνέζες.
Οι Σλάβες έχουν κακό όνομα στη Γερμανία, γιατί οι Πολωνέζες ξεφτίλισαν τον Σλαβικό κόσμο, μας και έχουν πηδηχτεί με ότι τριτοκοσμικό υπάρχει..
Εγώ δεν ξέρω π.χ.Ρωσίδα στη Γερμανία που να νταραβερίζεται με μουσλιμια.
Πολωνέζες όμως ναι και μάλιστα αρκετές...