Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
:2funny: :2funny: :2funny:

δες λίγο την διόρθωση στο ποστ που έγραψες.
Άντε τώρα που μαθαίνεις Ουκρανικά θα μάθουμε για τους μοχθηρούς Ρώσους που θέλουν να καταστρέψουν την Ουκρανία και πόσο κακός είναι ο Πούτιν!
Αυτά θα τα μάθεις από γιαγια καμαριέρα παντρεμένη με παππού που έχει σπουδασει επι σοβιετικής ενωσης στο καλύτερο πανεπιστήμιο :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ξέρεις έστω και έναν μη μόνιμο ανατολικό μπλοκ εδώ μέσα, που πηγαίνει με τέτοια συχνότητα μπλοκ που να πιάνει τελικά τόπο το σπονσοράσισμα;

Αυτό που προτείνεις, δεν μπορείς ούτε εσύ ο ίδιος να το εφαρμόσεις σε συχνότητα επισκέψεων τέτοια που να αρχίσουμε να συζητάμε αν είναι vfm.

Σου έχω γράψει πολλάκις να βρεις κάποιες από τις χιλιάδες Ρωσίδες/Ουκρανέζες που έχουν Γερμανία και να παίξει αλληλοεξυπηρέτηση.
Πιο φθηνά θα σου βγει,το μόνο σίγουρο..

Γερμανία δεν έχω πολύ χρόνο να ασχολούμαι με γκόμενες.
Κάτι Πολωνεζες που ήθελα να φέρω μου το ξεκαθαρισαν οτι Γερμανία θα έχουν τριπλασιες απαιτήσεις γιατί είναι τριπλασιοι οι μισθοί.
Δηλαδή η αλλη ανεβάζει επίπεδο με το που μεταναστευει δυτικό μπλοκ και αρχίζει να εχει προοπτικές με άντρες κατά πολύ ανωτερους απο αυτούς που ήταν διαθέσιμοι στη χωρα της.
Είναι το ίδιο με αυτό που συμβαίνει με εμας όταν διασχισουμε τα σύνορα στα ανατολικά.
Πρακτικά το σπονσοριλίκι εχει νόημα αν βγάζεις άνω των 4000 ευρώ καθαρά το μήνα και έχεις τουλάχιστον 30 μέρες άδεια το χρόνο.
Αν πληρώνεις ακριβό ενοίκιο,καλύτερα να βγάζεις 5000 και άνω καθαρά το μήνα για να έχει νόημα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ερώτηση προς τον ρωσομαθή σλαβιάνι.

γιατί χρησιμοποίησα το δεύτερο απαρέμφατο το ρήματος ντέλατ;

Συνημμένα

• DSCN0093.JPG
    DSCN0093.JPG
    4 MB · Εμφανίσεις: 35

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Άντε τώρα που μαθαίνεις Ουκρανικά θα μάθουμε για τους μοχθηρούς Ρώσους που θέλουν να καταστρέψουν την Ουκρανία και πόσο κακός είναι ο Πούτιν!
Αυτά θα τα μάθεις από γιαγια καμαριέρα παντρεμένη με παππού που έχει σπουδασει επι σοβιετικής ενωσης στο καλύτερο πανεπιστήμιο :2funny: :2funny:

δεν μαθαίνω ουκρανικά και δεν σκοπεύω να μάθω. μόνο ρώσικα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Γερμανία δεν έχω πολύ χρόνο να ασχολούμαι με γκόμενες.
Κάτι Πολωνεζες που ήθελα να φέρω μου το ξεκαθαρισαν οτι Γερμανία θα έχουν τριπλασιες απαιτήσεις γιατί είναι τριπλασιοι οι μισθοί.
Δηλαδή η αλλη ανεβάζει επίπεδο με το που μεταναστευει δυτικό μπλοκ και αρχίζει να εχει προοπτικές με άντρες κατά πολύ ανωτερους απο αυτούς που ήταν διαθέσιμοι στη χωρα της.
Είναι το ίδιο με αυτό που συμβαίνει με εμας όταν διασχισουμε τα σύνορα στα ανατολικά.
Πρακτικά το σπονσοριλίκι εχει νόημα αν βγάζεις άνω των 4000 ευρώ καθαρά το μήνα και έχεις τουλάχιστον 30 μέρες άδεια το χρόνο.
Αν πληρώνεις ακριβό ενοίκιο,καλύτερα να βγάζεις 5000 και άνω καθαρά το μήνα για να έχει νόημα.

Η άλλη δεν ανεβάζει επίπεδο με το που μεταναστεύει.
Π.χ. μια Πολωνέζα, δηλαδή πολίτης Ε.Ε. δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα και οι περισσότερες λόγω μηδενικών προσόντων εργάζονται σε δουλειές της πούτσας.
Εσύ λοιπόν, κάνεις το ντου, στο διαστημα που αυτή:
-Δε μιλάει ακόμη γρι γερμανικά
-Έχει δουλειά της πούτσας και μάλιστα φολτζάιτ μιας και με μινιτζομπ σα νεοφερμένη δε δικαιούται επίδομα
-Έχει σοκαριστεί από το γεγονος ότι ανεξαρτήτου ομορφιάς για τους περισσότερους Γερμανούς δε θεωρείται υλικό για σχέση.γάμο,κ.λ.π.
-Χρειάζεται διευκολύνσεις που αφορουν γλώσσα και γενικά γερμανικό σύστημα.

Εκμεταλλεύσαι λοιπόν αυτό το διάστημα των 4-6 μηνών, μετά από το οποίο θα πάει για γλώσσα,θα ενταχθεί στο σύστημα και θα καταλάβει ότι δε σε χρειάζεται.
Μετά χτυπάς την επόμενη νεοφερμένη, είναι κυριολεκτικά χιλιάδες.

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος ειδικά για τις Πολωνέζες.
Οι Σλάβες έχουν κακό όνομα στη Γερμανία, γιατί οι Πολωνέζες ξεφτίλισαν τον Σλαβικό κόσμο, μας και έχουν πηδηχτεί με ότι τριτοκοσμικό υπάρχει..
Εγώ δεν ξέρω π.χ.Ρωσίδα στη Γερμανία που να νταραβερίζεται με μουσλιμια.
Πολωνέζες όμως ναι και μάλιστα αρκετές...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η άλλη δεν ανεβάζει επίπεδο με το που μεταναστεύει.
Π.χ. μια Πολωνέζα, δηλαδή πολίτης Ε.Ε. δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα και οι περισσότερες λόγω μηδενικών προσόντων εργάζονται σε δουλειές της πούτσας.
Εσύ λοιπόν, κάνεις το ντου, στο διαστημα που αυτή:
-Δε μιλάει ακόμη γρι γερμανικά
-Έχει δουλειά της πούτσας και μάλιστα φολτζάιτ μιας και με μινιτζομπ σα νεοφερμένη δε δικαιούται επίδομα
-Έχει σοκαριστεί από το γεγονος ότι ανεξαρτήτου ομορφιάς για τους περισσότερους Γερμανούς δε θεωρείται υλικό για σχέση.γάμο,κ.λ.π.
-Χρειάζεται διευκολύνσεις που αφορουν γλώσσα και γενικά γερμανικό σύστημα.

Εκμεταλλεύσαι λοιπόν αυτό το διάστημα των 4-6 μηνών, μετά από το οποίο θα πάει για γλώσσα,θα ενταχθεί στο σύστημα και θα καταλάβει ότι δε σε χρειάζεται.
Μετά χτυπάς την επόμενη νεοφερμένη, είναι κυριολεκτικά χιλιάδες.

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος ειδικά για τις Πολωνέζες.
Οι Σλάβες έχουν κακό όνομα στη Γερμανία, γιατί οι Πολωνέζες ξεφτίλισαν τον Σλαβικό κόσμο, μας και έχουν πηδηχτεί με ότι τριτοκοσμικό υπάρχει..
Εγώ δεν ξέρω π.χ.Ρωσίδα στη Γερμανία που να νταραβερίζεται με μουσλιμια.
Πολωνέζες όμως ναι και μάλιστα αρκετές...

Απλά η Πολωνέζα σου λέει η φίλη μου που δουλεύει στη Γερμανία baby sitter,φροντίδα ηλικιωμένων,ρεσεψιονιστ,σερβιτόρα,καμαριέρα κτλ μου είπε ότι βγάζει 1500-1800 ευρώ το μήνα,συνεπώς για να δουλέψω για εσένα μαγείρεμα,καθάρισμα,πίπα θέλω τουλάχιστον 1800 ευρώ μηνιαίως,κάπως έτσι το θέτουνε.
Γενικά η διαφορά Ρωσίδων-Πολωνεζων είναι οτι οι τελευταίες ξεκινούν από τις χαμηλότερα  αμειβόμενες εργασίες όπου οι συνάδελφοι και οι γείτονες αντίστοιχα στις περιοχές που μένουν είναι τριτοκοσμικοί πακια,Άραβες,κούρδοι,Αραπηδες κτλ και με αυτούς συγχρωτιζονται οπότε μοιραία καταλήγουν στα περεταίρω.
Αντίθετα οι Ρωσίδες,Ουκρανέζες στοχεύουν πάντα ψηλότερα,συγκεντρώνονται στα κέντρα πόλεων που συχνάζουν πλούσιοι ή γνωρίζουν ευκατάστατους μέσω στριπ,έσκορτινγκ κτλ που τις αποκαθιστούν ταχέως.Δεν κάθονται δηλαδή να μπλέξουν με bass class δουλειές όπως οι Πολωνέζες που την πατάνε ως πιο ταπεινές,ρομαντικές και ρεαλίστριες.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
716

δεν ξερω....αλλα οτα  λεμε για σεξ δεν χρησιμοποιουν το ντελατ
αλλα το ζανιμαγιου
για ζανιμαιγιου σεξα
εσυ γραφεις ενοικιο εκανε σεξ τωρα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Απλά η Πολωνέζα σου λέει η φίλη μου που δουλεύει στη Γερμανία baby sitter,φροντίδα ηλικιωμένων,ρεσεψιονιστ,σερβιτόρα,καμαριέρα κτλ μου είπε ότι βγάζει 1500-1800 ευρώ το μήνα,συνεπώς για να δουλέψω για εσένα μαγείρεμα,καθάρισμα,πίπα θέλω τουλάχιστον 1800 ευρώ μηνιαίως,κάπως έτσι το θέτουνε.

Άσε τις Πολωνέζες στην Πολωνία...

Είναι μεγάλο μειονέκτημά σου, που δεν εμπλέκεσαι κοινωνικά σε διάφορες καταστάσεις.
Χάνεις ευκαιρίες..
Άμα ερχόσουν στο Πολωνέζικο πάρτυ που σου έλεγα, θα πετύχαινες καμιά ντουζίνα νεοφερμένες, σοκαρισμένες από το κλάσιμο των Γερμανών και το γεγονός ότι πρέπει να ξεκινήσουν από τον πάτο της κοινωνίας για να ανέλθουν κοινωνικά.
Τύπισσες που άκουγαν για ζωάρα και έμπλεξαν σε δουλειές γτπ και αναμονή στην ουρά του JobCenter.
Άμα σε προλόγιζα εγώ σαν Αρχηγό στρατιάς με 5000καθαρά,διαμερίσματα στην Ελλάδα,κ.λ.π. ξέρεις τι θα γινόταν;

Εσύ τελικά χρυσοπληρώνεις το τίμημα της μερικής μη κοινωνικοποίησής σου.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Φιλική Συμβουλή--->
Αυτά τα ρωσικα πέρα από το φόρουμ εδώ που δεν παρεξηγούμε* μην τα γράψεις σε καμία Ρωσίδα γιατί θα γελάει!
*ευτυχώς Ο Δημητράκης δεν γράφει αλλιώς θα άστραφτε και θα βρόνταγε!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Φιλική Συμβουλή--->
Αυτά τα ρωσικα πέρα από το φόρουμ εδώ που δεν παρεξηγούμε* μην τα γράψεις σε καμία Ρωσίδα γιατί θα γελάει!
*ευτυχώς Ο Δημητράκης δεν γράφει αλλιώς θα άστραφτε και θα βρόνταγε!

γιατί τι έχουν;  :think:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Είναι μεγάλο μειονέκτημά σου, που δεν εμπλέκεσαι κοινωνικά σε διάφορες καταστάσεις.
Χάνεις ευκαιρίες..
Άμα ερχόσουν στο Πολωνέζικο πάρτυ που σου έλεγα, θα πετύχαινες καμιά ντουζίνα νεοφερμένες, σοκαρισμένες από το κλάσιμο των Γερμανών και το γεγονός ότι πρέπει να ξεκινήσουν από τον πάτο της κοινωνίας για να ανέλθουν.
Τύπισσες που άκουγαν για ζωάρα και έμπλεξαν σε δουλειές γτπ και αναμονή στην ουρά του JobCenter.
Άμα σε προλόγιζα εγώ σαν Αρχηγό στρατιάς με 5000καθαρά,διαμερίσματα στην Ελλάδα,κ.λ.π. ξέρεις τι θα γινόταν;

φιλότιμες οι προσπάθειες σου να του δείξεις το ''εύκολο'' δρόμο, αλλά μάταια δεν ακούει τζάμπα τα γράφεις και πιάνεται το χέρι σου στο πληκτρολόγιο.

προτιμάει την νηστεία για μεγάλο χρονικό διάστημα και να τον μουσκεύει 4-5 φορές το χρόνο σε Σ/Κ στο Κίεβο.

άντε που και που να ρίχνει και καμιά μαλακιά στην κοιλιά κάποιας ντέβουσκας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Χάνεις ευκαιρίες..
Άμα ερχόσουν στο Πολωνέζικο πάρτυ που σου έλεγα, θα πετύχαινες καμιά ντουζίνα νεοφερμένες, σοκαρισμένες από το κλάσιμο των Γερμανών και το γεγονός ότι πρέπει να ξεκινήσουν από τον πάτο της κοινωνίας για να ανέλθουν κοινωνικά.

Σίγουρα θα μπορούσα να σπονσοράρω ανατολικές στη Γερμανία αλλά έχω φοβερή έλλειψη χρόνου.
Βασικά Γερμανία ή δουλεύω ή κοιμάμαι,δουλεύω 80-100 ώρες τη βδομάδα και τρία στα τέσσερα ΣΚ οπότε δε με παίρνει για πολλά.
Κουράζομαι και πιο εύκολα τώρα,δεν είναι όπως 3 χρόνια πριν που πήγα Στεττιν έριξα 5 πούτσους σε 5 γκόμενες το Σαββατόβραδο και γύρισα την επόμενη μέρα.Τωρα απέχω πολύ από αυτές τις επιδόσεις.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Σίγουρα θα μπορούσα να σπονσοράρω ανατολικές στη Γερμανία αλλά έχω φοβερή έλλειψη χρόνου.
Βασικά Γερμανία ή δουλεύω ή κοιμάμαι,δουλεύω 80-100 ώρες τη βδομάδα και τρία στα τέσσερα ΣΚ οπότε δε με παίρνει για πολλά.

εχει και στην γερμανια μπουρδελα δεν χρειαζεται αν δεν εχεις χρονο γιατι δουλευεις σαν χαμαλης να πας 2000 χιλιομετρα για να γαμησεις σε ουκρανικα μπουρδελα τσαμπα κουραση για σκεψου το καλυτερα :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εχει και εκει μπουρδελα δεν χρειαζεται αν δεν εχεις χρονο να πας 2000 χιλιομετρα για να γαμησεις σε ουκρανικα μπουρδελα  :think:

Έχω φάει τα μπορδέλα με το κουτάλι και τα έχω βαρεθεί.Σιγα μην κάτσω να κυκλοφορώ στα FKK μες τους Τούρκους με ρόμπα μπουρνούζι σα ρομπα ξεκουμπωτη.Δε με εμπνέει αυτο το περιβάλλον.
Η να σε απολυμαινουν οι γκόμενες με ειδικό σπρέι.Εξευτελιστικα πράγματα.
Έχουν νόημα από πλευράς υγιεινής αλλά είναι ντεκαυλέ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Έχω φάει τα μπορδέλα με το κουτάλι και τα έχω βαρεθεί.Σιγα μην κάτσω να κυκλοφορώ στα FKK μες τους Τούρκους με ρόμπα σα ρομπα ξεκουμπωτη.Δε με εμπνέει αυτο το περιβάλλον.

ενω στα σαλον του Κιεβου ειναι αλλιως ε βεβαια.... :2funny: :2funny: :2funny:

καλά το πας το εργο συνεχισε....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ενω στα σαλον του Κιεβου ειναι αλλιως ε βεβαια.... :2funny: :2funny: :2funny:

καλά το πας το εργο συνεχισε....

Στα σαλόν του Κιέβου που λες πας σαν τελευταίο καταφύγιο όταν έχει χαλάσει η φάση στο ίντερνετ(ή γκόμενα είναι κατώτερη από τις φωτό και ζητάει πολλά),έπιασες τα αρχίδια σου στο daygame και στα κλαμπ και δεν μπορείς να βρεις τίποτα αξιόλογο σε επαγγελματίες στα κλαμπ και τα στριπτιζαδικα,τότε και μόνο τότε καταλήγεις στα διαμερίσματα σαν εσχάτη επιλογή.
Γερμανία δεν είναι ότι πας στα FKK αν αποτύχεις να βγάλεις γκόμενα στα κλαμπ και στο ίντερνετ ή στο δρόμο γιατί αυτές οι περιπτώσεις αποκλείονται εκ των προτέρων.
Γερμανία πας καρφί στα FKK αν είσαι άνω των 40,δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο για εσένα πρακτικά έξω,μόνο ξοφλημένες ΜΙΛΦ της ίδιας ηλικίας,

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Κουράζομαι και πιο εύκολα τώρα,δεν είναι όπως 3 χρόνια πριν που πήγα Στεττιν έριξα 5 πούτσους σε 5 γκόμενες το Σαββατόβραδο και γύρισα την επόμενη μέρα.Τωρα απέχω πολύ από αυτές τις επιδόσεις.

Δεν ξέρω κανέναν που να δουλεύει 80-100 ώρες τη βδομάδα και τρία στα τέσσερα ΣΚ..
Όπως και κανέναν που να έριξε  5 πούτσους σε 5 γκόμενες το Σαββατόβραδο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία :grin:

Αν δουλεύεις τόσες ώρες,έχει υπολογίσει ποτέ το ωρομίσθιό σου;
Δεν βλέπεις τους Γερμανούς που ο σκοπός τους είναι λιγότερες ώρες δουλειάς με καλύτερη αμοιβή/ώρα;
Το ξέρεις ότι έχω σταματήσει εδώ και καιρό να δουλεύω Παρασκευές, όπως και πολύς άλλος κόσμος;

Δεν αντιλαμβάνομαι τη φιλοσοφία σου σε μερικά θέματα.
Δουλεύω μέχρι τελικής πτώσης, χωρίς καμία άλλη ενασχόληση και πάω 2-3 μέρες δίμηνο μπλοκ ξεσπώντας υποδυόμενος τον Κροίσο;

Δηλαδή κάποια βράδια που γράφεις εδώ, δεν θα μπορούσες να πιάνεις κανά Σλαβικό κωλομέρι στη Γερμανία;
Εκτός αν εργάζεσαι και τώρα που γράφουμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom