Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
716
όπως λέμε σπονσορας με σήμα το Καβουρι?
το χω πει παλιοτερα θα το πω μια τελεταια φορα μηπως το μυαλο ορισμενων το καταλαβει
στη σοβιετια το μουνι ειναι αφθονο μα η ζητηση δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο πολυ νομιζουν
ολα ειναι θεμα διαπραγματευσης (και καποιας γνωσης σλαβικων)
λες στην κορασιδα ποσα θες; σου λεει εγω θελω τοσα την ωρα
η πρωτη διαπραγματευση ειναι την ωρα να την κανεις πχ 3 στα ιδια λεφτα....θα τσινισει λιγο αλλα στο τελος θα πει το ναι
η δευτερη ειναι να ορισεις την δικη σου τιμη πχ 50% κατω
θα σου πει εγω δεν ειμαι φτηνη και θα σου πει μπαι μπαι
εσυ λες σκεψου το και πες μου
η κατακηξη απο προσωπικη εμπειρια ειναι 90% οτι σε ενα σχετικα μικρο χρονικο περιθωριο θα επανελθει συμφωνοντας στο τελος στους δικου σου ορους....
οτι εκανα εγω για χρονια οτι εμαθα σε φιλους να το κανουν και οτι ισχυει ακομα
θελετε να το καταλαβετε εχει καλως δεν θελετε παλι το ιδιο
μια φορα που με ειχες προκαλεσει για τιμες σου ειχα στειλει μιας γκομενας στο μαμπα και το ειχες διαπιστωσει ο ιδιος αλλα αυτη ηταν για διαπραγματευση εβδομαδας
βασικο και προσοχη μεγαλη
η διαπραγματευση γινετε μονο σε τοπικο νομισμα

οταν ο χαρης ηθελε να το δει με τα ματια του εσκασ μαζι με τον αλλαν σε εστιατοριο με 7 γκομενες η μεγαλυτερη 22

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.482
Πόντοι
3.656
Οταν εχει δικαιο το λεμε ...
τι διετια ρε? το καλοκαιρι ημουνα Μοσχα/Πετρουπολη ,,, μεχρι και απο Λας Βεγκας εγραψα τιμες για μαυρες κιτρινες και ασπρες :grin:
φώτο δεν έβαλες
Αυτές από σαλόν δεν πιάνονται
Τοπε κι ο πορνομεταναστης  :spam:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.482
Πόντοι
3.656
το χω πει παλιοτερα θα το πω μια τελεταια φορα μηπως το μυαλο ορισμενων το καταλαβει
στη σοβιετια το μουνι ειναι αφθονο μα η ζητηση δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο πολυ νομιζουν
η πρωτη διαπραγματευση ειναι την ωρα να την κανεις πχ 3 στα ιδια λεφτα....θα τσινισει λιγο αλλα στο τελος θα πει το ναι
η κατακηξη απο προσωπικη εμπειρια ειναι 90% οτι σε ενα σχετικα μικρο χρονικο περιθωριο θα επανελθει συμφωνοντας στο τελος στους δικου σου ορους....
μια φορα που με ειχες προκαλεσει για τιμες σου ειχα στειλει μιας γκομενας στο μαμπα και το ειχες διαπιστωσει ο ιδιος αλλα αυτη ηταν για διαπραγματευση εβδομαδας
δεν διαφωνώ σχεδόν σε τίποτα
Και επιβεβαιώσω αυτό με την ντεβουσκα που ανέφερες σαν παραδειγμα
Η διαφορά ήταν μόνο ως προς τη διάρκεια κι ότι υπάρχουν αρκετά  παραπλευρα κόστη
Στα άλλα δεν είχα διαφωνησςι αν θυμάσαι

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

οταν ο χαρης ηθελε να το δει με τα ματια του εσκασ μαζι με τον αλλαν σε εστιατοριο με 7 γκομενες η μεγαλυτερη 22
Πολυ σωστα αυτα που λες με λιγες παρατηρησεις ομως
1ον)να εισαι σε Low season Και οχι 15αυγουστο
2)παζαρι αμα λεει πανω η μεσο ορο γινεται αν πει 1200 grivna τι παζαρι 50%???
3)οι πιο πολλοι παικτες δεν εχουν καιρο γιαυτο συμβιβαζονται η ειναι καυλομενοι και θελουν τωρα το μουνι .Αν εχεις χρονος και επιλογες προφανως μπορεις να πετυχεις αυτα που λες αν φανεις ανετος
4)Στο κιεβο δυστυχως και η ζητηση ειναι πολυ μεγαλη στο 2019 οποτε να μην δημιουργουμε προσδοκιες για μεγαλες εκπτωσεις δεν παιζουν εχουν επιλογες οι γκομενες και προτιμουν να κοιμηθουν στα παγκακια παρα να ξεφτιλισουν την τιμη εκτος απο τις 2 περιπτωσεις που προειπα παραπανω(παιδι και σκουπιδιαρη)
καλυτερα διαπραγματευση για ολα τα υπολοιπα εκτος και αν εχουμε χρονο οποτε εκει και εκπτωση την νεκρη μερα της γκομενας και 50% δεν ειναι απιθανη...Φυσικα ζηταμε και discount σε τιμη αλλα μην περιμενουμε κιεβο πολλα πραγματα...Τωρα αν βρουμε στραβογιαννο και τζαμπα θα πληρωσουμε και ολα τα γουστα θα μας κανει...Απλα τα στραβογιαννα δεν μενουν στις πιατσα ως στραβογιαννα πανω απο λιγους μηνες για να μην πω πανω απο μερικες εβδομαδες τον λογο τον ξερετε ολοι...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
300 -500 ευρώ μηνιαιως και 200-300 ευρώ δώρο σε κάθε συνάντηση.

Για ποιο λόγο να δώσει κάποιος αυτά τα ποσά σε γκόμενες που θα τις δει μονάχα ένα ΣΚ ανά δίμηνο-τρίμηνο;

Εύχομαι τα ποσά να είναι φουσκωμένα όπως και οι 3 πούτσες και 3 καβλιά ανά ώρα..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.482
Πόντοι
3.656
3)οι πιο πολλοι παικτες δεν εχουν καιρο γιαυτο συμβιβαζονται η ειναι καυλομενοι και θελουν τωρα το μουνι .Αν εχεις χρονος και επιλογες προφανως μπορεις να πετυχεις αυτα που λες αν φανεις ανετος
4)Στο κιεβο δυστυχως και η ζητηση ειναι πολυ μεγαλη στο 2019 οποτε να μην δημιουργουμε προσδοκιες για μεγαλες εκπτωσεις δεν παιζουν εχουν επιλογες οι γκομενες και προτιμουν να κοιμηθουν στα παγκακια παρα να ξεφτιλισουν την τιμη εκτος απο τις 2 περιπτωσεις που προειπα παραπανω(παιδι και σκουπιδιαρη)
καλυτερα διαπραγματευση για ολα τα υπολοιπα εκτος και αν εχουμε χρονο οποτε εκει και εκπτωση την νεκρη μερα της γκομενας και 50% δεν ειναι απιθανη...Φυσικα ζηταμε και discount σε τιμη αλλα μην περιμενουμε κιεβο πολλα πραγματα...Τωρα αν βρουμε στραβογιαννο και τζαμπα θα πληρωσουμε και ολα τα γουστα θα μας κανει...Απλα τα στραβογιαννα δεν μενουν στις πιατσα ως στραβογιαννα πανω απο λιγους μηνες για να μην πω πανω απο μερικες εβδομαδες τον λογο τον ξερετε ολοι...
Ακούτε τον Απόστολο Σπυρίδωνα και δεν θα χάσετε
Εις θέλει ο πίσω του ελθειν

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.482
Πόντοι
3.656
Για ποιο λόγο να δώσει κάποιος αυτά τα ποσά σε γκόμενες που θα τις δει μονάχα ένα ΣΚ ανά δίμηνο-τρίμηνο;

Εύχομαι τα ποσά να είναι φουσκωμένα όπως και οι 3 πούτσες και 3 καβλιά ανά ώρα..
εντιτ
3 πουτσες κ 2 καβλια την μερα
Με 25 γκομενςς κλειδωμένες σε 12 δωμάτια

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

ο κμαν νομιζω πρεπει να δωσει μια διαλεξη σε επενδυτες και ξενα funds ως παραδειγμα προς αποφυγη στη οικονομια της αγορας γιατι οπως  λεει και ο Roberd Kiyosaki η δες τι κανουν οι πλουσιοι η αν δεν μπορεις δες τι κανουν οι υπολοιποι και μην το κανεις εσυ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.482
Πόντοι
3.656
ο κμαν νομιζω πρεπει να δωσει μια διαλεξη σε επενδυτες και ξενα funds ως παραδειγμα προς αποφυγη στη οικονομια της αγορας γιατι οπως  λεει και ο Roberd Kiyosaki η δες τι κανουν οι πλουσιοι η αν δεν μπορεις δες τι κανουν οι υπολοιποι και μην το κανεις εσυ...
ο κμαν μπορεί να γίνει μαζι με συμπαεουσιαστη τον γιαντη νταβαριτσ σε ροουντ σωου
Πώς να χάσετε 300000 ευρώ χωρίς λόγο στο ανατ μπλοκ
Δεν είναι  κι εύκολο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
Ωραιος ο Σπυρος ,,, στον μιδα μην δειχνεις τιποτα ειναι σε κρισιμη ηλικια  :grin:

τον εχω μαθει οικιακη εεεε ψωλιακη οικονομια τοσα χρονια
Εσυ φταις που τον καλομαθες χαχα
να παει να βρει μονος του και να μην ζηταει συνεχεια τηλεφωνα ... τοσα χρονια ανεβαινει πανω

φώτο δεν έβαλες
Αυτές από σαλόν δεν πιάνονται
Εβαλα απο Night Flight , κωλομπαρο σαν το Deja Vu και το Carribean  :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
716
οπως σε ολα τα ταξιδια προετοιμαζεις διαμερισμα αεροπορικα κτλ ετσι κι εχεις μια βαση με τετοιες περιπτωσεις φτανοντας εκει....στο εκτακτο θα σε πληροφορισω οτι ειναι τοσο παραδοπιστες που πιστεψε με θελουν να κανουν κατι απο το κατσουν στο παγκακι....και παντα μιλαμε για γκομενες οχι του επαγγελματικου εσκορτιγκ αλλα τις γκαρσονας της πωλητριας που εχει το μαμπα του ανοιχτο σερι
τωρα αν δεν πιστευεις οτι γινετε ετσι ακριβως οπως στα λεω δεν χανεις να το δοκιμασεις με ενα οποιοδηποτε ρωσοφωνο σαιτ
γραψε οτι εισαι εκει
στις 10 που θα σου απαντησουν εφαρμοσε το και περιμενε στη μια ωρα το αργοτερα 2 αν δεν πιασουν την <καλη> θα ερθουν καποιες στο σιγουρο.....θα σου πω απο τωρα τα ποσοστα η μια δεν θα επανελθει η 3 θα σε κρατησουν ζεστο τυπου θα το σκεφτω αλλα για αυριο .... 3 θα συμφωνησουν αν τσιμπησεις λιγο την τιμη  οι υπολοιπες 2 στην μια ωρα θα σε ρωτησουν που μπορειτε να συναντηθειτε και η 10ατη θα συμφωνησει αμεσως

εγω εστειλα γκομενα στον Αλλαν αμε αυτο τον τροπο
ειχα βρει στο ρολογα αλλα αυτος θελει καμακι και ερωτες
και εχω φτιαξει με παρεμβαση μου αλλους 3 απο το σαιτ.....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.482
Πόντοι
3.656
Ωραιος ο Σπυρος ,,, στον μιδα μην δειχνεις τιποτα ειναι σε κρισιμη ηλικια  :grin:
Εσυ φταις που τον καλομαθες χαχα
να παει να βρει μονος του και να μην ζηταει συνεχεια τηλεφωνα ... τοσα χρονια ανεβαινει πανω
Εβαλα απο Night Flight , κωλομπαρο σαν το Deja Vu και το Carribean  :grin: :grin: :grin:
δεν πιάνονται
Τοπε ο πορνομεταναστησ
Κρίσιμη είναι η δικιά σας Ηληκια κωλογεροι
Ουστ
Θα παίξω παρέα με παπά το καλοκαίρι που ναι νιάτο κ μιλάει κ ρωσσικα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Θα πω και κατι τελευταιο για το πως κινουνται οι πλουσιοι...
Αυτο δεν θα σας το πει κανενας ειναι ενα δωρο σε οσους θελουν να μαθουν...
Ο πλουσιος λοιπον βγαινει το βραδυ και παει σε κλαμπ και ρωταει ποιος ειναι ο μετρ?
Του δινει ενα 50αρι στο χερι με τροπο και του λεει φερε μου αυτες που πρεπει
και αυτος ξερεις πολυ καλα τι του φερνει...
Τις διαπραγματευσεις στην τιμη βεβαια τις κανει ο ιδιος ο Επιχειρηματιας με την γκομενα και αν δεν του αρεσει του λεει την επομενη...
Ετσι κινουνται αυτοι που εχουν λεφτα πολλα και δεν μπορουν να κανουν καμακι(μεγαλη ηλικια η πανασχημοι) οχι με μισθους και βαλκανικους πυραυλους ετσι για να ξερουμε και λιγο τι μας γινεται...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
οπως σε ολα τα ταξιδια προετοιμαζεις διαμερισμα αεροπορικα κτλ ετσι κι εχεις μια βαση με τετοιες περιπτωσεις φτανοντας εκει....στο εκτακτο θα σε πληροφορισω οτι ειναι τοσο παραδοπιστες που πιστεψε με θελουν να κανουν κατι απο το κατσουν στο παγκακι....και παντα μιλαμε για γκομενες οχι του επαγγελματικου εσκορτιγκ αλλα τις γκαρσονας της πωλητριας που εχει το μαμπα του ανοιχτο σερι
τωρα αν δεν πιστευεις οτι γινετε ετσι ακριβως οπως στα λεω δεν χανεις να το δοκιμασεις με ενα οποιοδηποτε ρωσοφωνο σαιτ
γραψε οτι εισαι εκει
στις 10 που θα σου απαντησουν εφαρμοσε το και περιμενε στη μια ωρα το αργοτερα 2 αν δεν πιασουν την <καλη> θα ερθουν καποιες στο σιγουρο.....θα σου πω απο τωρα τα ποσοστα η μια δεν θα επανελθει η 3 θα σε κρατησουν ζεστο τυπου θα το σκεφτω αλλα για αυριο .... 3 θα συμφωνησουν αν τσιμπησεις λιγο την τιμη  οι υπολοιπες 2 στην μια ωρα θα σε ρωτησουν που μπορειτε να συναντηθειτε και η 10ατη θα συμφωνησει αμεσως

εγω εστειλα γκομενα στον Αλλαν αμε αυτο τον τροπο
ειχα βρει στο ρολογα αλλα αυτος θελει καμακι και ερωτες
και εχω φτιαξει με παρεμβαση μου αλλους 3 απο το σαιτ.....
Δεν αμφιβαλω καθολου απλα συμπληρωσα καποιες λεπτομεριες για τους αρχαριους του τοπικ.Απλα και εγω ειμαι σαν τον Ρολογα θελω ερωτες κλπ οποτε αυτα δεν ειναι η ειδικοτητα μου απλα αν δω αματερ που μου αρεσει πολυ και δεν εχω κανονικη γκομενα οχι δεν θα πω..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
δεν πιάνονται
Τοπε ο πορνομεταναστησ
Κρίσιμη είναι η δικιά σας Ηληκια κωλογεροι
Ουστ
Θα παίξω παρέα με παπά το καλοκαίρι που ναι νιάτο κ μιλάει κ ρωσσικα
:2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.482
Πόντοι
3.656
τι γελάς ρε μλκα  :ban:

Αμγισβητεις  τον Παπά δηλαδή???
Ουστ ραμολιμεντα  :takethis:

Επίσης όταν είπε ο Σπύρος να βάζεις 50 στο χέρι στον μετρ εννοεί δολάρια
Όχι 50 mdl λέι μολδαβικα  δηλαδή  που βάζεις εσύ
Σπονσορες με σήμα το Καβουρι
:tickedoff:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν αμφιβαλω καθολου απλα συμπληρωσα καποιες λεπτομεριες για τους αρχαριους του τοπικ.Απλα και εγω ειμαι σαν τον Ρολογα θελω ερωτες κλπ οποτε αυτα δεν ειναι η ειδικοτητα μου απλα αν δω αματερ που μου αρεσει πολυ και δεν εχω κανονικη γκομενα οχι δεν θα πω..

:thumbsup:

χωρίς ρομάτζο δεν έχει ουσία το παιχνίδι, διότι το σκέτο σεξ από μόνο του χωρίς λίγο έρωτα είναι ανούσιο και βαρετό.

ακόμη και με τις πουτάνες μερικές φορές θέλουμε να υπάρχει λίγο ρομάντζο και ας είναι και ουτοπικό στην τελική.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom