Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
γι αυτό έχω πει πολλάκις ότι για πλξρωμενο κ ον μπατζςτ το Κίεβο είναι τελείως εξω
Θα διαφωνήσω με τον μιντ σε αυτό το σημείο
Αυτά είναι πολλά για παντού στην Ουκρανία
Για Κίεβο κ εν μέρη οντεσα είναι για 2 ώρες αντε ένα τετραωρο καθημερινής μέρας κουφιας
Αυτό που λένε μια νύχτα δηλ κ σημαίνει 10/2.00

Κοιμούνται μαζί σου ολη νύχτα αμα θες αλλα σιγα μην κοιμηθώ με σεμιπρο ή πουτάνα.

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
Ρώτα αν έχει ικεα κοντά εκεί που πας να σου βγει  φτηνά η επίπλωση καλύτερα κι άσε τον λοβ
Τώρα αν θέλει κ σκεπη η ντατσα δυσκολεύουν τα πράγματα
...και το ΙΚΕΑ στον Κηφισσό καλό είναι...έχω και κάρτα για πόντους... :grin: :grin: :grin:...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
σε αυτό έχεις δίκιο
Πάρα τις μλκιες που λες γενικά ποσταρεις κ θέμα
Ο θείος Τάσος επίσης βάζει αλλά μια διετία έχει κενά
Επανέρχεται όμως συντόμως κι αυτός με φρέσκο υλικο  :o :o
Οταν εχει δικαιο το λεμε ...
τι διετια ρε? το καλοκαιρι ημουνα Μοσχα/Πετρουπολη ,,, μεχρι και απο Λας Βεγκας εγραψα τιμες για μαυρες κιτρινες και ασπρες :grin:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Κατα την γνωμη μου(αν και δεν ειμαι ο πλεον ειδικος σε αυτο το θεμα) οι πουτανες ολων των ειδων ειναι σαν τα ρουχα ειναι δηλαδη που θα τις πιασεις αυτες ποσο αναγκη εχουν την δεδομενη στιγμη και ποσο καιρο το κανουν και τι στοχο εχουν.Οι καλυτερες ειναι αυτες που εχουν μικρο παιδι οποτε πρεπει να το ταισουν βρεξει χιονισει η αυτες που εχουν ενα σκουπιδιαρη γκομενο που τον παρακαλανε και τον πληρωνουν οποτε μπορεις σε χαμηλες τιμες να τις αρπαξεις αφου για αυτες δεν υπαρχει δεν το κανω πρεπει να παρουν λεφτα να πληρωσουν το παιδι η τον σκουπιδιαρη.Τελος βεβαια παιζει ρολο και η εμπειρια μια στην αρχη μπορει να σου κανει ολα τα κολπα και να πληρωσεις τιποτα...Μετα βεβαια που μιλαει με αλλες pro και τις λενε τι χαζη που εισαι(με τοσους μαλακες που πληρωνουν οτι να ναι)αρχιζει να το παιζει μουρη να πεταει ατακες να κοιταει το ταβανι και να ζηταει εxtra για τα παντα...
Ετσι λοιπον οσο αφορα το κιεβο παντα τιμες για τουριστες ενα 70$ θα ελεγα ειναι ο μο συμφωνα με αυτα που  ειπαν οι ιδιες οι πουτανες στους φιλους μου μπουρδελακιδες που ειχα μαζι μου και καποιες λιγες σε εμενα εξαιρετικου vfm στον ελευθερο μου χρονο και καθονται 1-3 ωρες αναλογα την διαπραγματευση.Το σωστο ειναι να διαπραγματευτεις τον χρονο και τα εξτρα και οχι την τιμη αν σου πει μο η πιο κατω.Δηλαδη αν ζητησει 70$ που ειναι ο μ.ο. καλυτερα απο το να της πεις 50$ που μαλλον δεν θα το δεχθει να της πεις κατσε 3 ωρες να χυσω στο στομα σου η τσιμπουκι ακαποτο η οτιδηποτε σου αρεσει...
Αρα για να βαλουμε μια ταξη τιμων στο κιεβο
κατω απο 50$ ειναι καλη τιμη για 2-3 ωρες με πολλα εξτρα...!30ευρω ειναι τσαμπα 70$ ειναι ο μο 100$ ειναι ακριβη 120-200% ειναιπαρα  πολλα(μονο για 8+ το συζητας) >200$ σε δουλευει αγρια
Αυτα για 1-3 ωρες στον χωρο σου και χωρις αλλα εξτρα λεφτα για οσους τους ενδιαφερει το πληρωμενο στο κιεβο..
Αρα 200$ ειναι το 100% του ρουχου η αρχικη τιμη με εκπτωση 50% πας στα 100$ με 70% στα 60$ και με  εκπτωση Outlet 80% πας στα 40$  
Αυτος ειναι ο τρεχον τιμοκαταλογος για κιεβο το 2019

Οσο αφορα τις σπονσορετες και για Overnight ας κανει τον καταλογο ο κμαν εμενα 2 καριολες(8αρι) μου ζητησαν 500$ για ολο το βραδυ και βεβαια πηραν την απαντηση οτι i am strong sponsor only to my GF και εκαναν πισω και οι δυο...
kman θελω τον τιμοκαταλογο των σπονσορετων για τους φιλους μας εδω στο κιεβο για το 2019 χωρις υπερτιμολογησεις σε παρακαλω...
φιλια

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Για να ανεβασω και εγω κατι αφου υπαρχουν και πολλοι 'ματακηδες' εδω ειναι το 18 χρονο μουνακι με παιδι που το βαρεσα με 40$ και μου εκανε τα παντα για οση ωρα ηθελα.Πραγματικα φανταστικη σε ολα
Οπως θα καταλαβατε εμενα δεν μου αρεσουν τα  burj al arab αλλα μου αρεσουν μικρα κοριτσακια 18-22 που ειναι με τελειο σωμα και γλυκο προσωπο...Τωρα βεβαια το τι αρεσει στον καθεναν ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...
Φιλια σε ολους και συγχαρητηρια σε παικτη της ομαδας μας εδω που βαραει αλλο ενα υπεροχο μωρο...

Συνημμένα

• 20160430_235852.jpg
    20160430_235852.jpg
    4,3 MB · Εμφανίσεις: 41

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Να ανεβασω και ενα ακομα μουνακι που ηταν Ons απο shooters.
Μεχρι αυτο το επιπεδο παιζει και χωρις λεφτα αρκει βεβαια να ξερεις το παιχνιδι(για 40αρι+)
μετα εξαφανιστηκε γιατι ειχε γκομενο που την κυνηγαγε και μαλλον την ειχε δειρει κιολας...
Ουτε καν ποτο κυριολεκτικα με ο χρηματα..
Ετσι εδωσα και εγω ενα στιγμα και βεβαια ανεβασα και αυτα που μπορουσαν να ανεβασω για φιλους που θελουν πληροφοριες για πληρωμενο και για Ons without money
Τωρα αν ο ρουφιανος του σιτε τις δει ποτε δεν ξερεις μικρος ειναι ο κοσμος ας τους δωσει χαιρετισματα απο εμενα σιγουρο ειναι οτι θα χαρουν τρελα και οι δυο...
Φιλια

Συνημμένα

• 20160321_103645.jpg
    20160321_103645.jpg
    5,5 MB · Εμφανίσεις: 60

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Και ενα τελευταιο δωρο απο τις καλες εποχες για τους φιλους μας εδω γκομενες που εχουν ερθει για παρτυ μας και μας τα εχουν δωσει ολα χωρις μια φυσικα(φαγητα και ποτα ο αντρας εννοειται...)

Συνημμένα

• DSC00103.JPG
    DSC00103.JPG
    2,6 MB · Εμφανίσεις: 66
  • 15-01-06_0830.jpg
    15-01-06_0830.jpg
    12,9 KB · Εμφανίσεις: 21

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κατα την γνωμη μου(αν και δεν ειμαι ο πλεον ειδικος σε αυτο το θεμα) οι πουτανες ολων των ειδων ειναι σαν τα ρουχα ειναι δηλαδη που θα τις πιασεις αυτες ποσο αναγκη εχουν την δεδομενη στιγμη και ποσο καιρο το κανουν και τι στοχο εχουν.Οι καλυτερες ειναι αυτες που εχουν μικρο παιδι οποτε πρεπει να το ταισουν βρεξει χιονισει η αυτες που εχουν ενα σκουπιδιαρη γκομενο που τον παρακαλανε και τον πληρωνουν οποτε μπορεις σε χαμηλες τιμες να τις αρπαξεις αφου για αυτες δεν υπαρχει δεν το κανω πρεπει να παρουν λεφτα να πληρωσουν το παιδι η τον σκουπιδιαρη.Τελος βεβαια παιζει ρολο και η εμπειρια μια στην αρχη μπορει να σου κανει ολα τα κολπα και να πληρωσεις τιποτα...Μετα βεβαια που μιλαει με αλλες pro και τις λενε τι χαζη που εισαι(με τοσους μαλακες που πληρωνουν οτι να ναι)αρχιζει να το παιζει μουρη να πεταει ατακες να κοιταει το ταβανι και να ζηταει εxtra για τα παντα...
Ετσι λοιπον οσο αφορα το κιεβο παντα τιμες για τουριστες ενα 70$ θα ελεγα ειναι ο μο συμφωνα με αυτα που  ειπαν οι ιδιες οι πουτανες στους φιλους μου μπουρδελακιδες που ειχα μαζι μου και καποιες λιγες σε εμενα εξαιρετικου vfm στον ελευθερο μου χρονο και καθονται 1-3 ωρες αναλογα την διαπραγματευση.Το σωστο ειναι να διαπραγματευτεις τον χρονο και τα εξτρα και οχι την τιμη αν σου πει μο η πιο κατω.Δηλαδη αν ζητησει 70$ που ειναι ο μ.ο. καλυτερα απο το να της πεις 50$ που μαλλον δεν θα το δεχθει να της πεις κατσε 3 ωρες να χυσω στο στομα σου η τσιμπουκι ακαποτο η οτιδηποτε σου αρεσει...
Αρα για να βαλουμε μια ταξη τιμων στο κιεβο
κατω απο 50$ ειναι καλη τιμη για 2-3 ωρες με πολλα εξτρα...!30ευρω ειναι τσαμπα 70$ ειναι ο μο 100$ ειναι ακριβη 120-200% ειναιπαρα  πολλα(μονο για 8+ το συζητας) >200$ σε δουλευει αγρια
Αυτα για 1-3 ωρες στον χωρο σου και χωρις αλλα εξτρα λεφτα για οσους τους ενδιαφερει το πληρωμενο στο κιεβο..
Αρα 200$ ειναι το 100% του ρουχου η αρχικη τιμη με εκπτωση 50% πας στα 100$ με 70% στα 60$ και με  εκπτωση Outlet 80% πας στα 40$ 
Αυτος ειναι ο τρεχον τιμοκαταλογος για κιεβο το 2019

Οσο αφορα τις σπονσορετες και για Overnight ας κανει τον καταλογο ο κμαν εμενα 2 καριολες(8αρι) μου ζητησαν 500$ για ολο το βραδυ και βεβαια πηραν την απαντηση οτι i am strong sponsor only to my GF και εκαναν πισω και οι δυο...
kman θελω τον τιμοκαταλογο των σπονσορετων για τους φιλους μας εδω στο κιεβο για το 2019 χωρις υπερτιμολογησεις σε παρακαλω...
φιλια

Οι βασικές τιμες είναι αυτές που παίζουν στα διαμερίσματα δηλαδή 2500 γκριβνυα.Αν δώσεις 100 ευρώ και πάνω κάθεται όλη νύχτα μαζί σου αλλα εγώ τις διώχνω.Για σπονσορέτς τα έχω γράψει πολλές φορές.300 -500 ευρώ μηνιαιως και 200-300 ευρώ δώρο σε κάθε συνάντηση.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
716
Καλα εκεινος βγαζει απο την μυγα ξιγκι  :grin: και μια αλλη που του ειχα δωσει τηλ ,οταν βρεθηκανε της λεει στο τελος ποσα θελεις και του απαντα ποσα σου ειπε ο τασος? 500 λεει ο δικος μας ενω του ειχα πει να της δωσει 600 ...
για μολδαβικα lei μιλαω παντα για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις :grin: :grin: δεν εχει πασες ξανα.
τον εχω μαθει οικιακη εεεε ψωλιακη οικονομια τοσα χρονια

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
716
οι τιμές αυτές παίζουν άνετα Νικόλαεφ Ντνιπροπετροφσκ αλλά νάσαι κάπως ινσαιντερ κ ναχεις κ δύο τρεις επιλογες
τι λετε ρα μαλακες...τι λεφτα ειναι αυτα που λετε;;; την ημερα 150 ευρω;;;;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.463
Πόντοι
3.656
Και ενα τελευταιο δωρο απο τις καλες εποχες για τους φιλους μας εδω γκομενες που εχουν ερθει για παρτυ μας και μας τα εχουν δωσει ολα χωρις μια φυσικα(φαγητα και ποτα ο αντρας εννοειται...)
  :worship: :worship:

Σπύρο το σκάφος είναι αυτό που νομίζω η άλλο??

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
αλλο δεν μπορω για ευνοητους λογους απλα εκανα μια εξαιρεση σημερα ετσι για το γουστο
Τα υπολοιπα που ειναι παρα παρα πολλα μπορεις βεβαια να τα δεις απο κοντα και να τα απολαυσεις στο τεραστιο αρχειο που υπαρχει
φιλια

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Για να ανεβασω και εγω κατι αφου υπαρχουν και πολλοι 'ματακηδες' εδω ειναι το 18 χρονο μουνακι με παιδι που το βαρεσα με 40$ και μου εκανε τα παντα για οση ωρα ηθελα.Πραγματικα φανταστικη σε ολα
Οπως θα καταλαβατε εμενα δεν μου αρεσουν τα  burj al arab αλλα μου αρεσουν μικρα κοριτσακια 18-22 που ειναι με τελειο σωμα και γλυκο προσωπο...Τωρα βεβαια το τι αρεσει στον καθεναν ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...
Φιλια σε ολους και συγχαρητηρια σε παικτη της ομαδας μας εδω που βαραει αλλο ενα υπεροχο μωρο...
18άχρονο με παιδί? :think:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.463
Πόντοι
3.656
αλλο δεν μπορω για ευνοητους λογους απλα εκανα μια εξαιρεση σημερα ετσι για το γουστο
Τα υπολοιπα που ειναι παρα παρα πολλα μπορεις βεβαια να τα δεις απο κοντα και να τα απολαυσεις στο τεραστιο αρχειο που υπαρχει
φιλια
ναι
Φέτος είμαι πιο φρη από ποτέ
Οπότε σίγουρα θα τα πούμε λαιβ
Είτε στο νησί είτε πάνω καπου

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Οι βασικές τιμες είναι αυτές που παίζουν στα διαμερίσματα δηλαδή 2500 γκριβνυα.Αν δώσεις 100 ευρώ και πάνω κάθεται όλη νύχτα μαζί σου αλλα εγώ τις διώχνω.Για σπονσορέτς τα έχω γράψει πολλές φορές.300 -500 ευρώ μηνιαιως και 200-300 ευρώ δώρο σε κάθε συνάντηση.

Ρε βλάκα μας έχεις φλομώσει στη μαλακια, ποιος ο λόγος να κόβεις μηνιάτικο ενώ δεν είσαι εκεί και να πληρώνεις και από πάνω το meeting τέτοια τρελά ποσα!!!! Ελεος μας έχεις πρήξει τα συκώτια ! Και να πω ήταν τίποτα 9ρο10αρια πάει στο διάολο. Ελεος με της φιδιες σου πια!  Ειπες παίρνεις 5.000. Αν βγάλεις φόρους ενοίκιο φαγητό λογαριασμούς μένουν 2. Με 2 τι σπονσοριλικια γυρεύεις; Άστα αυτά για κανεναν πιο δυνατό. Είσαι μικρός! Άσε που δε βγαίνουν και τα κουκιά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom