Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 644
- Πόντοι
- 6.065
Κίεβο ούτε αυτά φτάνουν για χαρτζιλίκι.
Ας πάρουμε τρεις τύπους.
Ο ένας σκάει 200 ευρώ σε κλαμπ,ρεστωράν,κοκταίηλ,καλιαν κτλ,η γκόμενα φτιάχνεται και πηδιέται μαζί του στο τέλος της βραδιάς.
Ο άλλος αγοράζει με 200 ευρώ ένα δώρο στη γκόμενα π.χ. ένα μέσο προς καλό κινητό και την πηδάει.
Ο τρίτος δίνει στη γκόμενα ψυχρό κασέρι 200 ευρώ και την ξεσκίζει.
Ποιος έπραξε σωστότερα?
Ο πρώτος ίσως πει γάμησα τζάμπα,γιατί διασκέδασα και εγώ με αυτά τα λεφτά.
Ο δεύτερος θα πει δεν πλήρωσα ακριβώς σα να ήταν πουτάνα αλλά έφτιαξα την ψυχολογία της γκόμενας με το δώρο έτσι ώστε να μου κάτσει.
Ο τρίτος θα πει σας τρώω όλους,δεν έχασα καθόλου χρόνο με ρεστοράν,κλαμπ,μαγαζιά και μαλακίες,ήρθε η γκόμενα της έσκασα αμέσως το ρευστό και τέλος.
Για εμένα και οι τρεις είναι ισάξιοι αφού ουσιαστικά έκαναν το ίδιο πράγμα στην τελική αναλυση,χάλασαν 200 ευρώ για να γαμήσουν μια γκόμενα.
Αυτοί όμως δεν το βλέπουν έτσι.
Είναι το ίδιο που γράφω για τις πληρωμένες διακοπές,με 1000 ευρώ σε έξοδα διακοπών γαμούσες τις Τσέχες και τις Ρωσίδες με το κιλό,αυτό όμως δε σημαίνει ότι έρχονταν τζάμπα επειδή δεν έκανες δώρο.Η ότι τα 1000 ευρώ έξοδα δε μετράνε αφού έκανες και εσύ διακοπές οπότε καλοπερασες.(αυτό το επιχείρημα το χρησιμοποιούν συχνά οι γκόμενες,έφαγες και εσύ,ήπιες και εσύ,καπνισες και εσύ,συνεπώς το έξοδο δε μετράει,πρέπει να καταβάλεις και δώρο εξτρά).
Οι συγκρισεις να γινονται μηλα με μηλα. Πορτοκαλια με πορτοκαλια. Μπανανες με μπανανες
Η πολυ μοναξια και η ελειψη πραγματικων φιλων σε κανει να παραπληρεις μεταξυ φανταστικου και πραγματικου.
Μην προσπαθεις να εξισοροπησεις την φυσιολογικη ζωη των 2 πρωτων περιπτωσεων με την τριτη στην οποια ανηκεις!
Δεν υπαρχει καμια επαφη.
Με το να απομονωνεις ιδιες λεξεις σε 3 διαφορετικες προτασεις με εντελως διαφορετικο νοημα και να τις παρουσιαζεις ως ιδιες για να δικαιολογησεις τη συμπεριφορα σου, καταντας σαν Γκαιμπελς εναντια στον ιδιο σου τον εαυτο!