Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με 25 ευρώ δε γαμάς Κίεβο.
Τις γκόμενες τις έβαλα για να διαπιστώσει κάποιος το επίπεδο σε προ,σεμιπρο κτλ.Δεν πάει καλύτερο από αυτό, μέχρι εφτάρια είναι διαθέσιμα.
Και στο ελεύθερο χωρίς λεφτά το ίδιο περίπου παίζει επίσης μάξιμουμ για τον τουρίστα των λίγων ημερών.Δε γαμάς μεγαλύτερο εκτός αν αρχίσεις το σπόνσορινγκ ή γίνεις μονιμάς.
Μιλάμε για Κίεβο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αν πρέπει να φιλτράρω ενα βόθρο γεμάτο μαλακίες για να βρώ κάτι χρήσιμο, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω !!! :grin: :grin:

Σε όλα τα άλλα συμφωνώ !!! :hi: :hi:

Mαλακίες οι ιερές κμανικές γραφές; :o

Kάποτε είχες γράψει ότι σου θυμίζω το νεότερο εαυτό σου, το κακό είναι πως βλέπω ότι μοιραζόμαστε και το χαρακτηριστικό να παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς και χωρίς να εξετάζουμε το υπόβαθρο,πνευματικό και μη, του ανθρώπου που βάζουμε απέναντί μας.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να πλακώνομαι με το εθνικό μας ΑΜΕΑ,κ.λ.π.
Ελπίζω πως όταν γίνω και εγώ θείος να ηρεμήσω λιγάκι,αλλά κρίνοντας από εσάς,δεν το βλέπω :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Σχεδον καμμια ,πολυ λιγες το κανουν ... σεμι προ δεν ειναι αυτες ,δηλ οταν τις δινεις 150 την βραδυα τις επαγγελματιες ποσο θα τις δωσεις ?  :grin:
Το διδυμο που ειχα ποσταρει παλια ειναι ,εδωσα τηλ στον allan τις πηρε και βρεθηκανε ,οπως και η τελευταια που εβαλα και μιλησε με τον mida.
O flowers ειχε επισης κονε με τετοιες ,τις βγαζαμε εξω σε κλαμπ ,περνουσαμε το βραδυ μαζι και τις διναμε στο τελος ενα χαρτζιλικι κοντα στα 25 ευρω την καθεμια ...

Τις γκόμενες τις έβαλα για να διαπιστώσει κάποιος το επίπεδο σε προ,σεμιπρο κτλ.Δεν πάει καλύτερο από αυτό,λέμε μέχρι εφτάρια είναι διαθέσιμα.

Αρχηγέ, ο Τάσος και εγώ έχουμε κάνει 2 πράγματα που δεν έχεις κάνει εσύ.

α)Έχουμε υπάρξει μόνιμοι κάτοικοι
β)Δεν παραβλέπαμε να "ταϊζουμε" τρίτους

Δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποια σελίδα του thread της Πράγας, αλλά καπου έχω postάρει ένα κοριτσάκι 18χρονών δίπλα σε ένα παράθυρο.
Το είχα αναφέρει και τότε, κόστος 30 ευρώ.

Τα πραγματικά αματούρια δεν είναι σε αγγελίες και ούτε καν οι ίδιες θεωρούν τον εαυτό τους αματούρια.
Και φυσικά μη μόνιμος ή μη ντόπιος,δεν έχει πρόσβαση σε τέτοιες φάσεις.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
..............
Παλιά δηλαδη πριν απο δυο-τρία χρονια πήγαινα μόνο για σεμιπρος και επαγγελματιες,γαμουσα 5-6 τη μέρα στη σειρά για τριήμερο και έφευγα......
:respect: 6 χ 3 = 18 μπράβο σου και πάλι μπράβο σου :uglystupid:

Πολύ σωστά, όμως αν παραλείψεις κάτι "5-6 τη μέρα στη σειρά για τριήμερο" :rolleyes:
Οχι,τίποτα άλλο, θα σε ζηλέψουν πάλι τα παππούδια του site και θα κουμπώσουν ότι μπλε κουμπί βρουν μπροστά τους..
εξ οικείων τα βέλη !!!  :tooth:

αυτές τις μλκιες λέει κ αντε να τον πιστέψεις γενικότερα μετά
Δηλ 40φευγα με φυσική κατάσταση μηδέν κ γαμαει σερί 15 φορές σε τρεις μέρες....

:2funny: Μη του το χαλάς. Δεν ειπε 5 ημερησίως, 5-6 είπε οπότε μπορεί να έφτανε αισίως τον αριθμό των 18 στο τριήμερο. :2funny:
Απλά αναρωτήσου τι επιδόσεις θα είχε στα 20 του... :headbang:

Μη ξεχνάς οτι στα ''διαλείματα'' ρίχνει και μια χρυσοπληρωμένη μαλακία σε μοντέλα από τη Σλοβακία !!

Και όταν κουράζεται απο τα γαμήσια το γυρίζει σε χεσίματα σε σκατόλαγνες πολωνές !!
Ετσι για ποικιλία !!! :grin: :grin: :grin:

Πρέπει να αρχίσει να γράφει στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο'' !!! :grin: :grin:
Εκεί θα διαπρέψει !!!! :grin: :grin:
:2funny:  :2funny:

Κάτι τέτοια διαβάζουμε και μας δημιουργούνται συμπλέγματα κατωτερότητος, λαμβάνοντας υπ' όψιν το γεγονός οτι ακόμα και στην άκρως καυλωτική ηλικία των 20 δεν θα μπορουσαμε να επιτυχουμε επιδόσεις που να ξεπερνούσαν το ήμισυ αυτών του υπεργαμιά .....

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Mαλακίες οι ιερές κμανικές γραφές; :o

Kάποτε είχες γράψει ότι σου θυμίζω το νεότερο εαυτό σου, το κακό είναι πως βλέπω ότι μοιραζόμαστε και το χαρακτηριστικό να παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς και χωρίς να εξετάζουμε το υπόβαθρο,πνευματικό και μη, του ανθρώπου που βάζουμε απέναντί μας.
Ελπίζω πως όταν γίνω και εγώ θείος να ηρεμήσω λιγάκι,αλλά κρίνοντας από εσάς,δεν το βλέπω :grin:

Οσον αφορά τις ''ιερές' κμανικές γραφές τόσο εσύ όσο και το thread ξέρετε τη γνώμη μου !! :grin: :grin:

Οσον αφορά τη δεύτερη ερώτησή σου.

Αλλο πράγμα ο χαρακτήρας σου και άλλο πράγμα η συμπεριφορά σου. Ο χαρακτήρας σου έχει να κάνει με το ποιος είσαι, η συμπεριφορά σου όμως έχει να κάνει πρώτον με το ποιος είσαι, και δεύτερον με τον ποιον έχεις απέναντί σου.

Με λίγα λόγια !! Με τους ευγενείς είμαι ευγενικός. Με τους αγενείς θα επιλέξω αρχικά να τους αγνοήσω και συστηματικά να τους αποφεύγω. Με τους αγενείς όμως που επιμένουν και  ευθέως με προκαλούν αμφισβητώντας την αξιοπρέπειά μου απλά και λαικά ΄΄Θα τους γαμήσω τα ράμματα'' !!

Και θα το κάνω σπολύτως συνειδητά όχι γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου, αλλά γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Κάτι που η ζωή σου μαθαίνει με πολλούς τρόπους είναι ότι ''αν κάποιος πάει να σου βάλει κωλόχερο και δεν του το σπάσεις απο την πρώτη φορά, τότε θα στο βάζει συνέχεια !!'' Οπότε η συμπεριφορά σου στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι, για μένα, μονόδρομος.

Οσον αφορά την επίδραση του χρόνου στη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα μας !! Θα σου θυμίσω κάτι που σου είχα γράψει στο νήμα για την αυτοβελτίωση. ''Τα καλής ποιοτητας κρασιά, με την πάροδο του χρόνου ωριμάζουν και αποκτούν ακόμη πιο ιδιαίτερη γεύση και άρωμα. Τα κακής ποιότητας κρασιά με τη πάροδο του χρόνου απλά ξινίζουν''.

Θα μπορούσα να σου αναφέρω αρκετά περιστατικά στη ζωή μου για τα οποία βλέποντάς τα μέσα από το ''φακό'' της ωριμότητας έχω μετανιώσει για τις αντιδράσεις μου. Αλλά πρώτον δεν θέλω να γράψω σεντόνι και δεύτερον θα ήταν off topic. :hi: :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
:respect: 6 χ 3 = 18 μπράβο σου και πάλι μπράβο σου :uglystupid:
εξ οικείων τα βέλη !!!  :tooth:

:2funny: Μη του το χαλάς. Δεν ειπε 5 ημερησίως, 5-6 είπε οπότε μπορεί να έφτανε αισίως τον αριθμό των 18 στο τριήμερο. :2funny:
Απλά αναρωτήσου τι επιδόσεις θα είχε στα 20 του... :headbang:
:2funny:  :2funny:

Κάτι τέτοια διαβάζουμε και μας δημιουργούνται συμπλέγματα κατωτερότητος, λαμβάνοντας υπ' όψιν το γεγονός οτι ακόμα και στην άκρως καυλωτική ηλικία των 20 δεν θα μπορουσαμε να επιτυχουμε επιδόσεις που να ξεπερνούσαν το ήμισυ αυτών του υπεργαμιά .....

Φίλε επειδή μάλλον δεν καταλαβαίνεις το παίγνιο ( για να χρησιμοποιήσω συγκεκριμένη ορολογία ) !! :grin: :grin:

Θα στο περιγράψω  με μια εικόνα !!! :grin: :grin:

Συνημμένα

• 19074562.jpg
    19074562.jpg
    37,9 KB · Εμφανίσεις: 17

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
Τις γκόμενες τις έβαλα για να διαπιστώσει κάποιος το επίπεδο σε προ,σεμιπρο κτλ.Δεν πάει καλύτερο από αυτό, μέχρι εφτάρια είναι διαθέσιμα.
Και στο ελεύθερο χωρίς λεφτά το ίδιο περίπου παίζει επίσης μάξιμουμ για τον τουρίστα των λίγων ημερών.Δε γαμάς μεγαλύτερο εκτός αν αρχίσεις το σπόνσορινγκ ή γίνεις μονιμάς.
Μιλάμε για Κίεβο.
παραδόξως θα συμφωνήσω
Ο Τάσος λέει πόσα έδινε χαρτζηληκι στο τέλος και Μολδαβία τότε με κλειστά σύνορα
Χάλαγε όμως αλλά 50/70 μίνιμουμ  στα λοιπά
Φαγητά ταξί κλαμπ κλπ κ το κερασάκι ήταν το 25αρι
Εγω κάποιες φορές βγήκα με κάποιες μουναρες πολύ καλές κλαμπ σε μια βραδιά δύο  συνβκαραοκενμετα
χάλασα με τραπέζια αργιλεδες κλπ παπαριες 100/120 κ χουφτωσα καργα αλλά πήρα τον πουλο
Ελάχιστες φορές δυο τρεις την πάτησα έτσι
αλλά μου έτυχε κι αυτό
Έξοδα 100-120 κ γκολ 0
Έχει και αποτυχίες το σύστημα γύρα κ νλεπουμε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
Φίλε επειδή μάλλον δεν καταλαβαίνεις το παίγνιο ( για να χρησιμοποιήσω συγκεκριμένη ορολογία ) !! :grin: :grin:

Θα στο περιγράψω  με μια εικόνα !!! :grin: :grin:
έχει τέτοιο πέος ο αρχηγός εννοείς????
:heavymetalbig:
Υγ Ελευθέριος είναι κρυφό κμανιστης
Κρυβε λογια

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
Ο "αρχηγός" μόνο με καπότες κρυπτονίτη σταματάει !!  :grin:

ΥΓ.
Λες ???
έμμεσα στηρίζει κμανισμο
Έγραψα ότι ο αρχηγός ρίχνει 15 φυσεκια το τριήμερο
Και άμεσα επενεβει και είπε
Έως και 18 τα φυσεκια όχι μόνο 15 !!!  :rockon:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
έμμεσα στηρίζει κμανισμο
Έως και 18 τα φυσεκια όχι μόνο 15 !!!  :rockon:

Υπάρχει πιθανή εξήγηση !!!  :grin: :grin:

Μπορεί τα φυσέκια να ήταν άσφαιρα !!! :grin:
Τζούφια που λένε !! :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Υπάρχει πιθανή εξήγηση !!!  :grin: :grin:

Μπορεί τα φυσέκια να ήταν άσφαιρα !!! :grin:
Τζούφια που λένε !! :grin:
 :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Τζουφιος ο Αρχηγός???
Τώρα  :ban:  :ban: :ban:
Συγχωρέστε τον άρχοντα  ου γαρ ειδασι τι πηδουσι  :respect:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
έμμεσα στηρίζει κμανισμο
Έως και 18!!!  :rockon:

Αφού έκλεβες. Δεν έγραψε 5 χ 3, αλλά 5-6 χ 3... Τι θαθελες να γραψω; Τον μέσο όρο μήπως 16,5 (γκόμενες το 3ημερο !!!!)  :headbang:

Περα απο την πλάκα. Πριν 4-5 χρόνια είχα βρεθει στο Ικαριωτικο (ουζερι) στον Πειραια (για τους γνωστες) και καποιος απο την παρεα μου βρεθηκε να εχει γνωστο στην διπλανη παρεα, καποιον ο οποιος ητανε γκαρσονι στα '70s στο θρυλικο μπαρ του Αλογάκου στο Περαμα (αυτο για τους πολυ γνωστες) και πιασαμε την κουβεντα. Ρε συ του λεω... Εχω ακουσει απο παλιους πολλες ιστοριες για το μπαρ του Αλογακου στο Περαμα, αλλα θαθελα να ακουσω και μια απο ενα που ητανε παρών σε αυτες τις καταστασεις.
Μας μιλησε λοιπον για ενα τυπο απο τα Ψαρα, οποιος σε ενα βραδυ πηδησε 9 απο τις 14 γκομενες του μαγαζιου. Ο Αλογάκος παραξενευτηκε και ρωτησε τα κοριτσια αν πραγματι τις πηδουσε ή τις κωλοδαχτυλιαζε μονο. Οταν λοιπον τα κοριτσια του επιβεβαιωσαν οτι ο Ψαριανος ητανε ντουρος πηγε ο ιδιος ο Αλογάκος και του εδωσε συγχαρητήρια για να λάβει την ... αποστομωτική απάντηση. "Δυστυχως έχει ξημερωσει και πρεπει να φυγω, αλλιως θα πηδουσα και τις αλλες 5". Κοκκαλο ο Αλογακος.  :headbang:
Ρε  μπας και ο Kayman  ειναι τιποτα σπορα εκεινου του Ψαριανου και πηρε τα γονιδια;   :grin: :grin: :grin:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Mαλακίες οι ιερές κμανικές ποστ; :o

Αααακριβως

Ηθελα και εγω να την πω στον ΜInd οτι κακιστα καθεται και ασχολειται με τον Κμαν κ καταναλωνει φαια ουσια γραφοντας σεντονια σε εναν ανθρωπο
πααααρα πολυ ιδιαιτερο ο οποιος εχει γραψει 990 μαλακιες που τον καθιστουν ιδανικο υποψηφιο για κλοουν,

αλλα και 10 πραγματα τοσο γαματα,  τα οποια τα εχω στειλει στους κολλητους μου!

Το κακο ειναι και με τον Κμαν κ με καποιους αλλους οτι δεν αντιλαμβανονται οι ιδιοι ουτε τα σωστα ουτε τα λαθος που λενε!

Ετσι κ εσεις ενω στροφαρετε και γραφετε πολυ ωραια πραγματα τα οποια βοηθουν, εχετε αυτο το νεοελληνικο, να πρεπει να απαντησετε σε προκλησεις απο οπουδηποτε και αν προερχονται.  Μηπως ειστε ιδιο ζωδιο ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
παραδόξως θα συμφωνήσω
Ο Τάσος λέει πόσα έδινε χαρτζηληκι στο τέλος και Μολδαβία τότε με κλειστά σύνορα
Εγω κάποιες φορές βγήκα με κάποιες μουναρες πολύ καλές κλαμπ σε μια βραδιά δύο  συνβκαραοκενμετα
χάλασα με τραπέζια αργιλεδες κλπ παπαριες 100/120 κ χουφτωσα καργα αλλά πήρα τον πουλο
αλλά μου έτυχε κι αυτό
Έξοδα 100-120 κ γκολ 0

Κίεβο ούτε αυτά φτάνουν για χαρτζιλίκι.
Ας πάρουμε τρεις τύπους.
Ο ένας σκάει 200 ευρώ σε κλαμπ,ρεστωράν,κοκταίηλ,καλιαν κτλ,η γκόμενα φτιάχνεται και πηδιέται μαζί του στο τέλος της βραδιάς.
Ο άλλος αγοράζει με 200 ευρώ ένα δώρο στη γκόμενα π.χ. ένα μέσο προς καλό κινητό και την πηδάει.
Ο τρίτος δίνει στη γκόμενα ψυχρό κασέρι 200 ευρώ και την ξεσκίζει.
Ποιος έπραξε σωστότερα?
Ο πρώτος ίσως πει γάμησα τζάμπα,γιατί διασκέδασα και εγώ με αυτά τα λεφτά.
Ο δεύτερος θα πει δεν πλήρωσα ακριβώς σα να ήταν πουτάνα αλλά έφτιαξα την ψυχολογία της γκόμενας με το δώρο έτσι ώστε να μου κάτσει.
Ο τρίτος θα πει σας τρώω όλους,δεν έχασα καθόλου χρόνο με ρεστοράν,κλαμπ,μαγαζιά και μαλακίες,ήρθε η γκόμενα της έσκασα αμέσως το ρευστό και τέλος.
Για εμένα και οι τρεις είναι ισάξιοι αφού ουσιαστικά έκαναν το ίδιο πράγμα στην τελική αναλυση,χάλασαν 200 ευρώ για να γαμήσουν μια γκόμενα.
Αυτοί όμως δεν το βλέπουν έτσι.
Είναι το ίδιο που γράφω για τις πληρωμένες διακοπές,με 1000 ευρώ σε έξοδα διακοπών γαμούσες τις Τσέχες και τις Ρωσίδες με το κιλό,αυτό όμως δε σημαίνει ότι έρχονταν τζάμπα επειδή  δεν έκανες δώρο.Η ότι τα 1000 ευρώ έξοδα δε μετράνε αφού έκανες και εσύ διακοπές οπότε καλοπερασες.(αυτό το επιχείρημα το χρησιμοποιούν συχνά οι γκόμενες,έφαγες και εσύ,ήπιες και εσύ,καπνισες και εσύ,συνεπώς το έξοδο δε μετράει,πρέπει να καταβάλεις και δώρο εξτρά).

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Kayman  ασε τα σάπια και μη στριβεις δια του αρραβώνος.
εδω 13 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα, και περιμενουν εναγωνιως διευκρινησεις για το πως τα καταφερνες στα 40φευγα σου με 18 (αντε 17) γκομενες το 3ημερο.
Οχι τπτ αλλο αλλα μας κομπλάρισες....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
παραδόξως θα συμφωνήσω
αλλά μου έτυχε κι αυτό
Έξοδα 100-120 κ γκολ 0
Σωστα ,φυσικα υπαρχουν και αποτυχιες ,,, δυο τρεις επισημανσεις ομως
οταν χαλας που τις βγαζεις στα μαγαζια το απολαμβανεις και εσυ αφου συμετεχεις στο φαγοποτι(30-40 ευρω max), δεν της τα δινεις στο χερι να τα ξοδεψει με τον γκομενο της  :grin: και ουτε το κανεις με ολες , στο σπιτι κατευθειαν τις περισσοτερες.
Το διδυμο πχ δεν το εβγαλα ποτε εξω ,ασε που τις γνωρισα το 16 δηλ με ανοιχτα τα συνορα ...
βεβαια επειδη η ξανθια ηταν αλκοολα χαχα ρωσσοφωνη και αυτη που πηγαινε και Μοσχα καποιες φορες ,της ειχα παντα ετοιμη μια μπουκαλα ουσικι  :grin:

εδω στο κυκνειο ασμα μαζι της το 17 λιγες μερες πριν αναχωρησω για παντα , 500lei στο χερι + το μπουκαλι ... α και την κολα με τα πατατακια  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• chisinau 2017.jpg
    chisinau 2017.jpg
    165,8 KB · Εμφανίσεις: 90
  • chisinau2017.jpg
    chisinau2017.jpg
    194,7 KB · Εμφανίσεις: 45

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom