Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
το να βρεις γκομενα που να θελει να κανει οικογενεια πρεπει αυτη να ειναι 35αρο45αρα

Στην επαρχία όχι,εκεί μέχρι 30 το πολύ έχουν όλες παντρευτεί κι έχουν και το πρώτο παιδί.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
716
Για του 50+ ομως είναι easygoing !!  :grin: :grin:

Οσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό.

Γιατί η έλλειψη "προοπτικής" δίνει τη χαλαρότητα που χρειάζεται για κάτι σύντομο άνετο και ευχάριστο.

ΑΠΟ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΥΡΑΣ. Οχι από την συνηθισμένη αντρική σκοπιά και πρακτική.

Ιδίως αν η "σχέση" εχει και λίγο "mentoring " μέσα.  :grin:

Τα παραπάνω για τους 35 - 45 δεν ισχύουν. Και δεν φαίνονται και εύκολα.

Αφού ξέρεις μπαλίτσα, εγώ θα σου τα λέω αυτά ??  :grin: :grin:
ειναι πραγματικα εκ του ουκ ανευ
το ενας αντρας στη δικια σου ηλικια το ποσο ευκολο ειναι να συγκινησει μια πολυ μικροτερη κοπελα
το βλεπω και απο τον εαυτο μου αυτο
οτι εχω πολυ μεγαλυτερη ανταποκριση σε μικροτερες απο οτι μεσης ηλικιας γυναικες πανταχωθεν(αλλοδαπες η ντοπιες)
το θεμα ειναι ομως τι γινεται οταν ενας αντρας θελει πλεον συντροφο δεν νομιζω οτι εμεις θα μπορουσαμε να κανουμε σχεση με μια γυναικα 25 χρονων πχ και να μεινει σταθερη

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
716
Στην επαρχία όχι,εκεί μέχρι 30 το πολύ έχουν όλες παντρευτεί κι έχου
Σεβαστη η αποψη σου περι του θεματος. Δεν συμφωνω, παμε παρακατω.

θα με ενδιεφερε να μου πεις την αποψη σου αλλα και την ηλικια σου
εχει ρολο η ηλικια καθως η αποψη με το χρονο διαμορφωνετε
εγω τα γραφω αυτα που διαβασες αλλα εχω παραμετρους
πχ....ειμαι 45, εχω παει με ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πολλες, εχω εκπληρωσει ΟΛΕΣ μου τις σεξουαλικες φαντασιωσεις και αρκετα αλλα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ειναι πραγματικα εκ του ουκ ανευ
το ενας αντρας στη δικια σου ηλικια το ποσο ευκολο ειναι να συγκινησει μια πολυ μικροτερη κοπελα
το βλεπω και απο τον εαυτο μου αυτο
οτι εχω πολυ μεγαλυτερη ανταποκριση σε μικροτερες απο οτι μεσης ηλικιας γυναικες πανταχωθεν(αλλοδαπες η ντοπιες)
το θεμα ειναι ομως τι γινεται οταν ενας αντρας θελει πλεον συντροφο δεν νομιζω οτι εμεις θα μπορουσαμε να κανουμε σχεση με μια γυναικα 25 χρονων πχ και να μεινει σταθερη

Οπως ακριβώς το γράφεις. :hi:

Για αυτό το λόγο χρησιμοποίησα τα επίθετα χαλαρή, γρήγορη, άνετη ( η easygoing αν προτιμάς ) για να χαρακτηρίσω τη "σχέση".

Μιλάμε για "σχέση" οχι για σχέση. Και είμαι σίγουρος οτι έμπειροι ανθρωποι καταλαβαίνουν σε τι αναφερόμαστε !!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
716
Οπως ακριβώς το γράφεις. :hi:

Για αυτό το λόγο χρησιμοποίησα τα επίθετα χαλαρή, γρήγορη, άνετη ( η easygoing αν προτιμάς ) για να χαρακτηρίσω τη "σχέση".

Μιλάμε για "σχέση" οχι για σχέση. Και είμαι σίγουρος οτι έμπειροι ανθρωποι καταλαβαίνουν σε τι αναφερόμαστε !!
δεν απαντησες στο δευτερο σκελος της ερωτησης

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Το εχω γραψει και εγω παλαιοτερα ειναι απιστευτο αλλα ισχυει...Πιο ευκολα θα βαρεσει 40+ αντρας 20- παρα 22-35 ειναι αληθεια...Δυστυχως για σοβαρα μενουν οι 35+ οι οποιες η ειναι απιστευτα ναυαγια η εχουν 2-3 παιδακια και καλυτερα να ανοιξεις παιδοτοπο...
οσο το για αν θα παντρευτεις η οχι δεν υπαρχει απαντηση..
Το βιβλιο το Γιοσωφατ να παντρευτει κανεις  η να μην παντρευτει εχει επιχειρηματα και απο τις δυο πλευρες νομιζω ειναι οτι καλυτερο για καποιον που ενδιαφερετε για το θεμα..

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Αντε παλι το πιρφορισταν!!!!
ΔΕν ειναι ευκολη λυση το εξωτερικο το εχουμε αναλυσει πολλες φορες.Αυτος που δεν γαμαει εδω κανονικες γκομενες δεν γαμαει ουτε εκει...

Εγω εδω Ελλαδα ΔΕΝ γαμαω κανονικες γκομενες. μιλαμε απο 7 κ πανω σε εμφανιση.  Ουτε το πολυψαχνω αλλα επισης δεν ερχεται οπως ερεχεται με το που περναω τα συνορα.

Εξω, οχι απλα γαμαω κανονικες κανονικοτατες. Αλλα και μουνες ειναι, κ δουλευουν κανονικα κλπ κλπ,, με ολο το πακετο δραματα, ζηλειες κλπ... Εχουν κλεισει για διακοπες ηδη 3 χωρις καν να εχουμε κατι. Ετσι απλα για να βρεθουμε.  Χωρις να εχω στειλει ουτε 1 ευρω.

Ελλαδα ειναι η χωρα των στρεβλωσεων...

Ο τυπος παραπανω εβαλε εναν μετριο μπακουρα π προσπαθει να περασει ενα μηνυμα μεσω ενος ισως φτιαχτου βιντεο.

Οτι Ελλαδα, ο μετριος, ο θρασυς , με το τιποτα,  ΓΑΜΑΕΙ !!!!!!! Και ΝΑΙ ισχυει!

Τι πρεπει να εχω κονε ? Αντε κ γαμησου (οχι εσυ dragcrx) που θα πρεπει να με εγκρινει ο καθε μαλακας κ η καθε μαλακω. Τι ειναι οι σχεσεις? Συντεχνια ? Κλειστο επαγγελμα π πρεπει να εχουμε βυσμα-κονε-μπαρμπα στην Κορωνη ?

"Καλυτερα πρωτος στο χωριο παρα δευτερος στην πολη " , ελεγε ο σοφος λαος που διαλεξε Τσιπρα για σωτηρα!!! Αντε και γαμησου μαλακα λαέ

Μου λεει η αλλη απο Μινσκ εβαλε τιντερ γκολντ Ελλαδα κ ειχε 3000 likes σε μερικες ωρες... της εστελναν μηνυματα οτι "ελα να σε γλειψω"

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
δεν απαντησες στο δευτερο σκελος της ερωτησης

Οκ λοιπόν να απαντήσω.

Οχι δεν πιστεύω οτι μπορείς να έχεις σοβαρή σταθερή σχέση με μια γυναίκα στην ηλικία της εν δυνάμει κόρης σου.

Αυτό για πολλούς λόγους που δεν είναι του θέματος.

Μέχρι 15 περίπου χρόνια διαφορά οκ !! Παραπάνω όχι !

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ελπίζω να έδωσα απάντηση !!!

Συγνώμη και πάλι για τα σεντόνια !! :hi: :hi:
Καλώς τον παλιό καλό Mindreader  :hi: :hi: :hi:
Όταν δεν μιλάς για Ασίες και Αρχηγαρα της Καρδιάς μας, διαπεδαγωγείς το κοινό του Site!

Να συμπληρώσω κι εγώ στο πρωινό μου ποστ πως η τεχνολογία και συγκεκριμένα τα "smartphones" έγιναν ένα ισχυρό όπλο του μαλακοφεμινισμού αλλά και τον εξέθρεψαν!
Αν δείτε τη φώτο που πόσταρα , στο κοινό δεν υπάρχει ούτε ένας με υψωμένο κινητό να καταγράφει το συμβάν (απλά έκαναν στριπτίζ και τίποτα παραπάνω)! Πλέον σε ανάλογη φάση το 99% του κόσμου θα έβγαζε κινητό να γράφει αυτά που γίνονται και θα έβγαιναν σε live stream! Κάποτε είχα βάλει ένα video clip για το που πάει η κατάστασή..---->

Και δείχνει πως θα γίνει πιο γρήγορα απ' ότι νόμιζα..
Ακόμα και η Ρωσία που είναι μια χώρα πιο "απομονωμένη" και ελεγχόμενη , το χάνει με τις γυναίκες από τότε που εμφανίστηκε το instagram...
Βέβαια όλα αυτά χτυπάνε τις υγιείς σχέσεις και όχι την πορνεία η οποία θα γιγαντώνεται!
Απορώ δε τι θα λέγεται υγιής σχέση σε λίγα χρόνια...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπική επαγγελματίας από το Carribean.Οι γκόμενες αυτές πάνε στα 100-150 ευρώ ανάλογα τη διαπραγμάτευση.

oq0vW2.jpg

3L0wku.jpg

umyDFy.jpg

Είναι περίπου σε αυτό το επίπεδο,πολύ σπάνια καλύτερες.
Γενικά αυτό είναι το καλό στο Κίεβο.Μπορεις να εναλασσεις προ,σεμιπρο,σπονσορέτς και ελευθέρας βοσκής σε άπειρους συνδυασμούς.Ειναι από τις ελάχιστες πόλεις που γίνεται αυτό τόσο άνετα και με flow,οι δυνατότητες είναι αμέτρητες για γαμείς.

Εξερευνώντας τη νύχτα του Κιέβου.Kiev by night.

UdrplD.jpg

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αρχηγέ  δώσε μας τα φώτα σου αν η παρακάτω τυπισα είναι Πολωνέζα όταν δεν είναι με τον αράπη της ---->

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Για να μην είμαι μονίμως αρνητικός απέναντί σου !!

Προσωπικά η συγκεκριμένη γκόμενα μου αρέσει αρκετά σαν σώμα !!
Απο πρόσωπο δεν φαίνεται !!

Αυτό το σωματότυπο ψάχνω !!!

Σε διάφορα χρώματα βέβαια !!! :grin: :grin:
οτι καλυτερο εχει επιδειξει ο κμαν!τετειες σου βρισκω σε σαλον οδυσσο με 1000 γριβνα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.501
Πόντοι
3.656
Kman me petseta  sta moutra tin pidixes???  :heavymetalbig:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
χτες οπως καθομουνα στο φεισπουκ ερχετε αιτημα φιλιας.κοιταζω λεω ποια ειναι αυτη?
η τρελη διευθηντρια της ετεριας ,της παντρεμενης που καψουρευτηκα και με εκανε χαλια!
λεω που με θυμηθηκε αυτη?χωρησε?ψαχνει λεφτα?περνω τον σαλονικιο να συμβουλευτω τι ψαχνει.
ο σαλονικιος μου λεει τοτε ο θειος σου ειπε ψεματα οτι την μπαγλαρωσαν οι μπραβοι του με τον αντρα της
και ψεματα οτι τους καλεσε ο αστυνομος φιλος του στο τμημα.ηθελε να ξεκολησεις για να μην υποφερεις.
απαντησα οτι το ξερω με δουλευε αλλα ηθεελα να το πιστεψω για να ηρεμησω!απο τοτε κοιμαμε υσυχα χωρις
αγχος γιατι ειχα ψυχωση με αυτη την κοπελα!αλλα μιλαμε δεκαρι,επιπεδο με καλες δουλειες σε μεγαλες ετεριες στην πετρουπολη και οδυσσο.μετα απο αυτη εριξα επιπεδο και ακολουθησα την συμβουλη δασκαλου
για πωλητριες και γκαρσονες παλι που δεν πηγε καλα για αυτο μην ακουτε κμαν που παραπληροφωρα.
οι γκομενες του κμαν αποκλιστικα ειναι πουτανες αυτες ακομα που λεει ερσασιτεχνες σεμι προ.
καμια απο αυτες δεν δουλευει ουτε εχει ορεξη για δουλεια.πωλητριες εμενα ηθελαν να δαγκωσουν χωρις να βρεθουμε μαλιστα κατι που δεν επιασε.πολλες σεμιπρο μου ειπαν δουλευω εδω και εκει και οταν τις εψαξα στην υποτιθεμενη δουλεια σε μαχαζι η καφε καμια δεν ειχε περασει ποτε απο την δουλεια.
δεν εχουν χρονο να αφησουν τον περιπατο για να δουλευουν δεκαωρα σε καφε και μαχαζια,εχει μαλακες να τις κερνανε.ο κμαν αποκλιστικα παει σε μερη με πουτανεις και πεφτει σε αυτες που συγκοβη πουτανες.
μερικες απο της σεμι προ που λεει ειχαν διαλειμα απο σαλον η περιμεναν την βαρδια τους οταν τισ βρηκε.αλλες γιατι ψαχνουν βιζιτα και δεν εχουν αλλη ασχολια.αυτα για να μην στελουμε τον κοσμο ν κανει σε ολες στον δρομο προσφορες και σε γκαρσονες γιατι ετσι ειπε ο κμαν χαχαχαχααχ.
τελος παντων στο θεμα μας ο σαλονικιος λεει μουναρα ειναι η τρελη και ισως χωρισε.
του απαντησα μουναρα ναι αλλα την γνωρισα στα 30 τωρα ειναι 37 και 2 και μισο χρονια ουτε την σκεφτηκα ουτε ειχα νεα της.πλεον ειναι μεγαλη για μενα!αν και δεν βρηκα αλλη.
ποιο ευκολο θα βρω κυπρο παρα ουκρανια γκομενες.τωρα ανοιξε νεο μολλ διπλα απο το σπιτι μου.
σημερα πηγα και τυχαια βρηκα 3 γκομενες που δουλευον σε μαχαζια που ψωνιζω να βολταρουν μονες και χαιρετηθηκαμε.πολλες αλλες 22-27 μου χαμογελουσαν και εβλεπαν κατι που συκωσε το ηθικο μου.
πηγα σε μαχαζι και μια κοπελιτσα που με εβλεπε χαμογελαστη την χερετησα και απαντησε.
παλι μου χαμογελουσε και θα πλισιαζα να καλεσω καφε και να κανω κομπλιμεντο.
ειχα το μωρο του αδερφου μου που ηθελε να δοκιμασει ρουχα και μεχρι να βγει απο το δοκιμστηριο εχασα
την γκομενα.αυριο παλι εκει θα βολταρω.με καλη εμφανιση,ντυσιμο και να εισαι τολμηρος ευκολα εκει
κανεις γνωριμια ολες μονες η με μια φιλη βολταρουν!εχω ξαναπαει βολτα και ειδα πολλες να παιζουν και να ψαχνωντε.βλεπωντας αυτα δεν γυριζω στα παλια να κοιταξω μια 37 μουναρα που με βασανιζε τοσο καιρο.ο δασκαλος λεει πεπει να βρω μια 23-26 που μπορω και σε αυτην να πω ας μεινουμε φιλοι
γιατι εισαι μεγαλη και σε σεβωμε σαν την μανα μου χαχαχαχ.λεει ευτο να πεις για να γελας.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
κατουρα κ λίγο κουμπαρε
δεν παει πανω απο 1000 αυτη οδυσσο.αν πας χωρις να ξερεις τιμες σε δουνε ξενο θα σου πουνε 1500.αφου δεν ξερεις απο σαλον και τιμες οδυσσο τι αμφιβαλεις?μπες στο μιστερ χ οδεσσα να μορφωθεις χαχαχαχααχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σας ειπα με 1000 γαμησα μουναρα οδυσσο οτι καλυτερο γαμησα εδω και 7-8 χρονια.
27 ετων απο νικολαεβ που την εβαζες 17-18

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
σας ειπα με 1000 γαμησα μουναρα οδυσσο οτι καλυτερο γαμησα εδω και 7-8 χρονια.
27 ετων απο νικολαεβ που την εβαζες 17-18

Το βλέπουμε στις φωτό,πρόκειται για μουναρα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.501
Πόντοι
3.656
δεν παει πανω απο 1000 αυτη οδυσσο.αν πας χωρις να ξερεις τιμες σε δουνε ξενο θα σου πουνε 1500.αφου δεν ξερεις απο σαλον και τιμες οδυσσο τι αμφιβαλεις?μπες στο μιστερ χ οδεσσα να μορφωθεις χαχαχαχααχαχαχ
κατουρα και λιγο είπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom