Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Μιας και στις τελευταίες 5-6 σελίδες στο νήμα αναφέρθηκαν οι διαφόρων ειδών στρεβλώσεις που διέπουν τις σχέσεις των ζευγαριών στην ελληνική κοινωνία.

Και διαβάζοντας τις επισημάνσεις των συναγωνιστών το πόσο προβληματικές πλέον καθίσταται οι σχέσεις με τις Ελληνίδες γυναίκες και αν αξίζει στην τελική να παντρευτεί κανείς ή όχι.

Εγώ ως νεότερος ηλικιακά από πολλά μέλη στο νήμα του Κιέβου θα πω πως στην Ελλάδα του σήμερα το να κάνει το λάθος κάποιος και να παντρευτεί και όταν λέω το λάθος το εννοώ διότι πρόκειται για μεγάλο ατόπημα αν κάποιος σήμερα παντρευτεί στην Ελλάδα είτε με ελληνίδα είτε με αλλοδαπή. Την έχει κοινώς πουτσισει.

Αν παντρευτεί ελληνίδα με τα τόσα κόμπλεξ που έχουν μέσα τους οι ελληνίδες γυναίκες σήμερα και κάνει και παιδί μαζί με την ελληνίδα θα γίνει ο υποψήφιος δωρητής χρημάτων μέσω της διατροφής και τις δικαστικές διαμάχες που θα επακολουθήσουν. 50% πιθανότητες έχει κάποιος σήμερα για να στεριώσει ο γάμος του.
Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στο άλλο 50% που θα πληρώνει τα γαμισιατικα μιας ζωής διότι θα είναι χωρισμένος.

Τώρα αν παντρευτεί με αλλοδαπή που είτε την γνώρισε εδώ στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό σε κάποιο ταξίδι και την έφερε μόνιμα στην Ελλάδα με σκοπό να κάνει οικογένεια μαζί πάλι την έχει άσχημα. Γιατί και αυτή θα έχει αφομοιωθεί πλήρως με τις ελληνίδες και θα αποκτήσει την ιδία ακριβώς συμπροφορά. Ειδικά αυτές οι αλλοδαπές που είναι χρόνια στην Ελλάδα μην σας πω ότι είναι χειρότερες από τις ελληνίδες πλέον.

Εγώ σαν λύση που προτείνω γιατί και εγώ κάποια στιγμή στην ζωή μου θέλω να κάνω οικογένεια έχω βρει έναν τρόπο λίγο παράδοξο αλλά είναι κατά την γνώμη μου ο καλύτερος για να έχει κάποιος καλό αποτέλεσμα. Και να μην μπλέξει με διατροφές και καταστάσεις άσχημες.

Ας πάω στην λύση που έχω εγώ μέσα στο μυαλό μου και ίσως μ’ αυτό που θα πω βοηθήσω και κάποιον συναγωνιστή να το τολμήσει (για σένα το λέω dr. Love)

Κλείνεις ότι εκκρεμότητες έχεις στην Ελλάδα και σε κρατανε εδώ ταξιδεύεις προς εξερεύνηση στην ρωσική επαρχία και το τονίζω ρώσικη και όχι ουκρανική. Βρίσκεις ποια πόλη ταιριάζει στα στάνταρ που έχεις θέση και προσπαθείς να κάνεις γνωριμίες (μην πάει το μυαλό σας στο μουνι κατευθείαν) με ντόπιους εκεί ώστε αν χρειαστείς ένα στήριγμα και μια βοήθεια κάποια στιγμή να έχεις δυο τρεις ντόπιους που θα σε βοηθήσουν αν πάσα ώρα και στιγμή. Αφού λοιπόν έχεις δικτυωθεί καλά και έχει πλέον το κατάλληλο connection στην ρώσικη πόλη που επέλεξες για να ζεις ως ημιμονημος κάτοικος. Μετά είναι πολύ εύκολο να βρεις την γυναίκα που θα πλήρη τις προϋποθέσεις που έχεις θέση ως μέτρο, εντάξει όχι και καλά η πρώτη μουναρα που θα κάτσει θα την παντρευτείς θα πάρει και ένα χρόνο αλλά θα την βρεις.

Στην Ελλάδα μετά θα έρχεσαι ως τουρίστας αφού τον περισσότερο καιρό θα είσαι πάνω στην Ρωσία αγκαλιά με το ζεστό μουνακι της γυναίκα σου.

Αν έρχεσαι Ελλάδα θα κάνεις έτσι και μια πουτανια με call girls ή στούντιο έτσι για αλλαγή ώστε όταν γυρίζεις στην Ρωσία στη γυναίκα σου θα είσαι και ανανεωμένος.

Συμφωνω σε ολα εκτος απο εκει που λες να παει καποιος σε αλλη χωρα για να κανει εκει γαμο.

Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος για εναν αντρα να μπει σε ενα γαμο. Κανενας λογος απολυτως.

Τωρα αυτοι που θα πουν θελω να γινω πατερας κτλπ, δικαιωμα τους. Οι αντρες δεν εγκλωβιζονται, ακομα και να ειναι αναγκασμενοι να κανουν εναν γαμο, συντομα θα τα εχουν κανει πουτανα θα τον εχουν διαλυσει και θα εχουν προχωρησει παρακατω.

Ο αντρας θελει να νιωθει καλα με τον εαυτο του, επαγγελματικα να εχει λυσει τα θεματα του και να γαμαει. Αυτη ειναι η αντρικη ζωη, να βγαζεις τα λεφτα σου ωστε να μην εισαι δουλακι κανενος και να γαμας. Οταν λεμε να γαμας, δεν μιλαμε μονο με εργαζομενα κοριτσια. Αν εχεις καταληξει ετσι, ναι ειναι πολυ καλυτερα απο το να ασχολεισαι με γυναικες (αφου ως καλο παιδι δεν το εχεις θα σου γαμησουν τη ψυχη καλα κανεις και μενεις μακρυα τους) και να μπαινεις σε γαμους και μαλακιες. Δεν ειναι ομως και τοσο αντρικο να πηγαινεις ΜΟΝΟ με εργαζομενες. Κατι δεν παει καλα.

Αρκετοι αντρες εχουν τα γκομενακια τους, γουσταρουν και εργαζομενες και παιζουν και στα δυο στρατοπεδα. Αυτο ειναι οκ. Καυλωνει, γαμαει οτι γουσταρει. Μαγκας ειναι.

Τωρα να εχεις καταληξει σε γαμο και να παιζεις με εργαζομενες για να ξεσπασεις, εχεις θεματα. Καλυτερα να βγεις απο το γαμο και να προσπαθησεις να φτιαξεις τον εαυτο σου, να μπορεις να παιξεις μπαλα ελευθερος. Ειναι σιγουρο οτι θα εισαι πολυ καλυτερα ψυχικα μολις βγεις απο ολο αυτο. Γενικα το πετας απο πανω σου τα καθε ειδους φορτια. Το ιδανικο ειναι να μην ειχες φορτωσει τιποτα αλλα ποτε δεν ειναι αργα για επανορθωση. Απο τη στιγμη που τρεχεις αλλου παει να πει οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως θα τα ηθελες αναμεσα σας. Τι καθεσαι λοιπον; Εξοδος και ζησε ελευθερος, ζησε ομορφα τη ζωη σου. Βγαλε καθε τοξικη μαλακια που με τοσο κοπο σε επεισαν οτι χρειαζεσαι στη ζωη σου.

Κανενας αντρας δεν χρειαζεται στη ζωη του μαλακιες και ψυχολογικα φορτια. Δεν θα σε γεννησει ξανα η μανα σου, ζησε οσο πιο ομορφα μπορεις.

Το να εισαι μεσα σε γαμο και να κρυβεσαι για να γαμας γκομενακια ειναι τοξικο. Σου δημιουργει μια ενταση, αγχος. Δεν το χρειαζεσαι αυτο, πιστεψε με. Θα εισαι πολυ καλυτερα μονος και ελευθερος να παιζεις οπως γουσταρεις.

Βενεδικτε, ναι συμφωνω σε ολα οσα γραφεις, εκτος του να μπει ενας αντρας μεσα σε γαμο.

Κορυφαιο σημειο του ποστ σου εκει που λες του πως θα χαλασει επιτοπου η σλαβα με το που ερθει εδω. 100% σωστος. Ετσι οπως τα λες ειναι και χειροτερα. Μπραβο για την αναλυση φιλε.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εγώ σαν λύση που προτείνω γιατί και εγώ κάποια στιγμή στην ζωή μου θέλω να κάνω οικογένεια έχω βρει έναν τρόπο λίγο παράδοξο αλλά είναι κατά την γνώμη μου ο καλύτερος για να έχει κάποιος καλό αποτέλεσμα. Και να μην μπλέξει με διατροφές και καταστάσεις άσχημες.

Ας πάω στην λύση που έχω εγώ μέσα στο μυαλό μου και ίσως μ’ αυτό που θα πω βοηθήσω και κάποιον συναγωνιστή να το τολμήσει (για σένα το λέω dr. Love)

Κλείνεις ότι εκκρεμότητες έχεις στην Ελλάδα και σε κρατανε εδώ ταξιδεύεις προς εξερεύνηση στην ρωσική επαρχία και το τονίζω ρώσικη και όχι ουκρανική. Βρίσκεις ποια πόλη ταιριάζει στα στάνταρ που έχεις θέση και προσπαθείς να κάνεις γνωριμίες (μην πάει το μυαλό σας στο μουνι κατευθείαν) με ντόπιους εκεί ώστε αν χρειαστείς ένα στήριγμα και μια βοήθεια κάποια στιγμή να έχεις δυο τρεις ντόπιους που θα σε βοηθήσουν αν πάσα ώρα και στιγμή. Αφού λοιπόν έχεις δικτυωθεί καλά και έχει πλέον το κατάλληλο connection στην ρώσικη πόλη που επέλεξες για να ζεις ως ημιμονημος κάτοικος. Μετά είναι πολύ εύκολο να βρεις την γυναίκα που θα πλήρη τις προϋποθέσεις που έχεις θέση ως μέτρο, εντάξει όχι και καλά η πρώτη μουναρα που θα κάτσει θα την παντρευτείς θα πάρει και ένα χρόνο αλλά θα την βρεις.

Στην Ελλάδα μετά θα έρχεσαι ως τουρίστας αφού τον περισσότερο καιρό θα είσαι πάνω στην Ρωσία αγκαλιά με το ζεστό μουνακι της γυναίκα σου.

Αν έρχεσαι Ελλάδα θα κάνεις έτσι και μια πουτανια με call girls ή στούντιο έτσι για αλλαγή ώστε όταν γυρίζεις στην Ρωσία στη γυναίκα σου θα είσαι και ανανεωμένος.
Ο Μίδας και αλλά και ο Γκάτσυς με τον δικό του προσβλητικό ιδιαίτερο τρόπο σε πήραν ήδη στο ψιλό!!
Έλα να σε περάσω κι εγώ ένα χέρι....
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ??? Αυτό το τρένο το έχασες στα 25 και μόνο αν είσουν τοπ στο τόπο σου! Αν πας Ρωσικη επαρχία και να αποκτήσεις κοινωνικές σχέσεις πρέπει να είσαι κάτι που απευθύνεται σε αγράμματους και νέους! Οι σοβαροί επαρχιώτες έχουν πάει στα αστικά κέντρα ή είναι οικογενειάρχες και δεν θα τους δεις πουθενά απο εκεί που θα κινείσαι! Στο πιο αισιόδοξο σενάριο αν δεν θες να φας όλα σου τα λεφτά σε τιπς αλλά NTABARITS που αν μια μέρα δεν δώσεις όλοι θα στραβώσουν, πρέπει να είσαι είτε καλός DJ που θα παρακαλάς για ένα τέταρτο στην αρχή τον ντόπιο για ένα μήνα ,τζάμπα εννοείται ή να ξέρεις άριστα πολεμικές τέχνες και να κάνεις προπονήσεις στο επίπεδο των Ρώσων! Άντε να είσαι καλός στη μπάλα για το ερασιτεχνικό τους και να βγάζεις μάτια στα χιόνια αλλά είναι πολύ επικίνδυνο να σπάσεις πόδια ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ!!!!!!!!!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Για γαμο μονο με τις Ελληνιδες ταιριαζουμε ... ειμαστε Λαος αναδελφος  :grin:
προσωπικα ειχα περασει αρκετα καλα ,φυσικα δεν ειναι για παντα ... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Για γαμο μονο με τις Ελληνιδες ταιριαζουμε ... ειμαστε Λαος αναδελφος  :grin:
προσωπικα ειχα περασει αρκετα καλα ,φυσικα δεν ειναι για παντα ... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ
Αυτή τη συζήτηση την έχουμε ξανακάνει πέρσι!  Άλλη η δική σας γενιά και άλλη η δικιά μας!
Δεν υπάρχουν συγκρίσεις μεταξύ των τότε Ελληνίδων και των τώρα..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ο Μίδας και αλλά και ο Γκάτσυς με τον δικό του προσβλητικό ιδιαίτερο τρόπο σε πήραν ήδη στο ψιλό!!
Έλα να σε περάσω κι εγώ ένα χέρι....
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ??? Αυτό το τρένο το έχασες στα 25 και μόνο αν είσουν τοπ στο τόπο σου! Αν πας Ρωσικη επαρχία και να αποκτήσεις κοινωνικές σχέσεις πρέπει να είσαι κάτι που απευθύνεται σε αγράμματους και νέους! Οι σοβαροί επαρχιώτες έχουν πάει στα αστικά κέντρα ή είναι οικογενειάρχες και δεν θα τους δεις πουθενά απο εκεί που θα κινείσαι! Στο πιο αισιόδοξο σενάριο αν δεν θες να φας όλα σου τα λεφτά σε τιπς αλλά NTABARITS που αν μια μέρα δεν δώσεις όλοι θα στραβώσουν, πρέπει να είσαι είτε καλός DJ που θα παρακαλάς για ένα τέταρτο στην αρχή τον ντόπιο για ένα μήνα ,τζάμπα εννοείται ή να ξέρεις άριστα πολεμικές τέχνες και να κάνεις προπονήσεις στο επίπεδο των Ρώσων! Άντε να είσαι καλός στη μπάλα για το ερασιτεχνικό τους και να βγάζεις μάτια στα χιόνια αλλά είναι πολύ επικίνδυνο να σπάσεις πόδια ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ!!!!!!!!!!

ποιος τον παίρνει στα σοβαρά τον Γκασμπυ, βλέπεις ούτε καν μπήκα στο κόπο να τον απαντήσω, πρόκειται για βλήμα ολκής ο τύπος.

ο μίδας όμως κάνει χαβαλέ και γενικά είναι κουλ άτομο. δεν τον παρεξηγώ τον μίδα διότι μας έδειξε το δρόμο στο οποίο χάραξε στα σλάβικα μουνολίβαδα με το κρεάτνο λάσο του.  :happy:

Τώρα στο προκείμενο αυτό που λες για ότι το τραίνο χάθηκε στα 25 είναι άστοχο και άκυρο για πολλούς λόγους που σηκώνουν μεγάλη ανάλυση και δεν είναι κατ' εμέ της παρούσης.

για την ρώσικη επαρχία που λες για dj, ποδόσφαιρο και πολεμικές τέχνες μου δείχνεις ότι σκέφτεσαι σαν 15 χρόνο. δεν θα πάω να κάνω ελληνικά εφετζιλίκια που τα σιχαίνομαι και στην τελική αυτές είναι καγκουριές ελληνικής πατέντας.

τώρα όσο αφορά τα tips στους ντόπιους εκεί έχεις δίκιο και συμφωνώ.  

στην τελική και εγώ επαρχιώτης είμαι και γουστάρω επαρχία και όχι γκλοαμουργιές κοσμοπολίτικες που τείνουν να γίνουν (γκλοαμουργιές) δυτικού τύπου στην Ρωσία (Μόσχα και Αγ. Πετρούπολη) του σήμερα.

αναφέρθηκες επίσης για επίπεδο μόρφωσης των επαρχιωτών ρώσων, μάλλον δεν ήρθες στην Μακεδονία σε τίποτα κουτσοχώρια να δεις τι κοιμησμένος και αμόρφωτος κόσμος υπάρχει χωρίς την στοιχειώδη παιδεία. ακόμη σε εξωτερικές τουαλέτες κάνουν την ανάγκη σε κάποια χωριά π.χ. Κιλκίς, Δράμα κ.τ.λ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτή τη συζήτηση την έχουμε ξανακάνει πέρσι!  Άλλη η δική σας γενιά και άλλη η δικιά μας!

ειρωνικά το λέει ο Τάσος μάλλον δεν έπιασες τον τρόπο γραφής του.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ποιος τον παίρνει στα σοβαρά τον Γκασμπυ, βλέπεις ούτε καν μπήκα στο κόπο να τον απαντήσω, πρόκειται για βλήμα ολκής ο τύπος.

ο μίδας όμως κάνει χαβαλέ και γενικά είναι κουλ άτομο. δεν τον παρεξηγώ τον μίδα διότι μας έδειξε το δρόμο στο οποίο χάραξε στα σλάβικα μουνολίβαδα με το κρεάτνο λάσο του.  :happy:

Τώρα στο προκείμενο αυτό που λες για ότι το τραίνο χάθηκε στα 25 είναι άστοχο και άκυρο για πολλούς λόγους που σηκώνουν μεγάλη ανάλυση και δεν είναι κατ' εμέ της παρούσης.

για την ρώσικη επαρχία που λες για dj, ποδόσφαιρο και πολεμικές τέχνες μου δείχνεις ότι σκέφτεσαι σαν 15 χρόνο. δεν θα πάω να κάνω ελληνικά εφετζιλίκια που τα σιχαίνομαι και στην τελική αυτές είναι καγκουριές ελληνικής πατέντας.

τώρα όσο αφορά τα tips στους ντόπιους εκεί έχεις δίκιο και συμφωνώ.  

στην τελική και εγώ επαρχιώτης είμαι και γουστάρω επαρχία και όχι γκλοαμουργιές κοσμοπολίτικες που τείνουν να γίνουν (γκλοαμουργιές) δυτικού τύπου στην Ρωσία (Μόσχα και Αγ. Πετρούπολη) του σήμερα.

αναφέρθηκες επίσης για επίπεδο μόρφωσης των επαρχιωτών ρώσων, μάλλον δεν ήρθες στην Μακεδονία σε τίποτα κουτσοχώρια να δεις τι κοιμησμένος και αμόρφωτος κόσμος υπάρχει χωρίς την στοιχειώδη παιδεία. ακόμη σε εξωτερικές τουαλέτες κάνουν την ανάγκη σε κάποια χωριά π.χ. Κιλκίς, Δράμα κ.τ.λ.
Κι εγώ δεν τα έγραψα για εσένα! Για κανέναν μικρό που αντί να φάει τα νιάτα του στην Ηπειρωτική Ελλάδα, αν το έχει και πάει Ρωσία υπο τις παραπάνω προυποθέσεις θα ξεσκιστεί!
Επίσης δεν μιλάω για μεγάλες πόλεις, εκεί παίζει και το εμπόριο ή μπίζνες!

Πριν μπλέξω με τις δουλειές μου στην Ρόδο πριν τα 27 μου, όλα περνούσαν απο το μυαλό μου, ακόμα και να πάω σαν κράχτης σε Τσέχικο μπουρδέλο του κέντρου ή να παίξω μπάλα στην ομάδα στο wielkopolski ακόμα και τσάμπα τότε που με έπαιρνε διότι το είχα και στη Ρόδο! Απόφαση ζωής είναι αυτό!  
Το βασικό να σταθείς σε Σλαβικη επαρχία και να βρεις μάχιμη πιτσιρίκα για γυναίκα είναι να τρως σίδερα και να μην μασάς στον ανταγωνισμό!  ΟΙ ΣΛΑΥΟΙ ΔΕΝ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ, ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ!!!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Κι εγώ δεν τα έγραψα για εσένα! Για κανέναν μικρό που αντί να φάει τα νιάτα του στην Ηπειρωτική Ελλάδα, αν το έχει και πάει Ρωσία υπο τις παραπάνω προυποθέσεις θα ξεσκιστεί!
Επίσης δεν μιλάω για μεγάλες πόλεις, εκεί παίζει και το εμπόριο ή μπίζνες!

Πριν μπλέξω με τις δουλειές μου στην Ρόδο πριν τα 27 μου, όλα περνούσαν απο το μυαλό μου, ακόμα και να πάω σαν κράχτης σε Τσέχικο μπουρδέλο του κέντρου ή να παίξω μπάλα στην ομάδα στο wielkopolski ακόμα και τσάμπα τότε που με έπαιρνε διότι το είχα και στη Ρόδο! Απόφαση ζωής είναι αυτό!  
Το βασικό να σταθείς σε Σλαβικη επαρχία και να βρεις μάχιμη πιτσιρίκα για γυναίκα είναι να τρως σίδερα και να μην μασάς στον ανταγωνισμό!  ΟΙ ΣΛΑΥΟΙ ΔΕΝ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ, ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ!!!!

προσυπογράφω  :hi:

και μακάρι να ξυπνήσουν όσο περισσότεροι νέοι γίνεται  να κυνηγήσουν το όνειρο τους (ο καθένας τον στόχο που έχει θέσει) και να ''απογαλακτιστούν'' από τις ελληνίδες το συντομότερο δυνατόν.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ειρωνικά το λέει ο Τάσος μάλλον δεν έπιασες τον τρόπο γραφής του.
Καλύτερα να μείνεις στο τωρινό σου project με τις στριπτιτζούδες και τις κωλομπαρούδες μπας και καμιά το στρίψει στη παραδοσιακή σχέση! Και ανοιχτά μάτια το καλοκαίρι στην Παραλία Κατερίνης ..εεε sorry Ασπροβάλτα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καλύτερα να μείνεις στο τωρινό σου project με τις στριπτιτζούδες και τις κωλομπαρούδες μπας και καμιά το στρίψει στη παραδοσιακή σχέση! Και ανοιχτά μάτια το καλοκαίρι στην Παραλία Κατερίνης ..εεε sorry Ασπροβάλτα

οι μεγάλες αποφάσεις παίρνονται όταν τελειώσουν οι εκρεμότητες που απασχολούν τον κάθε άνθρωπο και τον κρατάνε πίσω σε πολλά θέματα και δεν τον αφήνουν να τραβήξει μπροστά....

και να ξέρεις ότι τα project είναι για να αλλάζουν... ;)

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Βλεποντας τυχαια την προ τελευταια σελιδα και τις αθλιοτητες που λεγονται για τον Δασκαλο, δεν μπορω παρα να κανω αμεση και εκτακτη σφηνα παρεμβαση,  εχοντας χρεος να αποτρεψω την κηλιδωση του Μεγιστου των Μυσταγωγων (3Μ).

Απο καιρο ηθελα να πω το εξης, Δεν υπαρχει καποιος να τον μαζεψει τον Μιδα? Καποιος να του δωσει τα χαπια του και τον ασπρο μανδια? Τασο , Παπα, δεν λυπαστε τον κατηφορο του φιλου σας? Ειναι δυνατον να συνεχιζουν οι ανυποστατες θεωριες περι Κομπλεασκου! Ειμαι εγω Ρουμανος? (Καλα ο Στεφεν ποιος ειναι?)
Ημαρτον! πλεον κοντευει να ξεπερασει σε ποστ και γραφικοτητα τον Πικερ Βαν Πουτσεν! ΒΟΗΘΗΣΤΕΤΟΝ!

Παμε στα σημερινα/χθεσινα.
Βρε εμπρηστη του Βιαγκρα,
Χαρη ο δάσκαλος απο ποτε έχει να γαμήσει εκτος σαλον;; Πριν η μετα τον Γκορμπατσόφ;;;
πως σκεφτηκες τετοια αθλιοτητα για τον Δασκαλο. Εγω θα θυμισω απο τα λογια Του... εαν ηθελε να γαμαει πουτανες θα εμενε σπιτι του, εβγαζε γκομενες με την αξια του, αυτος Δεν πληρωνε! Γαμουσε μια φορα το χρονο, της αποκαθηλωσεως,  θεωρουσαν καποιοι εξυπνοι!
Ειμαι σιγουρος οτι ο Δασκαλος γαμαει οπου και οποτε θελει, απο ριβερ εως το γκλομπους και απο τα δημοσια υπνωτηρια του θιβετ εως το τα καζινο του Μακαο!
Τωρα εαν ο Δασκαλος θελει να βοηθησει η να ελεηση καποια αθωα υπαρξη αυτο δεν ειναι κακο και ειναι περαν του ανθρωπιστικου κμανισμου.
Τυχη αγαθη, ειδα οτι πριν 1-2-3 σελιδες ο Σλαβιανι και ο Μαιντριντερ, μιλανε για την ελξη, το στατους που μπορει να εχει ενα 50ρης και ειδικα για εφημερες σχεσεις, οι οποιες θα μεταδωσουν εμπειρια ζωης στις μυουμενες νεαρες κορασιδες!
Ποσο μαλλον η Γοητεια που μπορει να ασκησει ενα ατομο οπως Ο Δασκαλος με την πορεια του, τον κυκλο του, τις επαφες του και πανω απο ολα με το χαρισμα των κοινωνικων αναλυσεων του, που μπορει να συνεπαρει οποιαδηποτε αξιολογη θυλικη υπαρξη.
ΕΑΝ ειναι δυνατον Ο, λεγω Ο Ουκρανολογος να παει σε σαλον!!! Μπορει εαν θελει να παει σε οικο για βολτα στο Μεταξουργειο, αλλα στο σπιτι του θα φαει κατ οικον!
Και εδω εχουμε την μαρτυρια του απιστου μαθητη του Χαρρι Κουμπαρου, του Πορνολογου!
Σ αυτον δεν ειπε οτι εδειξε την φωτογραφια/σκαυπ του, σε ενα γκομενακι και του ειπε οτι του αρεσε? Δεν του ειπε να παει εκει, και αυτος πηγε ...Οδυσσο! Αρα ο Δασκαλος για να ειναι με νεαρα υπαρξη, παει να πει οτι και γνωριμιες εχει και τροπους να προσεγγυσει την νεα γεννια εαν θελει. (ως γνωστον απορριπτει τα μιλφ, γιατι  μυριζουν κλουβιο αυγο / ας μην ξεχναμε εχει διδαξει και το ουκρανικο μουνακι!).
Συμπερασμα,
Μιδα, κατσε στο ελβετικο σαντατοριο, ασχολεισου με τον μικρο.βαλκανιοπουτσισμο, μηπως ξεφυγεις απο τον παρακμιακο καλβινισμο, και  προσπαθησε να γινεις εστω μικρο.σπονσορας απο τα πλουσια ελβετικα λιβαδια ΚΑΙ ασε το Δασκαλο να αλωνιζει απο Βενεζουελα μεχρι Βυρηττο και μεινε με το ονειρο των σαλον! Καλο καμακι! Η καλητερα αυτομαστιγωσου με το κρεατινο λασσο!

Βρε αμυαλε μαθητη Χαρρι,  σου εχει πει ο Δασκαλος α) ...να ασχολεισαι μονο μεχρι 21-22 και να αλλαξεις προορισμο, κιεβο η δαμασκο η καρακας. β) τωρα βλεπω σου λεει να βρεις καποια να αποκατασταθεις, ηλικιας απο 23-26 λιγο πριν σιτεψουν και αυτες, αλλα πρεπει και εσυ να δειξεις σοβαροτητα οτι εισαι ετοιμος για δεσμευση. Ακομη σου λεει για την 37χρονη μουναρα τι να τις πει για να σε θυμαται για παντα!!! Δηλ ο Μυσταγωγος σε καθοδηγει μεσα απο ασφαλες μονοπατια και εσυ χανεις το δρομο! Και ποια ειναι η ανταμοιβη του Δασκαλου??? Ποια? Να του στελνεις απλες βιζιτουδες των 1000!!!! Εινα αντιμετωπιση ενος πνευματικου ανθρωπου αυτη? Εχει τετοια αναγκη η δεν μπορει να βρει οτι θελει? ....Εσυ δεν μας λες οτι ο Δασκαλος ταξιδευει, πχ Πραγα κτλ.... νομιζεις οτι δεν μπορει εαν θελει να βρει συνοδους πολυτελειας η τουριστριες η μοναχικες υπαρξεις και να τους προσφερει την συντορφια του? Η να παρει υπο την προστασια του καποια ανερχομενη καρριεριστρια?
Χαρρι, εαν περιμενε  απο βιζιτουδες, θα ειχε γινει ηδη σπονσορας
, αλλα  γιατι να πληρωσει οταν κατι μπορει να το εχει δωρεαν! Τον Δασκαλο τον παρακαλανε, δεν παρακαλαει!!!

υγ.υστερογραφα.
Βλεπω οτι οι μετοχες του ΣαντΜαν εχουν ανεβει τελευταια, μηπως περνει τιποτα βαλκανικες βιταμινες?
Καλα λεει ο Μεταναστης σας εχει φαει η αγαμια(μιδας) και η αφραγκια(χαρρις).
Ξυπνηστε οσο ειναι καιρος και ακουστε τον πατρικο λογο του Δασκαλου.

Απο σεβασμο προς τον Δασκαλο, δεν εχω αναφερει το ονομα του. Μεγα και δοξασμενο το ονομα του!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Βλεποντας τυχαια την προ τελευταια σελιδα και τις αθλιοτητες που λεγονται για τον Δασκαλο, δεν μπορω παρα να κανω αμεση και εκτακτη σφηνα παρεμβαση,  εχοντας χρεος να αποτρεψω την κηλιδωση του Μεγιστου των Μυσταγωγων (3Μ).

Απο καιρο ηθελα να πω το εξης, Δεν υπαρχει καποιος να τον μαζεψει τον Μιδα? Καποιος να του δωσει τα χαπια του και τον ασπρο μανδια? Τασο , Παπα, δεν λυπαστε τον κατηφορο του φιλου σας? Ειναι δυνατον να συνεχιζουν οι ανυποστατες θεωριες περι Κομπλεασκου! Ειμαι εγω Ρουμανος? (Καλα ο Στεφεν ποιος ειναι?)
Ημαρτον! πλεον κοντευει να ξεπερασει σε ποστ και γραφικοτητα τον Πικερ Βαν Πουτσεν! ΒΟΗΘΗΣΤΕΤΟΝ!

Παμε στα σημερινα/χθεσινα.
Βρε εμπρηστη του Βιαγκρα,  πως σκεφτηκες τετοια αθλιοτητα για τον Δασκαλο. Εγω θα θυμισω απο τα λογια Του... εαν ηθελε να γαμαει πουτανες θα εμενε σπιτι του, εβγαζε γκομενες με την αξια του, αυτος Δεν πληρωνε! Γαμουσε μια φορα το χρονο, της αποκαθηλωσεως,  θεωρουσαν καποιοι εξυπνοι!
Ειμαι σιγουρος οτι ο Δασκαλος γαμαει οπου και οποτε θελει, απο ριβερ εως το γκλομπους και απο τα δημοσια υπνωτηρια του θιβετ εως το τα καζινο του Μακαο!
Τωρα εαν ο Δασκαλος θελει να βοηθησει η να ελεηση καποια αθωα υπαρξη αυτο δεν ειναι κακο και ειναι περαν του ανθρωπιστικου κμανισμου.
Τυχη αγαθη, ειδα οτι πριν 1-2-3 σελιδες ο Σλαβιανι και ο Μαιντριντερ, μιλανε για την ελξη, το στατους που μπορει να εχει ενα 50ρης και ειδικα για εφημερες σχεσεις, οι οποιες θα μεταδωσουν εμπειρια ζωης στις μυουμενες νεαρες κορασιδες!
Ποσο μαλλον η Γοητεια που μπορει να ασκησει ενα ατομο οπως Ο Δασκαλος με την πορεια του, τον κυκλο του, τις επαφες του και πανω απο ολα με το χαρισμα των κοινωνικων αναλυσεων του, που μπορει να συνεπαρει οποιαδηποτε αξιολογη θυλικη υπαρξη.
ΕΑΝ ειναι δυνατον Ο, λεγω Ο Ουκρανολογος να παει σε σαλον!!! Μπορει εαν θελει να παει σε οικο για βολτα στο Μεταξουργειο, αλλα στο σπιτι του θα φαει κατ οικον!
Και εδω εχουμε την μαρτυρια του απιστου μαθητη του Χαρρι Κουμπαρου, του Πορνολογου!
Σ αυτον δεν ειπε οτι εδειξε την φωτογραφια/σκαυπ του, σε ενα γκομενακι και του ειπε οτι του αρεσε? Δεν του ειπε να παει εκει, και αυτος πηγε ...Οδυσσο! Αρα ο Δασκαλος για να ειναι με νεαρα υπαρξη, παει να πει οτι και γνωριμιες εχει και τροπους να προσεγγυσει την νεα γεννια εαν θελει. (ως γνωστον απορριπτει τα μιλφ, γιατι  μυριζουν κλουβιο αυγο / ας μην ξεχναμε εχει διδαξει και το ουκρανικο μουνακι!).
Συμπερασμα,
Μιδα, κατσε στο ελβετικο σαντατοριο, ασχολεισου με τον μικρο.βαλκανιοπουτσισμο, μηπως ξεφυγεις απο τον παρακμιακο καλβινισμο, και  προσπαθησε να γινεις εστω μικρο.σπονσορας απο τα πλουσια ελβετικα λιβαδια ΚΑΙ ασε το Δασκαλο να αλωνιζει απο Βενεζουελα μεχρι Βυρηττο και μεινε με το ονειρο των σαλον! Καλο καμακι! Η καλητερα αυτομαστιγωσου με το κρεατινο λασσο!

Βρε αμυαλε μαθητη Χαρρι,  σου εχει πει ο Δασκαλος α) ...να ασχολεισαι μονο μεχρι 21-22 και να αλλαξεις προορισμο, κιεβο η δαμασκο η καρακας. β) τωρα βλεπω σου λεει να βρεις καποια να αποκατασταθεις, ηλικιας απο 23-26 λιγο πριν σιτεψουν και αυτες, αλλα πρεπει και εσυ να δειξεις σοβαροτητα οτι εισαι ετοιμος για δεσμευση. Ακομη σου λεει για την 37χρονη μουναρα τι να τις πει για να σε θυμαται για παντα!!! Δηλ ο Μυσταγωγος σε καθοδηγει μεσα απο ασφαλες μονοπατια και εσυ χανεις το δρομο! Και ποια ειναι η ανταμοιβη του Δασκαλου??? Ποια? Να του στελνεις απλες βιζιτουδες των 1000!!!! Εινα αντιμετωπιση ενος πνευματικου ανθρωπου αυτη? Εχει τετοια αναγκη η δεν μπορει να βρει οτι θελει? ....Εσυ δεν μας λες οτι ο Δασκαλος ταξιδευει, πχ Πραγα κτλ.... νομιζεις οτι δεν μπορει εαν θελει να βρει συνοδους πολυτελειας η τουριστριες η μοναχικες υπαρξεις και να τους προσφερει την συντορφια του? Η να παρει υπο την προστασια του καποια ανερχομενη καρριεριστρια?
Χαρρι, εαν περιμενε  απο βιζιτουδες, θα ειχε γινει ηδη σπονσορας
, αλλα  γιατι να πληρωσει οταν κατι μπορει να το εχει δωρεαν! Τον Δασκαλο τον παρακαλανε, δεν παρακαλαει!!!

υγ.υστερογραφα.
Βλεπω οτι οι μετοχες του ΣαντΜαν εχουν ανεβει τελευταια, μηπως περνει τιποτα βαλκανικες βιταμινες?
Καλα λεει ο Μεταναστης σας εχει φαει η αγαμια(μιδας) και η αφραγκια(χαρρις).
Ξυπνηστε οσο ειναι καιρος και ακουστε τον πατρικο λογο του Δασκαλου.

Απο σεβασμο προς τον Δασκαλο, δεν εχω αναφερει το ονομα του. Μεγα και δοξασμενο το ονομα του!
Μεταξύ Μιδός και Δασκάλου υπάρχει μια "οικειότητα" στα γραφόμενα που παραμένει μια δεκαετία μετά απο τότε που ο δάσκαλος "ζήλευε" τα λεφτά τους και τις κατακτήσεις τους!
Αν τα έλεγε άλλος και όχι ο Μίδας τότε θα έπεφτε καθολικό κράξιμο και εξορκισμός!!!
Ο Χάρης απαράδεκτος αλλά θα τα μαζέψει ως πλάκα!
Μου κάνει εντύπωση όμως που ο Δάσκαλος δεν έχει έρθει ακόμα σε επαφή μαζί σου...
Θα ήθελα τη γνώμη του Μίδα επ'αυτού..   ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
έλα ρε καιμάν, λείπεις χρόνια από την Ελλάδα και έχεις χάσει επεισόδια, η κατάσταση στις σχέσεις των ζευγαριών ειδικά μετά το 2010 που έπεσε η λεγόμενη οικονομική κρίση που για εμένα είναι περισσότερο κοινωνική η κρίση και κρίση αξιών θα την χαρακτήριζα παρά οικονομική. Δεν είσαι εδώ στην Ελλάδα να δεις τι μούρλα έχει πιάσει τις Ελληνίδες. Ο DR. LOVE που επένδυσε το τελευταίο χρόνο σε σχέσεις με Ελληνίδες είδες πόσο σωστές και εύστοχες παρατηρήσεις έχει δώσει στα ποστ του. Διάβασε ξανά τις προηγούμενες 10 σελίδες με καθαρό μυαλό και θα μπεις αμέσως στο νόημα τι γίνετε στην Ελλάδα με τις σχέσεις των ζευγαριών και πόσο αυτές έχουν κατακερματιστεί.

Κατά την γνώμη μου πάντα λέω το τι πιστεύω εγώ δεν επιβάλω να το ασπαστεί κάποιος ότι πιστεύει ο καθένας το καλύτερο για τον ευατό του να το πράξει. Γιατί στην ζωή όποια απόφαση και να πάρει κάποιος έχει και το ανάλογο κόστος με τα θετικά του και τα αρνητικά του. Για εμένα αν θέλει κάποιος να κάνει οικογένεια μεταναστεύει κατευθείαν στην πηγή (γιατί εκεί υπάρχει και το κατάλληλο περιβάλλον) και δεν ψάχνει υποκατάστατα με σλάβες σε τρίτες χώρες όπως π.χ. εδώ στην Ελλάδα ή στην Γερμανία που είσαι εσύ.

όσο πιο δυτικοποιημένο είναι ένα κράτος στη νομοθεσία του και στα πρότυπα που προβάλλονται από τα ΜΜΕ τόσο πιο ακατάλληλο είναι το κράτος για δημιουργία οικογένειας.

Λέμε για να μεταναστεύσεις Ρωσία το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πουλήσεις τα ακίνητα στην Ελλάδα,να αγοράσεις άλλα στη Ρωσία και να τα νοικιάζεις.Να γίνεις εισοδηματίας δηλαδή.
Αλλιώς ξεχνα το.Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνεις Ρωσία.
Αλλά αυτή είναι ρισκαδορικη κίνηση.Πώς ξέρεις σε ποια πολη θες να πας?Πώς ξέρεις αν ανέβουν οι πέσουν οι τιμές των ακινήτων δηλαδή αν σε συμφέρει τέτοια κίνηση ή όχι.Δεν είναι απλό πρόβλημα.
Εμένα από τη μικρή μου εμπειρία Ρωσία είναι μαλακία να μένει κανείς με εξαίρεση τις γνωστές πόλεις Μόσχα,Αγία Πετρούπολη.
Έχει πολλές ελλείψεις και απουσία ανέσεων που τις θεωρείς δεδομένες στη Δύση,είναι σκληρό περιβάλλον.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Λέμε για να μεταναστεύσεις Ρωσία το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πουλήσεις τα ακίνητα στην Ελλάδα,να αγοράσεις άλλα στη Ρωσία και να τα νοικιάζεις.Να γίνεις εισοδηματίας δηλαδή.
Αλλιώς ξεχνα το.Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνεις Ρωσία.
Αλλά αυτή είναι ρισκαδορικη κίνηση.Πώς ξέρεις σε ποια πολη θες να πας?Πώς ξέρεις αν ανέβουν οι πέσουν οι τιμές των ακινήτων δηλαδή αν σε συμφέρει τέτοια κίνηση ή όχι.Δεν είναι απλό πρόβλημα.
Εμένα από τη μικρή μου εμπειρία Ρωσία είναι μαλακία να μένει κανείς με εξαίρεση τις γνωστές πόλεις Μόσχα,Αγία Πετρούπολη.
Έχει πολλές ελλείψεις και απουσία ανέσεων που τις θεωρείς δεδομένες στη Δύση,είναι σκληρό περιβάλλον.
Πας καλά? Να αγοράσει ένα ακίνητο σε πόλη όπως το Βλαντιμίρ με μια αισιόδοξη πρόβλεψη για κέντρο σε παλιό Σοβιετικό κτήριο θα κοστίσει περί τα 80.000 δολλάρια και θα δώσει άλλα 20.000 να το συνεφέρει! Με μια μέση τιμή ενοικίασης 40 δολλάρια τη μέρα με κέρδος μετά απο φόρους προμύθιες καθαρίστριες να είναι τα μισά! Δηλαδή απόσβεση σε 20+ χρόνια.... Κάπως ασύμφορο μου φαίνεται ...
Την ίδια ώρα ένας Τούρκος έμπορος πορτοκαλιών μπορεί να έχει αγοράσει όλο το κτήριο...  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πας καλά? Να αγοράσει ένα ακίνητο σε πόλη όπως το Βλαντιμίρ με μια αισιόδοξη πρόβλεψη για κέντρο σε παλιό Σοβιετικό κτήριο θα κοστίσει περί τα 80.000 δολλάρια και θα δώσει άλλα 20.000 να το συνεφέρει! Με μια μέση τιμή ενοικίασης 40 δολλάρια τη μέρα με κέρδος μετά απο φόρους προμύθιες καθαρίστριες να είναι τα μισά! Δηλαδή απόσβεση σε 20+ χρόνια.... Κάπως ασύμφορο μου φαίνεται ...
Την ίδια ώρα ένας Τούρκος έμπορος πορτοκαλιών μπορεί να έχει αγοράσει όλο το κτήριο...  

Αυτό λέμε.Πρεπει να κάνει έρευνα αγοράς,να έχει insiders,να ξέρει ρωσικά,δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Αλλιώς τι να κάνει Ρωσία?Να ανοίξει σουβλατζίδικο ή ελληνικό εστιατόριο?Δε θα πατάει κανένας,οι Ρώσοι ταυτίζουν τα σουβλάκια με τα σασλίκ και δε θεωρούν το ελληνικό φαΐ high class.
Και λεφτά να φέρει για να κάνει επένδυση θα του τα φάνε όλα,η χώρα είναι εντελώς αναξιόπιστη δεν υπάρχει κράτος δικαίου αλλά πολλή μαφία.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Ακριβως!! Εδω άλλο οι Ελληνίδες μια δεκατία πρίν άλλο τωρα!! Δεν πιστευω πως έχει περασει πιο καμμενη γενια απο Ελληνίδες που ειναι τωρα στην ηλικία 32-37!!!

Με κάτω απο 30 κάτι κάνεις. Αλλά είστε σε άλλη φάση. Οπότε αν κάποιος ψάχνει για κάτι σοβαρο 30-35 την πούτσισε!!!
Ειναι απίστευοτ πως γνώρισα μια 20 χρονων πριν ενα μήνα που ήταν η πιο σοβαρή και ήθελε δεσμό σε σχέση με κατι 35αρες που συναναστρέφομαι!!Αλλά προφανως την πήδηξα 5-6 φορές και την άφησα.  

Εγω το αναφέρω σαν παράδειγμα σε σχέση με αυτά που ζω. Ο καθένας φυσικά έχει τις απόψεις του περι γάμου ή όχι. Εγω χέστηκα για τον γαμο αλλά θεωρω πως ένας άντρας πρέπει να κάνει ενα παιδί και σε αυτό στοχεύω. Το είχα δηλώσει και παλαιότερα πως στα 40αρα θα το αναζητήσω. Φυσικά η πουτανία και η πολυγαμία δεν θα σταματήσει ποτέ αλλά χωρις ενα παιδι τι νόημα θα έχει η ζωη σου μετα τα 55-60? Ειναι θέμα προσέγγισης

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Για γαμο με ξένες που λέτε η δικιά μου συμβουλή ειναι αντίθετη με τα γραφόμενα. Ποτέ δεν θα παντρευόμουν Ουκρανή ούτε ακόμα και Ρωσσίδα που φυσικά οι τελευταίες είναι άλλου παππά Ευαγγελιο δεν τις βάζω στο ίδιο καλάθι.

Ο λόγος είναι πως θα την φέρεις Ελλάδα!! Ελλάδα ακόμα και Ρωσσίδα με ποιότητα να είναι θα γίνει πολύ χειρότερη απο Ελληνίδα μέσα σε μια 5ετια!! Η Ουκρανή θα σου γίνει χειρότερη σε 2 χρόνια! Μόνο αν πάτε να ζήσετε σε Ελληνική επαρχία κάτι γίνεται. Αν την φέρετε Αθήνα θα βρεί τις φίλες απο την Καλλιθεα και θα την εκαπιδευσουν άμεσα!!

Αυτές οι χώρες είναι κορυφη να βρείς γυναικά αν ειναι όμως να ζήσει εκεί!! Για Ελλάδα το ξεχνας εκτος ξαναλεω αν πάτε σε επαρχία!

Για Ελλάδα το καλύτερο ειναι να παντρευτεις μια καλή Δυτική γκόμενα που να μην έχει τα προβλήματα της Ελληινιδας. Αυτές μπορούν να σταθούν άνετα και να περάσεις καλά. Το θέμα ειναι να μετακομίσουν Ελλάδα. Πέντε (3 Αμερικάνες, 1 Γαλλίδα και 1 Σουηδεζα) που έχω βρει στην ζωή μου που τις βάζω στην κατηγορία πολύ αξιόλογες δεν το συζητούσαν καν να ζήσουν εδω!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.503
Πόντοι
3.656
...ασε Mida...δραματικη η κατασταση...της ειπα για Ικεα και αγριεψε...το κοριτσι εχει στυλ και φινετσα...μου ξεκαθαρισε οτι το λιγοτερο που μπορει να δεχτει...ειναι επιπλωση απο το Casa di Patsi!!!... :grin: :cheesy: :grin:...
σκεπη κ τοίχους μην χρειαστεί
Τα άλλα βολευονται
Οι δύο πρώτοι καναπέδες είναι δυσκολοι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.503
Πόντοι
3.656
πέρνα καλά κάνε όσα περισσότερα ταξίδια μπορείς στα σλάβικα μουνολίβαδα. Μην ακούς κανέναν παρά μόνο τον ευατό σου. εσύ θέτεις τους κανόνες του παιχνιδιού. γιατί στο δικό σου γήπεδο δεν χωράει τρίτος... ;)
παπά διορθωνω
Είσαι ο Μαο τσε τουνγκ  των μουνολιβαδων
Η μεγάλη πορεία κλπ  :kneel: :kneel: :kneel:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Ελλάδα ακόμα και Ρωσσίδα με ποιότητα να είναι θα γίνει πολύ χειρότερη απο Ελληνίδα μέσα σε μια 5ετια!! Η Ουκρανή θα σου γίνει χειρότερη σε 2 χρόνια! Μόνο αν πάτε να ζήσετε σε Ελληνική επαρχία κάτι γίνεται. Αν την φέρετε Αθήνα θα βρεί τις φίλες απο την Καλλιθεα και θα την εκαπιδευσουν άμεσα!!

Η απολυτη και σκληρη αληθεια για πολλους που ζουν σε φαντασιακους κοσμους και απλα νομιζουν.

Μπραβο φιλε, πολυ καλο ποστ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom