Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 823
- Πόντοι
- 146
Μιας και στις τελευταίες 5-6 σελίδες στο νήμα αναφέρθηκαν οι διαφόρων ειδών στρεβλώσεις που διέπουν τις σχέσεις των ζευγαριών στην ελληνική κοινωνία.
Και διαβάζοντας τις επισημάνσεις των συναγωνιστών το πόσο προβληματικές πλέον καθίσταται οι σχέσεις με τις Ελληνίδες γυναίκες και αν αξίζει στην τελική να παντρευτεί κανείς ή όχι.
Εγώ ως νεότερος ηλικιακά από πολλά μέλη στο νήμα του Κιέβου θα πω πως στην Ελλάδα του σήμερα το να κάνει το λάθος κάποιος και να παντρευτεί και όταν λέω το λάθος το εννοώ διότι πρόκειται για μεγάλο ατόπημα αν κάποιος σήμερα παντρευτεί στην Ελλάδα είτε με ελληνίδα είτε με αλλοδαπή. Την έχει κοινώς πουτσισει.
Αν παντρευτεί ελληνίδα με τα τόσα κόμπλεξ που έχουν μέσα τους οι ελληνίδες γυναίκες σήμερα και κάνει και παιδί μαζί με την ελληνίδα θα γίνει ο υποψήφιος δωρητής χρημάτων μέσω της διατροφής και τις δικαστικές διαμάχες που θα επακολουθήσουν. 50% πιθανότητες έχει κάποιος σήμερα για να στεριώσει ο γάμος του.
Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στο άλλο 50% που θα πληρώνει τα γαμισιατικα μιας ζωής διότι θα είναι χωρισμένος.
Τώρα αν παντρευτεί με αλλοδαπή που είτε την γνώρισε εδώ στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό σε κάποιο ταξίδι και την έφερε μόνιμα στην Ελλάδα με σκοπό να κάνει οικογένεια μαζί πάλι την έχει άσχημα. Γιατί και αυτή θα έχει αφομοιωθεί πλήρως με τις ελληνίδες και θα αποκτήσει την ιδία ακριβώς συμπροφορά. Ειδικά αυτές οι αλλοδαπές που είναι χρόνια στην Ελλάδα μην σας πω ότι είναι χειρότερες από τις ελληνίδες πλέον.
Εγώ σαν λύση που προτείνω γιατί και εγώ κάποια στιγμή στην ζωή μου θέλω να κάνω οικογένεια έχω βρει έναν τρόπο λίγο παράδοξο αλλά είναι κατά την γνώμη μου ο καλύτερος για να έχει κάποιος καλό αποτέλεσμα. Και να μην μπλέξει με διατροφές και καταστάσεις άσχημες.
Ας πάω στην λύση που έχω εγώ μέσα στο μυαλό μου και ίσως μ’ αυτό που θα πω βοηθήσω και κάποιον συναγωνιστή να το τολμήσει (για σένα το λέω dr. Love)
Κλείνεις ότι εκκρεμότητες έχεις στην Ελλάδα και σε κρατανε εδώ ταξιδεύεις προς εξερεύνηση στην ρωσική επαρχία και το τονίζω ρώσικη και όχι ουκρανική. Βρίσκεις ποια πόλη ταιριάζει στα στάνταρ που έχεις θέση και προσπαθείς να κάνεις γνωριμίες (μην πάει το μυαλό σας στο μουνι κατευθείαν) με ντόπιους εκεί ώστε αν χρειαστείς ένα στήριγμα και μια βοήθεια κάποια στιγμή να έχεις δυο τρεις ντόπιους που θα σε βοηθήσουν αν πάσα ώρα και στιγμή. Αφού λοιπόν έχεις δικτυωθεί καλά και έχει πλέον το κατάλληλο connection στην ρώσικη πόλη που επέλεξες για να ζεις ως ημιμονημος κάτοικος. Μετά είναι πολύ εύκολο να βρεις την γυναίκα που θα πλήρη τις προϋποθέσεις που έχεις θέση ως μέτρο, εντάξει όχι και καλά η πρώτη μουναρα που θα κάτσει θα την παντρευτείς θα πάρει και ένα χρόνο αλλά θα την βρεις.
Στην Ελλάδα μετά θα έρχεσαι ως τουρίστας αφού τον περισσότερο καιρό θα είσαι πάνω στην Ρωσία αγκαλιά με το ζεστό μουνακι της γυναίκα σου.
Αν έρχεσαι Ελλάδα θα κάνεις έτσι και μια πουτανια με call girls ή στούντιο έτσι για αλλαγή ώστε όταν γυρίζεις στην Ρωσία στη γυναίκα σου θα είσαι και ανανεωμένος.
Συμφωνω σε ολα εκτος απο εκει που λες να παει καποιος σε αλλη χωρα για να κανει εκει γαμο.
Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος για εναν αντρα να μπει σε ενα γαμο. Κανενας λογος απολυτως.
Τωρα αυτοι που θα πουν θελω να γινω πατερας κτλπ, δικαιωμα τους. Οι αντρες δεν εγκλωβιζονται, ακομα και να ειναι αναγκασμενοι να κανουν εναν γαμο, συντομα θα τα εχουν κανει πουτανα θα τον εχουν διαλυσει και θα εχουν προχωρησει παρακατω.
Ο αντρας θελει να νιωθει καλα με τον εαυτο του, επαγγελματικα να εχει λυσει τα θεματα του και να γαμαει. Αυτη ειναι η αντρικη ζωη, να βγαζεις τα λεφτα σου ωστε να μην εισαι δουλακι κανενος και να γαμας. Οταν λεμε να γαμας, δεν μιλαμε μονο με εργαζομενα κοριτσια. Αν εχεις καταληξει ετσι, ναι ειναι πολυ καλυτερα απο το να ασχολεισαι με γυναικες (αφου ως καλο παιδι δεν το εχεις θα σου γαμησουν τη ψυχη καλα κανεις και μενεις μακρυα τους) και να μπαινεις σε γαμους και μαλακιες. Δεν ειναι ομως και τοσο αντρικο να πηγαινεις ΜΟΝΟ με εργαζομενες. Κατι δεν παει καλα.
Αρκετοι αντρες εχουν τα γκομενακια τους, γουσταρουν και εργαζομενες και παιζουν και στα δυο στρατοπεδα. Αυτο ειναι οκ. Καυλωνει, γαμαει οτι γουσταρει. Μαγκας ειναι.
Τωρα να εχεις καταληξει σε γαμο και να παιζεις με εργαζομενες για να ξεσπασεις, εχεις θεματα. Καλυτερα να βγεις απο το γαμο και να προσπαθησεις να φτιαξεις τον εαυτο σου, να μπορεις να παιξεις μπαλα ελευθερος. Ειναι σιγουρο οτι θα εισαι πολυ καλυτερα ψυχικα μολις βγεις απο ολο αυτο. Γενικα το πετας απο πανω σου τα καθε ειδους φορτια. Το ιδανικο ειναι να μην ειχες φορτωσει τιποτα αλλα ποτε δεν ειναι αργα για επανορθωση. Απο τη στιγμη που τρεχεις αλλου παει να πει οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως θα τα ηθελες αναμεσα σας. Τι καθεσαι λοιπον; Εξοδος και ζησε ελευθερος, ζησε ομορφα τη ζωη σου. Βγαλε καθε τοξικη μαλακια που με τοσο κοπο σε επεισαν οτι χρειαζεσαι στη ζωη σου.
Κανενας αντρας δεν χρειαζεται στη ζωη του μαλακιες και ψυχολογικα φορτια. Δεν θα σε γεννησει ξανα η μανα σου, ζησε οσο πιο ομορφα μπορεις.
Το να εισαι μεσα σε γαμο και να κρυβεσαι για να γαμας γκομενακια ειναι τοξικο. Σου δημιουργει μια ενταση, αγχος. Δεν το χρειαζεσαι αυτο, πιστεψε με. Θα εισαι πολυ καλυτερα μονος και ελευθερος να παιζεις οπως γουσταρεις.
Βενεδικτε, ναι συμφωνω σε ολα οσα γραφεις, εκτος του να μπει ενας αντρας μεσα σε γαμο.
Κορυφαιο σημειο του ποστ σου εκει που λες του πως θα χαλασει επιτοπου η σλαβα με το που ερθει εδω. 100% σωστος. Ετσι οπως τα λες ειναι και χειροτερα. Μπραβο για την αναλυση φιλε.