Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Ωραία γιατί δεν μας της βάζει να της δούμε να του πουμε και μπράβο?Εγώ είδα μιά τρελλή που πήγαινε Ρόδο και την είχε πηδήξει και ο φίλος του ρολλογά,και μου είχε πει ότι δεν πάει καθόλου κάλά σας τη βάζω φώτο γιά να βγάλετε τα συμπεράσματα σας (δίπλα της σβισμένος είναι ο Diry).Τα παιδιά από το Κισινιώφ (ο Τάσος και η παρέα του) μου είχανε πει ότι είχε φέρει μία από το Τσερνοφτσί 1.50 ύψος που δε βλεπόταν.Εσύ είπες ότι σου έδειξε μιά Πολωνέζα 50 χρονών.
  Εσύ που βγάζεις την ουρά σου απ'έξω γιά δε μας λες γιατί απέτυχε το ταξίδι του Αλαντάλον?εσένα σου ξέφυγε και τα μασάς τώρα? :2funny: :2funny: :2funny:
  Ας βγάλει ο αναγνώστης τα συμπεράσματα του.

Αυτή ούτε 25 δεν είναι.Σαν δεν ντρεπεται ο Dirty 40 χρόνο μαντράχαλος εικοσάχρονες κωλόγριες να πηδάει.  :S    

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.582
Πόντοι
1.706
Γ'αυτή ο Dirty σηκώθηκε και πήγε στη Μόσχα  :headbang:Ο Βασίλης ο φίλος του ρολλογά την είχε φτυσμένη ερχόταν Ρόδο και αν δεν είχε τίποτ'άλλο την πήδαγε και την έδιωχνε.
  Για δε μας βάζετε φώτο της γριές του?Γιατι μας κρύβετε την αλήθεια?
Γιατι τι εχει αυτη? Αν βαφτει ειναι 7,5αρι λεω εγω.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
Αυτή ούτε 25 δεν είναι.Σαν δεν ντρεπεται ο Dirty 40 χρόνο μαντράχαλος εικοσάχρονες κωλόγριες να πηδάει.  :S    
κάτω από τριάντα σίγουρα
Σώμα δεν βλέπουμε  οπότε πορεία να ναι  καλή και μουνάρα
η
και μέτρια
Χοντρή δεν είναι παντως
Στην φάτσα χάνει λίγο αλλά δεν την λες άσχημη
Αν βαφτει θα ναι μια χαρά νομιζω
Πορνομιτσε από την μογγολα που ποσταρεις εσύ είναι σίγουρα πιο ωραία πολύ
Η διαφωνείς???
Αν μου δώσει  την άδεια ο ντερτι  τον βάζω εγώ,χωρίς να δείξω την φάτσα του
που είναι αγκαλια με νιμου πολύ καλό κάτω από τριάντα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
κάτω από τριάντα σίγουρα
η
και μέτρια
Χοντρή δεν είναι παντως
Η διαφωνείς???
τα κατσικακια που πηδαει ο κουασιμοδος ειναι 10αρια τυπε..

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Γ'αυτή ο Dirty σηκώθηκε και πήγε στη Μόσχα  :headbang:Ο Βασίλης ο φίλος του ρολλογά την είχε φτυσμένη ερχόταν Ρόδο και αν δεν είχε τίποτ'άλλο την πήδαγε και την έδιωχνε.
  Για δε μας βάζετε φώτο της γριές του?Γιατι μας κρύβετε την αλήθεια?

Δημητράκη, μην αγχώνεσαι, θα ανεβώ επάνω να διελευκάνω την αλήθεια και θα γυρίσω να σας κάνω report. Μη συγχίζεσαι, η αλήθεια πάντα λάμπει στο τέλος ! Ουδέν κρυπτόν υπό τον target !

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
κάτω από τριάντα σίγουρα
η
και μέτρια
Χοντρή δεν είναι παντως
Η διαφωνείς???
Η ουσία είναι ότι κάποιοι πληρώνουν τα μάλια της κεφαλής τους και άλλοι πηδούν με πιτόγυρα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Γιατι τι εχει αυτη? Αν βαφτει ειναι 7,5αρι λεω εγω.

Εγώ την τιμούσα πάντως, δεν μπορώ να καταλάβω τι το κακό έχει η κορασίδα... Εξάλλου και ο Δημητράκης, οι φωτογραφίες που είχε ποστάρει από Υπερδνειστερία, δεν ήταν κάτι ανώτερο. Βέβαια εξήρα τις επιτυχίες του, αλλά μην κοροιδευόμαστε, κανείς δεν έχει βγάλει 8ρο9άρια στο έτσι, εκτός τα πληρωμένα του κμαν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κάτω από τριάντα σίγουρα
η
και μέτρια
Χοντρή δεν είναι παντως
Η διαφωνείς???
Αγκαλιά τον Dirty τον έχω κ'εγώ αλλά έχει μεγαλη διαφορά από το να πάρεις αγκαλιά μιά γκόμενα μέχρι να την πηδήξεις  :2funny:.
  Δεν είναι βαμμένη γιατί είναι εντελώς απερηποίητη γιατί είναι εντελώς τρελλή  :2funny:καλά δε τη βλέπετε στις φωτογραφίες ότι δεν πάει καλά?Βγάζει μιά φυσιολογική κοπέλα τέτοιες φωτογραφίες? :2funny:
Αυτή είναι η μοναδική νέα που έχει και έχει πηδήξει.Οπως σας είπα είναι άρρωστη ψυχικά και Δεν πάει καθόλου καλά  :2funny:
  Οπως σας είπα την είχε και την πήδαγε ο φίλος του ρολλογά και μου είπε γ'αυτήν  :2funny:
  O Dirty της κρύβει αν βρω ποτέ καμία φυσικά και θα σας της βάλω  :2funny:.Γιατί πρέπει να τα μαθένετε όλα από μένα? :2funny:
  Αν τώρα με την αγαμία σας έσας σας αρέσει εγω τι να πω? :2funny:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Αγκαλιά τον Dirty τον έχω κ'εγώ αλλά έχει μεγαλη διαφορά από το να πάρεις αγκαλιά μιά γκόμενα μέχρι να την πηδήξεις  :2funny:.
  Δεν είναι βαμμένη γιατί είναι εντελώς απερηποίητη γιατί είναι εντελώς τρελλή  :2funny:καλά δε τη βλέπετε στις φωτογραφίες ότι δεν πάει καλά?Βγάζει μιά φυσιολογική κοπέλα τέτοιες φωτογραφίες? :2funny:
Αυτή είναι η μοναδική νέα που έχει και έχει πηδήξει.Οπως σας είπα είναι άρρωστη ψυχικά και Δεν πάει καθόλου καλά  :2funny:
  Οπως σας είπα την είχε και την πήδαγε ο φίλος του ρολλογά και μου είπε γ'αυτήν  :2funny:
  O Dirty της κρύβει αν βρω ποτέ καμία φυσικά και θα σας της βάλω  :2funny:.Γιατί πρέπει να τα μαθένετε όλα από μένα? :2funny:
  Αν τώρα με την αγαμία σας έσας σας αρέσει εγω τι να πω? :2funny:

γιατί ρε μητσάρα, μετά το γαμήσι για βρώμικο όλες άβαφτες είναι... international νόμος αυτός .... ποτό, γαμήσι, βρώμικο, ύπνος. Το βάψιμο είναι στην αρχή. Μετά φεύγει από τις μάχες...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη, μην αγχώνεσαι, θα ανεβώ επάνω να διελευκάνω την αλήθεια και θα γυρίσω να σας κάνω report. Μη συγχίζεσαι, η αλήθεια πάντα λάμπει στο τέλος ! Ουδέν κρυπτόν υπό τον target !
Εμένα πάντος στο Κισινιώφ τότε δεν ήρθε να με συναντήσει να μου δείξει της γκόμενες του  :2funny:.Νόμιζα ότι δεν έχει καν γκόμενες,μετά ό Γιάννης ο Θεσαλονικιός μου είπε ότι έχει πολλές γκομενες όπως λέει αλλά είναι 40+ ετών.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Πάλι τον μουνταραν τον μητσο μάλλον για τις φωτογραφίες της κοπέλας που ανέβασε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
Ο πουαρω είσαι ρε Ταργκετ??

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Εμένα πάντος στο Κισινιώφ τότε δεν ήρθε να με συναντήσει να μου δείξει της γκόμενες του  :2funny:.Νόμιζα ότι δεν έχει καν γκόμενες,μετά ό Γιάννης ο Θεσαλονικιός μου είπε ότι έχει πολλές γκομενες όπως λέει αλλά είναι 40+ ετών.

ταφος ο μουρλος κτηνοβατης λεμε..
Μεγαλυτερη μικροτσουτσουνη ρουφιανοπουστρα δεν εχει περασει απο το μαγαζι απο ιδρυσεως..
Σε καθε ποστ δινει κ καμια 10αρια τυπους που του ειπαν τριχα κ αυτη η καραφλη κοντοχοντρη πουτσογλυφτρα ακουσε σαν τριχια κ μετεφερε εδω διαστρεβλωμενα σαν καβο..
Ευγε μαλακες που μιλατε ακομη στον ασχημο κακο φτωχο κρυφοπουστα..
Μην ξεχασετε να τον υποστηριξετε στα επομενα του ποστ,οταν κ αμα καποτε τον ξεμιουταρει η διευθυνση..
Υγ δεν μιλαω για το ντεμεκ σιγονταρισμα που καποιοι του σερβιρουν τεχνηεντως για να τον κουρδισουν-αποτρελλανουν αλλα για την εργολαβικη υπερασπιση που καποιοι εξισου βλακες του προσφερουν απλοχερα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom