Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Π.χ. αν δουν μια δίμετρη με εμένα θα σκεφτούν αφού τη γαμάει αυτός,μπορώ να τη γαμήσω κι εγώ.Τι έχει αυτός παραπάνω από εμένα.
Ομως δε λαμβάνουν υπόψιν
1.Τι προσπάθεια έκανα να τη βρω
2.Πόσα έχω ξοδέψει
Συνεπώς αυτός που το σκέφτεται αυτό δεν έχει ποτέ πρόσβαση σε τέτοια γκόμενα και αν τύχει και βρει μία,δε θα έχει τα funds που απαιτούνται.
Η μόνη περίπτωση να έχει τύχη είναι να τη γνωρίσει μέσω κάποιου σαν εμένα.
Γιατί εγώ του ανεβάζω την αξία ενώ αυτός το βλέπει σα θέμα τύχης.Αν είναι δηλαδή δίπλα μου και πάρει κάτι από την αίγλη μου,μπορεί να γαμήσει αλλιώς είναι στη θάλασσα με τους καρχαρίες.
Αυτό πολλοί δεν το καταλαβαίνουν,πάνε να κάνουνε αρπαχτές και δε βλέπουν το μέλλον,το τζόγο δηλαδή.
Σημασία δεν έχει πόσες γαμάς τώρα αν γαμάς πέντε ή δέκα σημασία έχει πόσες θα γαμάς σε ένα χρόνο.Οι πιο πολλοί είναι εντελώς μύωπες και κοντόφθαλμοι εστιάζουν στη δεδομένη στιγμή και δεν καταλαβαίνουν το παίγνιο.
Εμένα και να μου φάει μια γκόμενα ο άλλος και να πανηγυρίζει,χέστηκα αφού έχω δέκα άλλες ίδιας ή καλύτερης εμφάνισης.Είναι το abudance mentality.Και να σου φάει γκόμενα ο άλλος,σου ελευθερώνει funds για να γαμήσεις άλλες.Ουσιαστικά για εσένα δουλεύει.Αυτό δεν καταλαβαίνουν αυτοί.
Γενικά είναι η φοβερή μας ανωτερότητα,κορώνα κερδίζω,γράμματα χάνεις.Δε χάνουμε ποτέ οι βαλκανιοπουτσιστές.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.312
Πόντοι
3.656
Είδες που μιουταρε  ο Χάρης τον Πορσομεταναστη και άρχισες τα σεντονια πάλι άφοβα  :undecided:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είδες που μιουταρε  ο Χάρης τον Πορσομεταναστη και άρχισες τα σεντονια πάλι άφοβα  :undecided:

Ο άλλος έβγαλε προσωπικά στοιχεία με γκόμενες νομίζοντας οτι θα βλάψει αυτόν που γάμησε τη γκόμενα.
Αυτή είναι η λούμπα που πέφτουν οι βλακικοί.
Π.χ. δημοσιεύουν συνέχεια τη δική μου φωτό με το ελληνικό σώβρακο δίπλα καλώντας το θεατή να δει εμένα ενώ αυτός βλέπει τη γκόμενα ή το ζευγάρι.Οπότε η φωτό έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που νομίζουν οι μαλάκες.Και φυσικό είναι αφού την πόσταρα εγώ πρώτος.
Εγώ μια φορά την έβγαλα,αυτοί θα τη βγάλουν 100 φορές,δε με χαλάει να μείνει στο συλλογικό ασυνείδητο.
Γενικώς οι ανώτεροι βαριόμαστε να επαναλαμβανόμαστε,ας αναλάβουν το ρόλο αυτό οι επικριτές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι εκανε ο δημητρακης?

Πόσταρε φωτό μιας γκόμενας μάλλον που γάμησε τζάμπα ο Dirty και που ένας Ροδίτης μπάμιας δικηγόρος κολλητός του δημητράκη τη χρύσωνε,τσαντίστηκε που τη γάμησε τζαμπέ ο Dirty και τον κάρφωσε στο δημητράκη.Ο δημητράκης νομίζοντας οτι είναι κατώτερη από τη Μογγόλα του την πόσταρε προφανώς για να δουν όλοι τι γαμάει ο Dirty αλλά όπως πάντα προκάλεσε το αντίθετο αποτέλεσμα ως βλάκας αφού όλοι γούσταραν τη γκόμενα.(δεν ήταν επιπέδου σπονσορέτ αλλά εδώ έχουν χαμηλά στάνταρτς).
Οπότε κάρφωσαν το δημητράκη οτι καρφώνει μέλη και τον ήπιε κλαρίνο.
Γενικώς έτσι είναι οι γόνοι.Αν τους αφαιρέσεις το περίβλημα,την πανοπλία προστασίας από το περιβάλλον,τους εξαερώνεις τελείως γιατί τα άτομα αυτά έχουν μηδενική αξία σα χαρτί τουαλέτας κι έτσι.
Ο Dirty δηλαδή τον γάμησε χαλαρά,αλλά είναι λογικό έτσι είναι αυτοί,για τον πούτσο εντελώς.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Αν είσαι 50 plus ναι. Αυτοί που είναι 25-40 γιατί;...
λογω παγκοσμιοποιησης κ μεσων κοινωνικης δικτυωσης τυπε..
ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ..
Νo money,no honey παιχτη..
ΕΠΙΣΗΣ..
Ουτε η μαμα στον μπαμπα,τσαμπα..
ΑΚΟΜΗ..
Ο τσαμπας ειναι το τυρακι,αμα εσυ δεν βλεπεις την φακα τι να κανει κ ο γαμημενος ο ποιητης?
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΗΠΙΑΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ..
Γιατι μπαμπα?
Αμα ακομη πιστευετε τα δικα σας,οτι κ να απανταει η φωνη απεναντι,τελικα θα βοα εν τη ερημω..
ΘΕΣ κ αλλα?
Μπορω να σου παραθεσω απειρες διαφορετικες(λιτα κ περιεκτικα οπως τα εγραψαν οι αρχαιοι δηλαδη)προτασεις-λεξεις που ουσιαστικα οδηγουν στο ιδιο ακριβως συμπερασμα-αξιωμα-θεσφατο..
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ Κ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ..
Ξαναρωτα σε λιγο τα ιδια..
Απο το νηπιο τα ιδια σου λενε μεχρι κ να πεθανεις αλλα ο ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ  επιμενει πως ο Αγαμεμνων εσφαξε την κορη του κ τραβηχτηκε 10 χρονια στις ακτες της Μικρας Ασιας γιατι η ψωλου γαμηθηκε με τον χλιμιντζουρα..
Ρε καραγκιοζη για τον ελεγχο των στενων εγιναν κ γινονται τα παντα..
Οχι..Δεν ξερεις εσυ..
Βρε εγω δεν ξερω αλλα μηπως ηξεραν οι υπολοιποι?
Ηξεραν οι Βυζαντινοι γι αυτο κ εστησαν το δικο τους(αρχικα ρωμαικο)παραμαγαζο κ εφτυσαν την Ρωμη..
Ηξεραν κ οι Μογγολοι γι αυτο κ εφαγαν τους πριν..
Ηξερε κ ο Τσωρτσιλ με τους υπολοιπους της Ανταντ αλλα σαν αναρχιδοι εστειλαν τους λακεδες τους Ελληνες να φανε την πουτσα απο τους Γερμανους κ τους Τουρκους στην αποβαση της Καλλιπολης..
Ξερει κ ο Ερντογαν γκιοζη γι αυτο ενω εχει ριξει μεχρι κ μιγκ ο κοντος του την εχει χαρισει μεχρι τωρα..
Η Κριμαια ηταν ευκολακι..
Τα στενα?
Οι Ουκρανοι τσιμπησαν το τυρακι που τους εριξαν οι Γερμανοι κ οι Αμερικανοι..
Την φακα δεν την εβλεπαν τα ζωα..
Τα ιδια μ εσενα ρωταγαν..
Γιατι οι Πολωνοι κ οχι εμεις?
Γιατι ρε νουμερο οι Πολωνοι πληρωνουν το γκαζι στην τιμη που τους ζηταει ο κοντος κ δεν τα γραφουν ολα στο χιονι που τα γραφεις εσυ..
Γιατι ρε νουμερο ο κοντος αφησε να τους Γερμανους να πεσουν στον ιδιο τους τον λακο με τον διαμελισμο της Γιουγκοσλαβιας..
Μπαμ φτιαχνουμε μια Υπερδνειστερια αρχικα.
Μπουμ τρωμε τους Γεωργιανους..
Φαααπ τρωμε την μιση Ουκρανια αφου νταηλικι περνουμε την Κριμαια πισω που ηταν ετσι κ αλλοιως Ρωσικη μεχρι κ πριν απο την συνθηκη της Γιαλτας κ το υπολοιπο μισο της πρωην Ουκρανιας αυτοδιατιθεται οπως ο καθε τρυπιος στα Βαλκανια..
ΤΣΙΜΠΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ,ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ..
Κροατιες κλπ πουστηδες εσεις?
Κ εγω Δημοκρατια του Ντονετσκ..
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ?
Η ωραια Ελενη πηγε για μεγαλυτερη πορτοφολα κ πηρε τ αρχιδια μου..
Ο Παρης την ειδε γαμιας,τσιμπησε το αυτον..
Ο Αγαμεμνων πηγε για τα στενα,τα πηρε λογω Οδυσσεα αλλα η αλλη τον περιμενε για μπανακι που της εφαγε την κορη..
Ο Αχιλλεας λες να πεθανε απο το βελος στην φτερνα ή απο το μαραζι που του εφαγαν τον γκομενο?
Απο το βελος μωρε..
Οι Αρχαιοι Ελληνες δεν αλληλογαμιοντουσαν αβερτα..
Οι ανθελληνες τα ισχυριζονται αυτα..
Ναι?
Ε γι αυτο σε γαμαει μεχρι κ ο Ζαεφ ρε νουμερο..
Οπως γι αυτα κ πολλα ακομη εισαι για σφαλιαρες μονο κ μονο που ακομη ρωτας γιατι ο ωραιος,μικρος,κλπ καλα Ελληναρας δεν χρειαζεται να πληρωσει οπως ο πλας αντα Ελληναρας..
Οι Ουκρανες πρωτη φορα θα δουν γυμνασμενο κλπ καλα μπροστα τους..
Πρωτη φορα θα φανε το σωτο νουμερο 100.000.000.000..
Κλπ,κλπ,κλπ..
ΤΙ ΩΡΑ?
Ελα..
Οκ..
Συνεχιστε τωρα το ματριξ..
Ο κουασιμοδος γαμαει τσαμπα 10αρια κ ο kman ειναι βλαξ που χωνει κασερι..
ΝΑΙ..

ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ..
Σας ζηλευω..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
λογω παγκοσμιοποιησης κ μεσων κοινωνικης δικτυωσης τυπε..
ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ..
Νo money,no honey παιχτη..

Ετσι είναι ακριβώς.Ειδικά όταν μιλάμε για Ουκρανές.Που έχουν εμπειρία δεκάδων αντρών εκάστη και ξέρουν τα πάντα όλα για κάθε φυλή.Αυτή με μια ματιά ξέρει αμέσως πόσα πιάνεις στο παγκόσμιο πουτσοχρηματιστήριο και αναλόγως ανταποκρίνεται.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πόσταρε φωτό μιας γκόμενας μάλλον που γάμησε τζάμπα ο Dirty και που ένας Ροδίτης μπάμιας δικηγόρος κολλητός του δημητράκη τη χρύσωνε,τσαντίστηκε που τη γάμησε τζαμπέ ο Dirty και τον κάρφωσε στο δημητράκη.Ο δημητράκης νομίζοντας οτι είναι κατώτερη από τη Μογγόλα του την πόσταρε προφανώς για να δουν όλοι τι γαμάει ο Dirty αλλά όπως πάντα προκάλεσε το αντίθετο αποτέλεσμα ως βλάκας αφού όλοι γούσταραν τη γκόμενα.(δεν ήταν επιπέδου σπονσορέτ αλλά εδώ έχουν χαμηλά στάνταρτς).
Γενικώς έτσι είναι οι γόνοι.Αν τους αφαιρέσεις το περίβλημα,την πανοπλία προστασίας από το περιβάλλον,τους εξαερώνεις τελείως γιατί τα άτομα αυτά έχουν μηδενική αξία σα χαρτί τουαλέτας κι έτσι.
Ο Dirty δηλαδή τον γάμησε χαλαρά,αλλά είναι λογικό έτσι είναι αυτοί,για τον πούτσο εντελώς.
Μια χαρα ηταν η κοπελα της Ροδου.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Ετσι είναι ακριβώς.Ειδικά όταν μιλάμε για Ουκρανές.Που έχουν εμπειρία δεκάδων αντρών εκάστη και ξέρουν τα πάντα όλα για κάθε φυλή.Αυτή με μια ματιά ξέρει αμέσως πόσα πιάνεις στο παγκόσμιο πουτσοχρηματιστήριο και αναλόγως ανταποκρίνεται.
ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ..
ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΤΘΙΣ ΣΩΒΡΑΚΟ ΣΟΥ Κ ΧΩΝΕ ΚΑΣΕΡΙ ΤΥΠΕ..
Εδω χωνουν 100αρια σε 50αρες πρωην καθαριστριες,ψιλικα-νυχι-πιπα/κωλο που της γαμαγαμε κ τις γαμαμε τσαμπα ή με κανα 100αρικο τον μηνα..

ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ.
Εδω κονομανε απιστευτα ποσα χιλιαδες ψοφιες μονο κ μονο για να τριβουν(ντεμεκ)το μουνι τους σ ενα στουντιο μπροστα απο μια καμερα της πουτσας η αλλη που θες να την κυκλοφοτησεις-γαμησεις-βγαλεις φωτο με την μαπα της στο καθε μπου,θα στο δωσει τσαμπα?
ΤΙ ΩΡΑ?
Στην επομενη σελιδα παλι θα βγει ο χαζος να ρωτησει,ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ?

ΔΕΝ ΓΑΜΕΙΣ?
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..
400 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ 21 ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΕΙ..
Εσυ το ειδες το εργο νωρις,οι λοιποι δεν θα το δουν ποτε οπως κ να τους τα γραψεις

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
που γάμησε τζάμπα ο Dirty
δεν υπαρχει τσαμπα..
Φθηνοτερα ναι,τσαμπα οχι..
Προσκαιρα ομως..
Στο τελος του λογαριασμου ΟΛΟΙ τελικα εχουν πληρωσει ακριβα τις εξεις τους..
ΝΟΜΟΣ..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ..
ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΤΘΙΣ ΣΩΒΡΑΚΟ ΣΟΥ Κ ΧΩΝΕ ΚΑΣΕΡΙ ΤΥΠΕ..
Εδω χωνουν 100αρια σε 50αρες πρωην καθαριστριες,ψιλικα-νυχι-πιπα/κωλο που της γαμαγαμε κ τις γαμαμε τσαμπα ή με κανα 100αρικο τον μηνα..

ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ.
Εδω κονομανε απιστευτα ποσα χιλιαδες ψοφιες μονο κ μονο για να τριβουν(ντεμεκ)το μουνι τους σ ενα στουντιο μπροστα απο μια καμερα της πουτσας η αλλη που θες να την κυκλοφοτησεις-γαμησεις-βγαλεις φωτο με την μαπα της στο καθε μπου,θα στο δωσει τσαμπα?
ΤΙ ΩΡΑ?
Στην επομενη σελιδα παλι θα βγει ο χαζος να ρωτησει,ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ?

ΔΕΝ ΓΑΜΕΙΣ?
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..
400 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ 21 ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΕΙ..
Εσυ το ειδες το εργο νωρις,οι λοιποι δεν θα το δουν ποτε οπως κ να τους τα γραψεις

Οντως.Πλέον με μια βόλτα στο διαδίκτυο η γκόμενα έχει μια εκατοντάδα προσφορές.
Ο Ρώσος ολιγάρχης της αγοράζει αμάξι στην ψύχρα.
Ο Αμερικανός υπόσχεται γάμο,ακίνητο στο Μανχάταν,λαγούς με πετραχήλια.
Ο Αραψ τάζει χρυσαφικό,χίλιες και μια νύχτες κι έτσι.
Ο Ιταλός αρχίζει τα παπατζιλίκια.
Πώς θα ξεχωρίσει την ανωτερότητα του Βαλκάνιου?Εκεί χρειάζεται το απόλυτο παίγνιο,να ανταπεξέρχεσαι στους όρους του ανταγωνισμού,να επιβάλεις τη βαλκανική ανωτερότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.
Οπως εύκολα διαπιστώνει ο πέουλας η παγκοσμιοποίηση είναι ευλογία,φέρνει περισσότερα μουνιά στον πούτσο μας,που τις γαμάμε λόγω φυσικής ανωτερότητας.Τι να κλάσει ο Αραβας,ο Αμερικανός,ο γερμανοειδής ή ο Ιταλός μπροστά μας.Τους μασάμε και τους φτύνουμε.Είναι η απόλυτη στάση.
Αν βέβαια είσαι γιωτόμπαλο,ψάρακλας,παπαρίδης φυσικά θα σου γαμήσουν τον κώλο Αράπηδες,έτσι είναι αυτά ή γαμάς ή σε γαμάνε δεν υπάρχει ενδιάμεσο επίπεδο να τον τρως και να γαμάς ταυτόχρονα για να είναι όλοι ευχαριστημένοι σαν two way.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Εβαλε φωτογραφιες ο Δημητρακης σημερα, φαινοταν και προσωπο. Δεν υπαρχει πλεον.
αυτα τα ειδα ολα..
Η ουκρανα πως εγινε η κοπελα της Ροδου ρε?
Δεν γραφεις η πρωην του Ροδιου χασοδικη..
Ελληνικα γνωριζεις?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν υπαρχει τσαμπα..
Φθηνοτερα ναι,τσαμπα οχι..
Προσκαιρα ομως..
Στο τελος του λογαριασμου ΟΛΟΙ τελικα εχουν πληρωσει ακριβα τις εξεις τους..
ΝΟΜΟΣ..

Πολύ σωστά.Μπράβο έπιασες το νόημα.Αυτός που νομίζει οτι γαμάει τζάμπα στην ουσία γαμάει ακριβότερα και κάνει περισσότερες θυσίες.
Αντί να κοιτάξει πώς θα βγάλει λεφτά για να γαμήσει,χάνει το χρόνο του με καμάκια.Πολύ σωστή προσέγγιση.
Γενικά πόσο χρόνο πρέπει να τρώνε τα καμάκια και πόσο πρέπει να αφιερώνεις στη δουλειά για να βγάζεις λεφτά και να γαμάς δεν είναι εύκολο να απαντηθεί.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

και σε εμενα ελεγε πως θα με βγαλει φωτο αν θα βρισκομασταν για το στοιχημα
Φυσικά θα του εχωνα τα γατια στον κώλο να τον γαμησουν και εκεινα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Πολύ σωστά.Μπράβο έπιασες το νόημα.Αυτός που νομίζει οτι γαμάει τζάμπα στην ουσία γαμάει ακριβότερα και κάνει περισσότερες θυσίες.

Γαμαει ομως ακαποτα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γαμαει ομως ακαποτα

Και εγώ γαμούσα ακάποτα μέχρι τα 40.
Αλλά π.χ. αξίζει καλύτερα να τα δώσεις όλα και να εξελιχτείς επαγγελματικά,θυσιάζοντας όλες τις ευκαιρίες να γαμήσεις, ώστε στα 40 να είσαι αποκατεστημένος με 10000 ευρώ καθαρά π.χ. και να γαμάς ό,τι θες ή
καλύτερα να γαμάς πού και πού στα 30-40 ώστε στα 40 να είσαι σχετικά καλά με 5000 καθαρά και να γαμάς επιλεγμένα ή
καλύτερα να ψωλάρεις στα 25-40 με το μυαλό μόνο στο γαμήσι και να γαμήσεις μερικά καλά μουνιά αλλά να υποβαθμιστείς τόσο επαγγελματικά που στα 40 να βγάζεις μόνο 1500 ευρώ και να γαμάς  μέτριες?
Είναι όλα μείζονα αλλά πολύ σχετικά ερωτήματα πόσο ακούς τη φωνή της λογικής και πόσο τον πούτσο σου.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Τι εκανε ο δημητρακης?
Αξιο αποριας πως μουταραν τον Δημητρακη. Τι να εκανε παλι.
Φημες λενε οτι καποιος καλιμπραριζε στο τζαμπε μια ρωσιδα στην Ροδο.
Και καποιος αλλος εκανε ολοκληρο ταξιδι μεχρι την ρωσια για να γκαμησει την ιδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom