Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
φοβερο κατορθωμα παιχτη..
Κ ο πρεζακιας βαραει με το σεο του διπλα πρεζακια..
Φοβεροι μαλακες κ οι δυο λεω εγω..
Εσυ τι λες?
Φαντα με ανθρακικο?

Συγκρινεις την μεση γκομενα με τον πρεζακια???

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πολύ σωστά.Μπράβο έπιασες το νόημα.Αυτός που νομίζει οτι γαμάει τζάμπα στην ουσία γαμάει ακριβότερα και κάνει περισσότερες θυσίες.
Αντί να κοιτάξει πώς θα βγάλει λεφτά για να γαμήσει,χάνει το χρόνο του με καμάκια.Πολύ σωστή προσέγγιση.
Γενικά πόσο χρόνο πρέπει να τρώνε τα καμάκια και πόσο πρέπει να αφιερώνεις στη δουλειά για να βγάζεις λεφτά και να γαμάς δεν είναι εύκολο να απαντηθεί.

Δηλαδή η νορμάλ γκόμενα που σου κάθεται γιατί σε γουστάρει και κοιμάστε μαζι ολη την νύχτα - όλη την εβδομάδα θα σου κάνει το ιδιο πήδημα και θα σου δώσει την ιδια ικανοποιήση με μια πουτάνα που κοιτάει το ρολόι για να πάει απλά στον επόμενο πελάτη.
Αν λοιπόν είναι όλα μια τρύπα για εκτόνωση το πιο value for money ειναι τα μπουρδελα στο μεταξουργείο με 10 ευρώ!! Γιατι να πας Ουκρανία και να σκάς 1000αρικα.

Μια προσέγγιση του τύπου γουστάρω να πηδάω γκόμενες επιπέδου 8+ οπότε τα σκάω γιατί μου αρέσει να γαμαω πληρωμένες αλλά μουνάρες την δέχομαι και είμαι μαζί με κμαν σε αυτο.

Μια προσέγγιση όμως που ταυτίζει μια κανονική γκόμενα με μια πουτάνα ειναι τελέιως ακύρη και ανευ συζήτησης καν.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Συγκρινεις την μεση γκομενα με τον πρεζακια???
η μεση γκομενα ειναι επικινδυνοτερη της μεσης πουτανας τυπε..
Κανε τις αναγωγες σου κ πετα τον μεσο πρεζακια στο ποταμι..
Ομως για να μας πεισεις οτι ειναι οκ να γαμας ακα την καθε πατσαβουρα,πεσμας οτι ποτε δεν ειχες προβληματα αφου η φαντα λυνει ολα τα προβληματα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δηλαδή η νορμάλ γκόμενα που σου κάθεται γιατί σε γουστάρει και κοιμάστε μαζι ολη την νύχτα - όλη την εβδομάδα θα σου κάνει το ιδιο πήδημα και θα σου δώσει την ιδια ικανοποιήση με μια πουτάνα που κοιτάει το ρολόι για να πάει απλά στον επόμενο πελάτη.

Ναι.Να μην πω οτι αυτές που κάθονται για λεφτά κάνουν καλύτερα γαμήσια από τις κανονικές γκόμενες κάτι που το ξέρουν όλοι οι μπουρδελιάρηδες.
Καλά εγώ αναλύω συνέχεια για σεμιπρος,προς,σπονσορέτς αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν αυτές τις διακρίσεις.
Ο,τι και να γράψω δε θα καταλάβουν τη διάκριση εκτός αν παίξουν μπάλλα οι ίδιοι δηλαδή μπουν στο παίγνιο.Εξω από το χορό... πολλά τραγούδια ακούς.
Θυμάμαι μια Πολωνέζα μου είπε σε μια στιγμή ειλικρίνειας συγγνώμη για την πίπα μου,δεν είμαι επαγγελματίας.Ξέρουν και οι ίδιες οτι μειονεκτούν σε σχέση με τις γκόμενες με εμπειρία.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Αν λοιπόν είναι όλα μια τρύπα για εκτόνωση το πιο value for money ειναι τα μπουρδελα στο μεταξουργείο με 10 ευρώ!! Γιατι να πας Ουκρανία και να σκάς 1000αρικα.

Μια προσέγγιση του τύπου γουστάρω να πηδάω γκόμενες επιπέδου 8+ οπότε τα σκάω γιατί μου αρέσει να γαμαω πληρωμένες αλλά μουνάρες την δέχομαι και είμαι μαζί με κμαν σε αυτο.

Μια προσέγγιση όμως που ταυτίζει μια κανονική γκόμενα με μια πουτάνα ειναι τελέιως ακύρη και ανευ συζήτησης καν.
ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΚΟΜΕΝΑ..ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ Κ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΑΜΠΑ..

Επισκέπτης
[quote author=Kman2 notid=89405 link=topic=20757.msg8785366#msg8785366 Εγώ μια φορά την έβγαλα,αυτοί θα τη βγάλουν 100 φορές,δε με χαλάει να μείνει στο συλλογικό ασυνείδητο
[/quote]Το σωβρακο Μινερβα εγγραφηκε στο μυαλο μας για παντα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
η μεση γκομενα ειναι επικινδυνοτερη της μεσης πουτανας τυπε..
Κανε τις αναγωγες σου κ πετα τον μεσο πρεζακια στο ποταμι..
Ομως για να μας πεισεις οτι ειναι οκ να γαμας ακα την καθε πατσαβουρα,πεσμας οτι ποτε δεν ειχες προβληματα αφου η φαντα λυνει ολα τα προβληματα..
Οχι τυπε δεν ειχα ποτε προβλήματα αλλα περαν των εξετασεων αιματος δεν εχω κανει κατι πιο ειδικο..
Σιγουρα εχω εκτεθει σε παθογονα αλλα ειτε τα νικησε το ανοσοποιητικο μου ειτε δεν εχω συμπτώματα

Επισκέπτης
Οχι τυπε δεν ειχα ποτε προβλήματα αλλα περαν των εξετασεων αιματος δεν εχω κανει κατι πιο ειδικο..

Ειναι δυνατον στην ηλικια σου και να μην εχεις κανει ποτε πανελ ΣΜΝ;

Βλεπετε ολοι σας οτι οχι τυχαια εξευτελιζω καποια ατομα που εχουν καλο στον εγκεφαλο;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ειναι δυνατον στην ηλικια σου και να μην εχεις κανει ποτε πανελ ΣΜΝ;

Βλεπετε ολοι σας οτι οχι τυχαια εξευτελιζω καποια ατομα που εχουν καλο στον εγκεφαλο;

Εσενα που σε γαμανε τραβελοι καλα θα κανεις να μην αγγιζεις κοινοχρηστα πραγματα
Εητζιαρη

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506

Για δύο μέρες που ταξιδεύει Kίεβο ο Κμαν είναι αδύνατο να βρεις κάτι αξιόλογο ακόμα και αν είσαι ο πιο έμπειρος παίκτης.Πιστεύω ότι αν ήταν μόνιμος κάτοικος θα είχε εντελώς διαφορετικές θεωρίες και αποτελέσματα.Εμείς προσαρμοζόμαστε πάντα με την εκάστοτε κατάσταση και όχι οι καταστάσεις με εμάς.    

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για δύο μέρες που ταξιδεύει Kίεβο ο Κμαν είναι αδύνατο να βρεις κάτι αξιόλογο ακόμα και αν είσαι ο πιο έμπειρος παίκτης.Πιστεύω ότι αν ήταν μόνιμος κάτοικος θα είχε εντελώς διαφορετικές θεωρίες και αποτελέσματα.Εμείς προσαρμοζόμαστε πάντα με την εκάστοτε κατάσταση και όχι οι καταστάσεις με εμάς.   

Αν είσαι μόνιμος κάτοικος σε αυτά τα μέρη θεωρείσαι απλά loser εκτός αν είσαι εισοδηματίας ή έχεις δυτικό μισθό.Οι γκόμενες Ουκρανία,Ρωσία ψάχνουν καθαρά κάποιον να τις βγάλει από τη χώρα και να τις σώσει,δεν ψάχνουν μονιμάδες.
Αντίθετα μέχρι πριν από 5 χρόνια οι Πολωνέζες,Τσέχες την έψαχναν με ξένους εγκατεστημένους στη χώρα τους αλλά τώρα τους περιφρονούν καθαρά και τραβιούνται με ντόπιους ή ευκατάστατους ξένους που μένουν έξω.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Αν είσαι μόνιμος κάτοικος σε αυτά τα μέρη θεωρείσαι απλά loser εκτός αν είσαι εισοδηματίας ή έχεις δυτικό μισθό.Οι γκόμενες Ουκρανία,Ρωσία ψάχνουν καθαρά κάποιον να τις βγάλει από τη χώρα και να τις σώσει,δεν ψάχνουν μονιμάδες.
Αντίθετα μέχρι πριν από 5 χρόνια οι Πολωνέζες,Τσέχες την έψαχναν με ξένους εγκατεστημένους στη χώρα τους αλλά τώρα τους περιφρονούν καθαρά και τραβιούνται με ντόπιους ή ευκατάστατους ξένους που μένουν έξω.
ολες ψαχνουν τον πριγκηπα κ ολες τσιμπανε τον βατραχα..
Καλες καραπουταναρες ειναι ολες

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
σιγουρακι αυτο με τα βελια?
Γραφει κ κριτικες πως τον τρωει?

ειχε αναφερει τον δυνατο πουτσο της βικης
επισης εχει πει πολλες φορες οτι γουσταρει να τρωει δακτυλο στον κωλο

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ειχε αναφερει τον δυνατο πουτσο της βικης
επισης εχει πει πολλες φορες οτι γουσταρει να τρωει δακτυλο στον κωλο
α χα χα χα χα..
Τι να πεις για τα χουγια της αλλη7νης?
Α πα πα πα..
Υγ αυτο με το ακα να το κοβεις σιγα-σιγα..
Αλλη φαση σιγουρα αλλα οποιος πηδαει πολλα παλουκια ξερεις τι παθαινει..

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Δεν νομίζω να πάει κάποιος έλληνας εκεί για να περνει μισθό Ουκρανίας.Οι περισσότεροι έλληνες που βρίσκονται σε πρώην ανατολικά κράτη είναι επιχηρηματίες όχι εργάτες. Αυτό να την βγάλει κάποιος από την χώρα ήταν πριν μια εικοσαετία τώρα ένα εισιτήριο μόνο και πάει όπου θέλει μόνη της.Μερικοί από εδώ μέσα που έχουν κάνει μόνιμοι μπορούν να πουν αν είναι καλύτερα η όχι εσύ μιλάς υποθετικά χωρίς να έχεις γνώση  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom