Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
υγ εξτρα. Παπα οπως μας τα λες, σε βλεπω για πορνομεταναστη. Διαλεξε σε ποιον θα καταθεσεις το πασαπορτο, κμαν, μιδα η δημητρακης29, και ο θεος μαζι σου!

Παράθεση από: pitsilistis  (17/10/09, 10:10)
ρεντ: ο μοισισ του  εροτα!!!
με αφορμι το ποστ του μεγιστου σιναγονιστι μολδολαγνου ανιγο αυτο το θρεντ οστε να δοξασουμε τον ενα και μοναδικο ιροα ρεντ!!!!!!!
παρακαλο μονο οσοι θελουν πραγματικα να δοξασουν αυτιν τιν τεραστια μορφι ννα γραψουν σε αυτο το θρεντ!!!!

πσσσσσσσσσσσσ!!!!!μεγασ εραστισ και γοισ ο μεγασ ρεντ!

ο εσι τιτανοτεραστιε και ιπεργιγαντοψολε ρεντ ξεσκισε ολεσ τισ αλοδαπεσ αμαζονεσ με το τεραστιο ματζαφλαζι σου ανιποτακτε τιμορε ιγρον κλιτοριδον!

ο εσι ψροντοψολι και πανμεγιστε ψολεα ρεντ τιμορισε με το κρεατινο ραβδι σου τισ αδιστακτεσ αμαζονεσ του χισιναου!

ο εσι μελαμψε αγριε καουμποι και καβαλαρι ομορφον ιπιδον πετα το κρεατινο λασο σου και τιμορισε τισ ανιθικεσ και ατακτεσ αλοδαπεσ νεανιδεσ!

ο εσι μακριπουτσε και βαριπουτσε πιροσβεστι ρεντ ανιξε τιν κρεατινι μανικα σου να σταξει φλοκοδεσ ιγρα και ταισε τισ  διψασμενεσ αμαζονεσ!πετα το κολοδεσ και μαγικο σου ζομο βροντοπεκτι μου και αυνανα εραστι !!!!!!!

ρενντ χινο ψολεα μου για τιν παρτι σου !!!!χινο και ξαναχινο και ξεροχινοοο εμπριστι τισ γκαυλασ!!!!!!!

στον ρεντ φυσικα :2funny: :2funny:

:happy:  :tn04:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
καλώς τον κομπλε  ;)
χτυπάς πάντα στην κατάλληλη στιγμή  :grin:
Γαματα με κεφαλαια Γραμματα!

υγ.Μην το κανουμε εδω μεσα...αμερικαν μπαρ τυπου εργασια στο εξωτερικο.
Το ειδα που το ειχες βαλλει και αλλου. Ο ρεντ λεει οτι ξενυχτας.
Παντως στο ποιημα αυτο πιστευω οτι ο ποιητης ηθελε να τονισει με κρητικη προφορα το...εμπριστι τισ γκαυλασ!
Παράθεση από: pitsilistis  (17/10/09, 10:10)
ρεντ: ο μοισισ του  εροτα!!!...να δοξασουμε τον ενα και μοναδικο ιροα ρεντ!!!!!ιπεργιγαντοψολε ο εσι ψροντοψολι και πανμεγιστε ψολεα ρεντ τιμορισε με το κρεατινο ραβδι σου τισ αδιστακτεσ αμαζονεσ του χισιναου!  πετα το κρεατινο λασο σου ο εσι μακριπουτσε και βαριπουτσε πιροσβεστι ρεντ ανιξε τιν κρεατινι μανικα αυνανα εραστι !!!!!!!  ξεροχινοοο εμπριστι τισ γκαυλασ!!!!!!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Γαματα με κεφαλαια Γραμματα!

υγ.Μην το κανουμε εδω μεσα...αμερικαν μπαρ τυπου εργασια στο εξωτερικο.
Το ειδα που το ειχες βαλλει και αλλου. Ο ρεντ λεει οτι ξενυχτας.
Παντως στο ποιημα αυτο πιστευω οτι ο ποιητης ηθελε να τονισει με κρητικη προφορα το...εμπριστι τισ γκαυλασ!

ξενυχταω φιλε.

μα ειναι ο εμπρηστης της καυλας ο ρεντ  :grin:

οι γυναικες στα σλαβικα μουνολιβαδα πινουν νερο στο ονομα του.  :grin:

η ναταλι το τραγουδι αυτο (O, Bozhe, kakoj muzhchina) το εγραψε για τον ρεντ  :grin:

αν δεν ξερεις τι σημαινει στειλε μου να σου πω την μεταφραση  ;)

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Κμανικες Αληθειες - Σπερματα της Μεγαλης ΒαλανικηςΠουτσικης Θεωριας!
Γενικά είστε ψιλοάσχετοι στα θέματα σπόνσορινγκ,η ιδέα οτι μπορείς να κάνεις σπόνσορινγκ χωρίς λεφτά ή ελαφρύ σπόνσορινγκ με μπιχλιμπίδια ενώ ο Αραβας δίπλα αγοράζει αμάξια στη γκόμενα είναι τουλάχιστον ανόητη. Η είσαι αληθινός σπόνσορ με αρχίδια και τα χώνεις πραγματικά ή πας σε άλλη κατηγορία ως λαμόγιο.Οι Ελληναράδες χουβαρντάδες έχουμε και μια υπόληψη να προασπίσουμε.Πόσες γκόμενες γαμήσαμε λόγω Ωνάσση και πόσες χάσαμε από άφραγκους παπατζήδες που ξεφτίλισαν τη φήμη του Ελληνος?
Εδω ασπαζεσαι τα λογια του μεγαλου ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ! Το τροφιμα κραστησαν 10 χρονια! Γαμισι με αερα διαβατηριου!(οποιος καταλαβε καταλαβε).
Τους άρχοντες υπερβαλκάνιους με το παραδάκι δε μας απασχολεί τι γαμάει ο Dirty αφού πάμε καθαρά για σπόνσορινγκ,ο Dirty δε σπρώχνει οπότε δεν είναι ανταγωνισμός.Στις γκόμενες του Dirty δεν πάμε,δεν πάει και αυτός στις δικές μας οπότε είναι αδιάφορο....Εγώ φυσικά θα ποστάρω τα πάντα όλα και φωτό από δικές μου γκόμενες,είναι λογικό αφού δε με αγγίζει ο ανταγωνισμός ως ανώτερο.
Αρχοντικος Βαλκανιοπουστισμος. Τα ατομα ουτε καν μπορουν να προσεγγισουν τα στεηκς!
Π.χ. αν δουν μια δίμετρη με εμένα θα σκεφτούν αφού τη γαμάει αυτός,μπορώ να τη γαμήσω κι εγώ.Τι έχει αυτός παραπάνω από εμένα. Ομως δε λαμβάνουν υπόψιν 1.Τι προσπάθεια έκανα να τη βρω 2.Πόσα έχω ξοδέψει
Συνεπώς αυτός που το σκέφτεται αυτό δεν έχει ποτέ πρόσβαση σε τέτοια γκόμενα και αν τύχει και βρει μία,δε θα έχει τα funds που απαιτούνται.Η μόνη περίπτωση να έχει τύχη είναι να τη γνωρίσει μέσω κάποιου σαν εμένα.Γιατί εγώ του ανεβάζω την αξία ενώ αυτός το βλέπει σα θέμα τύχης.Αν είναι δηλαδή δίπλα μου και πάρει κάτι από την αίγλη μου,μπορεί να γαμήσει αλλιώς είναι στη θάλασσα με τους καρχαρίες.
Αυτό πολλοί δεν το καταλαβαίνουν,πάνε να κάνουνε αρπαχτές και δε βλέπουν το μέλλον,το τζόγο δηλαδή.Σημασία δεν έχει πόσες γαμάς τώρα αν γαμάς πέντε ή δέκα σημασία έχει πόσες θα γαμάς σε ένα χρόνο.Οι πιο πολλοί είναι εντελώς μύωπες και κοντόφθαλμοι εστιάζουν στη δεδομένη στιγμή και δεν καταλαβαίνουν το παίγνιο.
Εμένα και να μου φάει μια γκόμενα ο άλλος και να πανηγυρίζει,χέστηκα αφού έχω δέκα άλλες ίδιας ή καλύτερης εμφάνισης.Είναι το abudance mentality.Και να σου φάει γκόμενα ο άλλος,σου ελευθερώνει funds για να γαμήσεις άλλες.Ουσιαστικά για εσένα δουλεύει.Αυτό δεν καταλαβαίνουν αυτοί.
Γενικά είναι η φοβερή μας ανωτερότητα,κορώνα κερδίζω,γράμματα χάνεις.Δε χάνουμε ποτέ οι βαλκανιοπουτσιστές.
Αρχοντας! Ο Βαλκανιος Οριζει τα Δεδομενα του Παιγνιου, αρα δεν χανει ΠΟΤΕ!!!
Πραγματικα απιστευτο η μη κατανοηση απλων δεδομενων του παιγνιου απο μη Βαλκανιους.
Ο άλλος έβγαλε προσωπικά στοιχεία με γκόμενες νομίζοντας οτι θα βλάψει αυτόν που γάμησε τη γκόμενα. Αυτή είναι η λούμπα που πέφτουν οι βλακικοί. Π.χ. δημοσιεύουν συνέχεια τη δική μου φωτό με το ελληνικό σώβρακο δίπλα καλώντας το θεατή να δει εμένα ενώ αυτός βλέπει τη γκόμενα ή το ζευγάρι.Οπότε η φωτό έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που νομίζουν οι μαλάκες.Και φυσικό είναι αφού την πόσταρα εγώ πρώτος.
Εγώ μια φορά την έβγαλα,αυτοί θα τη βγάλουν 100 φορές,δε με χαλάει να μείνει στο συλλογικό ασυνείδητο.
Γενικώς οι ανώτεροι βαριόμαστε να επαναλαμβανόμαστε,ας αναλάβουν το ρόλο αυτό οι επικριτές.
Δηλαδη οι αντιπαλοι του Ανωτερου Βαλκανιου Τσοπανη, ΑΒΤ, εχουν χασει το παιγνιο ΗΔΗ πριν μπουν στο παγνιο!
Δηλ ο ΑΒΤ, Σουπριμους Μπα/νκα/λκανους Σεπαρντ ποιμενικους εχει καθαρισει τον δρομο απο τους αντιπαλους απλα και μονο με την προθεση του να εισελθει στο παιγνιο.
Οσο πιο πολυ τον πολεμανε τοσο αυτος κερδιζει Χωρις κοπο! Οι αντιπαλοι ουσιαστικα δουλεουουν για αυτον, σε σημειο κορεσμου εκαστου βαλκανιοπουτσιστου!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ο φιλος κομπλε ζητησε την μεταφραση του τραγουδιου της ναταλι

Έχετε έρθει στη ζωή μου απροσδόκητα,
Έχετε αλλάξει την πραγματικότητά μου.
Οι σκέψεις τρεμοπαίζουν και αναβοσβήνουν στην καρδιά
Και αγάπη χωρίς διακοπή.

Όλα ξεκίνησαν σαν ένα αθώο φλερτ,
Και τώρα ο κόσμος μου είναι κενός χωρίς εσένα.
Είστε μαγικοί, είστε από έναν άλλο πλανήτη
Και είστε από τα όνειρά μου.

Ω, Θεέ, τι άνθρωπος!
Θέλω να έχω ένα γιο μαζί σου.
Και θέλω να έχω μαζί σου μια κόρη.
Και κουκίδα και κουκίδα!

Δεν αρκεί για όλες τις ευαίσθητες λέξεις στον κόσμο,
Για να περιγράψω την αγάπη μου.
Και τη νύχτα, μην κλαίει εξαιτίας των μικρών,
Θεραπεύεις τη θλίψη μου σαν τον καιρό.

Ξέρω, η αγάπη μου είναι αμοιβαία.
Μια γυναίκα είναι όμορφη όταν αγαπά.
Είστε μαγικοί, είστε από έναν άλλο πλανήτη,
Είσαι από τα όνειρά μου.

Είσαι ο Johnny Depp και ο Brad Pitt σε ένα,  :heavymetalbig:
Ως το καλύτερο, μπορείτε να αποθηκεύσετε στο τηλέφωνό μου.
Και είσαι μαγικός, είσαι από άλλο πλανήτη.
Έχω βρει την απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Ω, Θεέ, τι άνθρωπος!

ρε γερο ρεντ τι τις εχεις κανει τις γκομενες ρε μπαγασα  :grin:

;) :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μάστορα, όταν στο ρεφρέν η κοπέλα λέει στον άντρα (και όχι στον "άνθρωπο")
ότι θέλει παιδιά μαζί του, δεν του πετάει κάτι ξεκάρφωτες "κουκίδες" στο άσχετο.
Θέλει να του πεί "τελεία και παύλα" ή "αυτό και τέλος" ή ακόμα πιο ελεύθερα
"στο γράφω και το υπογράφω". Πές στα παλικάρια από τη google να μελετάνε
περισσότερο... :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Κμανικες Αληθειες - Σπερματα της Μεγαλης ΒαλανικηςΠουτσικης Θεωριας! Εδω ασπαζεσαι τα λογια του μεγαλου ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ! Το τροφιμα κραστησαν 10 χρονια! Γαμισι με αερα διαβατηριου!(οποιος καταλαβε καταλαβε).Αρχοντικος Βαλκανιοπουστισμος. Τα ατομα ουτε καν μπορουν να προσεγγισουν τα στεηκς!Αρχοντας! Ο Βαλκανιος Οριζει τα Δεδομενα του Παιγνιου, αρα δεν χανει ΠΟΤΕ!!!
Πραγματικα απιστευτο η μη κατανοηση απλων δεδομενων του παιγνιου απο μη Βαλκανιους. Δηλαδη οι αντιπαλοι του Ανωτερου Βαλκανιου Τσοπανη, ΑΒΤ, εχουν χασει το παιγνιο ΗΔΗ πριν μπουν στο παγνιο!
Δηλ ο ΑΒΤ, Σουπριμους Μπα/νκα/λκανους Σεπαρντ ποιμενικους εχει καθαρισει τον δρομο απο τους αντιπαλους απλα και μονο με την προθεση του να εισελθει στο παιγνιο.
Οσο πιο πολυ τον πολεμανε τοσο αυτος κερδιζει Χωρις κοπο! Οι αντιπαλοι ουσιαστικα δουλεουουν για αυτον, σε σημειο κορεσμου εκαστου βαλκανιοπουτσιστου!
στο συλλογισμο απουσιάζει το φακτ ότι ο κμαν είναι εμφανισιακά κατηγορία μύγα δηλ 1.65 με αναταση και ληγμενος δηλ 50...
Όσο δε από ντύσιμο  στυλ κλπ είναι πολύ βινταζ 80s στην καλύτερη
Ολα αυτά μεταφραζονται σε πολλαπλασιαστη τιμής επί 3-10 για να γίνει αποδεκτος και κανένα σανς  να γίνει ωαποδεκτος  χωρίς  άπειρο κασερι ούτε καν σε κυρίες  άνω των45...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
ξενυχταω φιλε.

μα ειναι ο εμπρηστης της καυλας ο ρεντ  :grin:

οι γυναικες στα σλαβικα μουνολιβαδα πινουν νερο στο ονομα του.  :grin:

η ναταλι το τραγουδι αυτο (O, Bozhe, kakoj muzhchina) το εγραψε για τον ρεντ  :grin:

αν δεν ξερεις τι σημαινει στειλε μου να σου πω την μεταφραση  ;)
τι σημαίνει  παπά??
Οτ κουντα τι ρουσκι σναις??
Η μοσχοβιτισα  σουμαθε  ρώσικα??
Για μετέφρασε μας λοιπόν το ο μποζο κλπ
Στο μουσινα ηδη  σε διωρθωσε ο Ποποφ
Δεν πιστεύω να τα κάνεις  στο γκουγκλ παρεβοντ???

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Ελπιζω να επανερθει γρηγορα η φωνη του Πορνομεταναστη! Η φωνης της λογικης! Ειτε προκειτε για προεκλογικο τρικ, ειτε για πολιτικη φιμωση!
Τωρα παντως δεν ξερουμε εαν οι κατηγοριες για τον Χαρρι ευσταθουν! Μετα τα φερομενα γεγονοτα στο παρκο, δεν ξερουμε ποιον και τι να πρωτοπιστεψουμε εδω μεσα.

Φωτο δεν εχω δει, αλλα οπως τα λετε ρε παιδια σε λιγο θα αρχισω να ζητιανευω σαρανταρες απο τον Ντερτι. Εδω με την αγαμια πληρωνουμε τα γκιλφακια, σε τυπου μιλφ θα κολλησουμε? Δωσε και σωσε !!!
Παντως αυτο το ατυχημα, να γαμιεται μια γκομενα αναμεσα απο μοσχα κιεβο και ροδο, δεν πρεπει να ειναι τυχαιο. Φανταστειτε τι καραμπολες και τραινακια γινοντε στα παρασκηνια!
Ρε Χαρρι  πας με στανιο να βγαλεις τον Μεταναστη, Καμακερο των Σαλον. Δεν ειναι κακο να κανει παντου και παντα καμακι!
Εαν μαθαινες το Μεταξουργειο θα γινοσουν αρρωστακι! Ασε την Οδυσσο και ελα Αθηνα! Θα λυσεις τα προβληματα σου, 1.ασφαλες σοπινκ 2.φτηνες βιζιτες, 3.εκφυλες ελλεηνιδες 4.Πραβι σεκτορ τουρ στο Μεταξουργειο 5. Εαζι τουρ Φυλης Τρανσφερ του Αττικη σκουεαρ.
Χαρρι ελα αθηνα και θα σε κερασω και σουβλακι!
Ποιος σου ειχε πει να σε παει βολτα στο μεταξουργειο και εσυ αρνηθηκες? Να σου ανοιξει τα ματια ηθελε, αλλα δεν τον ακουσες!
Τυχαιο ολοι οι φιλοι σου, λενε για την αθηνα? Εαν εχεις μυαλο σκεψου!
Σκεψου οτι μπορουμε  να βρουμε το σημειο που εχεσε ο Μεταναστης η να το μερος που πεταχτηκε το παστιτσιο η οτι θα περπατησεις στην θρυλικη Τζεησον στρητ η την Τρουμπα!!!

υγ. Μιδα αφου με εβαλες αναμεσα απο Δασκαλο και ΧουΙζ, ειμαι σε καλο δρομο. Αλλαξε φωτογραφια γιατι μας εχεις ζαλισει. Βαλε καμια γκομενα, εχουμε παθει τζετ λαγκ!Σε λιγο θα μας πεις οτι ο κουμπαρος εχει και γνωσεις μεντιουμ! Εγινε αυτομιουταρισμα.

υγ εξτρα. Παπα οπως μας τα λες, σε βλεπω για πορνομεταναστη. Διαλεξε σε ποιον θα καταθεσεις το πασαπορτο, κμαν, μιδα  η δημητρακης29, και ο θεος μαζι σου!
ξέχασες  τον ελεύθερο αυνανισμο  στα πάρκα που Ελλάδα ελέω λαθρο δεν διωκεται  ενώ οντεσα έκατσε τρεις μέρες μέσα ο Χάρης
Δεν σε τοποθέτησα  ανάμεσα μπλασκου  κ χουις η χουα
Είπαμε
Νουρ ντας
Κομπλασκος με ολίγον  από Στέφεν
Η αναμενόμενη σημερινή παρουσία  σου θα αλλάξει  τον κατ εμε χάρτη των εν λόγω θρεντ
:orchestra:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Μάστορα, όταν στο ρεφρέν η κοπέλα λέει στον άντρα (και όχι στον "άνθρωπο")
ότι θέλει παιδιά μαζί του, δεν του πετάει κάτι ξεκάρφωτες "κουκίδες" στο άσχετο.
Θέλει να του πεί "τελεία και παύλα" ή "αυτό και τέλος" ή ακόμα πιο ελεύθερα
"στο γράφω και το υπογράφω". Πές στα παλικάρια από τη google να μελετάνε
περισσότερο... :grin:
ποπωφ μας  χαλασες  το όνειρο του Ρωσσοφωνου παπά
Κι εγώ που νόμιζα βρήκαμε τον άνθρωπο μας....

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
στο συλλογισμο απουσιάζει το φακτ ότι ο κμαν είναι εμφανισιακά κατηγορία μύγα δηλ 1.65 με αναταση και ληγμενος δηλ 50...
Όσο δε από ντύσιμο  στυλ κλπ είναι πολύ βινταζ 80s στην καλύτερη
Ολα αυτά μεταφραζονται σε πολλαπλασιαστη τιμής επί 3-10 για να γίνει αποδεκτος και κανένα σανς  να γίνει ωαποδεκτος  χωρίς  άπειρο κασερι ούτε καν σε κυρίες  άνω των45...
μην προσβαλεις τον αρχοντα γιατι τζαμπα την βγαζει στο κιεβο με αυτες τις πουτανες.
ακριβως επιδει δεν τον φατσαρουν  για λεφτα,δεν νομιζω ποτε να τον πηρε καμια σε μαχαζια για γουνες
60 με 100 χιλιδεσ γριβνα η μποτες μεχρι και 8 χιλιαδεσ ευρο!
σκεφτητε μια που ηθελε να τις παρω μποτες 15 χιλιαδεσ γριβνα οταν την γνωρισα ομορφουλα νεαρη αζερα
καθωταν στο μολλ και μετα προσεξα οταν πηγαμε στο μαχαζι φορουσε κατι παλιες βρωμιαρικες χειμωνιατηκες
παντοφλες χαχαχα ντραπηκα και εφυγα απο το μαχαζι.τοσο μουρλαμενες ειναι.
για τους υπολειπους που ψαχνουν να εντυπωσιασουν γκομενες χωρις να δωσουν μια χρειαζονται αμεσης
ψυχιατρικης βοηθειας χαχαχαχ.σας μεταφερα απο χαρκοβο προσφατα την αντιδραση απλων νεαρων γκομενον
στον δρομο που καλεσα για καφε η σουσι,γκομενες που δεν ειχαν μια.
μπορει καπειος να μου πει απλα δεν σε γουσταραν χαχαχαχ αλλλα ας ερθει να συναντηθουμε να δουμε
ποσα μηλα χωρα ο σακκος.σας ειπε ο δασκαλος τοσα χρονια πριν οτι ειναι κατι ανοιξηγητο αυτη
η απροσαλη και μουρλαμενη συμπεριφορα που εχουν.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ποπωφ μας  χαλασες  το όνειρο του Ρωσσοφωνου παπά
Κι εγώ που νόμιζα βρήκαμε τον άνθρωπο μας....
χααχαχαχ γελουσα και εγω που ξερω το τρακουδι με το κουκιδα χαχαχαχα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Που ναι ο μέγας δάσκαλος
Ήτανε να πάει  Κίεβο  να ξεσκιστει  στον πουτσο όπως συνηθίζει
Έκτοτε δεν είχαμε νέα
Δεν προσβαλω τον κμαν
Απλές διαπιστώσεις κάνω
Γιατί μιουταρες τον Πορνομεταναστη???

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μιδας εγω ειμαι σιγουρος οτι ειναι ο κοπλεασκος που γραφει και ας μην το παραδεχετε.
που θυμωταν ο κομπλε οτι ηθελε να με παρει ο δασκαλος μεταξουργιο πριν 2 χρονια και αρνηθηκα?
ειχα πανω μου 3000 ευρο κρυμενα σε τσαντακι απο μεσα το σακακι για αυτο δεν ηθελα να παω μην με κλεψουν.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
χααχαχαχ γελουσα και εγω που ξερω το τρακουδι με το κουκιδα χαχαχαχα
έχει κενά ο παπάς στην μετάφραση  λόγω ότι δουλεύει νύχτα  το περίπτερο κ χανει  κάποια  μαθηματα
Βάλε ότι έχει  κ πάγκο  με σαλεπι  κουλούρια παράλληλα
Που να τα προλάβει όλα
Ευτυχώς τον βοηθάνε οι γκομενςς  που έχει Μόσχα κ Κίεβ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
μιδας εγω ειμαι σιγουρος οτι ειναι ο κοπλεασκος που γραφει και ας μην το παραδεχετε.
που θυμωταν ο κομπλε οτι ηθελε να με παρει ο δασκαλος μεταξουργιο πριν 2 χρονια και αρνηθηκα?
ειχα πανω μου 3000 ευρο κρυμενα σε τσαντακι απο μεσα το σακακι για αυτο δεν ηθελα να παω μην με κλεψουν.
ήμουν κι εγώ σίγουρος αλλά μια τελευταία εξέλιξη μου ανέτρεψε την εικόνα....
Πως πήγε  στο Κίεβ ο δάσκαλος??
Θα ξεσκιστηκε σίγουρα που ξέρει τα κόλπα ολα
πήρε πολλές γκομενας?
Πάνω από είκοσι υπολογίζω εγω
Εσύ τι λες

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Που ναι ο μέγας δάσκαλος
Ήτανε να πάει  Κίεβο  να ξεσκιστει  στον πουτσο όπως συνηθίζει
Έκτοτε δεν είχαμε νέα
Δεν προσβαλω τον κμαν
Απλές διαπιστώσεις κάνω
Γιατί μιουταρες τον Πορνομεταναστη???
σημερα μπηκα απο χτες,δεν μουταρα κανενα.για ποιο λογο αφου ειμαι φαν του πορνομιτσου
οταν δεν λεει ψεματα για να κανει πλακα.τι ειναι τουτη η ιστορια με μια γκομενα τριολε?
δεν ειδα φωτο της γκομενας που λετε αλλα καπου εχει δικαιο ο διμητρακης οτι καμια μουρλη ειναι.
αν την εβλεπα θα σας ελεγα σαν ψυχολογος σιγουρα τι ειναι η γκομενα ασ στειλει ο διμητρακης να την δω
για να γελασω λιγο χαχαχαχ.μια μουρλη τελειος τρελη που εκανε την ζωη κολαση του σαλονικιου
τελικα την ειχε γκομενα και κυπριος που ζουσε 5 χρονια οδυσσο!
και αυτος ειπε για ψυχιατριο ηταν.τον σαλονικιο πηρε ταξιδι μαζι του σε κινα και ταιλανδη
και του εκανε την ζωη κολαση.ηταν το πρωτο γερο μαθημα που πηρε ο σαλονικιος
με τι μουρλες θα συναντα στο διαδικτιο.3 τρελες απο οδυσσο τις βρηκα και κυπρο μονες!
η μια τριτη φορα ηρθε.την μερα ζητιανευει για να μεινει το βραδυ σε χοστελ.
βρισκουν μαλακεσ τους κλινουν εισιτιρια αλλα ολοι τις διωχνουν.
αυτες δεν καθωνται ειναι τελειος για δεσιμο ολοι ντης ξερουν που πανε πανω κατω στην πολη.
σας ειπα αν ειναι να παω κιεβ και να ασχολουμε με τελειωμενες,τρελλες,προβληματικες που ειναι
στο ιτερνετ γαμησε τα.που θα παω κιεβ θα κανω τα ψωνια μου σε μαχαζια,θα παω στο εκπτωτικο χωριο του κιεβ εξω απο το κεντρο να ξοδευτω σε μαρκε ρουχα και παραληλα θα κανω γνωριμιες με γκομενες που ψωνιζουν στα ιδια μαχαζια και καθωντε στα καφε γυρο.θα παω στο σαλον οικονομικα 70 ευρο και τελος.
να παω και να χανω χρονο στο ιτερνετ για προβληματικεσ αστε το καλυτερα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο δασκαλος ακομα δεν ειναι κιεβ συντομα θα ειναι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
σημερα μπηκα απο χτες,δεν μουταρα κανενα

δεν ειδα φωτο της γκομενας που λετε αλλα καπου εχει δικαιο ο διμητρακης οτι καμια μουρλη ειναι.
αν την εβλεπα θα σας ελεγα σαν ψυχολογος

θα παω κιεβ θα κανω τα ψωνια μου σε μαχαζια,θα παω στο εκπτωτικο χωριο του κιεβ εξω απο το κεντρο να ξοδευτω σε μαρκε ρουχα και παραληλα θα κανω γνωριμιες με γκομενες που ψωνιζουν στα ιδια μαχαζια και καθωντε στα καφε γυρο.θα παω στο σαλον οικονομικα 70 ευρο και τελος.
να παω και να χανω χρονο στο ιτερνετ για προβληματικεσ αστε το καλυτερα
Ο μιτσος είπε μ έκανε μπαν ο Χάρης
Ψυχολόγος ...καινούριο  αυτό?? Δεν τοχεις ξαναναφερει
Αφού πας  για ψώνια μαρκε γιατί δεν ανοίγεις ανάλογο θρεντ
Σοππινγκ σε πορνοπροορισμους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom