Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
για τον δοκτορα εχω να ξαναπω οτι δυο ειναι η λογοι που δεκτηκε την επιθεση μας.
πρωτον οτι οι γκομενες που εβαζε ρεαλιστικα δεν θα συναντωνταν ποτε μαζι του.
ηταν καραπουταναρες οπως αυτες που εβαζε καπειος αλλος τυπος τον δεκεβριο.
οτι του απαντησαν γεια σου δεν λεει τιποτα δεν ξαναπαντανε ουτε συναντιουντε αυτες.
ο αλλος λογος ειναι η προσβολη σε μεροςς αλλου μελους που θα πηγαινε απο αλλη πολη στην πολωνια
να τα πουνε και τον σνομπαρε οπως και οτι δεν συναντησε κιεβο τον κμαν.
τα ξαναειπα ολες γαμανε τισ ιδιες ,αυτες που πανε στον ντερτυ πανε και στον μουρατ αν απαντησουυν.
οι επαγγελματιες και αυτες που εβαζε φωτο ο δοκτωρας δεν θα ασχοληθουν μαζι του ενω ο ντερτυ
που θα τισ ξεχωριζε δεν θα εστελνε καν μυνημα.
σας ειπε ο ρολογας που επαιξε ιτερνετ ολες ηξερε ο ντερτυ.η πιο πανω ιστορια που γραψετε
με δικαιονει ακομα μια φορα γι αυτο που ελεγα μηνες πριν.
ολοι γνωριζουν τις ιδιες πουτανες.ας αφησει ο ντερτυ τα ιτερνετ και ας παει σε ενα μολλ να κανει τα ψωνια του να δοκιμασει να μιλησει καμια νορμαλ γκομενα που θα εχει και το αυτοκινητο της εξω και μιλαμε για πλιροφοριες κιεβ.συμβουλη σε ασχετους βρεστε τα σαλον και αστε τα ιτερνετ και χασιμο χρονου.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ο μιτσος είπε μ έκανε μπαν ο Χάρης
Ψυχολόγος ...καινούριο  αυτό?? Δεν τοχεις ξαναναφερει
Αφού πας  για ψώνια μαρκε γιατί δεν ανοίγεις ανάλογο θρεντ
Σοππινγκ σε πορνοπροορισμους
αμεσως ψυχολογω και συγκοβω καθε γκομενα δεν πεφτω εξω χαχαχα.τοσες τρελες συναντησα τοσα χρονια.λεω στα μαχαζια στις κοπελες δεν εχω γκομενα να της αγοραζω γουνες και ρουχα ετσι παιρνω για μενα μονο.αυτες γελανε και εξυπηρετανε αλλα εχουν συναδελφους και ντρεπωμε να καμακωσω μπροστα τους.
στα ρεπο μπορει να πετυχεισ καμια απο αυτες.οι μονες γκομενες που μου μιλανε στον δρομο ειναι
αυτες το πρωι που πανε σε μαχαζια,καφε,ρεστοραν αυτες που ξερουν οτι εχω λεφτα να ξοδευσω για αυτες.
οι υπολιπες ελευθερης βοσκης καθωνται στα παγκακια εξω απο τα καφε και εστιατορια με τις ωρες.
δεν εχουν να  κανουν τιποτα και αν τις πλισιασεις θα σου την πουνε και απο πανω χαχαχα.
μερικες νομιζουν οτι σιγουρα δεν εχεις λεφτα να τις κερασεισ.
τοσο ηλιθιες ειναι που προτιμανε να καθωντε 10 ωρες στο κρυο και αν της καλεσεισ στο  καφε διπλα να σου την πουνε!οπως αυτες οι 2 μικρεσ χαρκοβ ελατε για καφε και με ειρωνευτηκαν.
καφε?,οτι περνουν και μονες.ε λεω παμε σπιτι να σας δωσω απο 300 ευρο χαχαχαχα εξαφανιστηκαν
γιατι ξενερωσαν με τον καφε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
έτσι  είχες πει τον Δεκέμβριο
χαρκοβο θα ερχωταν και ειπα προτιμω μονοσ.δεν θυμαμε δεκεβριο που ηταν πηγε 3 φορεσ σοφια και πραγα,μπρατισλαβα.τωρα θα ειναι κανα χρονο στο κιεβο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
χαρκοβο θα ερχωταν και ειπα προτιμω μονοσ.δεν θυμαμε δεκεβριο που ηταν πηγε 3 φορεσ σοφια και πραγα,μπρατισλαβα.τωρα θα ειναι κανα χρονο στο κιεβο.
γαμθσε πολλές εκεί που πήγε??
Πάνω από δέκα???

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
τυπε μου αυτοαναιρεισαι..
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ απο την μια να εχεις φτασει στο επιπεδο που περιγραφεις(να κοβεις κοστουμια σε χρονο dt σε οποιον ή οποια κατασταση/περιβαλλον εχεις απεναντι σου)κ απο την αλλη να ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ(χωρις ξυλο),οτι ΧΕΣΤΗΚΕΣ να κατεβεις μεταξι γιατι κουβαλαγες 3 χηνες μαζι σου..
1..ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ Η ΑΚΡΑΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ..αμα βεβαια εισαι κονιορδος παντου μπορουν να σε ψυρισουν ακομη κ τα ημιθανη ζακια..
2..ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΟΣΟΝ.Ξερεις πως ΠΟΛΛΕΣ υπηρεσιες στην Ελλαδα(& οχι μονο),απαιτουν μαρουλι για να κανεις την δουλιτσα σου(ΤΑΝΕΣ-ΝΤΡΟΓΚΙΑ κλπ εξεις)..Εκτος αυτου ΠΑΝΤΑ πρεπει να κουβαλας τουλαχιστον μισο κεφαλι κασερι μαζι σου για τις ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΕΣ αναγκες-ευκαιρειες που μπορει να παρουσιαστουν στον καθενα μας..
ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ & ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ???πως θα βγουν απο τα χαλασματα τιποτε 2μετροι αραπηδες με το σπαστο ουζι να στα παρουν???
Το μονο που κινδυνευει στο μεταξι ειναι το αμαξι σου μηπως σου σπασουν κανα τζαμι δηλαδη για να ψυρισουν οτι μαλακια βρουν μεσα..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Ο Χάρης  έχει  φαει  ενίοτε πολύ ξύλο  οπότε δικαιολογημενα  φυσάει κ το γιαούρτι  :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.170
Πόντοι
5.506
Αγκαλιά τον Dirty τον έχω κ'εγώ αλλά έχει μεγαλη διαφορά από το να πάρεις αγκαλιά μιά γκόμενα μέχρι να την πηδήξεις  :2funny:.
  Δεν είναι βαμμένη γιατί είναι εντελώς απερηποίητη γιατί είναι εντελώς τρελλή  :2funny:καλά δε τη βλέπετε στις φωτογραφίες ότι δεν πάει καλά?Βγάζει μιά φυσιολογική κοπέλα τέτοιες φωτογραφίες? :2funny:
Αυτή είναι η μοναδική νέα που έχει και έχει πηδήξει.Οπως σας είπα είναι άρρωστη ψυχικά και Δεν πάει καθόλου καλά  :2funny:
  Οπως σας είπα την είχε και την πήδαγε ο φίλος του ρολλογά και μου είπε γ'αυτήν  :2funny:
  O Dirty της κρύβει αν βρω ποτέ καμία φυσικά και θα σας της βάλω  :2funny:.[size=30pt]Γιατί πρέπει να τα μαθένετε όλα από μένα?[/size] :2funny:
  Αν τώρα με την αγαμία σας έσας σας αρέσει εγω τι να πω? :2funny:

Ρε, τι [size=30pt]ρουφιάνα κακιασμένη κουτσομπόλα[/size] είναι αυτο το πορδομετανάστης;

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Ο Χάρης  έχει  φαει  ενίοτε πολύ ξύλο  οπότε δικαιολογημενα  φυσάει κ το γιαούρτι  :hi:
ΑΡΑ δεν εχει την ικανοτητα που περιγραφει..
Αρχιδια ψυχολογος ειναι λοιπον..
Ο περπατημενος σκαναρει ΣΥΝΕΧΩΣ & ΑΔΙΑΛΛΕΙΠΤΩΣ το περιβαλλον κ προλαμβανει τις ανεπιθυμητες για εκεινον καταστασεις..το να αποκλειεις απο τον εχθρο το πλεονεκτημα του αιφνιδιασμου & αρα ουσιαστικα να το εχεις εσυ ειναι τεραστιο προσον..ΞΥΛΟ τρωει γιατι ντυνεται σαν κονιορδος & ταυτοχρονα δεν εχει την ικανοτητα του προλαμβανειν..

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Χάρη έγω δεν έχω μιλήσει ποτέ για γκόμενες που απλά κάναμε match η μου είπαν γεια όπως λές στο διαδίκτυο. Έχω μιλήσει για 30+ σε αριθμό γκόμενες που έχω φτάσει κρεβάτι Κίεβο τα τελευταία χρόνια με 2-4 ραντεβού την καθεμία και χωρίς πληρωμή πέρα απο τα τυπικά έξοδα του εστιατορίου κλπ.
Όταν εχώ πάει με τόσες εκει δεν είναι δυνατόν να δεχτώ την θεωρητική άποψη πως όλες είναι πουτάνες στο Κίεβο και οι νορμάλ δεν θα κάτσουν ποτέ σε κάποιον ξένο.

Απλά τα έθεσα στην σωστή βάση που απλά ενοχλεί κάποιους γιατί η αλήθεια πάντα πονάει.

Η δική μου θέση είναι πως δύσκολα θα πηδήξεις γκομενα 8+ Κίεβο χωρίς κάποιο δωράκι χρηματικό ή υλικό αν πηγανεις μια εκδρομή των 7-10 ημερών. Οπότε επι το πλείστον πας για μαξ 7αρια εκέι πάντα μιλώντας να μην κάνεις καν δωρο.
Επίσης πρέπει να πηγαινεις συχνά γιατι δεν έχεις χρόνο να της πηγαίνεις κρεβάτι οπότε τις κρατάς στο επόμενο ταξίδι. Θες 4-5 ταξίδια το χρονο 10ημερα και να διατηρείς επικοινωνια με αυτες που γνωρίζεις αν δεν τις πρόλαβες.

Πρέπει να καταλάβουμε επιπλεον όμως όσο και να ακούγεται σκληρό πώς ένας άντρας εμφάνισης 3 ότι και να κάνει δεν θα μπορέσει να πηδήξει ποτέ το 7αρι στην Ουκρανία. Μην περιμένουνε και θάυματα. Αυτά που γράφουμε εδω αφορούν συνήθως τον μέσο όρο των αντρών.
Ένας αντρας νορμαλ εμφάνισης 5-7 που θα πάει να καμακώσει δηλαδή.

Αν κάποιος π.χ. δεν εχει πηδήξει ποτε στην Ελλάδα γυναίκα (και υπάρχουν τέτοιοι) με το που θα πάει Ουκρανία θα του ανοίξουν τα πόδια οι γυναίκες? Φυσικά και όχι.

Απλά εκει κάποιος νορμάλ θα αυξήσει κατα πολύ τον αριθμό (τουλάχιστον δεκαπλάσσιος) σε σχέση με την Ελλάδα και την ποιοτητα (5-6 αρι Ελλαδα 7αρι εκει).

Αυτη είναι η σωστή και λογική βάση και ο καθένας ας φτιάχνει του μύθους του. Εμένα πάντως οι μύθοι μου είναι απο το πεδίο της μάχης και όχι του καναπε. Και για να στο πω πιο απλά θα ξαναπάταγα Κίεβο αν δεν πηδούσα? Βιτζίοσος είμαι?χαχα
Ξαναπάτησα Πολωνία όταν είδα πως δεν πηδάω πλέον εκει?που ξέρω την τελευταία πέτρα και εκατοντάδες κόσμο και όμως δεν πάω. Απλή λογική!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Ο Χάρης για Σοππινγκ  πάει
Δεν τον νοιαζουν αυτα

• Like
Αντιδράσεις: whois

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Χάρη έγω δεν έχω μιλήσει ποτέ για γκόμενες που απλά κάναμε match η μου είπαν γεια όπως λές στο διαδίκτυο. Έχω μιλήσει για 30+ σε αριθμό γκόμενες που έχω φτάσει κρεβάτι Κίεβο τα τελευταία χρόνια με 2-4 ραντεβού την καθεμία και χωρίς πληρωμή πέρα απο τα τυπικά έξοδα του εστιατορίου κλπ.
Όταν εχώ πάει με τόσες εκει δεν είναι δυνατόν να δεχτώ την θεωρητική άποψη πως όλες είναι πουτάνες στο Κίεβο και οι νορμάλ δεν θα κάτσουν ποτέ σε κάποιον ξένο.

Απλά τα έθεσα στην σωστή βάση που απλά ενοχλεί κάποιους γιατί η αλήθεια πάντα πονάει.

Η δική μου θέση είναι πως δύσκολα θα πηδήξεις γκομενα 8+ Κίεβο χωρίς κάποιο δωράκι χρηματικό ή υλικό αν πηγανεις μια εκδρομή των 7-10 ημερών. Οπότε επι το πλείστον πας για μαξ 7αρια εκέι πάντα μιλώντας να μην κάνεις καν δωρο.
Επίσης πρέπει να πηγαινεις συχνά γιατι δεν έχεις χρόνο να της πηγαίνεις κρεβάτι οπότε τις κρατάς στο επόμενο ταξίδι. Θες 4-5 ταξίδια το χρονο 10ημερα και να διατηρείς επικοινωνια με αυτες που γνωρίζεις αν δεν τις πρόλαβες.

Πρέπει να καταλάβουμε επιπλεον όμως όσο και να ακούγεται σκληρό πώς ένας άντρας εμφάνισης 3 ότι και να κάνει δεν θα μπορέσει να πηδήξει ποτέ το 7αρι στην Ουκρανία. Μην περιμένουνε και θάυματα. Αυτά που γράφουμε εδω αφορούν συνήθως τον μέσο όρο των αντρών.
Ένας αντρας νορμαλ εμφάνισης 5-7 που θα πάει να καμακώσει δηλαδή.

Αν κάποιος π.χ. δεν εχει πηδήξει ποτε στην Ελλάδα γυναίκα (και υπάρχουν τέτοιοι) με το που θα πάει Ουκρανία θα του ανοίξουν τα πόδια οι γυναίκες? Φυσικά και όχι.

Απλά εκει κάποιος νορμάλ θα αυξήσει κατα πολύ τον αριθμό (τουλάχιστον δεκαπλάσσιος) σε σχέση με την Ελλάδα και την ποιοτητα (5-6 αρι Ελλαδα 7αρι εκει).

Αυτη είναι η σωστή και λογική βάση και ο καθένας ας φτιάχνει του μύθους του. Εμένα πάντως οι μύθοι μου είναι απο το πεδίο της μάχης και όχι του καναπε. Και για να στο πω πιο απλά θα ξαναπάταγα Κίεβο αν δεν πηδούσα? Βιτζίοσος είμαι?χαχα
Ξαναπάτησα Πολωνία όταν είδα πως δεν πηδάω πλέον εκει?που ξέρω την τελευταία πέτρα και εκατοντάδες κόσμο και όμως δεν πάω. Απλή λογική!!!

Ο dr love λεει το εξης απλο :οτι με το να πας εκει δεν αποκτας δυνατοτητες που δεν εχεις. Αλλα τις δυνατοτητες τις οποιες ηδη εχεις τις αξιοποιεις πολυ καλυτερα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Το στριπτίζ του πορνομεταναστη  με πόσο  το βαθμολογίες?
Με άριστα το δέκα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.170
Πόντοι
5.506

Τον απαξιωσες εντελως τον πορδομεταναστη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Τον απαξιωσες εντελως τον πορδομεταναστη.
Κλιντ  μας έχεις  ξεφτυλισει  εντελώς
Ρωσία είναι ο Πορνος
Γράφει για Ουκρανία  βεβαια  αλλά έχει να πάει  δεκαπέντε χρονια

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Συντομη σφηνα, σαν αγγελιοφορος
(πριν φυγω, μετα θα ερθω για μιδα και χαρρι)

Ο Πορνομεταναστης παντως λεει οτι υπαρχουν, γενικα, μελη του σαητ που  πανε...
η με τρελες η με γριες η με πρεζακια.

υγ.εγω παντως θα κρατησω τις γριες, τις αλλες σας τις χαριζω.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656

Ο Πορνομεταναστης παντως λεει οτι υπαρχουν, γενικα, μελη του σαητ που  πανε...

ανάθεμα  την ώρα
Κατάρα  την στιγμή
Που μιουταρε  ο Χάρης
Το γελαστο  γατί... Εεεε... Παιδί

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μάστορα, όταν στο ρεφρέν η κοπέλα λέει στον άντρα (και όχι στον "άνθρωπο")
ότι θέλει παιδιά μαζί του, δεν του πετάει κάτι ξεκάρφωτες "κουκίδες" στο άσχετο.
Θέλει να του πεί "τελεία και παύλα" ή "αυτό και τέλος" ή ακόμα πιο ελεύθερα
"στο γράφω και το υπογράφω". Πές στα παλικάρια από τη google να μελετάνε
περισσότερο... :grin:

copy paste πηρα την μεταφραση φιλτατε απο μια ιστοσελιδα.  ;)

μην βαρατε και εσεις  :tickedoff:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.170
Πόντοι
5.506

Ο Πορνομεταναστης παντως λεει οτι υπαρχουν, γενικα, μελη του σαητ που  πανε...

Ρε πορδομεταναστη, ποσους κλωνους εχεις ρε αρρωστακι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom