Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
Συγγνωμη ποια κακια μου? :2funny:Και τοτε με τη μπογιά που σου έριξαν της φαντασίας μου ήταν?Ο Χάρης γιατί έγραψε τότε ότι το ταξίδι του Αλλανταλον ήταν αποτυχία?
Ο Χάρης και ένας άλλος (Που νε παρακάλεσε να μην πω ποιος ειναι) μου είπαν κατά λέξη ότι του έφερες του Αλλανταλον κάτι θειτσες και αυτός ειπε:Εγώ δεν μπορώ να της γαμησω αυτές.
 Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν της έβγαλαν της θειτσες μια  φωτογραφία να μας της βάλουν να της δούμε να έχουμε άποψη.Γιατι εσυ φωτο δε βάζεις.
 Εμένα ο Γιάννης μου είπε ότι δεν είσαι ψεύτης και γαμας ΑΛΛΑ από 40+ ετών από της φωτογραφίες που του έδειξες όταν συναντηθηκατε.Τωρα ποιος λέει ψέματα και ποιος αλήθεια δεν μπορώ να ξέρω?
Ποιές φωτογραφίες? Έχει γνωρίσει πάνω από 10 από κοντά. Ποιος Allan? Που με έβριζε σαν μοναχοφάη στον Γιάννη που δεν του κάνω πάσα τις δικές μου? Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Τα έχεις μπερδέψει. Ρώτα το Γιάννη να μην γράφονται βλακείες. Ακόμα δεν έμαθες ότι αυτές ήταν 28 και 29 χρονών? Και τις γαμούσα πριν και μετά? Πως λες μαλακίες για 40+??????? Ακόμα μπογια νομίζεις ότι μου ρίξανε?? 2 που γαμούσα εκείνο το τριήμερο με έπιασαν με τρίτη. Αυτό δεν το άκουσες??? Σου είπε ο Γιάννης ότι γαμάω 40+??? Χαχαχαχαχαχαχχχαχα. Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις?? Εκτός και αν σου κάνουν πλάκα. Πάρτον τηλέφωνο και ρώτα τον σε παρακαλώ. Και γράψε ακριβώς ότι σου πει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποιές φωτογραφίες? Έχει γνωρίσει πάνω από 10 από κοντά. Ποιος Allan? Που με έβριζε σαν μοναχοφάη στον Γιάννη που δεν του κάνω πάσα τις δικές μου? Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Τα έχεις μπερδέψει. Ρώτα το Γιάννη να μην γράφονται βλακείες. Ακόμα δεν έμαθες ότι αυτές ήταν 28 και 29 χρονών? Και τις γαμούσα πριν και μετά? Πως λες μαλακίες για 40+??????? Ακόμα μπογια νομίζεις ότι μου ρίξανε?? 2 που γαμούσα εκείνο το τριήμερο με έπιασαν με τρίτη. Αυτό δεν το άκουσες??? Σου είπε ο Γιάννης ότι γαμάω 40+??? Χαχαχαχαχαχαχχχαχα. Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις?? Εκτός και αν σου κάνουν πλάκα. Πάρτον τηλέφωνο και ρώτα τον σε παρακαλώ. Και γράψε ακριβώς ότι σου πει.
Ναι ήταν 29 χωρίς τα φθινόπωρα και τους χειμώνες  :2funny:
  Αφού κάθε φορά που αναφέρουμε ότι γαμάς θειτσες γιατι ο Τάσος και οι υπόλοιποι κάνουν τον Κινέζο και δε σε υποστηρίζουνε ότι γαμάς νέες κοπέλες όπως τα σάπια που πετάς εσυ πάρα λένε ότι ότι γαμάει ο καθένας είναι δική του υπόθεση?

D

dude901123

Επισκέπτης
Ναι ήταν 29 χωρίς τα φθινόπωρα και τους χειμώνες  :2funny:
 Αφού κάθε φορά που αναφέρουμε ότι γαμάς θειτσες γιατι ο Τάσος και οι υπόλοιποι κάνουν τον Κινέζο και δε σε υποστηρίζουνε ότι γαμάς νέες κοπέλες όπως τα σάπια που πετάς εσυ πάρα λένε ότι ότι γαμάει ο καθένας είναι δική του υπόθεση?
Δεν μπορώ άλλο.. Ζαλίστηκα. Ότι πεις Δημήτρη. Θείες θέλεις? Θείες είναι. Έλα εδώ Κίεβο όποτε θέλεις να βγούμε μια βόλτα να δούμε ποιος πάει με θείες. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω.. Ο Glock τις γνώρισε και τις 2, κάναμε μαζί πρωτοχρονιά και μπορείς να τον ρωτήσεις για φθινόπωρο, άνοιξη και όποια εποχή θέλεις. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω. Αφού δεν μπορείς να το χωνέψεις.. Ο Τάσος και οι λοιποί δεν είναι γιουσουφάκια να μου κάνουν πλάτες όπως κάποιοι άλλοι που λειτουργούν σαν ντελάληδες και διαφημιστές.  
Ενημερώνετε με για το Κίεβο μόνο γιατί χάλασα ένα βράδυ σαν βλάκας σήμερα να απαντώ μαλακίες και ηλιθιότητες. Δεν το ξανακάνω. Θα μαθαίνω από τους ειδικούς που φυσικά τα ξέρουν όλα αφού κάποιος είπε ότι τα ξέρει όλα επειδή τα άκουσε από κάποιον που ήταν εδώ.  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Δεν μπορώ άλλο.. Ζαλίστηκα. Ότι πεις Δημήτρη. Θείες θέλεις? Θείες είναι. Έλα εδώ Κίεβο όποτε θέλεις να βγούμε μια βόλτα να δούμε ποιος πάει με θείες. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω.. Ο Glock τις γνώρισε και τις 2, κάναμε μαζί πρωτοχρονιά και μπορείς να τον ρωτήσεις για φθινόπωρο, άνοιξη και όποια εποχή θέλεις. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω. Αφού δεν μπορείς να το χωνέψεις.. Ο Τάσος και οι λοιποί δεν είναι γιουσουφάκια να μου κάνουν πλάτες όπως κάποιοι άλλοι που λειτουργούν σαν ντελάληδες και διαφημιστές. 
Ενημερώνετε με για το Κίεβο μόνο γιατί χάλασα ένα βράδυ σαν βλάκας σήμερα να απαντώ μαλακίες και ηλιθιότητες. Δεν το ξανακάνω. Θα μαθαίνω από τους ειδικούς που φυσικά τα ξέρουν όλα αφού κάποιος είπε ότι τα ξέρει όλα επειδή τα άκουσε από κάποιον που ήταν εδώ.  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
Αστούς να λένε,είχα την τύχη να ζήσω αρκετό καιρό σαν μόνιμος στην Ουκρανία στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας και ξέρω πραγματικά ότι είσαι εσύ που διαλέγεις με ποια θα πας, οι γκόμενες προσιτές σε σημείο που αρχίζεις να βαριέσαι. Μερικοί και στην θάλασσα να πάνε νερό δεν θα βρουν,μην ασχολείσαι μ αυτούς

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αστούς να λένε,είχα την τύχη να ζήσω αρκετό καιρό σαν μόνιμος στην Ουκρανία στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας και ξέρω πραγματικά ότι είσαι εσύ που διαλέγεις με ποια θα πας, οι γκόμενες προσιτές σε σημείο που αρχίζεις να βαριέσαι. Μερικοί και στην θάλασσα να πάνε νερό δεν θα βρουν,μην ασχολείσαι μ αυτούς

καλως τον φιλο νυκτερο  :hi:

αισθητη η απουσια σου για αρκετο καιρο. τι χαμπαρια γενικα;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Χαιρετώ την παρέα. Πολλή δουλειά και διασκέδαση με το σταγονόμετρο.Άσε που εδώ στην Σοφία δεν έχεις και περιθώρια για πολλά-πολλά.

δεν περασες καθολου απο τα μερη μου;  περιμενα τηλεφωνο σου να πιουμε καφεδακι.

ειπα να σ' επερνα τηλεφωνο αλλά λεω θα εχεις δουλειες και δεν ηθελα να ενοχλησω.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
δεν περασες καθολου απο τα μερη μου;  περιμενα τηλεφωνο σου να πιουμε καφεδακι.

ειπα να σ' επερνα τηλεφωνο αλλά λεω θα εχεις δουλειες και δεν ηθελα να ενοχλησω.
Πέρασα αρκετές φορές αλλά ποτέ μόνος,με την πρώτη ευκαιρία θα τον πιούμε τον καφέ 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πέρασα αρκετές φορές αλλά ποτέ μόνος,με την πρώτη ευκαιρία θα τον πιούμε τον καφέ 

οκ  :hi:

κανονισε το μονο να ειναι απογευμα, διοτι η δουλεια μου ειναι βραδυνη και ξυπναω γυρω στις 4 με 5 το απογευμα.

τωρα απο την δουλεια μου γραφω στο φορουμ. γι' αυτο τις περισσοτερες φορες ειμαι μεσα μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

μιλησες καθολου με τον Τασο; γιατι μου ειπε πριν λιγες μερες οτι ειναι σταλα ζαγορα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
οκ  :hi:

κανονισε το μονο να ειναι απογευμα, διοτι η δουλεια μου ειναι βραδυνη και ξυπναω γυρω στις 4 με 5 το απογευμα.

τωρα απο την δουλεια μου γραφω στο φορουμ. γι' αυτο τις περισσοτερες φορες ειμαι μεσα μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες.
4-5 βραδιάζει το χειμώνα,καφέ θα πιούμε η ουίσκι  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Του Χάρη του τα είπε ο Γιαννης ο Σαλονικιος ο οποίος είναι φίλος με τον Αλλαντάλον και ο Χαρης μου τα ειπε αλλα παλι βγαζει εξω την ουρά του.
  Όταν είχες συναντήσει το Γιάννη το Θεσσαλονικιό του είχες δείξει φωτογραφίες από θείτσες και μου είχε πει ότι δεν είσαι ψεύτης και ότι στ'αληθεια γαμάς αλλα αυτές που δεν θέλει να γαμήσει κανένας άλλος (τουλάχιστον λογικός ανθρωπος).Αμα πεθάνουν οι θειτσες θα σου αφήσουν τίποτα?Στη συνσντηση που ειχατε του είχες δείξει φώτο από γυναίκες 40+ ετών.
εισαι παλι ψευτης.δειξε την συνομιλια μας προχτες.σου εγραψα να λες ποιος σου δινει πλιροφοριες  για να μην αφηνεις σκιες σε μενα.μου ειπες ποιος σου ειπαι και σου ειπα να το αποκαλυψεις.δεν σου ειπα ουτε για αλλαν,ουτε τι εκανε κιεβ.ειχα μηνες να σου γραψω αλλα επιδει
παντα λες τα δικα σου εκτεθωντας αλλους που δεν σου εδωσαν καμια πλιροφορια.μονοσ βγαζεις συμπερασματα.ουτε ο σαλονικιος ειχε επικοινωνια μαζι σου 100%.
εγω εγραψα μονο να βγει ο αλλαν και να πει για οδυσσο τι παιζει ουτε για ντερτυ σου ειπα.
ξερουμε οτι ο ντερτυ παιζει σε καπειες ηλικιες δεν χρειαζομαστε εσενα να μας πεις.
μην προσπαθεις να μας πισεις οτι εγω και ο σλονικιος σου δινοθμε πλιροφοριες αφου δεν μιλαει κανενας
με σενα.σου γραφω καθε 2-4 μηνες.δεν εχω χρονο για κουβεντες.
αν δεν θες να αποκαλυψεις ποιος σου ειπε για τις θειες του ντερτυ στον αλλαν πες μας
αλλα μην αφηνεις σκιες για αλλους.αν θελω να γραψω για ντερτυ του τα γραφω απευθεις δεν
χρειαζετε να σου πω εσενα να τα πεις χαχαχαχ.

• Like
Αντιδράσεις: koble

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αχ ρε Δημήτρη η κακία σου δεν σε αφήνει να δεις μπροστά σου. Μη ζηλεύεις, έχει γυναίκες για όλους.
Όταν είχα συναντήσει το Γιάννη το σαλονικιό? Ο Γιάννης μου ζήτησε πριν 1,5 μήνα να πω στη δικιά μου να του γνωρίσει φίλη της. Γιατί λες? Επειδή είναι σαβούρα? χαχαχαχχααχ. Για ρώτα τον το προηγούμενο Σάββατο ποιος είχε τη μουνάρα στο μαγαζι που ήμασταν. Ποιος είχε άλλη την Παρασκευή και άλλη το Σάββατο???? Xaxaxaxaxa
Ξέρεις τι είπε στον Χάρη? Ότι η Οδησσός πέθανε. Τίποτα άλλο. Μα δεν μπορεί να πει τίποτα άλλο από τη στιγμή που που μου ζητάει να του κάνω γνωριμίες με φίλες. Ρε εσύ Δημήτρη έλεος.. Σου είπε ο Χάρης που του είπε ο Γιάννης που άκουσε από τον Παναγιώτη.. Ρώτα ο ίδιος το Γιάννη και θέλω μετά να γράψεις ότι σου πει. Οκ? Και μόνο που λες για φωτογραφίες φαίνεται ότι δεν υπάρχει επαφή με την πραγματικότητα. Αφου έχει γνωρίσει από κοντα καμιά 10αρια τι να τις κάνει τις φωτογραφίες?
μονοσ βγαζει συμπερασματα.ουτε μιλησα μαζι του.του ειπα να μην αφηνει σκιες απο που περνει
πλιροφοριες γιατι μετα δεν θα με εμπιστευονται αλλοι φιλοι.σου στελω πμ ποιος του εδωσε ινφο χχαχαχα

• Like
Αντιδράσεις: koble

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο σαλονικιος δεν μου ειπε οτι συναντησε κιεβο τον ντερτυ και ουτε τον ρωτησα!
μιλησαμε μετα απο καιρο με σαλονικιο και ελεγε τελος η οδυσσος.
για ντερτυ δεν μου ειπε τιποτα αλλα οτι γνωρισε καπειον ελληνα καλο παιδι γυρω στα 40 που
δουλευει κιεβο 4 χρονια και αν παω να τον κανω παρεα.
για κανα καφε αν βρω χρονο ισως αλλα για βολτα δεν γουσταρω παρεα αλλα μονος.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο σαλονικιος μου ειπε απλα για τον αλλαν οτι δεν περασε καλα και ηταν αποτυχια το ταξιδι.
δεν πηρα τον διμητρακη να πω λεπτομερειες.απλα ζητησα εδω επιδει εδω και καιρο κανενας δεν
εγραφε να πει για οδυσσο τις εμπειριες του και να με δικαιωσει οτι ουτε πουτανες δεν θα βρισκουμε
πλεον.αν θελω να μαθουν ολοι καπιο μυστικο θα το ελεγα στον πορνομεταναστη.
αλλα χωρις να του λεω πλιροφοριες και να λεει οτι 2 ατομα του ειπαν και να με δακτυλοδειχνει
αυτο δεν μου αρεσει.κανενα μελος δεν κινδινευει απο μενα αν μου πει κατι μεταξυ μασ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom