D
dude901123
Επισκέπτης
Ποιές φωτογραφίες? Έχει γνωρίσει πάνω από 10 από κοντά. Ποιος Allan? Που με έβριζε σαν μοναχοφάη στον Γιάννη που δεν του κάνω πάσα τις δικές μου? Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Τα έχεις μπερδέψει. Ρώτα το Γιάννη να μην γράφονται βλακείες. Ακόμα δεν έμαθες ότι αυτές ήταν 28 και 29 χρονών? Και τις γαμούσα πριν και μετά? Πως λες μαλακίες για 40+??????? Ακόμα μπογια νομίζεις ότι μου ρίξανε?? 2 που γαμούσα εκείνο το τριήμερο με έπιασαν με τρίτη. Αυτό δεν το άκουσες??? Σου είπε ο Γιάννης ότι γαμάω 40+??? Χαχαχαχαχαχαχχχαχα. Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις?? Εκτός και αν σου κάνουν πλάκα. Πάρτον τηλέφωνο και ρώτα τον σε παρακαλώ. Και γράψε ακριβώς ότι σου πει.Συγγνωμη ποια κακια μου? Και τοτε με τη μπογιά που σου έριξαν της φαντασίας μου ήταν?Ο Χάρης γιατί έγραψε τότε ότι το ταξίδι του Αλλανταλον ήταν αποτυχία?
Ο Χάρης και ένας άλλος (Που νε παρακάλεσε να μην πω ποιος ειναι) μου είπαν κατά λέξη ότι του έφερες του Αλλανταλον κάτι θειτσες και αυτός ειπε:Εγώ δεν μπορώ να της γαμησω αυτές.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν της έβγαλαν της θειτσες μια φωτογραφία να μας της βάλουν να της δούμε να έχουμε άποψη.Γιατι εσυ φωτο δε βάζεις.
Εμένα ο Γιάννης μου είπε ότι δεν είσαι ψεύτης και γαμας ΑΛΛΑ από 40+ ετών από της φωτογραφίες που του έδειξες όταν συναντηθηκατε.Τωρα ποιος λέει ψέματα και ποιος αλήθεια δεν μπορώ να ξέρω?