Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
το μονο που ειπε ο σαλονικιος για ντερτυ τωρα θυμηθηκα ειναι οτι παει σε ενα μαχαζι στο γιδροπαρκ.
2 φορες φορτωσε απο εκει που ηταν μονος αλλα που πηγε με παρεα με ελληνες οχι.
ειναι το μαχαζι που εγραψε ενας αλλος παλαιοταιρα jaygay κατι τετειο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Συγγνωμη ποια κακια μου? :2funny:Και τοτε με τη μπογιά που σου έριξαν της φαντασίας μου ήταν?Ο Χάρης γιατί έγραψε τότε ότι το ταξίδι του Αλλανταλον ήταν αποτυχία?
Ο Χάρης και ένας άλλος (Που νε παρακάλεσε να μην πω ποιος ειναι) μου είπαν κατά λέξη ότι του έφερες του Αλλανταλον κάτι θειτσες και αυτός ειπε:Εγώ δεν μπορώ να της γαμησω αυτές.
  Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν της έβγαλαν της θειτσες μια  φωτογραφία να μας της βάλουν να της δούμε να έχουμε άποψη.Γιατι εσυ φωτο δε βάζεις.
  Εμένα ο Γιάννης μου είπε ότι δεν είσαι ψεύτης και γαμας ΑΛΛΑ από 40+ ετών από της φωτογραφίες που του έδειξες όταν συναντηθηκατε.Τωρα ποιος λέει ψέματα και ποιος αλήθεια δεν μπορώ να ξέρω?
το εγραψα για να πει λεπτομερεις ο ιδιος αλλαν αφου κανενας δεν εγραφε πλιροφοριες εδω και καιρο.καπειος που ηταν προσφατα επρεπε να σπασει τον παγο.εχω ειχα σκοπο μαρτιο να γραψω για οδυσσο.
σας ειπα οτι οδυσσος πεθανε,τα ειπε και ο σαλονικιος και θελαμε και τον αλλαν να δωσει
πλιροφοριες αν βρισκεις πουτανες ευκολα.σας ειπα οτι τελευτεο χρονο ειναι αδεια ολα τα σαλον.
ουτε μερη στο κεντρο υπαρχουν που συχναζουν πουτανες εκτος στο φανκονε εστιατοριο που πανε
αμαξαρες απεξω η στο διπλανο μαχαζι με ναργιλε που ολες σε καναπεδες καθονται και θα σου
κανουν ενα λογαριαμο τεραστιο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο σαλονικιος εκανε συνεχεια ταξιδια οπως παντα ηταν οδυσσο,γερμανια,σερβια,κιεβ και αποκλειετε
να κατσει να γραφει στον διμητρακη.δεν χρειαζετε καν να ρωτησω τον σαλονικιο αν εγραψε στον διμητρακη.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πάλι μπουρδελίαστηκε το νήμα. Ένα μόνιμο κάτοικο έχουμε Κίεβο και αντι να τον αφήσουμε να δώσει πληροφορίες απο μέσα (μαγαζιά, κρυμένα μέρη κλπ) πέσαμε να τον φάμε αν γαμάει 18χρονα ή 50χρονα. Λές και αυτό είναι το ζητούμενο.

Εμείς όμως θέλουμε να μάθουμε τα δρώμενα εκεί.Ας μαθάιναμε πληροφορίες για τα μαγαζία και μετά ο καθένας αποφασίζει αν θα παέι και ότι μπορεί θα βγάλει ανάλογα με την ηλικια του, την οικονομική του άνεση, την εμφάνιση του κλπ.

Τελικά όλη η πληροφορία καταλήγει να κινειται μέσω PM και να είναι απλά ενα νήμα αντιπαραθέσεων που καταντησε κουραστικό.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Πάλι μπουρδελίαστηκε το νήμα. Ένα μόνιμο κάτοικο έχουμε Κίεβο και αντι να τον αφήσουμε να δώσει πληροφορίες απο μέσα (μαγαζιά, κρυμένα μέρη κλπ) πέσαμε να τον φάμε αν γαμάει 18χρονα ή 50χρονα. Λές και αυτό είναι το ζητούμενο.

Εμείς όμως θέλουμε να μάθουμε τα δρώμενα εκεί.Ας μαθάιναμε πληροφορίες για τα μαγαζία και μετά ο καθένας αποφασίζει αν θα παέι και ότι μπορεί θα βγάλει ανάλογα με την ηλικια του, την οικονομική του άνεση, την εμφάνιση του κλπ.

Τελικά όλη η πληροφορία καταλήγει να κινειται μέσω PM και να είναι απλά ενα νήμα αντιπαραθέσεων που καταντησε κουραστικό.

Ένα νήμα που παλεύει μέσω φωνές του καλού, σαν τη δική σου, τη δική μου, του Σπύρου, του dirty, του ρολογά (όταν δεν τον πιάνουν εμμονές και προσωπικές αντιπαραθέσεις μαζί σου), του τάσου, του πάπα, του χεχε και συγνώμη αν ξεχνάω κάποιον, να μιλήσουν επιχειρήματα και αληθινές πληροφορίες, σχετικά με το ελεύθερο καμάκι και με το αματουροκαμάκι, δηλαδή έναντι δώρων συμβολικών (πχ. 100 ευρώ ένα φόρεμα) για γαμήσι weekend έως βδομάδα, όποτε πάει να στρώσει να βγει μια άκρη, πάντα γίνεται μπουρδέλο όνομα και πράμα... Δεν υπάρχει καμιά αλληλεγγύη μεταξύ συναγωνιστών, γι'αυτο και οι καργιόλες οι γκόμενες μας έχουν ρίξει τόσο χαμηλά. Γιατί ενώ βιολογικά είναι πολύ λιγότερο έξυπνες από εμάς, ποντάρουν στη γυναικεία πονηράδα και μπαμπεσιά. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕΕΕ !

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.312
Πόντοι
3.656
οκ  :hi:

κανονισε το μονο να ειναι απογευμα, διοτι η δουλεια μου ειναι βραδυνη και ξυπναω γυρω στις 4 με 5 το απογευμα.

τωρα απο την δουλεια μου γραφω στο φορουμ. γι' αυτο τις περισσοτερες φορες ειμαι μεσα μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες.
το βράδυ το πουλάς το σαλεπι παπά??
Βγαίνει τίποτα  με τόσο  ξενύχτι??
Υγ σούπα ψιλοκομμένη παίζει  επίσης???
Μπουκοβο???

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό που γίνεται είναι οτι οι πιο πολλοί δεν μπορούν να γαμήσουν τις γκόμενες που γαμάει ο Dirty τζάμπα οπότε δε θα βγουν να το πουν.Ζήτησα να μου φέρει φίλη και έπιασα τα αρχίδια μου π.χ. γιατί τους τρώει ο εγωισμός.
Τους άρχοντες υπερβαλκάνιους με το παραδάκι δε μας απασχολεί τι γαμάει ο Dirty αφού πάμε καθαρά για σπόνσορινγκ,ο Dirty δε σπρώχνει οπότε δεν είναι ανταγωνισμός.Στις γκόμενες του Dirty δεν πάμε,δεν πάει και αυτός στις δικές μας οπότε είναι αδιάφορο.
Για αυτούς όμως που πάνε να φάνε μέσω ίντερνετ αυτά που κάνει ο Dirty έχουν και παραέχουν σημασία γιατί είναι εξευτελιστικά.
Οπότε ο άλλαν αν όντως συναντήθηκε με dirty δε θα ποστάρει ποτέ τι συνέβη πραγματικά είναι λογικό in order not to lose face.Και οι άλλοι μετέχοντες και φίλοι θα τα αποσιωπήσουν τα πάντα όλα και θα τα υποβαθμίσουν.Εγώ φυσικά θα ποστάρω τα πάντα όλα και φωτό από δικές μου γκόμενες,είναι λογικό αφού δε με αγγίζει ο ανταγωνισμός ως ανώτερο.
Ο dirty πέτυχε αυτό που όλοι ονειρεύονταν αλλά κανείς δεν πραγματοποίησε.Να μένει Ουκρανία με δυτικό μισθό.Το έκανε δια του ελληνικού τρόπου.Ο άλλος ψαρώνει τρελαίνεται που έγινε έτσι.Δε θα είχε πρόβλημα αν το έκανε κανά παιδάκι αλλά όχι ο dirty.Σα να βάζουνε λύκο στα πρόβατα και αυτός να πληρώνει για να γαμάει ο άλλος.Το απορρίπτει τελεολογικά δεν το δέχεται.
Είπαμε όχι εμείς που είμαστε out of space σε άλλο μήκος κύματος αλλά ο άλλος που πάει να το παίξει πονηρός.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
σχετικά με το ελεύθερο καμάκι και με το αματουροκαμάκι, δηλαδή έναντι δώρων συμβολικών (πχ. 100 ευρώ ένα φόρεμα)

100 ευρώ για ένα φόρεμα δεν είναι συμβολικό δώρο.Εχεις καταβάλει 100 ευρώ,όχι τίποτα κέρματα.Που δε θα είναι καν 100 δηλαδή,αυτά είναι σε φαντασίες.Με 100 άντε να εισπράξεις κανά φιλί στο μάγουλο λέμε τώρα.
Γενικά είστε ψιλοάσχετοι στα θέματα σπόνσορινγκ,η ιδέα οτι μπορείς να κάνεις σπόνσορινγκ χωρίς λεφτά ή ελαφρύ σπόνσορινγκ με μπιχλιμπίδια ενώ ο Αραβας δίπλα αγοράζει αμάξια στη γκόμενα είναι τουλάχιστον ανόητη.
Η είσαι αληθινός σπόνσορ με αρχίδια και τα χώνεις πραγματικά ή πας σε άλλη κατηγορία ως λαμόγιο.Οι Ελληναράδες χουβαρντάδες έχουμε και μια υπόληψη να προασπίσουμε.Πόσες γκόμενες γαμήσαμε λόγω Ωνάσση και πόσες χάσαμε από άφραγκους παπατζήδες που ξεφτίλισαν τη φήμη του Ελληνος?

Επισκέπτης
URL]]

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
100 ευρώ για ένα φόρεμα δεν είναι συμβολικό δώρο.Εχεις καταβάλει 100 ευρώ,όχι τίποτα κέρματα.Που δε θα είναι καν 100 δηλαδή,αυτά είναι σε φαντασίες.Με 100 άντε να εισπράξεις κανά φιλί στο μάγουλο λέμε τώρα.
Γενικά είστε ψιλοάσχετοι στα θέματα σπόνσορινγκ,η ιδέα οτι μπορείς να κάνεις σπόνσορινγκ χωρίς λεφτά ή ελαφρύ σπόνσορινγκ με μπιχλιμπίδια ενώ ο Αραβας δίπλα αγοράζει αμάξια στη γκόμενα είναι τουλάχιστον ανόητη.
Η είσαι αληθινός σπόνσορ με αρχίδια και τα χώνεις πραγματικά ή πας σε άλλη κατηγορία ως λαμόγιο.Οι Ελληναράδες χουβαρντάδες έχουμε και μια υπόληψη να προασπίσουμε.Πόσες γκόμενες γαμήσαμε λόγω Ωνάσση και πόσες χάσαμε από άφραγκους παπατζήδες που ξεφτίλισαν τη φήμη του Ελληνος?

Ο κλασικός κμαν. Ένα ποστ ολοσωστο κ ένα ποστ εκτός τόπου και χρόνου. 100 σαν δώρο σε ένα μουνακι gfe για μια βδομάδα συν εξόδους φυσικά είναι τίποτα. Πρέπει να σε γουστάρει για να το κάνει. Αλλιώς θα σου ζητήσει 500, ότι ζητάνε σε σένα δηλαδή , πράγμα απολύτως λογικό, διότι ποια γκομενα να έρθει μαζί σου (τη σημερινή εποχή, οχι παλιά) χωρίς λεφτά. Άσχετος είσαι εσυ όχι εμείς που έχουμε φάει Ανατολική Ευρώπη με το κουταλι από το 2000. Τις γκόμενες τις χαλάσανε οι Άραβες, οι Τούρκοι και κάτι ευρωπαίοι σαν εσένα.

Υγ: τι υπόληψη να κρατήσουμε; Ότι γίνεται να είμαστε πιο ηλίθιοι και θύματα από τους Άραβες;
Υγ2: πως φαίνεται ότι ποτέ δεν παζαρεψες η δεν έκανες μια γκομενα να σε γουστάρει για να τη βγάζεις αναίμακτα και να κανεις τη ζωή των υπολοίπων καμακιών πιο εύκολη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο κλασικός κμαν. Ένα ποστ ολοσωστο κ ένα ποστ εκτός τόπου και χρόνου. 100 σαν δώρο σε ένα μουνακι gfe για μια βδομάδα συν εξόδους φυσικά είναι τίποτα. Πρέπει να σε γουστάρει για να το κάνει. Αλλιώς θα σου ζητήσει 500, ότι ζητάνε σε σένα δηλαδή , πράγμα απολύτως λογικό, διότι ποια γκομενα να έρθει μαζί σου (τη σημερινή εποχή, οχι παλιά) χωρίς λεφτά. Άσχετος είσαι εσυ όχι εμείς που έχουμε φάει Ανατολική Ευρώπη με το κουταλι από το 2000. Τις γκόμενες τις χαλάσανε οι Άραβες, οι Τούρκοι και κάτι ευρωπαίοι σαν εσένα.

Υγ: τι υπόληψη να κρατήσουμε; Ότι γίνεται να είμαστε πιο ηλίθιοι και θύματα από τους Άραβες;
Υγ2: πως φαίνεται ότι ποτέ δεν παζαρεψες η δεν έκανες μια γκομενα να σε γουστάρει για να τη βγάζεις αναίμακτα και να κανεις τη ζωή των υπολοίπων καμακιών πιο εύκολη.

Δεν υπάρχει γκόμενα να ζητήσει 100 ευρώ για μία εβδομάδα,αυτό είναι 20 ευρώ για μια μέρα ούτε πουτάνες τρίτης κατηγορίας δεν κάθονται για αυτά λεφτά πολλώ δε μάλλον σοβαρή γκόμενα.
Το θέμα είναι να μπουκάρεις με δυναμίτη εκεί που ο άλλος πάει με παραγάδι και πετονιά,να καθαρίσεις όλο το θήραμα με ευρωβόμβες και καταιγισμό πυραύλων.

• Like
Αντιδράσεις: koble

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ όποτε πήγα να γράψω την αλήθεια για Κίεβο πέσανε να με φάνε. Πως 8αρι γκομενα εκει γαμάς κατα 90% μονο με λεφτά. Οπότε να κινηθείτε επι το πλέιστον για γκόμενες max 7αρια αν θέλετε στο τσάμπα. Βρισκεις άπειρες τετοιες εκει και για αυτό πας!!!

Μου γράφατε βάζω χαμηλούς στοχους επειδη απλά λέω τα πράγματα με το ονόμα τους και τα βάζω στην σωστή βασή. Θα σκάσεις ξένος, χωρίς γλώσσα και θα σου κάτσει το 8αρι σε μια εβδομάδα που θα είσαι εκει χωρίς κανένα δωράκι!! Μάλιστα αλλά μάλλον σε παράλληλο σύμπαν.

Θα δέιξω σε μερικούς γνωστούς όπως τον drag (τον πέτυχα Νέα Σμύρνη πρόσφατα) με ποία έχω σχέση τωρα Ελλάδα (Ελληνίδα) και αν ειναι 7,5-8αρι η οχι. Και αυτό αποκλειστικά για να τονίσω πως ενω μπορώ μια στο τόσο να βαρέσω υψηλού επιπέδου γκόμενα Ελληνίδα παρόλα αυτα στο Κίεβο σαν τουρίστας στο τσάμπα πάνω απο 7 σε εμφάνιση δεν τρωω!!

όλοι ο άλλοι που κατα τα λεγόμενα τους δεν έχουν φαέι ποτε Ελληνίδα πάνω απο 5-6 σε εμφανιση πάνε Κίεβο και τρωνε στο τσάμπα 8αρια!!

Το Κίεβο ειναι μαγικό γιατι σου δινει τεράστια ποσότητα γυναικών!! αλλά στο τσαμπε σαν τουρίστας πάνω απο 7 πολύ χλωμο να φας. Αν εισαι μόνιμος κάτοικος αλλάζει.
Οποτε ή θα σκάσεις τα δωράκια σου να τσιμπας τα 8αρια ή καθεσαι με ψευτοέρωτες στα 7αρακια σου. Αυτη ειναι η σωστή βάση.

Ελλάδα ακόμα και να βαρέσεις υψηλού επιπέδου γκόμενα θα ειναι μία το χρόνο άντε δύο μαξ αν συγχρονιστούν οι πλανήτες. Κινείσαι σε πολύ χαμηλούς αριθμούς γυναικών γενικά και με πολλά ψυχολογικά. Αν εισαι πολυγαμικός και βαρίεσαι με την μία όμως εδω ακόμα και πολύ ωραια να ειναι η γκόμενα θα βαρεθεις γιατι δεν έχεις πολλές επιλογές. Οπότε επιλέξτε που ανήκετε. Στους Μονοαγμικούς ή στους Πολυγαμικούς. Κίεβο έχεις μεγαλη ΠΟΣΟΤΗΤΑ να φάνε όλοι αλλά 6-7αρια σε εμφανιση χωρίς λεφτα!!  Τα αλλά επίπεδα με το κατιτι τους (Δες kman)!!

Οι λογικοί άνθρωποι και αυτοί που λένε την αλήθεια τους δικαιώνει ο χρόνος!!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Δεν υπάρχει γκόμενα να ζητήσει 100 ευρώ για μία εβδομάδα,αυτό είναι 20 ευρώ για μια μέρα ούτε πουτάνες τρίτης κατηγορίας δεν κάθονται για αυτά λεφτά πολλώ δε μάλλον σοβαρή γκόμενα.
Το θέμα είναι να μπουκάρεις με δυναμίτη εκεί που ο άλλος πάει με παραγάδι και πετονιά,να καθαρίσεις όλο το θήραμα με ευρωβόμβες και καταιγισμό πυραύλων.

Είσαι τελικά εθισμένος στη μαλακια... έχω γαμησει άπειρα 7ρο8αρια στο free η με τάξιμο δώρο αλλά για μίνι σχέση κ όχι απλά ότι κανεις εσυ ένα στραβογαμήσι δηλαδή με όρο να κάτσει για φωτογράφηση για να μας πράξεις τα αρχιδια εδώ. Δε μιλάω για πουτάνες που πας εσυ αλλά για next door girls. Κατάλαβε επιτέλους ότι υπάρχουν κ αξιόλογα καμάκια εδώ μέσα και όχι μόνο 50ρηδες μιας άλλης εποχής με σώβρακα Μινέρβα και φανελάκια Πάλκο που γαμάνε κανονικές γκόμενες και όχι καρχαρίες.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Εγώ όποτε πήγα να γράψω την αλήθεια για Κίεβο πέσανε να με φάνε. Πως 8αρι γκομενα εκει γαμάς κατα 90% μονο με λεφτά. Οπότε να κινηθείτε επι το πλέιστον για γκόμενες max 7αρια αν θέλετε στο τσάμπα. Βρισκεις άπειρες τετοιες εκει και για αυτό πας!!!

Μου γράφατε βάζω χαμηλούς στοχους επειδη απλά λέω τα πράγματα με το ονόμα τους και τα βάζω στην σωστή βασή. Θα σκάσεις ξένος, χωρίς γλώσσα και θα σου κάτσει το 8αρι σε μια εβδομάδα που θα είσαι εκει χωρίς κανένα δωράκι!! Μάλιστα αλλά μάλλον σε παράλληλο σύμπαν.

Θα δέιξω σε μερικούς γνωστούς όπως τον drag (τον πέτυχα Νέα Σμύρνη πρόσφατα) με ποία έχω σχέση τωρα Ελλάδα (Ελληνίδα) και αν ειναι 7,5-8αρι η οχι. Και αυτό αποκλειστικά για να τονίσω πως ενω μπορώ μια στο τόσο να βαρέσω υψηλού επιπέδου γκόμενα Ελληνίδα παρόλα αυτα στο Κίεβο σαν τουρίστας στο τσάμπα πάνω απο 7 σε εμφάνιση δεν τρωω!!

όλοι ο άλλοι που κατα τα λεγόμενα τους δεν έχουν φαέι ποτε Ελληνίδα πάνω απο 5-6 σε εμφανιση πάνε Κίεβο και τρωνε στο τσάμπα 8αρια!!

Το Κίεβο ειναι μαγικό γιατι σου δινει τεράστια ποσότητα γυναικών!! αλλά στο τσαμπε σαν τουρίστας πάνω απο 7 πολύ χλωμο να φας. Αν εισαι μόνιμος κάτοικος αλλάζει.
Οποτε ή θα σκάσεις τα δωράκια σου να τσιμπας τα 8αρια ή καθεσαι με ψευτοέρωτες στα 7αρακια σου. Αυτη ειναι η σωστή βάση.

Ελλάδα ακόμα και να βαρέσεις υψηλού επιπέδου γκόμενα θα ειναι μία το χρόνο άντε δύο μαξ αν συγχρονιστούν οι πλανήτες. Κινείσαι σε πολύ χαμηλούς αριθμούς γυναικών γενικά και με πολλά ψυχολογικά. Αν εισαι πολυγαμικός και βαρίεσαι με την μία όμως εδω ακόμα και πολύ ωραια να ειναι η γκόμενα θα βαρεθεις γιατι δεν έχεις πολλές επιλογές. Οπότε επιλέξτε που ανήκετε. Στους Μονοαγμικούς ή στους Πολυγαμικούς. Κίεβο έχεις μεγαλη ΠΟΣΟΤΗΤΑ να φάνε όλοι αλλά 6-7αρια σε εμφανιση χωρίς λεφτα!!  Τα αλλά επίπεδα με το κατιτι τους (Δες kman)!!

Οι λογικοί άνθρωποι και αυτοί που λένε την αλήθεια τους δικαιώνει ο χρόνος!!

Έτσι ακριβως είναι, πολύ καλή ανάλυση όπως πάντα. Θα συμπληρώσω ότι μέχρι τέλη 00s το καλό καμάκι έτρωγε και 8αρια plus ενίοτε και χωρίς λεφτά. Μέχρι 2005 άνετα. Μετά έγινε τόσο μεγάλη καμακοεπιδρομη, που πήραν χαμπάρι οι γκόμενες τι παίζει και άρχισαν να ζητάνε τουλάχιστον οι μισές η οι καλές. Ένας μόνιμος με ικανοποιητική τσέπη για εξόδους μπορεί να βγάλει ακόμα και τώρα σούπερ ποιότητα. Ρεαλιστικά πάντα βγάζεις πολύ 6ρο7αρι στο τζαμπε.. χαλάει κάποιον ένα 20χρονο 6ροεφταρι; Εμένα όχι πάντως...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
o allan αφου ηταν κιεβο και οδυσσο γιατι δεν γραφει πλιροφοριες?συναντηθηκε και με ντερτυ.
πλιροφοριες λενε οτι ηταν αποτυχια το ταξιδι.οδυσσο οπως εγραφα ουτε πουτανες δεν θα βρισκουμε πλεον.
νομιζω πρεπει να γραψει για να δουνε αυτα που εγραφα για οδυσσο.
η μονη βιζιτα που βρηκε οδυσσο του ζητησε τον κουκο αηδονι.ας βγει να μας δωσει ινφο.
γυρισε και ο σαλονικιος απο κιεβ και μου ειπε δεν ξαναπατα στην οδυσσο ξανα!
σε 12 μερες θα παω οδυσσο να δω και εγω τι γινετε αυτη την περιοδο και αν βρισκουμε καμια βιζιτα
εστο και μετρια!ιουνιο ισως παω δνεπρο αντι στον δασκαλο κιεβ.
για κιεβ δεν βρισκω διαμερισμα οικονομικο,ασφαλεσ,κοντα σε μετρο οπως το θελω.αυτα που εχει ελευθερα ιουνιο δεν ειναι για το μπατζετ που θα διαθεσω η ειναι σε περιοχες που μεχρι να φτασεις περπατητος απο
το μετρο μεχρι διαμερισμα ντυμενος μαρκε θα σε ληστεψουν.καθολου ασφαλες περιοχες ετσι γερνω προς δνεπρο η γεωργια.οδυσσο αν και ειναι το καλυτερο για μενα ιουνη ειναι δυσκολοτερο να βρεις βιζιτες εκτος αρκαδια.θα σκεφτω που θα γυρισω για το επομενο ταξιδι ιουνιο.
7 μερες θα παω οδυσσο αλλα η πρωτη μερα παει χαμενη λογο της ωρας που φτανω.
δεν υπαρχουν καθε μερα πτησεις για κιεβ και δεν μπορουσα να κατσω 10-12 μερες.
πλιροφοριες θα εχει μολισ γυρισω απο οδυσσο
Βγάλτε τα συμπεράσματα σας.Συναντηθηκε με τον Ντέρτι αλλά μετά δε μιλάτε τι έγινε.....Εγω σας είπα την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος.Του έφερε ο Ντέρτι να του γνωρίσει (γκομενες) από αυτές που  :knockinb:ήταν θειτσες και ο Αλανταλον του την είπε  ότι δεν μπορεί να της  :knockinb: αυτές :2funny:.
  Όσο για τα υπονοούμενα συνέχεια τα αφήνετε  :2funny:.Απο το τίποτα καλύτερα οι 40χρονες και τέτοια  :2funny:
  Στη Ρωσσία Ουκρανία μια γυναίκα μετά τα 25-27 είναι σα νεκρή και δεν την  :knockinb:κανένας τώρα αν κάποιος καυχιέται ότι της γαμάει αυτες για τους ντοπιους ειναι για  :2funny:.
  Εγώ στη θέση του Ντέρτι αν είχα εμφανίσημες γκομενες οπως λεει οτινεχει (γιατί εγώ μόνο γριές ειδα) θα μας είχε φλομωσει στις φωτογραφίες.Εγω από τον Ντέρτι μόνο ιστορίες ακούω.
  Ο Χάρης μου τα είπε αυτά για τον Αλανταλον στο Skype σε μια κρίση ειλικρίνειας  :2funny:μετά πάει να βγάλει την ουρά του απ'έξω.
  Και τότε με τη μπογιά που του πέταξαν στο πρόσωπο αν δεν ήμουν εγώ δεν θα το μάθαινε  ποτέ κανένας τίποτα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Εγώ διαβάζοντας το νημα, αναρωτιέμαι, τελικά γαμάτε για να περνάτε καλά ή για να βάζετε βαθμούς στις Γκομενες;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Eγω ξερω πως ενας βρισκετε στο κιεβο κ γαμαει καθε μερα κ μας κανει πλακα
Και ολοι εμεις οι υπολοιποι μονο σχολιαζουμε, και τραβαμε μαλακια

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Βγάλτε τα συμπεράσματα σας.Συναντηθηκε με τον Ντέρτι αλλά μετά δε μιλάτε τι έγινε.....Εγω σας είπα την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος.Του έφερε ο Ντέρτι να του γνωρίσει (γκομενες) από αυτές που  :knockinb:ήταν θειτσες και ο Αλανταλον του την είπε  ότι δεν μπορεί να της  :knockinb: αυτές :2funny:.
  Όσο για τα υπονοούμενα συνέχεια τα αφήνετε  :2funny:.Απο το τίποτα καλύτερα οι 40χρονες και τέτοια  :2funny:
  Στη Ρωσσία Ουκρανία μια γυναίκα μετά τα 25-27 είναι σα νεκρή και δεν την  :knockinb:κανένας τώρα αν κάποιος καυχιέται ότι της γαμάει αυτες για τους ντοπιους ειναι για  :2funny:.
  Εγώ στη θέση του Ντέρτι αν είχα εμφανίσημες γκομενες οπως λεει οτινεχει (γιατί εγώ μόνο γριές ειδα) θα μας είχε φλομωσει στις φωτογραφίες.Εγω από τον Ντέρτι μόνο ιστορίες ακούω.
  Ο Χάρης μου τα είπε αυτά για τον Αλανταλον στο Skype σε μια κρίση ειλικρίνειας  :2funny:μετά πάει να βγάλει την ουρά του απ'έξω.
  Και τότε με τη μπογιά που του πέταξαν στο πρόσωπο αν δεν ήμουν εγώ δεν θα το μάθαινε  ποτέ κανένας τίποτα.

αφου δεν εχω σκαυπ απο τον ιουνιο!οταν μου εκλεψαν το κινητο μετα εκλισα το σκαυπ στο λαπτοπ.δεν βρηκα χρονο ακομα η ασχοληθηκα να το επαναφερω αφου εχω βαυπερ για οσους επικοινωνω.
ο τασοσ συχνα του στελνω στο βαυπερ αρα μην λες μαλακιες οτι εχω σκαυπ χαχαχαχα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εγώ διαβάζοντας το νημα, αναρωτιέμαι, τελικά γαμάτε για να περνάτε καλά ή για να βάζετε βαθμούς στις Γκομενες;
εξαρτατε τι ψαχνει ο καθενας και ποιος ειναι αυτος οικονομικα,εμφανισιακα.
αλλος ψαχνει βιζιτες,αλλος μινι σχεση,αλλος σπονσορινκ,αλλος μονο σεξ αλλος επιπεδο με κλαση,
αλλος τζαμπα αναλογα με το πακετο που διαθετει καπειος παιζει στην αναλογη κατηγορια.
πετυχεμενος γενικα ειναι αυτος που εχει το γνωσησ αυτον και δεν υπερτιμα τον εαυτο του οπως λεει ο κμαν.επιδει τα τελευταια 20 χρονια να βαλω επαιξα ολες τις κατηγοριες,βαζω 20 χρονια απο τα 30-35
που παω ουκρανια προσπαθω παντα να ειμαι ρεαλιστης και να μιλω με πραγματικοτητες.
39 ειμαι βαζω τα τελευταια 20 χρονια μονο που απο την μερα που απολυθηκα ημουν ουκρανια καθε μηνα.
τα τελευταια 4 χρονια λογο εργασιας παω καθε 2 μηνες.
ολοι θελουν μικρουλες και μοντελα και δεκαρια αλλα δυστυχος δεν ειναι ετσι τα πραγματα.
για αυτο δεν καταλαβα την επιθεση του διμητρακη στον ντερτυ,αν μπορουσε ο ντερτυ να ειχε
τις γκομενες που ολοι νομιζουν οι ασχετοι οτι διαθετη η χωρα αυτη δεν θα κρατουσε και ο ντερτυ και εμεις τετειες?δηλαδη ο διμητρακης που λεει δεν γαμα θειες πετρουπολη γαμαει μοντελες,νεαρουλες?κλασατες με επιπεδο?αστα αυτα που λεει δεν θελει να γαμα τσαμπα 30-40 αλλα μπορει να γαμα την ιδια
μογγολα χρονια και στα σαλον με 50-80 ευρο πετρουπολη μονο κατι μογγολες 30-40 θα εχει.
στο μεταξουργιο που γαμα ο μιτσος με 10 ευρο νεαρουλες κουκλιτσες μαλλον θα ειναι χαχαχαχ

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
εξαρτατε τι ψαχνει ο καθενας και ποιος ειναι αυτος οικονομικα,εμφανισιακα.
αλλος ψαχνει βιζιτες,αλλος μινι σχεση,αλλος σπονσορινκ,αλλος μονο σεξ αλλος επιπεδο με κλαση,
αλλος τζαμπα αναλογα με το πακετο που διαθετει καπειος παιζει στην αναλογη κατηγορια.
πετυχεμενος γενικα ειναι αυτος που εχει το γνωσησ αυτον και δεν υπερτιμα τον εαυτο του οπως λεει ο κμαν.επιδει τα τελευταια 20 χρονια να βαλω επαιξα ολες τις κατηγοριες,βαζω 20 χρονια απο τα 30-35
που παω ουκρανια προσπαθω παντα να ειμαι ρεαλιστης και να μιλω με πραγματικοτητες.
39 ειμαι βαζω τα τελευταια 20 χρονια μονο που απο την μερα που απολυθηκα ημουν ουκρανια καθε μηνα.
τα τελευταια 4 χρονια λογο εργασιας παω καθε 2 μηνες.
ολοι θελουν μικρουλες και μοντελα και δεκαρια αλλα δυστυχος δεν ειναι ετσι τα πραγματα.
για αυτο δεν καταλαβα την επιθεση του διμητρακη στον ντερτυ,αν μπορουσε ο ντερτυ να ειχε
τις γκομενες που ολοι νομιζουν οι ασχετοι οτι διαθετη η χωρα αυτη δεν θα κρατουσε και ο ντερτυ και εμεις τετειες?δηλαδη ο διμητρακης που λεει δεν γαμα θειες πετρουπολη γαμαει μοντελες,νεαρουλες?κλασατες με επιπεδο?αστα αυτα που λεει δεν θελει να γαμα τσαμπα 30-40 αλλα μπορει να γαμα την ιδια
μογγολα χρονια και στα σαλον με 50-80 ευρο πετρουπολη μονο κατι μογγολες 30-40 θα εχει.
στο μεταξουργιο που γαμα ο μιτσος με 10 ευρο νεαρουλες κουκλιτσες μαλλον θα ειναι χαχαχαχ
ασε που οι "γριες"του ντερτυ εδω θα χτυπαγαν 150αρες την ωρα ανευ κουλουριου κ 250αρες με σουσαμι..
ΥΓ η καραφλη πινεζα ουτε σκυλογατια ή πεπονια δεν γαμαει στο μεταξι..
Αφγανικες κ Πακιστανικες βρωμοψωλες ρουφαει με 3ευρα κ 5ευρα κ με τα ρεστα απο το δεκαρικο χτυπαει 2-3 ψοφια μπεργκερ απο του μακ χασαν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom