Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
τα ξημερωματα πεταω για κιεβο ...για να δω τον θρυλο  ..

βρηκα το salon dream massage ...που βρισκετε
στην οδο volodymyrska..κοντα στον σταθμο μετρο iva tolstoho
εχει κανεις σας αποψη για το συγκεκριμενο
ειδα τι προσφερει καθως οτι μπορεις να τις παρεις και στον χωρο σου
που λογικα θα κανουν κατι παραπανω απο χαπι εντ μετα το μασσαζ που κανουν
στον χωρο τους ..
εχει ωραιαες κοπελες ..σωματικα ...
για δωστε λιγο τα φωτα σας οσοι γνωριζετε το μερος ..αν το γνωριζετε βεβαιως ...

τα ειπαμε ρε τυπε ασε το μασαζ δεν εχει σεξ.

θα ψωνισεις ή απο τα διαμερισματα στην baseina ή απο το carribean club

μην ψαχνεσαι αλλου θα φας τζαμπα χρηματα και τα μουτρα σου θα σπασεις

oustgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
204
Πόντοι
280
Γνωρίζετε αν υπαρχουν poker rooms στο Κιεβο για live cash game η tournaments και αν ειναι νομιμο?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
o allan αφου ηταν κιεβο και οδυσσο γιατι δεν γραφει πλιροφοριες?συναντηθηκε και με ντερτυ.
πλιροφοριες λενε οτι ηταν αποτυχια το ταξιδι.οδυσσο οπως εγραφα ουτε πουτανες δεν θα βρισκουμε πλεον.
νομιζω πρεπει να γραψει για να δουνε αυτα που εγραφα για οδυσσο.
η μονη βιζιτα που βρηκε οδυσσο του ζητησε τον κουκο αηδονι.ας βγει να μας δωσει ινφο.
γυρισε και ο σαλονικιος απο κιεβ και μου ειπε δεν ξαναπατα στην οδυσσο ξανα!
σε 12 μερες θα παω οδυσσο να δω και εγω τι γινετε αυτη την περιοδο και αν βρισκουμε καμια βιζιτα
εστο και μετρια!ιουνιο ισως παω δνεπρο αντι στον δασκαλο κιεβ.
για κιεβ δεν βρισκω διαμερισμα οικονομικο,ασφαλεσ,κοντα σε μετρο οπως το θελω.αυτα που εχει ελευθερα ιουνιο δεν ειναι για το μπατζετ που θα διαθεσω η ειναι σε περιοχες που μεχρι να φτασεις περπατητος απο
το μετρο μεχρι διαμερισμα ντυμενος μαρκε θα σε ληστεψουν.καθολου ασφαλες περιοχες ετσι γερνω προς δνεπρο η γεωργια.οδυσσο αν και ειναι το καλυτερο για μενα ιουνη ειναι δυσκολοτερο να βρεις βιζιτες εκτος αρκαδια.θα σκεφτω που θα γυρισω για το επομενο ταξιδι ιουνιο.
7 μερες θα παω οδυσσο αλλα η πρωτη μερα παει χαμενη λογο της ωρας που φτανω.
δεν υπαρχουν καθε μερα πτησεις για κιεβ και δεν μπορουσα να κατσω 10-12 μερες.
πλιροφοριες θα εχει μολισ γυρισω απο οδυσσο

• Like
Αντιδράσεις: koble

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Μα είναι γεμάτο Τούρκους  :headbang:δε θέλουν βίζα και σε συνδιασμό με το ότι οι γκόμενες είναι χαμηλού επιπέδου και πάνε μαζί τους κατέστρεψε τη χώρα  :headbang:Μιλάω γιά ωραίες γκόμενες μέχρι 25 ετών όχι γιά θείτσες!
  Ρωσσία και ακριβότερα είναι και θέλει βίζα και οι γκόμενες δε γουστάρουν τους μη Ευρωπαίους οπότε δεν πολυ έρχονται ξένοι γ'αυτό το σκοπό.Οι Τούρκοι πάνε σε κοπάδι ο ένας φέρνει τον άλλον.
  Τώρα γιά το Καζαχστάν έχει δύο καταγορίες από γκόμενες η πρώτη είναι οι Ευρωπαίες Ρωσσίδες,Γερμανίδες,Ελληνικής καταγωγής και η άλλη οι Καζάχες,Ουζμπέκες κλπ. Ειδικά οι Καζάχες είναι πανεύκολες.Υπάρχει όμως ένα αρνητικό ότι οι Καζάχοι επειδή στη Ρωσσία τους έχουν σα σκουπίδια μισούν τους Λευκούς!Αν σε βλέπουν με Καζάχα δεν τους πολυαρέσει.Αν πηγαίνεις π.χ. σε ένα εστιατόρια κάθε μέρα και με διαφορετική Καζάχα μπορεί κάποια στιγμή να μαζευτούνε και να στην πέσουν (αν είσαι μόνος σου).Οι εξευρωπα'ι'σμένες Καζάχες στις πολεις μιλάνε μόνο Ρωσσικά και θέλουν Ευρωπαίους και αυτό κάνει τους Καζάχους να κομπλάρουν απέναντι στους Ευρωπαίους και να τους μισούνε.Θα το σύγκρινα σα να βγεις στο Μοναστηράκι ή σε κάποιο άλλο μέρος της Αθήνας κρατώντας το τελευταίο μοντέλο κινητό και ντυμένος ακριβά και να σε βλέπουν οι ντόπιοι!
  Το Καζαχστάν θα το συνηστούσα αλλά με προσοχή.Βέβαια υπάρχουν πολλά μέρη πολύ πιό κοντά να πάει κανείς γιά να  :knockinb:.

Α ρε Δημητράκη όταν θες...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
o allan αφου ηταν κιεβο και οδυσσο γιατι δεν γραφει πλιροφοριες?συναντηθηκε και με ντερτυ.
πλιροφοριες λενε οτι ηταν αποτυχια το ταξιδι.οδυσσο οπως εγραφα ουτε πουτανες δεν θα βρισκουμε πλεον.
νομιζω πρεπει να γραψει για να δουνε αυτα που εγραφα για οδυσσο.
η μονη βιζιτα που βρηκε οδυσσο του ζητησε τον κουκο αηδονι.ας βγει να μας δωσει ινφο.
γυρισε και ο σαλονικιος απο κιεβ και μου ειπε δεν ξαναπατα στην οδυσσο ξανα!
σε 12 μερες θα παω οδυσσο να δω και εγω τι γινετε αυτη την περιοδο και αν βρισκουμε καμια βιζιτα
εστο και μετρια!ιουνιο ισως παω δνεπρο αντι στον δασκαλο κιεβ.
για κιεβ δεν βρισκω διαμερισμα οικονομικο,ασφαλεσ,κοντα σε μετρο οπως το θελω.αυτα που εχει ελευθερα ιουνιο δεν ειναι για το μπατζετ που θα διαθεσω η ειναι σε περιοχες που μεχρι να φτασεις περπατητος απο
το μετρο μεχρι διαμερισμα ντυμενος μαρκε θα σε ληστεψουν.καθολου ασφαλες περιοχες ετσι γερνω προς δνεπρο η γεωργια.οδυσσο αν και ειναι το καλυτερο για μενα ιουνη ειναι δυσκολοτερο να βρεις βιζιτες εκτος αρκαδια.θα σκεφτω που θα γυρισω για το επομενο ταξιδι ιουνιο.
7 μερες θα παω οδυσσο αλλα η πρωτη μερα παει χαμενη λογο της ωρας που φτανω.
δεν υπαρχουν καθε μερα πτησεις για κιεβ και δεν μπορουσα να κατσω 10-12 μερες.
πλιροφοριες θα εχει μολισ γυρισω απο οδυσσο
Εγώ θα συμπληρώσω αυτά που δεν έγραψες......συναντήθηκε με τον Ντέρτι που τού έφερε 45χρονες θείτσες που δεν βλέπονταν...ο Άλαν του είπε δεν μπορώ να της γαμήσω αυτές  :rockon:και έψαχνε να βρει πουτάνες.Ας γράψει ο Άλαν ή γράψε μας εσύ λεπτομέριες.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Εγώ θα συμπληρώσω αυτά που δεν έγραψες......συναντήθηκε με τον Ντέρτι που τού έφερε 45χρονες θείτσες που δεν βλέπονταν...ο Άλαν του είπε δεν μπορώ να της γαμήσω αυτές  :rockon:και έψαχνε να βρει πουτάνες.Ας γράψει ο Άλαν ή γράψε μας εσύ λεπτομέριες.

Πολύ σημαντική η επισήμανσή σου, εγώ θα σου συμπληρώσω πως δεν είναι κακό για ένα συστημικό καμάκι ή έναν φετιχιστή να πάρει μια σαραντοπενηντάρα αν τον καυλώνει ή πάει γιατί την εμπειρία, εφόσον είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Πχ. Ένας ποσοτικός-συστημικός κάμακερ, μπορεί σε μια δεκάδα να κάνει 1 9αρι, 2 8αρια, 2 7αρια, 3 5ρο6αρια και να αφήσει 2 στα δέκα για γούστα πχ μια σιτεμένη ή καμία βυζαρού χοντρούλα. Όταν όμως ο κανόνας γίνεται εξαίρεση και ειδικά σε τέτοιες χώρες στις οποίες πάμε για να εξορύξουμε τον άφθονο ποιοτικό ορυκτό πλούτο, ισοδυναμεί με αυτοκτονία!!!

Αυτά τα γράφω σαν προσωπική άποψη και όχι σαν μομφή, γιατί δε γνωρίζω ούτε τα παιδιά, ούτε την περίπτωση.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Πολύ σημαντική η επισήμανσή σου, εγώ θα σου συμπληρώσω πως δεν είναι κακό για ένα συστημικό καμάκι

Το "συστημικό καμάκι". είναι σαν τη συστημική τράπεζα? Είναι too big to fail?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πολύ σημαντική η επισήμανσή σου, εγώ θα σου συμπληρώσω πως δεν είναι κακό για ένα συστημικό καμάκι ή έναν φετιχιστή να πάρει μια σαραντοπενηντάρα αν τον καυλώνει ή πάει γιατί την εμπειρία, εφόσον είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Πχ. Ένας ποσοτικός-συστημικός κάμακερ, μπορεί σε μια δεκάδα να κάνει 1 9αρι, 2 8αρια, 2 7αρια, 3 5ρο6αρια και να αφήσει 2 στα δέκα για γούστα πχ μια σιτεμένη ή καμία βυζαρού χοντρούλα. Όταν όμως ο κανόνας γίνεται εξαίρεση και ειδικά σε τέτοιες χώρες στις οποίες πάμε για να εξορύξουμε τον άφθονο ποιοτικό ορυκτό πλούτο, ισοδυναμεί με αυτοκτονία!!!

Αυτά τα γράφω σαν προσωπική άποψη και όχι σαν μομφή, γιατί δε γνωρίζω ούτε τα παιδιά, ούτε την περίπτωση.
Ο Dirty παίζει στην κατηγορία 40+ ετών.Τώρα γιατί το κάνει αυτό δεν μπορώ να ξέρω?Ο καθένας όπως την βρίσκει.Ενός άλλου φίλου μου του έφαγε μιά 40χρονη Λευκορωσίδα 6.000 ευρώ και τώρα κάθεται Ελλάδα χωρίς ρεύμα!

• Like
D

dude901123

Επισκέπτης
Εγώ θα συμπληρώσω αυτά που δεν έγραψες......συναντήθηκε με τον Ντέρτι που τού έφερε 45χρονες θείτσες που δεν βλέπονταν...ο Άλαν του είπε δεν μπορώ να της γαμήσω αυτές  :rockon:και έψαχνε να βρει πουτάνες.Ας γράψει ο Άλαν ή γράψε μας εσύ λεπτομέριες.

Λάθος στα είπανε.. Ξαναρώτα..
Με πρήξανε και οι 2 να τους γνωρίσω φίλες από τις δικές μου. Η έκφραση ήταν μοναχοφάης. Ξαναρώτα να στα πούνε καλύτερα.
Προχθες ήταν εδώ και οι 2.
Ρε παιδιά όταν πίνετε μην πιάνετε τιμόνι.. χαχαχαχαχαχα

• Like
D

dude901123

Επισκέπτης
Ο Dirty παίζει στην κατηγορία 40+ ετών.Τώρα γιατί το κάνει αυτό δεν μπορώ να ξέρω?Ο καθένας όπως την βρίσκει.Ενός άλλου φίλου μου του έφαγε μιά 40χρονη Λευκορωσίδα 6.000 ευρώ και τώρα κάθεται Ελλάδα χωρίς ρεύμα!

Δεν έχω πάει ποτέ με 40+ στη ζωή μου. Τα γράφαμε στη Vinnitsa.

D

dude901123

Επισκέπτης
Υπάρχει σε μερικούς μετρίας νοημοσύνης η εντύπωση ότι αν επαναλαμβάνω κάθε μέρα το ίδιο δεν μπορεί κάποιος θα το φάει. Δημήτριε έλα μια βόλτα στο Κίεβο και πάμε να βγάλουμε γκόμενες. Να δεις την πραγματικότητα όπως την είδαν όσοι ήρθαν. Μόνο μην αρχίσεις και εσύ να με λες μοναχοφάη και γιατί δεν σου κάνω πάσα καμιά φίλη γιατί όλη την ώρα για αυτά με κατηγορούν.. όλοι όσοι ανέφερες. Μήπως σου κάνουν πλάκα??? Γιατί ακούγεται αστείο.. Πριν 3,4 ημέρες ήταν εδώ και οι 2 και είδαν τι τρώω. Ρώτα τους ξανά να σου πουν την αλήθεια.
Άντε πάλι έκανα τη μαλακία να γράψω για εμένα.. Υπόσχομαι να μην το ξανακάνω, πάω να αυτοτιμωρηθώ τώρα με έξοδο το βράδυ

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Το "συστημικό καμάκι". είναι σαν τη συστημική τράπεζα? Είναι too big to fail?

Ακριβώς αδερφέ!!! Οπως υπάρχουν και τα fail deals και οι μαυρεσ τρύπες, αντίστοιχα κακά αποτελέσματα μπορεί να έχουν υπάρξει σε ένα legendary καμάκι. Ανακεφαλαιοποιεί όμως την εμπειρία και ξανά προς τη δόξα τραβά! Τα φιλιά μου, ελπίζω να τα πούμε σύντομα πάλι γιατί μου χρωστάς reports!!!

• Like

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

Πω πω τι μαλακες υπάρχουν στον κόσμο... φαντάσου πόσο για λύπηση θα ήταν κάποιος για να του φάει μια γριά λεφτά... τώρα που το σκέφτομαι ξέρω κ εγώ μια περίπτωση... μετά με το δίκιο της μια μουναρα πιτσιρικα θα πει, τα τρώνε οι χοντρές και γριές, να μη τα φάω εγώ που το αξίζω κιόλας; Και μετά οι νορμαλ τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα που μας χαλάνε την πιάτσα οι ηλίθιοι..

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ντέρτι τι ποσοστά έχεις σαν μόνιμος πλέον; Πόσα καινούργια το μήνα; Και τι μέσος όρος ποιότητας; Μιλάμε πάντα για λευκές και γκρίζο λευκές.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Υπάρχει σε μερικούς μετρίας νοημοσύνης η εντύπωση ότι αν επαναλαμβάνω κάθε μέρα το ίδιο δεν μπορεί κάποιος θα το φάει. Δημήτριε έλα μια βόλτα στο Κίεβο και πάμε να βγάλουμε γκόμενες. Να δεις την πραγματικότητα όπως την είδαν όσοι ήρθαν. Μόνο μην αρχίσεις και εσύ να με λες μοναχοφάη και γιατί δεν σου κάνω πάσα καμιά φίλη γιατί όλη την ώρα για αυτά με κατηγορούν.. όλοι όσοι ανέφερες. Μήπως σου κάνουν πλάκα??? Γιατί ακούγεται αστείο.. Πριν 3,4 ημέρες ήταν εδώ και οι 2 και είδαν τι τρώω. Ρώτα τους ξανά να σου πουν την αλήθεια.
Άντε πάλι έκανα τη μαλακία να γράψω για εμένα.. Υπόσχομαι να μην το ξανακάνω, πάω να αυτοτιμωρηθώ τώρα με έξοδο το βράδυ
για να κανεις πασες πρέπει ο αλλος ναναι στονοδιο επιπεδο η ανωτερο απο τον πασερ
Αν υο;ρχει τεραστια διαφορα σε ηληκια εμφανιση πχ ο Γκλοκ με τον αλλαν
δεν μπορουν να γινουν πασες
Γινοξται ισως εφικτες με υοερπτοσφορα πακετου παροχων που ομως κι αυτο ειναι δυσκολο
Δεμ αναφερομαι σε πουτανες της ωρας
Αναφερομαι σε σεμι προ φασεις κ αγαπητηλικια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λάθος στα είπανε.. Ξαναρώτα..
Με πρήξανε και οι 2 να τους γνωρίσω φίλες από τις δικές μου. Η έκφραση ήταν μοναχοφάης. Ξαναρώτα να στα πούνε καλύτερα.
Προχθες ήταν εδώ και οι 2.
Ρε παιδιά όταν πίνετε μην πιάνετε τιμόνι.. χαχαχαχαχαχα
Ας μας βάλετε τότε φωτογραφίες να της δούμε να μην έχουμε αμφιβολίες.Εμένα μου είπαν ότι του Αλαν του έφερες θείτσες και είπε:γώ δεν μπορώ να της  :knockinb:αυτές.
Πω πω τι μαλακες υπάρχουν στον κόσμο... φαντάσου πόσο για λύπηση θα ήταν κάποιος για να του φάει μια γριά λεφτά... τώρα που το σκέφτομαι ξέρω κ εγώ μια περίπτωση... μετά με το δίκιο της μια μουναρα πιτσιρικα θα πει, τα τρώνε οι χοντρές και γριές, να μη τα φάω εγώ που το αξίζω κιόλας; Και μετά οι νορμαλ τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα που μας χαλάνε την πιάτσα οι ηλίθιοι..
Αυτός είναι 50άρης.Τώρα άλλαξε κατηγορία παίζει στα 55+ κάτι θείτσες που δεν βλέποντε  :2funny:Εχει πολλές πάντος και δεν του τρώνε λεφτα!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.322
Πόντοι
3.656
ολοι αυτοι ψαχνουν συντροφικότητα κ τετοια
Με μια μικροτερη κ καλυτερη νιωθουν ανασφαλεια
Μια πιο μεγάλη νομιζουν οτι τους αγαπάει στ αληθεια και ότι μπορούν να την εμπιστεύονται
εξ κ τρώνε τις πιο μεγάλες φολες
Υγ σαραντάρα προσεγμένη και με γυμναστικες πιλάτες κλπ ΔΕΝ ειναι θεία
παρότι οτι εγω εχω τον κοφτη στα τριαντα και στο 1.70, εχω πολακις δει εντυπωσιακες μουναρες που ηταν εκει γυρω 37/38 κλπ
Βασικονομως να εχει τουλάχιστον το υψος και οπωσδηποτε στα νιατα της να γυρίζε κεφαλια σε ρωσσοφγνο περιβάλλον

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Ας μας βάλετε τότε φωτογραφίες να της δούμε να μην έχουμε αμφιβολίες.Εμένα μου είπαν ότι του Αλαν του έφερες θείτσες και είπε:γώ δεν μπορώ να της  :knockinb:αυτές.Αυτός είναι 50άρης.Τώρα άλλαξε κατηγορία παίζει στα 55+ κάτι θείτσες που δεν βλέποντε  :2funny:Εχει πολλές πάντος και δεν του τρώνε λεφτα!
55????πλας??
Συγνωνη απο φιλο πουρομπαζογαμεα αλλοδαπων οικιακων βοηθων στην ελλαδα ξερω οτι μετα τα 50 δεμ κατεβ;ζουν ουτε υγρα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
για να κανεις πασες πρέπει ο αλλος ναναι στονοδιο επιπεδο η ανωτερο απο τον πασερ
Αν υο;ρχει τεραστια διαφορα σε ηληκια εμφανιση πχ ο Γκλοκ με τον αλλαν
δεν μπορουν να γινουν πασες
Γινοξται ισως εφικτες με υοερπτοσφορα πακετου παροχων που ομως κι αυτο ειναι δυσκολο
Δεμ αναφερομαι σε πουτανες της ωρας
Αναφερομαι σε σεμι προ φασεις κ αγαπητηλικια

Του Dirty είναι όλες από το ίντερνετ.Είναι χαζομάρα να ζητάς να σου φέρει φίλες τους.
Κίεβο έχει τόσο πολύ θήραμα,γιατί να στηρίζεσαι στον άλλον?Και πού ξέρει αυτός ποιες σου αρέσουνε?
Εγώ που έχω γκόμενες από τα κλαμπ,το δρόμο κτλ όντως έχουν φίλες που φέρνουν για εμένα.Αλλά δε θα τις γνώριζα στον άλλον.Εκτός αν έρθει μαζί να χτυπήσουμε στα κλαμπ.Τότε τις μοιραζόμαστε,αν κάνει κάτι δηλαδή,δε δίνω έτοιμο φαγητό.
Αλλά γενικά οι πιο πολλοί είναι τεμπέληδες,τα θέλουν όλα έτοιμα,δε θέλουν να ταλαιπωρηθούν και αυτό δε γίνεται.
Αυτές του Dirty είναι άριστες για κάποιον που δε σπρώχνει ρευστό αλλά δεν κάνουν για σπονσορέτς.Δηλαδή δε θα τους έδινα π.χ. 100 ευρώ για δώρα.Για τζάμπα όμως είναι πολύ καλές,πολύ καλύτερες σε σχέση με το τι γαμάει κάποιος στην Ελλάδα.
Αν πάει κάποιος και θέλει να γαμήσει τέτοιες πρέπει να είναι εμφανισιακά όπως ο Dirty,να κάνει mass messaging στο ίντερνετ,να μιλάει συνεχώς με γκόμενες,είναι κουραστικό,δεν είναι τόσο εύκολο.
Αμα δουλεύεις πολύ για να βγάζεις γκαφρά βαριέσαι να μιλάς πολύ με τις γκόμενες και γίνεσαι λακωνικός.Καλύτερα να δουλεύεις δηλαδή 2 ώρες παραπάνω να τσεπώσεις ένα πενηντάρικο και να το σκάσεις στη γκόμενα αντί να μιλάς δυο ώρες με μια γκόμενα και να χάνεις χρόνο.
Αν όμως δε βγάζεις τα 50 ευρώ το δίωρο,μπορεί να συμφέρει να μιλήσεις με τη γκόμενα τον ίδιο χρόνο μπας και την ψήσεις.Είναι θέμα κόστους οφέλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom