Αρχίζω να εκτιμώ τον ουκρανικό λαό που μας δείχνει τον σωστό δρόμο !!
Παντα γινεται ανακυκλωση με χειροτερης ποιοτητας υλικο
Αρχίζω να εκτιμώ τον ουκρανικό λαό που μας δείχνει τον σωστό δρόμο !!
γυρω στα 60 ευρω για 1 ωρα αναλογα με την ισοτημια γριβνα ευρω. παιρνεις αν θελεις την κοπελα στο ξενοδοχειο που μενεις δεν ειναι απαραιτητο να εκει
Πούτα ξέρεις αυτά για τα διαμερίσματα?Εχεις πάει ποτέ?
φτύσε τα μπούτια σου ρε τσοπάνη, που θα μου με πεις αν πήγα στα διαμερίσματα
Δεν έχεις πάει γιατί γράφεις ανακριβή πράγματα.
Π.χ. όταν φτάνεις στο διαμέρισμα πώς εμφανίζονται μπροστά σου οι γκόμενες?Γυμνές ή ντυμένες?
Κάθεσαι ή είσαι όρθιος?
Είναι ήδη εκεί ή εμφανίζονται όταν καταφτάνεις?
Υπάρχει διαφορά στην τιμή αν τις πάρεις στο διαμέρισμα επί τόπου από το να τις φέρεις στο δικό σου?
Συγγνώμη Τι ηλίθιο τεστ του βάζεις? Δηλαδή πρέπει στο Κίεβο σε όλα τα σαλόν να βγαίνουν με στριγκακια? Αν σου έγραφε πριν κάποια βγήκε γυμνή θα έλεγες ότι δεν πήγε?Δεν έχεις πάει γιατί γράφεις ανακριβή πράγματα.
Π.χ. όταν φτάνεις στο διαμέρισμα πώς εμφανίζονται μπροστά σου οι γκόμενες?Γυμνές ή ντυμένες?
Κάθεσαι ή είσαι όρθιος?
Είναι ήδη εκεί ή εμφανίζονται όταν καταφτάνεις?
Υπάρχει διαφορά στην τιμή αν τις πάρεις στο διαμέρισμα επί τόπου από το να τις φέρεις στο δικό σου?
Ποιες είναι οι τιμές σε γκρίβνυα?Είναι ίδιες για όλες?
Μπορεί ο ταξιτζής να σου φέρει γκόμενα χωρίς να χρειαστεί να πας στο διαμέρισμα?
Ρώτα πρώτα για να μάθεις τον τάσο που όντως πήγε σε διαμέρισμα και μετά γράψε για να μη σε πιάσουνε οτι δεν πήγες.
Για να σε τεστάρω κ εγωαν σου τα απαντήσω όλα αυτά θα σου φύγει η απορία ότι πήγα στα διαμερίσματα του Κιέβου;
για να ξέρω δλδ αν αξίζει να κάνω τέτοια συζήτηση με έναν καμένο άτομο όπως εσύ
1) οι κοπελες εμφανιζονται μετα αφου πας στα διαμερισματα
2) οι κοπελες ειναι με τα στριγκ τους και χορευουν μπροστα σου για να διαλεξεις καποια
3) πληρωνεις ενα εξτρα τιπ για να τις παρεις απο εκει
Δεν κατάλαβες.9000 γκρίβνυα είναι 280 ευρώ.
Ζουν όπως θα ζούσαν οι Ελληνες αν είχαν μέσο εισόδημα 280 ευρώ και κομμουνιστικό διαμέρισμα.
επίσης τα δυτικά προιόντα είναι πανάκριβα,δύο ή τρεις φορές πιο ακριβά από ό,τι σε δυτική Ευρώπη αν τα βρίσκεις κιόλας που δεν υπάρχουν.
Οπότε ζεις άθλια.
Και για τις γκόμενες είναι ακόμη χειρότερα,τα 280 ευρώ είναι όνειρο θερινής νυχτός.
Αυτά παίρνουν οι άντρες που δουλεύουν σε σοβαρά επαγγέλματα και ανεβάζουν το μέο όρο.
Οι γκόμενες άντε να πιάνουν 150 ευρώ,φαντάσου τι αντιμετωπίζουν αν κάνουν παιδί και δουλεύουν λιγότερες ώρες.
Οπότε ο Βαλκάνιος άρχων μπορεί να αναλάβει ρόλο μουνοbank να σώσει τις γκόμενες από την άθλια οικονομική τους κατάσταση παρέχοντας άφθονη ρευστότητα με επιτόκιο εξοφλητέο σε μπούκια.
Είναι τεράστια ανθρωπιστική αποστολή,είμαστε οι φυσικοί ευεργέτες των άτυχων Ουκρανέζων.
Πραγματικά γελάω όλο το βράδυ με όσα διαβάζω περί τεστ...
Όποιος θέλει με π.μ. πουλάω όλες τις απαντήσεις περί Κιέβου
Έχεις της απαντήσεις και για το τρίτο και πιο δύσκολο τεστ? ;)Πραγματικά γελάω όλο το βράδυ με όσα διαβάζω περί τεστ...
Όποιος θέλει με π.μ. πουλάω όλες τις απαντήσεις περί Κιέβου
Βλεπω οτι αποφευγεις να απαντήσεις στο δεύτερο και στο τρίτο μέρος του τεστ που είναι και τα πιο δύσκολαέτσι ακριβώς
κάποιοι εδώ μέσα είναι για γέλια και για κλάματα μαζί :S :S :S
nevermind keep walking φίλε Dirty
Βλεπω οτι αποφευγεις να απαντήσεις στο δεύτερο και στο τρίτο μέρος του τεστ που είναι και τα πιο δύσκολα
Κάτι μου λέει ότι δεν έχεις πάει να γαμίσεις σε σαλόν και δεν ξερεις
Το υποψιαζομουν σε αποκαλυψαμε σύμφωνα με το Βλακμαν είναι πολύ δύσκολο να πάρεις πουτανες να θέλει τέχνη,γνώσεις δεν μπορεί ο καθένας
δεν γαμησα ακομη ειμαι παρθενος
ψαχνω ενα σαλον να παω για να μου παρουν την παρθενια
Το υποψιαζομουν σε αποκαλυψαμε σύμφωνα με το Βλακμαν είναι πολύ δύσκολο να πάρεις πουτανες να θέλει τέχνη,γνώσεις δεν μπορεί ο καθένας
Βλέπεις ο Βλάκμαν που μετράει παιρνει πουτανες και μας της ποστάρει και φώτο ενώ εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε πουτάνεςνα
Θα μπορούσες να βάλεις και δυσκολότερες π χ, Όταν είναι η πουτάνα από πάνω πληρώνει αυτή? αν χύσει αυτή πρώτη τι αποζημίωση σου δίνει το μαγαζί? πόσες πουτσότριχες μένουν στο σεντόνι μετά από συνουσία μιας ώρας?Για να σε τεστάρω κ εγω
Αφού πέρασες το πρώτο τεστ πάμε στο πιο δύσκολο τώρα
Πόση ώρα μετά εμφανίζονται Αφού μπήκες στο διαμέρισμα? μπαίνουν μια μια στο δωμάτιο?ή όλες μαζί? τα λεφτά τα δίνεις στην τσατσά ή στην κοπέλα?
Τι χορεύουν οι κοπέλες μπροστά σου?Τσιφτετέλι?Τσάμικο?Ντίσκο?παραδοσιακή Ρωσσική μουσική?
Μουσική τι ή ποιος παίζει?παλιο μαγνητοφωνο?στέρεοφωνικο?από τα κινητά τους?έχουν μουσικό με κιθάρα και παίζει?
Εγώ σου έβαλα δύσκολες ερωτήσεις αν απαντήσεις σωστά θα πιστέψει ο Βλακμαν ότι έχεις πάει
Σοβαρά τώρα δε μπορώ να καταλάβω το βλακμαν?Είναι δύσκολο να πάει κάποιος σε σαλόν να πληρώσει και να γαμίσει? Θέλει καμία τέχνη?κανένα ταλέντο?
Αυτες ειναι οι τελικες ερωτησεις αν περασει τα πρωτα τρια τεστ αν απαντήσει και σε αυτές της ερωτησεις σημαίνει οτι έχει πάει και έχει γαμήσει σε σαλον .Θα μπορούσες να βάλεις και δυσκολότερες π χ, Όταν είναι η πουτάνα από πάνω πληρώνει αυτή? αν χύσει αυτή πρώτη τι αποζημίωση σου δίνει το μαγαζί? πόσες πουτσότριχες μένουν στο σεντόνι μετά από συνουσία μιας ώρας?
Αυτες ειναι οι τελικες ερωτησεις αν περασει τα πρωτα τρια τεστ αν απαντήσει και σε αυτές της ερωτησεις σημαίνει οτι έχει πάει και έχει γαμήσει σε σαλον .
Δεν έχει απαντήσει ακόμα ούτε στο δεύτερο τεστ υποψιάζομαι ότι δεν έχει γαμήσει σε σαλόν
Τι νομίζεις εύκολο είναι να πας να γαμίσεις πουτάνες? θέλει τέχνη που μόνο ο Κμάν έχει