Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
φτύσε τα μπούτια σου ρε τσοπάνη, που θα μου με πεις αν πήγα στα διαμερίσματα  :grin:

Δεν έχεις πάει γιατί γράφεις ανακριβή πράγματα.
Π.χ. όταν φτάνεις στο διαμέρισμα πώς εμφανίζονται μπροστά σου οι γκόμενες?Γυμνές ή ντυμένες?
Κάθεσαι ή είσαι όρθιος?
Είναι ήδη εκεί ή εμφανίζονται όταν καταφτάνεις?
Υπάρχει διαφορά στην τιμή αν τις πάρεις στο διαμέρισμα επί τόπου από το να τις φέρεις στο δικό σου?
Ποιες είναι οι τιμές σε γκρίβνυα?Είναι ίδιες για όλες?
Μπορεί ο ταξιτζής να σου φέρει γκόμενα χωρίς να χρειαστεί να πας στο διαμέρισμα?

Ρώτα πρώτα για να μάθεις τον τάσο που όντως πήγε σε διαμέρισμα και μετά γράψε για να μη σε πιάσουνε οτι δεν πήγες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Π.χ. όταν φτάνεις στο διαμέρισμα πώς εμφανίζονται μπροστά σου οι γκόμενες?Γυμνές ή ντυμένες?
Κάθεσαι ή είσαι όρθιος?
Υπάρχει διαφορά στην τιμή αν τις πάρεις στο διαμέρισμα επί τόπου από το να τις φέρεις στο δικό σου?

αν σου τα απαντήσω όλα αυτά θα σου φύγει η απορία ότι πήγα στα διαμερίσματα του Κιέβου;  :grin:

για να ξέρω δλδ αν αξίζει να κάνω τέτοια συζήτηση με έναν καμένο άτομο όπως εσύ  :grin:

1) οι κοπελες εμφανιζονται μετα αφου πας στα διαμερισματα
2) οι κοπελες ειναι με τα στριγκ τους και χορευουν μπροστα σου για να διαλεξεις καποια
3) πληρωνεις ενα εξτρα τιπ για να τις παρεις απο εκει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κάθεσαι ή είσαι όρθιος?
Ποιες είναι οι τιμές σε γκρίβνυα?Είναι ίδιες για όλες?
Μπορεί ο ταξιτζής να σου φέρει γκόμενα χωρίς να χρειαστεί να πας στο διαμέρισμα?

Ρώτα πρώτα για να μάθεις τον τάσο που όντως πήγε σε διαμέρισμα και μετά γράψε για να μη σε πιάσουνε οτι δεν πήγες.
Συγγνώμη Τι ηλίθιο τεστ του βάζεις? :2funny:Δηλαδή πρέπει στο Κίεβο σε όλα τα σαλόν να βγαίνουν με στριγκακια? :2funny:Αν σου έγραφε πριν κάποια βγήκε γυμνή θα έλεγες ότι δεν πήγε? :2funny:
  Η κάθε κοπέλα βγαίνει όπως θέλει ,γυμνή,με στριγκακι,με μαγιό,τελείως ντυμένη,με φορεμα(μιλάω για Αγία Πετρούπολη που ήταν η πρώτη πόλη που εμφανίστηκαν τα σαλόν έτσι οργανωμένα στην πρώην Ε.Σ.Σ.Δ και μετά ακολούθησαν οι υπολοιποι).
  Καμία πιο δύσκολη ερώτηση δε μπορούσες να του βάλεις?  :2funny:
  Ρωτά τον και όταν τη διαλέξει την κοπελα και πανε στο δωματιο αν κάνει μπάνιο ή οχι :2funny: πριν την  :knockinb:? :2funny:
  Αν όταν χύσει του βγάλει η κοπέλα την καπότα και του σκουπισει την πούτσα με χαρτομάντιλα ? :2funny:
  Μετά από αυτές της ερωτήσεις θα καταλάβεις αν έχει πάει ή όχι? :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αν σου τα απαντήσω όλα αυτά θα σου φύγει η απορία ότι πήγα στα διαμερίσματα του Κιέβου;  :grin:

για να ξέρω δλδ αν αξίζει να κάνω τέτοια συζήτηση με έναν καμένο άτομο όπως εσύ  :grin:

1) οι κοπελες εμφανιζονται μετα αφου πας στα διαμερισματα
2) οι κοπελες ειναι με τα στριγκ τους και χορευουν μπροστα σου για να διαλεξεις καποια
3) πληρωνεις ενα εξτρα τιπ για να τις παρεις απο εκει
Για να σε τεστάρω κ εγω :2funny:
  Αφού πέρασες το πρώτο τεστ πάμε στο πιο δύσκολο τώρα  :2funny:
  Πόση ώρα μετά εμφανίζονται Αφού μπήκες στο διαμέρισμα? :2funny:μπαίνουν μια μια στο δωμάτιο?ή όλες μαζί? :2funny:τα λεφτά τα δίνεις στην τσατσά ή στην κοπέλα? :2funny:
  Τι χορεύουν οι κοπέλες μπροστά σου?Τσιφτετέλι?Τσάμικο?Ντίσκο?παραδοσιακή Ρωσσική μουσική?
  Μουσική τι ή ποιος παίζει?παλιο μαγνητοφωνο?στέρεοφωνικο?από τα κινητά τους?έχουν μουσικό με κιθάρα και παίζει? :2funny:
  Εγώ σου έβαλα δύσκολες ερωτήσεις αν απαντήσεις σωστά θα πιστέψει ο Βλακμαν ότι έχεις πάει  :2funny:
  Σοβαρά τώρα δε μπορώ να καταλάβω το βλακμαν?Είναι δύσκολο να πάει κάποιος σε σαλόν να πληρώσει και να γαμίσει? Θέλει καμία τέχνη?κανένα ταλέντο?:2funny:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Δεν κατάλαβες.9000 γκρίβνυα είναι 280 ευρώ.
Ζουν όπως θα ζούσαν οι Ελληνες αν είχαν μέσο εισόδημα 280 ευρώ και κομμουνιστικό διαμέρισμα.
επίσης τα δυτικά προιόντα είναι πανάκριβα,δύο ή τρεις φορές πιο ακριβά από ό,τι σε δυτική Ευρώπη αν τα βρίσκεις κιόλας που δεν υπάρχουν.
Οπότε ζεις άθλια.
Και για τις γκόμενες είναι ακόμη χειρότερα,τα 280 ευρώ είναι όνειρο θερινής νυχτός.
Αυτά παίρνουν οι άντρες που δουλεύουν σε σοβαρά επαγγέλματα και ανεβάζουν το μέο όρο.
Οι γκόμενες άντε να πιάνουν 150 ευρώ,φαντάσου τι αντιμετωπίζουν αν κάνουν παιδί και δουλεύουν λιγότερες ώρες.
Οπότε ο Βαλκάνιος άρχων μπορεί να αναλάβει ρόλο μουνοbank να σώσει τις γκόμενες από την άθλια οικονομική τους κατάσταση παρέχοντας άφθονη ρευστότητα με επιτόκιο εξοφλητέο σε μπούκια.
Είναι τεράστια ανθρωπιστική αποστολή,είμαστε οι φυσικοί ευεργέτες των άτυχων Ουκρανέζων.

Ναι 280 € ειναι οι "καλοί" μισθοί που έχουν. Και δουλεύουν 13 ώρες την ημέρα! Ωράριο 08:00-21:00!!!

Η μια που έχω δουλεύει 4 μέρες από 13 ώρες και η άλλη 6 ημέρες από 13 ώρες και έχει καεί εντελώς.

D

dude901123

Επισκέπτης
Πραγματικά γελάω όλο το βράδυ με όσα διαβάζω περί τεστ...
Όποιος θέλει με π.μ. πουλάω όλες τις απαντήσεις περί Κιέβου  :happy: :happy: :happy: :happy: :erection: :erection:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Όποιος θέλει με π.μ. πουλάω όλες τις απαντήσεις περί Κιέβου  :happy: :happy: :happy: :happy: :erection: :erection:

έτσι ακριβώς  :thumbsup:

κάποιοι εδώ μέσα είναι για γέλια και για κλάματα μαζί  :S :S :S

never mind keep walking φίλε Dirty  :hi:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όποιος θέλει με π.μ. πουλάω όλες τις απαντήσεις περί Κιέβου  :happy: :happy: :happy: :happy: :erection: :erection:
Έχεις της απαντήσεις και για το τρίτο και πιο δύσκολο τεστ? ;)

Όταν εξπερματώνεις η κοπέλα τραβιέται αμέσως?ή όχι?όταν στον βγάζει από το μουνι της κρατάει την καποτα για να μην φύγει? :2funny:Μετά το πρώτο γαμήσι και πριν την γαμίσεις δεύτερη φορά πηγαίνει να κάνει μπάνιο? :2funny:Μετά από πόση ώρα σου χτυπάνε την πορτα ?όταν έχεις πληρώσει για μια ωρα :2funny:
 Όταν σου χτυπήσουν την πόρτα όταν τελειώσει η ώρα πηγαίνεις για μπάνιο ξανα?τι σαπούνια έχει το μπάνιο?  :2funny:Επιτρέπεται να κατουρίσεις στο μπάνιο?:2funny:Μετά ποιος σε πηγαίνει μέχρι την πόρτα και σου ανοίγει την πόρτα για να φύγεις? :2funny:Η κοπέλα?ή η τσατσά? ;)
  Πρέπει να ήμαστε σίγουροι αν κάποιος έχει πάει σε σαλόνι  :2funny:είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να πάει στο σαλον να γαμισει πουτανες σύμφωνα με το Βλακμαν  :jerking: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
έτσι ακριβώς  :thumbsup:

κάποιοι εδώ μέσα είναι για γέλια και για κλάματα μαζί  :S :S :S

nevermind keep walking φίλε Dirty  :hi:
Βλεπω οτι αποφευγεις να απαντήσεις στο δεύτερο και στο τρίτο μέρος του τεστ που είναι και τα πιο δύσκολα  :2funny:
 Κάτι μου λέει ότι δεν έχεις πάει να γαμίσεις σε σαλόν :2funny:και δεν ξερεις :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Βλεπω οτι αποφευγεις να απαντήσεις στο δεύτερο και στο τρίτο μέρος του τεστ που είναι και τα πιο δύσκολα  :2funny:
 Κάτι μου λέει ότι δεν έχεις πάει να γαμίσεις σε σαλόν :2funny:και δεν ξερεις :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

δεν γαμησα ακομη ειμαι παρθενος  :happy:

ψαχνω ενα σαλον να παω για  :knockinb: να μου παρουν την παρθενια  :happy:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny:

δεν γαμησα ακομη ειμαι παρθενος  :happy:

ψαχνω ενα σαλον να παω για  :knockinb: να μου παρουν την παρθενια  :happy:
Το υποψιαζομουν  :2funny:σε αποκαλυψαμε  :2funny:σύμφωνα με το Βλακμαν είναι πολύ δύσκολο να πάρεις πουτανες να  :knockinb: θέλει τέχνη,γνώσεις  :2funny:δεν μπορεί ο καθένας  :2funny:
  Βλέπεις ο Βλάκμαν που μετράει παιρνει πουτανες και μας της ποστάρει και φώτο  :2funny:ενώ εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε πουτάνες:2funny:να  :knockinb:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το υποψιαζομουν   :2funny:σε αποκαλυψαμε  :2funny:σύμφωνα με το Βλακμαν είναι πολύ δύσκολο να πάρεις πουτανες να  :knockinb: θέλει τέχνη,γνώσεις   :2funny:δεν μπορεί ο καθένας   :2funny:
  Βλέπεις ο Βλάκμαν που μετράει παιρνει πουτανες και μας της ποστάρει και φώτο  :2funny:ενώ εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε πουτάνες:2funny:να  :knockinb:

Δημητράκη για εμάς που ανήκουμε στην σέκτα.... ;)  το κρατάμε ως επτασφράγιστο μυστικό και δεν αποκαλύπτουμε λεπτομέρειες για το τι παίζει μέσα στα Ουκρανικά και Ρώσικα Σαλόν. ;)

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.196
Πόντοι
726
Για να σε τεστάρω κ εγω :2funny:
  Αφού πέρασες το πρώτο τεστ πάμε στο πιο δύσκολο τώρα  :2funny:
  Πόση ώρα μετά εμφανίζονται Αφού μπήκες στο διαμέρισμα? :2funny:μπαίνουν μια μια στο δωμάτιο?ή όλες μαζί? :2funny:τα λεφτά τα δίνεις στην τσατσά ή στην κοπέλα? :2funny:
   Τι χορεύουν οι κοπέλες μπροστά σου?Τσιφτετέλι?Τσάμικο?Ντίσκο?παραδοσιακή Ρωσσική μουσική?
   Μουσική τι ή ποιος παίζει?παλιο μαγνητοφωνο?στέρεοφωνικο?από τα κινητά τους?έχουν μουσικό με κιθάρα και παίζει? :2funny:
   Εγώ σου έβαλα δύσκολες ερωτήσεις αν απαντήσεις σωστά θα πιστέψει ο Βλακμαν ότι έχεις πάει  :2funny:
   Σοβαρά τώρα δε μπορώ να καταλάβω το βλακμαν?Είναι δύσκολο να πάει κάποιος σε σαλόν να πληρώσει και να γαμίσει? Θέλει καμία τέχνη?κανένα ταλέντο?:2funny:
Θα μπορούσες να βάλεις και δυσκολότερες π χ, Όταν είναι η πουτάνα από πάνω πληρώνει αυτή? αν χύσει αυτή πρώτη τι αποζημίωση σου δίνει το μαγαζί? πόσες πουτσότριχες μένουν στο σεντόνι μετά από συνουσία μιας ώρας?  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα μπορούσες να βάλεις και δυσκολότερες π χ, Όταν είναι η πουτάνα από πάνω πληρώνει αυτή? αν χύσει αυτή πρώτη τι αποζημίωση σου δίνει το μαγαζί? πόσες πουτσότριχες μένουν στο σεντόνι μετά από συνουσία μιας ώρας?  :grin:
Αυτες ειναι οι τελικες ερωτησεις αν περασει τα πρωτα τρια τεστ  :2funny:αν απαντήσει και σε αυτές της ερωτησεις σημαίνει οτι έχει πάει και έχει γαμήσει σε σαλον  :2funny:.
  Δεν έχει απαντήσει ακόμα ούτε στο δεύτερο τεστ :2funny:υποψιάζομαι ότι δεν έχει γαμήσει σε σαλόν  :2funny:
  Τι νομίζεις εύκολο είναι να πας να γαμίσεις πουτάνες?  :2funny:θέλει τέχνη που μόνο ο Κμάν έχει  :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτες ειναι οι τελικες ερωτησεις αν περασει τα πρωτα τρια τεστ  :2funny:αν απαντήσει και σε αυτές της ερωτησεις σημαίνει οτι έχει πάει και έχει γαμήσει σε σαλον  :2funny:.
   Δεν έχει απαντήσει ακόμα ούτε στο δεύτερο τεστ :2funny:υποψιάζομαι ότι δεν έχει γαμήσει σε σαλόν  :2funny:
   Τι νομίζεις εύκολο είναι να πας να γαμίσεις πουτάνες?  :2funny:θέλει τέχνη που μόνο ο Κμάν έχει  :2funny:

Δημητράκη αφού ο καιμάνος μας τα έχει πρίξει ότι έχει πολλά λεφτά και σκορπάει αβέρτα 500 εύρα για ένα πήδημα του δεκάλεπτου ή του τέταρτου. Γιατί δεν κάνει έναν λογαριασμό στο dayting app ''RAYA''  ;) μιας και είναι άπλας από οικονομικής πλευράς.

θα τον δεχτούν στην κοινότητα του ''RAYA'' ρωτάω εγώ ο αδαής παρθένος που δεν πήγα ποτέ με βίζιτα στη ζωή μου  :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom