Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δημητράκη αφού ο καιμάνος μας τα έχει πρίξει ότι έχει πολλά λεφτά και σκορπάει αβέρτα 500 εύρα για ένα πήδημα του δεκάλεπτου ή του τέταρτου. Γιατί δεν κάνει έναν λογαριασμό στο dayting app ''RAYA''  ;) μιας και είναι άπλας από οικονομικής πλευράς.

θα τον δεχτούν στην κοινότητα του ''RAYA'' ρωτάω εγώ ο αδαής παρθένος που δεν πήγα ποτέ με βίζιτα στη ζωή μου  :happy:

Εγώ αναφέρω τις τρέχουσες τιμές στο σπόνσορινγκ.Οι πιο πολλοί κλάνουν δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία αφού οι γκόμενες τους ξετινάζουν σε dt.
Πρέπει να έχεις βάθος για να ασχοληθείς με το σπορ,υπάρχουν πολλά επίπεδα.

• Like
Αντιδράσεις: koble
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Εγώ αναφέρω τις τρέχουσες τιμές στο σπόνσορινγκ.Οι πιο πολλοί κλάνουν δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία αφού οι γκόμενες τους ξετινάζουν σε dt.
Πρέπει να έχεις βάθος για να ασχοληθείς με το σπορ,υπάρχουν πολλά επίπεδα.

Η μαλακία δεν έχει ούτε όρια, ούτε διαβάθμιση επιπέδων. Είναι απέραντη και το βάθος της είναι αμέτρητο.
Δεν έχεις ακούσει που λένε "χαίρε βάθος αμέτρητο"...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αν πηγαίνεις συχνά Κίεβο ακόμα και αν δεν σε ενδιαφέρει το πληρωμένο τα μαθάινεις σε χρόνο dt γιατι στην πέφτουν μόνες του πουτάνες. Οι τιμές είναι οι εξης:

100$-150$ caribeean καλό σχετικά επίπεδο. Οι τιμές αλλάζουν λίγο ανάλογα με την περίοδο. Γιορτες πιο ακριβα. Όπως μπαινεις στο μαγαζί αραζουν όλες ακριβως στο αριστερό σου χέρι στο bar. Παίρνεις μια και φέυγεις.

Σπίτια 50-60 ευρω  για 1 ωρα. Μπαίνεις διαλέγεις πηδάς φέυγεις. Χαμηλότερο επίπεδο απο caribeean.

Απο mamba ψιλοερασιτεχνιες φοιτήτριες με 50-60 ευρώ για 1,5 ώρα. Όχι ιδιαίτερα όμορφες maximum να βρεις 7 σε εμφανιση (στην τιμη αυτη) αλλά σου παρέχουν την πιο gf φάση σε σχέση με την τελείως μαύρη ζωνη του caribbean.

Στα μασαζ (εκει έχω πάει) σου κάνουν πλήρες μασαζ όλο το σωμα και στο τελος χειρομαλακια (μπορεί και δυο αναλόγως τι έχεις πληρώσει). Έχω πάει και προτεινω το moulin rouge. Πεντακαθαρο υψηλη ποιότητα 30 ευρω max. Και γινεται πραγματικο μασαζ πέρα της χειρομαλακίας.  

O kman παίζει με πολλές του caribean στα 100$ απλά μπαίνει και γράφει για να γίνεται ντόρος  πιο πολύ να μένει ενεργό το site πως δίνει συνεχως 500$ κλπ. Τα δίνει σε κάποιες αλλά στο 80% των περιπτώσεων παιρνει με 100$ απο caribeean. Δεν μπορώ να πω παραπάνω επι του θέματος. Μπουρδελικό Απόρρητο :) :)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν πηγαίνεις συχνά Κίεβο ακόμα και αν δεν σε ενδιαφέρει το πληρωμένο τα μαθάινεις σε χρόνο dt γιατι στην πέφτουν μόνες του πουτάνες. Οι τιμές είναι οι εξης:

100$-150$ caribeean καλό σχετικά επίπεδο. Οι τιμές αλλάζουν λίγο ανάλογα με την περίοδο. Γιορτες πιο ακριβα. Όπως μπαινεις στο μαγαζί αραζουν όλες ακριβως στο αριστερό σου χέρι στο bar. Παίρνεις μια και φέυγεις.

Σπίτια 50-60 ευρω  για 1 ωρα. Μπαίνεις διαλέγεις πηδάς φέυγεις. Χαμηλότερο επίπεδο απο caribeean.

Απο mamba ψιλοερασιτεχνιες φοιτήτριες με 50-60 ευρώ για 1,5 ώρα. Όχι ιδιαίτερα όμορφες maximum να βρεις 7 σε εμφανιση (στην τιμη αυτη) αλλά σου παρέχουν την πιο gf φάση σε σχέση με την τελείως μαύρη ζωνη του caribbean.

Στα μασαζ (εκει έχω πάει) σου κάνουν πλήρες μασαζ όλο το σωμα και στο τελος χειρομαλακια (μπορεί και δυο αναλόγως τι έχεις πληρώσει). Έχω πάει και προτεινω το moulin rouge. Πεντακαθαρο υψηλη ποιότητα 30 ευρω max. Και γινεται πραγματικο μασαζ πέρα της χειρομαλακίας.  

O kman παίζει με πολλές του caribean στα 100$ απλά μπαίνει και γράφει για να γίνεται ντόρος  πιο πολύ να μένει ενεργό το site πως δίνει συνεχως 500$ κλπ. Τα δίνει σε κάποιες αλλά στο 80% των περιπτώσεων παιρνει με 100$ απο caribeean. Δεν μπορώ να πω παραπάνω επι του θέματος. Μπουρδελικό Απόρρητο :) :)

Οχι,δε λειτουργεί έτσι.Οταν μπουκάρεις Carribean και σε κόβουν οι γκόμενες για καλοστεκούμενο ξένο που ήρθε να γαμήσει,σου την πέφτουν όλες οι πουτάνες πετώντας αρχικά αλμυρές τιμές.
Ψαρεύουν δηλαδή να δούνε αν ξέρεις πού κυμαίνονται οι αγοραίες τιμές.Αν πεις όχι,κατεβάζουν αμέσως την τιμή.
Ομως είναι αστείο να πας με αυτές τη στιγμή που έρχονται αρκετά ψωλάκια μη πουτάνες να κάνουν αρπαχτές με ευκλατάστατους ξένους.
Αν ο γαμιόλης Αραβας ή Τούρκος έχει ήδη καβαντζώσει το στόχο σου δεν έχεις ελπίδα.
Αν όμως πας σαν ανώτερος Βαλκάνιος με ανώτερη προσφορά είσαι μέσα.Οπότε δεν ασχολείσαι με επαγγελματίες.
Αν όμως αποτύχεις τελείως με τις σεμιπρο και τις κανονικές λόγω κακής βραδυάς ή επειδή ήρθες κάπως αργά επειδή το booty call δεν σου πήρε καλό μπούκι στο διαμέρισμα πριν έρθεις ή ήθελε και να φάει και έχασες χρόνο με μαλακίες,τότε και μόνο τότε καταφεύγεις στις πουτάνες του Carribean αν σε καυλώνουν εμφανισιακά εννοείται.
Αλλιώς υπάρχουν και τα διαμερίσματα δηλαδή αν βγεις από το μαγαζί και σε σκανάρουν οι ταρίφες οτι δε φόρτωσες γκόμενες σου προτείνουν προσφορές από studentki στα διαμερίσματα.
Χρειάζεται τιτάνιος αγών για να φύγεις αγάμητος Ουκρανία,όλο το σύμπαν συνομωτεί για να γαμήσεις και όσο και να παλεύεις στο τέλος η ψωλή σου θα βρέξει ουκρανικό μουνί,κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα.
Το να φύγει κάποιος αγάμητος από Ουκρανία είναι σα να απέτυχε να κάνει μπάνιο και ηλιοθεραπεία Ελλάδα,τέτοια περίπου κατάσταση.Σα να ήρθε Ελλάδα και να μη χτύπησε σουβλάκι και φραπεδιά,μιλάμε για κολοσσιαία αποτυχία,εντελώς αδικαιολόγητη αφού όλο το σκηνικό Ουκρανία είναι φτιαγμένο να γαμήσεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Εγώ αμφισβητώ ότι έχεις πάει στα σαλόν του Κιέβου  :2funny:περιμένω της απαντήσεις σου στο τεστ που βάλαμε   :2funny::2funny:αν απαντήσεις σωστά σημαίνει ότι έχεις πάει  :2funny:.Δεν είναι καθόλου εύκολο να πάρεις να  :knockinb:πουτανες  :2funny:μόνο ο Κμάν εχει την τεχνη να καμακωνει ,να πληρωνει και να γαμάει πουτάνες :2funny:εσείς ολοι λετε ψεματα οτι εχετε παει σε σαλον του Κιέβου  :2funny:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
απο καποιον που ειναι τωρα στο κιεβο ...θα ηθελα να μου πει τι καιρο εχει αυτες τις μερες
και αν γνωριζει κατα τα μεσα του μηνα τι προβλεπετε...απο καιρικες συνθηκες

αν ειναι πολυ το κρυο ..εννοω τις βραδυνες ωρες ..το ματς τοτε μπορει να γινει μεσημερι
οπως εχει συμβει κατα το παρελθον

και διαβασα σε κατι σχολια στο airbnb..μεσω αυτου κλεισαμε δωματιο ..οτι δεν εχει ολες τις ωρες ζεστο νερο και θερμανση ..ισχυει αυτο ..οτι υπαρχει ενα κεντρο διανομης μονο που ελεγχετε απο την κυβερνηση και λειτουργει μονο καποιες ωρες τις ημερας ???

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.326
Πόντοι
3.656
Δημητράκη αφού ο καιμάνος μας τα έχει πρίξει ότι έχει πολλά λεφτά και σκορπάει αβέρτα 500 εύρα για ένα πήδημα του δεκάλεπτου ή του τέταρτου. Γιατί δεν κάνει έναν λογαριασμό στο dayting app ''RAYA''  ;) μιας και είναι άπλας από οικονομικής πλευράς.

θα τον δεχτούν στην κοινότητα του ''RAYA'' ρωτάω εγώ ο αδαής παρθένος που δεν πήγα ποτέ με βίζιτα στη ζωή μου  :happy:
παπα εχει σαλον στην ασπροβαλτα ???
Η γκομενα μοσχα τι εγινε??
Ο τασος μουπε δουλεύεις τελευταία ντιτζευ τα βραδια κ κουράζεσαι γι αυτο δεν γράφεις πολυ

D

dude901123

Επισκέπτης
απο καποιον που ειναι τωρα στο κιεβο ...θα ηθελα να μου πει τι καιρο εχει αυτες τις μερες
και αν γνωριζει κατα τα μεσα του μηνα τι προβλεπετε...απο καιρικες συνθηκες

αν ειναι πολυ το κρυο ..εννοω τις βραδυνες ωρες ..το ματς τοτε μπορει να γινει μεσημερι
οπως εχει συμβει κατα το παρελθον

και διαβασα σε κατι σχολια στο airbnb..μεσω αυτου κλεισαμε δωματιο ..οτι δεν εχει ολες τις ωρες ζεστο νερο και θερμανση ..ισχυει αυτο ..οτι υπαρχει ενα κεντρο διανομης μονο που ελεγχετε απο την κυβερνηση και λειτουργει μονο καποιες ωρες τις ημερας ???

Πριν μια βδομάδα έπαιζε με -13,-8-6 όλη μέρα. Πλέον παίζει κοντά στους 0 και χιονολασπουριά. Το σίγουρο είναι όμως ότι ο καιρός θα αλλάξει και δεν ακολουθεί σταθερή τροχιά, η μόνη σταθερή τροχιά είναι προς το κρύο μέχρι μέσα Μαρτίου.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.326
Πόντοι
3.656
:think:
Πριν μια βδομάδα έπαιζε με -13,-8-6 όλη μέρα. Πλέον παίζει κοντά στους 0 και χιονολασπουριά. Το σίγουρο είναι όμως ότι ο καιρός θα αλλάξει και δεν ακολουθεί σταθερή τροχιά, η μόνη σταθερή τροχιά είναι προς το κρύο μέχρι μέσα Μαρτίου.
μηπως ξερεις κ κατι αλλο πιο σημαντικο
που δουλεύει τα βραδυα  ντιτζευ ο παπας να παμε??
Σε κωλομπαρο νομίζω ειναι αλλα δεν εζω πιο πολλα ινφο   :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πολύ καλή σύγκριση Ουκρανίας -Ρωσίας-Καζακστάν.

Δώσε και άλλα βίντεο Δημητράκη !  :rockon: :rockon:

Αν μπορείς, και έχεις κέφι, στο κανάλι σου,  κάνε σε ένα μια σύνοψη
της οικονομίας της Ρωσίας σήμερα.
Έχω δει όλα τα βίντεο στο κανάλι σου
και είναι όλα ενδιαφέροντα !  :rockon:
Εγώ πήρα από αυτό το βίντεο και σας σύγκρινα ότι ενδιαφέρουν ένα Πορνομετανάστη.Κοιτάω το άλλο Thread γιά την εργασία στο εξωτερικό.Έχω πολλές γνώσεις σχετικά με αυτό το αντικείμενο αλλά εγώ δεν είμαι εδώ γιά να δουλεύω αλλά για να  :knockinb:.Στο άλλο Thread αν πρόσεξες δεν τους νοιάζει καθόλου το  :knockinb: όλο γιά λεφτά μιλάνε.Δυστηχώς και οι Ελληνες που ήρθαν εδώ και αυτοί στο ίδιο στυλ ήταν....όλο γιά δουλειές και λεφτά μιλάγανε σε σημείο που γίνονταν κουραστικοί.
  Αυτό το βιντεάκι το βρήκα τυχαία και έκρινα ότι έχει ενδιαφέρον γ'αυτό και το μοιράστηκα μαζί σας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ειναι τοσο φθηνη η ουκρανια που σκεφτειται οτι πανε οι Τουρκοι και κανουνε διακοπες. Για το καζακσταν δεν εγραψες.Εχει παει ποτε? μου λεει ενας φιλος μολις χωρισει με την δικια του να παμε καζκσταν.οι καζακστανες θελουνε να εχουν το αντρα πασα. 
Μα είναι γεμάτο Τούρκους  :headbang:δε θέλουν βίζα και σε συνδιασμό με το ότι οι γκόμενες είναι χαμηλού επιπέδου και πάνε μαζί τους κατέστρεψε τη χώρα  :headbang:Μιλάω γιά ωραίες γκόμενες μέχρι 25 ετών όχι γιά θείτσες!
  Ρωσσία και ακριβότερα είναι και θέλει βίζα και οι γκόμενες δε γουστάρουν τους μη Ευρωπαίους οπότε δεν πολυ έρχονται ξένοι γ'αυτό το σκοπό.Οι Τούρκοι πάνε σε κοπάδι ο ένας φέρνει τον άλλον.
  Τώρα γιά το Καζαχστάν έχει δύο καταγορίες από γκόμενες η πρώτη είναι οι Ευρωπαίες Ρωσσίδες,Γερμανίδες,Ελληνικής καταγωγής και η άλλη οι Καζάχες,Ουζμπέκες κλπ. Ειδικά οι Καζάχες είναι πανεύκολες.Υπάρχει όμως ένα αρνητικό ότι οι Καζάχοι επειδή στη Ρωσσία τους έχουν σα σκουπίδια μισούν τους Λευκούς!Αν σε βλέπουν με Καζάχα δεν τους πολυαρέσει.Αν πηγαίνεις π.χ. σε ένα εστιατόρια κάθε μέρα και με διαφορετική Καζάχα μπορεί κάποια στιγμή να μαζευτούνε και να στην πέσουν (αν είσαι μόνος σου).Οι εξευρωπα'ι'σμένες Καζάχες στις πολεις μιλάνε μόνο Ρωσσικά και θέλουν Ευρωπαίους και αυτό κάνει τους Καζάχους να κομπλάρουν απέναντι στους Ευρωπαίους και να τους μισούνε.Θα το σύγκρινα σα να βγεις στο Μοναστηράκι ή σε κάποιο άλλο μέρος της Αθήνας κρατώντας το τελευταίο μοντέλο κινητό και ντυμένος ακριβά και να σε βλέπουν οι ντόπιοι!
  Το Καζαχστάν θα το συνηστούσα αλλά με προσοχή.Βέβαια υπάρχουν πολλά μέρη πολύ πιό κοντά να πάει κανείς γιά να  :knockinb:.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Προς γνώστες.
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την διαμονή σε ξενοδοχείο όσον αφορά την είσοδο εργαζόμενων ή μη κοριτσιών?
Υπάρχει κάποιος λόγος, πέραν του οικονομικού, να προτιμήσει κάποιος airbnb αντί για hotel?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Για το πρωτο , περυσι τετοια εποχη πηρα εργαζομενη απο τα σαλον και πηγαμε μαζι στο Ukkraine Hotel που εμενα , κανενα προβλημα απλα εδειξε την ταυτοτητα της στη ρεσεψιον.
Για το δευτερο , αν εχεις διαμερισμα ειναι καλυτερα για τις γκομενες , πιο δυσκολα θα ερθει καποια στο ξενοδοχειο αν και αυτο δεν ειναι απολυτο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.326
Πόντοι
3.656
 Ο παπας συμφωνει με αυτο??
Αλλιως δεν ισχυει
Ξερει ο παπας εχει γκομενες και Κιεβο και Μοσχα

Κούλης Χρυσός