Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
επειδη βαριεμαι να γραψω θα σου δωσω μια συμβουλη ασε κατα μερος τα web sites

αν ψαχνεσαι μονο για πληρωμενο θα το βρεις στη baseina street στα διαμερισματα.

ή εναλακτικα στο carribean club συχναζουν αρκετες βιζιτες εκει θα το καταλαβεις ευκολα
εχω παει αλλη μια φορα ..και ολα τα καναμε μεσα στο ριβερ παλας
αν το καριμπιαν ειναι κατι αναλογο ολα μια χαρα ...αυτο στα διαμερισματα θελει να πας με καποιον που ξερει ...η αλλιως τρως πορτα ...ρωταω γιατι δεν γνωριζω

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Στο πρώτο σά'ι'τ οι φώτο είναι από το ιντερνέτ,της ίδιες κοπέλες θα της βρεις σε αγγελίες Μόσχα και  Αγία Πετρούπολη,το δεύτερο σά'ι'τ είναι μόνο μασάζ χωρίς γαμήσι!

προσυπογραφω μυστη  :thumbsup:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
εχω παει αλλη μια φορα ..και ολα τα καναμε μεσα στο ριβερ παλας
αν το καριμπιαν ειναι κατι αναλογο ολα μια χαρα ...αυτο στα διαμερισματα θελει να πας με καποιον που ξερει ...η αλλιως τρως πορτα ...ρωταω γιατι δεν γνωριζω

θα παρετε ενα ταξι και θα του δωσετε κατι ως extra πουρμπουαρ και θα κανονισει αυτος να σας παει για  :knockinb: στα διαμερισματα στην baseina

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Στο πρώτο σά'ι'τ οι φώτο είναι από το ιντερνέτ,της ίδιες κοπέλες θα της βρεις σε αγγελίες Μόσχα και  Αγία Πετρούπολη,το δεύτερο σά'ι'τ είναι μόνο μασάζ χωρίς γαμήσι!
  Οι ταξιτζήδες είναι μιά λύση αν πέσεις σε έντιμο θα βγάλει ένα μικρό ποσοστό αλλά αν πέσεις σε κλέφτη θα σου πει τη διπλή τιμή.
οκ ευχαριστω για τις πληροφοριες ..αλλα στο δευτερο αφου αναφερει ριλαξ ...εκτονωση δεν εννοει ...αρα εχει γαμησι προφανως

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οκ ευχαριστω για τις πληροφοριες ..αλλα στο δευτερο αφου αναφερει ριλαξ ...εκτονωση δεν εννοει ...αρα εχει γαμησι προφανως
Συνήθως στον παίζει στα γρήγορα ή τον παίζεις εσύ.Γαμήσι δε νομιζω ότι έχει.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
στα διαμερισματα ..τι χρεωνουν ..αν γνωριζετε
μεσες ακρες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
στα διαμερισματα ..τι χρεωνουν ..αν γνωριζετε
μεσες ακρες

γυρω στα 60 ευρω για 1 ωρα αναλογα με την ισοτημια γριβνα ευρω. παιρνεις αν θελεις την κοπελα στο ξενοδοχειο που μενεις δεν ειναι απαραιτητο να  :knockinb: εκει

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
γυρω στα 60 ευρω για 1 ωρα αναλογα με την ισοτημια γριβνα ευρω. παιρνεις αν θελεις την κοπελα στο ξενοδοχειο που μενεις δεν ειναι απαραιτητο να  :knockinb: εκει
ωπα αυτο που ειπες ειναι πολυ μεγαλη υποθεση
εχουμε κλεισει απο airbnb..διαμερισμα και θα ηταν πολυ καλο να την  παρουμε
εδωσες πολυτιμη πληροφορια ..πας βλεπεις και να ειναι κανα καλο της λες και ακολουθει ..φανταζομαι .....μακαρι να γινετε αυτο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ωπα αυτο που ειπες ειναι πολυ μεγαλη υποθεση
εχουμε κλεισει απο airbnb..διαμερισμα και θα ηταν πολυ καλο να την  παρουμε
εδωσες πολυτιμη πληροφορια ..πας βλεπεις και να ειναι κανα καλο της λες και ακολουθει ..φανταζομαι .....μακαρι να γινετε αυτο

γινεται

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
γυρω στα 60 ευρω για 1 ωρα αναλογα με την ισοτημια γριβνα ευρω. παιρνεις αν θελεις την κοπελα στο ξενοδοχειο που μενεις δεν ειναι απαραιτητο να  :knockinb: εκει
ειδες επιδει παραπονιεσε οτι δεν δινουμε πλιροφοριες οτι ολα τα ξερεις?ακριβως οπως σου τα ειπε ο τασος τα θυμασε χαχαχαχα.ο δασκαλος λεει να  μας πεις που να παμε για μπουγατσα θεσαλονικη
και ασε για εκει που δεν ξερεις και δεν πηγες ποτε.αν μεχρι αυριο δεν μας γραψεις πλιροφορια
για μπουγατσα δεν θα ερθω θεσαλονικη αλλα θα παω κιεβο και οδυσσο.
μου εχει γινει εμμονη η μπουγατσα δεν εφαγα πριν 4 χρονια!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ειδες επιδει παραπονιεσε οτι δεν δινουμε πλιροφοριες οτι ολα τα ξερεις?ακριβως οπως σου τα ειπε ο τασος τα θυμασε χαχαχαχα.ο δασκαλος λεει να  μας πεις που να παμε για μπουγατσα θεσαλονικη
και ασε για εκει που δεν ξερεις και δεν πηγες ποτε.αν μεχρι αυριο δεν μας γραψεις πλιροφορια
για μπουγατσα δεν θα ερθω θεσαλονικη αλλα θα παω κιεβο και οδυσσο.
μου εχει γινει εμμονη η μπουγατσα δεν εφαγα πριν 4 χρονια!

δεν ξερω Χαρη που εχει καλη μπουγατσα διοτι δεν τρωω μπουγατσα δεν μου αρεσει, ρωτα καποιον αλλον να σε διαφωτησει επι του θεματος της μπουγατσας.

Κιεβο θα ειμαι το καλοκαιρι αν θελεις να βρεθουμε και εισαι επανω μπορουμε να κανονισουμε να βρεθουμε

Υ.Γ. μονο με μαυρη ζωνη θα παιξουμε μπαλα, βαριεμαι το καμακι

Υ.Γ.2. ο δασκαλος ειναι επανω τωρα στο κιεβο;

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μαλλον θα ειμαι κιεβο 4 ιουνη και μετα απο εκει οδυσσο. ο δασκαλος ηταν πραγα μεχρι προχτες μιλησαμε
σημερα αλλα δεν ρωτησα που ειναι.ξερω τελος φεβραρη θα παει κιεβ και θα ειναι απο οτι φενετε ολη την χρονια φετος.περσι ηταν 6 μηνες νομιζω.βαιβαια κατεβαινει αθηνα,λονδινο,σοφια,πραγα για δουλεια.
αν δεν παω γεωργια σιγουρα κιεβο και οδυσσο η και δνεπρο θα παω.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
μαλλον θα ειμαι κιεβο 4 ιουνη και μετα απο εκει οδυσσο. ο δασκαλος ηταν πραγα μεχρι προχτες μιλησαμε
σημερα αλλα δεν ρωτησα που ειναι.ξερω τελος φεβραρη θα παει κιεβ και θα ειναι απο οτι φενετε ολη την χρονια φετος.περσι ηταν 6 μηνες νομιζω.βαιβαια κατεβαινει αθηνα,λονδινο,σοφια,πραγα για δουλεια.
αν δεν παω γεωργια σιγουρα κιεβο και οδυσσο η και δνεπρο θα παω.

Χαρη επειδη μια φορα ζουμε και δεν εχουμε την δυνατοτητα να ζουμε δυο και τρεις ζωες, μην ακους κανεναν που σου λενε να παντρευτεις. κανε το παιχνιδι με τις μαυρες ζωνες στο ανατολικο μπλοκ και γινε συλεκτης εμπειριων μην σε πτωεισαι απο τιποτα αυτα θα εχεις να θυμασαι οταν γινεις γερο χουφταλο. σου λενε να βρεις γκομενα  με σκοπο το γαμο διοτι τα χρονια σου περασαν και εγινες 40 χρ. εσυ θα τους απαντας οσο ο πουτσος μου δουλευει καλα θα πηδαω πουτανες μετα που θα γερασω σαν τον μιδα και δεν θα μου σηκωνεται ουτε με βιαγκρα θα κλειστω σε οικο ευγηριας

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχισε παλι ο δασκαλος παλι ουκρανια?παρατα τους εκει χαχαχα.του λεω πες μου που να παω αλλα αν
πεις μαλακια παλι δαμασκο και καρακας βενεουελα μην ξαναπεις τιποτα.
του απαντησα ουκρανια μου αρεσει.αν μου αρεσε η βαρκελωνη εδω και 10 χρονια θα ξαναπηγενα η αν
μου αρεσε καπου αλλου.μονο ουκρανια δεν βαριεμε και εχω ολες τισ ανεσεισ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αρχίζω να εκτιμώ τον ουκρανικό λαό που μας δείχνει τον σωστό δρόμο !! :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1548776764166.jpg
    FB_IMG_1548776764166.jpg
    58,2 KB · Εμφανίσεις: 22

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αρχίζω να εκτιμώ τον ουκρανικό λαό που μας δείχνει τον σωστό δρόμο !! :grin: :grin: :grin:
ο δασκαλος τους ονομαζει κοπλεξαρες που δεν αξιζουν μια να ασχολεισε μαζι τους.
τα ιδια λεω και εγω για αυτο εδω και χρονια δεν μιλαω ουτε παρεα κανω με κανενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom