Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
φαινεται Χαρη εκτος απο ζαβος εισαι και τυφλος  :rolleyes:

το 2013 πηγα 2 μερες οδυσσο και 3 μερες Κιεβο συνολο 5 μερες.

το 2015 πηγα κισιναου Μολδαβια

το 2016 πηγα Μοσχα Ρωσια

το 2017 πηγα berlin Γερμανια

τι δεν καταλαβαινεις;  :headbaning2:
χαρη το 2013 ειναι
Το 03 που λεει διπλα ειναι η πυλη που περασε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

KhLJfI.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε νουμερο, ρε απενταρε μπρουκλη, ρε ξεφτιλα το εθνους και του αντρικου φυλλου τι ειναι αυτα ρε???

οχι σε οικοτροφειο, αυτο θα ηταν πολυτελεια για σενα, στη σοφιτα του οικογροφειου μενεις καραγκιοζη  :2funny: :2funny:

ο μπρουκλης ρε που "σπονσοραρει" κιολας , οχι απλα δεν εχει αμαξι και δευτερο βρακι να βαλει, δεν εχει ουτε ενα τραπεζακι στο σπιτι του ουτε σεντονια στο κρεβατι του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε κατεστραμενε ξεφτιλα, δε νοιωθεις παθετικ ρε να ζεις σα το ζητιανο για να ταϊζεις τριτοτεταρτες μπαζαρες που στη χωρα τους δε τις γαμανε τσαμπα ουτε οι αστεγοι???

ποσο ξεφτιλας εισαι ρεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τραβα παρε ρε κανα σεντονι για το κρεβατι σου ρε μπαγλαμα μη σε φανε οι κοριοι, βλημα  :2funny: :2funny:
το κρεβατι ειναι οντως ακριβο
Τουλαχιατο 1000-1200€ Μπορει και τα διπλα παροτι ο αρχγγοα ειναι ον μπατζετ μαλλον ατα προσωπικα του
Αλλα αρχηγε
Παρε κ κανα ταπητο καμμια κουρτινα
Πολυ σπαρτιατικο κ νταουν το περιβαλλον
Φτηνα ειναι
Απο 35€
Εχει κ με 19 να βαλεις κατω απο το γραφειο να κανει λιγο ντεκορ

Συνημμένα

• C7891E33-4DD0-4197-BE63-BA131E520ED2.jpeg
    C7891E33-4DD0-4197-BE63-BA131E520ED2.jpeg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 63

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εχεο εκτος απο μαγαζι  Μοσχα και μαγαζι Βερολινο στην Ασπροβαλτα ;;;
:think:
ενταξει και ο γαμπρος μου που ειναι απο τεμπρια ονομαζουν το χωριο μικρη μοσχα.
μαλλον θα εχει καμια περιοχη στην θεσαλονικη,εκει ειναι το μοσχατο?χαχαχαχ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
Χαρη στειλε κανα ταπητο κνκαμμια κουρτινα στον αρχηγο κμαν γιατι μας εχει εκθέσει  :walkingpenis:

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.927
Πόντοι
746
Καλά στο κίεβο όπου γυρίσεις το κεφάλι σου έχει πουτάνες,εγώ βρήκα 1 μέρος στην οδό Βaseina Str N16 3 όροφος. Μέσα είχε 5 κορίτσια και 2 κάτω πεζοδρόμιο.Την ώρα που είμουνα κοντά στην πόρτα έμπαινε μία τάνα σε όχημα πελάτη. Ως πρός τα λεφτά  40 ευρώ ακριβώς 1 ώρα,δεν έφευγε το κορίτσι εάν δεν πέρναγε 1 ώρα και μετά μασαζάκι.Έμεινα ευχαριστημένος και έτσι της είπα μετά το τελείωμα της μίας ώρας ότι πάμε για δεύτερο γύρο. ΟΎΤΕ ΜΑ ΟΥΤΕ ΜΟΥ,ότι ήθελά το έκανε,το κεφάλι κάτω και δουλειά το κορίτσι. Στο τέλος της άφησα και δωράκι το αστρονομικό ποσό των 4ευρώ.Το χαμόγελο της έφτασε μέχρι το πάτωμα. Συμπέρασμα  αξίζει να πάει κάποιος ουκρανία έστω και με λίγα λεφτά.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    3,3 MB · Εμφανίσεις: 37

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.585
Πόντοι
1.706
Καλά στο κίεβο όπου γυρίσεις το κεφάλι σου έχει πουτάνες,εγώ βρήκα 1 μέρος στην οδό Βaseina Str N16 3 όροφος. Μέσα είχε 5 κορίτσια και 2 κάτω πεζοδρόμιο.Την ώρα που είμουνα κοντά στην πόρτα έμπαινε μία τάνα σε όχημα πελάτη. Ως πρός τα λεφτά  40 ευρώ ακριβώς 1 ώρα,δεν έφευγε το κορίτσι εάν δεν πέρναγε 1 ώρα και μετά μασαζάκι.Έμεινα ευχαριστημένος και έτσι της είπα μετά το τελείωμα της μίας ώρας ότι πάμε για δεύτερο γύρο. ΟΎΤΕ ΜΑ ΟΥΤΕ ΜΟΥ,ότι ήθελά το έκανε,το κεφάλι κάτω και δουλειά το κορίτσι. Στο τέλος της άφησα και δωράκι το αστρονομικό ποσό των 4ευρώ.Το χαμόγελο της έφτασε μέχρι το πάτωμα. Συμπέρασμα  αξίζει να πάει κάποιος ουκρανία έστω και με λίγα λεφτά.
Επιτελους πληροφορια στο θρεντ
Απο νικ σχετικα νεο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
Καλά στο κίεβο όπου γυρίσεις το κεφάλι σου έχει πουτάνες,εγώ βρήκα 1 μέρος στην οδό Βaseina Str N16 3 όροφος. Μέσα είχε 5 κορίτσια και 2 κάτω πεζοδρόμιο.Την ώρα που είμουνα κοντά στην πόρτα έμπαινε μία τάνα σε όχημα πελάτη. Ως πρός τα λεφτά  40 ευρώ ακριβώς 1 ώρα,δεν έφευγε το κορίτσι εάν δεν πέρναγε 1 ώρα και μετά μασαζάκι.Έμεινα ευχαριστημένος και έτσι της είπα μετά το τελείωμα της μίας ώρας ότι πάμε για δεύτερο γύρο. ΟΎΤΕ ΜΑ ΟΥΤΕ ΜΟΥ,ότι ήθελά το έκανε,το κεφάλι κάτω και δουλειά το κορίτσι. Στο τέλος της άφησα και δωράκι το αστρονομικό ποσό των 4ευρώ.Το χαμόγελο της έφτασε μέχρι το πάτωμα. Συμπέρασμα  αξίζει να πάει κάποιος ουκρανία έστω και με λίγα λεφτά.
ωραιος μαγγιτη
Η. εκδρομη βορεια πως πηγε??? Τσερνιχιβ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δεν απαντα  τα μυνηματα και ενα απο τα 3 μπορει να συμβαινουν.
να πνιγηκε στην γεμισμενη μπανιερα ενω αυνανιζοταν αφου καθηστερησε να τελειωσει.
δευτερο να πεθανε κανενα απο τα αγαπημενα του γατακια και το εριξε στο πενθος.
τριτο να τον εχει απαγαγει καπεια χριστιανικη αιρεση που θποκειτε στο κινημα κλεομενη και
ειναι εναντιων της μασωνιας και των εβραιον κατσικογαμηδων

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εστειλες τα ταπητα κ τις κουρτίνες στον κμαν??
σωστη ειναι η διευθηνση που εχω?karl tronstrabe 16 a3
καλα ρε φιλε αυτα ειναι περιττα εξοδα για μαλακες τι να κανει τα στρωματα και το κρεβατι?
δεν στελει τα 1000 ευρω καλυτερα σε 2 σπονσορετες για το διμηνο?ετσι θα τις εχει καβλωμενες.
ουτε αμαξι χρειαζετε καλα σας λεει,δεν αγοραζει αμαξι σε μια σπονσορετα για να τον περιμενει?
για να γλιτωσει λεφτα απο ενοικιο και φαγητο εσυ πρεπει να τον συμβουλευσεις σε αυτο,δωσε ιδεες.
δεν εχει και αυτος κανα ξαδερφο εκει κοντα να κανει επισκεψη?καθε μερα επισκεψη σε γνωστους και ξαδερφια εχω κατι γειτωνες αριστοκρατες ετσι την βγαζουν.καθε μερα σε ξενο σπιτι αλλο χαχαχα
αντε δωσε καμια ιδεα και εσυ να γλιτωσει ενοικιο για πεινανε οι σπονσορετες κιεβ και τα καυμενα
εχουν και 3 στομαχια

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μιδα γιατι εβαλες φωτο αυτον τον μαλακα τον αρτεμισ σωρας?επρεπε να βαλεις τον βενιζελο μαζι τα φαγαμε
χαχαχαχαχ.εντωμεταξυ δικαιο ειχε ο χοντρος και ασε να τον κραζουν στην ελλαδα.
εισε γενευη ακομα μιδας?οταν φυγεις απο τον ξαδερφο μην ξεχασεις να μαζεψεις οτι μεινει απο το ψυγειο
για τον δρομο χαχαχαχ.ετσι μου εκαναν οι μικρουλες κιεβ,ερχωνταν σπιτι και που εφευγαν αδειαζαν
οτι ειχε στο ψυγειο στις τσαντες τους και επερναν τα σιντι και τα σιντιπλειερ που ειχα πεταμενα
στο δωματιο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ας μιλησουμε και πολιτικα τωρα περιμενω την γνωμη του αρχοντα κμαν για την συμφωνια των πρεσπων.
ας πει ο καθενας την γνωμη του.ο πατερας μου χτες με κουφανε παντως πολλες φορες δεν πιστευω οτι
ακουω απο ανθρωπο που πολεμησε και ειναι απογονος ηρωων και πατριωτων.
ο πατερας μου θποστιριξε τον τσιπρα!και ποιος ο λογος?οτι εχει αρχιδια και οτι ειναι ο καλυτερος απο
ολους που ειχε η ελλαδα τελευτεα!μου λεει ο πατερας μου ενω ειναι κουμουνιστης αριστερος ειχε αρχιδια
και ηρθε σε ριξη με ρωσια και κοιταξε δυτικα!δυτικα γιατι ειδε το συμφερων της ελλαδας και οχι τι υποστιριζει η ιδεολογια του.του ειπα ειναι προδοτης κκαι γελασε με τον ηλιθιο μητσοτακη που μιλα.
μου λεει η νεα δημοκρατια μα ςπουλησε 10 φορες και οι αλλες κυβερνησεις.οτι φεραμε την τουρκια σε συνομιλιες ευθηνετε στις ενεργειες του τσιπρα!αυτος ετρεχε στον ερτογαν να τον πισει να ερθει κοντα η τουρκια ενω οι αλλες ελληνικες κυβερνησεις δεν εκαναν ποτε τιποτα καμια προσπαθεια.
για το μακεδονικο παλι μου θποστιρηξε τσιπρα λεγωντας θα περασει την συμφωνια οτι και να λενε οι αλλοι.απο την στιγμη που ολος ο κοσμος τους αναγνωριζε μακεδονια τωρα αντι μακεδονια θα τους λενε βορεια μακεδονια κατι που ειναι καλυτερο.μαλιστα υποστιριξε ο καμενος υταν ο καλυτερος υπουργος.
του ειπα οτι ο κασιδιαρης ειπε το 1991 ο μιλοσεβιτσ μας καλεσε να μοιρασουμε τα σκοπια με την σερβια
αλλα δεν κανανε τιποτα οι μαλακες οι δικοι μας.ο πατερας μου για τον κασιδιαρη και τους αλλους που φωναζουν απαντησε περιμενεις απο αυτους να πολεμησουν?ολοι αυτοι θελουν απλα φωνη και ενα κοματι απο την πιτα στην πολιτικη να εχουν λογο υπαρξης!αυτοι ειναι λογια και φωνες για ψηφους οπως εμας και το ελαμ.το 2004 παλι ο πατερας μου που σκεφτετε με την λογικη του συφερωντως της πατριδας και οχι το συναισθημα του πατριωτισμου και του πολεμιστη υποστιριξε με σθενος και επιχειρηματα το ναι για ενωση
με μπροσταρη τον αναστασιαδη.μου ελεγε τοτε ολοι ειναι πατριωτες απο συμφερων το 76% που ειπε οχι
και μετα αποδεικτηκε ποσο δικαιο ειχε.μαλιστα αυτοι που υποστιριζαν το οχι ειναι οσοι δεν πολεμησαν ποτε αυτοι η η οικογενεια τους πουθενα!αυτοι που δεν ηταν προσφυγες και εχουν επιχειρησεις σε αγια ναπα,παφο,ασχολουντε με τουρισμο και αλλεσ δουλειες,κτηματικα κατι που θα εχαναν πολλα απο τα εσοδα τους αν ανηγε το βαρωσι και η αμοχωστος.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οσο και να φωναζουμε και να νιωθουμε αδικιμενοι να μην ξεχναμε οτι οι αμερικανοι μεχρι και το
κοσοβο αναγνωρισαν και εκαναν χωρα.ολα αυτα ειναι για να μπουν τα σκοπια στο νατο.
το παιχνιδι για των ελεχο των βαλκανιων θελουν τους σκοπιανους στο νατο.
στην σερβια αν και υπαρχει απο πολιτικης πλευρας θεληση για νατο και ευρωπαικη ενωση
ο κοσμος το αποτρεπει νιωθωντας οτι δεν πρεπει να προδωσουν την αδελφικη ρωσια που πολεμουσαν μια ζωη
μαζι.αλλα επιδει η πολιτικη ειναι συμφερωντα και οι πολιτικοι θελουν πλουτο και εξοουσια δεν θα παραξενευτω στο μελλον η σερβια να κανει βημα προς δυση!αν εβαλαν φυλακη τους ηρωες τους οπως τον στρατηγο μλατιτσ για να μπουν στην ευρωπαικη ενωση σιγουρα αν δεν το καταφεραν τοτε με καπειο αλλο
που θα θελουν οι αμερικανοι θα γινει και αυτο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
δεν απαντα  τα μυνηματα και ενα απο τα 3 μπορει να συμβαινουν.
να πνιγηκε στην γεμισμενη μπανιερα ενω αυνανιζοταν αφου καθηστερησε να τελειωσει.
δευτερο να πεθανε κανενα απο τα αγαπημενα του γατακια και το εριξε στο πενθος.
τριτο να τον εχει απαγαγει καπεια χριστιανικη αιρεση που θποκειτε στο κινημα κλεομενη και
ειναι εναντιων της μασωνιας και των εβραιον κατσικογαμηδων
κουμπαρε ρισπεκτ
:respect: :respect: :respect:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
Αν γίνει η ενωςη θα εχετε προβλημα
Βεβαια αν ανοιξει η αμμοχωστος θα ειναι μεγαλο πλας
Αλλα σε ολα τα υπολοιπα θ;χετε θεματα
Σε εικοσι χρονια οοντουρκοκυπριοι θαναι διπλασιοι ;πο σας κ θΑ σας καβαλησουν ειδικά Λευκωσία

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τα καταφερε τελικα ο προεδρος διμητρακης μαζι με τους εβραιους φιλους του.
εκλισε τον καημενο πατερ κλεωμενη στην φυλακη και το πανυγιριζει στο φεισπουκ.
ευχωμε στον πατερ κλεωμενη καλα τσιμπουκια και αγωνιστικους χερετισμους εναντιων των εβραιων.
τελικα ο διμητρακης ειναι γιος του σατανα.αλλους εστειλε με τις καταρες του στον αλλο κοσμο και
αλλους στην φυλακη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ας μιλησουμε και πολιτικα τωρα περιμενω την γνωμη του αρχοντα κμαν για την συμφωνια των πρεσπων.

Η υπόθεση της Μακεδονίας ήταν χαμένη από χέρι.Ολες οι χώρες Μακεδονία τους αποκαλούν.
Πριν το 1913 οι Ελληνες δεν ήταν πλειονότητα ούτε στην ελληνική Μακεδονία.Νομό Πέλλας,Κιλκίς κτλ δεν είχε κανέναν Ελληνα.
Κανονικά Βούλγαροι ήταν όλοι αυτοί,απλά θέλουν να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες.Οι Βούλγαροι τα έχουν πάρει στο κρανίο γιατί τους έχουν κατακλέψει τη μεσαιωνική ιστορία βασιλέας Σαμουήλ κι έτσι οτι και καλά ήταν Μακεδόνες βασιλείς και όχι Βούλγαροι όπως πραγματικά ήταν.
Ζητάνε τάχα και διερμηνέα στις επίσημες συνομιλίες με τους Βούλγαρους ενώ μια χαρά τα καταλαβαίνουν τα βουλγαρικά αφού μιλάνε την ίδια γλώσσα.
Την Ελλάδα πολιτικά τη συμφέρει να υπάρχει το κράτος και να μην προσαρτηθεί μισό από Βουλγαρία και μισό από Αλβανία γιατί αλλιώς υπάρχει πρόβλημα με 3 αλβανικά κράτη και μεγάλη Αλβανία εν τω γενάσθαι..Είναι μπερδεμένη κατάσταση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom