Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
D

dude901123

Επισκέπτης

Συνημμένα

• Passport.jpg
    Passport.jpg
    29,5 KB · Εμφανίσεις: 20

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
βαλε μας μια φωτο απο κρεμλινο η κοκινη πλατεια που εισαι  να πεισεις  το κοινο
απο μοσχα εχω φωτο οχι απο πετρουπολη.ποσο μαλακασ πρεπει να ειμαι να ταξιδευω χωρισ φωτογραφικη τοτε.δεν ειχα ευκερια να ξαναπαω απο το 2009.μοσχα πηγα το 2012 και δεν ξαναπατησα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
παρε και μια απο το 2015 στο μολτνοβα ο θειος τασος ξερει για τοτε που πηγα
ρε πηγες το 2003 και μετα το 2015!καλα ειπα αν ερθεις το 2021 θα βρεθουμε.
απο το 2003 ειναι οι γκομενες που θα με κυκλοφορησεις?χαχαχαχ.καλα αυτες δεν θυμουντε σημερα ποιον γαμησαν.πεσμου καλυτερα αν θες να δωσεις πλιροφορια που εχει καλη μπουγατσα,γυρο και σουβλακι σαλονικη
για να ερθω να σε κερασω και να γελασουμε.ωηνομε για σαλονικα αν δεν παω γεωργια.
με πηρε και ο δασκαλος θα την βγαλει ολη την χρονια κιεβ φετος,τωρα τσεχια ειναι παλι.
μαρτιο τον καλεσα οδυσσο,ιουνιο μαλλον θα κατεβω στον δασκαλο και ισως και σαλονικη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
Χαρη χαθηκε ο μιτσος
Υπαρχει μια φημη που λεει συνεληφθη εξω απο μουσειο ερμιταζ να αυνανιζεται ;;;
Ισχυει;;;  :respect:
Η μονο εχεζε ;;; :rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
Αμπελαλε αμπελαλε

Χαθηκε πορνομεταναστης 29 ετων (περιπου)
Φορουσε σαλαχι μποτα κ χλαμυδα κρατουσε δυο γατια

Ενημερωστε οσοι γνωριζετε κατι κο κουμπαρο Χαρη

η Δασκαλο Στεφεν  :respect:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
απο το 2003 ειναι οι γκομενες που θα με κυκλοφορησεις?χαχαχαχ.καλα αυτες δεν θυμουντε σημερα ποιον γαμησαν.πεσμου καλυτερα αν θες να δωσεις πλιροφορια που εχει καλη μπουγατσα,γυρο και σουβλακι σαλονικη
για να ερθω να σε κερασω και να γελασουμε.ωηνομε για σαλονικα αν δεν παω γεωργια.
με πηρε και ο δασκαλος θα την βγαλει ολη την χρονια κιεβ φετος,τωρα τσεχια ειναι παλι.
μαρτιο τον καλεσα οδυσσο,ιουνιο μαλλον θα κατεβω στον δασκαλο και ισως και σαλονικη.
τι να κανει ο δασκαλος στο κιεβ ενα χρονο;;;
Τον πηρε σωφερ ο Ντερτυ ;;;;  :think:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αμπελαλε αμπελαλε

Χαθηκε πορνομεταναστης 29 ετων (περιπου)
Φορουσε σαλαχι μποτα κ χλαμυδα κρατουσε δυο γατια

Ενημερωστε οσοι γνωριζετε κατι κο κουμπαρο Χαρη

η Δασκαλο Στεφεν  :respect:
κόκκινος συναγερμός
Αναμένεται επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα σε
-ψήστη στο Μόναχο
-τραυματιοφορέα στη Ζυρίχη
-Ντιλιβερα στην Αθήνα

Μίδας ΒΠ Μπαρόκ κλειστείτε σπίτι ...κινδυνευετε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
κόκκινος συναγερμός
Αναμένεται επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα σε
-ψήστη στο Μόναχο
-τραυματιοφορέα στη Ζυρίχη
-Ντιλιβερα στην Αθήνα

Μίδας ΒΠ Μπαρόκ κλειστείτε σπίτι ...κινδυνευετε
παω γενευη σε εναν ξαδερφο μου
Τα λεμε γεια

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
καταλαβα θα του αδειασεις και αυτου τα ψυγεια χαχαχαχ.ο μιτσος του εστηλε μυνημα αλλα δεν απαντα.
η κανει βιντεακι η αυνανιζετε στο μπανιο η θα πηγε επισκεψη στην μανα της κορης του.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τι να κανει ο δασκαλος στο κιεβ ενα χρονο;;;
Τον πηρε σωφερ ο Ντερτυ ;;;;  :think:
ο δασκαλος συνεχεια ταξιδευει.απλα η δουλεια τωρα αναγκαστικα θα ειναι κιεβ για πολλους μηνες.
απο εκει θα ταξιδευει καθε μηνα αθηνα,πραγα,σοφια.συνεχεια παει εκει για δουλεια.
εχει βαρεθει το κιεβ και δεν θελει να παει πισω,λεει δεν ειναι  οπως παλια και βαρεθηκε τα ιδια.
μου ειπε να σου πω θα γινει βοηθος στον ντερτυ να κουβαλα τα βιβλια και τον χαρτοφυλακα του.
εσυ λεει τι να πας να κανεις στον ντερτυ?αν δεν βρει καμια θεια να τον τσιμπουκωνεις?χαχαχα
αυτο μου ειπε ο δασκαλος να σου μεταφερω.
θα ειμαι σιγουρα κιεβ μετα την ανοιξη οπωτε θα βρεθω με δασκαλο.ναυαγησα τα σχεδια μου για γεωργια
για χατηρι του δασκαλου.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
καταλαβα θα του αδειασεις και αυτου τα ψυγεια χαχαχαχ.ο μιτσος του εστηλε μυνημα αλλα δεν απαντα.
η κανει βιντεακι η αυνανιζετε στο μπανιο η θα πηγε επισκεψη στην μανα της κορης του.
εχει κ τηγανιτες στο παρκο στην γενευη αλλα ειναι ακριβες
Οπουε ναι
Για ψυγειο ξαδερφου με βλεπω   :happy:
Μιτσος μας εκλασε δυο μερες κ ψοφησε το θρεντ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
ο δασκαλος συνεχεια ταξιδευει.απλα η δουλεια τωρα αναγκαστικα θα ειναι κιεβ για πολλους μηνες.
απο εκει θα ταξιδευει καθε μηνα αθηνα,πραγα,σοφια.συνεχεια παει εκει για δουλεια.
εχει βαρεθει το κιεβ και δεν θελει να παει πισω,λεει δεν ειναι  οπως παλια και βαρεθηκε τα ιδια.
μου ειπε να σου πω θα γινει βοηθος στον ντερτυ να κουβαλα τα βιβλια και τον χαρτοφυλακα του.
εσυ λεει τι να πας να κανεις στον ντερτυ?αν δεν βρει καμια θεια να τον τσιμπουκωνεις?χαχαχα
αυτο μου ειπε ο δασκαλος να σου μεταφερω.
θα ειμαι σιγουρα κιεβ μετα την ανοιξη οπωτε θα βρεθω με δασκαλο.ναυαγησα τα σχεδια μου για γεωργια
για χατηρι του δασκαλου.
πεστου δασκαλου πολλα γκευ σεναρια πεταει τελευταια
Δεν πιστευω λογω αγαμιας να το γυρισε τωρα στα γεραματα    :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

KhLJfI.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε νουμερο, ρε απενταρε μπρουκλη, ρε ξεφτιλα το εθνους και του αντρικου φυλλου τι ειναι αυτα ρε???

οχι σε οικοτροφειο, αυτο θα ηταν πολυτελεια για σενα, στη σοφιτα του οικογροφειου μενεις καραγκιοζη  :2funny: :2funny:

ο μπρουκλης ρε που "σπονσοραρει" κιολας , οχι απλα δεν εχει αμαξι και δευτερο βρακι να βαλει, δεν εχει ουτε ενα τραπεζακι στο σπιτι του ουτε σεντονια στο κρεβατι του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε κατεστραμενε ξεφτιλα, δε νοιωθεις παθετικ ρε να ζεις σα το ζητιανο για να ταϊζεις τριτοτεταρτες μπαζαρες που στη χωρα τους δε τις γαμανε τσαμπα ουτε οι αστεγοι???

ποσο ξεφτιλας εισαι ρεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τραβα παρε ρε κανα σεντονι για το κρεβατι σου ρε μπαγλαμα μη σε φανε οι κοριοι, βλημα  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Με τρωει η περιεργεια να δω την κουζινα του και να τη συγκρινω με του Βαλκανιου Ψευταρα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

φαινεται Χαρη εκτος απο ζαβος εισαι και τυφλος  :rolleyes:

το 2013 πηγα 2 μερες οδυσσο και 3 μερες Κιεβο συνολο 5 μερες.

το 2015 πηγα κισιναου Μολδαβια

το 2016 πηγα Μοσχα Ρωσια

το 2017 πηγα berlin Γερμανια

τι δεν καταλαβαινεις;  :headbaning2:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656