D
dude901123
Επισκέπτης
χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα
Να βάλω εγώ που έχω μπόλικες σελίδες
εχει μοσχα στην ααπροβαλτα ;;;;παρε τα χαπια σου ρε γερο παλι αλτχαιμερ εχεις πως θα σε παω ετσι στη σεκτα... μας εσυ θα μας ξεμπροστιασεις ολους με το αλτσαημερ που εχεις
χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα
εχει μοσχα στην ααπροβαλτα ;;;;
βαζουνε σφραγιδες στην ασπροβαλτα;;;
απο μοσχα εχω φωτο οχι απο πετρουπολη.ποσο μαλακασ πρεπει να ειμαι να ταξιδευω χωρισ φωτογραφικη τοτε.δεν ειχα ευκερια να ξαναπαω απο το 2009.μοσχα πηγα το 2012 και δεν ξαναπατησαβαλε μας μια φωτο απο κρεμλινο η κοκινη πλατεια που εισαι να πεισεις το κοινο
ρε πηγες το 2003 και μετα το 2015!καλα ειπα αν ερθεις το 2021 θα βρεθουμε.παρε και μια απο το 2015 στο μολτνοβα ο θειος τασος ξερει για τοτε που πηγα
τι να κανει ο δασκαλος στο κιεβ ενα χρονο;;;ρε πηγες το 2003 και μετα το 2015!καλα ειπα αν ερθεις το 2021 θα βρεθουμε.
απο το 2003 ειναι οι γκομενες που θα με κυκλοφορησεις?χαχαχαχ.καλα αυτες δεν θυμουντε σημερα ποιον γαμησαν.πεσμου καλυτερα αν θες να δωσεις πλιροφορια που εχει καλη μπουγατσα,γυρο και σουβλακι σαλονικη
για να ερθω να σε κερασω και να γελασουμε.ωηνομε για σαλονικα αν δεν παω γεωργια.
με πηρε και ο δασκαλος θα την βγαλει ολη την χρονια κιεβ φετος,τωρα τσεχια ειναι παλι.
μαρτιο τον καλεσα οδυσσο,ιουνιο μαλλον θα κατεβω στον δασκαλο και ισως και σαλονικη.
κόκκινος συναγερμόςΑμπελαλε αμπελαλε
Χαθηκε πορνομεταναστης 29 ετων (περιπου)
Φορουσε σαλαχι μποτα κ χλαμυδα κρατουσε δυο γατια
Ενημερωστε οσοι γνωριζετε κατι κο κουμπαρο Χαρη
η Δασκαλο Στεφεν
παω γενευη σε εναν ξαδερφο μουκόκκινος συναγερμός
Αναμένεται επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα σε
-ψήστη στο Μόναχο
-τραυματιοφορέα στη Ζυρίχη
-Ντιλιβερα στην Αθήνα
Μίδας ΒΠ Μπαρόκ κλειστείτε σπίτι ...κινδυνευετε
ο δασκαλος συνεχεια ταξιδευει.απλα η δουλεια τωρα αναγκαστικα θα ειναι κιεβ για πολλους μηνες.τι να κανει ο δασκαλος στο κιεβ ενα χρονο;;;
Τον πηρε σωφερ ο Ντερτυ ;;;;
εχει κ τηγανιτες στο παρκο στην γενευη αλλα ειναι ακριβεςκαταλαβα θα του αδειασεις και αυτου τα ψυγεια χαχαχαχ.ο μιτσος του εστηλε μυνημα αλλα δεν απαντα.
η κανει βιντεακι η αυνανιζετε στο μπανιο η θα πηγε επισκεψη στην μανα της κορης του.
πεστου δασκαλου πολλα γκευ σεναρια πεταει τελευταιαο δασκαλος συνεχεια ταξιδευει.απλα η δουλεια τωρα αναγκαστικα θα ειναι κιεβ για πολλους μηνες.
απο εκει θα ταξιδευει καθε μηνα αθηνα,πραγα,σοφια.συνεχεια παει εκει για δουλεια.
εχει βαρεθει το κιεβ και δεν θελει να παει πισω,λεει δεν ειναι οπως παλια και βαρεθηκε τα ιδια.
μου ειπε να σου πω θα γινει βοηθος στον ντερτυ να κουβαλα τα βιβλια και τον χαρτοφυλακα του.
εσυ λεει τι να πας να κανεις στον ντερτυ?αν δεν βρει καμια θεια να τον τσιμπουκωνεις?χαχαχα
αυτο μου ειπε ο δασκαλος να σου μεταφερω.
θα ειμαι σιγουρα κιεβ μετα την ανοιξη οπωτε θα βρεθω με δασκαλο.ναυαγησα τα σχεδια μου για γεωργια
για χατηρι του δασκαλου.
ρε πηγες το 2003 και μετα το 2015!καλα ειπα αν ερθεις το 2021 θα βρεθουμε.
απο το 2003 ειναι οι γκομενες που θα με κυκλοφορησεις?χαχαχαχ.καλα αυτες δεν θυμουντε σημερα ποιον γαμησαν.πεσμου καλυτερα αν θες να δωσεις πλιροφορια που εχει καλη μπουγατσα,γυρο και σουβλακι σαλονικη
για να ερθω να σε κερασω και να γελασουμε.ωηνομε για σαλονικα αν δεν παω γεωργια.
με πηρε και ο δασκαλος θα την βγαλει ολη την χρονια κιεβ φετος,τωρα τσεχια ειναι παλι.
μαρτιο τον καλεσα οδυσσο,ιουνιο μαλλον θα κατεβω στον δασκαλο και ισως και σαλονικη.