Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.417
Πόντοι
3.656
Η φυσική εμφάνιση με τις γκόμενες παίζει τεράστιο ρόλο εννοείται.Αν είσαι ψηλός,γυμνασμένος,καλοντυμένος σε καλή ηλικία όπως ο Β.Π. γαμάς δυο βαθμίδες πάνω αυτομάτως αν όλοι οι παράγοντες(χρήμα,χρόνος κτλ) μένουν οι ίδιοι.
Και ποιος δεν το διαπίστωσε οτι όταν χάνεις ένα στοιχείο(ηλικία),πέφτει αυτομάτως η αξία σου στο μπλοκ και πρέπει να ξοδεύεις περισσότερα.(πολλώ δε μάλλον να χάνεις σε εμφάνιση ήτοι καράφλιασμα,χόντραιμα ή να μην έχεις εμφάνιση καν).
Οι εμφανίσιμοι έχουν πολύ,πολύ πιο εύκολο έργο ό,τι και να λέμε.Το έχω δει και στην πράξη είναι γελοιωδώς εύκολα για αυτούς με τον ίδιο βαθμό προσπάθειας ή και λιγότερο απλά συνήθως αναπαύονται στις δάφνες τους.
το σεξ απηλ μετραει στο γκειμ ;;

Συνημμένα

• EDC2FEFA-CE7B-40D0-929F-0DAABF58A4E9.jpeg
    EDC2FEFA-CE7B-40D0-929F-0DAABF58A4E9.jpeg
    1.003,5 KB · Εμφανίσεις: 50

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
το σεξ απηλ μετραει στο γκειμ ;;

Η εμφάνιση παίζει τεράστιο ρόλο.Απλά η συμφωνία στα καμάκια είναι οτι ο πρώτος που καμακώνει,διαλέγει γκόμενα.
Συνεπώς αν κεντράρω σε μία,ο wing πρέπει να απασχολήσει και να πηδήξει τη φίλη της,αλλιώς αν πάει στη δικιά μου,είναι πούστης.Αν πάει αυτός πρώτος,πρέπει εγώ να γαμήσω τη φίλη της εκτός αν είναι μπάζο και δε με ενδιαφέρει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.417
Πόντοι
3.656
Η εμφάνιση παίζει τεράστιο ρόλο.Απλά η συμφωνία στα καμάκια είναι οτι ο πρώτος που καμακώνει,διαλέγει γκόμενα.
Συνεπώς αν κεντράρω σε μία,ο wing πρέπει να απασχολήσει και να πηδήξει τη φίλη της,αλλιώς αν πάει στη δικιά μου,είναι πούστης.Αν πάει αυτός πρώτος,πρέπει εγώ να γαμήσω τη φίλη της εκτός αν είναι μπάζο και δε με ενδιαφέρει.
οποις ειναι διπλα στοννπορδομιτσο δεν εχει τυχη καμμια  :walkingpenis:
Θαβτης δειξει τα βιντεακια ο μιτσος κ σαν διασημος την εφαγε
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

D

dude901123

Επισκέπτης
Έλα θειάκλα να πάμε Buddha Bar σε Friday's evening meeting που διοργανώνει ο Σουηδός να κάνουμε παιχνίδι :headbang2: :headbang2: :headbang2:
Όντως τρομερά μουνιά, αλλά θέλουν να έχεις ένα πειστικό πακέτο, χρόνο και προσπάθεια.

Παρεπιπτώντος αν και δεν παίζω live συνήθως ο Έλληνας καμακέρο του Κίέβου με πήγε στο κατάλληλο USSR μαγαζί και στα 3 βράδια φόρτωσα τα 2. Αλλά μόνο για αυτούς που ξεφεύγουν από την τυπική γραμμή των μουράτων δήθεν μαγαζιών, με τις σπονσοροαρπάχτρες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.417
Πόντοι
3.656
Έλα θειάκλα να πάμε Buddha Bar σε Friday's evening meeting που διοργανώνει ο Σουηδός να κάνουμε παιχνίδι :headbang2: :headbang2: :headbang2:
Όντως τρομερά μουνιά, αλλά θέλουν να έχεις ένα πειστικό πακέτο, χρόνο και προσπάθεια.
θειο λες τασο3 η πορδομεταναστη ;;;  :think:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ειπα να απεχω αλλα τωρα θα παρεμβω
κακος τα βαζεις με τον χαρη
οκ εχει θεματακια οπως ολοι μας λιγο πολυ
ΑΛΛΑ
δεν ειναι ρουφιανος
δεν ειναι κακος
ειναι δικαιος
ειναι φιλοτιμος μεχρι μαλακιας
απο αυτον τουλαχιστον ποτε δεν προκειτε να δεις την φατσα σου πουθενα γιατι ο ιδιος δεν εχει ιδεα απο ιντερνετ (το κακο ειναι ομως λογω τις ασχετοσυνης του οι κωδικοι του ειναι πουτανα και την εχουν 40 νοματαιοι)
τα κακα του ειναι αλλα
ειναι τρομερα καχυποπτος σαν ανθρωπος
και απαντω στον ρολογα οτι ο λογος που δεν γαμησε ο χαρης τοτε μαζι μας οδησσο ηταν λογο τις καχυποψιας του και λογο του <φιλου> του σαλονικιου
κι ενα τελευταιο για τον ρολογα και για εσενα
ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Διαφωνώ σχεδόν σε όλα όσα έγραψες.

Εμένα με ενδιαφέρει να μην μπαίνει κάποιος εδώ μέσα και σε όλα τα Σλαβικά thread και θεωρεί ότι δεν υπάρχει πλέον καμάκι, ψηφιακό ή μη,
επειδή απλά κάποιος δεν μπορεί να το κάνει.

Δεν είναι παράλογο για παράδειγμα να καταφέρονται κάποιοι κατά της χρήσης του Tinder στην Ουκρανία, ενώ είτε δεν ξέρουν τι είναι το Tinder,
είτε βάζουν παράλογα φίλτρα τύπου:"Eίμαι 50+,βάζω φίλτρο 18-20,μου βγάζει μόνο πουτάνες".. :rolleyes:

Τι δίκαιος είναι;
Σοβαρά τώρα;
Έχω postάρει διαλόγους από Ουκρανία,τη γκαρσονιέρα Ουκρανέζας,την ίδια Ουκρανέζα σε Κίεβο και Μόναχο και θα κάθομαι να με λέει ο καθένας ψεύτη;

Και ποιοι είναι οι γενναίοι;
Αυτοί που δεν ξεμυτίζουν Khreshchatyk μετά τις 19:30 για να μην τους γαζώσουν οι Vatos Locos; :uzi: :2funny:

Ωραία λοιπόν.
Στην Ουκρανία έχει μόνο μπουτάνες και μετά τις 19:30 μπορεί να βρεθείς νεκρός από συμμορίες.

Η φυσική εμφάνιση με τις γκόμενες παίζει τεράστιο ρόλο εννοείται.Αν είσαι ψηλός,γυμνασμένος,καλοντυμένος σε καλή ηλικία όπως ο Β.Π. γαμάς δυο βαθμίδες πάνω αυτομάτως αν όλοι οι άλλοι παράγοντες(χρήμα,χρόνος κτλ) μένουν οι ίδιοι.
Και ποιος δεν το διαπίστωσε οτι όταν χάνεις ένα στοιχείο(ηλικία),πέφτει αυτομάτως η αξία σου στο μπλοκ και πρέπει να ξοδεύεις περισσότερα.(πολλώ δε μάλλον να χάνεις σε εμφάνιση ήτοι καράφλιασμα,χόντραιμα ή να μην έχεις εμφάνιση καν).
Οι εμφανίσιμοι έχουν πολύ,πολύ πιο εύκολο έργο ό,τι και να λέμε.Το έχω δει και στην πράξη είναι γελοιωδώς εύκολα για αυτούς με τον ίδιο βαθμό προσπάθειας ή και λιγότερο απλά συνήθως αναπαύονται στις δάφνες τους.
Πρακτικά όποτε γνώριζα γκόμενα σε εμφανίσιμο,γυμνασμένο κτλ τη γαμούσε αμέσως ή την επόμενη νύχτα.
Βασικά οι εμφανίσιμοι χρησιμεύουν για αυτό,να τους πασάρεις τη φίλη εφτάρι να γαμήσουν στάνταρ για να ξεμοναχιάσεις τη δικιά σου που συνήθως επηρρεάζεται θετικά.

Δηλαδή τα παραπάνω σας φαίνονται διαστημικά;

Πόσο κακό είναι δηλαδή που προτρέπω ο καθένας να φτασει για τον ΕΑΥΤΟ του πρώτα(όχι για τις γκόμενες) το Maximum των δυνατοτήτων του;

Η ομορφιά ρε σεις είναι δώρο και από μόνη της δεν φτάνει,ειδικά μετά από κάποια ηλικία.
Αλλά εγώ δεν κάνω λόγο για ομορφιά,αλλά για προσπάθεια.

Ο Χάρης π.χ.έγραψε ότι είναι 1.60-163 με 72-75 κάτι κιλά.
Και το μπλα-μπλα του είναι αυτό που βλέπουμε.

Δηλαδή μια προτροπή να γυμναστεί ή να δει PUA(αν και στα 39 είναι αργά για τέτοια κόλπα)
είναι κακοπροαίρετη;

Tι είναι σωστό δηλαδή να αλληλοπαραμυθιαζόμαστε;

Ειναι λάθος που του λέω ότι στα 39, καλό είναι να μοστραρει τα λεφτά του και να πουλήσει εξασφάλιση σε καμιά καλή κοπέλα που ψαχνει να νοικοκυρευτεί;

Τι να μοστράρει δηλαδή, την κορμοστασιά ή το λέγειν;

Αρχηγέ βλέπεις το ελληνικό παραλογισμο του δε θέλω να κοπιάσω-αλλά θέλω τα μουνιά στο πιάτο;

Μικρογραφία της νεοελληνικης κοινωνίας..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356

Παρεπιπτώντος αν και δεν παίζω live συνήθως ο Έλληνας καμακέρο του Κίέβου με πήγε στο κατάλληλο USSR μαγαζί και στα 3 βράδια φόρτωσα τα 2. Αλλά μόνο για αυτούς που ξεφεύγουν από την τυπική γραμμή των μουράτων δήθεν μαγαζιών, με τις σπονσοροαρπάχτρες.
Ωραιος  :rockon:

Buddha Bar ειχα παει ,μεσημερι ομως για φαγητο.
Καλως εχοντων των πραγματων τον Ιουνιο θα ξανανεβω  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Διαφωνώ σχεδόν σε όλα όσα έγραψες.

Εμένα με ενδιαφέρει να μην μπαίνει κάποιος εδώ μέσα και σε όλα τα Σλαβικά thread και θεωρεί ότι δεν υπάρχει πλέον καμάκι, ψηφιακό ή μη,
επειδή απλά κάποιος δεν μπορεί να το κάνει.

Δεν είναι παράλογο για παράδειγμα να καταφέρονται κάποιοι κατά της χρήσης του Tinder στην Ουκρανία, ενώ είτε δεν ξέρουν τι είναι το Tinder,
είτε βάζουν παράλογα φίλτρα τύπου:"Eίμαι 50+,βάζω φίλτρο 18-20,μου βγάζει μόνο πουτάνες".. :rolleyes:

Τι δίκαιος είναι;
Σοβαρά τώρα;
Έχω postάρει διαλόγους από Ουκρανία,τη γκαρσονιέρα Ουκρανέζας,την ίδια Ουκρανέζα σε Κίεβο και Μόναχο και θα κάθομαι να με λέει ο καθένας ψεύτη;

Και ποιοι είναι οι γενναίοι;
Αυτοί που δεν ξεμυτίζουν Khreshchatyk μετά τις 19:30 για να μην τους γαζώσουν οι Vatos Locos; :uzi: :2funny:

Ωραία λοιπόν.
Στην Ουκρανία έχει μόνο μπουτάνες και μετά τις 19:30 μπορεί να βρεθείς νεκρός από συμμορίες.

Δηλαδή τα παραπάνω σας φαίνονται διαστημικά;

Πόσο κακό είναι δηλαδή που προτρέπω ο καθένας να φτασει για τον ΕΑΥΤΟ του πρώτα(όχι για τις γκόμενες) το Maximum των δυνατοτήτων του;

Η ομορφιά ρε σεις είναι δώρο και από μόνη της δεν φτάνει,ειδικά μετά από κάποια ηλικία.
Αλλά εγώ δεν κάνω λόγο για ομορφιά,αλλά για προσπάθεια.

Ο Χάρης π.χ.έγραψε ότι είναι 1.60-163 με 72-75 κάτι κιλά.
Και το μπλα-μπλα του είναι αυτό που βλέπουμε.

Δηλαδή μια προτροπή να γυμναστεί ή να δει PUA(αν και στα 39 είναι αργά για τέτοια κόλπα)
είναι κακοπροαίρετη;

Tι είναι σωστό δηλαδή να αλληλοπαραμυθιαζόμαστε;

Ειναι λάθος που του λέω ότι στα 39, καλό είναι να μοστραρει τα λεφτά του και να πουλήσει εξασφάλιση σε καμιά καλή κοπέλα που ψαχνει να νοικοκυρευτεί;

Τι να μοστράρει δηλαδή, την κορμοστασιά ή το λέγειν;

Αρχηγέ βλέπεις το ελληνικό παραλογισμο του δε θέλω να κοπιάσω-αλλά θέλω τα μουνιά στο πιάτο;

Μικρογραφία της νεοελληνικης κοινωνίας..

Οντως έτσι είναι.Πρέπει να καταλάβεις πού υστερείς και να προσπαθήσεις να βλετιωθείς στο συγκεριμένο τομέα γιατί στους άλλους δεν μπορείς να αυξήσεις τόσο πολύ τις επιδόσεις σου.
Π.χ. αν έχεις λεφτά αλλά είσαι αγύμναστος συμφέρει περισσότερο μια ώρα γυμναστήριο από μια ώρα που θα βγάλεις και άλλα λεφτά.Αν όμως είσαι άφραγκος καλύτερα να ξοδέψεις την ώρα προσπαθώντας να κερδίσεις χρήματα από το να τη σπαταλάς στα γυμναστήρια.
Γενικά πρέπει να κόψεις πρώτα σωστά την κατάστασή σου πόσο μετράς,πόσο πιάνεις στα μουνολίβαδα ποια είναι η πραγματική σου αξία το market value σα γαμέας,γαμπρός,σπόνσορας στο μπλοκ.Αυτό βέβαια το διαπιστώνεις με τις αλληλεπιδράσεις σου στην πράξη και τσεκάροντας τον ανταγωνισμό πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σου για να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες.Είναι όλα θέμα προσφοράς και ζήτησης αν αυτό που προσφέρεις είναι μικρής αξίας,τα αρχίδια σου θα πιάσεις αντίστοιχα.Δεν είναι οτι μπορείς να πουλήσεις την πραμάτειά σου σε καλύτερη τιμή παραμυθιάζοντας,οι γκόμενες είναι υποψιασμένες και το δίνουν στους καλύτερους bidders του μουνοπλειστηριασμού.
Ο νικητής τα παίρνει όλα που λένε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.417
Πόντοι
3.656
Μην γαμας αλλο ρε Ντερτυ  :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Στο τελος θα σε ερωτευτει ο πορνομιτσος  :smitten: :smitten: :smitten:

D

dude901123

Επισκέπτης
Μην γαμας αλλο ρε Ντερτυ   :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Στο τελος θα σε ερωτευτει ο πορνομιτσος   :smitten: :smitten: :smitten:

Δεν γαμάω, ονειρογαμάω μόνο. Ότι κάνω είναι ψέματα.
Άσε που όλες είναι κατά μέσο όρο 50 έως 70 χρονών γιαγιάδες. Μέ έχουν κάνει επίτιμο μέλος όλα τα γηροκομεία της Ουκρανίας  :happy: :happy: :happy:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.417
Πόντοι
3.656
Άσε που όλες είναι κατά μέσο όρο 50 έως 70 χρονών γιαγιάδες. Μέ έχουν κάνει επίτιμο μέλος όλα τα γηροκομεία της Ουκρανίας  :happy: :happy: :happy:
γαμα και καμμια 49!ρε

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

μην αποκάλυπτεις στο γέρο ρεντ την σέκτα μας... διότι λόγο του αλτσχαιμερ που εχει παιζει να ξεχασει και να του ξεφυγει σε καποιο μελος που θελει να μυηθει με τα μυστικα μας. το μαγαζι κλεισε δεν γραφουμε άλλα μελη δυστυχως ο γερο ρεντ λογω της χρονιας παθησης του ειναι στην απ' εξω.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν μπορώ.. αν έχουν μείνει δόντια στη γυναίκα δεν μου αρέσει :happy: :happy: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

εγω περα απο την πλακα επεθυμησα μια ζουμερη σαρανταπενταρα ουκρανεζα σαν αυτη που ειναι θεσσαλονικη και σου ειχα αναφερει, την βαρεθηκα και θελω μια καινουρια για αλλαγη

D

dude901123

Επισκέπτης
εγω περα απο την πλακα επεθυμησα μια ζουμερη σαρανταπενταρα ουκρανεζα σαν αυτη που ειναι θεσσαλονικη και σου ειχα αναφερει, την βαρεθηκα και θελω μια καινουρια για αλλαγη

Έλα σε μένα να σε μυήσω πως μπορείς να μπείς στα γηροκομεία και να φας σιτεμένο ουκρανικό κρέας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom