Διαφωνώ σχεδόν σε όλα όσα έγραψες.
Εμένα με ενδιαφέρει να μην μπαίνει κάποιος εδώ μέσα και σε όλα τα Σλαβικά thread και θεωρεί ότι δεν υπάρχει πλέον καμάκι, ψηφιακό ή μη,
επειδή απλά κάποιος δεν μπορεί να το κάνει.
Δεν είναι παράλογο για παράδειγμα να καταφέρονται κάποιοι κατά της χρήσης του Tinder στην Ουκρανία, ενώ είτε δεν ξέρουν τι είναι το Tinder,
είτε βάζουν παράλογα φίλτρα τύπου:"Eίμαι 50+,βάζω φίλτρο 18-20,μου βγάζει μόνο πουτάνες"..
Τι δίκαιος είναι;
Σοβαρά τώρα;
Έχω postάρει διαλόγους από Ουκρανία,τη γκαρσονιέρα Ουκρανέζας,την ίδια Ουκρανέζα σε Κίεβο και Μόναχο και θα κάθομαι να με λέει ο καθένας ψεύτη;
Και ποιοι είναι οι γενναίοι;
Αυτοί που δεν ξεμυτίζουν Khreshchatyk μετά τις 19:30 για να μην τους γαζώσουν οι Vatos Locos;
Ωραία λοιπόν.
Στην Ουκρανία έχει μόνο μπουτάνες και μετά τις 19:30 μπορεί να βρεθείς νεκρός από συμμορίες.
Δηλαδή τα παραπάνω σας φαίνονται διαστημικά;
Πόσο κακό είναι δηλαδή που προτρέπω ο καθένας να φτασει για τον ΕΑΥΤΟ του πρώτα(όχι για τις γκόμενες) το Maximum των δυνατοτήτων του;
Η ομορφιά ρε σεις είναι δώρο και από μόνη της δεν φτάνει,ειδικά μετά από κάποια ηλικία.
Αλλά εγώ δεν κάνω λόγο για ομορφιά,αλλά για προσπάθεια.
Ο Χάρης π.χ.έγραψε ότι είναι 1.60-163 με 72-75 κάτι κιλά.
Και το μπλα-μπλα του είναι αυτό που βλέπουμε.
Δηλαδή μια προτροπή να γυμναστεί ή να δει PUA(αν και στα 39 είναι αργά για τέτοια κόλπα)
είναι κακοπροαίρετη;
Tι είναι σωστό δηλαδή να αλληλοπαραμυθιαζόμαστε;
Ειναι λάθος που του λέω ότι στα 39, καλό είναι να μοστραρει τα λεφτά του και να πουλήσει εξασφάλιση σε καμιά καλή κοπέλα που ψαχνει να νοικοκυρευτεί;
Τι να μοστράρει δηλαδή, την κορμοστασιά ή το λέγειν;
Αρχηγέ βλέπεις το ελληνικό παραλογισμο του δε θέλω να κοπιάσω-αλλά θέλω τα μουνιά στο πιάτο;
Μικρογραφία της νεοελληνικης κοινωνίας..