Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ο φιλος του ρολογα οπως και οι φιλοι μου η δυο ηταν γυμναστες,2 αστυνομικοι γυμνασμενοι και
διαφοροι αλλοι ακομα και πρωην αθλητες ηρθαν με αυτην την χωριατικη νοοτροπια του ροδιτη.
οτι ειναι καμακια στην αγια ναπα και εβρισκαν μεθυσμενες και μπαζολες.
νομιζαν θα αρεσαν γιατι ειναι γυμνασμενοι η και μελαχρινοι μαζι στης γκομενες και ειχαν
τα αντιθετα αποτελεσματα.αυτο που λεει ο κμαν υπερτιμουν ολοι τις δυνατοτητες τους.
ολους σας προσκαλεσα και προκαλεσα να βρεθουμε και να παμε οπου θελετε.
ο ρολογας και ο αρχοντας μεχρι τωρα δεν ανταποκριθηκαν,ο παππους αδυνατει ,ο δοκτορας παλι δεν απαντουσε οταν ελεγα δωσε φεισπουκ σκαιπ να τα πουμε.
μονο ο ντερτυ εμφανιστηκε απο τους νεαροτερους σε ηλικια η στιν ιδια ηλικια μαζι μου.
ας εμφανιιστουν ολοι και ας αποδειξουν με πραξεις οσα ειναι ικανοι να καταφερουν οχι μονο μπλα μπλα.

ρολογα ποτε θα ερθεις οδυσσο η να βρεθουμε κιεβ?αφου θες καμακια και μπαρακια και ποιοτικες γκομενες
ελα να δουμε οταν βγουμε εξω τι θα κανεις και αν εχεις τα προσοντα για ποιοτικες γκομενες.

σου κανω ανοικτη προσκληση να παμε στον ρεντ στην Ζυριχη για καφε μεσα στην εβδομαδα ψηνεσαι;

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο βαλκανιος με καλεσε 2 μερες πριν παει για 3-4 μερες!ουτε πτηση δεν βρισκεις παππου.
πολλες φορες ηρθα απο μοσχα και μετα απο 2 εβδομαδες πηγα πισω 2 μερες!
που πηγα σλοβακια παλι γυρισα απο κιεβ και εφυγα μετα απο 2 μερες.
τωρα δεν μπορω να φευγω οποτε θελω λογο δουλειας.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ο φιλος του ρολογα οπως και οι φιλοι μου η δυο ηταν γυμναστες,2 αστυνομικοι γυμνασμενοι και
διαφοροι αλλοι ακομα και πρωην αθλητες ηρθαν με αυτην την χωριατικη νοοτροπια του ροδιτη.
οτι ειναι καμακια στην αγια ναπα και εβρισκαν μεθυσμενες και μπαζολες.
νομιζαν θα αρεσαν γιατι ειναι γυμνασμενοι η και μελαχρινοι μαζι στης γκομενες και ειχαν
τα αντιθετα αποτελεσματα.αυτο που λεει ο κμαν υπερτιμουν ολοι τις δυνατοτητες τους.
ολους σας προσκαλεσα και προκαλεσα να βρεθουμε και να παμε οπου θελετε.
ο ρολογας και ο αρχοντας μεχρι τωρα δεν ανταποκριθηκαν,ο παππους αδυνατει ,ο δοκτορας παλι δεν απαντουσε οταν ελεγα δωσε φεισπουκ σκαιπ να τα πουμε.
μονο ο ντερτυ εμφανιστηκε απο τους νεαροτερους σε ηλικια η στιν ιδια ηλικια μαζι μου.
ας εμφανιιστουν ολοι και ας αποδειξουν με πραξεις οσα ειναι ικανοι να καταφερουν οχι μονο μπλα μπλα.

ρολογα ποτε θα ερθεις οδυσσο η να βρεθουμε κιεβ?αφου θες καμακια και μπαρακια και ποιοτικες γκομενες
ελα να δουμε οταν βγουμε εξω τι θα κανεις και αν εχεις τα προσοντα για ποιοτικες γκομενες.
Πρε Κουμπάρο μας τα είπε ο Σλαβ και ο Άλλαν από Οδησσό τότε που σε είχαν μαζί στη παρέα και σου πασαρανε γκομενάκια αλλά εσύ τίποτα!
Δηλαδή αν εγώ χτυπήσω δύο γκομενάκια εσύ τι back up θα κάνεις στη δεύτερη?
Αν είναι να κοιτάς από μια γωνία τι κάνω εγώ, τι να σε κάνω?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Όχι πρε φίλε τι να φοβηθεί ! Αφού σου λέει πήγε!
Είδε τα πάντα στη πόλη ψώνισε έπεξε ξύλο στο τρανσιτ αλλά έφυγε για εκεί που γαμάει ..

:happy:

ενα καφε με στον γεροντα τον ρεντ του ειπα να πιουμε, δεν του ζητησα να παμε και στην βενεζουελα  :dunno:

θα πρεπει να φοβατε ο χαρης μηπως ο ρεντ εχει ξεχασει να παρει τα χαπια του για το αλτσχαιμερ και κατα λαθος τον βαλει στην καταψηξη του νεκροτομειου  :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ο βαλκανιος με καλεσε 2 μερες πριν παει για 3-4 μερες!ουτε πτηση δεν βρισκεις παππου.
πολλες φορες ηρθα απο μοσχα και μετα απο 2 εβδομαδες πηγα πισω 2 μερες!
που πηγα σλοβακια παλι γυρισα απο κιεβ και εφυγα μετα απο 2 μερες.
τωρα δεν μπορω να φευγω οποτε θελω λογο δουλειας.

χαρη παλι κακα στο βρακακι σου κανεις, τι μια μας λες οτι θελεις να με δεις απο κοντα και την αλλη επικαλεισαι οτι εχεις δουλεια

και εγω εχω δουλεια την παραταω για 1-2 μερες να παμε στον φιλο μας τον ρεντ να δουμε και την καταψηξη που εχει το νεκροτομειο που δουλευει στη Ζυριχη :grin:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
:happy:

ενα καφε με στον γεροντα τον ρεντ του ειπα να πιουμε, δεν του ζητησα να παμε και στην βενεζουελα  :dunno:

θα πρεπει να φοβατε ο χαρης μηπως ο ρεντ εχει ξεχασει να παρει τα χαπια του για το αλτσχαιμερ και κατα λαθος τον βαλει στην καταψηξη του νεκροτομειου  :grin:
Προσοχή όμως όταν θα παίζετε τάβλι μην έρθει ο Μίτσος και δει πόσο γαμάτε όλοι εσείς στην Ελβετία ....

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Γιατί γράψεις ΨΕΜΜΑΤΑ και με αναγκάζεις να ξαναγράφω;
Σιγά μη σε κάλεσα και 2 ώρες πριν πάω... :jerking:

Τουλάχιστον 2 μήνες πριν και μη με αναγκάσεις να βρω το post γιατί θα αρχίσεις πάλι τα χιχιχοχαχαχι

Moυ έχεις ζητήσει να τα πούμε μέσω Skype,σωστά;

Πες μου ΕΝΑΝ γαμημένο λόγο για να το κάνω αυτό, που το πιο πιθανό είναι μετά να δω τη φάτσα μου εδώ postαρισμένη από κλώνο του μογγολάκι;

Eδώ σου έστειλε pm ο midas και εσύ το έγραψες εδώ στο thread :rolleyes:

Ο kman σου έγραψε κάποια πράγματα προχθές,αλλά εσύ δεν παίρνεις χαμπάρι.

Και κλασσικές ΠΑΠΑΡΙΕΣ..
Είχα έναν μπατζανάκη 1.97 δε γαμούσε,αλλά είχα έναν άλλο 1.55 που γαμούσε.. :jerking:
Ο άλλος postαρε το Σερζ Γκενσμπούργκ, λες και εδώ μέσα δε γράφει ο μέσος Έλληνας,αλλά ταλέντα, ιδιοφυίες και μέλη της mensa που πρέπει να διαβάσουν bou για να γαμήσουν..

Ποιος σας είπε ότι μόνο το υψος φτάνει για να γαμήσεις;

Αλλά για πείτε..
Εσείς, οι ίδιοι σας, δε θα είχατε καλύτερες πιθανότητες με τις γυναίκες αν αντί για τάπες ήσασταν π.χ.1.85;

Τώρα θα μάθουμε ότι και οι Ουκρανέζες προτιμάνε άντρες κάτω από το δικό τους μέσο όρο ύψους :2funny:

Πηγαίνετε σε κανέναν ψυχολόγο να λύσετε τα κόμπλεξ σας και μετά τα ξαναλέμε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Πρε Κουμπάρο μας τα είπε ο Σλαβ και ο Άλλαν από Οδησσό τότε που σε είχαν μαζί στη παρέα και σου πασαρανε γκομενάκια αλλά εσύ τίποτα!
Δηλαδή αν εγώ χτυπήσω δύο γκομενάκια εσύ τι back up θα κάνεις στη δεύτερη?
Αν είναι να κοιτάς από μια γωνία τι κάνω εγώ, τι να σε κάνω?
τα εγραψα τοτε.ηθελαν να μου πασαρουν μια πουτανιτσα και ελεγαν ειναι καλη κοπελα.
ειχαν μαζι τους και μερικες αλλες βιζιτουδες που ειχαν.τελικα αυτην πηρε ο αλλαν.
τους ειπα πουτανες βρισκω και μονος.για παρεα με καλεσαν και ελεγαν οτι η κοπελα δεν ειναι απο τις δικες τους και ειναι καλη κοπελα.δεν την φατσαρα και ετσι δεν ασχοληθηκα ουτε πηγα μαζι της που περιμενε να την παρω απο δουλεια.μου αρχισαν γιατι δεν πηγες,ειναι καλη κοπελα αλλα εγω δεν ηθελα.
μια καλη κοπελα δεν κυκλοφορα με αυτους και τις βιζιτες.τι ηθελα να δω και παραπανω?
η μια που με εβγαλε και φωτο μετα που γνωρισε τον σαλονικιο με εδειξε σε αυτον.
λεει να ο φιλος σου που γνωρισα απο αλλους ελληνες.αυτην τωρα βλεπω σε ενα μερος που καθωντε βιζιτουλες.δεν μιλαω για τετειες χαχαχαχαχ.αν ειναι να κτυπω πουτανες δεν χρειαζομε βοηθεια.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
τα εγραψα τοτε.ηθελαν να μου πασαρουν μια πουτανιτσα και ελεγαν ειναι καλη κοπελα.
ειχαν μαζι τους και μερικες αλλες βιζιτουδες που ειχαν.τελικα αυτην πηρε ο αλλαν.
τους ειπα πουτανες βρισκω και μονος.για παρεα με καλεσαν και ελεγαν οτι η κοπελα δεν ειναι απο τις δικες τους και ειναι καλη κοπελα.δεν την φατσαρα και ετσι δεν ασχοληθηκα ουτε πηγα μαζι της που περιμενε να την παρω απο δουλεια.μου αρχισαν γιατι δεν πηγες,ειναι καλη κοπελα αλλα εγω δεν ηθελα.
μια καλη κοπελα δεν κυκλοφορα με αυτους και τις βιζιτες.τι ηθελα να δω και παραπανω?
η μια που με εβγαλε και φωτο μετα που γνωρισε τον σαλονικιο με εδειξε σε αυτον.
λεει να ο φιλος σου που γνωρισα απο αλλους ελληνες.αυτην τωρα βλεπω σε ενα μερος που καθωντε βιζιτουλες.δεν μιλαω για τετειες χαχαχαχαχ.αν ειναι να κτυπω πουτανες δεν χρειαζομε βοηθεια.

έλα Χαρούλη πάρτο αφιερωμένο για σένα και το λειψό σου μυαλό  :grin:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
βαλκανιε δεν ηταν 2 μηνες πριν θυμαμε πολυ καλα γιατι κοιταζα μεσα απο βελιγραδι μηπως βρω πτηση.
αλλα εχανες 2 μερες τρανζιτ μεσο βελιγραδι και λεω τι να παω 2 μερες?αν με δουλευει κανενας κλωνος του κμαν θα γινω ρεζιλι οτι πηγα και δεν συναντησα κανεναν.αυτο σκεφτηκα.
σας εγραψα οτι απο βελιγραδι χανεις 2 μερες αναγκαστικα βελιγραδι δεν εχει πτησεις.
τελος παντων δεν ειναι θεμα τωρα.αν εισε πραγα αρχες ιουνη η οχτωβριο που ακομα δεν εχω σχεδια τελικα να μου πεις νωριτερα και θα ερθω,πραγα-βελιγραδι.αν οχι θα παω κιεβ-οδυσσο η κιεβ -τυφλιδα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

χαρη θα πας στην τυφλιδα;

δεν φοβασαι μην γυρισεις χωρις δοντια πισω;  :grin:

θα μου πεις στ' αρχιδια σου που θα βαλεις μασελα  :grin:

ο πρωτος θα εισαι ή ο τελευταιος που θα εχει μασελα  :grin:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
χαρη θα πας στην τυφλιδα;

δεν φοβασαι μην γυρισεις χωρις δοντια πισω;  :grin:

θα μου πεις στ' αρχιδια σου που θα βαλεις μασελα  :grin:

ο πρωτος θα εισαι ή ο τελευταιος που θα εχει μασελα  :grin:
εχεις χαση επεισοδεια.εχω ξαναπαει και αλλες φορες.περασμενο νιοβρη πηγα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
εχεις χαση επεισοδεια.εχω ξαναπαει και αλλες φορες.περασμενο νιοβρη πηγα

αν ναι τωρα θυμηθηκα που ξανα πηγες  :think:

και γυρισες με στραβο σαγονι απο την τυφλιδα  :grin:

τελικα πηγες σε πλαστικο για να φτιαξεις το σαγονι σου; ή ακομη ετσι στραβο ειναι οπως την τελευταια φορα που σε ειδα;  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom