Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ναι δοκτωρα μου συμφωνω μαζι σου.φιλος μου γαλλοκυπριος που εζησε μεχρι τα 35 του παρισι τωρα ειναι 54 και δειχνει 40.ειναι ο πιο μεγαλος γκομενιαρης που γνωρισα.
μια φορα ρωτωντας το μυστικο της επιτυχιας του πριν 18 χρονια απαντησε.
αν κανεις μια γκομενα να γελα ειναι μιση διλη σου.το αλλο μισο μονος θα το βρεις.
στην ουκρανια ομως δοκτορα δεν ισχυει τιποτα λογικο η οτι λενε στην ψυχολογια ειναι εντελος
για τον πουτσο η κατασταση και η παλαβωμαρα στο κεφαλι τους.ειναι σαν να ζουνε σε αλλο πλανητη.
ειδα μουναρες 16-17  ενιαρια να τις γαμα και τις δυο ο κοντομουρης κακασχημος μισος ιαπωνας ντιτζει στο γιδροπαρκ ενω αυτες δεν καθωνταν σε εμφανισημα παιδεια.ειδα κοπελιτσες κουκλιτσες ενω μου εβρισκαν δικαιολογιες να μην τις γαμησω να μαθαινω μετα οτι γαμιουντε μεχρι και με αστεγους βρωμιαρηδες και μεχρι και με τον γκει μπαρμαν που λιγες ωρες μετα φιλουσε αλλο πουστη χαχαχα
εκει η τρελα τους δεν μορει να εξηγησει καμια επιστιμη  οπως γραφει και ο δασκαλος το 2008.
αν δεις τι τυπο γαμανε θα κτυπας το κεφαλι ενω σε σενα θα κανουν μονο πουστιες.
εκτος αν εισαι καπειος σκληρος που μοιραζει χαστουκια και μπουνιες μονο ετσι να τις συνεφερεις λιγο.
αν εισαι καλο παιδι αυτες θα σε γαμησουν
Αυτα ειναι σωστα και δωστε βαση. Οι γυναικες δεν κοιτανε μονο εμφανιση αλλα και στατους. Οπου στατους σε μικρες ηλικιες ή σε γυναικες χαμηλης πνευματικης καλλιεργειας μπορει να ειναι ο ντιτζει, ο μπαρμαν, ο ηθοποιος, ο ντραμερ σε μπαντα, ο σφιχτης ψευτομαφιοζος κλπ.
Ετσι γαμανε ωραια μουνακια αντρες κακασχημοι και βλακες. Ο ξεδοντιαρης ντραμερ των μπιτλς εκανε τις γυναικες να  λιποθυμουν οταν τις κοιταζε.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτα ειναι σωστα και δωστε βαση. Οι γυναικες δεν κοιτανε μονο εμφανιση αλλα και στατους. Οπου στατους σε μικρες ηλικιες ή σε γυναικες χαμηλης πνευματικης καλλιεργειας μπορει να ειναι ο ντιτζει, ο μπαρμαν, ο ηθοποιος, ο ντραμερ σε μπαντα, ο σφιχτης ψευτομαφιοζος κλπ.
Ετσι γαμανε ωραια μουνακια αντρες κακασχημοι και βλακες. Ο ξεδοντιαρης ντραμερ των μπιτλς εκανε τις γυναικες να  λιποθυμουν οταν τις κοιταζε.

Και κλασσικές ΠΑΠΑΡΙΕΣ..
Είχα έναν μπατζανάκη 1.97 δε γαμούσε,αλλά είχα έναν άλλο 1.55 που γαμούσε.. :jerking:

Εγω φίλε Βαλκάνιε σου έγραψα πως ο 1.98 είναι υπερβολή αν δεν το δέχεσαι ρώτα απλά τις γυναίκες που κυκλοφορέις την γνώμη τους όπως και ο 1.60 ειναι πάλι υπερβολη και πως την μεγαλύτερη επιτυχία έχουν συνήθως οι αντρες που είναι κάπου στην μέση τουτέστην 1.80-185. Αυτό το έγραψα επειδή και μόνο βλέπω ένα τρελό κόλλημα εδω με το ύψος άνευ λόγου.

Η ουσία είναι αλλού. Και το ξαναλέω. Η ουσία είναι να διατηρείσαι fit (όχι υπερβολικά μπράτσα), να ντύνεσαι νορμαλ, να είσαι καθαρός και το κυριότερο να έχεις χιούμορ (το no 1) και λέγειν!!! αυτά θα κερδίσουν μια γυναίκα και αυτά θα σε οδηγήσουν στο λεγόμενο mismatch που όλοι αναζητούν!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εγω φίλε Βαλκάνιε σου έγραψα πως ο 1.98 είναι υπερβολή αν δεν το δέχεσαι ρώτα απλά τις γυναίκες που κυκλοφορέις την γνώμη τους όπως και ο 1.60 ειναι πάλι υπερβολη και πως την μεγαλύτερη επιτυχία έχουν συνήθως οι αντρες που είναι κάπου στην μέση τουτέστην 1.80-185. Αυτό το έγραψα επειδή και μόνο βλέπω ένα τρελό κόλλημα εδω με το ύψος άνευ λόγου.

Η ουσία είναι αλλού. Και το ξαναλέω. Η ουσία είναι να διατηρείσαι fit (όχι υπερβολικά μπράτσα), να ντύνεσαι νορμαλ, να είσαι καθαρός και το κυριότερο να έχεις χιούμορ (το no 1) και λέγειν!!! αυτά θα κερδίσουν μια γυναίκα και αυτά θα σε οδηγήσουν στο λεγόμενο mismatch που όλοι αναζητούν!!

Σε εμένα το γράφεις;
Εγώ έχω γράψει ότι άντρας πάνω από 1.90 πρέπει να έχει πολύ αρμονικό σώμα για να μην ξεφεύγει και φυσικά το 1.98 είναι πανύψηλο.

Για αυτό και του άλλου του έγραψα, αν αντί για το τωρινό του ύψος θα ήθελε να είναι 1.85.
Δεν του έγραψα 1.95

Όμως άλλο αυτό και άλλο να καταργήσουμε όλα τα αρχέγονα γυναικεία ένστικτα ανεξαρτήτου φυλής,
που εντάξει...τι να κάνουμε...όταν ονειρεύονται ένα αρσενικό δεν τους έρχεται στο μυαλό ούτε κανάς κοντός,ούτε κανάς αφρατούλης...

Εδω ούτε καν οι κοντές θέλουν κοντούς..
Αλλά ο.κ.,ας μη γράφουμε τέτοια,μια παρέα είμαστε άλλωστε,ας αυτοπαραμυθιάζόμαστε καλύτερα.

Η ουσία είναι μεταξύ άλλων είναι και αυτά που έγραψες.
Και περί αυτοβελτίωσης που έγραψες πριν, προαπαιτείται αυτογνωσία,πράγμα που όπως βλέπεις δεν παίζει..

Τι να βελτιώσει κάποιος που δεν έχει αντικειμενική εικόνα του εαυτού του;

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
713
Γιατί γράψεις ΨΕΜΜΑΤΑ και με αναγκάζεις να ξαναγράφω;
Σιγά μη σε κάλεσα και 2 ώρες πριν πάω... :jerking:

Τουλάχιστον 2 μήνες πριν και μη με αναγκάσεις να βρω το post γιατί θα αρχίσεις πάλι τα χιχιχοχαχαχι

Moυ έχεις ζητήσει να τα πούμε μέσω Skype,σωστά;

Πες μου ΕΝΑΝ γαμημένο λόγο για να το κάνω αυτό, που το πιο πιθανό είναι μετά να δω τη φάτσα μου εδώ postαρισμένη από κλώνο του μογγολάκι;

Eδώ σου έστειλε pm ο midas και εσύ το έγραψες εδώ στο thread :rolleyes:

Ο kman σου έγραψε κάποια πράγματα προχθές,αλλά εσύ δεν παίρνεις χαμπάρι.

Και κλασσικές ΠΑΠΑΡΙΕΣ..
Είχα έναν μπατζανάκη 1.97 δε γαμούσε,αλλά είχα έναν άλλο 1.55 που γαμούσε.. :jerking:
Ο άλλος postαρε το Σερζ Γκενσμπούργκ, λες και εδώ μέσα δε γράφει ο μέσος Έλληνας,αλλά ταλέντα, ιδιοφυίες και μέλη της mensa που πρέπει να διαβάσουν bou για να γαμήσουν..

Ποιος σας είπε ότι μόνο το υψος φτάνει για να γαμήσεις;

Αλλά για πείτε..
Εσείς, οι ίδιοι σας, δε θα είχατε καλύτερες πιθανότητες με τις γυναίκες αν αντί για τάπες ήσασταν π.χ.1.85;

Τώρα θα μάθουμε ότι και οι Ουκρανέζες προτιμάνε άντρες κάτω από το δικό τους μέσο όρο ύψους :2funny:

Πηγαίνετε σε κανέναν ψυχολόγο να λύσετε τα κόμπλεξ σας και μετά τα ξαναλέμε
ειπα να απεχω αλλα τωρα θα παρεμβω
κακος τα βαζεις με τον χαρη
οκ εχει θεματακια οπως ολοι μας λιγο πολυ
ΑΛΛΑ
δεν ειναι ρουφιανος
δεν ειναι κακος
ειναι δικαιος
ειναι φιλοτιμος μεχρι μαλακιας
απο αυτον τουλαχιστον ποτε δεν προκειτε να δεις την φατσα σου πουθενα γιατι ο ιδιος δεν εχει ιδεα απο ιντερνετ (το κακο ειναι ομως λογω τις ασχετοσυνης του οι κωδικοι του ειναι πουτανα και την εχουν 40 νοματαιοι)
τα κακα του ειναι αλλα
ειναι τρομερα καχυποπτος σαν ανθρωπος
και απαντω στον ρολογα οτι ο λογος που δεν γαμησε ο χαρης τοτε μαζι μας οδησσο ηταν λογο τις καχυποψιας του και λογο του <φιλου> του σαλονικιου
κι ενα τελευταιο για τον ρολογα και για εσενα
ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ΑΛΛΑ
δεν ειναι ρουφιανος
δεν ειναι κακος
ειναι δικαιος
απο αυτον τουλαχιστον ποτε δεν προκειτε να δεις την φατσα σου πουθενα γιατι ο ιδιος δεν εχει ιδεα απο ιντερνετ (το κακο ειναι ομως λογω τις ασχετοσυνης του οι κωδικοι του ειναι πουτανα και την εχουν 40 νοματαιοι)
τα κακα του ειναι αλλα
και απαντω στον ρολογα οτι ο λογος που δεν γαμησε ο χαρης τοτε μαζι μας οδησσο ηταν λογο τις καχυποψιας του και λογο του <φιλου> του σαλονικιου
ευχαριστω για την στιριξη.ειναι οπως τα λες. αυτοι νομιζουν οτι επιδει γραφω τις εμπειριες
μου τα τελευτεα 20 χρονια απο τα 35 που παω για να προστατευσω αθωους και ασχετους μην πανε
θυματα νομιζουν οτι δεν εχω ουτε γκομενες,ουτε πουτανες και οτι μονο κεραστης ειμαι!
ολα αυτα γιατι αυτα εγραφε ο αρχοντας κμαν,του εξηγουσα τον λογο που γραφω ιστοριες και
συμπεριφορες που εχουν εκει και αυτος μεταφραζε οπως τα θελει για να εξιψωνετε.
ποσες φορες εγραψα στον αρχοντα δεν γαμας μονο εσυ ουκρανια.
παραδειγμα γραφω 3 ιστοριες πριν 8-10 και 15 χρονια τι μου εκανε μια γκομενα.
ο κμαν το μεταφραζει οτι καθε γκομενα που συναντω την κερναω με δουλευει και μενω αγαμητος.
σκεψου ο αρχοντας νομιζει ειμαι πενηντα χρονον χοντρος και φαλακρος χαχαχαχ.
καπειος τοσο υπερβολικα καχυποπτος οπως εμενα και εμπειρος δυσκολα να με δαγκωσουν.
θυμασε και τις αλλες τις δυο που εφερες στο σεζαρ που δεν εκατσε η φαση και τις εδιωξες?
μου εδωσε η ομορφουλα τηλεφωνο και δεν απαντουσε.η μια ειχε σεξι φωτο μαμπα αλλα οπως
φανηκε μας πηραν σεζαρ για προμηθεια και ηταν γκομενες απο πρακτορειο.η μια μιλουσε αγγλικα η ασχημουλα και η αλλη ρωσικα.τις ειδα και αλλες φορες να μπενουν εκει τωρα εξαφανιστηκαν.
ο διμητρακης με εβλεπε και σκαυπ με κοπελες στο κρεβατι πριν αρχισω να γραφω εδω.
με ειχε δει και οδυσσο με τις διδημες και αργοτερα στο κρεβατι με φιλες τους.
μετα σταματησα επικοινωνια μαζι του μεσο σκαυπ γιατι εγραφε κατι μαλακιες χαχαχαχα.
επερνε και την μια κοπελα να τις λεει να με κατουρησει και ειπε σε αλλες δυο τις ανωμαλιες του
ετσι σταματησα να τον περνω να μιλα μαζι τους χαχαχα.
την κοπελα που εφερες τοτε λιμονελο ημουν αρκετα καχυποπτος δεν εκατσα και πολυ μαζι σας.
τελικα την πηρες και ελλαδα αυτην διακοπες αργοτερα.
μου εδωσες μια 19 μια φορα και προσπαθησες να μου δωσεις και αυτην με το σγουρο μαλι του αλλαν.
χαλασε η φαση γιατι ηταν αρωστη οταν βρεθηκαμε και ηρθε ξαφνικα ο σαλονικιος στο καφε και αρχισε μαλακιες.εσυ ειπες ακυρο στην κοπελα γιατι δεν ηθελες να δωσεις γκομενα στον σαλονικιο
που ειχατε κοντραριστει.ειδες ολα τα θυμαμε χαχαχα

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
ΑΛΛΑ
δεν ειναι ρουφιανος
δεν ειναι κακος
ειναι δικαιος
τα κακα του ειναι αλλα

πλακα κανεις ?

Εδω εκατσε και διαβασε ολα μου τα ποσταρισματα σχολαστικα και καθεται και αναλυει τι ελεγα και εκανα πριν 10 χρονια.

Διαβασες λιγο πιο πανω ? Δεν λεει ψεμματα, οντως εκατσε και διαβασε και οντως λεει τι εγραφα οταν ημουν 25 ετων, ειναι αρκετα αδαης αλλα και ανασφαλης και πραγματικα τον λυπαμαι και δεν εχω τα αντερα να τον πω καθυστερημενο.

Το παιδι σιγουρα ανηκει στο spectrum και προσπαθει να βρει αδυναμιες αυτων που θεωρει αντιπαλους του. Κλασσικη αντικοινωνικη συμπεριφορα οσων ανηκουν
στο φασμα. Και αν και εφοσον τον δερνουν, τον δερνουν ακριβως για αυτον τον λογο

Αλλα το να εχει καποιος κανονικη ανθρωπινη επικοινωνια με το Χαρη, ειναι αδυνατο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
βαλκανιε δεν ξερω τι σου λενε οι γερμανιδες,τσεχες,ελληνιδες αλλα με τις ουκρανιδες
ποτε δεν ειχα κοπλεξ λογο υψους ουτε με απεριψε καπεια για αυτο.
η μπαργουμαν ενα κεφαλι με περνουσε πριν 3 χρονια,στο κιεβο παλι 2 χρονια γαμουσα ψηλοτερη κατα πολυ φιλη απο πολταβα καιαυτη γκαρσονα σε καφε και δισκοθηκη στο γιδροπαρκ.
η 2 κοπελες που γνωρισα κυπρο και οδυσσο περσι και προπερσι νορμαλ με πηραν βολτα με το αυτοκινητο
τους καιαυτες ηταν πολυ ψηλοτερες αλλα αυτες ηθελαν γνωριμια μαζι μου.
η μια εδωσα ακυρο γιατι νομιζε αξιζει πιο πολυ και εψαχνε για καπειον λεφτα και δεν ειχε αξια οσο νομιζε.η αλλη παλι ψηλοτερη λεπτουλα 30-31 δεν πιστεψε δεν ειμε παντρεμενος.
οσο εγραφα με πιρε ο θειος μου απο οδυσσο οτι ρωτα μια γκαρσονα γεωργιανη για μενα.
μια κοπελα που τις την επεσα αλλα μου αρχισε τον σεπτεβρη που ημουντι θες απο μενα και τετεια.
οταν με ειδε με ψωνια καθε μερα απο επονυμα μαχαζια και ειπα ετοιμαζω ταξιδια και μενω κυπρο αλλαξε σταση και αρχισε παρε με κυπρο μαζι.εφυγα την επομενη και δεκεβριο εκανα την μαλακια να παω χαρκοβ αντι οδυσσο.ο υειος μου ελειπε τωρα 2 μηνες απο οδυσσο τωρα που τον ειδε η κοπελα ρωτουσε ποτε θα ερθω.σας ειπα η κοπελες συμπεριφερωντε αναλογα ποιος εισαι εσυ.
αν εισαι ψηλος αφραγος και αξεστος ξυμνασμενος θα βρεις καμια χαζιλωμενη η χαζοβιολα στο συνταγμα.
αν εισε ευγενικος με τροπους ακομα και κοντος συμπαθητικος θα εχεις πιο πολλα συν.
ετσι και αλλιος βαλκανιε ολες στο υψος μου γουσταρω και 85% των κοπελων οδυσσο ειναι στο υψος ακομα και κοντιτερες μου.γουσταρω κοντες και αδυνατες.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
713
πλακα κανεις ?

Εδω εκατσε και διαβασε ολα μου τα ποσταρισματα σχολαστικα και καθεται και αναλυει τι ελεγα και εκανα πριν 10 χρονια.

Διαβασες λιγο πιο πανω ? Δεν λεει ψεμματα, οντως εκατσε και διαβασε και οντως λεει τι εγραφα οταν ημουν 25 ετων, ειναι αρκετα αδαης αλλα και ανασφαλης και πραγματικα τον λυπαμαι και δεν εχω τα αντερα να τον πω καθυστερημενο.

Το παιδι σιγουρα ανηκει στο spectrum και προσπαθει να βρει αδυναμιες αυτων που θεωρει αντιπαλους του. Κλασσικη αντικοινωνικη συμπεριφορα οσων ανηκουν
στο φασμα. Και αν και εφοσον τον δερνουν, τον δερνουν ακριβως για αυτον τον λογο

Αλλα το να εχει καποιος κανονικη ανθρωπινη επικοινωνια με το Χαρη, ειναι αδυνατο
νομιζω ημουν σαφης αυτο που περιγραφεις σαν ανασφαλεια ειναι η καχυποψια του......αλλα ειναι επιπλαστος στις διαδυκτιακες του σχεσεις(π.χ δηλαδη θα επηρεαστει απο τον χ οτι ο ψ ειναι μουφας).....εμενα προσωπικα μεχρι να με γνωρισει απο κοντα και να δει με τα ματια του οτι δεν ελεγα παπαριες με ειχε περασει γενιες 14....αυτα που λες εσυ τα νομιζα κι εγω μεχρι που στην πραγματικοτητα ειναι ενα καλο ανθρωπακι που αν του φερθεις καλα θα γινει χαλι να τον πατησεις...
οκ εχει θεματα πολλα θεματα....φαντασου οτι εγω του ειχα φτιαξει το GODHARRY μεσω τιμβιουερ και μεχρι να με γνωρισει απο κοντα εμπαινε σε αυτο και με εβριζε επειδη τον επεισαν  οτι εφτιαχνα κλωνους και τον κοροιδευα

ο χαρης ειναι πραγματικα απο αλλο πλανητη σε ορισμενα θεματα αλλα γενικα σε αυτα που περιγραφει ειναι πραγματικος αλλα κομματι υπερβολικος και αναφερομαι στους κινδυνους της ουκρανιας (αλλα πρεπει να σε τρωει και λιγο ο κωλος σου) και την πουτανια της χωρας που ειναι τεραστιο το ποσοστο αυτων που ειναι ετοιμες να το δωσουν για καποιο ανταλλαγμα οπως επισεις για την κουτοπονηρια τους που θα προσπαθησουν να στα φανε(δωρακια κερασμα κτλ) χωρις να το δωσουν

Επισκέπτης
ΑΛΛΑ
δεν ειναι ρουφιανος
δεν ειναι κακος
ειναι δικαιος
τα κακα του ειναι αλλα
Μας τα χει πρηξει ο ψηλος, οτι ολες θελουν αυτον γιατι ειναι αληθινο αρσενικο, και οτι ολες οι γκομενες θελουν μονο ψηλους σαν αυτον. :jerking:

Τον καταλαβε η ελληνοτσεχα τι ψωνιο ειναι, τον παρατησε και τον διεγραψε απο παντου.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
πλακα κανεις ?

κανενα πρωσωπικο μαζι σου και αν με γνωρισεις απο κοντα μια χαρα θα τα παμε.
μπενωντας καπειος αγνωστος για μενα να γραψει για ουκρανια αμεσως βγαζω συμπερασμα απο τις γνωσεις και εμπειριες των τελευτεον 20 χρονων.βγαζω σαλτσες απο την ιστορια και καπου στην μεση ειναι η αληθεια.επρεπε να μπω σε ποια θεματα γραφεις για να ψυχολογησω ακομα καλυτερα εσενα σαν ανθρωπο.
οπως και εγω οταν γραφω ιστοριες πριν 5-10-20 χρονια οι αλλοι πιστευουν οτι καθε μερα με δουλευουν η με δερνουν.ξυλο εφαγα πριν 7 χρονια που με ληστεψαν,πριν 10 σε καυγα με δεκα ατομα κιεβ,και τον ιουνιο που πηγα αργα το βραδυ να κανω το καλο να βοηθησω κυπριο 65 ετων και τον συναντησα.
ειδες ομος οτι ολοι γραφουν οτι καθε φορα τροω ξυλο και κερναω αδικα?
γραφεις μια ιστορια και σε αμφισβητω.ενω οι γνωστες ξερουν καπου δεν τα λες καλα κανενας
δεν βγαινει να σε αμφισβητησει.ετσι αφηνεις σκιες σε ασχετους που διαβαζουν και αυριο θα κλινουν σε καθε πουτανα εισιτιρια και να χανουν τα λεφτα τους απο σκαμερς.
ποσταρες μυνηματα με γκομενα σε απταιστα αγγλικα,εκανα λαθος οτι η κοπελα ειναι επαγελματιας.?
σου ειπα αυτα που λες μπορεις σε ασχετους να πεις σε ενα χωριο που δεν πηγαν ποτε πουθενα και
να γινεις πιστευτος.σε καπιους απο μας εδω δεν θα πιασουν οι ιστοριες που ακουσαμε απο εκατονταδες αλλουςπριν απο σενα ακομα και φιλους μου κυπρο.μετα βαιβαια αλλαξαν τις ιστοριες γιατι εχουν λιγο θυμιτικο.εσυ τουλαχιστον εχεις εμπειριες απο ρουμανια και βουλγαρια και αλλες χωρες.
οι υπολιποι που τρολαρουν δεν εχουν παειπουθενα.ο ρολογας καποτε με αμφισβητουσε,πηγε ρουμανια,σερβια,ουκρανια ,ουγαρια που γυρισε ειπε δικαιο ειχε ο κουμπαρος.
ακουγε καθε μαλακα που εγραφε ρουμανια,σερβια και αμφισβητουσε εμενα νομιζωντας εγω ειμαι ο ανικανος χαχαχαχα.δεν ειναι πρωσοπικο το θεμα μαζι σου απλα υποστιριξες μια ιστορια που ειναι αδυνατο να συμβει στην ουκρανια.απο τα μυνημτα φενετε με ποιες μιλας και τι ειδος γκομενες.
καραπουτανες ειναι οπως αυτη που σε ειπε δεν εισαι πραγματικος αντρας$$$$$$$ ενω εισαι ψηλος και γυμνασμενος συμφωνα με τον βαλκανιο.αυτα δεν μετρανε εκει.να σου απολογηθω αν σε προσβαλα.
για ρουμανια ειδα το 2009-11 εγραφες σωστα για τιμες και μαλακισμενες πουτανες.
ουκρανια αστο καλυτερα.σου υποσχομε δεν θα σε ξανακοντραρω αλλα να σε παρακαλεσω
μας διαβαζουν ασχετοι και αθωοικαι στο τελος τρωνε τα μουτρα τους που πανε.
οπως ο κυπριος 2 φορες οδυσσο που δεν ηθελε να με γνωρισει απο φιλο και ουτε διαβαζε εδω.
πηγε μονο με τα οσα πιστευε οτι ειναι η οδυσσος και ειναι τυχερος που ηρθε πισω και δεν τον απαγαγαν
τελευτεα μερα.να σου απολογηθω ξανα αλλα το συνηθιζω να διαβαζω σε ποια θεματα γραφει καθε μελος.
ο αλλος γραφει για τσοντοσινεμα,αυνανισμους,πορνο,διαδημες ελληνιδες φωτο και μου την λεει για ουκρανια χαχαχα τετειους ψυχακιες συναντω να με κραζουν ενω δεν πατησαν ποτε το ποδι τους

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Χαρη εχεις πολλα δικια σε αυτα που λες γιατι δεν με ξερεις.

Με κρινεις πολυ αυστηρα ωστοσο ενω εγω δεν σε κρινω τοσο αυστηρα.

Δικιο εχεις και παλι με αυτα που εχουν δει τα ματια σου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.419
Πόντοι
3.656
Χαρη εχεις πολλα δικια σε αυτα που λες γιατι δεν με ξερεις.

Με κρινεις πολυ αυστηρα ωστοσο ενω εγω δεν σε κρινω τοσο αυστηρα.

Δικιο εχεις και παλι με αυτα που εχουν δει τα ματια σου
εισαι πιο ωραιοσ απο τον πορδομεταναστη φιλε πινκ??

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
713

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
[link=topic=20757.msg8733854#msg8733854 date=1548061967]
αφου ολοι σας ειστε ψηλοι και γυμναζμενοι γιατι ασχολειστε με ιτερνετ?ελατε να παιξουμε λαιβ αν τολματε.στο κιεβο που βρεθηκαν ο δοκτορας,παππους,ταρκετ κανεις δεν ειχε γκομενα ουτε πηγε να
καμακωσει.να καμακωσουν ποια στο chi?
[/quote]
Απο αυτους που αναφερεις δεν ηταν κανενας στο Chi
Στο αλλο που λες ομως εχεις απολυτο δικαιο ,γιατι ποιος Ελληνας επαιξε λαιβ χωρις ιντερνετικη προετοιμασια και φορτωσε απο το συγκεκριμενο κλαμπ? Κανενας θα συμπληρωσω ...
Και ναι εκει ειναι τα καλυτερα μουνια οπως και στο Ibiza στην Οντεσα ,καλυτερα εννοω φυσικα μονο εμφανισιακα ,δεν με ενδιαφερει αν ειναι πουτανες ,αρπακτικα η κωλοχαρακτηρες  :grin: Οχι βεβαια οτι δεν υπαρχουν και αλλου ωραιες αλλα οι κορυφαιες (ξανα εμφανισιακα και μονο) πανε παντα στα ακριβοτερα μαγαζια και αυτο ισχυει σε καθε πολη του κοσμου ,νομος αυτος.
Να προσπαθουμε να τις υποβιβασουμε απλα επειδη δεν μας καθονται η οταν γινεται αυτο ειναι πολυ σπανιο ειναι αλλο θεμα. Προσωπικα εχω φορτωσει απο το Cocos στο Κισιναου (εκει βεβαια επαιζα "εντος" εδρας) το 15 τελευταια φορα ,μετα απο εκει παπαλα. Και το 17 στην Οδησσσο που ητανε ομως τρεις παρεα και τις εφερε στο τραπεζι ο φιλος ρωσσος που ειμασταν μαζι.
Φορτωμα εννοειται οτι θα την γαμησεις εστω την αλλη μερα αν οχι ONS ...

ΥΓ χωρις να προσφερεις λεφτα (συστημα κμαν)  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.419
Πόντοι
3.656
Καμακι σε σαλον πιανεται;;; :rockon: :knockinb: :humpleg:
Τιναι το ΟΝΣ Θειο ;; :spam:

Συνημμένα

• 6E28A394-DCA4-42FE-873A-B4BD273C2893.jpeg
    6E28A394-DCA4-42FE-873A-B4BD273C2893.jpeg
    72,1 KB · Εμφανίσεις: 55

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Φυσικα,οταν θα ερθει ο Χαρης εκτος απο μπουγατσα που θα κερασω θα τον παω και στα μπουρδελοστουντιο  :grin: εχει αρκετες Ουκρανες οποτε η επιτυχια εκει θα ειναι σιγουρη  :happy:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.419
Πόντοι
3.656
Φυσικα,οταν θα ερθει ο Χαρης εκτος απο μπουγατσα που θα κερασω θα τον παω και στα μπουρδελοστουντιο  :grin: εχει αρκετες Ουκρανες οποτε η επιτυχια εκει θα ειναι σιγουρη  :happy:
τον. Ψαχνει ο μπαροκ για κοντρα σεξ μεχρι θανατου
Εγω πονταρω χαρη παντως  :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η φυσική εμφάνιση με τις γκόμενες παίζει τεράστιο ρόλο εννοείται.Αν είσαι ψηλός,γυμνασμένος,καλοντυμένος σε καλή ηλικία όπως ο Β.Π. γαμάς δυο βαθμίδες πάνω αυτομάτως αν όλοι οι άλλοι παράγοντες(χρήμα,χρόνος κτλ) μένουν οι ίδιοι.
Και ποιος δεν το διαπίστωσε οτι όταν χάνεις ένα στοιχείο(ηλικία),πέφτει αυτομάτως η αξία σου στο μπλοκ και πρέπει να ξοδεύεις περισσότερα.(πολλώ δε μάλλον να χάνεις σε εμφάνιση ήτοι καράφλιασμα,χόντραιμα ή να μην έχεις εμφάνιση καν).
Οι εμφανίσιμοι έχουν πολύ,πολύ πιο εύκολο έργο ό,τι και να λέμε.Το έχω δει και στην πράξη είναι γελοιωδώς εύκολα για αυτούς με τον ίδιο βαθμό προσπάθειας ή και λιγότερο απλά συνήθως αναπαύονται στις δάφνες τους.
Πρακτικά όποτε γνώριζα γκόμενα σε εμφανίσιμο,γυμνασμένο κτλ τη γαμούσε αμέσως ή την επόμενη νύχτα.
Βασικά οι εμφανίσιμοι χρησιμεύουν για αυτό,να τους πασάρεις τη φίλη εφτάρι να γαμήσουν στάνταρ για να ξεμοναχιάσεις τη δικιά σου που συνήθως επηρρεάζεται θετικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom