Επισκέπτης
Οκ τύποι μου,
η θεωρία καταρρέει, οι κοντοί είναι οι ωραίοι
Α,ναι και οι καθυστερημένοι καραφλοχοντροί πεπονογιαμάδες
<Θεωρώ πολύ πιο όμορφους τους κοντούς άντρες>
Ειρηνη Ερμιδου, μοντελο, 1,86
Οκ τύποι μου,
η θεωρία καταρρέει, οι κοντοί είναι οι ωραίοι
Α,ναι και οι καθυστερημένοι καραφλοχοντροί πεπονογιαμάδες
Αυτα ειναι σωστα και δωστε βαση. Οι γυναικες δεν κοιτανε μονο εμφανιση αλλα και στατους. Οπου στατους σε μικρες ηλικιες ή σε γυναικες χαμηλης πνευματικης καλλιεργειας μπορει να ειναι ο ντιτζει, ο μπαρμαν, ο ηθοποιος, ο ντραμερ σε μπαντα, ο σφιχτης ψευτομαφιοζος κλπ.ναι δοκτωρα μου συμφωνω μαζι σου.φιλος μου γαλλοκυπριος που εζησε μεχρι τα 35 του παρισι τωρα ειναι 54 και δειχνει 40.ειναι ο πιο μεγαλος γκομενιαρης που γνωρισα.
μια φορα ρωτωντας το μυστικο της επιτυχιας του πριν 18 χρονια απαντησε.
αν κανεις μια γκομενα να γελα ειναι μιση διλη σου.το αλλο μισο μονος θα το βρεις.
στην ουκρανια ομως δοκτορα δεν ισχυει τιποτα λογικο η οτι λενε στην ψυχολογια ειναι εντελος
για τον πουτσο η κατασταση και η παλαβωμαρα στο κεφαλι τους.ειναι σαν να ζουνε σε αλλο πλανητη.
ειδα μουναρες 16-17 ενιαρια να τις γαμα και τις δυο ο κοντομουρης κακασχημος μισος ιαπωνας ντιτζει στο γιδροπαρκ ενω αυτες δεν καθωνταν σε εμφανισημα παιδεια.ειδα κοπελιτσες κουκλιτσες ενω μου εβρισκαν δικαιολογιες να μην τις γαμησω να μαθαινω μετα οτι γαμιουντε μεχρι και με αστεγους βρωμιαρηδες και μεχρι και με τον γκει μπαρμαν που λιγες ωρες μετα φιλουσε αλλο πουστη χαχαχα
εκει η τρελα τους δεν μορει να εξηγησει καμια επιστιμη οπως γραφει και ο δασκαλος το 2008.
αν δεις τι τυπο γαμανε θα κτυπας το κεφαλι ενω σε σενα θα κανουν μονο πουστιες.
εκτος αν εισαι καπειος σκληρος που μοιραζει χαστουκια και μπουνιες μονο ετσι να τις συνεφερεις λιγο.
αν εισαι καλο παιδι αυτες θα σε γαμησουν
Αυτα ειναι σωστα και δωστε βαση. Οι γυναικες δεν κοιτανε μονο εμφανιση αλλα και στατους. Οπου στατους σε μικρες ηλικιες ή σε γυναικες χαμηλης πνευματικης καλλιεργειας μπορει να ειναι ο ντιτζει, ο μπαρμαν, ο ηθοποιος, ο ντραμερ σε μπαντα, ο σφιχτης ψευτομαφιοζος κλπ.
Ετσι γαμανε ωραια μουνακια αντρες κακασχημοι και βλακες. Ο ξεδοντιαρης ντραμερ των μπιτλς εκανε τις γυναικες να λιποθυμουν οταν τις κοιταζε.
Και κλασσικές ΠΑΠΑΡΙΕΣ..
Είχα έναν μπατζανάκη 1.97 δε γαμούσε,αλλά είχα έναν άλλο 1.55 που γαμούσε..
Εγω φίλε Βαλκάνιε σου έγραψα πως ο 1.98 είναι υπερβολή αν δεν το δέχεσαι ρώτα απλά τις γυναίκες που κυκλοφορέις την γνώμη τους όπως και ο 1.60 ειναι πάλι υπερβολη και πως την μεγαλύτερη επιτυχία έχουν συνήθως οι αντρες που είναι κάπου στην μέση τουτέστην 1.80-185. Αυτό το έγραψα επειδή και μόνο βλέπω ένα τρελό κόλλημα εδω με το ύψος άνευ λόγου.
Η ουσία είναι αλλού. Και το ξαναλέω. Η ουσία είναι να διατηρείσαι fit (όχι υπερβολικά μπράτσα), να ντύνεσαι νορμαλ, να είσαι καθαρός και το κυριότερο να έχεις χιούμορ (το no 1) και λέγειν!!! αυτά θα κερδίσουν μια γυναίκα και αυτά θα σε οδηγήσουν στο λεγόμενο mismatch που όλοι αναζητούν!!
ειπα να απεχω αλλα τωρα θα παρεμβωΓιατί γράψεις ΨΕΜΜΑΤΑ και με αναγκάζεις να ξαναγράφω;
Σιγά μη σε κάλεσα και 2 ώρες πριν πάω...
Τουλάχιστον 2 μήνες πριν και μη με αναγκάσεις να βρω το post γιατί θα αρχίσεις πάλι τα χιχιχοχαχαχι
Moυ έχεις ζητήσει να τα πούμε μέσω Skype,σωστά;
Πες μου ΕΝΑΝ γαμημένο λόγο για να το κάνω αυτό, που το πιο πιθανό είναι μετά να δω τη φάτσα μου εδώ postαρισμένη από κλώνο του μογγολάκι;
Eδώ σου έστειλε pm ο midas και εσύ το έγραψες εδώ στο thread
Ο kman σου έγραψε κάποια πράγματα προχθές,αλλά εσύ δεν παίρνεις χαμπάρι.
Και κλασσικές ΠΑΠΑΡΙΕΣ..
Είχα έναν μπατζανάκη 1.97 δε γαμούσε,αλλά είχα έναν άλλο 1.55 που γαμούσε..
Ο άλλος postαρε το Σερζ Γκενσμπούργκ, λες και εδώ μέσα δε γράφει ο μέσος Έλληνας,αλλά ταλέντα, ιδιοφυίες και μέλη της mensa που πρέπει να διαβάσουν bou για να γαμήσουν..
Ποιος σας είπε ότι μόνο το υψος φτάνει για να γαμήσεις;
Αλλά για πείτε..
Εσείς, οι ίδιοι σας, δε θα είχατε καλύτερες πιθανότητες με τις γυναίκες αν αντί για τάπες ήσασταν π.χ.1.85;
Τώρα θα μάθουμε ότι και οι Ουκρανέζες προτιμάνε άντρες κάτω από το δικό τους μέσο όρο ύψους
Πηγαίνετε σε κανέναν ψυχολόγο να λύσετε τα κόμπλεξ σας και μετά τα ξαναλέμε
ευχαριστω για την στιριξη.ειναι οπως τα λες. αυτοι νομιζουν οτι επιδει γραφω τις εμπειριεςειπα να απεχω αλλα τωρα θα παρεμβω
κακος τα βαζεις με τον χαρη
οκ εχει θεματακια οπως ολοι μας λιγο πολυ
ΑΛΛΑ
δεν ειναι ρουφιανος
δεν ειναι κακος
ειναι δικαιος
ειναι φιλοτιμος μεχρι μαλακιας
απο αυτον τουλαχιστον ποτε δεν προκειτε να δεις την φατσα σου πουθενα γιατι ο ιδιος δεν εχει ιδεα απο ιντερνετ (το κακο ειναι ομως λογω τις ασχετοσυνης του οι κωδικοι του ειναι πουτανα και την εχουν 40 νοματαιοι)
τα κακα του ειναι αλλα
ειναι τρομερα καχυποπτος σαν ανθρωπος
και απαντω στον ρολογα οτι ο λογος που δεν γαμησε ο χαρης τοτε μαζι μας οδησσο ηταν λογο τις καχυποψιας του και λογο του <φιλου> του σαλονικιου
κι ενα τελευταιο για τον ρολογα και για εσενα
ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ
ειπα να απεχω αλλα τωρα θα παρεμβω
ΑΛΛΑ
δεν ειναι ρουφιανος
δεν ειναι κακος
ειναι δικαιος
απο αυτον τουλαχιστον ποτε δεν προκειτε να δεις την φατσα σου πουθενα γιατι ο ιδιος δεν εχει ιδεα απο ιντερνετ (το κακο ειναι ομως λογω τις ασχετοσυνης του οι κωδικοι του ειναι πουτανα και την εχουν 40 νοματαιοι)
τα κακα του ειναι αλλα
και απαντω στον ρολογα οτι ο λογος που δεν γαμησε ο χαρης τοτε μαζι μας οδησσο ηταν λογο τις καχυποψιας του και λογο του <φιλου> του σαλονικιου
νομιζω ημουν σαφης αυτο που περιγραφεις σαν ανασφαλεια ειναι η καχυποψια του......αλλα ειναι επιπλαστος στις διαδυκτιακες του σχεσεις(π.χ δηλαδη θα επηρεαστει απο τον χ οτι ο ψ ειναι μουφας).....εμενα προσωπικα μεχρι να με γνωρισει απο κοντα και να δει με τα ματια του οτι δεν ελεγα παπαριες με ειχε περασει γενιες 14....αυτα που λες εσυ τα νομιζα κι εγω μεχρι που στην πραγματικοτητα ειναι ενα καλο ανθρωπακι που αν του φερθεις καλα θα γινει χαλι να τον πατησεις...πλακα κανεις ?
Εδω εκατσε και διαβασε ολα μου τα ποσταρισματα σχολαστικα και καθεται και αναλυει τι ελεγα και εκανα πριν 10 χρονια.
Διαβασες λιγο πιο πανω ? Δεν λεει ψεμματα, οντως εκατσε και διαβασε και οντως λεει τι εγραφα οταν ημουν 25 ετων, ειναι αρκετα αδαης αλλα και ανασφαλης και πραγματικα τον λυπαμαι και δεν εχω τα αντερα να τον πω καθυστερημενο.
Το παιδι σιγουρα ανηκει στο spectrum και προσπαθει να βρει αδυναμιες αυτων που θεωρει αντιπαλους του. Κλασσικη αντικοινωνικη συμπεριφορα οσων ανηκουν
στο φασμα. Και αν και εφοσον τον δερνουν, τον δερνουν ακριβως για αυτον τον λογο
Αλλα το να εχει καποιος κανονικη ανθρωπινη επικοινωνια με το Χαρη, ειναι αδυνατο
Μας τα χει πρηξει ο ψηλος, οτι ολες θελουν αυτον γιατι ειναι αληθινο αρσενικο, και οτι ολες οι γκομενες θελουν μονο ψηλους σαν αυτον.ειπα να απεχω αλλα τωρα θα παρεμβω
ΑΛΛΑ
δεν ειναι ρουφιανος
δεν ειναι κακος
ειναι δικαιος
τα κακα του ειναι αλλα
κανενα πρωσωπικο μαζι σου και αν με γνωρισεις απο κοντα μια χαρα θα τα παμε.πλακα κανεις ?
Εδω εκατσε και διαβασε ολα μου τα ποσταρισματα σχολαστικα και καθεται και αναλυει τι ελεγα και εκανα πριν 10 χρονια.
Διαβασες λιγο πιο πανω ? Δεν λεει ψεμματα, οντως εκατσε και διαβασε και οντως λεει τι εγραφα οταν ημουν 25 ετων, ειναι αρκετα αδαης αλλα και ανασφαλης και πραγματικα τον λυπαμαι και δεν εχω τα αντερα να τον πω καθυστερημενο.
Το παιδι σιγουρα ανηκει στο spectrum και προσπαθει να βρει αδυναμιες αυτων που θεωρει αντιπαλους του. Κλασσικη αντικοινωνικη συμπεριφορα οσων ανηκουν
στο φασμα. Και αν και εφοσον τον δερνουν, τον δερνουν ακριβως για αυτον τον λογο
Αλλα το να εχει καποιος κανονικη ανθρωπινη επικοινωνια με το Χαρη, ειναι αδυνατο
εισαι πιο ωραιοσ απο τον πορδομεταναστη φιλε πινκ??Χαρη εχεις πολλα δικια σε αυτα που λες γιατι δεν με ξερεις.
Με κρινεις πολυ αυστηρα ωστοσο ενω εγω δεν σε κρινω τοσο αυστηρα.
Δικιο εχεις και παλι με αυτα που εχουν δει τα ματια σου
ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥεισαι πιο ωραιοσ απο τον πορδομεταναστη φιλε πινκ??
πορνομιτσο εσυ???ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ
Τεστ μεσήλικα:
τον. Ψαχνει ο μπαροκ για κοντρα σεξ μεχρι θανατουΦυσικα,οταν θα ερθει ο Χαρης εκτος απο μπουγατσα που θα κερασω θα τον παω και στα μπουρδελοστουντιο εχει αρκετες Ουκρανες οποτε η επιτυχια εκει θα ειναι σιγουρη