Νέα

Τί φοβάστε στα μπουρδέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Αν γινει σεισμος στο μεταξι και σου ερθει η σκεπη απο το μπουρδελο στο κεφαλι και εγκλωβιστεις εκει και ερθουν τα καναλια και σε τραβανε με καμερα οταν σε απεγκλωβιζουν τα σωστικα συνεργεια μαζι με την πουτανα. Τοτε ολοι θα ξερουν οτι ποτε δεν σταματησες να πηγαινεις με πουτανες μετα το λυκειο οπως ελεγες χαχα
Τύπε χωρίς πλάκα ξέρεις πόσες φορές έχω κάνει εικόνα το εαυτό μου σε αυτή τη φάση;;; Ή να τρέχεις ξεβράκωτος στο Μεταξουργείο ενώ έπρεπε να είσαι κουστουμάτος στη δουλειά ασούμε;;; χαχαχαχα!!!

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Μην σπασει η καποτα φυσικα κι οταν βγω μου αποδωσει τιμες το αγημα των συναγωνιστων!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.886
Πόντοι
19.795
Τύπε χωρίς πλάκα ξέρεις πόσες φορές έχω κάνει εικόνα το εαυτό μου σε αυτή τη φάση;;; Ή να τρέχεις ξεβράκωτος στο Μεταξουργείο ενώ έπρεπε να είσαι κουστουμάτος στη δουλειά ασούμε;;; χαχαχαχα!!!
Και καλα τη γλυτωνεις απο τον σεισμο. Ποιος σε σωζει μετα απο την παντοφλα :bottom: :grin:

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Δεν το σχολίασα, γιατί ο τρόπος λειτουργίας του Ελληνικού μπουρδέλου διαφέρει ριζικά απο τον Ιταλικό. Συν το γεγονός οτι οι κοπέλες παίζουν σε πάνω απο ένα σπίτι, οπότε οι αγαπούληδες με σιδερικό είναι μάλλον απίθανη περίπτωση, για να μην πω πρακτικά αδύνατη.
Βασικά, στανταράκια δεν έχω, αλλά, οκ, αν τύχει να πάρω την ίδια για αρκετές φορές σε σύντομο διάστημα, παίζει να κάτσει και χημεία, και να δέσει λίγο παραπάνω το γλυκό. Ή, απλά να με θυμηθεί, να καταλάβει οτι πάω να γίνω τακτικός πελάτης, και να φροντίσει να με κρατήσει, για το σίγουρο μεροκάματο.
Τώρα, όσο για το θέμα ανήλικο... κάποτε, γύρω στο 1992, στην Πιπίνου, περίπου 5 μέτρα κάτω απο την Αριστοτέλους, είχε ανοίξει ένα ημιυπόγειο μπουρδέλο. Σε τσάρκα με όλο το μπακουριστάν μαζί μου, περάσαμε και απο εκεί, και δούλευε μια γριά τσατσά και ένα κοριτσάκι, κυριολεκτικά κοριτσάκι, που με το ζόρι το έκανες 16 χρονών. Άβυζο, άκωλο, φοβισμένο σαν αγρίμι. Ταυτότητα δεν είδα, αλλά, ακόμα και ενήλικη να ήταν, αν πέρναγα, και μπουκάρανε μπάτσοι, θα με μαζεύανε για παιδεραστία, ακόμα και αν η μικρή ήταν ενήλικη, λόγω παιδικής εμφάνισης
Αφού το σεξ στην Ελλάδα είναι νόμιμο από τα 15 σου γιατί στην πορνεια αλλάζει ?

Γαμιαδών33

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
20
Πόντοι
6
...να τάχα δυσκολεύονται στα ρέστα και να ψάχνεσαι μετά για να πάρεις το κατάλληλο βρώμικο στην επιστροφή..
:walkingpenis:

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλους θα θελα να ρωτήσω όλους κάτι με πολύ σεβασμό. Έχετε ρωτήσει ποτέ μια κοπέλα που πηδάτε στο τέλος ή κατά την διάρκεια , αν πριν απο εσάς είχε κανέναν συνομήλικο σας ή κανέναν γέρο; Και αν σας πει ή δείτε ότι πριν απο εσάς ήταν ένας γέρος 70 ετών πώς το ξεπερνάτε αυτό;; Εγώ προσωπικά επιλέγω ποτέ να μην κάνω τέτοιες συζητησεις αλλά θα προτιμούσα να ξερα οτι πριν απο εμένα ήταν κανένας 20-40 παρά ένας γέρος  60-70. Το ξέρω ότι ακούγεται λίγο ρατσιστικό , αλλά έτσι το σκέφτομαι ρε παιδιά, ειμαι ο μόνος; Σέβομαι ότι όλοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα, αλλά οι άνθρωπο που είναι πάνω απο 60 και έχουν παιδιά, εγγόνια, συζύγους κλτ κλτ είναι το ίδιο με εμάς τους 20- 30 αρηδες που ακόμα δεν έχουμε τίποτα απο αυτά; Εμείς που δεν έχουμε τίποτα απο αυτά έχουμε ανάγκη το ''πληρωμένο'' σεξ αλλά εσείς που τα χετε δίπλα σας;
ΥΓ. Είναι και η μυρωδιά και η καθαριότητα παιδιά ένας φόβος  .

TOLARAS8296

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους θα θελα να ρωτήσω όλους κάτι με πολύ σεβασμό. Έχετε ρωτήσει ποτέ μια κοπέλα που πηδάτε στο τέλος ή κατά την διάρκεια , αν πριν απο εσάς είχε κανέναν συνομήλικο σας ή κανέναν γέρο; Και αν σας πει ή δείτε ότι πριν απο εσάς ήταν ένας γέρος 70 ετών πώς το ξεπερνάτε αυτό;; Εγώ προσωπικά επιλέγω ποτέ να μην κάνω τέτοιες συζητησεις αλλά θα προτιμούσα να ξερα οτι πριν απο εμένα ήταν κανένας 20-40 παρά ένας γέρος  60-70. Το ξέρω ότι ακούγεται λίγο ρατσιστικό , αλλά έτσι το σκέφτομαι ρε παιδιά, ειμαι ο μόνος; Σέβομαι ότι όλοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα, αλλά οι άνθρωπο που είναι πάνω απο 60 και έχουν παιδιά, εγγόνια, συζύγους κλτ κλτ είναι το ίδιο με εμάς τους 20- 30 αρηδες που ακόμα δεν έχουμε τίποτα απο αυτά; Εμείς που δεν έχουμε τίποτα απο αυτά έχουμε ανάγκη το ''πληρωμένο'' σεξ αλλά εσείς που τα χετε δίπλα σας;
ΥΓ. Είναι και η

μυρωδιά και η καθαριότητα παιδιά ένας φόβος 

φιλε λες μαλακίες!.

Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους θα θελα να ρωτήσω όλους κάτι με πολύ σεβασμό. Έχετε ρωτήσει ποτέ μια κοπέλα που πηδάτε στο τέλος ή κατά την διάρκεια , αν πριν απο εσάς είχε κανέναν συνομήλικο σας ή κανέναν γέρο; Και αν σας πει ή δείτε ότι πριν απο εσάς ήταν ένας γέρος 70 ετών πώς το ξεπερνάτε αυτό;; Εγώ προσωπικά επιλέγω ποτέ να μην κάνω τέτοιες συζητησεις αλλά θα προτιμούσα να ξερα οτι πριν απο εμένα ήταν κανένας 20-40 παρά ένας γέρος  60-70. Το ξέρω ότι ακούγεται λίγο ρατσιστικό , αλλά έτσι το σκέφτομαι ρε παιδιά, ειμαι ο μόνος; Σέβομαι ότι όλοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα, αλλά οι άνθρωπο που είναι πάνω απο 60 και έχουν παιδιά, εγγόνια, συζύγους κλτ κλτ είναι το ίδιο με εμάς τους 20- 30 αρηδες που ακόμα δεν έχουμε τίποτα απο αυτά; Εμείς που δεν έχουμε τίποτα απο αυτά έχουμε ανάγκη το ''πληρωμένο'' σεξ αλλά εσείς που τα χετε δίπλα σας;
ΥΓ. Είναι και η μυρωδιά και η καθαριότητα παιδιά ένας φόβος  .
οι γεροι λενε ποσο εχω να ζησω ακομα, 5 10 χρονια; ουτε εητζ φοβαμαι ουτε τιποτα. θα γαμαω ακα και ποιος τους χεζει τους γιατρους.

δυστυχως αυτη ειναι μια νοοτροποια που δειχνει ελλειψη σεβασμου και προς τη νεα κοπελα και προς του αλλους πελατες, αλλα ετσι ειναι οι γεροι, δεν αλλαζουν

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Καλησπέρα σε όλους θα θελα να ρωτήσω όλους κάτι με πολύ σεβασμό. Έχετε ρωτήσει ποτέ μια κοπέλα που πηδάτε στο τέλος ή κατά την διάρκεια , αν πριν απο εσάς είχε κανέναν συνομήλικο σας ή κανέναν γέρο; Και αν σας πει ή δείτε ότι πριν απο εσάς ήταν ένας γέρος 70 ετών πώς το ξεπερνάτε αυτό;; Εγώ προσωπικά επιλέγω ποτέ να μην κάνω τέτοιες συζητησεις αλλά θα προτιμούσα να ξερα οτι πριν απο εμένα ήταν κανένας 20-40 παρά ένας γέρος  60-70. Το ξέρω ότι ακούγεται λίγο ρατσιστικό , αλλά έτσι το σκέφτομαι ρε παιδιά, ειμαι ο μόνος; Σέβομαι ότι όλοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα, αλλά οι άνθρωπο που είναι πάνω απο 60 και έχουν παιδιά, εγγόνια, συζύγους κλτ κλτ είναι το ίδιο με εμάς τους 20- 30 αρηδες που ακόμα δεν έχουμε τίποτα απο αυτά; Εμείς που δεν έχουμε τίποτα απο αυτά έχουμε ανάγκη το ''πληρωμένο'' σεξ αλλά εσείς που τα χετε δίπλα σας;
ΥΓ. Είναι και η μυρωδιά και η καθαριότητα παιδιά ένας φόβος  .

Διαβάζεις λιγάκι τι γράφεις; Ειλικρινά, διαβάζεις λιγάκι τι γράφεις;
Σε μια μικρή παράγραφο ακυρώνεις τον κοινωνικά απαραίτητο ρόλο της προνείας, θεωρόντας οτι πρέπει να παρέχεται με πλαφόν ηλικίας και οικογενοιακής κατάστασης. Δηλαδή, οι άνω των 60, να πάνε να πεθάνουν, για να μην σου χαλάει τη νιρβάνα του γαμησιού επι πληρωμή; Οι παντρεμένοι το ίδιο, ή οι έχοντες γκόμενα/σχέση; Ξέρεις πόσοι της κατηγορίας 20-30 έχουν γυναίκα και παιδί, αν όχι παιδιά; Και, πόσοι απο αυτούς γαμήσανε ακριβώς πριν απο σένα;
Τι άλλο θα διαβάσουμε ρε πούστη μου, σε λίγο θα βγεί κάποιος να πεί να μη γαμάνε άσχημοι και ανάπηροι στα μπουρδέλα...
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Ρε παιδια εχει τυχη σε καποιον οταν πηγε σε καποιο μπουρδελο να δει καποιον γνωστο του κι οχι να τον δεις μονο εσυ απο καποια αποσταση  αλλα να βρεθειτε κανονικα στο 1 μετρο τι αντιδραση ειχατε?

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Διαβάζεις λιγάκι τι γράφεις; Ειλικρινά, διαβάζεις λιγάκι τι γράφεις;
Σε μια μικρή παράγραφο ακυρώνεις τον κοινωνικά απαραίτητο ρόλο της προνείας, θεωρόντας οτι πρέπει να παρέχεται με πλαφόν ηλικίας και οικογενοιακής κατάστασης. Δηλαδή, οι άνω των 60, να πάνε να πεθάνουν, για να μην σου χαλάει τη νιρβάνα του γαμησιού επι πληρωμή; Οι παντρεμένοι το ίδιο, ή οι έχοντες γκόμενα/σχέση; Ξέρεις πόσοι της κατηγορίας 20-30 έχουν γυναίκα και παιδί, αν όχι παιδιά; Και, πόσοι απο αυτούς γαμήσανε ακριβώς πριν απο σένα;
Τι άλλο θα διαβάσουμε ρε πούστη μου, σε λίγο θα βγεί κάποιος να πεί να μη γαμάνε άσχημοι και ανάπηροι στα μπουρδέλα...
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ
Eγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν πρέπει οι γέροι να πηδάνε ,απλώς είπα ότι μου είναι άσχημο να σκέφτομαι ή μάλλον να βλέπω ότι πριν απο εμένα η κοπέλα με την οποία ήμουν, ήταν με έναν 6οαρη. Όχι μόνο λόγω ηλικίας, αλλά και λόγω καθαριότητας . Επίσης είπα ότι δεν βλέπω τον λόγο ένας πάνω απο 60 να πηγαίνει σε τέτοια μέρη, γιατί απλούστατα έχει οικογένεια παιδιά, εγγόνια κλτ. Δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ ούτε να διανοηθώ να ήμουν με μια πόρνη που πριν λίγο την έπαιρνε ο παππούς μου πχ.  Μόνο στην σκέψη θα αηδίαζα.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Eγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν πρέπει οι γέροι να πηδάνε ,απλώς είπα ότι μου είναι άσχημο να σκέφτομαι ή μάλλον να βλέπω ότι πριν απο εμένα η κοπέλα με την οποία ήμουν, ήταν με έναν 6οαρη. Όχι μόνο λόγω ηλικίας, αλλά και λόγω καθαριότητας . Επίσης είπα ότι δεν βλέπω τον λόγο ένας πάνω απο 60 να πηγαίνει σε τέτοια μέρη, γιατί απλούστατα έχει οικογένεια παιδιά, εγγόνια κλτ. Δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ ούτε να διανοηθώ να ήμουν με μια πόρνη που πριν λίγο την έπαιρνε ο παππούς μου πχ.  Μόνο στην σκέψη θα αηδίαζα.
Τρείς ερωτήσεις...
1) ΓΙΑΤΙ η οικογένεια είναι παράγοντας απαγόρευσης του να πηγαίνει κάποιος σε μπουρδέλο;
2) ΓΙΑΤΙ είσαι πεποισμένος οτι όλοι όσοι είναι απο 60 και πάνω, μυρίζουν και είναι βρώμικοι;
3) ΓΙΑΤΙ αντί να γαμάς και να το απολαμβάνεις, κάθεσαι και ασχολείσαι αν πριν είχε γαμήσει την πουτάνα κάποιος γέρος;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ΥΓ. Είναι και η μυρωδιά και η καθαριότητα παιδιά ένας φόβος  .

Mαλιστα.
Να το προχωρησω λιγο.
Σε ενοχλει ο 60χρονος επειδη ειναι βρωμικος και θα μυριζει (?) και επειδη εχει εγγονια (??).
Μου θυμιζεις λιγο τα 15χρονα που αηδιαζουν στην σκεψη οτι οι γονεις τους κανουν σεξ, αλλά παμε παρακατω

Σε αηδιαζει και αν πριν η κοπελα εχει παει με εναν 20χρονο γύφτο? Με εναν 25χρονο Πακιστανο?
Με εναν 30χρονο αναπηρο?
Θελω να πω, μηπως ολο αυτο ειναι απλα στο μυαλο σου?
Μηπως ειναι μια υποσυνειδητη ιδεα οτι ο γερος "μαγαριζει" την κοπελα με την οποια πας?
Κατι δεν παει καλα

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Τρείς ερωτήσεις...
1) ΓΙΑΤΙ η οικογένεια είναι παράγοντας απαγόρευσης του να πηγαίνει κάποιος σε μπουρδέλο;
2) ΓΙΑΤΙ είσαι πεποισμένος οτι όλοι όσοι είναι απο 60 και πάνω, μυρίζουν και είναι βρώμικοι;
3) ΓΙΑΤΙ αντί να γαμάς και να το απολαμβάνεις, κάθεσαι και ασχολείσαι αν πριν είχε γαμήσει την πουτάνα κάποιος γέρος;
1. Η οικογένεια δεν είναι παράγοντας απαγόρευσης , όχι , αλλά όταν είσαι 60 και τα χεις χορτάσει όλα στην ζωή σου και έχεις τα πάντα, δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι και πληρωμένο σεξ. Αν είναι κάποιος χήρος, χωρίς παιδιά ,χωρίς τίποτα , τότε ναι. Είμαι άνθρωπος και τον καταλαβαίνω.
2. Δεν μυρίζουν όλοι, απλώς δεν φροντίζουν για την καθαριότητα και την  υγιεινή και των ίδιων αλλά και εμάς, όπως φροντίζουμε εμείς οι νεώτεροι,   γιατί δεν τους ενδιαφέρει , απλώς κοιτάνε να περάσουν καλά και γρήγορα.
3. Το είπα γιατί αυτός είναι ο μεγάλος μου φόβος. Μην πάω με κάποια που πριν τον έπαιρνε απο έναν γέρο που βρώμαγε . Φυσικά και μπορεί να είναι και πιο καθαρός και απο εμάς, αλλά απο οσα βλέπω και ακούω παρατηρώ μια αδιαφορία τους για θέματα υγιεινής, απλώς γιατί δεν έχουν να χάσουν κάτι και δεν τους νοιάζει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τύπε ποσων ετων εισαι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
1. Η οικογένεια δεν είναι παράγοντας απαγόρευσης , όχι , αλλά όταν είσαι 60 και τα χεις χορτάσει όλα στην ζωή σου και έχεις τα πάντα, δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι και πληρωμένο σεξ. Αν είναι κάποιος χήρος, χωρίς παιδιά ,χωρίς τίποτα , τότε ναι. Είμαι άνθρωπος και τον καταλαβαίνω.
2. Δεν μυρίζουν όλοι, απλώς δεν φροντίζουν για την καθαριότητα και την  υγιεινή και των ίδιων αλλά και εμάς, όπως φροντίζουμε εμείς οι νεώτεροι,  γιατί δεν τους ενδιαφέρει , απλώς κοιτάνε να περάσουν καλά και γρήγορα.
3. Το είπα γιατί αυτός είναι ο μεγάλος μου φόβος. Μην πάω με κάποια που πριν τον έπαιρνε απο έναν γέρο που βρώμαγε . Φυσικά και μπορεί να είναι και πιο καθαρός και απο εμάς, αλλά απο οσα βλέπω και ακούω παρατηρώ μια αδιαφορία τους για θέματα υγιεινής, απλώς γιατί δεν έχουν να χάσουν κάτι και δεν τους νοιάζει.

Θα με συγχωρεσεις αλλά εγω πισω απο τα λογια σου βλεπω μια βαθυτατα ρατσιστικη διαθεση απεναντι στους μεγαλους ανθρωπους.
Ουσιαστικα δεν τους αναγνωριζεις το δικαιωμα να κανουν οσα μπορεις να κανεις εσυ επειδη εισαι νεος.

Προφανως δεν το καταλαβαινεις ούτε ο ιδιος, αλλά αυτο βγαζουν τα λογια σου. Εσυ 60αρη τι δουλεια εχεις να κανεις αυτα που κανω εγω ο 20αρης? Ξοφλησες, τελειωσες, εξαφανισου, τρεχα στα εγγονια σου. Οι πουτανες ειναι μονο για μενα.

Τα περι καθαριοτητας και βρωμιας ειναι το αλλοθι που εχεις κατασκευασει.

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Mαλιστα.
Να το προχωρησω λιγο.
Σε ενοχλει ο 60χρονος επειδη ειναι βρωμικος και θα μυριζει (?) και επειδη εχει εγγονια (??).
Μου θυμιζεις λιγο τα 15χρονα που αηδιαζουν στην σκεψη οτι οι γονεις τους κανουν σεξ, αλλά παμε παρακατω

Σε αηδιαζει και αν πριν η κοπελα εχει παει με εναν 20χρονο γύφτο? Με εναν 25χρονο Πακιστανο?
Με εναν 30χρονο αναπηρο?
Θελω να πω, μηπως ολο αυτο ειναι απλα στο μυαλο σου?
Μηπως ειναι μια υποσυνειδητη ιδεα οτι ο γερος "μαγαριζει" την κοπελα με την οποια πας?
Κατι δεν παει καλα
Με αηδιάζουν  η βρωμιά, η έλλειψη  καθαριότητας και υγιεινής και οι γέροι που έχουν οικογένεια και εγγόνια και πάνε σε οίκο ανοχής .  Αν θέλανε να πηδάνε στα 60 μια ιερόδουλη,  να μην τα κάνανε όλα αυτά τότε. Ας τρώγανε όλη την ζωή τους στα μπουρδέλα. Δηλαδή ένας άνθρωπος στα 60 του αν πάει σε οίκο ανοχής και τον δει το εγγόνι του ή η κόρη του πως θα νιώσει ; Εγώ το λιγότερο θα αυτοκτονούσα απο ντροπή , όσο βαρύ και αν ακούγεται. Φυσικά θα ένιωθα ντροπή και για την σύζυγο γιατί θα της κατεστρεφα την ζωή της σε μια τέτοια ηλικία γιατί, γιατί με ένοιαζε μόνο το πουλί μου .
Αν είναι συνομήλικος μου ή τουλάχιστον γύρω στα 50 όχι δεν με ενδιαφέρει τόσο, γιατί ξέρω ότι θα έχει φροντίσει για την καθαριότητα του , γιατί τον νοιάζει αυτή, και  γιατί δεν τον συμφέρει να πάει κάπου και να βρωμάει  καθώς  είναι όλη μέρα στα πόδια,  ενώ αν είσαι όλη μέρα στο σπίτι με τις παντόφλες και το φανελάκι , δεν νομίζω ότι καίγεσαι και όλας για την καθαριότητα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Με αηδιάζουν  η βρωμιά, η έλλειψη  καθαριότητας και υγιεινής και οι γέροι που έχουν οικογένεια και εγγόνια και πάνε σε οίκο ανοχής .  Αν θέλανε να πηδάνε στα 60 μια ιερόδουλη,  να μην τα κάνανε όλα αυτά τότε. Ας τρώγανε όλη την ζωή τους στα μπουρδέλα. Δηλαδή ένας άνθρωπος στα 60 του αν πάει σε οίκο ανοχής και τον δει το εγγόνι του ή η κόρη του πως θα νιώσει ; Εγώ το λιγότερο θα αυτοκτονούσα απο ντροπή , όσο βαρύ και αν ακούγεται. Φυσικά θα ένιωθα ντροπή και για την σύζυγο γιατί θα της κατεστρεφα την ζωή της σε μια τέτοια ηλικία γιατί, γιατί με ένοιαζε μόνο το πουλί μου .
Αν είναι συνομήλικος μου ή τουλάχιστον γύρω στα 50 όχι δεν με ενδιαφέρει τόσο, γιατί ξέρω ότι θα έχει φροντίσει για την καθαριότητα του , γιατί τον νοιάζει αυτή, και  γιατί δεν τον συμφέρει να πάει κάπου και να βρωμάει  καθώς  είναι όλη μέρα στα πόδια,  ενώ αν είσαι όλη μέρα στο σπίτι με τις παντόφλες και το φανελάκι , δεν νομίζω ότι καίγεσαι και όλας για την καθαριότητα.

τυπε απο κατι τετοιες σκεψεις ξεκινησε και ο πικερ και κατεληξε να την γρασαρει την σουφρα του

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Θα με συγχωρεσεις αλλά εγω πισω απο τα λογια σου βλεπω μια βαθυτατα ρατσιστικη διαθεση απεναντι στους μεγαλους ανθρωπους.
Ουσιαστικα δεν τους αναγνωριζεις το δικαιωμα να κανουν οσα μπορεις να κανεις εσυ επειδη εισαι νεος.

Προφανως δεν το καταλαβαινεις ούτε ο ιδιος, αλλά αυτο βγαζουν τα λογια σου. Εσυ 60αρη τι δουλεια εχεις να κανεις αυτα που κανω εγω ο 20αρης? Ξοφλησες, τελειωσες, εξαφανισου, τρεχα στα εγγονια σου. Οι πουτανες ειναι μονο για μενα.

Τα περι καθαριοτητας και βρωμιας ειναι το αλλοθι που εχεις κατασκευασει.
Η καθαριότητα και η υγιεινή είναι πολύ σημαντικά πράγματα, δεν είναι άλλοθι , είναι η πραγματικότητα για μένα. Επαναλαμβάνω γιατί δεν μου αρέσει να μεταβάλλονται τα όσα λέω, ότι όλοι μα όλοι έχουν δικαίωμα στο σεξ και στον έρωτα. Αλλά ένας 60αρης  δεν χρειάζεται για αυτό το πράγμα να πάει με μια πόρνη . Ας κάτσει με την γυναίκα του και τα παιδιά του. Ποιός ο λόγος; Για την κάβλα; Τότε ας πάει, αλλά να σεβαστεί και εμάς που πηγαίνουμε και να φροντίσει για την καθαριότητα του και για την υγιεινή του. Και όχι να λέει '' ε σιγά τώρα για μια φορά δεν έγινε τίποτα''. Το χω ακούσει και αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom