Νέα

Τί φοβάστε στα μπουρδέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Με αηδιάζουν  η βρωμιά, η έλλειψη  καθαριότητας και υγιεινής και οι γέροι που έχουν οικογένεια και εγγόνια και πάνε σε οίκο ανοχής .  Αν θέλανε να πηδάνε στα 60 μια ιερόδουλη,  να μην τα κάνανε όλα αυτά τότε. Ας τρώγανε όλη την ζωή τους στα μπουρδέλα. Δηλαδή ένας άνθρωπος στα 60 του αν πάει σε οίκο ανοχής και τον δει το εγγόνι του ή η κόρη του πως θα νιώσει ; Εγώ το λιγότερο θα αυτοκτονούσα απο ντροπή , όσο βαρύ και αν ακούγεται. Φυσικά θα ένιωθα ντροπή και για την σύζυγο γιατί θα της κατεστρεφα την ζωή της σε μια τέτοια ηλικία γιατί, γιατί με ένοιαζε μόνο το πουλί μου .
Αν είναι συνομήλικος μου ή τουλάχιστον γύρω στα 50 όχι δεν με ενδιαφέρει τόσο, γιατί ξέρω ότι θα έχει φροντίσει για την καθαριότητα του , γιατί τον νοιάζει αυτή, και  γιατί δεν τον συμφέρει να πάει κάπου και να βρωμάει  καθώς  είναι όλη μέρα στα πόδια,  ενώ αν είσαι όλη μέρα στο σπίτι με τις παντόφλες και το φανελάκι , δεν νομίζω ότι καίγεσαι και όλας για την καθαριότητα.

Σοβαρά τώρα... αυτό μην το πείς ΠΟΤΕ εκτός αυτού του φόρουμ. Για την ακρίβεια, ολόκληρο αυτό το διάλογο που ξεκίνησε απο το πρώτο σου post, ΜΗΝ τον πείς, ΠΟΤΕ, σε κανέναν εκεί έξω. Θα πάρει τηλέφωνο να σε μαζέψουνε τύπε. Επαναλαμβάνω... μιλάω ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΟΒΑΡΑ! Αυτά που γράφεις αγγίζουν τα όρια της σχιζοφρενικής εμμονής

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Σοβαρά τώρα... αυτό μην το πείς ΠΟΤΕ εκτός αυτού του φόρουμ. Για την ακρίβεια, ολόκληρο αυτό το διάλογο που ξεκίνησε απο το πρώτο σου post, ΜΗΝ τον πείς, ΠΟΤΕ, σε κανέναν εκεί έξω. Θα πάρει τηλέφωνο να σε μαζέψουνε τύπε. Επαναλαμβάνω... μιλάω ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΟΒΑΡΑ! Αυτά που γράφεις αγγίζουν τα όρια της σχιζοφρενικής εμμονής
Άποψη σου. Εγώ με φίλους μου που τα συζητάω τα ίδια λένε. Μην σας πω ότι τα λέω και με επιείκεια και επειδή σέβομαι,  για αυτό και  δεν χρησιμοποιώ  υβριστικό λεξιλόγιο.  Στο κάτω κάτω εξέφρασα και εγώ έναν φόβο μου. Εγώ αυτό φοβάμαι περισσότερο σε τέτοια μέρη. Δεν έχω αυτό το δικαίωμα; Το έχω.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Άποψη σου. Εγώ με φίλους μου που τα συζητάω τα ίδια λένε. Μην σας πω ότι τα λέω και με επιείκεια και επειδή σέβομαι,  για αυτό και  δεν χρησιμοποιώ  υβριστικό λεξιλόγιο.  Στο κάτω κάτω εξέφρασα και εγώ έναν φόβο μου. Εγώ αυτό φοβάμαι περισσότερο σε τέτοια μέρη. Δεν έχω αυτό το δικαίωμα; Το έχω.
Τελικά, λάθος έκανα, δεν είσαι λαλημένος. Κλώνος είσαι, και τρολάρεις. Δεν παίζει να ασχοληθώ άλλο μαζί σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Με αηδιάζουν  η βρωμιά, η έλλειψη  καθαριότητας και υγιεινής και οι γέροι που έχουν οικογένεια και εγγόνια και πάνε σε οίκο ανοχής .  Αν θέλανε να πηδάνε στα 60 μια ιερόδουλη,  να μην τα κάνανε όλα αυτά τότε. Ας τρώγανε όλη την ζωή τους στα μπουρδέλα. Δηλαδή ένας άνθρωπος στα 60 του αν πάει σε οίκο ανοχής και τον δει το εγγόνι του ή η κόρη του πως θα νιώσει ; Εγώ το λιγότερο θα αυτοκτονούσα απο ντροπή , όσο βαρύ και αν ακούγεται. Φυσικά θα ένιωθα ντροπή και για την σύζυγο γιατί θα της κατεστρεφα την ζωή της σε μια τέτοια ηλικία γιατί, γιατί με ένοιαζε μόνο το πουλί μου .
Αν είναι συνομήλικος μου ή τουλάχιστον γύρω στα 50 όχι δεν με ενδιαφέρει τόσο, γιατί ξέρω ότι θα έχει φροντίσει για την καθαριότητα του , γιατί τον νοιάζει αυτή, και  γιατί δεν τον συμφέρει να πάει κάπου και να βρωμάει  καθώς  είναι όλη μέρα στα πόδια,  ενώ αν είσαι όλη μέρα στο σπίτι με τις παντόφλες και το φανελάκι , δεν νομίζω ότι καίγεσαι και όλας για την καθαριότητα.
Εγω παντως συμφωνω με τον αλλο φιλο οτι εχεις καποιο ψυχολογικο ζητημα
Μαλλον να το ψαξεις λιγο
Αν το αφησεις, σε λιγο δεν θα θελεις να πιανεις και τις χειρολαβες στο λεωφορειο επειδη μπορει να τις αγγιξε ενας γερος

Και δεν καταλαβαινω γιατι το θεωρεις εξυβριστικο αυτο, φυσιολογικη αντιδραση δεν το λες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τελικά, λάθος έκανα, δεν είσαι λαλημένος. Κλώνος είσαι, και τρολάρεις. Δεν παίζει να ασχοληθώ άλλο μαζί σου
Ρε τύπε ειναι αυτο που εγραψα παραπανω

Οι νεοι υποσυνειδητα αντιμετωπιζουν ρατσιστικα στο θεμα του σεξ τους μεγαλυτερους

Σου λενε δεν δικαιουσαι, ειναι ντροπη να πας
Αυτα ειναι μονο για μας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν ειναι αποψη τυπε
κατι τετοια ελεγε για παντρεμενα λαμογια που γαμανε πουτανες και κατεληξε να ποσταρει τον κωλο του εδω που τον προσεφερε για πωληση
Για 5 χιλιαρικα νομιζω ειχε πει τύπε

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
οι γεροι λενε ποσο εχω να ζησω ακομα, 5 10 χρονια; ουτε εητζ φοβαμαι ουτε τιποτα. θα γαμαω ακα και ποιος τους χεζει τους γιατρους.

δυστυχως αυτη ειναι μια νοοτροποια που δειχνει ελλειψη σεβασμου και προς τη νεα κοπελα και προς του αλλους πελατες, αλλα ετσι ειναι οι γεροι, δεν αλλαζουν
Αυτό ακριβώς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εσκασε νωρις νωρις παντως το κυριακάτικο

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456

Οι νεοι υποσυνειδητα αντιμετωπιζουν ρατσιστικα στο θεμα του σεξ τους μεγαλυτερους

Αυτα ειναι μονο για μας
Μπα... κλώνος είναι, οποιοσδήποτε άλλος δε θα συνέχιζε τη ρητορική. Τρολάρει το παιδί, έχει ανάγκη την επιβεβαίωση

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Α ωραίοι είστε μερικοί . Επειδή κάποιος έχει μια αντίθετη γνώμη απο την δική σας αμέσως είναι τρελός, τρολ και τέτοια. Πολύ ωραία. Να χαίρεστε την δημοκρατία σας. Στο κάτω κάτω χιέστηκα για το τι πιστεύεις για εμένα. Εγώ την γνώμη μου είπα και σε οποιον αρέσει. Δεν θα ασχοληθώ και εγώ άλλο Κυριακάτικα.

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Εγω παντως συμφωνω με τον αλλο φιλο οτι εχεις καποιο ψυχολογικο ζητημα
Μαλλον να το ψαξεις λιγο
Αν το αφησεις, σε λιγο δεν θα θελεις να πιανεις και τις χειρολαβες στο λεωφορειο επειδη μπορει να τις αγγιξε ενας γερος

Και δεν καταλαβαινω γιατι το θεωρεις εξυβριστικο αυτο, φυσιολογικη αντιδραση δεν το λες
Δεν έχω κανένα θέμα με τους ηλικιωμένους εκτός του σεξ. Τους σέβομαι, τους παραχωρώ την θέση μου και τους εκτιμώ, γιατί όλοι έτσι θα γίνουμε. Αλλά δεν θα θελα στα 60 μου να πηγαίνω ακόμα με πόρνες. Θα έλεγα ότι έχω αποτύχει .

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6

Αυτα ειναι μονο για μας
Ξαναδιάβασε τι γράφω. Δεν μπορώ να εξηγώ τα ίδια συνέχεια.

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Το οτι συμφωνεις με αυτον τον λαλημενο θα επρεπε να σε ανησυχει ακομη περισσοτερο
Όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι λαλημένος. Να τος και ο δεύτερος. Φαντάζομαι είστε συριζαίοι εσείς  , δεν εξηγείται αλλιώς. Την λογική ότι όποιος λέει κατι άλλο εκτός απο το δικό μου, είναι προβληματικός, μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ την έχουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι λαλημένος. Να τος και ο δεύτερος. Φαντάζομαι είστε συριζαίοι εσείς  , δεν εξηγείται αλλιώς. Την λογική ότι όποιος λέει κατι άλλο εκτός απο το δικό μου, είναι προβληματικός, μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ την έχουν.
Ενω οποιος διαφωνει μαζι σου, ειναι συριζαιος
Αυτο κι αν ειναι απολυτως λογικο

Τελος παντων αντι να το κουραζεις, κατσε και σκεψου λιγακι μπας και για να σου λενε τοσοι ανθρωποι το ιδιο, μηπως εχει καποια βαση

Στο κατω κατω τη γνωμη μας ζητησες, γι αυτο ανοιξες θεμα

Αν δεν γουσταρεις την αποψη μας προβλημα σου, μην ρωτας τοτε ομως

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Ενω οποιος διαφωνει μαζι σου, ειναι συριζαιος
Αυτο κι αν ειναι απολυτως λογικο

Τελος παντων αντι να το κουραζεις, κατσε και σκεψου λιγακι μπας και για να σου λενε τοσοι ανθρωποι το ιδιο, μηπως εχει καποια βαση

Στο κατω κατω τη γνωμη μας ζητησες, γι αυτο ανοιξες θεμα

Αν δεν γουσταρεις την αποψη μας προβλημα σου, μην ρωτας τοτε ομως
Γουστάρω και σέβομαι τις άλλες απόψεις , αλλά δεν δέχομαι χαρακτηρισμούς απο κανέναν για το επίπεδο μου. Επειδή δεν συμφωνείτε με αυτά που λεω, δεν σημαίνει ότι είμαι για ψυχίατρο ή τρολ ή άλλο. Τέτοια λογική ότι όποιος δεν συμφωνεί μαζί μου είναι προβληματικός , την έχουν ναι μόνο οι συριζαίοι. Όλοι οι άλλοι δέχονται την αντίθετη γνώμη. Εγώ κανέναν δεν χαρακτήρισα, ούτε μίλησα με υβριστικό λεξιλόγιο.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μην δε χυσω, αρχίσει η τσατσά να χτυπάειωτην πόρτα, φύγει η πουτανα, και βγω έξω και οριομα, και μετά σκάσουν οι νταβαδες...έχει γίνει στο παρελθόν...όχι μια φορά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom