Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.112
- Πόντοι
- 456
Με αηδιάζουν η βρωμιά, η έλλειψη καθαριότητας και υγιεινής και οι γέροι που έχουν οικογένεια και εγγόνια και πάνε σε οίκο ανοχής . Αν θέλανε να πηδάνε στα 60 μια ιερόδουλη, να μην τα κάνανε όλα αυτά τότε. Ας τρώγανε όλη την ζωή τους στα μπουρδέλα. Δηλαδή ένας άνθρωπος στα 60 του αν πάει σε οίκο ανοχής και τον δει το εγγόνι του ή η κόρη του πως θα νιώσει ; Εγώ το λιγότερο θα αυτοκτονούσα απο ντροπή , όσο βαρύ και αν ακούγεται. Φυσικά θα ένιωθα ντροπή και για την σύζυγο γιατί θα της κατεστρεφα την ζωή της σε μια τέτοια ηλικία γιατί, γιατί με ένοιαζε μόνο το πουλί μου .
Αν είναι συνομήλικος μου ή τουλάχιστον γύρω στα 50 όχι δεν με ενδιαφέρει τόσο, γιατί ξέρω ότι θα έχει φροντίσει για την καθαριότητα του , γιατί τον νοιάζει αυτή, και γιατί δεν τον συμφέρει να πάει κάπου και να βρωμάει καθώς είναι όλη μέρα στα πόδια, ενώ αν είσαι όλη μέρα στο σπίτι με τις παντόφλες και το φανελάκι , δεν νομίζω ότι καίγεσαι και όλας για την καθαριότητα.
Σοβαρά τώρα... αυτό μην το πείς ΠΟΤΕ εκτός αυτού του φόρουμ. Για την ακρίβεια, ολόκληρο αυτό το διάλογο που ξεκίνησε απο το πρώτο σου post, ΜΗΝ τον πείς, ΠΟΤΕ, σε κανέναν εκεί έξω. Θα πάρει τηλέφωνο να σε μαζέψουνε τύπε. Επαναλαμβάνω... μιλάω ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΟΒΑΡΑ! Αυτά που γράφεις αγγίζουν τα όρια της σχιζοφρενικής εμμονής