EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.524
- Πόντοι
- 17.885
ΦΟΛΙΑΣΜΑ = ΚΑΤΑΣΤΟΡΦΗ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ, ΧΑΛΑΣΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ, ΜΙΑ ΜΠΟΥΤΣΑΡΚΑ ΧΑΜΕΝΗ κτλ κτλ
Μην μου σπάσουν το αμάξι στα κωλομέρι που πάω και το παρκάρω χαχα !
Πολλοί είναι οι φόβοι τύποι μου , ο χρόνος , η συμπεριφορά , το αν είναι καθαρή μια κοπέλα , αλλά τα χειρότερα είναι η εισβολή αστυνομίας παλιά μου έχει τύχη στο Μεταξουργείο την ώρα του σεξ να μπει στο δωμάτιο ασφάλισης !!! Ξενεροσα !!! Αλλά το χειρότερο όλων είναι να μπει μέσα πουτανο καψούρης με όπλο και να φάει εμένα και την κορασίδα !!! Σπάνιο το ξέρω αλλά έχει τύχη αυτό σε άλλη χώρα πολλά χρόνια πριν !!!Τι φοβάμαι...
Ανάλογα την περιοχή.
Στο Μετάξι, φοβάμαι μη χολεριάσω σε μερικά δωμάτια, ή μη βγεί καμια κατσαρίδα σε μέγεθος μολοσσού, και μου ζητήσει και τσιγάρο.
Στη φυλής, μη μου βγεί σανίδα με τρύπα η μικρή, και κλαίω το εικοσάρικο.
Σε Λιοσίων, Αχαρνών και πέριξ, συνδυασμός των παραπάνω
Πολλοί είναι οι φόβοι τύποι μου , ο χρόνος , η συμπεριφορά , το αν είναι καθαρή μια κοπέλα , αλλά τα χειρότερα είναι η εισβολή αστυνομίας παλιά μου έχει τύχη στο Μεταξουργείο την ώρα του σεξ να μπει στο δωμάτιο ασφάλισης !!! Ξενεροσα !!! Αλλά το χειρότερο όλων είναι να μπει μέσα πουτανο καψούρης με όπλο και να φάει εμένα και την κορασίδα !!! Σπάνιο το ξέρω αλλά έχει τύχη αυτό σε άλλη χώρα πολλά χρόνια πριν !!!
Είμαι πολύ εγωιστής και πιστεύω πάντα πως μια κοπέλα που την έχω πάρει παρά πολλές φορές όταν λέω πολλές ενοω για 4 χρόνια 2 φορές την βδομάδα , εκεί με το 20αρικο πιστεύω πως και 1 τέταρτο να πέραση και 20 λεπτά δεν θα ενόχληση κανείς !! Και έτσι γίνεται με τα στανταρακια μου !!!(παλυ καλά)....Ευτηχος ήταν ενήλικη !!! Τότε με τον ασφαλίτη αλλά και να μην ήταν πως θα το γνώριζα ταυτότητα μας δείχνουν; Το τελευταίο τύπε μου δεν το σχολίασες ! Χαχαχ το ξέρω ίσως παράλογο αλλά έχει τύχη κάπου στην Ιταλία αν θυμαμε καλά !!!Ο χρόνος, στη δική μου αντίληψη, είναι "ότι πληρώνεις, παίρνεις"... Μεταξουργείο, όποτε πηγαίνω, πάω γνωρίζοντας οτι κάνω καταδρομική. Γρήγορα, αγχωτικά, διαδικαστικά. Με ένα δεκάρικο, δεν περιμένω και περισσότερα.
Η καθαριότητα της κοπέλας, ναι, είναι θέμα, και μάλιστα σοβαρό, ειδικά στις χαμηλές τιμές.
Ασφαλίτης σε μπουρδέλο... νομίζω μου έχει τύχει, σε τσάρκα, αλλά το έβγαλα στην πλάκα. Βασικά, το ζητούμενο είναι να μη σε πιάσει να είσαι με καμιά πολύ μικρή, που είναι, η μοιάζει, ανήλικη, εκεί τον ήπιες.
Είμαι πολύ εγωιστής και πιστεύω πάντα πως μια κοπέλα που την έχω πάρει παρά πολλές φορές όταν λέω πολλές ενοω για 4 χρόνια 2 φορές την βδομάδα , εκεί με το 20αρικο πιστεύω πως και 1 τέταρτο να πέραση και 20 λεπτά δεν θα ενόχληση κανείς !! Και έτσι γίνεται με τα στανταρακια μου !!!(παλυ καλά)....Ευτηχος ήταν ενήλικη !!! Τότε με τον ασφαλίτη αλλά και να μην ήταν πως θα το γνώριζα ταυτότητα μας δείχνουν; Το τελευταίο τύπε μου δεν το σχολίασες ! Χαχαχ το ξέρω ίσως παράλογο αλλά έχει τύχη κάπου στην Ιταλία αν θυμαμε καλά !!!
Πολλοί είναι οι φόβοι τύποι μου , ο χρόνος , η συμπεριφορά , το αν είναι καθαρή μια κοπέλα , αλλά τα χειρότερα είναι η εισβολή αστυνομίας παλιά μου έχει τύχη στο Μεταξουργείο την ώρα του σεξ να μπει στο δωμάτιο ασφάλισης !!! Ξενεροσα !!! Αλλά το χειρότερο όλων είναι να μπει μέσα πουτανο καψούρης με όπλο και να φάει εμένα και την κορασίδα !!! Σπάνιο το ξέρω αλλά έχει τύχη αυτό σε άλλη χώρα πολλά χρόνια πριν !!!
και να το τραβάνε οι ασφαλίτες με τα κινητά τους! Να έχουμε να βλέπουμε...Αυτο θα ηθελα να το παθει ο pervert,να μπει η ασφαλεια εκει που τον στραποναρει η πουτανα.
Mην πέσει ο ουρανός και μας πλακώσει
χαχαχαχαχΑυτο θα ηθελα να το παθει ο pervert,να μπει η ασφαλεια εκει που τον στραποναρει η πουτανα.
Ούτε στον εχθρό μου !!!Αν γινει σεισμος στο μεταξι και σου ερθει η σκεπη απο το μπουρδελο στο κεφαλι και εγκλωβιστεις εκει και ερθουν τα καναλια και σε τραβανε με καμερα οταν σε απεγκλωβιζουν τα σωστικα συνεργεια μαζι με την πουτανα. Τοτε ολοι θα ξερουν οτι ποτε δεν σταματησες να πηγαινεις με πουτανες μετα το λυκειο οπως ελεγες χαχα