Σε μπουρδελο,συνέχεια πριν φτασω και πριν χτυπησω το κουδουνι,εχω εντονο χτυποκαρδι,παρολο που εχω παει αρκετές φορές. Ενα άγχος, ποια θα ειναι η κοπέλα, αν θα με κάνει να νιω ανετα,η σκεψη οτι σε πέντε λεπτά απο τώρα θα κανω σεξ με καποια που είδα μισο λεπτό. Στο σαλονι ομως χαλαρωνω και στο δωμάτιο όλα φτιάχνουν. Σας έχει συμβεί όταν εισασταν μικροτεροι πχ 18-22?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gravatakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
μη γινει διακοπη ρευματος και τον χωσω στην τσατσα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 524
- Like
- 73.851
- Πόντοι
- 41.129
μη γινει διακοπη ρευματος και τον χωσω στην τσατσα
τυπε το χεροτερο θα ειναι να γινει σεισμος και να πεσει ο οικος να σε πλακωσει και να σε βρουνε αναμεσα στα ποδια της τανας...που νασαι και παντρεμενος..
Εννοείς να σε βρούνε ζωντανό ; εκει ναι μπορεί να έχεις πρόβλημα , απο την άλλη αμα σε βρουν νεκρό δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ..τυπε το χεροτερο θα ειναι να γινει σεισμος και να πεσει ο οικος να σε πλακωσει και να σε βρουνε αναμεσα στα ποδια της τανας...που νασαι και παντρεμενος..
Γαμιαδών33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2016
- Like
- 20
- Πόντοι
- 6
...να μην σου λάχει και έχει μόλις κλείσει το κινητό της και είναι στραβωμένη με τον αγαπητικό...στράφι τα γιούρα απ'τ'αποδυτήρια..
♖REDROOK♖
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165
- Πόντοι
- 0
Τη πρώτη φορα που είπα να πάω σε μπου είχα τόσο άγχος που έκοβα βόλτες γύρω-γύρω από το τετράγωνο μέχρι να βρω το θάρρος να μπω!
Αυτό έγινε 2-3 φορές μέχρι να πάρω απόφαση να ανεβώ τα σκαλιά και να εισέλθω στο μαγαζί...
Τώρα πλέον περισσότερο φοβάμαι μην είναι η γκόμενα ξενέρα και πάνε πεταμένα τα λεφτά :thubsdown:
Αυτό έγινε 2-3 φορές μέχρι να πάρω απόφαση να ανεβώ τα σκαλιά και να εισέλθω στο μαγαζί...
Τώρα πλέον περισσότερο φοβάμαι μην είναι η γκόμενα ξενέρα και πάνε πεταμένα τα λεφτά :thubsdown:
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 271
- Πόντοι
- 36
αν ειναι γυναικα να μας πει κανα προστυχολογο να μας φτιαξειγυναικα εισαι ? :S
anthimos93
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 118
- Πόντοι
- 1
Σε μπουρδελο,συνέχεια πριν φτασω και πριν χτυπησω το κουδουνι,εχω εντονο χτυποκαρδι,παρολο που εχω παει αρκετές φορές. Ενα άγχος, ποια θα ειναι η κοπέλα, αν θα με κάνει να νιω ανετα,η σκεψη οτι σε πέντε λεπτά απο τώρα θα κανω σεξ με καποια που είδα μισο λεπτό. Στο σαλονι ομως χαλαρωνω και στο δωμάτιο όλα φτιάχνουν. Σας έχει συμβεί όταν εισασταν μικροτεροι πχ 18-22?
Και εγώ τα ίδιο ένιωθα πιτσιρικάς τώρα στα 25 μου που έχω φύγει από τα μπουρδελα και ψάχνομαι με call Girls πλέον το παθαίνω όταν είναι να συναντηθώ με κάποια που δεν την έχω ξανασυναντησει
Επισκέπτης
ετσινα φοβασαι στα μπουδελλα μονο αν εισαι παντρευμενος
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.689
- Πόντοι
- 19.795
Μου ελεγε καποιος φιλος παλια. Ολες οι γυναικες ειναι πουτανες. Εκτος απο τη μανα μου, την γυναικα μου, και την αδελφη μου. Αλλα δεν παω στο μπουρδελο, γιατι φοβαμαι μην τις δω μεσα.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
το σκοταδι ειναι φιλος σου τυπε, αμα ειχε φως και εβλεπες τι πήδαγες :o :oτο σκοταδι :S
Διαγραμμένο μέλος 174689
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 322
- Πόντοι
- 280
Μην μου σπάσουν το αμάξι στα κωλομέρι που πάω και το παρκάρω χαχα !
ioannisath
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2011
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
τις αρωστειες!
Yannis_uno
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κατά πρώτο λόγω τα ΣΜΝ, και αν η υπηρεσία δεν είναι καλή και κλαίω το εικοσάρικο. Το να πετύχω κάποιον γνωστό δεν με αγχώνει καθόλου. Ίσα ίσα θα ήθελα για το καλαμπούρι να μου συμβεί μια μέρα. Έχω έτοιμη την απάντηση στην ερώτηση "τι κάνεις εσύ εδώ πέρα;".. ότι και εσυ μεγάλε μου!
Naruto
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.557
- Πόντοι
- 3.057
Αν και εχω καναδυο χρονια να παω,φοβομουν μην μου φανε τη μηχανη.Ποτε δεν καταφερα να συγκεντρωθω σε αυτο που εκανα εκεινη την ωρα.Ειχα παντα στο μυαλο μου μην βγω και δεν ειναι στη θεση της και αντε μετα να πω σε αστυνομικους και φιλους μου που μου την εφαγαν.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 9K