Νέα

Τί φοβάστε στα μπουρδέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γουστάρω και σέβομαι τις άλλες απόψεις , αλλά δεν δέχομαι χαρακτηρισμούς απο κανέναν για το επίπεδο μου. Επειδή δεν συμφωνείτε με αυτά που λεω, δεν σημαίνει ότι είμαι για ψυχίατρο ή τρολ ή άλλο. Τέτοια λογική ότι όποιος δεν συμφωνεί μαζί μου είναι προβληματικός , την έχουν ναι μόνο οι συριζαίοι. Όλοι οι άλλοι δέχονται την αντίθετη γνώμη. Εγώ κανέναν δεν χαρακτήρισα, ούτε μίλησα με υβριστικό λεξιλόγιο.
Παμε παλι.
Κανενας δεν μιλησε για ψυχιατρο. Ούτε σε εβρισε κανενας, απο ό,τι βλεπω.

Σου ειπαμε ομως οτι αυτο βγαζει μια ψυχολογικη εμμονη που πιθανον να πρεπει να το ψαξεις. Δεν θελεις? Οκ δεν το ψαχνεις. Καναμε λαθος? Οκ καναμε λαθος. Αλλά δυο ατομα σκεφθηκαμε το ιδιο. Εμενα θα με προβληματιζε. Αν ειναι να στενοχωριεσαι τοσο πολυ, το αφηνουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μην δε χυσω, αρχίσει η τσατσά να χτυπάειωτην πόρτα, φύγει η πουτανα, και βγω έξω και οριομα, και μετά σκάσουν οι νταβαδες...έχει γίνει στο παρελθόν...όχι μια φορά...
Τουλαχιστον πριν αρχισεις να ωρύεσαι ρε τύπε, φροντισε να εχεις ντυθει

Μην σε πεταξουν στο δρομο οι νταβαδες ξεβρακωτο

Επισκέπτης
Α ωραίοι είστε μερικοί . Επειδή κάποιος έχει μια αντίθετη γνώμη απο την δική σας αμέσως είναι τρελός, τρολ και τέτοια. Πολύ ωραία. Να χαίρεστε την δημοκρατία σας. Στο κάτω κάτω χιέστηκα για το τι πιστεύεις για εμένα. Εγώ την γνώμη μου είπα και σε οποιον αρέσει. Δεν θα ασχοληθώ και εγώ άλλο Κυριακάτικα.
Μην επιτρεπεις σε ερασιτεχνες να σε τρολαρουν. Εχεις δικιο και ολοι σιχαινομαστε τους γεροντες περισσοτερο και απο τους Πακιστανους. Στο πολιτικο προγραμμα του πικερισμου εχουμε σχεδιασει την αναδιαμορφωση της πορνειας, συμφωνα με την οποια στα μπουρδελα θα εχουν προσβαση μονον με αστυνομικη ταυτοτητα ανδρες 18 εως 50 ετων, ελευθεροι. Ουσιαστικα μεσω των μπορντελων θα αναπαραγουμε το προιστορικο σεξουαλικο μοντελο, που ολοι οι αντρες ηταν εραστες ολων των γυναικων.

Οι ανω των 50, οι αλλοδαποι, και οι παντρεμενοι θα μπορουν να πηγαινουν σε στουντιο (θα φορολογουνται βαρυτερα) καθως και σε βιζιτες.

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Παμε παλι.
Κανενας δεν μιλησε για ψυχιατρο. Ούτε σε εβρισε κανενας, απο ό,τι βλεπω.

Σου ειπαμε ομως οτι αυτο βγαζει μια ψυχολογικη εμμονη που πιθανον να πρεπει να το ψαξεις. Δεν θελεις? Οκ δεν το ψαχνεις. Καναμε λαθος? Οκ καναμε λαθος. Αλλά δυο ατομα σκεφθηκαμε το ιδιο. Εμενα θα με προβληματιζε. Αν ειναι να στενοχωριεσαι τοσο πολυ, το αφηνουμε.
Eντάξει το κλείνουμε εδώ. Για σένα και για άλλους  είναι ψυχολογική εμμονή για μένα ένας ξεκάθαρος φόβος. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να το χαρακτηρίζει όπως θέλει, η ουσία δεν αλλάζει. Εγώ εξέφρασα τι με φοβίζει σε αυτό το thrent , που έχει τίτλο τι φοβάστε στα μπουρδέλα. Αυτά απο εμένα, καλό βράδυ σε όλους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μην επιτρεπεις σε ερασιτεχνες να σε τρολαρουν. Εχεις δικιο και ολοι σιχαινομαστε τους γεροντες περισσοτερο και απο τους Πακιστανους. Στο πολιτικο προγραμμα του πικερισμου εχουμε σχεδιασει την αναδιαμορφωση της πορνειας, συμφωνα με την οποια στα μπουρδελα θα εχουν προσβαση μονον με αστυνομικη ταυτοτητα ανδρες 18 εως 50 ετων, ελευθεροι. Ουσιαστικα μεσω των μπορντελων θα αναπαραγουμε το προιστορικο σεξουαλικο μοντελο, που ολοι οι αντρες ηταν εραστες ολων των γυναικων.

Οι ανω των 50, οι αλλοδαποι, και οι παντρεμενοι θα μπορουν να πηγαινουν σε στουντιο (θα φορολογουνται βαρυτερα) καθως και σε βιζιτες.
Καταλαβες Κωστα τι εννοουσα οταν ελεγα οτι πρεπει να προσεξεις επειδη συμφωνεις με τον λαλημενο?
Με αυτον εδω συμφωνησες

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6

χαχαχα. Επειδή ήταν ωραίο και γέλασα δεν θα πω κάτι. Να σαι καλά φίλε μου έφτιαξες την διάθεση.

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Καταλαβες Κωστα τι εννοουσα οταν ελεγα οτι πρεπει να προσεξεις επειδη συμφωνεις με τον λαλημενο?
Με αυτον εδω συμφωνησες
Δεν πειράζει φίλε μου . Αφού με έκανε και γέλασα τα ξεχνάω όλα. Εκτιμώ το χιούμορ στους ανθρώπους.

Επισκέπτης
Αυτό που ένας λογικός άνθρωπος φοβάται στα μπουρδέλα είναι μήπως κολλήσει κάποιο ΣΜΝ, τα υπόλοιπα είναι παραλογισμοί και όσοι τα έχουν χρειάζονται επίσκεψη σε ψυχολόγο-ψυχίατρο!

Ο kostas21d δείχνει να έχει προβληματική σχέση με τον πατέρα του, όπως και πολλοί Έλληνες!

Επισκέπτης
χαχαχα. Επειδή ήταν ωραίο και γέλασα δεν θα πω κάτι. Να σαι καλά φίλε μου έφτιαξες την διάθεση.
σε τρολαρουν αγρια γιατι εισαι καινουριος. ελα στον πικερισμο και δε θα τολμα κανεις να σε πειραξει. βρες το νημα μας και τα παλια μας ποστ για τη φιλοσοφια μας. εχεις την κλιση!

Kingkong121

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2019
Like
6
Πόντοι
0
τι πιστεύετε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κολλήσεις ΣΜΝ σε μπουρδελο;

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Αυτό που ένας λογικός άνθρωπος φοβάται στα μπουρδέλα είναι μήπως κολλήσει κάποιο ΣΜΝ, τα υπόλοιπα είναι παραλογισμοί και όσοι τα έχουν χρειάζονται επίσκεψη σε ψυχολόγο-ψυχίατρο!

Ο kostas21d δείχνει να έχει προβληματική σχέση με τον πατέρα του, όπως και πολλοί Έλληνες!
Δεν έχω πατέρα φίλε μου , έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια. Εγώ δεν είπα ότι η άποψή μου είναι ντε και καλά η σωστή, απλώς διατύπωσα έναν φόβο μου, τίποτα παραπάνω. Γιατί εγώ αυτό φοβάμαι περισσότερο στα μπουρδέλα, την μυρωδιά και την βρώμα των ηλικωμένων  και μετά όλα τα άλλα.   Ο καθένας έχει τους φόβους του, οι οποίοι είναι όλοι αποδεκτοί και σεβαστοί.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.344
Πόντοι
6.056
εγω φοβαμαι μηπως με κερατωσει η πουτανα
λεω στην τσατσα να την προσεχει και αν παει κανεις να την γαμησει να τον διωξει... πανεξυπνο? :dancing:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
σε τρολαρουν αγρια γιατι εισαι καινουριος. ελα στον πικερισμο και δε θα τολμα κανεις να σε πειραξει. βρες το νημα μας και τα παλια μας ποστ για τη φιλοσοφια μας. εχεις την κλιση!

το πολυ πολυ να χεζεται στον δρομο οπως μας ειπες οτι συμβαινει σε εσενα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Καλησπέρα σε όλους θα θελα να ρωτήσω όλους κάτι με πολύ σεβασμό. Έχετε ρωτήσει ποτέ μια κοπέλα που πηδάτε στο τέλος ή κατά την διάρκεια , αν πριν απο εσάς είχε κανέναν συνομήλικο σας ή κανέναν γέρο; Και αν σας πει ή δείτε ότι πριν απο εσάς ήταν ένας γέρος 70 ετών πώς το ξεπερνάτε αυτό;; Εγώ προσωπικά επιλέγω ποτέ να μην κάνω τέτοιες συζητησεις αλλά θα προτιμούσα να ξερα οτι πριν απο εμένα ήταν κανένας 20-40 παρά ένας γέρος  60-70. Το ξέρω ότι ακούγεται λίγο ρατσιστικό , αλλά έτσι το σκέφτομαι ρε παιδιά, ειμαι ο μόνος; Σέβομαι ότι όλοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα, αλλά οι άνθρωπο που είναι πάνω απο 60 και έχουν παιδιά, εγγόνια, συζύγους κλτ κλτ είναι το ίδιο με εμάς τους 20- 30 αρηδες που ακόμα δεν έχουμε τίποτα απο αυτά; Εμείς που δεν έχουμε τίποτα απο αυτά έχουμε ανάγκη το ''πληρωμένο'' σεξ αλλά εσείς που τα χετε δίπλα σας;
ΥΓ. Είναι και η μυρωδιά και η καθαριότητα παιδιά ένας φόβος  .
Επειδή, πιθανόν, να είμαι ένας από αυτούς τους ηλικιωμένους που αναφέρεις, και επειδή πιθανόν να είσαι πολύ νέος, οπότε δικαιολογείσαι να εxεις τέτοιες απορίες, μόνον ένας τρόπος υπάρχει για να απαντηθούν οι απορίες σου. Να πάμε παρέα σε κάποια "εργαζόμενη" και να πάρεις έτσι τις απαντήσεις σου.

Υ.Γ. Κοίτα κάτω από το αβαταρ μου τι γράφω: Δεν κρίνω για να μην κριθώ. Ειδικά ανθρώπους, και καταστάσεις που δεν έχω ζήσει.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Μην πέσει το ταβάνι και με πλακώσει

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Μην γίνει σεισμός οταν γαμαω.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Το χειρότερο από όλα. Μην δω τη γυναίκα μου μεσα :grin:

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.106
Πόντοι
456
Μην γίνει σεισμός οταν γαμαω.
σιγά ρε τύπε... στην τελική, αν τρομάξει η κοπέλα, της πετάς και ένα "μη φοβάσαι κούκλα μου, απλά νιώθεις την εμπειρία να σε πηδάω εγώ... τρέμει η γή κάτω απ τα πόδια σου"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom