Νέα

Τί φετίχ έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Να είναι η γυναίκα μου με μάσκα και εγώ και εγώ να έχουμε αλοιφθει με λάδια να γλιστραμε... Και ξαφνικά να μπουν μέσα στο δωματιο αλλά τρία άτομα λαδομενα με τις ψωλαρα τους έξω και να την τσιμπουκονουμε όλοι μαζί!! Και τέλος να την γεμίζουμε χυσια πάνω στο μουνακι τής και στην κωλοτρυπίδα τής!!!!

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Να είναι η γυναίκα μου με μάσκα και εγώ και εγώ να έχουμε αλοιφθει με λάδια να γλιστραμε... Και ξαφνικά να μπουν μέσα στο δωματιο αλλά τρία άτομα λαδομενα με τις ψωλαρα τους έξω και να την τσιμπουκονουμε όλοι μαζί!! Και τέλος να την γεμίζουμε χυσια πάνω στο μουνακι τής και στην κωλοτρυπίδα τής!!!!
Βγάζετε γούστα  :2on1:

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Όταν την πηδάω ότι και να της πω γούσταρει... Μετά ντρέπεται... Τι να την κάνω!!

tzakomo

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Like
148
Πόντοι
1
:kneel: :kneel:

giannis98765

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2016
Like
14
Πόντοι
0
Πολλά, αλλα το πιο βασικό ειναι αυτο: Να μου γλειφει γυναικα τα ποδια..

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
16
Επίσης πολλά!! Αλλά το βασικο είναι ο άντρας να είναι 100% αρσενικος, να βρίζει και να ξεφτελιζει άγρια, και αν θελει να ρίχνει και καμία "ψηλη"!! 

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Επίσης πολλά!! Αλλά το βασικο είναι ο άντρας να είναι 100% αρσενικος, να βρίζει και να ξεφτελιζει άγρια, και αν θελει να ρίχνει και καμία "ψηλη"!! 
Παλιό καυλα...Ξέρεις να καυλωνεις κόσμο

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
1. Να εκσπερατψνω στο στομα της γυναικας και να μοιραζομαστε τα χυσια με τρελλο γλωσσοφιλο.
2. Να γλυφω πεντακαθαρο κωλοτρυπιδι της γυναικας σε σημειο που να γκαβλωνει τοσο ωστε το κοκκαλακι της ουρας της να με χτυπαει στα ουλα !
3. Να γλυφω καθαρο μουνακι με τις ωρες ετσι ωστε η κοπελα να εχει πολλαπλους οργασμους και να με κανει κεφαλοκλειδωμα με τα ποδια της και να μην μπορω να παρω ανασα !

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491

ΜΠΡΑΒΟσας  κ ΨΩΛΑ....καλος μαλακας ειστε και του λογου σας :rockon: :rockon:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
1. Να εκσπερατψνω στο στομα της γυναικας και να μοιραζομαστε τα χυσια με τρελλο γλωσσοφιλο.
2. Να γλυφω πεντακαθαρο κωλοτρυπιδι της γυναικας σε σημειο που να γκαβλωνει τοσο ωστε το κοκκαλακι της ουρας της να με χτυπαει στα ουλα !
3. Να γλυφω καθαρο μουνακι με τις ωρες ετσι ωστε η κοπελα να εχει πολλαπλους οργασμους και να με κανει κεφαλοκλειδωμα με τα ποδια της και να μην μπορω να παρω ανασα !

:rockon: :rockon:...δωσεεε

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Στο 3 θα συμφωνήσω απολύτως!!!!!

Στο 2 τεχνικά δύσκολο γιατί μου αρέσουν οι μπαμπάτσικες...

Στο 1 με τίποτα!!!!

Νο1 φετίχ να βλέπω το πρόσωπα των γυναικών την ώρα που χύνουν!!!! Μου γυρνάει το μάτι ανάποδα!!!! :erection: :erection: :erection: :erection: :erection:

Δε με νοιάζει αν φωνάζουν δυνατά ή όχι αλλά θέλω οπωσδήποτε να βλέπω το πρόσωπο!!!!!! :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Γι αυτό όταν γαμάω στα 4 τις βάζω πάντα να κοιτάνε τον καθρέφτη...!!!!! :wanker: :wanker: :wanker:

makis80

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
51
Πόντοι
0
"Βγάλτα όλα κι άσε τις γόβες"

kolasi666

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
το απολιτο fetish  ειναι να εχεισ μια γυναικα σκλαβα...!!!!

MisterGrey

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2017
Like
26
Πόντοι
0
το απολιτο fetish  ειναι να εχεισ μια γυναικα σκλαβα...!!!!
Μια γυναικα σκλαβα σκετο δεν λεει κ κατι.
Ξερεις οτι οσες δηλωνουν κ σκλαβες δεν σημαινει απαραιτητα οτι κανουν κ οτι κανει καποια σκλαβα.
Απο το οτι δηλωσεις εισαι ισχυει κ εδω.
Προσωπικα καποιες που ειχα γνωρισει δηλωνοντας κατι τετοιο, κ δεν μιλαμε βεβαια για επαγγελματιες, ηταν οτι ναναι.
Το καλυτερο για εμενα ειναι να γνωρισεις καποια μικροτερη η μεγαλυτερη που να εχει ανοικτους οριζοντες κ μυαλα να εχει ψαχτει λιγο η περισοτερο, κ να την εκπαιδευσεις οπως εσυ θελεις.

giannisb

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θελω να μυριζω φορεμενα στριγκακια... φοβαμαι βεβαια μην με πιασουν αλλα τι να κανω που με τρελαινει;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom