Να είναι η γυναίκα μου με μάσκα και εγώ και εγώ να έχουμε αλοιφθει με λάδια να γλιστραμε... Και ξαφνικά να μπουν μέσα στο δωματιο αλλά τρία άτομα λαδομενα με τις ψωλαρα τους έξω και να την τσιμπουκονουμε όλοι μαζί!! Και τέλος να την γεμίζουμε χυσια πάνω στο μουνακι τής και στην κωλοτρυπίδα τής!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί φετίχ έχετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 172K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Βγάζετε γούσταΝα είναι η γυναίκα μου με μάσκα και εγώ και εγώ να έχουμε αλοιφθει με λάδια να γλιστραμε... Και ξαφνικά να μπουν μέσα στο δωματιο αλλά τρία άτομα λαδομενα με τις ψωλαρα τους έξω και να την τσιμπουκονουμε όλοι μαζί!! Και τέλος να την γεμίζουμε χυσια πάνω στο μουνακι τής και στην κωλοτρυπίδα τής!!!!
Να είναι η γυναίκα μου με μάσκα και εγώ και εγώ να έχουμε αλοιφθει με λάδια να γλιστραμε... Και ξαφνικά να μπουν μέσα στο δωματιο αλλά τρία άτομα λαδομενα με τις ψωλαρα τους έξω και να την τσιμπουκονουμε όλοι μαζί!! Και τέλος να την γεμίζουμε χυσια πάνω στο μουνακι τής και στην κωλοτρυπίδα τής!!!!
Ωραίος!!!!!!!!!! Λαδι εχεις η να φέρω?Βγάζετε γούστα
giannis98765
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2016
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Πολλά, αλλα το πιο βασικό ειναι αυτο: Να μου γλειφει γυναικα τα ποδια..
στειλε μήνυμα και ερχομαιΠολλά, αλλα το πιο βασικό ειναι αυτο: Να μου γλειφει γυναικα τα ποδια..
giannis98765
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2016
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
????στειλε μήνυμα και ερχομαι
Παλιό καυλα...Ξέρεις να καυλωνεις κόσμοΕπίσης πολλά!! Αλλά το βασικο είναι ο άντρας να είναι 100% αρσενικος, να βρίζει και να ξεφτελιζει άγρια, και αν θελει να ρίχνει και καμία "ψηλη"!!
1. Να εκσπερατψνω στο στομα της γυναικας και να μοιραζομαστε τα χυσια με τρελλο γλωσσοφιλο.
2. Να γλυφω πεντακαθαρο κωλοτρυπιδι της γυναικας σε σημειο που να γκαβλωνει τοσο ωστε το κοκκαλακι της ουρας της να με χτυπαει στα ουλα !
3. Να γλυφω καθαρο μουνακι με τις ωρες ετσι ωστε η κοπελα να εχει πολλαπλους οργασμους και να με κανει κεφαλοκλειδωμα με τα ποδια της και να μην μπορω να παρω ανασα !
2. Να γλυφω πεντακαθαρο κωλοτρυπιδι της γυναικας σε σημειο που να γκαβλωνει τοσο ωστε το κοκκαλακι της ουρας της να με χτυπαει στα ουλα !
3. Να γλυφω καθαρο μουνακι με τις ωρες ετσι ωστε η κοπελα να εχει πολλαπλους οργασμους και να με κανει κεφαλοκλειδωμα με τα ποδια της και να μην μπορω να παρω ανασα !
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
ΜΠΡΑΒΟσας κ ΨΩΛΑ....καλος μαλακας ειστε και του λογου σας
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
1. Να εκσπερατψνω στο στομα της γυναικας και να μοιραζομαστε τα χυσια με τρελλο γλωσσοφιλο.
...δωσεεε
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Στο 3 θα συμφωνήσω απολύτως!!!!!
Στο 2 τεχνικά δύσκολο γιατί μου αρέσουν οι μπαμπάτσικες...
Στο 1 με τίποτα!!!!
Νο1 φετίχ να βλέπω το πρόσωπα των γυναικών την ώρα που χύνουν!!!! Μου γυρνάει το μάτι ανάποδα!!!!
Δε με νοιάζει αν φωνάζουν δυνατά ή όχι αλλά θέλω οπωσδήποτε να βλέπω το πρόσωπο!!!!!!
Γι αυτό όταν γαμάω στα 4 τις βάζω πάντα να κοιτάνε τον καθρέφτη...!!!!!
MisterGrey
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2017
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Μια γυναικα σκλαβα σκετο δεν λεει κ κατι.το απολιτο fetish ειναι να εχεισ μια γυναικα σκλαβα...!!!!
Ξερεις οτι οσες δηλωνουν κ σκλαβες δεν σημαινει απαραιτητα οτι κανουν κ οτι κανει καποια σκλαβα.
Απο το οτι δηλωσεις εισαι ισχυει κ εδω.
Προσωπικα καποιες που ειχα γνωρισει δηλωνοντας κατι τετοιο, κ δεν μιλαμε βεβαια για επαγγελματιες, ηταν οτι ναναι.
Το καλυτερο για εμενα ειναι να γνωρισεις καποια μικροτερη η μεγαλυτερη που να εχει ανοικτους οριζοντες κ μυαλα να εχει ψαχτει λιγο η περισοτερο, κ να την εκπαιδευσεις οπως εσυ θελεις.
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 102
- Πόντοι
- 16
Και όταν τα μυρίζεις τι κανεις???Θελω να μυριζω φορεμενα στριγκακια... φοβαμαι βεβαια μην με πιασουν αλλα τι να κανω που με τρελαινει;;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις