Νέα

Τί φετίχ έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Εγγρ.
11 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Το πρόβλημα είναι οτι πολλές κοπέλες μετά το γαμήσι πατάνε ξυπόλητες κάτω στο ψολοχυμένο πολλές φορές πάτωμα και πάνε στο νιπτήρα για πλύσιμο.Το έχω δεί.

Εγγρ.
11 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Ευχαριστώ!Αν και προτιμώ γυναίκες ή εγχειρισμένες,που δύσκολα βρίσκεις πια.Παλιά στο Φυλής 99 είχα γλύψει πατουσάρες εγχειρισμένης.Μου άρεσε πολύ!Τώρα πια εκεί έχει μόνο τραβέλια δυστυχώς.

MrNostalgia

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
48
Πόντοι
1
Καλησπερα μαγκες, να σας κανω μια ερωτηση καπως περιεργη ... Δεν ειμαι σιγουρος αν μου αρεσει το αυταρχικο [στραπον,βρισιδια κλπ ] ή απλα το κανω για να τιμωρησω τον εαυτο μου που δε μπορω να βρω γκομενα [26 ετων, χωρις οτιδηποτε κοντα στο μονιμο μεχρι τωρα].

Μ'αρεσουν τα βρισιδια - σφαλιαρες - φτυσιμο αλλα στο στραπον [ ενω η αισθηση προφανως ειναι καλη ] σκαλωνω πολυ και μου αρεσει μονο οταν εχω πολυ καιρο να κανω σεξ. Δηλαδη οταν την πεφτω σε καποια δε μου περναει καν απο το μυαλο το αυταρχικο κομματι. Βγαινει στην επιφανεια μονο οταν εχω πολυ καιρο να κανω σεξ .
Τι γνωμη εχετε ?

ειδικος δεν ειμαι για να μπορω να σου δωσω μια επιστημονικη τεκμηριωμενη αποψη ουτε εχω τρελες εμπειριες στον ερωτικο τομεα..αλλα θεωρω οτι αυτο μπορει να οφειλεται  ΑΚΟΜΑ και στην ελειψη αυτοεκτιμησης-αυτοπεποιθησης που μπορει να εχεις συνδιαστηκα με την εντονη σεξουαλικοτητα σου...το μυαλο παιζει τεραστιο ρολο στο σεξουαλικο κομματι..λογο ελειψης αυτοεκτιμησης-αυτοπεποιθησης μπορεις να πιασεις τον εαυτο σου πολλες φορες να σκεφτεται πραγματα που δεν ισχυουν..

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
332
Πόντοι
21
Κατούρημα, φτύσιμο και χαστούκια, όλα αυτά από την γυναίκα, τα καλύτερα μου χυσιματα τα έκανα με τέτοια σκηνικά

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Νά πηδάω μιά πού είναι στά 4 καί νά ρίχνω καμιά πιστολιά μέ τό .45αρι πού καί πού γιά νά σφίγγει τό κωλαράκι...τό έκανα πρίν 6 χρόνια σέ έρημική παραλία καί ήταν άπό τίς καλύτερες έμπειρίες πού έχω βιώσει...έλπίζω φέτος πάλι...

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
332
Πόντοι
21
Νά πηδάω μιά πού είναι στά 4 καί νά ρίχνω καμιά πιστολιά μέ τό .45αρι πού καί πού γιά νά σφίγγει τό κωλαράκι...τό έκανα πρίν 6 χρόνια σέ έρημική παραλία καί ήταν άπό τίς καλύτερες έμπειρίες πού έχω βιώσει...έλπίζω φέτος πάλι...
Χαχαχα, καλό μου ακούγεται

Foxvillager

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
51
Πόντοι
1
φτύσιμο και πατούσες να μυρίζουν !!(γυναικείες πάντα)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.851
Πόντοι
216
τσιγαρα με λευκο φιλτρο!

Επισκέπτης
ρε σεις, οταν γνωριζετε μια γκομενα και θελετε να βγαλετε τα φετιχ σας, δεν νιωθετε αβολα οτι καποιες θα παρεξηγησουν ή θα αντιδρασουν ασχημα και υποτιμητικα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom