Διαγραμμένο μέλος 166450
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Αν ξέρετε κάτι πείτε το.Πάντως Φυλής-Μεταξουργείο πολύ βρωμιά γενικά στα πατώματα.Δε με εμπνέει για γλύψιμο πατούσας.
α τυπε αμα η πατουσα δεν βρωμαει ποδαριλα τι φετιχ ειναι επειτα;Αν ξέρετε κάτι πείτε το.Πάντως Φυλής-Μεταξουργείο πολύ βρωμιά γενικά στα πατώματα.Δε με εμπνέει για γλύψιμο πατούσας.
ο σταμουλης εβρισκε 44+ ;)ο σταμουλης εβρισκε τυπε παντως
στα τραβελαδικα ρε τυπεΠου έχει 44+ ρε παιδιά???Θα τρελαθώ!!!
ΤΙ ξεστομισες φιλτατε...εγω γουσταρω τα καρε μαλλια για να βλεπω φατσα οταν παιρνει πιπες
Να την πηδάς συνέχεια για να γουστάρει ;)
"Βγάλτα όλα κι άσε τις γόβες"
Καλησπερα μαγκες, να σας κανω μια ερωτηση καπως περιεργη ... Δεν ειμαι σιγουρος αν μου αρεσει το αυταρχικο [στραπον,βρισιδια κλπ ] ή απλα το κανω για να τιμωρησω τον εαυτο μου που δε μπορω να βρω γκομενα [26 ετων, χωρις οτιδηποτε κοντα στο μονιμο μεχρι τωρα].
Μ'αρεσουν τα βρισιδια - σφαλιαρες - φτυσιμο αλλα στο στραπον [ ενω η αισθηση προφανως ειναι καλη ] σκαλωνω πολυ και μου αρεσει μονο οταν εχω πολυ καιρο να κανω σεξ. Δηλαδη οταν την πεφτω σε καποια δε μου περναει καν απο το μυαλο το αυταρχικο κομματι. Βγαινει στην επιφανεια μονο οταν εχω πολυ καιρο να κανω σεξ .
Τι γνωμη εχετε ?
Χαχαχα, καλό μου ακούγεταιΝά πηδάω μιά πού είναι στά 4 καί νά ρίχνω καμιά πιστολιά μέ τό .45αρι πού καί πού γιά νά σφίγγει τό κωλαράκι...τό έκανα πρίν 6 χρόνια σέ έρημική παραλία καί ήταν άπό τίς καλύτερες έμπειρίες πού έχω βιώσει...έλπίζω φέτος πάλι...
Κατούρημα, φτύσιμο και χαστούκια, όλα αυτά από την γυναίκα, τα καλύτερα μου χυσιματα τα έκανα με τέτοια σκηνικά
στο Άμστερνταμ σίγουραΠου έχει 44+ ρε παιδιά???Θα τρελαθώ!!!
φτύσιμο και πατούσες να μυρίζουν !!(γυναικείες πάντα)