Νέα

Τί φετίχ έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 173K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
16.799
Πόντοι
2.546
Πρόσεξε γιατί συμβαίνουν κατάγματα πέους.Δεν αξίζει το ρίσκο.Υπάρχουν ένα σωρό kinky (κατά)στάσεις που μπορείς να κάνεις
Δεν εχεις κι αδικο.Αλλα το εκανα ετσι χωρις σκεψη και μας αρεσε,ειδωμεν!

Twonakedstars

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
75
Πόντοι
0
Από τότε που ένας φίλιος μας, μας είπε ότι την έπαιξε έχοντας δει τη γυναίκα μου να μην φορά σουτιέν και να διαγράφονται οι ρώγες της ( μικρό στήθος), το φετίχ μας με τη γυναίκα μου είναι η επιδηξιομανια. Κυκλοφορεί σχεδόν παντού ημίγυμνη ειδικά το καλοκαίρι και βέβαια κάνουμε γυμνισμό όποτε μπορούμε. Καυλωνει πολύ και τους δύο.

Vertigos

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
αν και οχι δοκιμασμενο σιγουρα στραπον κυριαρχια και ετσι

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.469
Πόντοι
4.965
εδώ και χρόόόόόνια πολλά το φετίχ μου είναι το γυναικείο πόδι, ιδιαίτερα το πέλμα όπως κάνει τόξο η καμάρα συνοδευόμενη από αλυσίδα ή χαϊμαλί στον αστράγαλο. Τουρλομένος κώλος με τα πόδια σε τέτοια κατάσταση μου δημιουργεί καρδιακές περιπέτειες. Και το έχω ζήσει επανηλειμένως σε αρκετές περιπτώσεις. Αν υπάρχει και καθρέφτης απέναντι και είμαστε σε πισωκολλητό και καθρέφτης πίσω για επαλήθευση τότε είμαι στα γρασίδια μια ηλιόλουστη μέρα και δε με απασχολεί τίποτα, είμαι στα Ηλύσια πεδία.

Kalantas33

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
54
Πόντοι
0
Εγώ έναν να μου γλείφει με τις ώρες τις ρώγες και την κλειτορίδα θέλω .. ζητάω πολλά ; Και μετά να μου φιλάει κ τα πόδια σαν καλό σκυλακι
Και squirt μεσα στο στομα μου!!
ΔΕΧΟΜΑΙ

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
0
Cuckolding... Εδώ και 3 χρόνια που έχω σχεση με μια αρκετά μικροτερή μου τρελαινομαι να με κερατώνει και ιδίως όταν το κάνει και μπροστά μου αρρωσταίνω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom