Τα κύρια φετίχ μου είναι δύο: τα τεραστια βυζια (πνίξιμο μέσα, γλύψιμο και ισπανικό) και το γλειφοκώλι. Υπάρχουν και άλλα που μου αρέσουν στο σεξ σε ακραίο βαθμό αλλά αυτά νομίζω είναι στην κορυφή.
Ένα φετίχ που σίγουρα είμαστε αρκετοί που θέλουμε να γίνει πράξη είναι αυτό ( δε ξέρω ποιος είναι ο σωστός όρος γι'αυτό παραθέτω όσους ξέρω riding and choking, erotic asphyxiation,strangulation sex)
Cuckolding... Εδώ και 3 χρόνια που έχω σχεση με μια αρκετά μικροτερή μου τρελαινομαι να με κερατώνει και ιδίως όταν το κάνει και μπροστά μου αρρωσταίνω...
Κι εγώ φίλε εδώ και πολλά χρόνια έχω την καυλα να με κερατώνει η γυναίκα μου. Θέλω να τη δω να μου τη γαμάνε. Αλλά και μόνη της να πάει σε γαμια η γαμιαδες θα γούσταρα να την περιμένω να έρθει γαμημενη και χυμένη παντού. Και να μου τα πει όλα με λεπτομέρειες ή να μην δει βίντεο να τα δω
Κι εγώ φίλε εδώ και πολλά χρόνια έχω την καυλα να με κερατώνει η γυναίκα μου. Θέλω να τη δω να μου τη γαμάνε. Αλλά και μόνη της να πάει σε γαμια η γαμιαδες θα γούσταρα να την περιμένω να έρθει γαμημενη και χυμένη παντού. Και να μου τα πει όλα με λεπτομέρειες ή να μην δει βίντεο να τα δω