mikroula*
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μετα την κηδεια του αντρα της λεειπαρηγορια με καθε τροπο,σε σεξυ,θλιμμενη χηρα μετα την κηδεια του αντρα της.
μετα την κηδεια του αντρα της λεειπαρηγορια με καθε τροπο,σε σεξυ,θλιμμενη χηρα μετα την κηδεια του αντρα της.
μετα την κηδεια του αντρα της λεει
πολυ χοντροθα εχει την φαση του.
λες?θα ηταν ασεβεια στον μακαριτη λογικα.πολυ χοντρο
Και αυτο! Δεν θα ηταν καλυτερο να την παρηγορουσες ( ) επειδη τη κερατωσε ο γκομενος;λες?θα ηταν ασεβεια στον μακαριτη λογικα.
ναιΚαι αυτο! Δεν θα ηταν καλυτερο να την παρηγορουσες ( ) επειδη τη κερατωσε ο γκομενος;
δε βλέπω κανένας ή καλύτερα καμία να έχει το φετιχ που έχω. Γουστάρω πολύ να βλέπω κοπέλες να κάνουν πιστολάκι ή να κάθονται σε κάσκες κομμωτηρίου
Απο τότε που με θυμάμαι γουστάρω γενικά ότι έχει σχέση με κομμωτήρια και μαλλιά.
http://[URL unfurl="true"]www.toratora.gr/wp-content/uploads/2015/02/trufonas.jpg[/img[/URL]]
Ο Τρύφωνας είσαι?
[/quote]
Ρε τύπε μ'έπνιξες! Χαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαα
Μιλφογκιλφάρες, με ΛΙΓΗ τρίχα στο μουνί και τεράστιες βυζάρες!
σου εχω ενα καλο κομματι και φτηνο τοτε...100 ευρω 2ωρακι πριν γινει αυτο με τις τραπεζες...τωρα μπορει να το γαμας και με 70-80
ρε χυστη μου μηπως κανεις παρεα με τον bull11 ..που τρελενεται για ινδοπακιστανες?Αδυνατο κορμι πετρινο....μικρο βυζο αλλα κατά προτιμηση σιλικονατο...ασχημο προσοπο.....αλλα ωραια δοντια...και τριχα στην μασχαλη...ενοειται να μυρηζη η μασχαλη πολύ εντονα....και βρομικα ποδια πατουσες μαυρες..