Νέα

Τί φετίχ έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HeIISex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Το είδαμε και αυτό...  :think:

Ευκολότερα σε οργασμό… λόγω κάλτσας!

Το μάθαμε και αυτό! Έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι κάλτσες βοηθάνε στο σεξ!

Τουλάχιστον αυτά είναι τα αποτελέσματα έρευνας Ολλανδών επιστημόνων για τη λειτουργία του εγκεφάλου των δύο φύλων κατά τη διάρκεια του σεξ και όταν φτάνουν σε οργασμό.

Αναλυτικότερα, μελετώντας τις περιοχές του εγκεφάλου που απασχολούνται περισσότερο την ώρα του σεξ και του οργασμού, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι άνδρες και οι γυναίκες που φορούσαν κάλτσες έφταναν ευκολότερα σε οργασμό.

Τα ζευγάρια που πήραν μέρος στην έρευνα είχαν σεξουαλική επαφή σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο εργαστηρίου την ώρα που αισθητήρες και άλλα όργανα μέτραγαν την εγκεφαλική τους δραστηριότητα διαμαρτυρήθηκαν αρχικά ότι κρύωναν τα πόδια τους.

Οι ερευνητές λοιπόν τους προμήθευσαν με μερικά ζευγάρια κάλτσες που τους βοήθησαν να φτάσουν σε οργασμό σε ποσοστό 80% αντί για 50% που σημείωναν χωρίς να φορούν κάλτσες!

Πηγή: [URL unfurl="true"]http://iatros4u.gr/index.php/gia-ti-gineka/sex/3252-2015-07-28-17-17-52[/url]

Επισκέπτης
δε βλέπω κανένας ή καλύτερα καμία να έχει το φετιχ που έχω. Γουστάρω πολύ να βλέπω κοπέλες να κάνουν πιστολάκι ή να κάθονται σε κάσκες κομμωτηρίου  :wanker:

Απο τότε που με θυμάμαι γουστάρω γενικά ότι έχει σχέση με κομμωτήρια και μαλλιά.

Τρυφωνα?????

KinkyRigel

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2016
Like
2
Πόντοι
0
1) Να με πηδά γυναίκα με Strapon
2) Golden Shower
3) Cuckold (απραγματοποίητο ακόμα)
4) Θα θελα πολύ κάποια στιγμή με άντρα με εμένα crossακι

FL1

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Να γονατίσω πίσω της, να βγάλει τη γοβα της και... εχω γινει τούρμπο...

Συνημμένα

• 01.jpg
    01.jpg
    58,6 KB · Εμφανίσεις: 34
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
μου αρεσει να φοραω ψηλοτακουνες γοβες μαυρες η κοκκινες λουστριν..η πολυ θυληκα πεδιλα ..το χειμωνα με .λεπτο δυκτιωτο καλσον..χωρις καθολου εσωρουχα  νιωθω μονιμα καβλωμενη οταν το φοραω...

απαραιτητο συμπληρωμα ενας σκλαβος που θα τον δενω με χοντρο ακατεργαστο καραβοσκοινο..αυτο που μυριζει και τσιμπαει..να μου γλειφει τις ποδαρες μου..να τον διαταζω και να μου λεει ..ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΑ.....αυτο το μαλιστα κυρια με αναβει απιστευτα ειδικα οταν το λεει σκλαβος με ξυρισμενο κεφαλι ωραιο σωμα και καυλιαρικη φωνη..

επισης μ αρεσει να εχω στο κρεβατι κοκκινα σεντονια..και κουνουπιερα κκι αναμενα κερια κατα προτιμηση φυσικα..να μυριζουν...κι οταν λιωνει το κερι γυρω απο το φυτιλι να το χυνω ...οπου μου κατεβει εκεινη τη στιγμη αιφνιδιαστικα περιμενοντας ν ακουσω το πονενο βογγητο...

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.089
Πόντοι
6.796
Γουστάρω να χύνω γάλα γαιδάρας και κεφίρ στο μουνι τής άλλης και να το γλύφω   :birdman:

sonicmauhdem123

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
1
μου αρεσει να φοραω ψηλοτακουνες γοβες μαυρες η κοκκινες λουστριν..η πολυ θυληκα πεδιλα ..το χειμωνα με .λεπτο δυκτιωτο καλσον..χωρις καθολου εσωρουχα  νιωθω μονιμα καβλωμενη οταν το φοραω...

απαραιτητο συμπληρωμα ενας σκλαβος που θα τον δενω με χοντρο ακατεργαστο καραβοσκοινο..αυτο που μυριζει και τσιμπαει..να μου γλειφει τις ποδαρες μου..να τον διαταζω και να μου λεει ..ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΑ.....αυτο το μαλιστα κυρια με αναβει απιστευτα ειδικα οταν το λεει σκλαβος με ξυρισμενο κεφαλι ωραιο σωμα και καυλιαρικη φωνη..

επισης μ αρεσει να εχω στο κρεβατι κοκκινα σεντονια..και κουνουπιερα κκι αναμενα κερια κατα προτιμηση φυσικα..να μυριζουν...κι οταν λιωνει το κερι γυρω απο το φυτιλι να το χυνω ...οπου μου κατεβει εκεινη τη στιγμη αιφνιδιαστικα περιμενοντας ν ακουσω το πονενο βογγητο...

:offtopic:
Δόντια έβαλες; ή είσαι ακόμα σαν τον Γεωργίου; :2funny:

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Μου αρέσει να γλυφω πεντακάθαρη κωλοτρυπιδουλα και να δαγκώνω τα όμορα κωλομαγουλα έως η γκαβλα της γυναίκας να μετατραπεί σε διαμαρτυρία !!!

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Είμαι αθεράπευτα ποδολάγνος και milfάκιας....

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
1
cuckold οτι το καλύτερο και η γυναίκα να φοράει πάντα κάλτσες ζαρτιέρες γοβες μίνι φούστες 

facepisser

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
2
Like
123
Πόντοι
1
Να φιλάω και να γλύφω όμορφα γυναικεία πατουσάκια και παιγνίδια και ντους με χρυσή βροχή.

Σαδιστής69

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Λατρεύω και να βασανιζω γυναίκες και να βασανιζομαι απο αυτες

Σαδιστής69

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Επίσης, λατρεύω να γλυφω βρώμικες,περπατημενες γοβες και απλυτο μουνί, να το πλένω εγώ με την γλώσσα μου.

takis cuckold

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
14
Πόντοι
0
σκλάβος σε αφέντρα, ποδολαγνεία, cuckold (και forced bi αν το θέλει η αφέντρα) ξευτιλισμός σε άλλους/άλλες μπροστά αλλά και εγώ bull να πηδάω τη γυναίκα κάποιου cuckold ακόμα και με ενεργητικό ρόλο με τον άλλον bi cuckold.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom