Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.765
- Πόντοι
- 2.816
Τότε να μη σχολιάζεις τύπε ούτε να λες εξυπνάδεςΔεν εχω χρονο και ορεξη....
Τότε να μη σχολιάζεις τύπε ούτε να λες εξυπνάδεςΔεν εχω χρονο και ορεξη....
Οι ηλιθιοι οι ΔΥ πλήρωναν με καρτες μεχρι που τους ηρθε το ραβασακι οτι ξοδευουν πιο πολλα απο αυτα που τους παρακρατανε και τωρα οι περισσοτεροι ειναι με το κασερι στο χερι....Στα λόγια μου έρχεσαι. Ο επαγγελματίας θα ζητήσει απόδειξη για να την περάσει στα έξοδα.
Ο δυ και ο μισθωτός δεν θα ζητήσουν και θα επιδιώξουν να μην κοπεί για να γλυτώσουν το φπα και ότι τους κόψουν. Αυτοί συντηρούν αν δεν υποκινούν την φοροδιαφυγή σε αυτούς τους κλάδους.
πως μπορεί ο δυ να ξοδεύει πιο πολλά από αυτά που βγάζει αν ο μισθός του είναι το μόνο του εισόδημα?Οι ηλιθιοι οι ΔΥ πλήρωναν με καρτες μεχρι που τους ηρθε το ραβασακι οτι ξοδευουν πιο πολλα απο αυτα που τους παρακρατανε και τωρα οι περισσοτεροι ειναι με το κασερι στο χερι....
δε σας βλεπουμε κανΓιατι, ψεματα ειναι?
Δηλαδή εσύ λες ότι ο επαγγελματίας καίγεται να ΚΟΨΕΙ απόδειξη;Στα λόγια μου έρχεσαι. Ο επαγγελματίας θα ζητήσει απόδειξη για να την περάσει στα έξοδα.
Ο δυ και ο μισθωτός δεν θα ζητήσουν και θα επιδιώξουν να μην κοπεί για να γλυτώσουν το φπα και ότι τους κόψουν. Αυτοί συντηρούν αν δεν υποκινούν την φοροδιαφυγή σε αυτούς τους κλάδους.
μπαοκ και κσερω πσομη;;;δε σας βλεπουμε καν
Πάρε σεκιούριτι τύπε μη σου κάνουν ντου με τόσο κασέριΟι ηλιθιοι οι ΔΥ πλήρωναν με καρτες μεχρι που τους ηρθε το ραβασακι οτι ξοδευουν πιο πολλα απο αυτα που τους παρακρατανε και τωρα οι περισσοτεροι ειναι με το κασερι στο χερι....
Γιατί αυτό είπα? Τι σημασία έχει τι θέλει ο επαγγελματίας?Δηλαδή εσύ λες ότι ο επαγγελματίας καίγεται να ΚΟΨΕΙ απόδειξη;
τύπε πως τους πετσοκόβεις ετσι δω μεσα τοσα ποστ μαζεμενα ειχαμε να δουμε απο τυπο πρινς μπελοζερσκι παραρετσκι πως λεγόντανε να πουμε που χτυπούσε ρελαντί 100 τη μεραΠάρε σεκιούριτι τύπε μη σου κάνουν ντου με τόσο κασέρι
Δεν περνάει αλλιώς η ώρα τύπετύπε πως τους πετσοκόβεις ετσι δω μεσα τοσα ποστ μαζεμενα ειχαμε να δουμε απο τυπο πρινς μπελοζερσκι παραρετσκι πως λεγόντανε να πουμε που χτυπούσε ρελαντί 100 τη μερα
Φυσικά και διαφωνώ. Δεν εξετάζουμε τι κάνει ως καταναλωτής ο επαγγελματίας αλλά ως επαγγελματίας. Γιατί θέτεις μόνο την παράμετρο του μισθωτού ως λαμόγιου καταναλωτή πρόβλημα της φοροδιαφυγής.Γιατί αυτό είπα? Τι σημασία έχει τι θέλει ο επαγγελματίας?
Είπα ότι ως καταναλωτής ο επαγγελματίας έχει συμφέρον να ζητήσει -και ζητάει- απόδειξη γιατί την περνάει στα έξοδα.
Ο δυ και ο μισθωτός είναι που ζητάει μαύρες υπηρεσίες και συμβάλει ενεργά στην φοροδιαφυγή που μετά έρχεται και ζητάει τεκμήρια.
Διαφωνείς σε κάτι από αυτά?
Είσαι με τα καλά σου? Αν ζητήσεις απόδειξη δε θα σου δώσουν?Φυσικά και διαφωνώ. Δεν εξετάζουμε τι κάνει ως καταναλωτής ο επαγγελματίας αλλά ως επαγγελματίας. Γιατί θέτεις μόνο την παράμετρο του μισθωτού ως λαμόγιου καταναλωτή πρόβλημα της φοροδιαφυγής.
Δεν χρειάζεται να πληρώσει τύπεΓιδια της ΝΔ , μια ερωτηση απο εναν πρωην νεοδημοκρατη
Αν μια επιχειρηση μετα τις πληρωμες μισθων , παγιων κλπ παρουσιασει ζημιες σε μια χρονια, γιατι θα πρεπει να πληρωσει 3000 , θεωρουμενη οτι εχει κερδη ??
Ρε 'σύ, έγραψες αυτόΕίσαι με τα καλά σου? Αν ζητήσεις απόδειξη δε θα σου δώσουν?
Εμ είσαι συνένοχος στο έγκλημα εμ ζητάς και την φορολόγηση του?
Δηλαδή θεωρείς λογικό να θεσπίσουν τεκμήρια και να φορολογηθεί ο άλλος για τα λεφτά που γλίτωσες????
Η φοροδιαφυγή έχει 2 πλευρές μια αυτός που πουλάει και μια αυτός που αγοράζει...εσύ ωραία και έβγαλες την ουρά του καταναλωτή απέξω δεν είναι όμως έτσι.
Αν ζητάς αποδείξεις δεν θα συμβάλλεις στην φοροδιαφυγή...αλλά όλοι θέλουν πάταξη της φοροδιαφυγής αρκεί να μην πληρώσουν οι ίδιοι.
και μου λες εμένα ποια ουρά βγάζω απ έξω;Στα λόγια μου έρχεσαι. Ο επαγγελματίας θα ζητήσει απόδειξη για να την περάσει στα έξοδα.
Γιατί ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιχειρήσεις επίθεση πολλά έτη παρουσιάζουν "ζημιές" ή έστω "ελάχιστα κέρδη". Δίκαιο; OXI. Λύση; ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ.Γιδια της ΝΔ , μια ερωτηση απο εναν πρωην νεοδημοκρατη
Αν μια επιχειρηση μετα τις πληρωμες μισθων , παγιων κλπ παρουσιασει ζημιες σε μια χρονια, γιατι θα πρεπει να πληρωσει 3000 , θεωρουμενη οτι εχει κερδη ??
Ναι διαφωνείς?Ρε 'σύ, έγραψες αυτό
και μου λες εμένα ποια ουρά βγάζω απ έξω;
Ναι ρε, οκ αυτό.Ναι διαφωνείς?
Ο επαγγελματίας δεν θα ζητήσει απόδειξη για να περάσει έξοδα????? Αφού έχει συμφέρον.
Ο δυ και ο μισθωτός που δεν έχουν θα ζητήσουν?????
Τώρα κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις μου φαίνεται.
Ρε τι τζιμανι εισαι εσυΔεν χρειάζεται να πληρώσει τύπε
Απλά να κλείσει είναι η λύση
Όταν μια επιχείρηση μπαίνει μέσα κλείνει τύπε.. δεν περιμένει τη φορολογία, χιλιάδες επιχειρήσεις κλείνουν τύπε.. το επιχειρείν δεν είναι για όλους τύπε..
Aπό εσένα με τον όμιλο επιχειρήσεων (Καντίνα ΑΕ, Εμπορία Μεταχ. Αυτοκινήτων ΙΚΕ)Ρε τι τζιμανι εισαι εσυ
Και να σου πω ρε τζιμανι αν κλεισουν το 30 % των επιχειρήσεων απο που παπαρια θα εισπρατει εισφορες ο οαεε? Πως θα δίνει συντάξεις?
Μια ζωη σκέφτεστε τι καταστροφή