Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.786
- Πόντοι
- 2.816
Θα πίνω 15 καφέδες λιγότερους και θα είμαι οκ τότεκαφέ της παρηγοριάς θα σε κερνάνε γιατί αντί για 50 θα πληρώνεις 95 από δω και πέρα
Θα πίνω 15 καφέδες λιγότερους και θα είμαι οκ τότεκαφέ της παρηγοριάς θα σε κερνάνε γιατί αντί για 50 θα πληρώνεις 95 από δω και πέρα
σωστόςΘα πίνω 15 καφέδες λιγότερους και θα είμαι οκ τότε
Δεν θα την παίρνω τύπεσωστός
εγώ πάντως δεν θα κόψω κανέναν καφέ γιατί θα βγάλω τα σπασπένα του χατζηδάκη στην απόδειξη σου
ποιος είναι ο χαμένος τελικά δεν ξέρω....
και βέβαια δε σταματάει εκεί...15 καφέδες λιγότερους, 10 αγορές λιγότερες.....5 φαγητά λιγότερα.....θα σε ταράξουν στη νομιμότητα τελικά....
και τι θα κάνεις θα ζήσεις στο σπίτι σου με διαρροή ή με καμένο πίνακα???Δεν θα την παίρνω τύπε
Δίνε τη στον επόμενο
Αν βρεις επόμενο δλδ με τόσα κοψίματα που θα πέσουν..
Πες μου ότι δεν ξέρεις να αλλάζεις μια βρύση να τρελαθώκαι τι θα κάνεις θα ζήσεις στο σπίτι σου με διαρροή ή με καμένο πίνακα???
η θα ξεβουλώσεις μόνος σου την αποχέτευση? εκεί σας έφτασε ο κύριος κυριάκος
Σε ψηφίζουμε τύπε!Φορολογια και στο κατουρημα για να τελειωνουμε. Τα παντα ολα. Μονο ετσι θα μπορεσει να πληρωσει το μπουρδελο κρατος μισθους και συνταξης και να δινει και κανα παςς για να κερδιζει τις εκλογες ο παμπονηρος κουλης & Σια.
Εγω εαν ημουν στην καρεκλα θα επιανα τον Ηλεκτρολογο, Υδραυλικο, Γιατρο, Δικηγορο, Δικαστη, Μαναβη, Χασαπη, Κλειδαρα, Αγροτη, Προεδρο, Ταμια, Γραμματεα, ΡΩΜΑ, κτλ και θα τους φορολογουσα αναλογα με τα ετη που κανουν την δουλεια τους και που εχουν την επαγγελματικη στεγη.
Ολα αυτα ομως ειναι πονοκεφαλος οποτε δεν ασχολειτε κανενας....
εγώ πολλά ξέρω αλλά και να μην ήξερα θα μπορούσα να τα πληρώσωΠες μου ότι δεν ξέρεις να αλλάζεις μια βρύση να τρελαθώ
αυτό δεν αφορά μόνο εταιρία αλλά κάθε επιτηδευματίαΑν έχει εταιρεία και περνάει έξοδα μπορεί να ζητήσει.
Τον αδειάζω όταν βρέχει τύπεεγώ πολλά ξέρω αλλά και να μην ήξερα θα μπορούσα να τα πληρώσω
εσύ ξέρεις να ξεβουλώνεις το βόθρο χωρίς μηχάνημα? τα απόνερα που τα ρίχνεις τα κρατάς για λίπασμα?
γιατί ο επιτηδευματίας δεν μπορεί να έχει δηλώσει έδρα το σπίτι του?????αυτό δεν αφορά μόνο εταιρία αλλά κάθε επιτηδευματία
και είναι ακόμη χειρότερο, διότι μειώνει το κέρδος με μη παραγωγική δαπάνη
εκτός εάν πράγματι πρόκειται για δαπάνη επαγγελματική, οπότε δεν έχει νόημα αυτό που γράφεις
κάνεις την ζωή που όλοι ονειρευόμαστεΤον αδειάζω όταν βρέχει τύπε
Βρες κάτι πιο δύσκολο
η μη παραγωγική δαπάνη μειώνει και το κέρδος και τον φπα εκροώνκαι τι είναι χειρότερο για το κράτος???? να περαστεί έξοδο η απόδειξη ή να χάσει το φπα από την απόδειξη????
τότε γιατί δέχεσαι υπηρεσία χωρίς απόδειξη?η μη παραγωγική δαπάνη μειώνει και το κέρδος και τον φπα εκροών
Γιατι, ψεματα ειναι?ε γαμησι που θες πουστη εσυ......εχεις δεν εχεις να με κανεις να μπω να γραψω λαμογιο...
Που ξέρεις... Κάποιοι μπορεί να την ονειρεύονται έτσι τη ζωή τους...κάνεις την ζωή που όλοι ονειρευόμαστε
βρε εσύ δεν έγραψες ότι είναι το ίδιο;τότε γιατί δέχεσαι υπηρεσία χωρίς απόδειξη?
ο καθένας απλώνεται μέχρι εκεί που φτάνουν τα πόδια τουΠου ξέρεις... Κάποιοι μπορεί να την ονειρεύονται έτσι τη ζωή τους...
Δεν εχω χρονο και ορεξη....Σε ψηφίζουμε τύπε!
Προχώρα
Στα λόγια μου έρχεσαι. Ο επαγγελματίας θα ζητήσει απόδειξη για να την περάσει στα έξοδα.βρε εσύ δεν έγραψες ότι είναι το ίδιο;
ε δεν είναι, ο επαγγελματίας εξοικονομεί και φόρο εισοδήματος και φπα