Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.765
- Πόντοι
- 2.816
Είχα μια υποψία ότι κάτι συμβαίνει εδώOπως εκφραζεσαι, μαλλον εσυ μισεις τους ΔΥ τύπε
Μήπως υπερβάλλουμε; οι ελ.επ. αγαπούν τους δ.υ.
Είχα μια υποψία ότι κάτι συμβαίνει εδώOπως εκφραζεσαι, μαλλον εσυ μισεις τους ΔΥ τύπε
Τύπε, το θεμα μεταξυ δημοσιων υπαλληλων και ελευθερων επαγγελματιων, μου θυμιζει την κοντρα Θεσσαλονικης-Αθηνας.Είχα μια υποψία ότι κάτι συμβαίνει εδώ
Μήπως υπερβάλλουμε; οι ελ.επ. αγαπούν τους δ.υ.
Κι αν ησουνα δυ θα ελεγες για τους φοροκλέφτες εεενώ θα έπρεπε να λέμε ευχαριστώ που μας φορολογεί για να τους ταίζει χωρίς να προσφέρουν τίποτα στην κοινωνία ας πούμε?
Σώπα τώρα ανατρίχιασα...Εχμ.
Ποιοι δεν προσφερουν τιποτα στην κοινωνια τύπε?
Οι δασκαλοι? Οι γιατροι? Οι καθηγητες? Οι πυροσβεστες? οι στρατιωτικοι? οι αστυνομικοι?
Μανι-μάνι σου ειπα το 80% των ΔΥ.
Σοβαρα τα λετε αυτα? Το εχετε χασει τελείως?
Πού κολλάνε οι συνταξεις στη συζητηση μας?Σώπα τώρα ανατρίχιασα...
Μακάρι να τα έδιναν σε αυτούς...και βγάζω τους δασκάλους απέξω γιατί το 50% (και λίγα λέω) στην 1οβαθμ και 2ο βαθμ είναι κοπρίτες από τους λίγους....πόσα παίρνουν οι γιατροί? 1200 ευρώ? σε αυτούς πάνε τα λεφτά μας?
οι πυροσβέστες? ακόμα χειρότερα...οι στρατιωτικοί...τώρα δεν θα μιλάς σοβαρά.....τους αστυνομικούς μόνο ευνοούν και αυτούς μόνο για να ρίχνουν ξύλο...αλλιώς για 800-900 ευρώ πρέπει να πάει ο άλλος να εμπλακεί σε πιστολίδια....
για πες μας τι συντάξεις παίρνουν και οι βυσματίες του ΟΤΕ της ΔΕΗ και της ΕΘΕΛ???? (με έκανες να γίνω λάκης)
πες μας πόσα παίρνουν οι κηφήνες στις εφορίες, και τα ασφαλιστικά ταμεία? Πες μας πόσα παίρνουν στα υπουργεία και το κυριότερο πες μας πόσα παίρνει αυτός που αλλάζει το νερό του μητσοτάκη ?
εγώ δε τα έχω χάσει καθόλου....εσύ κάνε μια στροφή και ξανασκέψου τι λες....
ευτυχώς δεν είμαι τόσο απελπισμένος που να χρειαστεί να στήσω κώλο σε κανέναν για να με κάνει δυΚι αν ησουνα δυ θα ελεγες για τους φοροκλέφτες εε
Ξενοδοχοι εναντίον αιρβνβ
Ποιος μητσοτακης απο βαρουφάκη και κατω θελει ο έλληνας
Εγω δεν καταλαβαινω κατι αλλο.Κι αν ησουνα δυ θα ελεγες για τους φοροκλέφτες εε
Ξενοδοχοι εναντίον αιρβνβ
Ποιος μητσοτακης απο βαρουφάκη και κατω θελει ο έλληνας
Ακριβως.Εντωμεταξύ οι πιο πολλοί εκ.επ. κλέγονται ότι δεν τα βγάζουν πέρα
Αλλά λένε ότι τους ζηλεύουν οι δ.υ.
Τι ακριβώς ζηλεύουν δλδ..
Άβυσσος
Ο δικηγορος αν ζητησει τις υπηρεσιες ηλεκτρολογου, θα ζητησει αποδειξη, ενω ο ΔΥ οχι?ευτυχώς δεν είμαι τόσο απελπισμένος που να χρειαστεί να στήσω κώλο σε κανέναν για να με κάνει δυ
οι δυ και οι μισθωτοί δεν είναι που ζητάνε ή έστω δέχονται υπηρεσίες χωρίς απόδειξη? Τι φοροκλέφτες? αφού είναι συνένοχοι αν όχι εγκέφαλοι της κλοπής.
Σιγα κοψε κατιοι δυ και οι μισθωτοί δεν είναι που ζητάνε ή έστω δέχονται υπηρεσίες χωρίς απόδειξη? Τι φοροκλέφτες? αφού είναι συνένοχοι αν όχι εγκέφαλοι της κλοπής.
Τα μισά λεφτά από αυτά που δίνουμε στις συτνάξεις των κοπρίτων πάνε. Φυσικά και κολλάνε.Πού κολλάνε οι συνταξεις στη συζητηση μας?
Εχεις κανεναν γνωστο εφοριακό, ή σε ασφαλιστικά ταμεία, να του πεις οτι τεμπελιαζει?
Εσυ να ξανασκεφτεις τι λες.
Ολοι εχετε στο μυαλο σας την εικονα ενος δημοσιου υπαλληλου που κοπαναει απλως μια σφραγιδα σε ενα υπουργειο. Πόσοι ειναι αυτοι? Ε δεν ειναι ετσι. Και στο λεω εγω που ειμαι ΕΕ.
Αν έχει εταιρεία και περνάει έξοδα μπορεί να ζητήσει.Ο δικηγορος αν ζητησει τις υπηρεσιες ηλεκτρολογου, θα ζητησει αποδειξη, ενω ο ΔΥ οχι?
Τι λες ρε φιλε?
Μονο οι ΔΥ δεν ζητανε αποδειξη?
Λες και είναι καμία 10 εκατ.Ο δικηγορος αν ζητησει τις υπηρεσιες ηλεκτρολογου, θα ζητησει αποδειξη, ενω ο ΔΥ οχι?
Τι λες ρε φιλε?
Μονο οι ΔΥ δεν ζητανε αποδειξη?
Κάποιοι άλλοι λένε ότι τους τσουβαλιαζει η κυβέρνηση και ότι δεν βγαίνουν..Πού κολλάνε οι συνταξεις στη συζητηση μας?
Εχεις κανεναν γνωστο εφοριακό, ή σε ασφαλιστικά ταμεία, να του πεις οτι τεμπελιαζει?
Εσυ να ξανασκεφτεις τι λες.
Ολοι εχετε στο μυαλο σας την εικονα ενος δημοσιου υπαλληλου που κοπαναει απλως μια σφραγιδα σε ενα υπουργειο. Πόσοι ειναι αυτοι? Ε δεν ειναι ετσι. Και στο λεω εγω που ειμαι ΕΕ.
Σιγα κοψε κατι
ε γαμησι που θες πουστη εσυ......εχεις δεν εχεις να με κανεις να μπω να γραψω λαμογιο...Τύπε, το θεμα μεταξυ δημοσιων υπαλληλων και ελευθερων επαγγελματιων, μου θυμιζει την κοντρα Θεσσαλονικης-Αθηνας.
Η Θεσσαλονίκη γκρινιαζει ολη την ωρα για την Αθηνα, ενω η Αθηνα στ' αρχιδια της για την Θεσσαλονικη.
Ετσι και οι ΕΕ, γκρινιαζουν για τους ΔΥ ενω οι ΔΥ στ' αρχιδια τους για τους ΕΕ.
Και εν τω μεταξυ, ΕΕ και Θεσσαλονικη περνανε δεκα φορες καλυτερα απο ΔΥ και Αθηνα. Σουρρεαλισμός
Όχι τύπε δεν ζητάω...εσύ ζητάς αποδείξεις?
από δω και πέρα θα παίρνεις και θα πληρώνεις και το φπαΌχι τύπε δεν ζητάω...
Ας βγάλει άκρη το κράτος μόνο του άμα θέλει
Στα παπάρια μου τύπεαπό δω και πέρα θα παίρνεις και θα πληρώνεις και το φπα
καφέ της παρηγοριάς θα σε κερνάνε γιατί αντί για 50 θα πληρώνεις 95 από δω και πέραΣτα παπάρια μου τύπε
Και δεν με νοιάζει και να μου κόψουν
Μερικοί εκτιμάνε και κερνάνε κανένα καφέ
Καλά εντάξει, το πας στο άλλο άκρο τώρα.Ετσι και οι ΕΕ, γκρινιαζουν για τους ΔΥ ενω οι ΔΥ στ' αρχιδια τους για τους ΕΕ.