κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.793
- Πόντοι
- 19.795
Διάβασε ξανά αυτό που σου έγραψα πρίν. Διαφωνείς σε κάτι;Και γιατί την ξαναεβγαλαν οι μικρομεσαίοι τύπε;
Διάβασε ξανά αυτό που σου έγραψα πρίν. Διαφωνείς σε κάτι;Και γιατί την ξαναεβγαλαν οι μικρομεσαίοι τύπε;
Σε ενημερωνω οτι στη Δομινικανή Δημοκρατια εχει καταστροφικές πλημμυρεςΌτι θες καταλαβαίνεις. Αυτή τη στιγμή είμαι Μαδρίτη. Έχω γυρίσει όλη την Ευρωπαϊκή Μεσόγειο, έχουμε τους χειρότερους δρόμους, κάποιοι παιρνουν τα ΕΣΠΑ και τα παντελονιαζουν, μην κάνεις τον χαζό.
Έχω ενημερωθεί. Στην δυτική πλευρά, και στην Αϊτή, εγώ πάω στο Μπαγιαχιμπε, εκεί που κάνει ό Τούρκος το σαρβαιβορ, νοτιοανατολικά, είχε βροχές αλλά όχι καταστροφές. Αύριο πετάω για εκεί.Σε ενημερωνω οτι στη Δομινικανή Δημοκρατια εχει καταστροφικές πλημμυρες
Οκ. Να προσεχειςΈχω ενημερωθεί. Στην δυτική πλευρά, και στην Αϊτή, εγώ πάω στο Μπαγιαχιμπε, εκεί που κάνει ό Τούρκος το σαρβαιβορ, νοτιοανατολικά, είχε βροχές αλλά όχι καταστροφές. Αύριο πετάω για εκεί.
Σε 50 χρόνια πάλι τύπε.. ο Έλληνας μετά το στραπατσο που έφαγε θα το ρίχνει Κούλη δαγκωτοΌτι θες καταλαβαίνεις. Αυτή τη στιγμή είμαι Μαδρίτη. Έχω γυρίσει όλη την Ευρωπαϊκή Μεσόγειο, έχουμε τους χειρότερους δρόμους, κάποιοι παιρνουν τα ΕΣΠΑ και τα παντελονιαζουν, μην κάνεις τον χαζό.
Συγχαρητήρια για το σχόλιο σουΤα σκατά, που ευτυχώς στο φόρουμ τα έχω στη λίστα, γράφουν παντού και εκτός φόρουμ τα ίδια.
Τι γίνεται ; Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, δεν είναι όλοι το ίδιο.
ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
Οπότε αυτοί που τους λένε "αν δεν βγάζεις κλείστο , είναι ανήθικοι και άθλιοι" .
ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ;; ή ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ;;;
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ;;;;;;
Να πάει να κόβει σαλάμια στο σούπερ μάρκετ του ολιγάρχη , για να μην τον λέει φοροφυγά κλέφτη
το υπουργείο οικονομικών , που έδωσε το φόρο επιτηδεύματος 10.000 επαγγελματιών μιας χρονιάς ...
στην ταινία του αντετοκουμπο ;;;
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ;;;
Απλά ξέρουν όλοι , ότι είναι άνθρωποι που είχαν κάποια υποστήριξη για να σπουδάσουν και εξασφαλισμένο ίσως ένα σπίτι
και επαγγελματική στέγη , ΟΠΟΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.
Υπάρχουν και οι καρχαρίες του κάθε επαγγέλματος .... ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ
ΤΣΑΜΠΑ, ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΙΑΣ .................
Να παίρνει ο μεγαλοδικηγόρος για μια αγωγή 3000€ και να έχει συνάδελφο υπάλληλο , να δουλεύει 14ωρα,
γράφοντας 100 τέτοιες αγωγές το μήνα ... για μηνιάτικο 700€ ..........
ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ......... ΑΝ Ο ΠΤΩΧΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙ ΤΟΥ
μπορεί να έγραφε την ίδια αγωγή για 350€ .........
Οπότε του το κλείνουν και τον στέλνουν στη γαλέρα του καρχαρία
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ..............
Οι μικροί πρέπει να συνειδητοποιήσουν ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ 1% ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
Είναι λίγες οι ψήφοι τους.
ΟΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ .
Ποτέ δεν είναι αργά τύπε.Αυτή ίσως είναι η μεγαλύτερη εκλογική απάτη απο την μεταπολίτευση, ενώ η ΝΔ κατάντησε ο πιο αυθεντικός εκφραστής της ριζοσπαστικής αριστεράς, κουπόνια και φόροι
Τελικά κατακτήθηκαν οι αρμοί της εξουσίας, η μισητή μεσαία τάξη εξαυλώθηκε
Να μου καεί το χέρι που τους ψήφισα
Άσε μας ρε τύπε... Για 600 εκατομμύρια όλα αυτά;Συγχαρητήρια για το σχόλιο σου
Τελικά άλλος είχε το όνομα (σύριζας), και άλλος τη χάρη (ΝΔ)
Προεκλογικά όταν βγήκε ο κατρούγκαλος και έδωσε την περίφημη συνέντευξη, την επομένη ο σύριζα ήταν -7%
Η ΝΔ εκείνη την εποχή μούγκα στην στρούγκα, για μειώσεις φόρων μιλούσαν σ' όλους τους τόνους
Ο Κατρούγκαλος είναι γατάκι μπρος στον Χατζηδάκη
Αυτή ίσως είναι η μεγαλύτερη εκλογική απάτη απο την μεταπολίτευση, ενώ η ΝΔ κατάντησε ο πιο αυθεντικός εκφραστής της ριζοσπαστικής αριστεράς, κουπόνια και φόροι
Τελικά κατακτήθηκαν οι αρμοί της εξουσίας, η μισητή μεσαία τάξη εξαυλώθηκε
Να μου καεί το χέρι που τους ψήφισα
Βρε βλακα , δεν ειναι κακο να μην ξερεις , κακο ειναι να μηθελεις να μαθειςΠες μας ότι είσαι και εσύ σωτήρας
Θα σε ψηφίσουμε και σένα τύπε
Βγες μπροστά να σώσεις την Ελλάδα
Για σενα υπαρχει κατανοηση να θελεις τον Κουλη Σε κερδισαν τα βιτσια τουΚαι για να τελειώνει η ιστορία με τους επαγγελματίες, μάθατε τώρα όλοι την αγορά και το ελεύθερο επάγγελμα, ο κόσμος της αγοράς έζησε τη φρίκη να τον γδέρνουν με τζίρο Α για χάρη της αριστερής ιδεοληψίας και τώρα πλέον βλέπει ότι με τζίρο 3Α και 5Α να κυνηγιούνται οι ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ. Φυσικά το πρώτο και το τελευταίο που ενδιαφέρει είναι το τζίρος 3Α και 5Α ειδικά εν μέσω αντίξοων συνθηκών. Οπότε έχετε να ρίξετε κλάμα ακόμα, με τις υγείες σας.
Φιλαρακο ολα τα κομματα χαιδευουν τους δημοσιους υπαλληλους γιατι ειναι οργανωμενοι σε συνδικατα και μπορουν και εκβιαζουνΆσε μας ρε τύπε... Για 600 εκατομμύρια όλα αυτά;
Ακόμα ψάχνουμε τα λεφτά του Γιωργάκη...
Για τράβα ρώτα ποσό είναι πλέον ο μισθός στο δημόσιο και τι έχουν να χαίρονται οι δημόσιοι πέρα από τη (γαμημενη) μονιμότητα και ξυσταρχιδισμό;Φιλαρακο ολα τα κομματα χαιδευουν τους δημοσιους υπαλληλους γιατι ειναι οργανωμενοι σε συνδικατα και μπορουν και εκβιαζουν
Καταλαβανε οι δημοσιοι , μνημονια η covid ?????
Μην ξεχνάμε .... ότι υπάρχουν πάρα πολλοί ΠΑΛΙΟ δημόσιοι .... με μισθάρες .... ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ....Φιλαρακο ολα τα κομματα χαιδευουν τους δημοσιους υπαλληλους γιατι ειναι οργανωμενοι σε συνδικατα και μπορουν και εκβιαζουν
Καταλαβανε οι δημοσιοι , μνημονια η covid ?????