sugardadis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 593
- Πόντοι
- 5.845
Είμαι επιχειρηματίας και με δική μου εταιρεία εδώ και χρόνια. Για να πάρω ένα αυτοκίνητο αξίας 30 χιλιάδων το σκέφτηκα δις και τρις. Και τα λεφτά που βγάζω είναι πολύ καλά για Ελλάδα. Το θέμα είναι, πώς ένας ηλεκτρολόγος που γνωρίζω έχει Μερσεντές που κάνει 100 χιλιάρικα, σπίτι στην Αθήνα και εξοχικό στον Πόρο; Εγώ ως εταιρεία, με πραγματικές αποδείξεις που κόβω και μερίσματα που πληρώνω είμαι 100% διαφανής. Συνεπώς ναι, κάτι πρέπει να γίνει για τους φοροφυγάδες.
Γιατί αν η πολιτεία επιτέλους φορολογήσει τους πάντες και ο ΦΠΑ θα κατέβει, και θα υπάρξει ελάφρυνση στη φορολογία για τους δύστυχους τους μισθωτούς.
Όσο για το κάρφωμα των φοροφυγάδων, γίνεται σε άλλες χώρες για χρόνια, δε διαφωνώ μ αυτό. Εφόσον η φοροδιαφυγή είναι παράνομη, το να βοηθά ο πολίτης να τηρούνται οι νόμοι, δεν είναι κάρφωμα, είναι υποχρέωση.
Γιατί αν η πολιτεία επιτέλους φορολογήσει τους πάντες και ο ΦΠΑ θα κατέβει, και θα υπάρξει ελάφρυνση στη φορολογία για τους δύστυχους τους μισθωτούς.
Όσο για το κάρφωμα των φοροφυγάδων, γίνεται σε άλλες χώρες για χρόνια, δε διαφωνώ μ αυτό. Εφόσον η φοροδιαφυγή είναι παράνομη, το να βοηθά ο πολίτης να τηρούνται οι νόμοι, δεν είναι κάρφωμα, είναι υποχρέωση.