You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 131K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
tsirikapis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τρελέ επείδη σ' έκοψα για μεγάλο Ρομαντικό, σου 'χω πρόταση για κανταδίτσα όταν με το καλό βρείς το -άκι.
i dont like fancy learnin books, i dont like apple tarts, i dont like cozy breakfest nooks, i don like modern art..... well i like farts! yes i like farts! i like lang farts short fats wet farts! your farts i like farts if youve got heart o ive got heart lets hear those farts how do i start well peter i will help you get your fartin started
i dont like fancy learnin books, i dont like apple tarts, i dont like cozy breakfest nooks, i don like modern art..... well i like farts! yes i like farts! i like lang farts short fats wet farts! your farts i like farts if youve got heart o ive got heart lets hear those farts how do i start well peter i will help you get your fartin started
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Πολυ ωραιο κειμενο ερη.Ο λογος σου ειναι εντυπωσιακος-για εκθεση Γ λυκειου θα ηταν αριστα 20.Κριμα ομως που δεν ειναι και χρηστικος.
Φιλε οσο καλα και να νιωσεις με τον εαυτο σου το προβλημα σου θα παραμεινει.Δε θα γαμας.
Συμβουλη 1.Οι φιλοι σου τα μπακουρια ειναι woman repellent.Βρες νεες παρεες.Που να εχουν γκομενες.
Συμβουλη 2.Ασε τους φακους και κανε λειζερ.
Συμβουλη 3.Αν εχεις κανα γνωστο στην Αθηνα τραβα εκει.Στο χωριο το πολυ πολυ να γαμησεις καμια γιδα.
Γι αυτο ρε πουστη μου δε μ αρεσει η επαρχια...
Φιλε οσο καλα και να νιωσεις με τον εαυτο σου το προβλημα σου θα παραμεινει.Δε θα γαμας.
Συμβουλη 1.Οι φιλοι σου τα μπακουρια ειναι woman repellent.Βρες νεες παρεες.Που να εχουν γκομενες.
Συμβουλη 3.Αν εχεις κανα γνωστο στην Αθηνα τραβα εκει.Στο χωριο το πολυ πολυ να γαμησεις καμια γιδα.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
αυτο ακριβως θα σου εγραφα και 'γω και σιγουρα συμφωνουνε ολοι.τωρα για το τι θα κανεις με το μαγαζι δεν μπορω να σε συμβουλεψω γιατι δεν ξερω απ'αυτα.παντος προσπαθισε να αυξησεις τα εισοδηματα σου.καλο ειναι να βρεις μια δουλεια το πρω'ι' να παιρνεις 600-700 Ευρω (μπορει και παραπανω)και συζητησε με τη μητερα σου να σου δινει 20 Ευρω τη μερα αντι για 10.αν τα πετυχεις αυτα ή τουλαχιστον ενα απ'τα 2 θα βελτωθεις παρα πολυ.με 1000+ Ευρω εισοδημα το μηνα πιστευω οτι θα πετυχεις κατι.η γνωμη μου ειναι κοιτα πρωτα το οικονομικο οι γκομενες εδω ειναι δεν φευγουν!εγω για παραδηγμα τωρα εχοντας εισοδημα 1800 Ευρω περιπου μαζευω καθε μηνα τα 1000 και παιρναω με 800 και ειμαι και στην Ρωσσια που ειναι θα ελεγα 2 φορες πιο ακριβοτερη απο την Ελλαδα!δηλαδη σα να παιρναω Ελλαδα με 500 Ευρω το μηνα!βεβαια αυτο δεν θα κρατισει πολυ θα πετυχω τον σκοπο μου να αγωρασω διαμερισμα στο Νοβγκοροντ.που η αναλογια ειναι 6 γυναικες για καθε αντρα!και οι αντρες που εχει εκει ειναι για γελια!Φίλε με 300 Ευρώ μηνιαίες αποδοχές γ...τα! Ούτε ρδελλο δεν σε βγάζει.
Κάτι πρέπει να κάνεις με το μαγαζί αφού είσαι και σε τουριστικό χωριό, μπας και μείνει κάνα φράγκο παραπάνω.
Και το της πρωινής δουλειάς σωστό να ξεφύγεις και λίγο.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
oπα για μισο.........silver_bullet επαρχια ειναι και η Θεσ/νικη......μονο η Αθηνα ειναι πρωτευουσα αλλα δεν εχεις μονο εκει επιλογες.....επαρχια ειναι και στο Καστελοριζο και στο Ορμενιο....ναι εκει ειναι δυσκολα...μην τα βαζουμε ολλα στο ιδιο σακι....
πως να σηκωθει και να φυγει Αθηνα.....? να κανει τι? να μεινει σε ποιον? πως να τα δωσεις ολλα μια κλωτσια και να φυγεις........? δεν ειναι και τοσο απλα....
πως να σηκωθει και να φυγει Αθηνα.....? να κανει τι? να μεινει σε ποιον? πως να τα δωσεις ολλα μια κλωτσια και να φυγεις........? δεν ειναι και τοσο απλα....
Επισκέπτης
Τι λες ρε μορτη ? Στα χωρια ολοι γιδογαμιδες ειμαστε ? Αν την μαθεις καλα την επαρχια εχει πολλα να σου δωσει.
edit_Duracell: Διόρθωση παράθεσης
μεγαλε βγες καμια βολτα εξω απο την αθηνα να δεις τη γινετε.εχει και αλλο κοσμο να ξερεις που ζει 100000000000 απο εσενα που εισαι στην αθηνα.αντε μερικοι περαστε και λιγο τα διοδια παραπανω συνεχιζει ακομα η ασφαλτος.Πολυ ωραιο κειμενο ερη.Ο λογος σου ειναι εντυπωσιακος-για εκθεση Γ λυκειου θα ηταν αριστα 20.Κριμα ομως που δεν ειναι και χρηστικος.
Επισκέπτης
μεγαλε βγες καμια βολτα εξω απο την αθηνα να δεις τη γινετε.εχει και αλλο κοσμο να ξερεις που ζει 100000000000 απο εσενα που εισαι στην αθηνα.αντε μερικοι περαστε και λιγο τα διοδια παραπανω συνεχιζει ακομα η ασφαλτος.
Και εκει που δεν υπαρχει ακομα ασφαλτος, πιστεψε με ειναι ακομα καλυτερα τυπε μου.
εγω τα ξερω τυπε μου.στους αλλους πεστα οχι σε εμενα.Και εκει που δεν υπαρχει ακομα ασφαλτος, πιστεψε με ειναι ακομα καλυτερα τυπε μου.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
μεγαλε βγες καμια βολτα εξω απο την αθηνα να δεις τη γινετε.εχει και αλλο κοσμο να ξερεις που ζει 100000000000 απο εσενα που εισαι στην αθηνα.αντε μερικοι περαστε και λιγο τα διοδια παραπανω συνεχιζει ακομα η ασφαλτος.
Και εκει που δεν υπαρχει ακομα ασφαλτος, πιστεψε με ειναι ακομα καλυτερα τυπε μου.
εγω τα ξερω τυπε μου.στους αλλους πεστα οχι σε εμενα.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
θιξαται ενα ενδιαφερον θεμα.εγω εχω μεγαλωσει Αθηνα μεχρι τα 18 μου που εφυγα για Ρωσσια.σε μικρη πολη δεν μπορω να ζησω πανω απο 3-4 μερες.Αλλα η μεγαλη πολη με τους γρηγορους ρυθμους καπου σε τρελαινει.εχει βρωμια καυσαερια θελεις καπου να ξεκουραστεις!η επαρχια εχει μια ηρεμια πο σου δινει δυναμη και σε τονωνει.οσο για της γκομενες στην επαρχια εναι πιο ευκολο το .θυμαμαι οταν ειχα παει στη Βουλγαρια τον Σεπτεβρη του 1992 σαν φοιτητης στο Μπουργκας και εμεινα ενα μηνα μου ειχε κανει εντωποση ποσο απελευθερομενες ηταν οι Ελληνιδες απο τη Βορια Ελλαδα που σπουδαζαν εκει.θυμαμαι σε καθε παρτι Ελληνων που γινοταν φευγαν μαζι σαν ζευγαρακια (γνωστοι απο πριν μεταξυ τους.αλλα χωρις να εχουν δεσμο).Μπουργκας δεν μπορεσα να κατσω γιατι η πολη ηταν πολυ μικρη ουτε 200.000 δεν ειχε.η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει αν μπορει κανεις να τα συνδιαζει τη μεγαλη πολη με τη μικρη.αυτο παω να κανω.θα αγωρασω διαμερισμα στο Νοβγκοροντ (252.000 κατοικοι)και οταν μετα απο 3-4 ή 5 μερες αρχιζω να βαριεμαι να πηγαινω πισω στην Αγια Πετρουπολη των 5 εκατομυριων κατοικων.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Πολυ ωραιο κειμενο ερη.Ο λογος σου ειναι εντυπωσιακος-για εκθεση Γ λυκειου θα ηταν αριστα 20.Κριμα ομως που δεν ειναι και χρηστικος.
παλικάρι αυτα ειναι επιλογές
αλλος παρατάει και φιλους και ιερα και όσια για να γαμήσει. Καλή ώρα όπως βλέπω. Επίσης θεωρεί οτι η λύση στα προβλήματα του ειναι το σταιλινγκ οποτε και χάνει την μπαλίτσα οδεύοντας προς τον κρεττινισμό. Υπάρχει και βέβαια η κάστα που θεωρεί ότι οι πρωτευουσιάνοι ειναι και γαμιάδες επειδή πήραν δυο ευρω και τρέξανε στην πολυπόθητη γη της επαγγελίας. μετά βγαίνει στην ζωή ο φερελπις νέος και τρωει μια πουτσα απο εδω ως το περαμα.. τα λέω καλά η σου θυμίζω έκθεση τριτη γυμνασίου;
δεν με νοιάζει αν πιστευεις οτι το πουλι σου ειναι ολη σου η ζωη . Δικαιωμά σου. Αλλα τις ειρωνιες κρατησε για τα φιλαρακια σου ..
Επισκέπτης
ωραια στα ειπαν ολοι...μεχρι τωρα....πιο κοντα στη πραγματικοτητα ειναι αυτα που γραψε ο μουνιντζα-ΝΒΑ boy...αλλα...τα πιο πολλα ειναι δυσκολα να πραγματοποιηθουν βαση αυτων που μας εγραψες...το παν δεν ειναι να βρεις γκομενα(αυτο ειναι σιγουρο)...το παν ειναι να περνας καλα...και να σαι χαρουμενος και ας πιστευεις οτι η γκομενα θα φερει και ευτυχια...10 ευρω τη μερα ειναι πολυ λιγα...θα σου προτεινα να κατεβεις στη πολη να βρεις αλλη δουλεια...να περνεις περισσοτερα...θα γνωρισεις και αλλο κοσμο...θα ειναι καπως καλυτερα...θα βοηθας βεβαια και στη ταβερνα σας...τα βηματα που θα κανεις για να φερεις το αποτελεσμα που θες θα ειναι αργα....επιφυλακτικα...αλλα σταθερα...μακαρι να ταν ευκολο να φυγεις απο κει που εισαι...να πας στην αθηνα ...να γαμας στα ρδελα...δυσκολες αποφασεις...που πιστευω οτι λιγα ατομα θα το καναν ...πανω απο ολα...θα μαθεις να βασιζεσαι στον εαυτο σου...δε πα να σαι...ασχημος και...ντροπαλος...χωρις προσπαθεια απο μερους σου τπτ δε θα γινει...
Επισκέπτης
Καλο ποστ.Αρχιδατο θα ελεγα,και βεβαιως συμφωνω.παλικάρι αυτα ειναι επιλογές
αλλος παρατάει και φιλους και ιερα και όσια για να γαμήσει. Καλή ώρα όπως βλέπω. Επίσης θεωρεί οτι η λύση στα προβλήματα του ειναι το σταιλινγκ οποτε και χάνει την μπαλίτσα οδεύοντας προς τον κρεττινισμό. Υπάρχει και βέβαια η κάστα που θεωρεί ότι οι πρωτευουσιάνοι ειναι και γαμιάδες επειδή πήραν δυο ευρω και τρέξανε στην πολυπόθητη γη της επαγγελίας. μετά βγαίνει στην ζωή ο φερελπις νέος και τρωει μια πουτσα απο εδω ως το περαμα.. τα λέω καλά η σου θυμίζω έκθεση τριτη γυμνασίου;
δεν με νοιάζει αν πιστευεις οτι το πουλι σου ειναι ολη σου η ζωη . Δικαιωμά σου. Αλλα τις ειρωνιες κρατησε για τα φιλαρακια σου ..
Το παρον σαιτ παντως εμενα μου φερνει σε ενα ειδος αντεστραμμενου Cosmopolitan μερικες φορες(δεν το λεω για το δικο σου σχολιο).
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
τα ιδια συμβουλευω και ΄γω στους φιλους μου που μενουν Αθηνα.να φυγουν απο την Ελλαδα τους λεω.αλλα αυτο δεν ειναι ευκολο.πιστευω οτι η λυση ειναι αυτο που ειπα παραπανω να βρει μια δουλεια και να συζητισει το παιδι με τη μητερα του για να του δινει κατι παραπανω.η πολη οποσδηποτε χρειαζεται αλλα η Μυτλινη δεν εχει μακρυνες αποστασεις και δεν ειναι δυσκολο για καποιον να πηγαινει στην πολη της Μυτηλινης 2 φορες τη βδομαδα.και ηγνωμη μου ειναι οπως εγραψα παραπανω οτι στην επαρχια οι γυναικες ειναι πιο απελευθερομενες απο οτι στην Αθηνα.αν ειναι να φυγει κανεις ας φυγει για το εξωτερικο.αλλα το παιδι οπως το ψυχολογισα.πολυ δυσκολα θα φυγει απο το σπιτι του.οποτε γι αυτο του προτινα να βρει μια δουλεια τη μερα και να συζητισει με τη μητερα του το οικονομικο.πιστευω οτι αυτο η ειναι η λυση στο προβλημα του Γιωργου.αν εχει 1000+ Ευρω θα μπορει και στην πολη της Μυτηλινη να παει για Καφε και αν βρε μια γκομενα να την παει καπου.κατι που με 300 Ευρω το μηνα ειναι δυσκολο εως αδυνατον.ωραια στα ειπαν ολοι...μεχρι τωρα....πιο κοντα στη πραγματικοτητα ειναι αυτα που γραψε ο μουνιντζα-ΝΒΑ boy...αλλα...τα πιο πολλα ειναι δυσκολα να πραγματοποιηθουν βαση αυτων που μας εγραψες...το παν δεν ειναι να βρεις γκομενα(αυτο ειναι σιγουρο)...το παν ειναι να περνας καλα...και να σαι χαρουμενος και ας πιστευεις οτι η γκομενα θα φερει και ευτυχια...10 ευρω τη μερα ειναι πολυ λιγα...θα σου προτεινα να κατεβεις στη πολη να βρεις αλλη δουλεια...να περνεις περισσοτερα...θα γνωρισεις και αλλο κοσμο...θα ειναι καπως καλυτερα...θα βοηθας βεβαια και στη ταβερνα σας...τα βηματα που θα κανεις για να φερεις το αποτελεσμα που θες θα ειναι αργα....επιφυλακτικα...αλλα σταθερα...μακαρι να ταν ευκολο να φυγεις απο κει που εισαι...να πας στην αθηνα ...να γαμας στα ρδελα...δυσκολες αποφασεις...που πιστευω οτι λιγα ατομα θα το καναν ...πανω απο ολα...θα μαθεις να βασιζεσαι στον εαυτο σου...δε πα να σαι...ασχημος και...ντροπαλος...χωρις προσπαθεια απο μερους σου τπτ δε θα γινει...
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Δεν εχω τιποτα με την επαρχια.
Απλως δε θα μπορουσα να ζησω σε ενα χωρο, περιορισμενων επιλογων και δυνατοτητων, οπου ολοι ξερουν τους παντες και η ελευθερια κινησεων που απολαμβανει καποιος ειναι εφαμιλλη αυτης εγκλειστου σε κελι απομονωσης.Θεωρω πως θα ηταν ευκολοτερο για τον τυπο να την πεσει σε μια αγνωστη που δεν την ξερει-και πιθανοτατα δε θα την ξαναδει-παρα στην ανηψια της κυρα Μαριγως απο το Κατω Σουλι που δουλευει στον καφενε του γιακουμη και συζηταει τα γκομενικα της με ολο τον Μαραθοκαμπο.Αλλωστε, δεν ειμαι πρωτευουσιανος.Και ακριβως επειδη εχω ζησει και στην επαρχια, και στην πρωτευουσα, ειμαι σε θεση να αντιληφθω την διαφορα.
Ερη μη το παιρνεις προσωπικα.Απλως θεωρω πως καλως η κακως-δεν μπαινω στη διαδικασια να το κρινω-what you see is what you get.Η συμβουλη που δινεις στο φιλο,να τα βρει με τον εαυτο του, δεν πιανει.Πρωτο βημα για να λυσεις ενα προβλημα ειναι να αποδεχτεις οτι υπαρχει προβλημα-διαφορετικα αναλωνεσαι σε μια ατερμονη προσπαθεια ωραιοποιησης μιας καταστασης.Αν καποιος που ζυγιζει 150 κιλα δεν αποδεχτει οτι εχει προβλημα, θα πεθανει ετσι.Αν καποιος που ειναι αλκοολικος δεν αποδεχτει το προβλημα του θα κοιμαται μια ζωη με το μπουκαλι αγκαλια.Εν τελει, αν το παλληκαρι δεν κανει κατι για να αλλαξει τη μοιρα του, θα καθεται μια ζωη πισω απο τον υπολογιστη διαβαζοντας την εκθεση της Γ γυμνασιου που τοσο ομορφα συνεγραψες(και τη δικη μου, αντε μη σε κακοκαρδισω).
Παντως ειναι πραγματι εντυπωσιακο (ευφημισμος για το υποκριτικο, αλλα ακουγεται πιο λαιτ σαν λεξη...) τετοιες αποψεις περι "εσωτερικης ομορφιας" να εκστομιζονται απο μια γυναικα, τη στιγμη που η γυναικεια ματαιοδοξια ειναι ο αιμοδοτης μιας ολοκληρης βιομηχανιας ομορφιας: πλαστικοι χειρουργοι, ινστιτουτα καλλονης, μανικιουρ-πεντικιουρ, Hondos Center και δε συμμαζευεται.Απο την αλλη βεβαια, ισως και στην περιπτωση σου να κανω λαθος.Φανταζομαι εσυ δεν εχεις χρησιμοποιησει ποτε τις παραπανω υπηρεσιες,θα τα εχεις βρει με τον εαυτο σου.Σωστα?
Δε θα μπω καν στον κοπο να απαντησω στις προσωπικες επιθεσεις που μου κανεις.Τα διαπιστευτηρια σου τα εχεις καταθεσει ουκ ολιγες φορες-οποτε δεν εκπλησσομαι.Αφηνω λοιπον την αποψη σου-και τη δικη μου- στην κριση αυτων τους οποιους ενδιαφερει μια παρομοια κατασταση.
silver_bullet out
Απλως δε θα μπορουσα να ζησω σε ενα χωρο, περιορισμενων επιλογων και δυνατοτητων, οπου ολοι ξερουν τους παντες και η ελευθερια κινησεων που απολαμβανει καποιος ειναι εφαμιλλη αυτης εγκλειστου σε κελι απομονωσης.Θεωρω πως θα ηταν ευκολοτερο για τον τυπο να την πεσει σε μια αγνωστη που δεν την ξερει-και πιθανοτατα δε θα την ξαναδει-παρα στην ανηψια της κυρα Μαριγως απο το Κατω Σουλι που δουλευει στον καφενε του γιακουμη και συζηταει τα γκομενικα της με ολο τον Μαραθοκαμπο.Αλλωστε, δεν ειμαι πρωτευουσιανος.Και ακριβως επειδη εχω ζησει και στην επαρχια, και στην πρωτευουσα, ειμαι σε θεση να αντιληφθω την διαφορα.
Ερη μη το παιρνεις προσωπικα.Απλως θεωρω πως καλως η κακως-δεν μπαινω στη διαδικασια να το κρινω-what you see is what you get.Η συμβουλη που δινεις στο φιλο,να τα βρει με τον εαυτο του, δεν πιανει.Πρωτο βημα για να λυσεις ενα προβλημα ειναι να αποδεχτεις οτι υπαρχει προβλημα-διαφορετικα αναλωνεσαι σε μια ατερμονη προσπαθεια ωραιοποιησης μιας καταστασης.Αν καποιος που ζυγιζει 150 κιλα δεν αποδεχτει οτι εχει προβλημα, θα πεθανει ετσι.Αν καποιος που ειναι αλκοολικος δεν αποδεχτει το προβλημα του θα κοιμαται μια ζωη με το μπουκαλι αγκαλια.Εν τελει, αν το παλληκαρι δεν κανει κατι για να αλλαξει τη μοιρα του, θα καθεται μια ζωη πισω απο τον υπολογιστη διαβαζοντας την εκθεση της Γ γυμνασιου που τοσο ομορφα συνεγραψες(και τη δικη μου, αντε μη σε κακοκαρδισω).
Παντως ειναι πραγματι εντυπωσιακο (ευφημισμος για το υποκριτικο, αλλα ακουγεται πιο λαιτ σαν λεξη...) τετοιες αποψεις περι "εσωτερικης ομορφιας" να εκστομιζονται απο μια γυναικα, τη στιγμη που η γυναικεια ματαιοδοξια ειναι ο αιμοδοτης μιας ολοκληρης βιομηχανιας ομορφιας: πλαστικοι χειρουργοι, ινστιτουτα καλλονης, μανικιουρ-πεντικιουρ, Hondos Center και δε συμμαζευεται.Απο την αλλη βεβαια, ισως και στην περιπτωση σου να κανω λαθος.Φανταζομαι εσυ δεν εχεις χρησιμοποιησει ποτε τις παραπανω υπηρεσιες,θα τα εχεις βρει με τον εαυτο σου.Σωστα?
Δε θα μπω καν στον κοπο να απαντησω στις προσωπικες επιθεσεις που μου κανεις.Τα διαπιστευτηρια σου τα εχεις καταθεσει ουκ ολιγες φορες-οποτε δεν εκπλησσομαι.Αφηνω λοιπον την αποψη σου-και τη δικη μου- στην κριση αυτων τους οποιους ενδιαφερει μια παρομοια κατασταση.
silver_bullet out
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Silver_bullet ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΑ!Γιωργο θα σε συμβουλευα να τα ακουσεις.ναι εδω υπαρχρι προβλημα και πολυ σωστα οταν εχεις προβλημα προσπαθες να το λυσεις.στην Ελλαδα ετσι ειναι ειναι ακομα και η Αθηνα ειναι ενα μεγαλο χωριο!Εγω ειχα προβλημα ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΟΥΝΑ!για αυτο και εφυγα και τωρα ειμαι ευτυχισμενος!οπως εχω γραψει και παλαιωτερα δεν το μετανιωσα ποτε!το θεμα ειναι φιλε Silver_Bullet οτι ο Γιωργος πολυ δυσκολα θα φυγει απο το σπιτι του να παει να μεινει καπου αλλου.γι αυτο και του προτινα την πολη της Μυτηλινης σαν εξοδο που δεν θα του εναι δυσκολο να πηγαινει 2 φορες τη βδομαδα.
ε ρε αγχη που εχουμε στην ελλαδα....πως να αρεσουμε στους αλλους ....πως να γαμησουμε κλπ κλπ....και οταν δεν αρεσουμε μας πιανουν τα ψυχολογικα μας....η πλακωνομαστε στις τουμπανοσκονες και στα γυμναστηρια για να γινουμε τουμπανα και θεικα κορμια και νομιζουμε ετσι οτι λυσαμε το προβλημα της ζωης μας.......οι γυναικες απο την αλλη κατι αναλογο...εχουμε χασει την μπαλα ολοι τελικα....γεματοι κομπλεξ και ανασφαλειες....αντρες γυναικες....
Φιλε μην κανεις και πολλα,τι νομιζεις οι Ελληνιδες καλυτερες ειναι?
Μπαζα ειναι!
Αλλα στην Ελλαδα τα μπαζα εχουν γινει βασιλισσες αφου υπαρχουν οι αρχιμαλακες ασχετοι Ελληνες.
Καταλαβες................
Σωστός ο μάστορας.Εντάξει,πολλές Ελληνίδες είναι όντως πολύ ωραίες,αλλά είναι και κάποιες πολύ μέτριες που το παίζουν θεές γιατί υπάρχουν κάτι κακομοίρηδες που τις κηνυγούν επίμονα
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις